THN - What's going on... here? [VALMIS]

Siirry alas

THN - What's going on... here? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ke Syys 25, 2013 6:43 am

//Ren/Ru ja Prince/Maya tänne ja HETI!//

02.10.2013 Lauantai 00:13

Takeshi Miyamoto

Vihdoinkin lauantai! Takeru oli odottanut koko viikon kyseistä päivää ja vihdoin se oli nyt! Hän aikoi ottaa kaiken irti bileistä.
Baari oli aivan upea, eikä hän yhtään ihmetellyt, että paikka oli hyvin suosittu.
Tähän mennessä bileet olivat alkaneet täydellisesti. Tai ainakin juotavaa oli riittänyt. Kaikki tuntuivat olevan enemmän tai vähemmän humalassa, vaikka tällä kertaa hän itse taisi olla niitä vähemmän humalaisia. Ren oli rajoittanut hänen juomisiaan, vaikka hänestä tuntui, että osaisi itsekkin pitää huolen niistä. Mutta ainakaan tämä ei ollut kieltänyt sitä kokonaan.
Pieni virne kohosi pojan huulille tämän suunnistaessa tanssilattialta hiukan sivummalle. Hän oli kadottanut blondin johonkin, mutta kyllä hän pärjäsi hetken ilman tätäkin ja sai blondikin luvan pärjätä hetken ilman häntä. Ainakaan Ren ei nyt olisi valittamassa, jos hän hakisi lisää juotavaa.
Saatuaan juomansa, etsi poika itselleen rauhallisemman nurkan, johon jäi nojaamaan seinää vasten. Ehkä Ren pölähtäisi taas jostain paikalle, etsittyään häntä vähän aikaa tietenkin.
Takeru kaivoi nopeasti farkkujensa taskusta pienen peilin vilkaistakseen oliko hänen ulkonäkönsä vielä kohdillaan. Hän päätyi hiukan korjailemaan hiuksiaan, jotka olivat pörrööntyneet hiukan.

//sori, lyhyt ja jaarittelua. Mutta olisiko se seuraavaksi Mayan vuoro siis?//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - What's going on... here? [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty To Syys 26, 2013 9:12 am

// Here we are with my badass ;D //

Keunsuk "Prince" Jang

Ne kuuluisat Halloween-bileet ja paikka oli tupaten täynnä. Saattoi jo tässä vaiheessa iltaa sanoa, että pippalot olivat suuremman luokan menestys ja niistä puhuttaisiin vielä pitkään.
Prince oli omalta osin osallistunut bileiden järjestelyihin ja he olivatkin Kurtin kanssa saaneet XEX:in omistajat suostuteltua puolelleen omilla suhteillaan - kannatti olla yksi kaupungin pahimmista panomiehistä, koska faktahan oli, että Princellä oli enemmän tuttuja kuin mitä suurinosa edes tapasi elämänsä aikana.
Prince ja Kurt seurueineen olivat olleet alottelemassa vakiomestoissaan - itse asiassa heidän nousunsa iltaa varten oli alkanut jo siinä iltapäivän tienoilla Kurtin luona, mistä kaksikko oli sitten lähtenyt metsästämään kavereitaan ja viimein yhdentoista jälkeen he olivat saapuneet paikanpäälle XEX:iin.

Meno oli loistava; musiikki pauhasi, neonvalot välkkyivät ja mikä parasta - tarjolla oli ilmaista alkoholia. Rastatukkaisen nuorukaisen alkoholinsietokyky oli suorastaan hämmästyttävän korkealla kaiken sen harjoittelun seurauksena, mutta Prince kuitenkin huomasi olevansa humalassa. Ei hirveässä tuiskeessa, mutta kuitenkin sen verran, että olo oli kerrassaan estoton ja muutenkin kaikinpuolin loistava.
XEX:in toisen kerroksen tanssilattia oli valtava ja jos paikassa ei ollut koskaan käynyt, sinne saattoi helposti eksyä - onneksi baari kuului Princen vakiopaikkoihin, mistä syystä hän olisi osannut liikkua siellä vaikka silmät sidottuina.
Rastatukkainen nuorukainen oli jättänyt Kurtin juttelemaan seksikkäälle kissanaiselle, jota hän ei kuitenkaan ollut tunnistanut kissamaisen maskin takaa, ja nuorukainen itse oli suunnannut ilmaisen drinkkinsä kanssa tanssilattialle.

Vaikkei Prince mikään tanssija ollutkaan, oli tällainen biletystanssi hänellä verissä - ei tarvinnut mitään vaivalloisia koreografeja, riitti kun eläytyi musiikin rytmiin ja antoi vartalonsa liikkua. Rastatukka kiersi tanssilattiaa sulavin liikkein, pysähtyen aina hetkeksi jonkun luokse tanssimaan vähän pidemmäksi aikaa ja hänen huulillaan kareili se tuttu virnistys - se princemäinen röyhkeä virne.
Jonkun aikaa nuorukainen viihtyi tanssilattialla hikisten ihmisvartaloiden seassa, mutta hän kuitenkin siirtyi askeleensa hieman sivummalle drinkkiään siemaillen. Hän etsi itselleen sitä sopivaa saalista, jossa olisi hieman haastetta.
Hän huomasi siinä lähettyvillä punaiseen viittaan ja vaaleaan peruukkiin pukeutuneen henkilön, joka sai Princen hivenen kohottamaan kulmaansa. Punahilkka? Mitä nyt viitasta ja peruukista saattoi päätellä.

Hieman arvioiden Prince kohotti leukaansa ja antoi katseensa vaeltaa Punahilkan päästä varpaisiin ja takaisin ylös. Röyhkeä virnistys levisi hänen huulilleen, kun hän suuntasi askeleensa lähemmäs drinkkilasinsa kera.
"Love and kisses?" Prince aloitti keskustelun huomatessaan tuon maskin, mikä vain sai hänen virneensä röyhkeysasteen nousemaan vielä muutamalla asteella. Hänen ilmeestään ei kertakaikkiaan voinut erehtyä. Sulavasti hän oli pysähtynyt Punahilkan vierelle, nojaten vapaalla käsivarrellaan seinään tuon vieressä.
"Mitäs muuta täällä on tarjolla?"

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - What's going on... here? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Pe Syys 27, 2013 7:26 am

Takeshi Miyamoto

Takeru laski hupun pois päästään ja veti hiuksia niskan takaa molemmille puolille kaulaa. Ihan hyvältä hän näytti vielä, vaikka olikin jo riehunut jonkin aikaa tanssilattialla. Ainakaan hetken tauon jälkeen ruostunut niin pahasti kuin oli luullut. Oli mukava päästä tanssimaan pitkään aikaan. Ennen kuin hän oli päässyt Sakurako High'iin, ei hän ollut muuta tehnytkään kuin hengannut kavereittensa kanssa kaupungin clubeilla, jonne vain ikinä pääsivätkään livahtamaan.

"Love and kisses?"
Poika yllättyi kuullessaan viereltään äänen ja kääntyi katsomaan pidempää poikaa, joka nojasi kädellään seinään. Vaikka musiikki pauhasikin kovalla, hän kuuli suunnilleen, mitä toinen sanoi. Tällä oli tummat rastat, josta tämän tunnisti helposti; Prince. Hän oli usein nähnyt toisen koulussa. Tämä oli kolmosluokkalaisia, joten Takeru oli ehkä hiukan otettukin siitä, että tämä oli päätynyt hänen seuraansa. Tämä oli suosittu, eikä mikään ihme katsoessaan toisen ulkonäköä. Muuten hän ei toista tiennytkään kuin nimeltä ja ulkonäöltä.
Hänellä meni hetki tajuta, mitä toinen oli tarkoittanut, mutta lopulta hehkulamppu syttyi hänen päänsä päällä. Silti ennen kuin hän ehti sanoa mitään, oli vanhempi jo avannut taas suunsa.
"Mitäs muuta täällä on tarjolla?"
Tämä sai nuoremman naurahtamaan hiukan ja hymy jäi hänen huulilleen. Hän sujautti peilin takaisin taskuunsa ja kääntyi pidemmän puoleen jääden nojaamaan seinään.
"Ihan mitä vain kehtaat pyytää", hän sanoi ja kallisti päätään aavistuksen. Hän risti kätensä rinnalleen ja kohotti toista suupieltään. Ei hän todellakaan aikonut hypätä vanhemman kanssa sänkyyn, kunhan heitti jotain tälle vastaukseksi.


Viimeinen muokkaaja, Parkkim-chan pvm Pe Syys 27, 2013 9:51 am, muokattu 1 kertaa
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - What's going on... here? [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Pe Syys 27, 2013 8:04 am

Keunsuk "Prince" Jang

Jos nyt välttämättä haluttiin etsiä hyviä puolia siitä, että Prince oli jäänyt jälleen kerran keväällä luokalleen (täysin bileisiin liittymätön asia), niin ainakin hän oli saanut tilaisuuden hengailla - nimenomaan - vielä vuoden pidempään kanssaoppilaidensa seurassa.
Rastatukkainen nuorukainen ei tätä Punahilkkaa tunnistanut, eli mitä luultavammin kyseessä oli joko eka- tai tokaluokkalainen, koska nuorukainen itse kuului kolmannelle. Hän ei edes yllättynyt kuullessaan toisen ääntä, mikä paljasti Punahilkan sukupuolen pojaksi, sillä kun ei Princelle ollut mitään merkitystä. Tyttö tai poika, mies tai nainen. Se oli ihan sama.

Punahilkan sanat tosin saivat Princen virnistämään ehkä jopa hivenen huvittuneesti sen kaiken royhkeyden seassa. Oliko hänen maineensa tosiaan kiirinyt näin kauas?
"No kuule, pretty one, mullehan tää ei ole kehtaamisesta kiinni", rastatukkainen nuorukainen aloitti ja hän vaihtoi puhuessaan hieman asentoaan; hän ei enää nojaillut niin rennosti toisella kädellään seinään Punahilkan vieressä ja melkein tyhjä drinkkilasi siirtyi toiseen käteen.
Nyt vapautunut käsi kohottautui sipaisemaan nuoremman poskea.

"Siispä mua kiinnostaa, että onko tää Punahilkka kiltti vai tuhma", huulilla kareili virneenpoikanen ja pitkät sormet sivelivät kevyesti lyhyemmän pojan poskea, siirtäen vaalean peruukin pitkiä sortuvia tuon korvan taakse.
Näppärästi ja täysin omia aikojaan tuo käsi siirtyi sujuvasti kaulalta hartialle, hartialta käsivartta pitkin nuoremman lantiolle, jonne se sitten jäi tyytyväisenä.
Prince veti toista vielä hieman lähemmäs itseään ja hän kallisti hivenen päätään pitäen koko ajan kajaalilla rajattujen tummien silmiensä ilkikurisen katseen Punahilkassa.

// PRINCE ON IHANA. XD <3 ihanan niljakas. //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - What's going on... here? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Pe Syys 27, 2013 9:19 am

Takeshi Miyamoto

Princen virne muuttui hiukan hänen tokaisunsa jälkeen ja tämä siirtyi nojaamasta seinään.
"No kuule, pretty one, mullehan tää ei ole kehtaamisesta kiinni"
Samassa pojan käsi kosketti hänen poskeaan, eikä hän sitä mitenkään estänyt. Hän oli täysin keskittynyt toisen kasvoja korostavaan virneeseen.
"Siispä mua kiinnostaa, että onko tää Punahilkka kiltti vai tuhma"
'Varattu' poika ajatteli, mutta jätti sen kuitenkin sanomatta. Syynä välinpitämättömyyteen saattoi olla humalatila, jossa hän juuri seilasi. Eikä se ollut valehtelua, jos jätti kertomatta asioita. Klassista. Lisäksi Ren oli jossain aivan muualla. Hän vähät välitti missä. Kyllä hän oli vielä niin selvin päin, ettei homma karkaisi käsistä.
Vanhemman käsi siirtyi hänen lantiolleen. Hän hämmentyi hetkeksi toisen nykäistessä häntä lähemmän itseään. Pidempi tosiaan vaikutti varsin itsevarmalta tyypiltä, joten hän tunsi jäävänsä ehkä hiukan alakynteen. Eikä tämä vaikuttanut olevan aivan umpikännissäkään.
Poika ei edes muistanut humalatilassa Reniä, joten mikä olisi häntä sen enempää estänyt. Hän piti intensiivisen katseen toisen tummissa silmissä ja antoi käsiensä vallata itselleen tilaa toisen kyljiltä.
"Päätä itse", hän kuiskasi ja nousi varpailleen päästäkseen lähemmäs toisen kasvoja, vaikka jäikin edelleen toista lyhyemmäksi. Princehän tässä oli muutenkin se dominoivampi osapuoli, joten ei se haitannut.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - What's going on... here? [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Pe Syys 27, 2013 9:49 am

Keunsuk "Prince" Jang

Rastatukkaisella nuorukaisella ei ollut aavistustakaan nuoremman siviilisäädystä, eikä häntä itse asiassa edes kiinnostanut. Moiset asiat olivat hänelle täysin mitättömiä sivuseikkoja, ei häntä kiinnostanut oliko hänen hoitonsa varattu vai ei - Prince ei koskaan pitänyt sitä omana syynään, että hän muka sekaantuisi varattuihin; eiköhän se ollut sen varatun oma vika, jos vielä varattunakin lankesi häneen.
Ja mitä se sitten kertoi suhteen laadusta, jos Princen kaltainen vähän niljakkaampi playeri pystyi viettelemään suhteen toisen osapuolen sormensa ympärille?

Niinpä hänen huulillaan kareili hävyttömämmän puoleinen virne, kun Punahilkka vastasi hänen sanoihinsa; päätä itse. Oi, siinä hän oli hyvä, nimittäin päättämään itse. Ja jos hän oli päättämässä ja vetelemässä naruista, niin tilanne päättyisi vain yhdellä tapaa.
Hän veti kokenein ottein nuoremman omaa vartaloaan vasten ja kun toinen näytti vielä niin innokkaasti kurottautuvan hänen kasvojaan kohti, ei Prince voinut olla hieman kumartumatta. Jos Punahilkka kerran välttämättä sitä halusi, niin tottakai hän tarjoaisi sen tuolle.

Rastatukkainen nuorukainen kumartui painamaan halukkaat huulensa nuoremman huulille, antaen kielensä tehdä pientä tutkimusmatkaa toisen huulilla, etsien tietä tuon huulten välistä tämän suuhun, valmiina kohtaamaan toisen kielen.
Suudelma ei todellakaan ollut erityisen hellä saatikka kokeileva, vaan pikemminkin varsin innokas ja halukas, hivenen leikkisä, kun hän antoi hampaidensa näykätä nuoremman alahuulta.

// Olisko vielä yhdet vuorot, jonka jälkeen Ru-chan vois tuoda Renin peliin mukaan? :DMä kyllä aattelin, että Ren voisi jo tästä tilanteesta eteenpäin nähdä kaiken, mutkun baarissa ei oikeen pääse hirveellä kyydillä puuttumaan tilanteeseen(ei varsinkaa, ku tää mesta on ihan täynnä), niin kerettäis vielä yhdet vuorot laittaa ennen kuin Ren pääsisi tilanteeseen mukaan? :D//

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - What's going on... here? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Pe Syys 27, 2013 10:11 am

//Sopii, ainakin minulle. >:DD//

Takeshi Miyamoto

Pidempi kuroi heidän välimatkaansa umpeen ja painoikin huulensa hänen vastaavilleen. Suudelma oli heti alusta asti intohimoinen, eikä lyhyempi voinut olla vastaamatta siihen toisen kielen kosketellessa hänen huuliaan.
Poika antoi toisen kätensä kulkeutua pidemmän niskan taakse vetäen tätä enemmän puoleensa. Hän raotti hiukan huuliaan antaen toisen kielelle enemmän vapauksia.
Jos Princen itsevarmuus oli tehnyt häneen vaikutuksen, niin tämän suutelutaidot murskasivat hänet kuin katujyrä pannukakun.
Takeru yritti parhaansa mukaan vastata toiselle. Hän hyväili toisen kieltä rentoutuen hiukan nauttiakseen suudelmasta entistä enemmän. Poika laskeutui taas tasajaloille vetäen toista enemmän kumaraan.

Lopulta hapen loppuessa hän erkani vanhemmasta hiukan vetäen syvään henkeä ja piti kiihkeän katseen koko ajan tämän tummissa silmissä. Ei mennyt kauaa kun hän veti toisen takaisin aloittaakseen toisen suudelman.

//saan varmaan tekstin lyhyyden anteeksi? (; ;)//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - What's going on... here? [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Pe Syys 27, 2013 10:41 am

// do not worry, saat anteeks XD //

Keunsuk "Prince" Jang

Kaikessa röyhkeydessään Prince oli varsin tyytyväinen tilanteen saamaan käänteeseen, sillä nuorempi näytti ja tuntui olevan hyvinkin innokkaana mukana hommassa. Ainakin mitä nyt pystyi päättelemään niistä vaativista käsistä, jotka olivat hakeutuneet hänen niskansa taakse, vetäen häntä koko ajan vain lähemmäs nuorempaa.
Ja mikä hän oli taistelemaan vastaan, jos Punahilkka kerran sitä halusi. Prince veti nuorempaa ihan mielellään lähemmäs itseään, antaen kätensä olla toisen lantiolla ehkä vähän omistavin elkein.

Suudelma oli kiihkeä ja Punahilkka vetäytyikin hetkeksi suudelmasta ilmeisesti vetämään henkeä. Rastatukkaisen nuorukaisen tummissa silmissä loisti röyhkeys ja tietynlainen princemäinen riettaus kaiken sen kiihkon seassa, ja hän oli enemmän kuin mukana tilanteessa, kun Punahilkka veti hänet jälleen lähemmäs itseään, aloittaen toisen suudelman.
Prince vei suudelman uudemmalle tasolle, haalien tällä kertaa enemmän tilaa kielellään; hän antoi kielensä luikerrella nuoremman kuumaan ja kosteaan suuhun, ottaen kosketuskontaktia toisen kielen kanssa. Kieli kietoutui toisen ympärille, hyväillen sen liukkaan kosteaa pintaa varsin taidokkaasti ja itsevarmoin liikkein.

Kiihkeä ja varsin intiimi suudelma jatkui hyvän aikaa, kunnes Prince vetäytyi hivenen kauemmas, pitäen kuitenkin tummien silmiensä katseen nuoremmassa. Huulillaan hänellä kareili se sama virneenpoikanen ja hän kallisti hieman päätään ja kohotti kulmaansa vihjailevasti.
"Sähän oot innokkaana. Puutteessa?" rastatukkainen nuorukainen kysyi suoraan ja hän nuolaisi vihjaavasti huuliaan virneen vain levitessä.
Prince oli yleensä immuuni pahoille katseille ja painostaville tuijotuksille, mutta sillä hetkellä hän todellakin tunsi jonkun tuijottavan itseään.
Hän kääntyi vilkaisemaan sivulleen ja hän huomasikin vähän matkan päässä varsin söpön blondin, joka oli pukeutunut zombiksi. Blondin kaunottaren tuijotus tosin ei jostain syystä luvannut hyvää, mutta Prince oli suorastaan naurettavan immuuni niille, ettei hän tajunnut.

Niinpä hän vain virnisti ja kohotti kulmiaan.
"Mitä, veinkö mä sun Punahilkan? Vai kuulutko säkin mun ihailijoiden jonoon?"

// Nyt olis Ru-chanin ja Renin vuoro! Sori pieni autohittaus, aattelin vaan viedä tilannetta vähän eteenpäin :DD //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

THN - What's going on... here?

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ma Syys 30, 2013 12:19 pm

Min Ki (Ren) Choi

Ren ei juurikaan ollut hirveän innostunut lauantain koittaessa, sillä hän kyllä tiesi mitä illasta tulisi Takeru + ilmainen alkoholi ei yhtään hyvä yhdistelmä hänen mielestään. Takeru kun tuntui hieman hairahtelevan humalassa. Noh hän kuitenkin oli suunnitellut vahtivansa toista läpi yön, tapahtui sitten mitä hyvänsä.

Pitkin alkuiltaa Ren olikin suoriutunut tehtävästään loisteliaasti ja oli saanut pidettyä Takerun juomisen kurissa. Kuitenkin tälle hyvälle onnelle tuli käänne sillä kaksikko oli ajautunut erilleen toisistaan jostakin kumman syystä vai oliko se syy kenties löydettävissä Renin edessä juuri sillä hetkellä seisovista Ginasta, Hyo-Chanista ja Zicosta. Sillä tämä kolmikko oli juuri sattunut ampaisemaan Renin naaman eteen kuin tyhjästä kun Ren ja Takeru olivat menossa toiseen kerrokseen. Portaissa oli hyvä höpöttää tai niin ilmeisesti kolmikon mielestä, sillä blondi oli kyllä heidät nähnyt moneen otteeseen illan aikana, mutta vasta nyt he sitten ilmestyivät Renin eteen. Se ei voinut olla totta, ei nyt!
Ren päätyi kuitenkin puhumaan kolmikon kanssa lähinnä kuulumisia ja sitä kuinka blondi ja vaaleapää voisivat lähteä heidän mukaansa iltaa viettämään ja vaikka vähän jos tanssijalka vipattaisi. Renin hymy pysyi pitkään ylhäällä toisten seurassa ollessaan sillä tosiasiassa hän kyllä kaipasi enemmän yhdessä oloa Ginan ja Hyo-Chanin kanssa, Zicoa hän ei juurikaan tuntenut muuta kuin Hyo-Chanin kertomusten kautta ja tässä tilanteessa Ren kyllä osasi jo sanoa kuinka kaikki Hyon kertomat jutut pitävät sataprosenttisesti paikkansa Zicon kohdalla. Ihailtavaa tosiaan tuollainen tulinen rakkaus.
Tämä hyväntuulinen blondin olemus sai äkkiä loppunsa kun viimein tajusi että jokin hyvin tärkeä henkikö puuttui keskuudesta. Takeru! Hän tosiaan oli päätynyt siihen pisteeseen että oli kadottanut toisen jonnekkin. Se oli suorastaan katastrofi!

Blondin pahoittelut toisten tarjouksen hylkäämisestä tuotti herralle hyvin paljon tuskaa, sillä hän todella olisi nauttinut muidenkin seurasta, mutta hän oli päätänyt valvoa Takerua ja siltä tieltä hän ei poikkeaisi vaikka mikä olisi.
'' Sori kaverit, pakko seurata Takerua! Pidetää yhteyttä! '' Ren viittoi toisille ja juoksi portaat vauhdikkaasti söpössö zombimekossaan ylös. Ja kyllä, Ren onnistui pukeutumaan mekkoon.

Ren harhaili pitkin yläkertaa, hänellä ei ollut aavistustakaan mihin Takeru olisi voinut pujahtaa mutta se oli varma että kauas alkoholien luota hän ei lähtisi ennenkuin ne tosiaan loppuisi.
Ren kävi wc-tilat huolella läpi,mutta herraa ei näkynyt. Seuraavaksi hän suuntasi tiskiä kohdet eikä sielläkään ollut. Suuri tanssilattia oli täynnä porukkaa, mutta sööttiä punahilkkaa ei näkynyt missään. Mihin ihmeeseen toinen olisi voinut kadota, siitä hän kuitenkin oli varma että tässä kerroksessa hän oli.
Etsinnät siis jatkuivat vielä tovin verran, kunnes.
'' Missä hitossa se punahilkka menee!? '' Ren huudahti suupielestä valuen tekoverta blondin seisoessa tanssilattian toisella puolella kun taas ihmismassan toisella äärilaidalla olivat Takeru ja tämä kuuluisa ''ihmissyöjä'' Prince, josta Renillä ei ollut mitään hajua.
Nuorekon huudahdus sai monet tanssilattialla väsitämään vaikka Ren ei tehnyt elettäkään liikkuakseen ja niimpä hänen eteensä aukeni ''polku'' jonka toisessa päässä komeilivat Punahilkka ja Prince. Näky oli ensin hyvin normaali sillä Ren näki lähestulkoon kaiken mitä heidän välillään tuli tapahtumaan.
Blondi ei voinut hievahtaa aloiltaan ennenkuin kaksikon välillä alkoi tapahtumaan ja juuri kun päästiin siihen pisteeseen että Takerun ja Princen kehot painautuivat vasten toisiaan Renin kädet kävivät nyrkissä kunnes hänen keskittymisensä herpaantui ihmisten peittäessä hänen hyvän näkyvyyden tuohon kaksikkoon.
Silloin hän siirtyi tanssilattian reunaa pitkin lähelle toisia ja piti katseensa kokoajan heissä, myös tänä hyvin intiimiset suudelmakohtaukset paloivat kiinni Renin sarveiskalvoon. Nyt vasta Ren tunsi itsensä tärisevän vihanvallassa ja se sai nuoren nostamaan katseen jollaista ikinä ei blondilla kukaan ollut nähnyt. Sen nähdessään moni varmasti luulisi että blondi aikoi tosiaan syödä jonkun elävältä. Murhanhimoinen katse kohdistui kaksikkoon ja tarkoituksellisesti juuri Takeruun, mutta kuitenkin blondin katse taisi jollakin tapaa kiinnittää Princen huomion sillä tämä kääntyi katsomaan kulmiaan kohottaen ja virnistäen.
"Mitä, veinkö mä sun Punahilkan? Vai kuulutko säkin mun ihailijoiden jonoon?"

Samassa tuo lause kajahti Renin korviin ja se sai nuoren heilauttamaan itsensä liikkeelle. Raskaat askeleet kulkeutuivat kohti Punahilkan ja Princen olinpaikkaa. Paikalle päästyään Ren ei ollut huomaavinaankaan koko Princeä sillä hänen päässään tosiaan taisi ensimmäisen kerran elämässään pimentyä totaalisesti vain hänen näköpiirissään oli Punahilkka, jonka alla lymysi Takeru, jopa musiikki joka pauhasi vieressä oli kaikonnut Renin korvista hän ei kuullut tai nähnyt mitään muuta kuin tämän punaiseen viittaan piiloutuneen vaaleapään.
Hetken tuijotuksen lomasta Ren päätyi ottamaan pari askelta lähemmäksi Takerua ja rupesi huutamaan toiselle päin naamaa niin kovalla äänellä kuin vain hänestä lähti.
'' Kuinka sä saatoit! Ai helvetti! Mitä sun päässäs oikee liikkuu? '' Ren nappasi vaaleapäätä viitan reunoista kiinni ja ravisti pariin otteeseen kunnes laski otteensa toisesta purren alahuulensa verille yhtäkyytiä.
Voiko tämä todella olla totta, sillä Ren ei ihan heti olisi voinut toisesta uskoa tällaista.

Toki Reniäkin voisi ulkopuolinen hieman syyttää sillä hän oli katsonut miltein koko kohtauksen läpi ennenkuin syöksyi tilanteeseen, sillä hän olisi voinut tuon hetkellisen viettely rikkoa aikaisemmin ja niin ettei se olisi edennyt niin pitkälle. Kuitenkin Renillä oli hieman luottoa poikaystäväänsä kohden ja hän oli päättänyt katsoa kuinka kävisi, mutta tällaista loppua hän ei todellakaan ollut odottanut ja se sai blondi täysin tolaltaan.

// toivottavasti kelpaa :3 ja saatte vastattua. /

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - What's going on... here? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ti Loka 01, 2013 6:29 am

Takeshi Miyamoto

Takeru yllättyi hiukan pidemmän kääntyessä yhtäkkiä katsomaan taakseen. Samassa hänkin huomasi blondin seisomassa vähän matkan päässä heistä. Zombin katse olisi voinut vaikka porata reiän hänen lävitseen, eikä asiaa auttanut yhtään Princen irvailu. Hän pyristeli itsensä juuri itsensä irti vanhemmasta kun Ren oli tarttunut hänestä kiinni. Poika säikähti ehkä hiukan liikaakin toisen aggressiivista olemusta, eikä saanut kuin ehkä puolet selvää, mitä hänen poikaystävänsä huusi. Tai no, varmaan kohta entinen-poikaystävä. Ei olisi enää hänen Reniään, vain pelkkä Ren, jota hän ei edes moikkaisi portaissa enää.
Sen verran selvää hän sai Renin huutamisesta, että tämä oli ehkä ensimmäistä kertaa hänen kuulleen kiroillut. Jollei muuta niin nyt hän oli ainakin saanut blondin suuttumaan. Tosin tätä hän ei varmaan koskaan saisi soviteltua toisen kanssa.
"Päästä irti!" poika huudahti ja riuhtaisi itsensä irti toisen otteesta tönäisten tätä samalla taaemmas. "Ihan sama mulle! Itse olet koko ajan valittamassa ja määräämässä mitä teen! Mua ei kiinnostaisi kuulla enää yhtään saarnaa..."
Samassa poika hiljeni ja jäi katsomaan toista hetkeksi silmiin. Ihan niin kuin se olisi ollut Renin vika. Siinä se tuli, hänen elämänsä varmaankin pahin virhe. Ensin hän oli suudellut toista, lähes vierasta poikaa aivan Renin silmien alla ja sitten vielä huusi toiselle. Eivät he olleet sitä paitsi koskaan vaihtaneet sellaisia, niin intohimoisia suudelmia.
Poika käänsi katseensa kenkiensä kärkiin avaten taas suunsa.
"Ren..." Takeru sanoi hiukan katuvalla äänensävyllä ja veti taas hiuksiaan edemmäs. Hän nosti anteeksipyytävän katseen toiseen sinisten piilolinssiensä takaa ja otti askeleen lähemmäs toista ojentaen kättään tarttuakseen toisen käteen.
Ainahan hän olisi pystynyt laittamaan kaiken alkoholin piikkiin, mutta tällä kertaa hän ei edes ollut juonut niin paljon. Kiitos siitä Renin, joka oli muistuttanut häntä alkoholin vaaroista aina kun hän oli hakenut lisää. Mikä taas oli niitä Renin ärsyttäviä puolia, mutta taas samaan aikaan niitä hyviä tulvi hänen mieleensä. Kaikki oli ihan sekaisin! Kumpa hän vain olisi se animaatio hahmo, joka pystyisi kelaamaan aikaa taakse päin. Mutta ei hän tainnut olla. Eikä hän kyllä varmaan olisi klassisen rakkaustarinan hahmo, joka pystyisi vielä sopimaan prinsessansa kanssa asiaa.
Juuri nyt hänelle tuli se klassinen tunne, jolloin olisi vain halunnut hakata päätään seinään, tai lyödä jotakuta, tai vain etsiä joku paikka, johon kukaan ei tulisi.
Samassa Takeru vetikin kätensä takaisin. Mitä järkeä hänen olisi edes anella toista antamaan anteeksi jos tämä ei kuitenkaan sitä tekisi? Pojan katse muuttui ehkä hiukan haastavaksi ja pieni virne nousi tämän huulille. Hänen egonsa varmasti aina kaksinkertaistui pienessäkin humalassa. Ei mikään ihme, ettei Ren tykännyt hänen juomisestaan.

//Onpa Takeru on itsekäs. :D//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - What's going on... here? [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Ke Loka 02, 2013 9:16 am

Keunsuk "Prince" Jang

Rastatukkainen playeri oli elämänsä aikana ehtinyt nähdä vaikka sun mitä, eikä oikeastaan mikää enää yllättänyt häntä. Mutta hänen oli kyllä pakko myöntää, että kun hän oli lähestynyt Punahilkkaa heilastelumielessä ja kun toinen oli vieläpä muitta mutkitta vastannut hänen röyhkeään flirttailuunsa, ei hän ollut olettanut, että hetken päästä hommat keskeyttäisi mustasukkainen poikaystävä.
Niinpä Prince vain otti puolittaisen askeleen taaksepäin ja jäi mielenkiinnolla seuraamaan silmiensä edessä tapahtuvaa sceneä, nuorukainen nojaili jälleen seinään ja hän kohotti vajaan drinkkilasin huulilleen.

Virne leikitteli hänen huulillaan, kun hän kuunteli ja katseli vierestä tämän nuoren parin riitelyä ja huutoa, joka hyvin pian muuttui jokseenkin epätoivoisen kuuloiseksi. Eli ihan perussettiä siis; ensin huudetaan ja syytellään, sitten ruvettiin epätoivoisiksi ja toivottiin, että koko asian pystyisi pyyhkäisemään maton alle, koska ajateltiin ettei tämmöistä voinut sattua juuri heille.
Mutta loukattu osapuoli ei koskaan antanut sillä hetkellä anteeksi - humalassa muutenkin asiat muuttuivat kymmenkertaisiksi, mikä oli Princestä aina yhtä huvittavaa. Hän kun ei ollut koskaan ollut sitoutuvaa sorttia, eikä hänellä ollut koskaan moisia ongelmia - yleensä hän vain sai seurata vierestä kuinka mustasukkaiset tyttö- ja poikaystävät tulivat aukomaan päätään.

Rastatukkainen nuorukainen hörppäsi juomastaan pohjat ja tilanne hänen silmiensä edessä oli jälleen saanut uuden käänteen; tällä kertaa Punahilkka oli ilmeisesti luovuttamassa ja tuon huulille oli kohonnut pienoinen virne. Ehkä tuossa oli enemmän samanlaisia luonteenpiirteitä kuin Princellä?
Prince kohautti itsekseen hartioitaan ja hän päätti muistuttaa kaksikkoa olemassaolostaan. tai oikeastaan hän oli jo kyllästynyt nuorempiin seuralaisiinsa ja hän koki olevansa valmis siirtymään uuteen saaliiseen.

Punahilkkaan hän ei enää kiinnittänyt huomiotaan, sen sijaan hän otti pari askelta zombie-kaunotarta kohti, pysähtyen siihen tämän ja Punahilkan väliin, Punahilkka kun oli tuon  äsken tönäissyt itsestään kauemmas.
"Pakko kyl sanoa, että sä oot paljon nätimpi kuin tuo sun toinen puoles - sä oot ilmeisesti se teidän parempi puoli", Prince sanoi pieni pilke silmäkulmassaan ja hän antoi toisen kätensä kohota blondin kasvoille, näppärästi hän sipaisi hiussortuvan tuon poskelta korvan taakse.
Hän soi kaunottarelle jonkin hymyn ja virneen sekaisen ilmeen, jonka jälkeen hän oli valmis poistumaan paikalta.

Rennosti ja itsevarman oloisesti rastatukkainen nuorukainen käveli kohti baaritiskiä, hän jätti tyhjän drinkkilasinsa jollekin pöydälle ohi kävellessään, eikä hän enää suonut katsettakaan taakseen.

// Ja varsin taidokkaasti pelasin Princen pelistä ulos! :DD //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - What's going on... here?

Viesti  Ru-Chan lähetetty Pe Loka 04, 2013 12:56 am

Min Ki (Ren) Choi

Takeru taisi hieman säikähtää Renin agressiivista olemusta, mutta hän ei sille mitään voinut sillä kaikki mitä hän tuppautui suustaan huutamaan tulivat pelkästään tunneryöpyn johdosta eikä siis järki niitä juurikaan ohjaillut.
Ren kadotti samassa ajantajuntansa kokonaan kun toisessa roikkui, sillä hän havahtui vasta kun Takeru oli huutanut irti päästämisestä ja Ren huomasikin olevansa hieman kauempana Takerusta tönäisyn johdosta.
'' Mitä? '' Blondi tokaisee päätään ravistaen.
Ja juuri kun hän oli päätään nostamassa katseen kera kohti Takerua, tämä aloitti.
"Ihan sama mulle! Itse olet koko ajan valittamassa ja määräämässä mitä teen! Mua ei kiinnostaisi kuulla enää yhtään saarnaa..." Samassa Renin ilme muuttui raivokkaasta katseen tappajasta surulliseen äärilaitaan ja voisi hyvin kuvitella että pian blondi kyynelihtisi vuolaasti, vaikkakaan niin ei tässä vaiheessa käynyt sillä Takerun ja Renin katsekontakti katosi kun vaaleapää rupesi tuijottamaan kenkiensä kärkiä ja ei mennyt hetkeäkään kun Takeru jälleen avasi suunsa, mutta tälläkertaa hän lausui vain blondin nimen mikä kuulosti hieman katuvalta. Samassa punahilkka koitti vedellä hiuksiaan kasvojensa peitteeksi ja nosti katsettaan kohti blondia anteeksipyytävin elein ja jopa otti askeleen Reniä kohden tarratakseen tämän käteen.
Ren ei tehnyt elettäkään liikkuakseen mihinkään suuntaan vaikka tosiasiassa hänen teki mieli paeta tätä kaikkea. Olla miettimättä asiaa ollenkaan ja sulkeutua itsensä kanssa synkimpään syöveriin. Kuitenkin hän vain seisoi paikoillaan kuin patsas ilme värähtämättä. Renin silmistä kuitenkin kuka vain osasi tulkita että nuorekko oli sillä äärilaidalla että vielä yksikin tempaus ja hän murenisi täysin katsomatta aikaa tai paikkaa, juuri sitä blondi pelkäsikin eikä tiennyt miten olisi reagoinut hän vain koitti pitää kaiken sisällään niin kauan kuin vain mahdollista. Takerun anteeksipyytävä katse porautui Renin sydämeen asti ja se sattui valtavasti, sillä nyt Takeru oli äskeisestä niljakkaasta flirttarista muuttunut täysin erilaiseksi, sellaiseksi jota Ren ei osannut odottaa.
Hän ei saanut sanoja enempää suustaan ulos vaan jähmettyi aloilleen tuijottaen vetisillä silmillään toista.

Hetki sitten Ren oli valmis lyömään toista ja tekemään hyvin inhottavasti toiselle takaisin, mutta tuo katuva ääni ja anteeksipyytävä katse vetivät Renin sanattomaksi ja saivat toisen aivan tolaltaan. - Mitä seuraavaksi?
Blondi päätyi tuijottamaan Takerun ojentunutta kättä tätä kohden, mutta sekin vetäytyi äkkinäisesti takaisin ja nuori päätyi nostamaan katseensa takaisin punahilkan kasvoja kohden joka sai Renin hieman raottamaan suutaan sillä toinen päätyi virnistämään ja katseesta paistoi läpi pieni haasteellisuus. Oliko tuon vaaleapään ego noussut huippuunsa?

Ennenkuin Ren kerkesi tehdä asialle mitään tai sanoakkaan mitään, hänen ja vaaleapään väliin ilmestyi tämä kolmas osapuoli ja tällä kertaa hänen kiikarissaan taisi olla Ren kun häneen päin oli kääntynyt jättäen Takerun huomiotta kokonaan. Blondi säpsähti aloillaan toisen ilmestymisen johdosta sillä hän tosiaan oli keskittynyt vain Takeruun eikä edes ollut aikaisemmin tietoinen että tämä niljakas Prince mahtoi edelleen olla lähettyvillä.
Vaikka Takeru olikin tullut Reniä lähemmäksi sen tönäisyn jälkeen, siltä heidän välissään piili sopiva välikkö Princelle, joka nyt päätti lausua pari tunteita nostattavaa sanaa.
"Pakko kyl sanoa, että sä oot paljon nätimpi kuin tuo sun toinen puoles - sä oot ilmeisesti se teidän parempi puoli"
samassa tuo rastapäinen nuori oli hipaissut Renin poskelta hiussuortuvan tämän korvan taakse, samalla blondin silmät olivat laajentuneet aavistuksen suuruuttaan, hänen nostaessa katsettaan kohti rastapäätä.
'' Mä vielä sulle parhaat puolet näytän! '' Ren kivahti, astuen askeleen taaemmaksi, mutta turhaan sillä tämä rastapää oli jo kerinnyt nokkelasti siirtää askeleensa muualle ja katosikin likaisesta työstään ylpeänä olevasti ihmisten sekaan sen enempää vilkuilematta taakseen. Mikä pisti Reniä ärsyttämään ja hän miltein jo unohti koko äskeisen shown jonka Takeru ja Ren olivan pistäneet pystyyn.
Hetken Ren tuntui olevan omissa maailmoissaan, kunnes hänen katseensa osui jälleen kerran hieman kauempana olevaan Takeruun.
'' Sä todella et piittaa vai? '' Ren toteaa äänensävy muuttuen hyvin kylmäksi, lasittunut katse tuijottaen pistävästi vaaleapäätä punahilkan asussa.

Blondia pisti myös ärsyttämään toisen outo käytöksen muuttuminen, ensin tuo oli kuin ei mistään välittäisi sitten hän muuttuu katuvaksi ja yhtäkkiä perästä seuraa kieroutunut egomaisuus, joka antoi lisäpotkut koko soppaan. Sitä ajatellessaan Ren asteli Takerun eteen nostaen vauhdissa oikean kätensä ilmaan ja läimäytti hyvin kuuluvasti avokämmenellä tuota vaaleapäätä suoraan poskelle.
'' Heräää hölmö! '' Ren inahti ja juuri tuolla hetkellä mikään ei voinut enään estää niitä vuolaita kyyneliä valumasta tai suorastaan pursuamasta silmistä ja niimpä blondi valahti ensin polvilleen lattialle ja siitä istumaan itkien kuin pikkutyttö ja äkkiä kyynelputous oli kastellut suurimman osan tämän verille tahritusta mekosta. Nyt hänelle oli aivan sama miltä hän näytti tai mitä kukakin ajatteli. Hän ei halunnut päästää irti rakkaastaan, mutta mitä hän enään teki asialle jos toinen oli päättänyt luovuttaa?


// Oumai, toivottavasti ei nyt mennyt solmuun mun tää kirjotus Very Happy sillä oli hieman haasteellinen tunkea Prince sekaan Very Happy //

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - What's going on... here? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Pe Loka 04, 2013 7:51 am

//oikeasti Ru! Siis miten saat tikustakin tuollaisen romaanin! D://

Takeshi Miyamoto

Takerukin yllättyi kun yhtäkkiä Prince astui hänen ja blondin väliin.
"Pakko kyl sanoa, että sä oot paljon nätimpi kuin tuo sun toinen puoles - sä oot ilmeisesti se teidän parempi puoli"
Rastatukka sanoi Renille, ja siirsi tämän hiuksia korvan taakse. Takeru ei niinkään edes kiinnittänyt huomiota Princen kommenttiin vaan lähinnä eleenseen, jonka pidempi osoitti siirtäessään Renin hiuksia. Nytkö hänestäkin oli tullut mustasukkainen? Ehkä vähän. Ainakaan se ei ollut mukavaa hänestä.
Tosin ei hän yhtään ihmetellyt sitä kuinka Ren kivahti vanhemmalle vastaan, mutta ei tämä tuntunut siitäkään hetkahtavan vaan Prince käveli vain mitään sanomatta ihmismassan sekaan. Vaalea jäi katsomaan tämän perään kulmat kurtussa. Häntä kyllästytti koko asia, se, ettei sitä voinut enää vain pyyhkiä pois. Se tunne kun vain haluaisi heittää jotakin seinään ja lähteä johonkin, missä kukaan ei olisi häiritsemässä tai muistuttamassa asiasta. Juuri se tunne kun teki mieli luovuttaa.
'' Sä todella et piittaa vai? ''
Takeru ei edes halunnut kääntyä katsomaan blondia, jonka ääni olisi voinut jäädyttää vaikka koko paikan ja saada ilman kosteuden laskeutumaan lumihiutaleina.
Hän vain laski katseensa lattiaan vieressään. Siitä heijastui jonkin verran baarin värikkäistä valoista.

'' Heräää hölmö! ''
Samassa poika oli saanut lyönnin poskelleen ja samalla herätyksen omista maailmoistaan. Hän kääntyi katsomaan blondia, jonka suurista silmissä oli surullinen katse ja kyyneleet valuivat tämän poskia pitkin levittäen mennessään tämän meikkiä. Hän puri hampaansa yhteen katsoessaan kun pidempi putosi polvilleen lattialle. Toinen oli surkea näky itkiessään lattialla, mutta silti hän tuntui olevan kyvytön toista auttamaan tai lohduttamaan. Hän hän oli saanut tämän itkemään.
Vaalea veti viittansa hupun kevyesti takaraivonsa peitteeksi lähtien pois päin blondista. Tuntui pahalta jättää toinen siihen, mutta hänen egonsa ei hirveästi antanut periksi. Tai sitten hän vain pelkäsi kohdata toista. Tosin itselleen hän kyllä uskotteli, ettei se hyödyttäisi yhtään mitään pyytää anteeksi Reniltä, vaikka yleensä niin tehtiin tietäen, ettei se kuitenkaan toimisi.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - What's going on... here?

Viesti  Ru-Chan lähetetty Su Loka 06, 2013 9:33 pm

Min Ki (Ren) Choi

Ren ei nähnyt Princen taakse ollenkaan ja myös tämän rastapään tempauksen aiheuttama hetkellinen pääasiasta pois hyppääminen oli aiheuttanut blondille sekasorron hänen päänsä uumeniin eikä myöskään kiinnittänyt mitään huomiota Takerun ilmeisiin kun tuo pidempi kolmaspyörä katosi ihmisten joukkoon ja Takeru tuli viimein Renin näkyville.

Vaaleapää ei oikeasti osannut egonsa johdosta tehdä mitään, saatikaan edes vastata Renin kysymykseen jonka hän esitti toiselle ennenkuin oli läimäyttänyt tätä poskelle ja sen jälkeen valunut lattiatasolle istuvilleen itkemään. Ren kyllä toivoi että tämä punahilkaksi pukeutunut isoegoinen vaaleapää olisi häntä tullut lohduttamaan ja he ehkä tosiaan olisivat voineet unohtaa koko tämän illan kaikki tapahtumat. Toisaalta blondin mielessä kävi myös se että hänen olisi pitänyt kostaa ja suudella Princeä myöskin jotta he olisivat tasoissa ja tehdä siitä erilainen vitsi, joka sittemmin unohtuisi ja he voisivat jälleen jatkaa matkaansa käsikädessä, mutta tämä kaikki meni aivan erilailla - ei lähellekkään niin kuin Ren itse olisi toivonut. Sillä Takeru päätti vetää hupun päähänsä ja kääntää selkänsä Reniä kohden, jolloin blondin nostaessa vetisen katseensa kohti Takerua oli toinen jo hyvän matkaa katoamassa ihmismassaan myöskin.
Vasta nyt Ren itsekkin tajusi kolahduksen kera kuinka loppu näytti häämöttävän ja sillä hetkellä Renin kyyneleet kuivuivat sekä tämän poskilta että silmistä, viimeisen kyyneleen vierähtäen poskelta pitkin kaulaa alaspäin kadotakseen mekon kaulukseen. Meikistä todellakin oli tullut hirveä ja Ren päätyi naamaansa hinkkaamaan käsivarttaan pitkin.
Hän nousi lattialta heilauttaen kättään pariin otteeseen takapuoltaan vasten ikäänkuin pyyhkien liat vaatteistaan.

Tämä ei kuitenkaan voinut päättyä näin, sillä periaatteessa he eivät oleet vielä kunnolla eronneet. Ei ainakaan Renin mielestä. Blondin periaate eroamiselle oli se että toinen jätti sanojen kera eikä tälläisen draamashown jälkeen jolloin ei käytetty sanoja vaan elekieltä enemmänkin paetakseen tilanteesta. Ei se ollut oikea eroaminen.
Samassa Ren ampaisi Takerun perään kurottaakseen samalla kättään toista kohden jos vaikka saisi napattua tuon viitasta kiinni ihmisten seasta. Sillä se näytti jokseenkin toivottomalta sen ihmismäärän kannalta ja kun kokoajan joku kiilasi eteen ja katkaisi Renin saavutuksen toisesta.
'' Odota! '' Viimein blondi väänsi ulos suustaan ja toivoi sen tulevan suustaan sen verran kovalla äänellä jotta tuo punahilkka kuulisi.

// Hmm.. Mä en tiä mut se on mun yks ''vika''. Very Happy Kirjottaa liian pitkiä juttuja.. Heh. Very Happy Mä en osaa tiivistääkkään mitään. Very Happy En osannu edes koulussa.. //

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - What's going on... here? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ti Loka 08, 2013 10:27 am

Takeshi Miyamoto

Miksi juuri nyt? Miksi juuri tänään? Miksi juuri heille? Miksei koko tragedia olisi voinut tapahtua vaikka vasta vuoden päästä? Tai jollekin muulle? Miksei hän yksinkertaisesti voinut sysätä koko asiaa jonkun toisen harteille!?
Ren olisi koko lopunikäänsä vihainen hänelle. Sen sijaan, että he voisivat rakastaa toisiaan sen koko ajan. Joka tosin olisi hyvin epätodennäköistä, mutta edes se vuosi lisää olisi ollut paikallaan.

Takeru kulki melko vaivalloisesti ihmisten läpi, yrittäen olla kaatamatta jokaista tielle tulijaa. Poika oli juuri tulossa baarin portaisiin, jotka veivät ensimmäiseen kerrokseen, jossa sijaitsi narikat.
'' Odota! ''
Hän kuuli Renin äänen takaansa musiikinkin läpi. Poika varmaan tunnistaisi toisen äänen ihan missä vain ja milloin vain. Tosin tällä kertaa hän ei olisi sitä halunnut kuulla. Eikä häntä edes kiinnostanut alkaa riidellä toisen kanssa keskellä baaria, jossa tuskin kuuli omia ajatuksiakaan.
Ilmeisesti Ren olisi ehkä halunnut sopia asian heti, mutta senkin hän oli pilannut varsin taitavasti.
Takeru, blondin pyynnöstä huolimatta, lähti nopeasti astelemaan portaita alas. Hän ei ollut ottanut takkia mukaansa, vaikka ulkona olikin varmasti iltaan mennessä viilennyt huomattavasti.
Poika avasi oven rynnäten ulos kylmään ilmaan. Samassa kuitenkin Ren oli saavuttanut häntä niin paljon, että nappasi hänen olastaan kiinni, mikä sai vaalean säikähtämään hiukan ja kääntymään toista kohden.
"Jätä mut rauhaan! En halua nähdä sua enää koskaan!" hän huudahti sen enempää ajattelematta ja löi toisen käden pois. Ei hän halunnut Renistä kokonaan eroon, kyllä hänkin halusi toisen kanssa sopia, mutta juuri tämän hetkinen olo tila ei tuntunut oikealta alkaa sopia tai riidellä toisen kanssa. Siitä ei tulisi mitään muuta kuin suurempi sotku. Tosin eiköhän tämä ollut jo ihan tarpeeksi suuri.
Vaaleahiuksinen katsoi hetken toista. Tämän meikit olivat täysin levinneet itkemisestä ja tämän silmät punoittivat hiukan. Toinen oli surullinen näky, mutta hän vain laski katseensa maahan ja kääntyi lähteäkseen.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - What's going on... here?

Viesti  Ru-Chan lähetetty Pe Loka 11, 2013 4:40 am

Min Ki (Ren) Choi

Renin pään sisältö oli täysin heittänyt kuperkeikkaa, sillä hän ei tiennyt mitä tehdä tai ajatella ja toimi täysin vaistojensa varassa juuri silläkin hetkellä kun päätyi juoksemaan tuon punahilkaksi pukeutuneen pojan perään.
Silti toinen tuntui niin kaukaiselta vaikka blondi yritti kuinka loikkia ja vaistellä tielle tuppautuvaa porukkaa. Voiko hän ikinä enään saavuttaa tuota vaaleapäätä, jota oli vielä alkuillasta rakastanut kaikkein eniten.
Hetkessä voi pienikin erehdys pirstaloittaa koko pienen maailman, jossa Renkin oli elänyt pidemmän aikaa haavekuviensa kera.
Nyt hän juoksi hullun lailla toisen kintereillä käsi ojossa, jännittynyt tunne blondin sisuskaluissa myllertäessä. Ren kuitenkin oli päättänyt ettei se voinut noin vain loppua ja antaisi toisen kävellä tiehensä. Hän pelkäsi että jos hän nyt päästää Takerun näköpiiristään tuo katoaa ainiaaksi eikä blondi takuulla tulisi häntä löytämään.

Viimein punahilkka oli saavuttanut portaikon, joak vei ensimmäiseen kerrokseen ja se jo kieli Renille että tuo todellakin oli poistumassa ties minne. Blondi sai mylväistyä suustaan odottamista pyytävän lauseen mutta se taisi mennä kuuroille korville sillä tuo vaaleapää lähti tiuhaa vauhtia astelemaan portaita alas kadoten vähän väliä ylöspäin pyrkivien ihmismassojen sekaan. Ren kuitenkin päätti saavuttaa toisen ja sinnikkäästi puikkelehtien pyrki itsekkin pääsemään ensimmäiseen kerrokseen.
Pariin otteeseen kuitenkin porukka tuppautui Renin kaappaamaan massan mukana pari askelta takaisin ylöspäin, mutta tällä kertaa itsepintaisesti kiinni pitäen Ren lopulta onnistui pääsemään ensimmäiseen kerrokseen, toki siinä välissä hän oli kadottanut hetkeksi tuon punahilkan.
Blondi tiesi kuitenkin suunnistavansa ulko-ovea kohden sillä toinen varmasti oli lähdössä pois ja voisi hyvin hänet sieltä löytää.
Kuten blondi oli ennustanutkin pian hänen saavutettua ulko-oven sijainti hän huomasi punahilkan rynnäten siitä pihan puolelle jolloin Ren oli jo toisen kannoilla hyvän matkaa ja viimein sai otteen tuon olkapäästä.
Ilmeisesti se sai Takerun säpsähtämään hieman ja hän viimein kääntyi ympäri, parivaljakon seisten hieman kauempana ulko-ovesta pihan puolella.

"Jätä mut rauhaan! En halua nähdä sua enää koskaan!" Takeru huudahti lyödessään Renin käden olaltaan irti.
Ren valahti valkoiseksi kuin haamu ja silmistä saattoi nähdä kuinka ne hetkellisesti lasittui, kunnes tämä naurahti keveästi.
'' Mitä sä nyt? Heh.. Älä oo noin vakavissas.. '' Ren hekotti heilauttaen kättään, ikäänkuin hän muka koittaisi unohtaa Takerun äskeiset lauseet hymyn alle.
Takeru tuijotti hetkellisesti blondia, mutta päätyi kuitenkin laskemaan päätään ja jälleen kerran tuo käänsi selkänsä Reniä kohden jatkaen matkaansa.
Renin hymy hyytyi kuin seinään, hän nytkähti ottaakseen askeleen eteenpäin toisen perään, mutta liikautti loppujenlopuksi vain oikeaa jalkaansa hieman eteenpäin jääden seisomaan yksinään pihalle tuijottaen kuinka toinen pikku hiljaa näytti häviävän blondin näköpiiristä.
Reniltä tuli vaistomaisesti jälleen tämä käden ojennus toista kohden, mutta pakonomaisesti hän kietoi kummatkin kätensä ympärilleen kylmyydeltä säästyen vaikka se tosiasiassa oli pelkkä valhe, todellisuudessa Ren tunsi kuinka yksinäisyys ja kummallinen kaipuu riipi hänen kroppaansa.
'' Äl.. Älä mene.. '' Ren kuiskaa ja samanaikaisesti hänen suusta pölähtäen ilmoille hento höyrypilvi.
Lasittunut katse jäi seuraamaan toista, hän ei osannut liikkua mihinkään vaikka kylmä tuuli sivalsi menemään pitkin blondin kroppaa sillä juuri, sillä hetkellä hänen kroppansa tuntui painavan lähemmäs armottomaa tonnia, myös kyyneleet jäivät tälläkertaa väliin ne oltiin jo valutettu aiemmin ja siitä todisteena oli Renin kasvot.

Oliko tosiaan aika luovuttaa toisen suhteen vai odottaa että kaikki muuttuisi jälleen ennalleen?

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - What's going on... here? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Su Loka 13, 2013 7:19 am

//valmis? Tai siis minusta tuo voisi olla ihan hyvä loppu. :D//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - What's going on... here?

Viesti  Ru-Chan lähetetty Su Loka 13, 2013 9:13 pm

// Jep.. Valmis minunkin puolestani (: siitä on sitten hyvä lähteä väsäilemään muita pelejä. :> //

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - What's going on... here? [VALMIS]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa