Men - I hate them! Can you marry me and make me happy, pretty please? [KUOLLUT]

Siirry alas

Men - I hate them! Can you marry me and make me happy, pretty please? [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty To Syys 26, 2013 12:03 pm

// Rixu tänne Jasminen kanssa! :DD Eikun siis Yuiichin kanssa. //

torstai 10. lokakuuta 2013

Bom Park

Jollain täytyi olla jotain häntä vastaan, kenelläkään ei voinut olla näin huono tuuri. Ei voinut olla mahdollista, että aina kun hän tapasi mukavalta tuntuvan miehen, heti parien treffien jälkeen noista ei kuulunut enää mitään. Mitä hittoa oikeasti!
Punatukkainen kaunotar kipitti mustilla piikkikorkokengillään käytäviä pitkin eteenpäin, aikeinaan suunnistaa kirjastoon, sillä hänellä oli muutenkin edessä hyppytunti ja hän tahtoi välttämättä jutella Yuiichin kanssa. Yuiichi olisi ainoa, joka osaisi auttaa ja piristää häntä. Ja tämä tilanne suorastaan vaati sitä!
Vähät siitä, että naisella olisi ihan töitäkin tehtävänä, hän oli hukkua paperihommiin - hän voisi aina ujuttaa töitään Onewin pöydälle.

Tummien tekoripsien kehystämät silmät suurina Bom kipitti kirjastoon, jossa ei onneksi aamupäivällä ollut niin hirveästi porukkaa - muutama oppilas opiskelemassa, mutta se ei ollut ongelma.
Silmiään räpytellen ja huuliaan mutristellen punatukkainen nainen käveli kirjaston läpi kohti Yuiichin työpistettä. Naisella oli yllään tummat ihoa myötäilevät pillifarkut ja musta, vähän väljempi neule, joka oli napitettu edestä muutamalla napilla kiinni. Sen alta näkyi korallinpunainen toppi, jossa oli pitsireunat koristuksena. Punaiset hiukset oli vedetty huolettomalle nutturalle, otsatukka korosti tummaa silmämeikkiä.

"Yuicchan!" naisen äänensävy oli hivenen avuton ja tietyllä tapaa sääliä kerjäävä, kun hän tuijotti luottoystäväänsä suuria silmiään räpytellen ja huuliaan mutristaen.
"Mulla on ongelma ja mä haluan puhua sun kanssa", Bom sanoi pää hivenen kumarassa, vilkuillen Yuiichia ripsiensä alta.
Hän oli kohottanut molemmat kätensä siihen rintakehänsä yläpuolelle ja siinä hän pyöritteli puhuessaan pitkiä sormiaan, saaden aikaan vielä hieman vetoavamman kuvan - kuka oikeasti pystyisi sanomaan hänelle ei?

// bitch, PLEASE. //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Men - I hate them! Can you marry me and make me happy, pretty please? [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty To Syys 26, 2013 12:35 pm

//Täältä tullaanpi mysteeripommin kanssa! :D//

Yuuichi "Jasmine" Kageyama

Kirjastossa ei ollut paljon oppilaita sillä hetkellä ja muutenkin Yuuichilla oli aikaa vähän hakkeroida työpisteensä ääressä koneella hoitaen pikkuisen Shadow Brokerin hommiaan salamyhkäisenä. Kirjastonhoitajan homma oli niin mukavan lepposaa, kun hän pystyi tekemään toista työtään hyvin aina välillä. Totta kai mies hoiti kirjastonhoitajan hommansa hyvin - ei vaan täydellisen hyvin. Miehen ruskeat hiukset oli suoristettu hyvin ja tuon kasvoilla oli kevyt kerros meikkiä. Päällään oli musta pitkähihainen paita, joka ei ollut sen ihmeellisempi ja jalassaan oli tummat farkut. Miehen vaatetus ei ollut sen kummallisempi, mutta niin sen pitikin olla. Mahdollisimman yksinkertainen, koska hän oli Yuuichi Kageyama nyt. Sormia koristi muutama hopeinen sormus, jotka olivat kyllä aika näyttävät.
Kunnon naputus kuului, kun miehen sormet näpytteli todella nopeasti näppäimistöä, kun hän yritti hakkeroida erään henkilön tietoihin samalla kun viekas hymy koristi tuon kasvoilla. Mikään ei ollut sen hauskempaa kuin se, että pääsisi hankkimaan tietoa muista, etenkin hän saisi siitä aikamoisen summan rahaa palkaksi.

Kohta tuttu ääni kantautui ruskeahiuksisen korviin ja nosti katseensa huomaavan rakkaan ystävänsä kipittävän piikkikorkokengillään häntä kohden ja mies sammutti koneensa näytön. Bom ei varmastikaan huomaisi sitä ja jos huomaisi, niin ei ymmärtäisi siitä yhtikäs mitään, mutta se tuli automaattisesti mieheltä.
Yuuichi hymyili leveästi ystävättärelleen, mutta kohta katsoi hivenen huolestuneena Bomia, joka kertoi haluavansa puhua hänelle. Yuuichi nousi tuoliltaan ja asteli Bomin luokse samalla kun veti vapaan tuolin lähelleen.
"Istu alas kultaseni ja kerro Yuicchanille huolesi", mies sanoi sympaattisella äänensävyllä samalla kun työnsi punahiuksisen naisen istumaan tuolille. Tämän jälkeen istuutui omalle tuolilleen ja kääntyi sitten työpöytänsä puoleen avaten yhden muutamasta laatikosta ja otti sitten söpön pieniä pehmoleluja esille, kuten myös muuta söpöjä ja värikkäitä tavaroita esille, jotka piristivät synkimmänkin päivän.
"Halaile näitä söpöläisiä ja kerro huolesi, Bombom", ruskeahiuksinen mies sanoi kääntyen Bomin puoleen ja ojensi pehmolelut naiselle. Tämän jälkeen nopeasti ja elegantin liikkein laittoi kaikki ne ylimääräiset tavarat siihen näkyville. Yuuichi otti käteensä pinkin kuulakärkikynän, jonka päädyssä oli sydän, jota ympäröi pehmeä karvapehko.


//BITCH PLEEEAAASE!//
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Men - I hate them! Can you marry me and make me happy, pretty please? [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty To Syys 26, 2013 12:58 pm

Bom Park

Yuiichin seurassa oli itse asiassa ihan turha näytellä söpöä ja käyttäytyä avuttomasti, sillä mies oli hänen luottoystävänsä ja kuunteli häntä aina, tällä oli aina aikaa hänelle kiireidenkin keskellä.
Mutta se söpöstely ja ehkä vähän liioiteltu käytös tuli Bomille luonnostaan, niin hän teki aina, se oli osa häntä. Ei hän osannut käyttäytyä muulla tavalla.
Niin hänestä sanottiinkin, että hän oli höpsö blondi - ilman sitä blondia hiusväriä.

Bom antoi ystävänsä johdatella hänet tuolille istumaan ja kiltisti hän otti Yuiichin tarjoamat pehmolelut syliinsä. Tämä oli hänelle jo tuttu käytäntö, näin mies hoiti hänen huoliaan ja se oikeasti auttoi. Söpöjen pehmolelujen halaaminen ja kauniiden esineiden katseleminen, siis.
Punatukkainen kaunotar päästi dramaattisen huokauksen karkaamaan huuliltaan ja hän sulki hetkeksi silmänsä, kun Yuiichi kehotti häntä kertomaan huolistaan.
"Noh, mä tapasin pari viikkoa sitten mukavan miehen - Hayase-sanin, mä kerroin siitä sulle - meillä on ollut nyt parit treffit, mutta siitä ei ole kuulunut mitään viikkoon!" Bom aloitti kiihkeän selityksensä vääntäen kasvojaan surulliseen ilmeeseen ja rutistaen samalla söpöjä pehmoleluja sylissään.
"Viime treffien jälkeen Hayase-san ei ole enää vastannut mun puheluihin eikä viesteihin.. Miksi mulle käy aina näin?" hän jatkoi ja loppua kohti nainen näytti jopa hivenen lannistuneelta.

Huokaus pääsi karkaamaan hänen punatuilta huuliltaan ja hän kohotti katseensa Yuiichiin.
"Mä en ikinä löydä sitä herra Oikeaa?" Bomin äänensävy oli hetken aikaa oikeasti lannistuneen kuuloinen, mutta varsin lennokkaasti hänen olemuksensa muuttui täysin toiseen ääripäähän.
"Miehet on idiootteja!" hän julisti päättäväisen kuuloisena ristiessään käsivarsiaan pehmolelujen päälle huulet mutristuneina ja kulmat kurtistuneina. Hetken hiljaisuuden jälkeen hän lisäsi;
"Mutta et sinä, Yuicchan."

// BITCH PLEASE. //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Men - I hate them! Can you marry me and make me happy, pretty please? [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty Pe Syys 27, 2013 12:21 am

Yuuichi ”Jasmine” Kageyama

Tummilla silmillään Yuuichi katsoi Bomia, joka huokaisi dramaattisesti. Punahiuksisesta naisesta oli tullut Yuuichille oikea ystävä, jonka seurassa oikeasti viihtyi. Mies voisi tietää kaiken Bomista, mutta hän ei ole etsinyt tietoa tuosta naisesta, vaan kerännyt tiedon palasia tuolta itseltään, kun Bom oli kertonut itsestään. Nimittäin ystävistään Yuuichi ei ikinä kaivelisi tietoja Shadow Brokerina.

Ruskeahiuksinen mies kuunteli Bomin kertoessa Hayase-sanista, jonka hän muisti, kun Bom oli niin innoissaan kertonut hänelle. Pirteän värisellä kuulakärkikynän päällä, jossa oli se karvapehko ja sydän, siveli poskeaan samalla kun kuunteli naisen avautumista hänelle viimeisimmästä deittiseurastaan, josta ei ole kuulunut enää mitään. Yuuichi katsoi dramaattisen järkyttyneenä samalla kun raotti suutaan pienesti.
”Se mies on mäntti ja menetti mahdollisuutensa maailman suloisimman prinsessan nyt”, myötätuntoisesti mies sanoi samalla kun suoristautui istumaan suorassa ja ojensi kätensä Bomia kohti, jonka asetti naisen sileälle poskelle.
”Voi kulta pieni, Hayase-san ei ole sinun arvoisesi, kun kehtaa vältellä sinua näin. Mikä sika!”, Yuuichi sanoi samalla kun mutristi suutaan. Siitä tulikin pieni ideanpoikanen miehelle, joka mielessään alkoi hykertää innoissaan, koska hän voisi tehdä pienen kostoretken tietokoneellaan kohta.

Yuuichi hymyili pienesti punahiuksiselle naiselle samalla kun kuunteli toista, jonka alakuloisuus katosi kuin tuhka tuuleen ja kohta toinen haukkuikin miehet idiooteiksi. Ruskeahiuksinen mies ei voinut olla naurahtamatta huvittuneena samalla kun nojasi tuolinsa selkänojaa vasten selällään.
”Ehdin jo säikähtää, ettet pidäkään minusta, BomBom”, Yuuichi sanoi hivenen dramaattisesti ja nosti toisen kätensä rintakehälleen.
”Mutta kerrohan kultaseni, mikä Hayase-sanin koko nimi olikaan? ”, Yuuichi kysyi virnistäen pienesti samalla kun kääntyi osittain koneensa puoleen ja toisella kädellä avasi koneen näytön ja alkoi naputtelemaan näppäimistöä, mutta hänen huomionsa oli enimmäkseen ystävättäressään. Pieni kosto ei tekisi pahitteeksi tälle Hayase-sanille. Nimittäin hänen rakasta Bomia ei kyllä satutettaisi ilman rangaistusta.

//BITCH PLEASE!//
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Men - I hate them! Can you marry me and make me happy, pretty please? [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa