Chikao "Chiyu" Nakada

Siirry alas

Chikao "Chiyu" Nakada

Viesti  Parkkim-chan lähetetty La Syys 28, 2013 12:09 pmNimi: Chikao Nakada
Lempinimi: Chiyu
Syntymäaika: 27.12.1991
Ikä: 21
Sukupuoli: mies
Asema: opiskelee liikunnanohjaajaksi, osa-aika töissä. (Valmistunut Sakurako High'istä keväällä 2011)
Seks. suuntautuminen: bi
Siviilisääty: sinkku

Perhe/menneisyys:
Chiyu on aina ollut perheensä se villi lapsi, joka vähät on välittänyt säännöistä. Hän on neljästä lapsesta toisiksi vanhin ja halunnut huomiota jäätyään isoveljensä varjoon. Isoveli alistikin ihan tarpeeksi häntä ja muutaman kerran sai hänet koko koulun naurun alaiseksi. Silti mies on pärjännyt yllättävän hyvin kaikissa aineissa. Tämä on lahjakas, joten miksi hän pänttäisi kotona, vaikka ilmankin sitä hän saisi kokeesta täydet pisteet. Hän onkin viihtynyt loputtomasti kaupungilla kavereitten kanssa, joka on johtanut muutamaan kotiarestiin ja putkassa vietettyyn yöhön väärin paperein baariin livahtamisesta.
Vaikka hän onkin viisastunut kaikkien niiden rangaistuksien jälkeen niin edelleen viettää hän vapaa-aikansa railakkaasti. Aina kun sitä jää. Opiskelun rinnalla työ vie paljon aikaa, eikä hän halua enää vanhemmiltaan lainata jatkuvasti rahaa asunnon vuokraan. Vuokra ei ole kovin iso, koska koko asuntokaan ei ole muuta kuin pienen pieni yksiö, mutta yksinhän hän asuu.
Koulussa Chiyu on aina pärjännyt, vaikkei ole muuta tehnytkään kuin häirinnyt toisten työrauhaa ja kiusannut opettajia. Rehtorin kanslia oli käynyt jo liiankin tutuksi kun hän viimein sai viimeisen todistuksensa, joka oli luokan parhaimpia. Kaikki ihmettelivät aina hänen tuloksiaan, varsinkin opettajat epäilivät häntä aina lunttaamisesta ja laittoivat hänet täysin tyhjään luokkaan tekemään koettaan usein.
Hänelle ei ole ollut koskaan vaikeaa päästä haluamaansa koulutukseen ja lukeekin nyt toista vuotta itseään liikunnanohjaajaksi pidettyään yhden välivuoden.Luonne:
Mies on aina ollut hiukan kapinallinen vanhempia kohtaan. Hänellä tuntuu olevan aina oma näkökulma asioihin, eikä siis eripuralta ole vältytty. Tosin välillä se saattaa johtua hänen tarpeestaan päästä ärsyttämään toista ja kokeilemaan rajoja. Hän puolustaa omaa mielipidettään, vaikka hautaan asti, eikä pidä siitä jos häntä vähätellään. Siksi hänen on aina pakko saada sanottua viimeinen sana. Chiyu on aina yhtä periksi antamaton asiasta riippumatta.
Sisarusten takia hän osaa olla hyvinkin ilkeä suustaan, eikä juuri ajattele, mitä sanoo suuttuessaan. Hänellä ei ole koskaan ollut juuri mitään hävettävää, joten miehen ego onkin kasvanut varsin suureksi ja tämän itsevarmaa olemusta on vaikea rikkoa. (Paitsi hänen isoveljelleen se onkin ollut liiankin helppoa.)
Chiyu saattaa vaikuttaa ensi näkemältä kylmältä ja itsekkäältä, jollei tapaa tätä sopivaan aikaan kännissä, jolloin mies ei todellakaan hillitse itseään vaan nauraa hillittömästi. Vaikka tällä onkin hyvä viinapää, niin joskus menee sekin raja rikki.
Hän välittää, mitä muut hänestä puhuvat, vaikkei näytäkään sitä ulospäin. Mies osaa näyttää välinpitämättömältä, vaikka tämän pään päällä leijailisi kuinka monta mustaa ukkospilveä.
Hän ei ole mitään seurustelu tyyppiä, jolla pitäisi olla aina tyttö kainalossa, vaan on pitänyt tasaista linjaa pidempien parisuhteitten osalta: 0, vaikka hänelle varmasti ottajia olisi riittänyt. Yhden illan juttuja tällä on ollut useamman kerran ja miksei hän lähtisin jonkun kaunokaisen perään pienessä hiprakassa, baari-illan jälkeen.

Ulkonäkö:
Pituus: 174 cm
Paino: 56 kg
Miehen keho on sopusuhtainen. Hän käy jonkin verran salilla ja lihaksia kyllä mieheltä löytyy, vaikkei kuitenkaan liiaksi. Tämä on hoikka ja melko pitkä.
Hän käyttää paljon tumman sävyisiä vaatteita. Nahkatakit ovat hänen suosiossaan. Häneltä löytyy jonkin verran koruja mukaan lukien korvakorut, joita tällä on vasemmassa korvassa kolme ja oikeassa yksi. Hiusten väri pysyy myös melko hillittynä ruskeana eri sävyissään. Ne ovat usein tupeeratut ja aseteltu huolellisesti hiuslakan kera. Tämä ei kuitenkaan lähde herättämään suurta huomiota ulkonäöllään.
Hänellä on melko pitkät kasvot ja aataminomena näkyy selkeästi, joka korostaa tämän miehekkyyttä. Meikkaaminen on melko rajallista, mutta mies rajaa silmiään tummemmiksi usein.Muuta:
• Veriryhmä: O
• Harrastaa: biljardia
• Tykkää miekkavalaista

Pelit:

Hello, Beauty. Can I get...? - Lauantai 05.10.2013

Suhteet:

[Kuvissa: SuG Chiyu (nimen keksin itse)]
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa