Hyun-il '' Ray '' Kim

Siirry alas

Hyun-il '' Ray '' Kim

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ke Syys 25, 2013 4:03 am


Nimi: Hyun-il Kim
Lempinimet: Ray
Ikä: 19. 04. 1996 ( 17v. )
Sukupuoli: Mies

Vuosikurssi:  1. vuosikurssi
Luokka:
Luokanvalvoja:
Valinnaiset: Musiikki, maantieto ja kemia

Seks. suuntautuminen: panseksuaali
Siviilisääty: Sinkku


Perhesuhteet/menneisyys:

Rayn perheeseen kuuluu äiti, isä ja kaksi vanhempaa veljestä.
Rayn äiti toimi kotiäitinä ja isä raatoi pitkiä päiviä töissä erilaisissa rakennusfirmoissa.
Perheellä oli tarkat ja melko tiukat säännöt kaiken suhteen, olihan kyse perinteisestä perheestä ja silloin esi-isien lait olivat edellen voimassa. Vanhempia kunnioitettiin ja käytöstavat olivat kaiken a ja o. Selkään tuli jos niskuroi ja sen Ray sai monesti kokea yhdessä vanhempien veljiensä kanssa.
Kuitenkin perhe piti yhtä ja heidän siteensä toisiaan kohtaan olivat vahvat ja katkeamattomat.

Kaikki kuitenkin muuttui Rayn ollessa noin 7-vuotias. Eräänä kauniina kesäpäivänä kaikki kolme veljestä olivat leikkimässä puistossa kotinsa lähettyvillä. Rayllä sattui olemaan jalkapallo mukanaan jota suorastaan rakasti siihen aikaan ylikaiken.Kolmikko kerkesi pelaamaan pitkän tovin pallon kanssa, kunnes toinen vanhemmista veljeksistä potkaisi pallon liian lujaa kohti Raytä ja nuorekon väistäessä palloa refleksin omaisesti se vieri kohti puiston vieressä kulkevaa jalkakäytävää ja siitä vierähtäen autotielle. Ray kyllä itsensä mielestä oli katsonut kumpaankin suuntaan autojen varalta kuten äiti oli häntä opettanut kun palloa meni hakemaan, mutta huonoksi onnekseen Ray juuri pallon poimittuaan tieltä jäi auton alle vaikkakin onnistui säilyttämään tajuntansa.
Autoilija kaahasi pakoon ja veljekset juoksivat nuorimman avuksi, kuitenkin verinen näky oli heille liikaa ja kumpainenkin pakeni paikalta huutaen ja jättäen nuorimman veljensä jälkeen.
Ray menetti tajuntansa siihen ja viimeinen muistikuva hänellä on siitä kun vanhemmat veljekset katosivat hänen näköpiiristään. Vasta sairaalassa Rayn tajunta palasi ja koko perhe oli hänen ympärillään kuin mitään ei olisi ikinä ollutkaan. Vain Ray kantoi kaunaa veljesten jättäessä hänet yksin. Todellisuudessa vanhemmat veljekset lähtivät kauhunvallassa hakemaan vanhempiaan, mutta Ray ei sitä tiedä ja luulee vielä tänäkin päivänä veljesten pettänee hänet.

Ray vietti pitkän tovin sairaalassa toipumisen merkeissä ja tulikin hyvin kuntoon. Kotiin palattuaan Rayn elämä oli hetken vielä luksusta kun vanhemmat passasivat häntä ja ennenpitkään Ray pääsi onnettomuuden aiheuttamista painajaisistakin eroon. elämä näytti voittaneen ja Ray suoritti ala-asteen kunnialla loppuun.
Ylä-aste olikin toinen juttu. Ray joutui koulukiusatuksi koko ylä-asteensa ajaksi, jolloin nuori vieroittui miltein kokonaan muista ihmisistä. Koulussa sekä kotona Ray viihtyi parhaiten yksin ja sai muiden seurasta vain itselleen huonon olon. 15-vuotias nuori juuri ylä-asteelta pois päästyään oli päätänyt jäädä kotiinsa neljän seinän sisälle omaan rauhaansa. Hän ei tiennyt että hänen oma äitinsä oli hänen selkänsä takana pistänyt Rayn Japanin puolelle jatkamaan opintojaan ja asumaan erilleen perheestään. Tämä ilmeni vasta kun Ray oli 16-vuotias. Vasten pojan tahtoaan vanhemmat muuttivat poikansa asuntolaan ja jättivät hänet sinne, ikäänkuin pakon edessä. Heidän mielestään pojan oli pakko olla kontaktissa muihin ihmisiin ja parannettava sosiaalisia puoliaan. Eristäytyminen ei tullut kuuloonkaan tässä perheessä.

Ray ei suuttumukseltaan pidä vanhempiinsa yhteyttä, eikä veljiinsä. Siksi hänen vanhempansa tuppautuvat soittelemaan opettajille suoraan Rayn koulun menestymisestä.Luonne:

Ray on luonteeltaan aivan tavallinen teini-ikäinen nuori, johon on sekoitettu hieman ujoutta ja herkkyyttä. Hän myös onnistuu helposti punastumaan.
Ray hymyilee helposti, mutta ei niinkään viihdy kuin itsensä seurassa sillä hän tuntee muiden seurassa olonsa hyvin epämiellyttäväksi. Ray tuppaa ''piiloutumaan'' pitkähköjen etuhiustensa varjoon ja pyrkii pysymään muissa loitommalla, toki se ei läheskään aina tuota tulosta. Sillä Rayssä on jotain mikä onnistuu mystisesti vetämään ihmisiä puoleensa ja jälleen nuori toteaa joutuneensa muiden sekaan.
Ei se toki paha asia ole, mutta yksinolo on Rayn mielestä parasta, sekä menneisyyden haamuista on hänen mielestään vaikea päästä eroon tai unohtaa niitä.

Ray viihtyy yksinään ja yksin ollessaan saattaa pojan huulilla levätä rauhallinen hymy. Hän silloin keskittyy mietelauseiden väkertämiseen ja musiikin kuunteluun uppoutuen omiin maailmoihinsa täysin. Hänestä hiljaisuus ja yksinolo ovat kaikken parasta.

Ray ei viihdy koulun penkillä kovinkaan hyvin vaan päätyy useaan otteeseen myllertämään paikallaan koittaen hakeutua mahdollisimman hyvään asentoon. On se sitten jalat pulpetilla tai nojata rötköttää tuolia kohden aina hän saa opettajan raivostumaan levottomuudestaan. Ray on expertti luokan ulkopuolella seisomisessa kesken tunnin.

Rayllä on kyllä hyviäkin ystäviä joiden joukossa viihtyy aika-ajoin, mutta kuten muihinkin myös näihin parempiin ystäviin hän pitää pientä etäisyyttä kaiken varalta. Raystä on koulukiusaamisen jälkeen tullut hyvin varauksellinen nuori, joka ottaa kaiken ympärillään huomioon välillä liiankin vakavasti.

Vaikka Ray on peruseleiltään ujohko ja syrjään vetäytyvä, löytyy herrasta kuitenkin se rajumpikin puoli. Hän osaa myös heittäytyä antaamuksella menoon mukaan.
Ray käyttää hyväkseen söpöyttään, sekä seksikkyyttään silloin kun mikään muu ei auta, mutta näiden kahden piirteet on vaikea Rayn tuoda esiin, koska herraa tuppaa nolostuttamaan pelkkä ajatuskin.


Kuvissa: Ray ( C-Clown )

Ulkonäkö:

Pituus:  176 cm
Paino: 62 kg


Ray on ruumiinrakenteeltaan pienehkö ilmestys pienine ''piilolihaksineen'' eli hän ei ole liian maskuulinen eikä todellakaan lähellekkään feminiininen. Hänet voisi pistään ''nätti poika'' kategoriaan.
Rayllä on yleensä täysin pikimustat hiukset, jotka ovat edestä pidemmät kuin takaanta. Malli hiuksissa on joko revitty tai hyvin huoliteltu voisiko sanoa että melko tasainen. Rayn etuhiukset tuppaavat peittämään nuoren silmät miltein kokonaan alleen ja se toisinaan on myös tarkoituskin. Raylla on sirot ja teräpiirteiset kasvot, joihin lyhyet hiukset ovat oiva valinta ja sopivat kuin nakutettu. Hän myös meikkaa jonkin verran. Yleisemmin hän käyttää paljon kajaalia silmissä, meikkivoidetta ja puuteria kaikkialla kavoissa ja innostuessaan myös luomiväriä saattaa nuorella näkyä silmäkulmissa. Kulmat ovat luonnostaankin tummat eikä niihin koske muutakuin siistimisen merkeissä. Hän omistaa myös vasemmassa korvassaan lävistysreijän, jota somistaa usein nappi tai pieni rengas. Hän myös rakastaa tuhlata huulirasvoja ja etenkin läpinäkyvää huulikiiltoa.
Ray pyrkii olemaan hyvin miehekäs niin ulkonäöltään kuin vaatetukseltaankin joten kukaan ei pääsisi sanomaan häntä neidiksi. Sitä hän vihaa kaikkein eniten. Söpöyttä Ray käyttää monesti hyväkseen, siitä on tullut herralle erinomainen ase.

Ray tykkää pukeutua rentoihin asukokonaisuuksiin ja hän tykkää käyttää erilaisia asusteita niiden yhteydessä. Myös erilaiset haalarit ovat hänen suosikkejaan ja omaakin aikamoisen kokoelman niitä. Tutut t-paidat ja erilaiset farkut löysistä ihonmyötäisiin kuuluvat Rayn vaatekaapin sisältöön myöskin. Hän on kaikkiruokainen vaatteiden suhteen, mutta pukeutuu lähinnä mielialansa mukaan.
Värit vaatteissa ovat lähestulkoon tumman erisävyjen sekoituksia, jotka kaartavat skaalansa maanläheisiin väreihin kuten vaaleaan beigeen tai rusehtaviin sävyihin. Hänen päällään ei ikinä tule kuitenkaan näkemään mitään värikästä sillä hän ei oikein perusta niihin mitenkään päin. Tarpeen tullen osaa Raykin pukeutua siisteihin vaatteisiin ja käyttää puvuntakkia, mutta jättää tuollaiset liika siisteydet muille, jotka sen asian osaavat.


~Muuta~

- Veriryhmä : O
- Ei polta, eikä niinkään alkohlista välitä ( huono viinapää )
- Pitää kaikesta yksinkertaisesta
- Rakastaa herkkuja ja tulisia ruokia
- Jokapäiväinen mietelauseiden kirjoittelija
- Hänellä on lahjoja pianon ja kitaran suhteen ja tykkääkin niitä soittaa
- Rakastaa jalkapalloa

~Videot~

C-Clown - Ray

 ~Suhteet~

~Pelit~


Viimeinen muokkaaja, Ru-Chan pvm Ke Syys 25, 2013 9:18 pm, muokattu 1 kertaa

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Hyun-il '' Ray '' Kim

Viesti  Maya lähetetty Ke Syys 25, 2013 5:50 am

Jjjjeeeeee uusi hahmo! Voi että kun se on söpö :D

Hyväksytty on! Ja vanhana tekijänä sä osaatkin mennä seuraavaks käymään Ilmoitustaululla :D

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa