You're not my second choice - you've always been the first one. (K18) [KUOLLUT]

Siirry alas

You're not my second choice - you've always been the first one. (K18) [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty To Syys 26, 2013 4:43 pm

// Destie Gacktuksen kanssa tänne~ //

Jatkoa pelille Were you this hot when we last met or am I just drunk?

Tiistai 1. lokakuuta 2013

Hideto "Hyde" Takarai

Gacktin tapaamisesta oli kulunut jo yli viikko, eikä Hyde pystynyt vieläkään lopettamaan sen miettimistä. Hän oli yrittänyt hukuttaa itsensä alkoholiin ja töihin saadakseen edes hetken vapauden muistoista - tuloksetta. Sulkiessaan silmänsä hän pystyi aina näkemään Gacktin hillityn, mutta selkeästi loukkaantuneen ilmeen sekä kuulla miehen vihaisten sanojen kaikuvan korvissaan.
"Mitä hittoa oikeasti", Hyde tuhahti itsekseen ja kierähti pois sängystään, jossa hän oli makoillut koko aamupäivän ja yrittänyt pakoilla ajatuksiaan. Hän halusi unohtaa Gacktin, mutta samaan aikaan hän halusi... mitä? Saada Gacktin takaisin? Se ei tulisi välttämättä onnistumaan enää, mutta ainakin hän halusi selityksen Gacktin käyttäytymiselle. Se ei ollut hänen mielestään liikaa pyydetty. Ehkä hän pystyisi sen jälkeen jatkamaan elämäänsä rauhassa.

Hideto sytytti päivän yhdennentoista tupakkansa, kävellen olohuoneen kautta parvekkeelle ja jääden tuijottamaan alhaalla kulkevaa liikennettä. Häntä ei häirinnyt ollenkaan se, että joku olisi saattanut nähdä hänet pelkät bokserit päällä, sillä pukeutuminen tuntui tällä hetkellä liian vaivalloiselta. Hän puhalsi savut ulos keuhkoistaan ja tumppasi tupakan pienen pöydän päällä olevaan tuhkakuppiin, jääden vielä hetkeksi seisoskelemaan paikoilleen mietteissään. Hänen ei kannattaisi lähteä käymään Gacktin luona - mies tuskin päästäisi häntä sisään - joten mistä hän löytäisi hänet? Hyde ei tiennyt enää Gacktin vakiobaareja, joten nekin olivat poissuljettu vaihtoehto. Mutta ehkäpä...

Loistavan idean saatuaan Hyde ryntäsi takaisin sisälle, kiirehti kylpyhuoneeseen ja päätti peiliin katsahdettuaan ottaa pikaisen suihkun. Sen jälkeen hän sutaisi meikkivoidetta ja puuteria naamaansa sekä rajasi silmänsä kajaalilla, harppoen sitten vaatekaapille ja yrittäen löytää jotain päällepantavaa. Hän päätyi vetämään ylleen kireät mustat housut, punaisen kauluspaidan, nahkatakin, joka ei ollut se sama mitä hän oli Gacktin luona pitänyt, sekä mustat nahkahanskat. Jalkoihinsa mies laittoi korolliset pitkävartiset nahkakengät.
Hideto joutui penkomaan asuntonsa ylösalaisin etsiessään moottoripyöräkypäräänsä, kunnes hän muisti jättäneensä sen sisääntulon vieressä olevaan kaappiin. Kypärä kainalossaan hän asteli ovesta ulos, mennen hissillä alimpaan kerrokseen ja kävellen suoraan ulkona puun viereen parkkeeratun moottoripyöränsä luo. Siitä taisikin olla jo muutama päivä kun hän oli kyseisellä kaunokaisella ajanut.

Hideto tunsi tutun viiman syleilevän häntä mukavasti hänen ajaessaan hieman ylinopeutta ja pujotellessaan hitaammin kulkevien autojen välistä. Hän rakasti ajamista. Hän tunsi itsensä silloin vapaaksi - vapaaksi mennä mihin halusi. Ja nyt hän halusi nähdä Gacktin, joten sen hän myös tekisi. Gackt oli tähän aikaan oletettavasti vielä töissä, ja koska Hyde ei ollut keksinyt muutakaan, hän oli päättänyt lähteä tapaamaan kyseistä herraa Sakurako Highiin. Tulipa Gackt sitten ilahtumaan tai ei.

Koulun piha loisti tyhjyyttään ihmisistä Hyden saapuessa turhankin äänekkäästi sinne, ja hän joutui kiertelemään hetken ympäri parkkipaikkaa löytääkseen vapaan paikan. Sen löydettyään hän hypähti alas moottoripyöränsä selästä, laittaen kypärän sille tarkoitettuun paikkaan istuimen alle ja lukiten pyöränsä. Hän hengitti syvään, lausui itselleen muutaman tsemppaavan sanan mielessään ja lähti kävelemään kohti koulurakennusta.
Siitä oli pitkä aika, kun hän oli astunut lähellekään mitään koulua, sillä ne herättivät hänessä ikäviä muistoja. Hyde ei olisi nytkään halunnut mennä, ellei kyseessä olisi ollut eräs tietty mies. Helvetin Gackt.

"Öm, sori, tiiätkö sä missä päin mahtaisi olla historianluokat?" Hideto kysyi ensimmäiseltä vastaantulevalta ihmiseltä, joka näytti tietävän asiansa. Kaunis mekkoon pukeutunut naishenkilö tuijotti yllättyneenä Hidetoa, epäröiden selkeästi kertoa vaiko ei, mutta päätyen ilmeisesti ensimmäiseen vaihtoehtoon sanoessaan luokkien sijaitsevan neljännessä kerroksessa. Tummahiuksinen mies kiitti, jatkaen matkaansa.
Hän löysi itsensä seisomasta autiossa käytävässä ja harkitsemassa, mistä luokasta hänen olisi parasta aloittaa. Onneksi hän kuitenkin tajusi luokkien seinissä olevan ikkunat, joten hän kurkkaili niistä mahdollisimman huomaamattomasti sisään, kunnes löysi kohteensa. Hyde virnisti tyytyväisesti, harppoen luokan ovelle ja rysäyttäen sen voimalla auki. Eihän hän voinut jättää dramaattisen sisääntulon mahdollisuutta liukumaan pois käsistään.

"Gackt, olis vähän asiaa."

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: You're not my second choice - you've always been the first one. (K18) [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty Ma Syys 30, 2013 12:17 am

Gackt

Yli viiko eikä jälkeäkään toisesta. Elämä oli taas alkanut kulua normaaliin malliin. Täydellistä. Juuri niin vitun täydellistä. Tätä hän halusi elämän olevan - ei mitään muuta. Pelkkää täydellisyyden tavoittelua ja siinä se. Mitään muuta ei vaadittu. Tai niin Gackt oli itselleen siinä viikon aikana toitotellut itselleen ja elänyt tietynlaisessa omassa kuplassaan jossa toisteli itselleen vain niitä samoja asioita. Ja toki hän syytti Hydeä ja sekä suurimmaksi osaksi itseään että oli päästänyt itsensä vähänkin irti. Jonka takia oli elänyt kyseisen viikon liian vähäisellä ruoan määrällä sekä unen määrä ja laatu ei ollut kauhea kehuttava. No, onneksi Gackt oli musiikkiuransa aikana tottunut huonoihin elämäntapoihin joten ei ollut vielä edes loppupisteessä.

Joten siinä hän seisoi. Luokan edessä tummat siistit mustat housut ja valkoinen kauluspaita päällään ja yritti saada noita räkänokkia oppimaan jotain toisesta maailmansodasta Euroopan näkökantilta. Nykyään opettaminen tuntui niin haasteelliselta välillä - varsinkin jos luokassa oli jotain nimeltä mainitsemattomia huligaaneja ja ei-minua-kiinnosta-vittu-pätkääkään-joku-historia nuoria. Onneksi nuo tietyt oppilaat eivät kauheasti uskaltaneet/viitsineet/tai jostain muusta syystä hänen tunnillansa kauheasti tuoda tuota ihanaa luonnettaan esille - paitsi no - oli joitan oppilaita jotka kävi vähän liiankin useaan tahtiin kiinni opettajienkin iholle. Seksuaalisesti siis. Ja häntä ei kauheasti kiinnostanut mikään sellainen kanssa käyminen alaikäisten kanssa.

Gackt kirjoitti vuosiluvun taululle joka oli tärkeä käännöspointti toisessa maailmansodassa ja pyysi jotakuta kertomaan mitä tuonna vuonna tapahtui. Luokassa oli hiirenhiljaista ja Gackt huokaisi - ilmeisesti ei ollut luettu niitä sivuja joita hän oli pyytänyt lukemaan. Kuinka paljon opettajien piti loppujen lopuksi sietää tätä tietämättömyyttä? Missä meni raja? Gackt pohti ja kääntyi vetämään kartan esille ylhäältä ja näyttämään karttakepillä mistä oli oikein kysymys, kunnes hänen tuntinsa keskeytettiin rajulla oven avauksella. Gackt veti syvään henkeä ja meinasi sanoa pari valittua sanaa - jähmettyen kuitenkin lopulta kuullessaan sen vitun tutun äänen joka hänen painajaisiaan (tai kenties jotain aivan muuta) nykyään roolitti. Vittu, miksi hän oli aikoinaan kertonut missä hän oikein työskenteli?

Juuri sillä hetkellä Gacktin ilme oli näkemisen arvoinen - minkä takia ehkä pohditte? No, hänen normaali tyyni maskinsa oli hetkeksi pudonnut ja hänen kasvoillaan kävi ensiksi pieni pakokauhun häivähdys kunnes tuo muuttui pieneksi raivon aluksi ja lopulta tyyneys valtasi hänen kasvonsa.
"Sivut 92-140. Lukekaa, koska pidän taatusti pistokokeen", hän totesi luokalle kylmän tuntuisesti ja nappasi laukkunsa harppoen pikaisin askelin tuon toisen miehen luokse - jotta tämä ei kerkeisi sanomaan mitään muuta idioottimaista - vetäen tuon perässään ulos luokasta sulkien oven myös kiinni. Kun tuo ovi oli saatu kiinni kääntyi toista kohti ja tökkäsi sormensa toisen rintakehää vasten sihahtaen: "Kuka vittu antoi sulle oikeudet marssia työpaikalleni kuin omistaisit kyseisen paikan?" Ennen vastauksen saamista vilkaisi tuosta ikkunasta luokkaansa ja huomasi kaikkien noiden räkänokkien silmät olevan heissä kuin yrittäen saada selville mistä oikein oli kysymys.
Hitto, hän kirosi ääneenkin ja tarttui toista ranteesta vetäen tuon mukanaan pienen kävelymatkan päässä olevaan tyhjään luokkahuoneeseen sulkien oven perässään kiinni. Käänsi huomionsa taas takaisin toiseen.

"No, anna kuulua. Mitä hittoa sä täällä teet?"

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: You're not my second choice - you've always been the first one. (K18) [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty Ke Loka 02, 2013 12:12 pm

Hideto "Hyde" Takarai

Kaikkien katseet kääntyivät ovella seisovaan Hidetoon, ja miehen mielessä ehti käväistä kysymys olikohan tämä sittenkään kovin viisas idea. Luultavasti ei, jos se sai jopa Gacktin menettämään yleensä niin taidokkaasti muovatun, ilmeettömän maskinsa hetkeksi ja näyttämään tunteitaan. Hideto ei ollut muistanutkaan, kuinka pelottavalta Gackt osasi halutessaan näyttää tyynilläkin kasvoillaan.
Seuraavaksi hän kuuli Gacktin määräävän oppilailleen luettavaa ja näki kyseisen herran nappaavan laukkunsa ja lähtevän harppomaan häntä kohti. Nuorempi mies ei ehtinyt tekemään mitään ennen kuin Gackt oli tarttunut hänen takistaan ja vetänyt hänet mukanaan luokasta ulos, ja ajatellessaan jo saavansa turpaansa Hyde tunsikin sen sijaan sormen tökkäävän ikävästi hänen rintakehäänsä.
"Gackt--", Hyde oli aloittamassa puolustuspuhettaan, mutta ilmeisesti luokasta tuijottavat oppilaat häiritsivät Gacktin yksityisyyttä liikaa, ja Hyde sai huomata joutuvansa jälleen miehen retuutettavaksi. Tällä kertaa sentään johonkin tyhjään luokkahuoneeseen.

Gacktin tivatessa uudemman kerran vastausta Hideto veti syvään henkeä, nojautui erästä pulpettia vasten ja nosti kätensä puuskaan, tuijottaen herkeämättä vanhempaa miestä silmät kavenneena. Hän ei ollut odottanut ihan tällaista vastaanottoa vaikka olikin arvellut, ettei Gackt tulisi olemaan mitenkään riemuissaan.
"Mmh, no, katsotaanpa", Hyde aloitti ja näytti muka pohtivan jotain, "vaivauduin tulemaan ihan sun työpaikalle asti tapaamaan sua. Sä kun heitit mut viimeksi pihalle ja annoit olettaa ettei takaisin ole tulemista." Mies piti pienen tauon korostaakseen sanojaan, huoahtaen sitten hieman ärtyneesti ja laskien kätensä alas pulpetille.
"Mikä vittu sulla on? Mä en tiedä, teinkö mä jotain väärin vai miksi sä aina käyttäydyt niin etäisesti mun seurassa, mutta älä jaksa teeskennellä ettei mitään tapahtunut!"

Hän oli huomaamattaan korottanut äsken ääntään ja puristanut vihaisesti kätensä nyrkkiin niin, että kynnet olivat pureutuneet hänen kämmeniinsä. Hän ei pystynyt enää katsomaan Gacktia silmiin, joten hän käänsi katseensa syliinsä ja veti muutaman kerran syvään henkeä rauhoittuakseen. Miksi tämän piti olla niin vaikeaa? Ja miksi Gacktin täytyi olla aina niin hankala? Hideto oli varma, että hänen äänensä tulisi seuraavaksi ulos värisevänä, mutta jos hän ei nyt saisi mieltään pitkään vaivannutta kysymystä kysyttyä, hänelle tuskin tulisi toista tilaisuutta.

"Miksi helvetissä sä lähdit?"

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: You're not my second choice - you've always been the first one. (K18) [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty Ke Loka 23, 2013 12:59 am

Gackt

Se oli kuin melkein pahimmasta painajaisesta. Tai itseasiassa Gackt oli suhteellisen varma, että oli joskus nähnyt jonkinlaisen samantapaisen unen. Enää puuttui vain dramaattisen surullinen musiikki taustalle ja jomman kumman kyyneleitä valuvat silmät. Voi vittujen vittu. Hänen elämänsä alkoi muistuttaa draama-sarjaa - tai ainakin elokuvaa. Hän tiesi jo alusta saakka, että tunteet kannatti pitää poissa pelistä. Siksi hän oli kääntänyt selkänsä ennenkuin saisi mitään pysyvämpiä tunnesidoksia toiseen. Joten siinä hän oli. Gakuto Kamui. Maailman oma jääprinssi, joka ei todellakaan pitänyt sydäntään hihassaan (pikemminkin se oli kahlittuna pimeimpään tyrmään monien lukkojen taakse) joutui sillä hetkellä laskemaan kymmeneen päänsä sisällä jotta ei totaallista purkausta tapahtuisi.

"Hei, minä en pyytänyt sinua tulemaan tänne", Gackt tokaisi ja läimäytti itseään henkisesti otsalle. Tuo oli ehkä maailman lapsellisin takaisin lohkaisu. Gackt vain joutui sillä hetkellä huomaamaan, että hän käveli selvästi heikoilla jäillä tällä hetkellä. Vittu. Miksi toisen piti toimia niin kliseisesti ja etsiä hänet käsiinsä? Eikö tuo voinut vain tyytyä kohtaloonsa ja jatkaa sitä elämää monien muiden sänkyehdokkaiden kanssa. Vanhempi mies otti hetkeksi silmälasinsa pois päästään ja puristi nenänvarttaan, tuntien tietynlaisen pääkivun jo saapuvan vierailemaan. Pienesti huokaisten laittoi lasinsa takaisin silmiensä eteen, vieden kätensä sitten puuskaan kuin suojamuuriksi eteensä. Katsoi toista mahdollisimman välinpitämättömällä katseella, yrittäen näyttää ettei häntä kauheasti hätkähdyttänyt tuo yllättävän kovaankin ääneen todettu lausahdus.

Kulmat nousivat hieman koholle kun huomasi Hideton äkillisen mielialamuutoksen - toinen näytti jopa jotenkin haavoittuvaiselta. Ja sieltä se sitten tuli. Kysymys jota hän oli väistellyt alusta alkaen - ja miksi vitussa Hideton piti kysyä se tuollaisella surullisella äänellä, mutta kuitenkin niin vaativana? Gacktin olisi pitänyt tunnistaa ne merkit jo aikaisemmin ja lähteä siitä ovesta ulos ja ei alkaa riidellä toisen kanssa, mutta noudattiko hän vaistoaan? Ei. Hän alkoi pikkuhiljaa epäillä, että Hideto jotenkin oli onnistunut pääsemään hänen päänsä sisään ja estämään tietynlaisten vaistojen käytön.

"Lähdin?" Gackt kysyi ja käänsi katseensa pois toisesta, katsoen ulos läheisestä ikkunasta. Lähteminen kuullosti silläkin hetkellä niin helvetin hyvältä.
"En tiedä mistä puhut", Gackt lopulta sanoi, päättäen vielä hetken yrittää leikkiä kuin mitään olisi koskaan tapahtunut. Niin olisi parempi. "Mutta minun olisi parasta oikeasti lähteä takaisin tunnille", hän lopulta sanoi yllättävän hiljaa ja puri hiukan huultaan, yrittäen ottaen takapakkia sinne ovelle päin. Jos Hideto olisi fiksu, tämä päästäisi Gacktin menemään. Muuten Gackt ei tiennyt mitä tulisi tapahtumaan.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: You're not my second choice - you've always been the first one. (K18) [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa