THN - Casanova of the year [KUOLLUT]

Siirry alas

THN - Casanova of the year [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty Pe Syys 27, 2013 12:58 pm

//Plane ja Rosie~ :DD//

Lauantai 2. marraskuuta 2013
Klo 22:00


Kyung Park

Viimein oli tullut se ilta, kun Kyung oli päässyt ylpeänä vetämään aikamoisen röyhelöpaidan päälleen ja vanhanaikaisen liivin päälleen, jonka helma ylettyi melkein polviin asti. Kyung Park oli muuttunut aikamoiseksi Casanovaksi ja oli jopa ”opiskellut” katsomalla muutaman kerran Casanova -elokuvan aivan innolla. Kyung oli pakottanut Zicon katsomaan elokuvaa hänen kanssaan ja oli tehnyt muistiinpanoja oikein innoissaan, kun taas hänen ystävänsä oli maannut taka-alalla ja tuosta oli selvästi nähnyt sen, ettei häntä oikein kiinnostanut se elokuva ja oli tekstiviestitellyt tyttöystävänsä kanssa koko ajan.
Mustan värisiin hiuksiinsa hän ei ole koskenut paljoakaan, mitä nyt vähän laittanut tököttiä sinne ja sipaissut ne coolisti sivulle päin vähän. Olihan nuorukainen ehtinyt harkita hankkivansa sellaisen kunnon peruukin, mutta Zico oli tyrmännyt tämän idean samantien ja sanonut ettei haluaisi olla missään tekemisissä Kyungin kanssa ainakaan seuraavaan puoleen vuoteen, jos toinen tunkisi päähänsä vielä sellaisen kauhean rätin vielä kaiken lisäksi. Blondi joutuisi muutenkin sietämään sitä, että hänen ystävänsä pukeutuisi sellaiseen naurettavaan röyhelöpuseroon. Sen takia sitten Kyung oli joutunut jättämään sen rekvisiitan pois. Kyllä hän olisi erittäin hurmaava ilman sitä hienoa hiuspehkoa. Tummahiuksinen nuorukainen uskoo kykenevänsä vetämään kaikilta naisilta jalat alta. Kirjaimellisesti. Hänen itsevarmuutensa suorastaan tulvi kuin tsunami, joka upotti kaiken alleen ja kaikki lähellä olevat eivät voineet olla huomaamatta sitä, vaikka yrittäisivät olla huomaamatta. Mitä lähemmäksi päästiin tätä lauantaita, sitä enemmän innoissaan Kyung oli. Parina viime päivänä opiskelusta ei ole tullut mitään, mutta sehän ei ollut uutta hänen osaltaan.

Kumminkin nyt oli päivä vaihtunut illaksi (joka tuntui kestävän ikuisuuden, että Kyungista tuntui välillä siltä, että hän ehtisi vanhentua eläkeikään ennen sitä) ja nyt hän oli viimein saanut puettua upean Casanova-asunsa päälleen. Kyungin ja Zicon seuraan oli sitten myöhemmin tullut Gina ja Hyosung, jotka olivat tirskahtaneet nauruun nähdessään Kyungin puvun, mutta nuorukainen ei antanut sen häiritä, vaan oli väläyttänyt tytöille huolettoman virneen samalla kun oli laittanut paitaansa paremmin. Tiesi näyttävänsä erittäin hurmaavalta, vaikka todellisuus taisi olla jotain aivan muuta. Kyungin itsevarmuutta ei saisi mikään horjumaan, ei vaikka joku yrittäisi suurella moukarilla jysäyttää sen kumoon, niin ei onnistu!
Matkalla sinne itse baariin oli Kyung saanut kuunnella Zicon ja tyttöjen heittävän kommenttia hänen puvustaan ja naureskelleet hänelle jopa, mutta poika itse piti pukuaan oikeana masterpiecena. Kenellekään ei voinut olla tämän parempaa pukua.
Viimein nelikko saapui sinne XEXiin, jonka sisälle he sitten astuivat yhdessä ja samantien kun Kyung astui sisälle, niin tuon katse alkoi skannata koko tilaa etsien sopivaa kohdetta itselleen. Nimittäin hän aikoisi todistaa ystävilleen sen kuinka hän voisi mestarinsa oppien avustuksella iskeä vaikka tämän baarin kaikki naiset pauloihinsa. Kohta hänellä olisi oikea haaremi itsellään, joka sai Kyungin huulet taipumaan sellaiseen idioottimaiseen virneeseen samalla kun tuon katse kiersi narikan lähistöä ja kohta nuorukaisen katse kohdistui erääseen vaaleahiuksiseen tyttöön, jonka päässä koristi kissankorva hiuspanta. Tietenkään Kyung ei jäänyt siihen paikoilleen, vaan heitti hyvästit Zicolle, jättäen parhaan ystävänsä tyttöjen seuraan yksikseen huikaten tuolle 'adios amigosit' ja niin Kyung lähti marssimaan itsevarmalla asenteella kohti tyttöä, joka näytti olevan yksin sillä hetkellä.
”Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä vai kävelenkö uudestaan ohi?", Casanovaksi pukeutuneelta nuorukaiselta lennähti ehkä vähän laimeamman oloinen iskurepliikki, kun hän viimein pääsi sen vaaleahiuksisen tytön luokse ja kohotti kulmiaan samalla kun tuon huulet vääntyivät aikamoiseen hymyyn pitäen katseensa tytön kasvoilla odottaen toisen reaktiota hänelle (kuvitteli toisen suorastaan sulavan hänen edessään).

//jdsouhffgygstfsds!!! En kestää! Kuolen just nyt! Toivottavasti kelpaa XDD//


Viimeinen muokkaaja, Samirix pvm Pe Tammi 24, 2014 12:30 pm, muokattu 1 kertaa
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - Casanova of the year [KUOLLUT]

Viesti  plane lähetetty Pe Loka 04, 2013 3:28 am

// Sori kun tässä meni näin kaaauan... Antibioottikuuri ja hostäidin 50v synttäreiden juhlinnat vei voimat :D//

Alun perin Rosiella ei ollut tarkoituksena sotkea itseään mukaan minkäänlaisiin alkoholin täyteisiin iltamiin, varsinkaan jos mukana oli alaikäisiä. Organisaatio ei katsonut liian hyvällä alkoholin vaikutuksen alaisena toilailua. Eikä tyttö liiemmin halunnut ottaa turhia riskejä kotiin lähdön suhteen – hänen vanhempansa eivät varmastikaan olisi kovin mielissään, jos hän palaisi odotettua aiemmin kotiin ja vain koska oli onnistunut tekemään jotain typerää kännissä.
Tähän asenteeseen oli kuitenkin kuin ihmeen kaupalla tullut käänne tytön vietettyä hieman aikaa Jiyongin kanssa yhtenä iltana. Vanhempi poika oli kertonut Rosielle lähinnä heidän koulunsa oppilaille suunnatuista bileistä, joita oli itse järjestämässä. Jollain ilveellä GD oli onnistunut saamaan tytön innostumaan ajatuksesta ja ylipuhuttua lähtemään mukaan. Sillä hetkellä idea oli vaikuttanut hyvältä ja tyttö oli lopulta suostunut Jiyongin vakuuteltua, että ilta tulisi varmasti olemaan hauska.

Rosie oli jo ehkä ehtinyt tulemaan hieman katumapäälle bileillan koittaessa, mutta luvattu mikä luvattu. Nyt hän ei voisi enää perääntyä, eikä kai mikään voisi mennä pieleen – ainakaan kovin pahasti ja olihan hän itse ainakin jo täysikäinen. Minkäänlaista pukua ei tyttö ollut halunnut itselleen hankkia, eipä tällä liiemmin olisi ollut aikaa mitään etsiäkään. Tämä päätyi siis vetämään päälleen vain valkoisen t-paidan mustalla teksti- ja tähtiprintillä mustien farkkujen kanssa. Teemaa kunnioittaen hän päätti kuitenkin pistää päähänsä kissankorva hiuspannan. Tyttö oli jo ehtinyt rakastua kaikenlaiseen söpöön asusteissa ja paitojen printeissä ja tuolle olikin ehtinyt kiertyä niitä hyvä skaala. Iltaisin alkoi jo olla viileämpää, joten hän päätti ottaa mukaan myös lämpimämmän hupparin.

Jiyong oli luvannut poimia Rosien mukaansa samaa matkaa XEXiin, jottei tytön tarvitse yksikseen sinne suunnistaa. Tyttö kun ei ollut aiemmin kyseisessä paikassa käynyt, eikä tällä ollut liiemmin minkäänlaista käsitystä missä se sijaitsi. Yksin hän päätyisi todennäköisimmin vain hukkaamaan itsensä jonnekin päin kaupunkia ja se ei tuntunut kovin mukavalta kohtalolta.
Melkein heti pelipaikalle päästyään Jiyong oli lähtenyt omille teilleen ja käskenyt Rosien pitää hauskaa, todennäköisesti he tulisivat törmäämään vielä jossain vaiheessa iltaa.

Tyttö jäi hetkeksi seisoskelemaan narikan lähistölle katsellen menoa.
”Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä vai kävelenkö uudestaan ohi?" kuuli hän jonkun sanovan ja kääntyi äänen suuntaan. Edessään oli Casanovan asuun pukeutunut poika. Tyttö ei ollut ihan varma oliko hän ehkä nähnyt pojan aiemmin jossain koulun käytäviltä, mutta ainakaan kyseessä ei ollut kukaan, jonka hän tuntisi jo entuudestaan.
”Eikö Casanovan siteeraukset ole jo vähän kuluneita?” tyttö sanoi vastaamatta pojan kysymykseen. Huulilleen levisi ehkä hieman huvittunut virne, ei hän sitä pahalla tarkoittanut, muttei voinut itselleen mitään. Puku tuntui kasvattavan pojan egoa ehkä vähän liiankin paljon. Mutta todellisuudessa Rosie ei oikeastaan uskonut rakkauteen ensisilmäykseltä, olihan se kai mahdollista, mutta hänelle niin ei ollut käynyt. Eikä tyttö itse antanut liikaa painoarvoa ensivaikutelmalle.
”Mutta en sano että sun pitäisi heti kättelyssä poiskaan lähteä” tyttö vielä lisäsi. Olihan se hyvä tehdä uusia tuttavuuksia, vaikka sitten tätä kautta. Eihän hän tiennyt tästäkään pojasta käytännössä mitään. Vaikka eipä hän välttämättä enää edes tunnistaisi poikaa tuon tavallisissa vaatteissa.

// Se on vähän mitä on, toivottavasti saat vastattua... //
avatar
plane

Viestien lukumäärä : 95
Join date : 01.01.2013
Ikä : 21
Paikkakunta : Pori

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - Casanova of the year [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty La Loka 19, 2013 4:38 am

Kyung Park

Nyt jokin oli pahasti mennyt pieleen, koska tämä vaaleahiuksinen neitokainen ei sulanutkaan hänen käsiinsä ja mikä teki kipeää oli se mitä toinen sanoi hänelle. Casanovan siteeraukset olisivat jo kuluneita!? Se oli kyllä sellainen isku Kyungille, että sen iskun voimasta hän melkein lennähti ilmaan ja tuntui siltä kuin happi olisi lentänyt ulos hänen keuhkoista. Tummahiuksisen suu oli loksahtanut auki selvästi loukkaantuneena toisen sanoista. Vaikka toinen olikin todella nätti neitokainen, niin hän ei kyllä ollenkaan hyväksynyt sitä, että hänen mestaristaan puhuttaisiin noin.
”Kuulehan neiti, Casanovan siteeraukset eivät ole koskaan kuluneita. Siinä se charmi onkin”, Kyung sanoi hetken päästä, kun oli toipunut tästä aikamoisesta järkytyksestään. Jos hänellä olisi ollut se peruukki rekvisiittana, niin tämä olisi onnistunut. Kyungin pitää myöhemmin sitten käydä heristämässä nyrkkiä blondille ystävälleen, joka oli pilannut hänen mahiksensa tämän neitokaisen kanssa. Mutta siihen hän ei nyt keskittynyt sen enempää, vaan jätti Zicon omaan arvoonsa, eli unohti äijän kokonaan ja keskittyi kokonaan tähän hänen edessä seisovaan vaaleaverikköön, joka oli kylläkin todella söpö!

Kyung oli odottanut sitä, että toinen olisi poistunut paikalta mahdollisimman nopeasti, mutta kohta kuulikin tytön lisäävän vielä, ette hänen täytynyt heti kättelyssä lähteä. Kyungin lattiatasolle musertunut ego korjautui todella nopeasti, koska hänellä oli vielä mahiksia. Idioottimaisen leveä virne levisi pojan huulille samantien ja pojan koko olemus kirkastui tästä uudesta mahdollisuudesta. Hän ei kyllä epäonnistuisi toista kertaa!
"Voin sitten varmaan tarjota sulle juoman", Kyung ehdotti kohottaen kulmiaan kuvitellen olevansa tosi cool, mutta todellisuus taisi olla jotain muuta. Nopeasti sieltä pilvilinnoista pudonnut Kyung kapusi takaisin ylös.
"Jos ei muuta, niin ainakin voitaisiin mennä peremmälle", lisäsi hetken päästä ojentaen kättään herrasmiesmäisesti. Hän ei halunnut vahingossakaan eksyä tästä tyttösestä siellä. Jos neitokainen ottaisi Kyungin kädestä, niin poika johdattaisi toisen toiseen kerrokseen nätisti.  Kyung todella uskoi itseensä ehkä vähän liikaa jopa. Ihan kuin sitä aikaisempaa pilvilinnojen romahdusta ei olisi ikinä tapahtunut.

//Haha, Kyung raukka, aikamoinen headshotin sai XDD//
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - Casanova of the year [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa