A thousand times I played this game. (k-18) [KUOLLUT]

Siirry alas

A thousand times I played this game. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Su Syys 29, 2013 7:35 am

// Maeri tänne Jonginin kanssa! :D//

torstai 3. lokakuuta 2013

Keunsuk "Prince" Jang

Oli suorastaan harvinaista nähdä rastatukkainen nuorukainen oikeasti viettämässä vapaa-aikaansa omassa huoneessaan, vieläpä ihan yksin. Vaikkei sitä ehkä uskoisi Princen lennokkaan luonteen ja ainaisen tukka putkella juoksemisen takia, niin hän itse asiassa vietti yllättävän paljonkin aikaa asuntolalla. Ei tosin välttämättä aina yksin, mutta se ei ollutkaan asian pointti.
Nuorukaisen oli ollut tarkoitus viettää tänään aikaa parhaan ystävänsä Kurtin kanssa, mutta tuo oli ilmoittanut olevansa tänään kiireinen setänsä autokorjaamolla ja töitä kuulemma piisasi siihen malliin, että Princen olisi turha hengailla siellä Kurtin ja tämän sedän tiellä.

Joten mitä teki Prince? Aivan, makoili asuntolan huoneessaan omalla sängyllään ja selasi tylsistynyt ilme kasvoillaan uusinta Playboyta, jonka kannessa komeili alaston ja varsin uhkeamuotoinen blondi nainen viettelevä ilme tällätyillä kasvoillaan.

Rastatukkainen nuorukainen kaipasi jotain tekemistä. Tai edes juttukaveria! Makikaan ei vastannut puhelimeen, sekin ilmeisesti vain roikkui sen ihastuksensa perässä, ja oli siis käytännössä katsoen unohtanut Princen olemassaolon.
Olisihan hän voinut soittaa jollekin vakiopanolleen ja mennä käymään, mutta ei hän yksinkertaisesti jaksanut, mikä ei kuulostanut lainkaan Princeltä, kun oli kyse seksistä. Sen sijaan hän vain hengaili ylhäisessä yksinäisyydessään ja odotteli, että hänen huonekaverinsa tulisi treeneistä.
Virne kohosi Princen huulille, kun hän ajatteli huonetoveriaan. Hän hyvin harvoin opetteli muiden päiväjärjestyksiä, mutta useamman kuukauden asuttuaan samassa huoneessa Jonginin kanssa, oli hän ikäänkuin pakostakin oppinut milloin toinen oli treeneissä ja milloin tuo ah-niin-kaunis-ja-muutenkin-kaikinpuolin-seksikäs-tapaus oli saatavilla.

Nuoremman kanssa oli yllättävän helppo tulla toimeen - Prince osasi ihan oikeasti tulla ympärillään olevien ihmisten kanssa toimeenkin silloin kun hän itse sitä halusi - ja heti ensinäkemältä rastatukkainen nuorukainen oli pitänyt Jonginia nättinä tapauksena.
Olipa hän yrittänyt tuota iskeäkin useampaan otteeseen, mutta ainakaan toistaiseksi hänen yrityksensä eivät olleet tuottaneet ihan sitä toivottua tulosta. Ei hän todellakaan aikonut luovuttaa, sillä hän oli aivan varma, että Jongin lankeaisi häneen ennemmin tai myöhemmin - viimeistään sitten, kun hän juottaisi toisen korkeimman omakätisesti humalaan ja käyttäisi tuon puolustuskyvytöntä tilaa häikäilemättä hyväkseen.
Ah, sitä odotellessa.


Viimeinen muokkaaja, Maya pvm Su Maalis 29, 2015 4:51 am, muokattu 2 kertaa

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A thousand times I played this game. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maeri lähetetty Su Syys 29, 2013 8:19 am

Minä tuleeeeeeen! Sori btw jos vähän tökkii näin aluksi, lähtee varmaan sujumaan paremmin kun pelaan pari viestiä. Että älä hämäänny :D

Jongin

Jongin sulloi tanssikamppeet syvemmälle treenikassinsa uumeniin, yrittäen samalla kiskoa paitansa helmaa alas korvista toisella kädellä. Tummat, vielä äskeisen suihkun jäljiltä märät hiukset olivat jo osittain kastelleet löysän hihattoman, mutta poika ei antanut sen häiritä itseään. Sen sijaan hän pudisti päätään pariin otteeseen ja saatuaan paitansa kiskottua alas, antoi vasemman kätensä sormien solahtaa suortuvien lävitse kerran ja toisenkin. Jongin kaappasi puolikuivan pyyhkeen penkiltä vierestään ja nakkasi sen päähänsä estääkseen hiuksia kastelemasta paitaa aivan kokonaan, nostaen samalla treenikassinsa olkapäälleen. Jalkaansa poika oli vetänyt vaaleat, polvista auki kulutetut farkut, jalassaan tavanomaiset ja loppuun käytetyt tennarit.
Treenit olivat olleet kovat, mutta sitäkin miellyttävämmät. Jongin ei ollut koskaan laittanut pahakseen raskasta työtä silloin, kun kyse oli tanssista: hän olisi varmasti treenannut viikonpäivät putkeen vesipaastolla jos valvova silmä vain olisi sen sallinut. Pojan puolittain paljaaksi jäänyt rintakehä kohoili tasaisen rauhalliseen tahtiin yhtä kokoa liian ison paidan alla hänen lopulta kääntyessä ympäri ja suunnatessa ulos toisen kerroksen pukuhuonetiloista.

Asuntola oli kohtalaisen hiljainen vielä tähän aikaan, mutta matkalla suihkutiloista poikien päätyyn Jongin ehti tästä huolimatta ohittaa pari yksittäistä oppilasta. Poika nyökkäsi tervehdykseksi, kaivellen samalla huoneensa avaimia treenikassinsa sivutaskusta, jonne ne muisteli aikaisemmin tunkeneensa. Hetken penkominen tuotti lopulta tulosta, ja Jongin nosti avaimen esiin juuri sopivasti seisahtuessaan jo liiankin tutuksi tulleen huoneen eteen. Pojan mielessä ei edes käväissyt ajatus siitä, että sisällä saattaisi olla joku: hänen jokseenkin itseriittoinen, joskin muuten ihan mukava kämppäkaverinsa ei yleensä tupannut viettämään vapaa-aikaansa yksinään huoneessa loikoillen. Siksipä Jongin ei kiinnittänyt ympäristöönsä sen kummempaa huomiota käännettyään avainta lukossa ja avattuaan lopulta oven. Kosteita hiuksiaan pyyhkeellä pörröttäen poika työntyi sisälle huoneeseen, asteli suorinta tietä oman sänkynsä luokse ja heitti treenikamppeensa päiväpeitteelle, kääntyen vasta sitten ympäri. Ruskeiden silmien katse pyyhkäisi huonetta epämääräisesti, odottamatta mitään – ja kun näkökenttään yhtäkkiä ilmestyi huoneen toisella sängyllä loikoileva kämppis, ei Jongin kyennyt peittämään äkillistä säpsähdystään. Sydän jätti yhden lyönnin välistä, jatkaen sitten pamppailua entistäkin kovemmin, ja epähuomiossa Jongin oli tiputtaa pyyhkeenkin käsistään. Hän kuitenkin pelasti tilanteen nopeilla reflekseillään ja nappasi pyyhkeen ilmasta jalallaan.

”En huomannut sinua”, poika totesi oleellisen, sydän vieläkin jyskyttäen. Pyyhkeen hän heitti toisella kädellä sängynpäätyyn, josta se kuitenkin epäonnisena valui mytyksi lattialle. Jongin päästi huokauksen karkaamaan huultensa välistä, vilkaisten sivusilmällä sängyllä yhä makoilevaa Princeä.
”Et yleensä vietä aikaa täällä tähän aikaan”, hän sanoi, tajuttuaan vasta hetken päästä kuinka syyttävältä kuulosti. ”Tai siis, peruuntuivatko suunnitelmat tai jotain? Kaipaatko seuraa?”
Pelastusyritys oli onneton, mutta niin oli poikakin. Lisälyöntejä ottanut sydän alkoi jo rauhoittua ja Jongin asteli työpöytänsä luokse, laskien avaimensa sen kulmassa olevaan kulhoon. Hän kääntyi ympäri ja nojasi alaselkänsä pöydänlaitaa vasten, jääden katselemaan kämppistään hetkeksi, suoden tälle hymyn.
avatar
Maeri

Viestien lukumäärä : 35
Join date : 29.09.2013
Ikä : 25
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A thousand times I played this game. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Su Syys 29, 2013 10:08 am

// Älä huoli, hyvin sä kirjotat! :D //

Keunsuk "Prince" Jang

Playboy-lehti oli selattu alusta loppuun ja lopusta alkuun jo kolmeen kertaan, ja nuorukainen saattoi vain kiittää onneaan, ettei ostos ollut hänen - hän oli pöllinyt sen Kurtilta, mutta sisältö ei ollut ihan kaiken sen rahan arvoinen, kun samaa matskua löytyi netistäkin ihan ilmaiseksi.
Sivusilmällään Prince vilkaisi seinällä olevaa kelloa ja totesi mielessään sen olevan jo sen verran, että jos Jongin olisi normaalissa aikataulussaan, tämä saapuisi huoneen hetkenä minä hyvänsä. Ei sillä, että nuorukainen olisi mitenkään kytännyt tai odottanut toisen tuloa sen erityisemmin, mutta juttukaveri tulisi tarpeeseen.
Varsinkin joku niin nätti kuin hänen kämppiksensä.

Kauaa hänen ei tarvinnut odotella, kun hän jo kuuli avaimen tutun rapinan oven lukossa ja ovi avautui samaa tahtia ja Prince seurasi vaakatasosta tummilla silmillään kuinka hänen kämppiksensä käveli hiuksiaan kuivaillen treenikassinsa kera heidän huoneeseensa kiinnittämättä häneen mitään huomiota.
Huvittunut hymy ja pieni naurahdus pääsi karkaamaan rastapäisen huulilta, kun Jongin lopultakin huomasi hänet ja silmiinnähden säpsähti tajutessaan, ettei ollutkaan huoneessa yksin. Ehkä se siis oli totta, että Prince vietti asuntolassa aivan liian vähän aikaa ihan noin niinkuin ihmisten aikoihin, kun porukka oli hereillä.

Vanhempi nuorukainen viskasi käsissään olleen Playboy-lehden lattialle sänkynsä viereen, josta Kurt sen luultavasti joskus saisi takaisin (hyvin epätodennäköistä), ja hän venytteli hieman notkeanoloista ylävartaloaan ennen kuin nousi istumaan sänkynsä reunalle, kohottaen tummien silmiensä leikkisän katseen Jonginiin.
"Joo, suunnitelmiin tuli pari muuttujaa ja muutenkin - mä en vaan voinut vastustaa, kun tiesin, että sä tuut suihkunraikkaana treenien jälkeen", rastatukkainen vastasi hivenen röyhkeänpuoleisen virneen kera toista kulmaansa vihjaavaan sävyyn kohottaen. Nuoremman hiukset näyttivät olevan edelleen suihkun jälkeen hieman kosteat ja Prince olisi melkein voinut maksaa siitä, että olisi saanut upottaa sormensa niihin ja tunnustella kosteita sortuvia sormiensa välissä. Vittu.
"Olisit tullu huoneen kautta, niin mä olisin voinu lähteä sulle kaveriks suihkuun."
Hänen katseensa hakeutui kuin itsestään kämppiksensä ylävartaloa pitkin tuon lantiolle, joka työntyi hivenen esiin, kun Jongin nojasi alaselkänsä pöydänreunaa vasten. Hampaat puraisivat kevyesti alahuulta, kun virnistys tuntui jääneen pysyvästi hänen kasvoilleen.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A thousand times I played this game. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maeri lähetetty Su Syys 29, 2013 12:11 pm

Jongin

Jongin katseli kuinka toinen poika laski Playboy-lehden lattialle ja venytteli hyvinkin antaumuksellisen näköisesti, siirtyen istumaan aivan sängyn reunalle. Hän ei kyennyt peittämään pientä huvittunutta hymyä, joka oli huomaamatta hiipinyt huulille: Princen eleissä oli jotain niin käsittämättömän itsetietoista ja varmaa, ettei tälle voinut kuin hymyillä. Vanhemman pojan sanat kirvoittivat Jonginista naurahduksen.
”Oon yllättynyt, että tiedät päivärytmini näinkin hyvin”, hän totesi, vaihtaen painoaan hitaasti jalalta toiselle. Kätensä Jongin siirsi kehonsa molemmin puolin, tarttuen pöydänreunaan kevyesti sormillaan. Princen kulmankohotus sai häneltä vastaukseksi samanlaisen, joskin hillitymmän ja vähemmän röyhkeän version. Jonginilta ei jäänyt huomaamatta katse, jonka poika loi hänen edelleen vettä hiljakseen tippuvien hiusten suuntaan ja siitä pian vartaloa pitkin aina lantiolle saakka, mutta hän ei sanonut mitään.
”Laitan muistiin seuraavaa kertaa varten”, Jongin totesi hymyillen. Hän jätti sanomatta sen itsestään selvän seikan, että Prince harvoin oleskeli heidän huoneessaan tai edes asuntolan lähimaastossa tähän aikaan, eiköhän toinen sen ollut itsekin huomannut.

Poika irrotti kätensä pöydänreunasta, kumartuen samalla hieman eteenpäin. Hän pujotti pitkät sormensa kosteiden hiusten sekaan, pörröttäen niitä kevyesti, jotta suortuvat eivät takkuuntuisi kuivuessaan. Niin pitkät ne eivät olleet, että hän olisi kaivannut kuivauslaitteita tai edes kampaa: hiustenlaitto ei muutenkaan kuulunut Jonginin erikoisosaamiseen.
”Oliko sulla jotain varasuunnitelmia, vai meinaatko vain kieriä sängyllä loppuillan?” hän kysäisi pää yhä painuksissa ja silmät hetkellisesti suljettuina, ennen kuin suoristautui ja avasi silmänsä, kohdistaen katseensa uudemman kerran sängyn reunalla yhä istuvaan kämppäkaveriinsa. Princestä ei koskaan tiennyt. Jonginin katse oli hitusen kysyvä, mutta samalla myös leikkisä: ei hän menettäisi mitään lähtemällä toisen leikkiin mukaan.

Hetken pöytään nojailtuaan Jongin sai tarpeekseen ja työnsi itsensä seisomaan, astellen sänkynsä luokse. Hoikat sormet tarttuivat treenikassin kantohihnaan ja tottunein liikkein poika heitti laukun sisältöineen lattialle, potkaisten sen toisella jalallaan puoliksi sängyn alle piiloon. Samalla sängylle levisi uutta tilaa, jonka Jongin käytti heti hyväkseen heittäytymällä siihen makaamaan selälleen. Päänsä hän käänsi kämppiksensä puoleen, antaen katseensa hetken vaeltaa toisen keholla ja kasvoilla, kunnes vihdoin pysähtyi silmiin.
avatar
Maeri

Viestien lukumäärä : 35
Join date : 29.09.2013
Ikä : 25
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A thousand times I played this game. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Su Syys 29, 2013 1:31 pm

Keunsuk "Prince" Jang

Rastatukkainen nuorukainen hymähti hyväksyvästi, kun toinen totesi myöntävästi laittavansa asian muistiin seuraavaa kertaa varten. Todellisuudessahan Prince olisin ihan hyvin voinut vain saapastella maailmanomistajan elkein suihkutiloihin, kun hän kerran oli tiennyt toisen olevan siellä treenien jälkeen.
Mutta se oli vain sivuseikka, ehkä hänen kämppiksensä ei ollut edes tajunnut asiaa. Olisi muutenkin paljon hauskempaa ja niin paljon tyydyttävämpää päästä toisen suihkuseuraksi, kun tämä itse pyytäisi häntä mukaansa.

Prince antoi kiinteän katseensa seurata hyvinkin tarkkaan kuinka Jongin kumartui hieman eteenpäin ja pujotti omat sormensa kosteiden hiuksiensa sekaan, pörröttäen niitä kevyesti. Vanhempi nuorukainen puraisi kevyesti alahuultaan, voi että kuinka hän olisi halunnut upottaa itse omat sormensa tuon kosteiden sortuvien sekaan. Hänen ajatuksensa lähtivät yllättäin harhailemaan vähän sivuteille asian vierestä ja huulilla kareileva virne levisi sitä mukaa, kun hän pääsi ajatuksissaan eteenpäin; jos hän saisi tilaisuuden, niin hän todellakin tietäisi mitä nuoremmalle pojalle tekisi.
Hän havahtui ajatuksistaan Jonginin kysyessä hänen varasuunnitelmista iltaa varten.
"Kyllä mä aina jotain keksin", hän vastasi hyväntuulisen virneen kera ja hän kohotti nuoremmalle hieman vihjailevaan sävyyn kulmiaan, "ja onhan mulla sut täällä seurana."

Rastatukkainen nuorukainen seurasi tummien silmiensä katseella, kun Jongin siirtyi lopulta huoneen toiselle laidalle omalle sängylleen makoilemaan, raivattuaan siihen ensin tilaa heittämällä treenikassinsa lattialle ja potkaisemalla sen puoliksi sänkynsä alle.
Princeltä ei jäänyt toisen vaelteleva katse huomaamatta ja se saikin hänet kohottamaan hivenen kysyvänä toista kulmaansa. Heidän välillään ei sen puolen vuoden aikana ollut tapahtunut mitään sen kummempaa, mitä he olivat ehtineet samassa huoneessa asustella, eikä kyse todellakaan ollut siitä, etteikö Prince olisi yrittänyt.
Mutta toistaiseksi hän ei ollut saanut mitenkään liian innokasta vastaanottoa, tai oikeastaan Jongin oli vähän ristiriitainen tyyppi, jos Princeltä kysyttiin. Nuorempi ei suhtautunut hänen yrityksiinsä negatiivisesti, eikä ahdistuneesti, vaan pikemminkin leikkisästi - ei tuo kyllä myöskään langennut hänen iskuyrityksiinsä, joten siitä syystä hän ei ollut hävyttömästi ainakaan toistaiseksi käynyt nuorempaan käsiksi, vaikka tilaisuuksia olisi todellakin ollut.

Hetken hiljaisuuden jälkeen Prince nousi ylös sänkynsä reunalta ja pieneen hetkeen hänen kasvojensa ilmettä oli todella vaikea lukea - nopeasti se kuitenkin väistyi hivenen riettaan puoleisen virneen tieltä. Hänellä oli yllään kuluneet ja lahkeista revenneet siniset farkut, jotka roikkuivat jossain alalantion tienoilla, ja musta wifebeater, joka omalta osin korosti hänen bad boy - lookkiaan.
Hän oli tulkinnut toisen aiemman leikkisän sävyn ja äskeisen vaeltelevan katseen jonkinlaiseksi haasteeksi, kuin kehotukseksi katsoa kuinka pitkälle hänellä olisi lupa mennä ennen kuin tilanteelle tulisi stoppi.
Sulavin liikkein Prince käveli huoneen poikki Jonginin sängyn luokse ja sen kummemmin lupia kyselemättä hän istahti sängynreunalle selällään makoilevan kämppiksensä vierelle. Hän istui siinä sivuttain siten, että toinen jalka oli osittain kohonnut sängyn puolelle ja toinen jalka oli tukevasti lattialla, katse oli suunnattu Jonginiin päin, hänen leukansa oli hivenen kohonnut ylöspäin ja huulilla kareili ilkikurinen virnistys.
"Mulla kyllä olis tälle illalle suunnitelmia..." hän sanoi hieman madaltuneella äänensävyllä rikkoen sen hetkellisen hiljaisuuden. Hampaat käväisivät jälleen puraisemassa kevyesti alahuulta ja tuon ajatuksenjuoksun pystyi suorastaan näkemään hänen kasvoiltaan.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A thousand times I played this game. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maeri lähetetty Su Syys 29, 2013 3:17 pm

Doddih, tässä sulle vastausta! Vasta kuudes peliviesti ja meno on jo tässä pisteessä hehehe ( ps. klikkaa ihmeessä )

Ainahan sitä jotain keksittäisi, se oli totta, varsinkin jos sattui olemaan Prince: tätä Jongin ei epäillyt hetkeäkään. Poika kohotti toisen kätensä ylöspäin sängyllä, liu’uttaen kämmenen päänsä alle tyynyksi. Katseensa hän käänsi hetkeksi kattoon ja nosti oikean polven koukkuun, tasapainottaakseen asentonsa. Sänky oli yllättävän mukava perus koulupunkaksi, ja antoi jonkin verran myöten liikkeiden alla. Saatuaan paremman asennon, poika käänsi katseensa takaisin.
Ilmeisesti hetken hiljaisuus oli Princelle liikaa, sillä kämppis kohottautui ylös sängynlaidalta kasvoillaan omituisen vaikeaselkoinen ilme – Jongin rypisti hetkeksi kulmiaan, yrittäen nähdä toisen eleiden lävitse jotta kykenisi varautumaan tulevaan parhaansa mukaan. Hänen ihmissilmänsä oli kohtalaisen hyvä, ja tilanne taju sitäkin parempi, mutta Princen äkillisessä liikesarjassa oli jotain mitä edes hän ei tavoittanut aivan heti.

Vasta kun kävi selväksi, että toinen oli päättänyt hypätä sängystä toiseen ja liittyä Jonginin seuraan jo valmiiksi kohtalaisen pieneen petiin, sängyllä makaava poika hymähti hiljaa. Princen kummallistakin kummallisemmat ja yleensä erittäin läpinäkyvät iskuyritykset eivät olleet purreet monimutkaisen persoonansa taakse piiloutuneeseen Jonginiin aikaisemmin, mutta tänään hän oli selvästi erilaisessa mielentilassa. Tyhmä hän ei ollut, ja oli itsestään selvää mitä huonekaveri ajoi takaa: kun tämä vihdoin saapui sängyn reunalle, siirsi Jongin mitään sanomatta jalkojaan lähemmäs sängyn toista laitaa, antaen toiselle pojalle tilaa istuutua. Ja niinhän tämä tekikin, nostaen toisen jalkansa päiväpeitteen päälle, kun taas toinen jäi ottamaan lattiasta tukea.
Jongin paransi päänsä alla olevan käden asentoa kyetäkseen katsomaan Princeä silmiin huolettomammin. Toisen huulille oli noussut jo tutuksi käynyt virnistys, eikä nuorempi poika kyennyt pitämään omiakaan huuliaan täysin suorassa linjassa. Suupielet kääntyivät tahtomattaankin ylöspäin: Jongin nuolaisi huuliaan kuin ohimennen.

”Valaise toki minuakin”, hän lopulta kehotti, pidettyään ensin pienen ja tunnelmaa kehittävän tauon Princen rauhallisten sanojen jälkeen. Kysymys oli lähinnä retorinen, sillä sokeakin olisi kyennyt päättelemään vanhemman pojan päänsisällön jo pelkästään aavistuksen verran madaltuneen äänen puolesta – ja kun siihen vielä lisäsi ilmeen, joka tämän kasvoja sillä hetkellä koristi…
Jonginin huulille noussut hymynhäivä ei koskaan sulanut täysin pois, ei edes silloin, kun hän lopulta työnsi ylävartalonsa irti sängynpeitteestä, jääden nojaamaan käsivarsien ja kyynärpäiden varaan. Nyt heidän silmänsä olivat lähestulkoon samalla tasolla, ja hetken verran Jongin vain katsoi sänkynsä reunalle istuutunutta Princeä, tämän kasvoja ja silmiä. Omahyväisyyttä katseesta ei löytynyt alkuunkaan, lähinnä puhdasta mielenkiintoa, ja ehkä pieni häivähdys uteliaisuutta.

”Minullakin saattaa olla suunnitelmia”, Jongin lausui lopulta, katseen pysähdyttyä harkitusti vanhemman pojan huuliin, ennen kuin nousi takaisin silmiin. Prince oli mitä ilmeisimmin tulkinnut hänen aikaisemmat eleensä haasteeksi, joten turha nuoremman oli enää perääntyä. Hän kohotti toista kulmaansa kysyvästi, huulillaan edelleen pieni hymynhäivä.
avatar
Maeri

Viestien lukumäärä : 35
Join date : 29.09.2013
Ikä : 25
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A thousand times I played this game. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ma Syys 30, 2013 12:16 pm

Keunsuk "Prince" Jang

Prince tiesi olevansa luonteeltaan sitä itseriittoisempaa sorttia, hän oli röyhkeä ja tiesi mitä hän halusi, oli jopa valmis tekemään töitä haluamansa eteen. Korkeamman luokan kusipäisyyttäkin oli aika-ajoin pinnalla, mutta se ei nuorukaista haitannut. Hän piti itsestään juuri sellaisena kuin hän oli, vaikka ehkä hän olisi ollut vähän erilaisempi jos lapsuus ja kotiasiat olisivat sujuneet eri tavalla.
Prince ei kuitenkaan surkutellut itseään ja hän vihasi sitä, jos joku muukaan uskalsi näyttää säälin rippeitä hänelle, koska hän oli tyytyväinen itseensä juuri sellaisena.
Joku Princen paremmin tunteva olisi ehkä saattanut vähän ihmetellä miksei hän vain ollut ottanut huonetoveriltaan sitä mitä hän halusi, kun yleensä hän vain pyörremyrskyn lailla meni itsevarmuutta huokuen uusiin tilanteisiin, otti sen mitä halusi ja häipyi sen jälkeen suomatta enää ajatustakaan sille mitähän se toinen osapuoli mahtoi asiasta ajatella.
Ehkä hänellä sitten oli jonkin verran inhimillisyyttä jäljellä, ettei hän sentään ryhtynyt kämppäkaveriaan raiskaamaan, kun ei tuo ollut vielä toistaiseksi osoittanut sen suurempaa seksuaalista kiinnostusta häntä kohtaan, ellei tuota pientä leikkimielisyyttä laskettu.

Rastatukkainen nuorukainen kuului kuitenkin niihin ihmisiin, joilla oli järjestään melkein aina jokin taka-ajatus mielessä - aivan niin kuin oli silläkin hetkellä, kun hän oli istuutunut Jonginin sängynreunalle ja katseli nyt tummilla silmillään huonetoveriaan, huulillaan pieni leikkisä virne.
Hän hymähti hienoisesti, kun toinen kehotti häntä valaisemaan toki häntäkin näistä Princen loistavista suunnitelmista ja ajatuksenjuoksusta noin yleensäkin. Mitä sitä valaisemaan, kun ilme ja eleet kertoivat varmasti enemmän kuin tuhat sanaa? Niinpä virne hänen kasvoillaan vain levisi entisestään, mikä varmasti riitti vastaukseksi Jonginin retoriseen kysymykseen. Tummien silmien katse seurasi tarkkaavaisena kuinka nuorempi poika kohottautui vaakatasosta käsivarsiensa ja kyynärpäidensä varaan, jotta heidän silmät olivat lähes samalla tasolla, ja Prince saattoi nähdä toisen katseessa mielenkiintoa ja uteliaisuutta.
Ehkä toista kiinnosti miten pitkälle vanhempi oli valmis todellisuudessa menemään. Ja jos nuorempi häntä oikeasti yhtään tunsi, niin tuo kyllä tietäisi, että Prince meni aina aina loppuun asti, mitään ei jätetty kesken.

Vanhemman pojan toinen kulma kohosi hivenen ylöspäin Jonginin sanojen myötä, eikä häneltä jäänyt huomaamatta toisen katse, joka käväisi hänen huulillaan, ennen kuin se nousi takaisin kohtaamaan hänen tummat silmänsä. Ehkä tässä olisi hänen tilaisuutensa.
Prince nuolaisi hieman huuliaan ja yritti hillitä virnettä, joka pyrki kohoamaan kuin itsestään hänen huulilleen, ja sen sijaan hän kumartui lähemmäs nuorempaa poikaa. Hän painoi huulensa toisen huulille, maistellen hartaasti tuon makua, oikeasti nauttien suudelmasta - hän oli halunnut suudella kämppäkaveriaan siitä asti, kun hän oli nuoremman ensimmäistä kertaa nähnyt.
Princen toinen käsi nousi tottunein elkein Jonginin niskan taakse, vetäen tuota hieman lähemmäs itseään, ja antaen kielensä sujahtaa huuliensa välistä koskettamaan nuoremman huulia, etsien sisäänpääsyä ja tilaisuutta päästä kohtaamaan tuon kieli. Niskan takana oleva käsi pujahti kuin itsestään niihin kosteisiin hiuksiin, joista hän oli haaveillut siitä saakka, kun tuo oli tullut suihkusta hiuksiaan kuivaillen ehidän huoneeseensa.

Tyytyväinen äännähdys pääsi karkaamaan jostain syvältä rastatukkaisen nuorukaisen kurkusta siinä suudelman lomassa ja vasta sillä hetkellä hän oikeasti tajusi miten paljon hän oli halunnut tätä suudelmaa, ylipäätään päästä koskettamaan kämppistään vähän intiimimmin.
Siitä saakka, kun hän oli ensimmäistä kertaa astunut uuteen huoneeseensa lukuvuoden alussa ja nähnyt uuden kämppiksensä, hän oli todennut Jonginin olevan todella kaunis. Sellainen nätti poika, jonka piirteiden ja vartalon katsominen ja tutkiminen tuotti hänelle suurta nautintoa, hän oli sillä hetkellä tiennyt, että hän ei pystyisi luovuttamaan ennen kuin hän saisi haluamansa.

Prince vetäytyi hieman suudelmasta, antaen virneen viimeinkin päästä kohoamaan hänen kasvoilleen, kun hän oli avannut tummat silmänsä kohtaamaan toisen katseen. Hänen silmissään oli havaittavissa hävyttömän oloisia pilkahduksia.
"Kerro toki niistä sun suunnitelmista", hän kehotti toista ääni hivenen käheänä ja pieni naurahdus karkasi jostain syvältä hänen kurkustaan. Toinen käsi oli jäänyt Jonginin kosteisiin hiuksiin, hän oli upottanut kosteat sortuvat sormiensa väliin, eikä hän näyttänyt olevan aikeissa päästää irti.

// ihiiihihhihihihihiihiiihihihhihihihihii <3 //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A thousand times I played this game. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maeri lähetetty Ma Syys 30, 2013 3:34 pm

Jongin huomasi nopeasti mitä tuleman piti ja hän reagoi siihen automaattisesti kehollaan, nojautumalla aavistuksen verran lähemmäs, peilaten Princen liikkeitä. Poika oli aina ollut hyvä lukemaan pienimpiäkin signaaleja muiden kehonkielessä, ja niihin mukautuminen oli hänelle luontevaa ja helppoa, eikä hän aina edes itse huomannut omia liikkeitään ennen kuin oli ne jo tehnyt.
Hän katsoi vanhempaa poikaa herkeämättä silmiin, räpäyttämättä kertaakaan – tämä kumartui hitaasti, mutta samaan aikaan hyvin nopeasti lähelle, kunnes tummatukkainen jo tunsi huulien painautuvan omilleen. Suklaanruskeat silmät sulkeutuivat kosketuksen myötä ja mutta huulilla jo valmiiksi välkehtinyt hymy syveni hetkellisesti ennen kuin poika lopulta vastasi suudelmaan, annettuaan Princen ensin odottaa sekunnin murto-osan verran.

Toisen pojan huulet sopivat Jonginin omille aivan kuin ne olisi luotu tähän, eikä hän voinut estää itseään heittäytymästä hetken vietäväksi. Suudelma tuntui pehmeältä, ei ollenkaan niin päällekäyvältä kuin mitä olisi kämppiksen luoteen puolesta olettaa. Kun Jongin tunsi käden nousevan niskaansa ja vetävän häntä lähemmäs, hän ei vastustellut, päinvastoin: hän nojasi Princen huulia vasten, työntäen samalla itseään ylös käsillään kunnes oli noussut lähes täysin istuma-asentoon. Hän nojasi kämmenillään sänkyyn pitääkseen ylävartalonsa pystyssä samalla, kun toisen pojan sormet liukuivat hänen yhä hieman kosteiden hiustensa sekaan – liike, jonka Prince oli mitä ilmeisimmin suunnitellut toteuttavansa aina siitä sekunnista pitäen, kun Jongin oli kävellyt sisään.
Jongin raotti huuliaan vaistomaisesti ja syvensi suudelmaa tuntiessaan toisen kielen etsivän omaansa. Hän kallisti hieman päätään ja nojasi ylävartalollaan lähemmäs, aivan kuin olisi halunnut imeä osan vanhemman pojan ruumiinlämmöstä itseensä.

Princen vihdoin katkaistessa kiitettävän kauan kestäneen suudelman ja vetäytyessä hivenen kauemmas, Jongin ei kyennyt estämään huuliltaan karkaavaa huokausta. Hän veti kerran syvään henkeä, avaten silmänsä vasta kun hetki oli katkennut kokonaan. Kohdistaessaan katseensa huonetoveriinsa poika sai luonnollisesti kohdata ilkikurisesti ja jälleen kerran hieman röyhkeästi virnistävät kasvot. Hänen omat silmänsä olivat varmasti tilanteenjanosta tummuneet, sitä Jongin ei epäillyt hetkeäkään, antaen jo aikaisemmin huulillaan kareilleen hymyn palata.
”Ne taisivat juuri muuttua”, Jongin vastasi pitkän ja harkitun tauon jälkeen hitaasti. Hän saattoi yhä maistaa Princen huulien maun omillaan, pienestä suudelman jälkeisestä kihelmöinnistä puhumattakaan. Tummahiuksisen oli pakko myöntää, ettei vanhempi poika ollut röyhkeä ja itsevarma täysin syyttä suotta: ilmeisesti harjoitus tosiaan teki mestariksi.
"Tulin keksineeksi parempaa tekemistä", hän vielä lisäsi viattomaan sävyyn.

Sen enempiä odottelematta Jongin ojensi oikean kätensä ja tarttui Princeä paidankauluksesta siroilla sormillaan, nojaten taaksepäin. Täysin lupaa kysymättä hän veti vanhemman pojan mukanaan alas, palaten aikaisempaan asentoonsa, selkä päiväpeittoa vasten. Päätään Jongin kohotti sen verran, että kykeni painamaan omat huulensa uudemman kerran tuon jo tutuiksi käyneille huulille, ja sulkemaan suun mahdollisilta, joskin hyvin epätodennäköisiltä vastaväitteiltä. Toinen käsi kohosi kevyesti Princen kaulalle ja siitä niskaan, sormien hiipiessä paidankauluksen alle lapaluiden väliin, sivelemään pehmeää ihoa.


Oh my oh my... ;3
avatar
Maeri

Viestien lukumäärä : 35
Join date : 29.09.2013
Ikä : 25
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A thousand times I played this game. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ke Loka 02, 2013 12:10 pm

Keunsuk "Prince" Jang

Suudelma oli todellakin kaivattu ja vaikkei Prince koskaan myöntäisi kenellekään ihan jopa haaveilleensa jonkun tietyn henkilön suutelemisesta, niin Jonginin suutelemista hän oli miettinyt useampaan otteeseen (itse asiassa joka kerta, kun he näkivät toisiaan) sen jälkeen, kun Prince oli siirtynyt majailemaan tuon kanssa samaan huoneeseen.
Suudelma tuntui hyvältä ja vaikka rastatukkaiselta nuorukaiselta saattoi luonteen puolesta odottaa jotain vähän päällekäyvämpää ja ehkä hyökkäävämpää, niin tosiasiassa hän osasi ottaa rauhallisemminkin ja oikeasti nauttia tilanteesta; ottaa kaiken mahdollisen ilon ja nautinnon irti.

Hän oli yllättynyt illan saamasta käänteestä, sillä vaikka hän pitikin sitä itsestäänselvyytenä, että lähes kaikki lankesivat aina jossain välissä hänen luontaiselle charmilleen - pahat pojat kiinnostivat kaikkia - oli Jongin ollut kuukausien aikana aikamoinen haaste. Ja nyt toinen vastasi hänen suudelmaansa ihan halukkaasti ja antoi hänen liu'uttaa kielensä tämän suuhun.
Princeltä ei jäänyt huomaamatta suudelman jälkeinen huokaus, joka pääsi karkaamaan nuoremman huulilta, ennen kuin tuo avasi jälleen silmänsä, jotka tämä oli suudelman lomassa sulkenut. Vanhempi tiesi, että hänen omat silmänsä olivat varmasti tummuneet samalla lailla kuin Jonginilla tilanteen aiheuttaman intiimiyden vuoksi, hän pystyi suorastaan näkemään omien halujensa heijastuksen toisen silmistä.
Käheä naurahdus pääsi karkaamaan jostain syvältä Princen kurkusta, kun nuorempi lopulta pienen tauon jälkeen vastasi hänen sanoihinsa, kun hän oli kehottanut toista kertomaan näistä suunnitelmistaan illan varalle. Ilmeisesti he olivat yhdessä keksineet jotain vielä parempaa, joka varmasti takaisi heidän molempien viihtyvyyden.

Prince ehti kohottaa kevyesti toista kulmaansa nuoremman viattomalle äänensävylle, mutta muuta hän ei ehtinytkään tehdä, kun toinen jo kiskoi hänet paidankauluksesta mukanaan vaakatasoon, eikä hän todellakaan valittanut. Tyytyväinen virne ehti vilahtaa hänen huulillaan ja ilkikurinen pilkahdus käväistä silmäkulmassa ennen kuin hän vastasi suudelmaan, jonka Jongin painoi hänen huulilleen.

Prince ei valittanut, ei todellakaan. Helvetti, tätähän hän oli odottanut pidemmän aikaa!

Suudelma oli tällä kertaa paljon kiihkeämpi, rastatukkainen nuorukainen antoi käsiensä lähteä vaeltelemaan samalla nuoremman vartalolle, kun hän liu'utti kielensä toisen kuumuutta ja kosteutta hohkavaan suuhun, kietoen sen toisen kielen ympärille. Heidän ensisuudelmansa oli ollut äsken paljon pehmeämpi ja rauhallisempi, tällä kertaa se Princen päällekäyvempi luonne pääsi enemmän edukseen ja suudelma oli enemmän sellainen, mitä häneltä ehkä pystyi olettamaankin.

Hän ei antanut suudelman keskeytyä, vaikka hän samalla vähän korjasikin asentoaan omasta mielestään parempaan; hän oli kiivennyt huomaamattaan paremmin sängylle, toinen jalka löysi tiensä Jonginin toiselle puolelle ja käytännössä hän makasi hajareisin tuon päällä, lantio lantiota vasten.
Princen sormet olivat löytäneet tiensä kiihkeän suudelman lomassa allaan makavan nuorukaisen kylkiä pitkin lantiolle, josta ne sujahtivat sulavasti paidan helman alta tuon pehmälle iholle. Aivan yhtä sulavasti hän ryhtyi nostamaan paitaa ylemmäs nuoremman vartalolla (mikä ei ollut niin helppoa, koska tämä makasi kuitenkin hänen allaan, mutta se ei Princeä haitannut), vallaten kokoajan lisää tilaa pitkille sormilleen, jotka kävivät innokkaina läpi Jonginin vartaloa.
Kevyesti huohottaen rastatukkainen nuorukainen irrottautui suudelmasta, jääden kuitenkin ihan siihen välittömään läheisyyteen, huuliensa melkein koskettaen nuoremman huulia. Hän avasi kiihkosta tummuneet silmänsä ja loi hyvin intensiivisen katseen allaan makaavaan nuorukaiseen.

Katse suorastaan lupasi, ettei hän päästäisi nuorempaa nousemaan sängystä koko loppuiltana, eikä luultavasti seuraavana yönäkään.

// hih! ;DD <3 //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A thousand times I played this game. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maeri lähetetty To Loka 03, 2013 12:50 am

Jongin

Kun Prince vihdoin ja viimein vastasi suudelmaan, Jongin huomasi eron: siinä missä ensisuudelma oli ollut rauhallinen ja pehmeä, ehkä hivenen tunnusteleva, seuraava oli jo tottuneempi ja varmempi – jopa kiihkeä. Nuorempi kaarsi selkäänsä huomaamattaan ja veti samalla toista lähemmäs, antaen itselleen hetkeksi luvan unohtua suudelmaan ja vain tuntea. Kielten kietoutuessa yhteen Jongin päästi kurkustaan karkaamaan hiljaisen äännähdyksen, painaen Princen selkää sivelleet sormensa kovemmin ihoa vasten.
Vanhemman pojan käsien tunteminen paljaalla iholla sai hänet värähtämään, lähinnä mielihyvästä: sillä välin kun mieli yritti päättää mihin keskittyä, keho nojautui automaattisesti kosketuksen suuntaan. Huulet liikkuivat nälkäisesti toisen omia vasten, ja hetken aikaa Jongin oli varma, ettei tarvinnut happea hengittääkseen. Vapaaksi jäänyt käsi liukui Princen kylkeä pitkin alas aina paidanhelmalle asti, josta se eksyi kankaan alle ja siitä takaisin ylös. Sormet tunnustelivat iholle piirtyviä lihaksia ja niiden liikkeitä, laittaen merkille jokaisen tielleen tulevan yksityiskohdan.

Princen irrottautuessa jälleen kerran suudelmasta, Jongin nojasi hetkeksi ylöspäin kuin olisi yrittänyt pitkittää sitä – huulet kuitenkin erkanivat toisistaan ja poika avasi silmänsä, suunnaten kosketusta janoavan katseensa yllään olevaan rastatukkaan. Suu hivenen raollaan ja rintakehä tiheään tahtiin kohoillen Jongin tuijotti syvälle toisen tummiin silmiin: hän ymmärsi viestin, sen lukeminen ei ollut kovin vaikeaa. Hymyilemiseen ei ollut aikaa saatikka mielenlujuutta ja hetken verran he katsoivat toisiaan silmiin, eikä Jongin edes yrittänyt peitellä katseestaan selvästi loistavaa himoa.
Lopulta kosketuksen kaipuu yltyi niin suureksi, ettei poika kyennyt enää hillitsemään itseään. Princen yläselän tienoilla levännyt käsi nousi niskaan ja painoi vanhempaa poikaa vaativasti lähemmäs, kunnes Jongin lopulta sai mitä halusi ja painoi huulensa jo kolmannen kerran toisen omille. Sen sijaan että olisi tyytynyt vain suutelemaan, hän vangitsi Princen alahuulen hampaidensa väliin, näykäten sitä kiusoittelevasti – suklaanruskeiden silmien katse ei irronnut toisen pojan silmistä hetkeksikään.

Vaikka rastatukkainen makasikin käytännössä katsoen Jonginin päällä hajareisin, lukiten hänet polviensa väliin, se ei estänyt tanssijan liikkuvuutta. Hän nosti oikean jalkaansa koukkuun, hyvin tietoisena siitä kuinka liike lähestulkoon pakotti Princen liikauttamaan lantiotaan eteenpäin, vasten nuoremman omaa.

Jongin päästi toisen pojan alahuulen otteestaan, muttei vetäytynyt kauemmas. Suudelman sijaan hän painoi huulensa ensin Princen leukapielille ja siitä kaulalle, maistaen suolan tämän iholla.  
Nuorempi ei ollut varma, miksei ollut aikaisemmin lähtenyt mukaan leikkiin tai reagoinut iskuyrityksiin sen kummemmin – hän oli aina pitänyt huonekaveriaan hyvännäköisenä, jopa kiinnostavana. Princessä oli karismaa ja itsevarmuutta, jotka olivat puoleensavetäviä ominaisuuksia. Ja juuri nyt vanhempi poika oli juuri kaikkea sitä, mitä Jongin palavasti tarvitsi.
Hän kohotti päätään ja painoi nopean suudelman Princen huulille. Jos Jongin saisi päättää, hän ei olisi se, jonka paita päätyisi mytyksi lattialle ensimmäisenä. Sormet siirtyivät niskasta paidanhelmalle ja nostivat tiellä olevaa kangasta ylös, paljastaen lisää ihoa ja lihaksia.

En voi olla hihittelemättä ittekseni djfhskfjs <3
avatar
Maeri

Viestien lukumäärä : 35
Join date : 29.09.2013
Ikä : 25
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A thousand times I played this game. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Su Joulu 01, 2013 2:26 am

Keunsuk "Prince" Jang

Suudelma maistui kiihkolle ja siihen oli sekoittunut ripaus puhdasta himoa, joka sillä hetkellä tuntui kytevän molempien nuorukaisten sisällä, odottaen lupaa päästä kokonaan irti.
Prince oli sillä hetkellä enemmän kuin tyytyväinen asetelmaan; Jongin kevyesti huohottavana ja vielä toistaiseksi suihkunraikkaana lukittuna hänen alleen, katse loistaen himosta. Nuorempi oli kuin jokin helvetin seksikäs taideteos, veistos, jonka hän halusi pitää vain itsellään. Hän halusi lukita nuoremman heidän yhteiseen huoneeseensa, naida tuota aina kun hän tahtoi, eikä koskaan päästää häntä lähtemään.
Vaikka Prince yleensä loistikin tietynlaisella itsekkyydellään - ja vaikka hän sillä hetkellä olikin aika luottavaisin mielin, niin jos Jongin kuitenkin päättäisi pistää hommalle stopin, ilmaisisi jotenkin ettei hän halunnutkaan tätä, ei Prince voisi tuota kaunista olentoa väkisinkään ottaa.

Rastatukkainen oli positiivisesti hyvinkin yllättynyt tanssijapojan halukkuudesta ja innokkuudesta, mikä ei vanhempaa millään lailla haitannut - päinvastoin. Hän otti tyytyväisenä vastaan Jonginin kolmannen suudelman, antoi toisen vangita hänen alahuulensa hampaidensa väliin ja nuoremman näykätessä huulta kiusoittelevasti, ei Prince voinut olla päästämättä pientä matalaa äännähdystä karkaamasta kurkustaan.
Suklaanruskeiden silmien katse oli vangitseva, eikä Prince olisi malttanut odottaa pääsevänsä näkemään kuinka tuo katse muuttuisi, kun hän pääsisi naimaan nuorempaa.

Kuten Prince oli jo aikaisemmin todennutkin, Jongin ei kuulunut niihin partnereihin, jotka vain makasivat huokaillen paikoillaan ja odottivat rastatukkaisen käsittelyä - ehei. Tanssijapoika oli yhtä innokkaasti tilanteessa mukana, kuin työntäen Princeä eteenpäin ja siitä hän saikin lisää vettä myllyynsä. Matala murahduksen ja kehräyksen sekainen ääni karkasi hänen avonaisten huuliensa välistä, kun Jongin hänen alleen lukittuna nosti toista jalkaansa koukkuun, mikä aiheutti pientä painetta Princen puolikovalle miehuudelle, ja nuoremman uusi asento pakotti hänet liikauttamaan lantiotaan hieman eteenpäin, vasten nuoremman omaa. Mikä aivan varmasti oli ollut Jonginin suunnitelmissa.
Hänen jumalaisen kaunis kämppishän oli muuttumassa röyhkeäksi.
Kun toinen sitä kerran niin kovasti halusi, niin mikäpä hän oli sitä estämään - rastatukkainen painoi lantiotaan voimakkaammin nuoremman omaa vasten, ilkikurisen pilkahduksen käväistessä silmäkulmassa.

Vaikka Prince pitikin itseään tilanteen herrana, ei hän laittanut ollenkaan vastaan, kun tanssijapojan näppärät sormet hakeutuivat kiskomaan hänen paitaansa pois, paljastaen koko ajan lisää paljasta pintaa ja kuumana hohkavaa ihoa, joka suorastaan vaati saada kosketusta osakseen.
Rastatukkainen kohottautui istuvampaan asentoon nuoremman lantion päälle antaessaan Jonginin kiskoa paidan kokonan pois hänen päältään ja täytyihän nuoremmalle tarjota estottomat näkymät hänen paljaalle ylävartalolleen. Virneenpoikanen käväisi jälleen hänen huulillaan, eikä hän voinut vastustaa kiusausta painaa lantiotaan vieläkin tiukemmin nuoremman omaa vasten, saada lisää paineen tuntua sinne missä sitä eniten kaivattiin. Hän liikautti lantiotaan tottunein elkein hieman ratsastavaan tyyliin ja ilkikurisuus oli ainakin hetkellisesti karissut hänen kasvoiltaan nautinnon ja himon kohotessa pinnalle.

Paita oli päätynyt epämääräiseksi kangasmytyksi lattialle ja pian se saisi sinne seuraa, siitä Prince aikoi pitää huolen korkeimman omakätisesti - ja tuskin Jonginilla olisi siihen mitään vastaansanottavaa.
Hänen taidokkaat sormensa olivat jo aikaisemmin nykineet nuoreman paitaa ylöspäin, eikä Prince voinut estää katsettaan lukkiutumasta hetkellisesti tanssijapojan paljaalle, täydelliselle alavatsalle. Vanhemman katse oli tummunut monta astetta ja hän nuolaisi vihjailevaan sävyyn huuliaan. Sormet lähtivät määrätietoisesti nykimään paitaa kokonaan pois nuoremman päältä ja pian se päätyisi sinne minne se kuuluikin - lattialle.

// oh my goddd <3 //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A thousand times I played this game. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maeri lähetetty Ti Joulu 03, 2013 6:06 pm

Ääni, joka karkasi Princen huulilta, sai Jonginin hymyilemään – tai olisi saanut, jos hän ei olisi ollut niin keskittynyt hetkeen ja sen tuomaan mielihyvään. Polven koukistaminen sai aikaan sen, että vanhempi poika liikahti alemmas ja lopulta näytti jopa ottavan vinkistä vaarin: toinen painoa lantiotaan tanssijan omaa vasten, lisäten kitkaa ja painetta. Jongin antoi huuliensa raottua, mutta minkäänlaista ääntä ei syvän huoahduksen lisäksi tullut ulos – sen sijaan hän liikautti lantiotaan ylöspäin, hakien lisää kosketusta.

Tilanteesta selviäminen vei hetken, mutta kun Jongin vihdoin sai päänsä takaisin peliin, Princen paita oli huomattavissa määrin tiellä. Turha vaatekappale peitti aivan liikaa ihoa alleen, eikä nuorempi nähnyt sillä enää mitään virkaa. Lämpimät sormet kiskoivat kangasta ylöspäin, aluksi vihjaillen, mutta lopulta Jongin kyllästyi odottamaan ja rastatukkainen tuntui huomaavan sen. Tämä suoristautui sängyllä ja kohottautui istumaan selällään makaavan pojan lantiolle, antaen tilaisuuden repiä paita kokonaan pois tieltä. Tummatukka kohotti ylävartaloaan ja kurotti käsiään, vetäen vaatekappaleen lopulta Princen pään ylitse: sen jälkeen riepu menetti merkityksensä täysin ja Jongin päästi otteensa heltymään, antaen paidan tippua epämääräiseksi mytyksi lattialle, sängyn viereen. Prince selvästi kerjäsi paljon akuutimpaa huomiota osakseen painamalla lantiotaan toistamiseen alemmas, saaden tällä kertaa kirvoitettua nuoremmasta älähdyksensekaisen huokauksen.
Ilkikurinen ilme toisen kasvoilla ei auttanut asiaa, päinvastoin.

Oma paita oli ehtinyt nousta jo sen verran, että se paljasti sileän alavatsan ja osan ylävatsalihaksista – Jonginilta ei jäänyt huomaamatta katse, jonka Prince näkyyn loi ennen kuin tämä palasi aikaisemmin aloittamansa operaation pariin. Tanssija ei viivytellyt: sen sijaan hän kohottautui ylemmäs sängyllä ja oli avuksi, päätyen lopulta itse vetämään löysän hihattoman päänsä ylitse. Se lensi kaaressa keskelle lattiaa, mutta sen kummempaa laskeutumispaikkaa Jongin ei jäänyt ihmettelemään – hänellä saattoi olla jotakin muuta mielessään.
”Nautitko näkymästä?” Pieni leikittelevä virne hiipi suupielille kysymyksen myötä.
Tanssija ei ehkä ollut suunnitellut iltapäivänsä kuluvan aivan tähän tapaan, eikä hän todellakaan ollut miettinyt asiaa sen ihmeemmin: kaikki oli vain tapahtunut. Miksi juuri tänään eikä vaikkapa viikko sitten, sitä Jongin ei osannut sanoa. Ehkä oli vain tuntunut turhalta jättää Princen kekseliäät iskuyrityksen ja –repliikit oman onnensa nojaan yhtään pidemmäksi aikaa, tai ehkä hän oli halunnut toteuttaa tämän jo viikkoja sitten, mutta ylpeys ei ollut antanut periksi. Ainakaan vanhempi poika ei voisi nimittää häntä helpoksi.

Hetken verran Jongin makasi aloillaan paljas selkä päiväpeittoa vasten painettuna, rintakehä tiheään tahtiin kohoillen: intohimoisten suudelmien johdosta turvonneet huulet pysyivät raotettuina ja poika veti pari kertaa syvään henkeä tasatakseen hapensaantinsa ja nopeasti lyövän sydämensä. Ruskeiden silmien katse yritti pysyä Princen omissa, mutta lipsahteli vähän väliä alemmas vanhemman huulille ja siitä paljaalle vatsalle. Tilanteen vastusteleminen oli turhaa, sillä keho tiesi jo mitä se halusi, eikä Jonginista ollut väittämään vastaan.
Tanssija kohottautui jo toistamiseen ylemmäs, riistäen selkänsä päiväpeitteestä: vasemman käden sirot, näppärät sormet kurottivat kunnes ne ylsivät koskettamaan Princen ihoa. Oikea käsi otti hetkellisesti tukea sängystä tasapainon pitämiseksi, mutta lopulta Jongin veti itsensä lähestulkoon istuma-asentoon. Nyt molemmat kädet eksyivät iholle, yrittäen kartoittaa jokaisen tielleen osuvan sentin samalla, kun nuorempi painoi huulensa vasten paljasta rintakehää aina uudelleen ja uudelleen. Parin suudelman jälkeen Jongin kohotti katseensa ylös aina Princen silmiin saakka, painaen samalla uuden suudelman iholle lähes kiusoittelevan hitaasti.


....uhhhuhhh
avatar
Maeri

Viestien lukumäärä : 35
Join date : 29.09.2013
Ikä : 25
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A thousand times I played this game. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ke Joulu 04, 2013 11:07 am

Keunsuk "Prince" Jang

Tuntui hyvältä saada lisää paineentuntua sinne missä sitä eniten kaivattiin ja vanhemman tyytyväisyyttä lisäsi se älähdyksensekainen huokaus, joka nuoremman huulilta kirposi muutaman ratsastavan liikkeen aikana.
Ja vihdoinkin hommiin saatiin vähän vauhtia - oli hetkiä, jolloin Prince kannatti täysin perusteellisia esileikkejä (niitä hetkiä tosin oli vähän harvemmin), mutta tämä hetki ei kuulunut niihin. He ehtisivät vielä leikitellä ja paneutua moisiin mukavuuksiin oikein perusteellisesti seuraavalla kierroksella, kunhan alkuhöyryjä oltaisiin päästetty ensin pihalle.
Tai näin Prince oli asian omassa päässään himonsekaisin ajatuksin järkeillyt.
Hän kyllä antaisi kämppikselleen ihan kaiken mitä tuo vaan keksisi yön aikana pyytää, mutta juuri sillä hetkellä hänen itsehillintänsä ei riittänyt siihen.

Rastahiuksinen nuorukainen ihaili näkyä edessään nälkäisin katsein, Jonginin vartalo oli hyvässä kunnossa tanssiharrastuksen myötä ja näky oli hyvin silmäämiellyttävä ja kiihottava. Prince ei voinut muuta kuin kohottaa kevyesti toista kulmaansa toisen kysymykselle, jota tuo kehtasi vielä edes kysyä.
"Ai että nautinko? Parempia maisemia ei olekaan hetkeen näkyny", hän vastasi astetta matalammalla äänellä, jota kaikki se kiihotus ja himo oli värittänyt. Hän ei voinut olla virnistämättä nuoremman leikittelevälle äänensävylle.
Miten tässä oli oikeasti kestänyt näin pitkään? Hän oli yrittänyt vikitellä Jonginia jo vaikka kuinka kauan, mutta nuorempi ei vain ollut aikaisemmin lämmennyt hänelle. Joten, miksi nyt? Ei sillä, että Prince olisi millään tapaa valittanut, hän oli senhetkiseen tilanteeseen enemmän kuin tyytyväinen ja pian hän saavuttaisi sen pisteen, että vaikka Jongin haluaisikin pistää tilanteelle lopun, rastatukkainen ei ehkä pystyisi hillitsemään itseään.
Hän tarvitsi tätä ja hän todellakin halusi Jonginia jokaisella mahdollisella solullaan.

Hengitys oli hieman kiihtynyttä ja pulssi oli kohonnut samaa vauhtia kiihotuksen kanssa, hetken aikaa Prince vain katseli päiväpeitolla makaavaa yläosatonta Jonginia tummenneilla silmillään, kunnes nuorempi rikkoi katsekontaktin ja kohottautui ylemmäs koskettaakseen Princen paljasta rintakehää.
Kosketus tuntui hyvältä palavalla iholla ja matala huokauksen ja henkäyksen sekainen äännähdys pääsi hänen raollaan olevilta huulilta, kun hän tunsi toisen kosteat huulet rintakehällään yhä uudelleen ja uudelleen. Paine housuissa alkoi käydä jokseenkin tukalaksi ja suudelmat rintakehällä lähettivät sähköisiä väristyksiä suoraan hänen haaruksiinsa, painetta lisätäkseen hän painoi lantiotaan lähemmäs Jonginin omaa ja hän oli tyytyväinen siihen, että nuorempi näytti olevan samassa tilassa hänen kanssaan.

Hempeily ja kevyet suudelmat siellä täällä alkoivat pikkuhiljaa riittää Princelle siihen saumaan ja hän oli enemmän kuin valmis siirtymään tositoimiin. Niinpä hän työnsi tanssijapojan yllättävän helposti selälleen päiväpeiton sekaan, kumartuen itse perässä. Hän oli käytännössä nelinkontin nuoremman päällä, lantio hakeutui nopeasti muutamaa astetta voimakkaammin Jonginin omaa vasten ja hän painoi kosteat huulensa toisen huulille. Suudelma oli kiihkeä, nälkäinen ja ehkä hivenen päällekäyvä - juuri sellainen, mitä Princeltä saattoi olettaakin.
Rastatukka piti asennollaan huolen, ettei toinen pääsisi suuremmin liikkumaan niiltä sijoiltaan; hänen sormensa olivat kietoutuneet tuon ranteiden ympärille ja hän oli lukinnut Jonginin käsivarret tuon pään yläpuolelle.
Huulet vetäytyivät kiihkeästä suudelmasta ja sujuvasti Prince lähti kuljettamaan huuliaan ja kieltään nuoremman leukapieliä pitkin alemmas, kieli ja hampaat leikittelivät hetken aikaa kaulalla, mistä hän jatkoi matkaansa rintakehälle ja nänneille. Hävytön virneenpoikanen käväisi vanhemman suupielillä, kun hän oli paikallistanut uhrinsa, jotka suorastaan kerjäsivät tulla kiusatuiksi.

Kieli piirsi hitaasti ympyrän oikean nännin ympärille, kuuma hengitys kutitteli nuoremman herkkää ihoa epätasaisin henkäyksin. Viimein hän antoi kielensä lipoa kovettunutta nipukkaa ja hampaat iskivät kiinni ahnain näykkäyksin.

// kuolen. kuolen ihan oikeesti, ohmygoddd <3 //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A thousand times I played this game. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maeri lähetetty Ke Joulu 04, 2013 4:10 pm

Jongin tunsi Princen kehon ja lihasten liikkeet sormiensa alla, ja saattoi korviin kantautua tukahdutettu huokauskin. Se sai tanssijan virnistämään vanhemman rintakehää vasten ja painamaan iholle aina vain uusia suudelmia. Princen kärsimättömyys alkoi olla enemmän kuin selvää, ja oikeastaan hän vain odotti milloin tälle riittäisi – Jongin osasi halutessaan olla pieni pirulainen, ja myös tiedosti sen vallan mainiosti.
Hampaat saattoivat raapaista paljasta ihoa kerran tai pari suudelmien lomassa, mutta toista tuskin haittasi, päinvastoin.

Seuraavassa hetkessä Jongin huomasi makaavansa sängyllä jo tutuksi käyneessä asennossa selkä päiväpeittoa vasten: ilmeisesti rastapää oli vihdoin päättänyt, että nyt riitti. Nopea hymynhäivä ehti käväistä nuoremman huulilla mutta se unohtui nopeasti Princen vangitessa hänen käsivartensa pään yläpuolelle, sormet sirojen ranteiden ympäri kiertyneinä. Jalkojaankaan Jongin ei liiemmin päässyt liikuttamaan, sillä toinen oli käytännössä katsoen lukinnut hänet alleen. Tilanteensa tajuttuaan tanssija naurahti hiljaa vasten Princen huulia, jotka tämä oli painanut hänen omilleen intohimoiseen suudelmaan. Sormet aukenivat ja suoristuivat hetkeksi ennen kuin poika puristi ne nyrkkiin, kynnet kämmeniin pureutuen – ne janosivat kosketusta. Hän olisi mieluusti vetänyt rastatukkaa lähemmäs itseään, mutta sen sijaan Jongin kaarsikin selkäänsä, painaen kehoaan paremmin vasten toista.

Suudelma katkesi lähes yhtä yllättäen kuin oli alkanutkin, jättäen selällään makaavan pojan haukkomaan henkeään hetkeksi. Sen sijaan, että olisi antanut yhtään aikaa toipumiseen, Prince päättikin antaa huuliensa kulkea aina leukapieltä pitkin kaulalle: hampaat tuntiessaan Jongin värähti tahtomattaan ja painoi kehoaan tiiviimmin patjaa vasten, purren huultaan. Ihoa poltteli kaikkialta vanhemman pojan kosketuksen jäljiltä, eikä tanssija enää kyennyt edes sanomaan mikä tuntui parhaalta. Silmät sulkeutuivat hetkeksi ja tummatukka kallisti päätään taaksepäin huulet raottuneina, pystymättä estämään kurkustaan karkaavaa mielihyvän äännähdystä joka sekoittui huokaukseen.
Jos Jonginilta olisi kysytty... Hän olisi mieluusti repinyt loputkin vaatekappaleet Princen päältä saman tien, eikä välttämättä aivan hellästi. Huoneessa alkoi olla tukalan kuuma, eikä happea tuntunut riittävän nimeksikään, mutta siitä huolimatta hän ei voinut kuvitella olevansa sillä hetkellä missään muualla.

Princen taidokas kieli ja polttava hengitys yhdistettynä hetkelliseen avuttomuuden tunteeseen olivat omiaan aiheuttamaan nuoremmassa turhautuneisuutta, joka tuntui patoutuvan hänen sisälleen, kunnes Jongin oli varma räjähtävänsä hetkenä minä hyvänsä. Hän puri kieltään estääkseen itseään avaamasta suutaan, mutta lopulta sekään ei enää auttanut:
"Lopeta- Ah.."
Oli itsestään selvää, ettei Jongin halunnut Princen lopettavan kokonaan, sillä sehän olisi ollut suoranaista kidutusta: kiusoittelun sen sijaan saisi suosiolla siirtää syrjään, sillä nuorempi ei ollut varma kestäisikö sitä enää kovin kauaa. Tanssija liikautti lantiotaan ylemmäs hakien lisää kosketusta, punertavat huulet raollaan ja suklaasilmät himosta tummina.


uhuh<3 aivot sahanpurua täynnä, pahoittelen huonoa laatuaaaaaaa ;-;
avatar
Maeri

Viestien lukumäärä : 35
Join date : 29.09.2013
Ikä : 25
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A thousand times I played this game. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Pe Joulu 06, 2013 10:10 am

Keunsuk "Prince" Jang

Rastatukkainen nuorukainen oli ottanut nuoremmat nännit uhreikseen; hän näykki, imi ja nuoli niitä vuorotellen ahnaasti, ja Jonginin äännähdykset tuntuivat menevät suoraan sähköisinä värähdyksinä Princen haaruksiin, kipeästi kosketusta kaipaavaan elimeen. Tukalaan oloon toi hieman helpostusta, kun hän hieroi lantiotaan vasten tanssijapojan omaa, saaden aikaan painetta ja kitkaa, mikä levisi sähköisinä mielihyvän väristyksinä pitkin koko vartaloa.
Näytti siltä, että Jonginkin alkoi olla kypsä tähän hidasteluun, vaikka nuoremman aneluun kallistuva ääni olikin musiikkia hänen korvilleen ja Prince olisi ihan ilkeyttään voinut jatkaa toisen kiusaamista vaikka maailman tappiin asti - tosiasia kuitenkin oli, että hän itsekin kaipasi pikaista helpotusta pahimpaan panetukseen, jonka jälkeen voisi keskittyä asioihin kunnolla.

Jotta hän pääsisi etenemään alemmas nuoremman vartalolla, hänen täytyi irrottaa otteensa tuon ranteista. Prince loi Jonginiin ehkä hivenen alistavan katseen, joka käski tuota pysymään paikoillaan, vaikkei rastapää enää pitelisikään hänestä kiinni.
Hän antoi kuumien huuliensa ja kostean kielensä lähteä jatkamaan matkaansa tuon vartalolla alemmas, hän jätti sylkivanan kylkiluiden kaarelle, piirsi kielellään muutaman ympyrän nuoremman navan ympärille, ja viimein hän pääsi määränpäähänsä.
Vanhempi nuorukainen suoristi hieman selkäänsä ja katse himosta palaen hän ryhtyi vähemmän nätisti riuhtomaan ja kiskomaan tanssijapojan housuja pois edestä. Pian, pian hän saisi sen mitä halusikin. Rastapään nälkäinen katse pysähtyi hetkeksi nuoremman alastomalle vartalolle, kun hän oli saanut ylimääräiset vaatekappaleet heivattua helvettiin ja vapautettua Jonginin miehuuden housujen tukalasta puristuksesta.
Suoranainen hullunkiilto silmissään Prince puraisi alahuultaan kun virneenpoikanen käväisi hänen suupielillään, eikä hän saanut katsettaan riistettyä nuoremman taivasta kohti kohonneesta elimestä, joka näytti suorastaan huutavan kosketusta osakseen.
Ja sitähän se tulisi saamaan.

Prince koukisti hieman Jonginin jalkoja mieleiseensä asentoon ja huuliaan nuolaisten hän kumartui lähemmäs tuon haarojenväliä. Kuuma hengitys kutitteli alavatsan ihoa ja karvoitusta, rastapää painoi pari kosteaa suudelmaa nuoremman nivusiin ja samalla hänen toinen kätensä oli hakeutunut hyväilemään kivesten herkkää ihoa.
Näppärät sormet kietoutuivat miehuuden ympärille, pari edestakaisin-liikettä, jonka jälkeen hän upotti miehuuden kosteaan suuhunsa.

// paskapuhetta! toi sun edellinen vuoro oli just hyvä! <3___<3 ihihihihih <3 //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A thousand times I played this game. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maeri lähetetty Ke Tammi 08, 2014 5:54 pm

Huokaus pääsi väkisinkin Jonginin huulten välistä hänen tajutessaan, että Prince totteli – asialla tuskin oli todellisuudessa kovinkaan paljon tekemistä hänen anelunsa kanssa, mutta se ei ollut tärkeää juuri nyt. Sen sijaan, että vanhempi olisi jatkanut härnäämistä, tämä irrottikin otteensa tanssijan ranteiden ympäriltä. Ensimmäinen mieleen noussut ajatus oli tarttua Princeä olkapäästä ja mahdollisesti kiepsauttaa heitän ympäri, mutta se jäi vain ohikulkevaksi ajatukseksi rastapään luotua paljonpuhuvan katseen nuorempaan. Jongin puri huultaan hillitäkseen itsensä ja mielihalunsa.

Pehmeät huulet koskettivat hänen ihoaan uudelleen, jatkaen tällä kertaa alemmas vartalolla. Sen sijaan, että olisi maannut kiltisti aloillaan, tanssija siirsi käsiään ja kohottautui lopulta kyynärpäidensä varaan: tumma katse seurasi Princen jokaista liikettä, paljaan ihon värähdellessä kosketuksen alla. Huulet raottuivat kuin itsekseen nuorukaisen keskittyessä täysin rastapäähän ja tämän liikkeisiin, eikä hän jaksanut enää edes murehtia paikoillaan pysymisen suhteen.
Vaatteiden menettäminen onnistui helposti, osittain siksi että Prince tuntui kiskovan niitä pois ennennäkemättömällä vimmalla, luultavasti repien sauman tai pari. Jongin auttoi sen minkä kykeni, potkien housut pois nilkoista kiireellä. Hän ei ollut suunnitellut viettävänsä iltapäivää tällä tavalla, muttei todellakaan ollut valittamassa sen saamasta käänteestä – tämä oli ehdottomasti parannus alkuperäiseen suunnitelmaan, sitä ei käynyt kieltäminen. Tanssija kykeni melkein tuntemaan Pricen nälkäisen, lähes polttavan katseen alastomalla vartalollaan tämän pysähdyttyä hetkeksi ihailemaan aikaansaannostaan.

Vanhemman siirtäessä hänen jalkojaan parempaan asentoon, Jongin liikahti automaattisesti kosketusta kohti. Hengitys tuntui salpautuvan odotuksesta ja sydän rummutti kylkiluita vasten kiihtyneeseen tahtiin, ja vaikka hän olisi mielellään kehottanut Princea pitämään kiirettä, ei sanoja syntynyt.
Kun rastapää lopulta kumartui lähemmäs, ihoa kutittava hengitys sai kylmät väreet nousemaan pitkin nuoremman selkää. Suudelmat saivat saman toistumaan, mutta kun Princen sormet vihdoin kietoutuivat miehuuden ympärille, Jongin tunsi käsiensä pettävän altaan. Hänen kehonsa oli odottanut tätä kosketusta niin pitkään, että siitä aiheutuva mielihyvä lamaannutti täysin: kurkusta kohosi aikaisempaa äänekkäämpi älähdys ja heti sen perään huokaus, nuoremman tipahtaessa takaisin päiväpeitettä vasten.

Tuntiessaan Princen huulet kovuutensa kärjellä ja lopulta myös sen ympärille, oli lähellä, ettei Jongin menettänyt kaikkea itsehillintäänsä – jos hän olikin hetki sitten ajatellut jotain, nyt hän ei kyennyt enää ajattelemaan mitään. Kehon jokainen solu oli keskittynyt siihen mielihyvän aaltoon jonka rastapää hänelle aiheutti.
Sormet puristuivat nyrkkiin päiväpeiton kankaan ympärille, kuin siitä tukea hakien.
avatar
Maeri

Viestien lukumäärä : 35
Join date : 29.09.2013
Ikä : 25
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A thousand times I played this game. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty La Tammi 11, 2014 5:15 am

Keunsuk "Prince" Jang

Oliko Prince tyytyväinen aikaansaannokseensa? Totta helvetissä hän oli. Se tuotti hänelle aina jonkintasoista tyydytystä, kun hän sai tutkia aikaansaannoksiaan, seurata toisten halusta kiemurtelevia vartaloita, katsoa miten hänen kosketuksensa ja tekemisensä vaikuttivat asiaan.
Se kaikki ikään kuin nostatti hänen muutenkin valtaisaa egoa uudelle tasolle.
Nytkin hänen suupielensä nytkähtivät itsetyytyväisinä sormet kiedottuina toisen miehuudelle, kun hän kuuli Jonginin aikaisempaa äänekkäämmän älähdyksen ja sen perään nautinnollisen huokauksen, kun nuorempi vajosi takaisin sängyn päiväpeitettä vasten.

Rastatukkainen nuorukainen antoi toisen miehuuden upota kuumuutta hohkavaan suuhunsa uudestaan ja uudestaan, kielen kietoutuessa kovan varren ympärille. Hän upotti kovuuden kokonaan suuhunsa, nielu antoi periksi, sillä Princellä jos kellä riitti kokemusta ja tätä oli ehkä tullut harjoiteltua ihan kiitettävästi, joten yökkäysrefleksistä ei ollut tietoakaan, vaikka Jonginin miehuuden kärki tökki häntä nielun takaseinämään.
Hitaasti hän liu'utti huuliaan toisen varrella ylöspäin, imaisten voimakkaasti kärkeä, päästäen sitten sykkivän elimen suunsa taitavasta otteesta.
Prince kohotti leimuavan saalistajan katseensa tanssijapoikaan ja rastahiuksisessa nuorukaisessa oli havaittavissa pientä hengästymistä - hän alkoi itsekin olla siinä pisteessä, että hänen alakertansa suorastaan vaati jonkinlaista huomiota osakseen.

Prince kohottautui pystyyn polviensa varaan siihen Jonginin jalkojen väliin, jotka hän oli itse asetellut sopivaan asentoon. Tummien silmien intensiivinen katse pysyi koko ajan nuoremman kasvoissa, kun hänen näppärät sormensa laskeutuivat hänen omille housuilleen, joista oli aika päästä eroon.
Suorastaan raivokkaasti hän pääsi eroon farkuistaan ja boksereistaan ja tyytyväinen huokaus karkasi vanhemman huulien välistä, kun hän sai vapautettua kovan miehuutensa farkkujen tukalasta puristuksesta. Housut päätyivät jonnekin huoneen lattialle, ei sillä ollut mitään merkitystä, kyllä ne varmasti löytyisivät sitten kun niitä joskus taas tarvittaisiin.

Määrätietoisin ottein hän tarttui Jonginin koukistetuista polvista kiinni, kuin asettautuen paremmin siihen tanssijapojan haarojen väliin oma elin kaikessa valmiudessaan pystyssä sojottaen. Tottakai hän oli koko ajan alitajunnassaan ajatellut tyytyväisenä päästessään kohta naimaan kämppistään ja rehellisesti sanottuna se oli ollut hänen suunnitelmansa alusta alkaen.
Mutta koska Prince oli Prince, niin hän osasi toisinaan yllättää - se olikin sitten ihan toinen juttu oliko hänen yllätyksensä positiivisia vai ei, riippui kai aina ihan tilanteesta ja asiasta - ja sillä hetkellä Prince yllätti jopa itsensä.
Sen sijaan, että hän olisi asettautunut paremmin nuoremman jalkojen väliin valmiina naimaan tuon seuraavalle viikolle, hän suoristikin tuon koukistetut jalat ja kipusi kissamaisin sulavin liikkein itse nuoremman lantiolle. Tummat silmät olivat halun ja kiihkon sumentamat, mutta huulilla käväisi siitä huolimatta jokin hävyttömän virnistyksen tapainen ilme.

Toisen käden näppärät sormet kietoutuivat tanssijapojan kovuuden ympärille, kun hän asetteli elintä omalle aukolleen.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: A thousand times I played this game. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa