Takamasa Ishihara

Siirry alas

Takamasa Ishihara

Viesti  Samirix lähetetty Ma Joulu 19, 2011 6:45 pm


Hey there boy, do you wanna rock?
Hey there girl, do you wanna rock?
Then, everyone get together and shake your heads.


Nimi: Takamasa Ishihara
Kutsumanimi: Miyavi
Lempinimi: Meevi, Myv
Ikä: 28, 14.9.1985
Sukupuoli: Mies
Opetettava aine: Musiikki
Toimii 3-A luokanvalvojana
Seksuaalinen suuntautuminen: Bi
Sivilisääty: Sinkku
Perhesuhteet: Miyavi syntyi Osakassa ja on perheensä ainoa lapsi. Hän on hyvissä väleissä vanhempiensa kanssa. Miestä kyllä hieman ärsyttää se, että hänen äitinsä niin tahtoisi poikansa menevän jo naimisiin ja hankkisi hänelle lapsenlapsia. Myvia ei kiinnostaisi ollenkaan sitoutua kenenkään kanssa vielä pitkään aikaan. Ainakaan vielä ei ole löytänyt syytä siihen. Hänen isänsä sen sijaan on sitä mieltä, että nuorukainen voisi hieman rauhoittua ja aikuistua jo. Tämä toivoi pojastaan jonkinlaista lääkäriä, mutta Miyavi puolestaan kertoi selvästi mielipiteensä. Vanhemmat kumminkin kannustavat poikaansa ja mies on heihin usein yhteydessä. Välillä käy heidän luonaan Osakassa.
Miyavi lähti kotikaupungistaan nuorena ja opiskeli Tokiossa. Siinä samassa hän teki töitä kaupan kassalla ja soitti kadulla.

"What's mine is mine, and what's your's, is also mine."
Decidely self-righteous, the only one in the world.
A supreme self-absorbed prince, is a solitary vagabond...
One for all, All for one... One for all, All for me.


Luonne: Miyavi voi käyttäytyä kuin leikkisä lapsi, mutta se ei tarkoita sitä ettei hän osaa toimia aikuismaisesti. Hän voi olla tiukka ja suora, kun hän haluaa olla. Hyperaktiivinen, spontaani ja joskus liian dramaattinen 26-vuotias mies rakastaa leikkiä viisaampaa ja tuoda iloa muille.
Miyavi on rento ja energinen, mutta et voi löytää ketään toista hänen kaltaistaan tästä maailmasta.
Hän on kaveri, joka sanoo: "Katsoa mua, näytän sulle miten hyvä olen!". Myv osaa olla erittäin ärsyttävä, mutta sellainen hän on eikä tule muuttumaan, eikä sitä haluta tapahtuvan - okei, kenties on olemassa jotain, jota tarvitsee muuttaa hänessä mutta muuten.. Hän on aika normaali jossain mielessä. Itseasiassa Miyavi on hyvä ystävä, joka on aina valmis tarjoamaan olkapäätä ystävälleen.
Kuvittele hänet pikku terrierin pentuna, joka yrittää opetella kulkemaan koiranluukusta ensimmäistä kertaa. Mies on hieman kömpelö sekä voi olla vähän hidas, mutta on puhdas sydämine.
Kuten jokaisella muulla, Miyavilla on päiviä jolloin hän ei jaksa olla iloinen itsensä. Noina päivinä on hiljainen ja ei voi muuta kuin sanoa suoraan, mitä mieltä hän on asioista. Joskus ne voivat tulla aika loukkaavaan tapaan, mutta hän ei yleensä ajattele ensin, vaan sanoo suoraan sen enempää ajattelematta miten on ne sanat muodostanut. Hän nauttii löytää kaikenlaisia tapoja pitää hauskaa samalla kun tekee töitä.
Miyavi on heikkona kaikkeen makeaan, etenkin leivoksiin. Niitä hänen on vaikea vastustaa. Musiikki on tietenkin tärkeää tälle miehelle kuten myös jalkapallo. Ei pidä paikoillaan istumisesta ja alkaa puuhailemaan jotain omaansa. Tämä mies on myös äänekäs ja tykkää kutsua itseään oresamaksi. Hän yrittää saada muut kutsumaan itseään siksi, mutta vielä ei ole oikein edistynyt siinä asiassa. Eli Miyavi on hyvin itsevarma ja uskaltaa kehua itseään.
Yhteenvetona kaikki yhteen, Miyavi on mukava ihminen syvällä sisimmässään ja noin 99% ajasta, vain yksi prosentti siitä häntä on pirun vaikea käsitellä.
Opettajana Miyavi on rento, mutta tarpeen vaatiessa hän osaa olla tiukka. Hän tahtoo oppilaiden nauttivan hänen tunnillaan olosta, mutta kumminkin kaikki tietyt aiheet käy läpi heidän kanssaan. Miehen musiikki tietämys on laaja, vaikka hän välillä vaikuttaa.. Tyhmältä. Tietää paljon eri soittimista, mutta kaikkein parhaiten hallitsee kitaransoiton.


"Pardon my Englishit"

Ulkonäkö: Miyavi on sirorakenteinen mies, jolta löytyy pituutta 185cm ja painoa suunnilleen 57kg. Tatuointeja miehellä on enemmän kuin tarpeeksi. Hänen selässään on Heart of Perfect Wisdom Sutra. Vatsassa on tauoitu lause 'Don't hesitate  & Go'. Käsistä löytyy tatuointeja, rintakehästä, eli monia tatuointeja hänellä on. Lävistyksiä löytyy myös; oikealla puolella alahuulessa on spiraali, pieni rengas vasemmassa kulmassa. Korviksia on myös muutama kappale miehen korvissa. Hänen hiustyylinsä vaihtuu aika usein. Yhtenä päivänä hänellä on mustan väriset hiukset, jotka ovat suhtkoht pitkät, kun taas toisena päivänä ne ovat moniväriset. Hän osaa olla vangita katseita itseensä tyylinsä takia, jotka ovat enimmäkseen sitä, että ihmiset katsovat häntä kummissaan. Myv pitää huolta ulkonäöstään, mutta joskus hän voi tulla juuri heränneenä, etenkin kun hän on nukkunut hieman pommiin.
Miyavin tyyli on omaperäinen. Enimmäkseen hän vain laittaa päälle mistä itse tykkää. Hän pukeutuu itseään varten, ei muita varten. Muutenkin on paljon mukavampaa, kun pukeutuu sellaisiin vaatteisiin, mitkä tuntuu hyviltä päällä. Joskus hän kyllä pukeutuu aivan asiallisesti.
Kuvissa: Miyavi

Muuta tietoa:
- Veriryhmä AB
- Polttaa, mutta on aikomus lopettaa se, mutta ei ole vieläkään onnistunut siinä.
- On nuorempana ollut bändissä kitaristina ja silloin tunnettu nimellä Miyabi, mutta bändi ei ollut kovin tunnettu silloin.
- Omistaa kolme kitaraa, joista kaksi on akustista- ja yksi sähkökitara.
- Hänellä on kissanpoikanen nimeltä Koshō (コショウ)
- Nuorempana tahtoi jalkapalloilijaksi, mutta hänen haaveensa murskaantui, kun hän loukkaantui pelatessa pahasti, jonka takia hänestä ei voinut tulla ammatti jalkapalloilijaa.
- Tylsistyneenä ja kavereiden innoittamana alkoi soittamaan kitaraa.


"I'm a wolf...surviving with love!"

Hahmopalkinnot:
- Vuoden Läppä 2013 (1. sija)
- Vuoden Opettaja (jaettu 3. sija)


Videoita:
- Funny Myv

-Suhteet-

-Pelit-

Torstai 26.1.
Can't live without music with Gackt
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa