Kim Jongin

Siirry alas

Kim Jongin

Viesti  Maeri lähetetty Su Syys 29, 2013 3:14 am

Pelaaja: Maeri, 21
Pelikokemus: Suunnilleen kuutisen vuotta on tullut pörrättyä pitkin ropefoorumeita, enimmäkseen fantasiapuolella, mutta olen ollut parissa realismipelissäkin.

Oletan btw, että linkkejä saa lisätä esittelyyn vasta rekisteröinnin jälkeen? C:

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jongin kiirehti askeliaan, suorastaan liitäen hämärällä käytävällä: tanssijan askeleet olivat tahtomattaankin äänettömiä ja tarkkoja, vieden määrätietoista poikaa eteenpäin. Oikealla olkapäällään hän kannatteli treenikassiaan, pitäen löyhästi kädellään kiinni kantamuksistaan, jotta ne eivät hakkaisi kipeästi kylkeä vasten. Tanssiharjoitukset olivat aina päivän kohokohta, oli kyse sitten millaisesta päivästä tahansa - ja huonoja päiviä Jonginin kohdalle sattui vain harvoin, jos silloinkaan. Tämä päivä ei tehnyt siihen sääntöön poikkeusta.
Nopealla liikkeellä Jongin tempaisi pukuhuoneen oven auki, työntyen sisälle. Hän oli ensimmäinen paikalla. Tummanruskeiden silmien katse haravoi tilan nopeasti lävitse ennen kuin poika jatkoi matkaansa penkkirivien välistä omalle lempipaikalleen, laskien kantamuksensa penkille. Kassi ei ollut kovin painava, eihän siellä ollut kuin treenivaatteet ja kengät, mutta jostain syystä sen raahaaminen oli tänään tuntunut tavallista työläämmältä. Jongin puri huultaan mietteliäänä, kiskoen samalla kassin vetoketjua auki.
Toivottavasti selkä ei ainakaan alkaisi kiukutella nyt, kun hän vihdoin pääsi tanssimaan.

Näppärät sormet vetivät esille mustat haaremihousut ja vaalean, hihattoman paidan, jonka kyljet poika oli itse leikellyt avonaisemmiksi. Paita oli yksi hänen kestosuosikeistaan, vaikkei se mitenkään ihmeellinen ollutkaan, ellei huppua laskettu lukuun. Hieman hymyillen Jongin kiskoi vaihtovaatteet päälleen, onnistuen samassa hässäkässä kompastumaan lattialle mytyksi jättämiinsä kouluvaatteisiin. Se siitä tanssijan sulokkuudesta, käväisi mielessä. Kengät sujahtivat jalkoihin tottuneeseen malliin, eikä Jongin jäänyt ihmettelemään enempää, vaan kiepsahti ympäri ja loikki takaisin pukuhuoneen ovelle. Poika ei kyennyt estämään pientä hymynhäivää nousemasta suupielille ihan silkasta odotuksen ilosta.
"Tästä se alkaa", hän hymähti hiljaa itsekseen. Innokkaat askeleet johdattivat nuorukaisen takaisin käytävälle: oikean käden sirot sormet viipyivät ovenkahvalla vain ohilentävän hetken ennen kuin ote kirposi, ja pukuhuoneen ovi sulkeutui hiljaa naksahtaen pojan perässä.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Kim Jongin


[ Ikä ]
   ► 18-vuotias
   ► 14. Tammikuuta, 1994

[ Sukupuoli ]
   ► Mies

[ Muuta ]
   ► Sinkku
   ► Ei ole varma seksuaalisuudestaan

[ Opiskelu ]
   ► 2. Vuosikurssi

[ Valinnaiset ]
   ► Musiikki
   ► Tietotekniikka
   ► Fysiikka


”I would rather bend than break.”

[ Luonne lyhyesti ]
   ► Intohimoinen, omistautuvainen, karismaattinen
   ► Määrätietoinen, on valmis tekemään töitä tavoitteidensa eteen
   ► Energinen ja positiivinen
   ► Uusissa tilanteissa hieman ujo, mutta sulaa kyllä ajan kanssa
   ► Herkkä, huomaavainen ja ystävällinen

[ Luonne pidemmin ]
Jonginia parhaiten kuvaava sana on ehdottomasti intohimoinen: hän huokuu omistautumista ja tunnetta jokaisella kehonsa solulla. Parhaiten tämä piirre näkyy esiintymistilanteissa, joissa poika loistaa lähes poikkeuksetta kirkkaan tähden lailla. Hän on ihminen, joka laittaa kaikkensa peliin ja antautuu tilanteen vietäväksi niin mielellään kuin kehollaankin. Jonginilla on sitä niin sanottuna lavakarismaa ja toisinaan jopa häkellyttävää läsnäoloa, jota moni varmasti toivoisi itse omaavansa. Kyse ei kuitenkaan tämän nuorukaisen kohdalla ole huomionkipeydestä tai itserakkaudesta: hän tekee asioista joista nauttii, eikä pakota itseään sellaisten projektien pariin, jotka eivät häntä kiinnosta.
Halutessaan Jongin osaa lähes mitä tahansa: hän on hyvin muuntautumiskykyinen, eikä tilannesilmästä ole puutetta. Siksi niiden, jotka ovat tunteneet pojan vain lyhyen aikaa, on usein vaikeaa sanoa varmasti millainen ihminen loppujen lopuksi onkaan kyseessä.

Kun karismaattisesta ja toisinaan jopa päällekäyvän intohimoisesta ulkokuoresta pääsee porautumaan astetta syvemmälle, on Jongin oikeastaan hyvin herkkä ja tunteellinen persoona. Ja vaikka moni ei sitä uskoisikaan, ujous on yksi pojan pääpiirteistä – hän vain on oppinut peittämään sen vuosien varrella. Kaiken kaikkiaan kyseessä on moniulotteinen ja monimutkainen nuorukainen, jota on toisinaan erittäin haastavaa lukea ja tulkita.
Äänekkääksi poikaa ei ole koskaan voinut moittia. Jongin pysyy mieluummin hiljaa taka-alalla kuin avaa suutaan, varsinkin jos kyseessä on porukka, jossa on hänelle entuudestaan täysin tuntemattomia ihmisiä. Tämän vuoksi hän usein hukkuu äänekkäämpien ja hyökkäävämpien ihmisten sekaan, kunnes joku lopulta tajuaa kysyä pojan mielipidettä tai näkemystä. Jongin ei ole järin kärkäs mainostamaan itseään tai ilmaisemaan huomiontarvettaan ääneen, vaan hoitaa tämän ennemmin elein, ilmein ja fyysisen kontaktin kautta.
Sanat eivät ole ikinä olleet pojan vahvuus. Hän takeltelee usein, eikä suullinen ulosanti ole aina aivan niin sulavaa kuin miltä se saattoi kuulostaa oman pään sisällä. Jongin onkin enemmän fyysisyyttä ja konkreettista kosketusta kaipaava ihminen: hänelle on helpompaa kertoa kehollaan se, mitä muut ehkä sanoisivat ääneen. Suorasukaisia rakkaudentunnustuksia pojalta on siis turha toivoa, ellei välttämättä ole halukas odottamaan seuraavaa vuosikymmentä sellaisen saadakseen.

Jongin on hymyileväinen ja peruspositiivinen pakkaus, jonka mieltä on vaikea saada painuksiin. Hän on hyvin ymmärtäväinen ja reilu, eikä odota muilta mahdottomuuksia. Hölmöily ja hupsuttelu ovat Jonginin ominta alaa, ja poika sortuu usein omituisuuksiin täysin huomaamattaan; hän ilmeilee, nauraa ja puhuu paljon itsekseen. Hänen seurassaan on lähestulkoon mahdotonta olla surullinen ja pahalla päällä, sillä poika saa mutristuneet suupielet nousemaan alta aikayksikön.
Luotettava on myös sana, joka kuvaa Jonginia loistavasti. Hän ei ehkä aina ole kellontarkka aikataulunsa kanssa, ja saattaa myöhästellä satunnaisesti omien töppäilyjensä vuoksi, mutta silti voi aina luottaa siihen, että poika saapuu paikalle – vaikka sitten mutkien kautta. Hän on rehellinen, ja arvostaa samaa piirrettä myös muissa ihmisissä.
[ Perhesuhteet & taustat ]
Vanhempien lisäksi perheeseen kuuluu kaksi vuotta vanhempi sisko, sekä pojan oma pieni villakoira Monggu. Jongin tulee kaikkien perheenjäseniensä kanssa loistavasti toimeen: erityisen lämpimät välit hänellä on siskoonsa, joka on toiminut eräänlaisena tukena ja turvana nuoruusvuosien aikana silloin, kun vanhemmat eivät siihen syystä tai toisesta kyenneet. Muita sukulaisiaan ei liiemmin tunne, sillä vanhemmat eivät ole jaksaneet pitää sukuun sen ihmeempää yhteyttä, mikä sopii Jonginille paremmin kuin hyvin.  

Lapsuutensa Jongin vietti rauhallisissa merkeissä, ilman ihmeempiä ongelmia. Perhe on aina ollut keskivertoa hieman varakkaampi, minkä vuoksi raha ei ole koskaan ollut ongelma eikä sen puute este. Tanssiharrastuksen pariin Jongin löysi jo hyvin pienenä, lähestulkoon heti kävelemään opittuaan, hyvin pitkälti balettia ammatikseen opettavan äitinsä vaikutuksen vuoksi. Tanssitunneille pääseminen ei ollut vaikeaa, ja Jongin omaksui lajin osaksi identiteettiään ja imi siitä itselleen voimaa nuoruusvuosien ajan. Häntä ei koskaan varsinaisesti kiusattu aiheen tiimoilta, mutta jonkinmoista naljailua poika on saanut osakseen silloin tällöin: itseensä hän ei ole kommentteja ottanut, eivätkä ne ole mitenkään vaikuttaneet hänen suhtautumiseensa tanssiin.
Jongin joutui kymmenvuotiaana liikenneonnettomuuteen, jonka seurauksena hänen selkänsä jouduttiin leikkaamaan. Halvaantumisen riski oli aina olemassa, mutta kaikkien onneksi poika sai pitää jalkansa ja kävelykykynsä: muistoksi tapahtumasta jäi leikkausarpi ja liiallisesta rasituksesta johtuva selkäkipu, joka on vuosien aikana ehtinyt jo kroonistua eikä se lähde pois kuin levolla ja vahvoilla kipulääkkeillä. Vamma ei ole estänyt vai hidastanut Jonginin tanssiharrastusta, mutta liiallinen treenaaminen kostautuu kyllä aikanaan.

Koulumenestyksen puolesta Jongin on aina ollut keskivertoluokkaa. Hänen arvosanansa pomppivat laidasta laitaan sen mukaan, mitkä aineet kiinnostavat ja mitkä eivät. Kyse on siis lähinnä panostuksenpuutteesta kuin älykkyydestä – kiitettävien arvosanojen saanti käy pojalta leikiten silloin, kun hän opiskelee itselleen mieleisiä asioita. Hänellä on takataskussaan monia erikoismainintoja liikunnan ja matemaattisten aineiden saralta, mutta puhtaasti lukutyöskentelyä kaipaavat aineet tuntuvat purevan poikaa jatkuvasti nilkkoihin. Tästä huolimatta hän on aina ollut suhteellisen pidetty oppilas opettajien keskuudessa, eikä mitään kummempaa valitettavaa ole löytynyt.[ Mitat ]
   ► 181cm
   ► 61kg

[ Ulkonäkö ]
Kasvoiltaan Jongin on pyöreä, ja jossain määrin eksoottisen näköinen. Silmiinpistävimmät ovat varmasti hänen huulensa: vaikka suu on pieni, huulet ovat silti täyteläiset ja amorinkaari erinomaisesti näkyvillä. Suupielet kaartuvat hennosti ylöspäin ja pojan hymyillessä poskiin ilmestyvät pienet hymykuopat. Etenkin ollessaan stressaantunut Jongin nuolee huuliaan vaistomaisesti, minkä vuoksi ne tuppaavat rohtumaan tavallista nopeammin. Hänen etuhampaansa ovat hivenen ulkonevat (joskaan eivät häiritsevällä tavalla) ja vaikka hammasrivi on muutoin virheetön, hymyn valaistessa kasvoja ne näkyvät automaattisesti. Nenä on siro ja kapenee kärkeä kohden. Ruumiinrakenteeltaan Jongin on poikamaisen hontelo, mutta hänestä löytyy kyllä jonkin verran piilotettua lihasmassaa tanssiharrastuksen vuoksi: hänen kehonsa on hyvässä kunnossa ja yleiskunto loistava.

Jonginin hiusten perusväri on tummanruskea, mutta useimmiten ihmiset erehtyvät luulemaan suortuvia mustiksi ja siltä ne kieltämättä suurimman osan ajasta näyttävätkin. Tukka on paksu ja hyvässä kunnossa, eikä sitä ole koskaan värjätty. Jongin pitää hiuksiaan mielellään hallittuna sekamelskana, sillä se on helpointa, ne kun tuntuvat muutoinkin haluavan kääntyillä sojottamaan jokaiseen ilmansuuntaan. Poika ei ihmeemmin näe vaivaa hiustensa laittamiseen, kunhan vain nousee aamulla ylös sängystä. Tämänhetkiseltä mallilta tukka on lyhyehkö ja yltää sivuilta hieman korvien päälle, kun taas takaa vain vaivoin kaulukseen.
Silmät ovat aasialaiseen tapaan pienet ja tummanruskeat, eivätkä ripset ihmeemmin erotu, ainakaan edukseen. Kulmat ovat tummat ja jonkin verran muotoillut.

Pukeutumistyyliltään Jongin on yllättävän tyylikäs. Hän ei ole mikään orjallinen muodin seuraaja, mutta ostaa mielellään siistejä ja kohtalaisen muodikkaita vaatteita. Vapaa-ajallaan poika suosii vaaleita farkkuja, hihattomia t-paitoja ja käytännöllisiä, mutta silti hyvännäköisiä kenkiä. Hän viihtyy myös nahkatakeissa ja käyttää toisinaan jopa kauluspaitoja vapaasta tahdostaan. Erityisen värikkääksi pukeutujaksi Jonginia ei kuitenkaan voi väittää, ja hän pitääkin mieluummin tavanomaisen mustavalkoista linjaa. Poika käyttää paljon lippalakkeja ja pipoja, lähinnä mukavuussyistä: palelee helposti jopa lämpimällä säällä. Lakeilla on myös helppo peittää epämääräisesti jokaiseen ilmansuuntaan sojottava hiuskuontalo.
Jos Jonginiin törmää vapaa-ajalla, hänestä saa välittömästi avoimen kuvan. Poika hymyilee ja puhuu paljon, elehtii käsillään ja vaihtelee asentoaan jatkuvasti, pysymättä kovin pitkään paikoillaan yhteen putkeen. Hänen kävelytyylinsä on rento ja usein poika näyttää siltä, että vain haahuilee ympäriinsä ilman minkäänlaista päämäärää: kuin eksynyt koiranpentu, voisi joku sanoa. Kävelytyyli saattaa joistain näyttää hassulta, sillä jos Jonginilla ei ole mitään käsissään, hän usein antaa niiden heilua sivuilla vallattomasti, aivan kuin käsivarret olisivat täysin irrallaan muusta kehosta. Omituisuuksista huolimatta pojan koordinaatiokyky ja kehonhallinta ovat huippuluokkaa, ja käsi ja silmä pelaavat yhteen paremmin kuin loistavasti: Jongin tuntee oman kehonsa päästä varpaisiin, jokaista pienintäkin yksityiskohtaa myöten ja on hyväksynyt itsensä juuri sellaisena kuin on.

Ihokontaktin ottaminen ei tuota pojalle minkäänlaista päänvaivaa: päinvastoin, hän tuntuu nauttivan siitä toisinaan jopa hieman liikaakin. Jongin usein nojaa muihin, jättää kätensä näiden olkapäälle, pörröttää hiuksia, kuiskailee epämääräisyyksiä ja muuta sen suuntaista. Ajoittain pojan olemus kuitenkin muuttuu: alaselän kipukohtausten vuoksi Jonginin liikkeet voivat huonoina päivinä näyttää väkinäisiltä ja töksähteleviltä. Tällöin hän myös liikkuu hitaammin ja pojan ympärillä tuntuu leijailevan luotaantyöntävän musta sadepilvi.
[ Nippelitietoa ]
   ► Kuuluu tanssikerhoon
   ► Pitää Michael Jacksonia suurimpana esikuvana ja innoittajana, niin musiikin kuin tanssinkin saralla
   ► Aamu-uninen, tarvitsee pitkät yöunet selvitäkseen päivästä: nukkuu myös missä vain, milloin vain ja miten vain
   ► Harrastanut balettia ja jazzia nuorempana, nykyään yhdistelee eri tanssityylejä miten sattuu
   ► Urheilijataustansa vuoksi ei tupakoi, mutta saattaa juoda yllytettäessä


kuvissa Kim Jongin & pelaajana Maeri

Maeri
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kim Jongin

Viesti  Maya lähetetty Su Syys 29, 2013 3:30 am

OH MY GOD, UUSI PELAAJA. <3 (annan taas loistavan kuvan itsestäni, anteeksi.)

Hahmopyyntö on loistava, mitään varsinaisia virheitä ei ole, ainoa semmonen aika merkittävä seikka on, että onko hahmon nyt tarkoitus olla -94 vai -95? :D
Koska jos hahmon on tarkoitus olla -94, niin hän olisi 3. vuosikurssilla ja ikä olisi jo 19. Mutta jos hahmon taas olisi tarkoitus olla -95, niin tiedot on ihan oikein, kunhan vain muuttaa syntymävuoden.

Ja vaikka Aasiassa tosiaan kirjoitetaan nimet niin, että sukunimi tulee ensin ja etunimi vasta sitten, niin Seven Daysissä tehdään juuri toistepäin, eli suomalaisittain etunimi ensin ja sukunimi sitten, ihan vaan tällanen pieni huomio. :D

Ennen kuin ihan lopullisesti hyväksyn ja voin lisätä hahmon ilmoitustaulun Luokat ja huoneet - topiciin, niin pitäisi saada selvyys tuohon syntymävuoteen!

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kim Jongin

Viesti  Maeri lähetetty Su Syys 29, 2013 3:35 am

Ei se mitään, tulipahan tervetullut olo x'D

Mutta joo, itse asiassa tuosta ikäasiasta piti kysäistäkin koska en ollut ihan varma miten nämä vuosiluokkahärdellit menee, yritin kuikuilla valmiita hahmoja mutta olen sitten vissiin niin puusilmä etten vaan tajunnut tätä(kään). Mutta siis hahmon on tarkoitus olla -94 kamaa, ikäkömmi siis mun puolelta C: Kolmas vuosiluokka se sitten on, niinkös vaikos kös juu.

Maeri
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kim Jongin

Viesti  Maya lähetetty Su Syys 29, 2013 3:42 am

Joo, no tervetullut olet todellakin! Aina yhtä ihanaa saada uusia pelaajia :D

Eipä tuo mitään, itelläänkin meinaa vieläkin mennä sekasin nämä ikä- ja vuosiluokkajutut, vaikka rope on ollut pystyssä jo melkein kolme vuotta :DD

Hahmo on siis hyväksytty ja olet tervetullut rekisteröitymään foorumille! Käy tsekkaa sieltä ilmotustaululta Luokat ja huoneet - topicista, että mihin se Jongin on päätynyt :D

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kim Jongin

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa