rose colored glasses [VALMIS]

Siirry alas

rose colored glasses [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty La Joulu 17, 2011 11:30 am

// Mayaa ja Zicoa täällä taasen kaipaillaan :DD Otan ny ekaan viestiin vaan Kyungin ja sit Jaen vaik vasta seuraavassa. 8D //

torstai 22. joulukuuta, Roppongi

Kyung Park

Roppongilla sijaitsevaan hiphop-klubiin valui melko tasaista tahtia sekalaisen oloista ihmismassaa. Paikka oli yksi koko Tokion suurimmista underground-luukuista, ja tänä joulun läheisenä torstai-iltana siellä oli alkamassa räp-piirien ikään kuin pikkujouluiksikin kutsuttavissa oleva keikka. Porukkaan kuului vielä lukioikäisiäkin, joten koska koulut olivat loppuneet aiemmin samana päivänä, oli tämä suorastaan loistava päivä tapahtuman järjestämiseen.
Sää oli vain muutaman asteen plussan puolella ja saattaisi vielä yön aikana hipoa pakkastakin, joten ihmiset eivät jääneet kovin pitkiksi ajoiksi ulos värjöttelemään, vaan porukka puski melko suoraan kadulta sisään tilaan, jossa oli ensin vain naulakot ja siitä mentiin rappusia pitkin katutason alapuolelle vähän coolilla tavalla rähjäisesti sisustettuun klubiin.

Kello varttia vaille yhdeksän Kyung Park kurkisteli backstagen ja varsinaisen klubin välillä olevan oven raosta väkeä, joka parveili hämyisellä klubilla etsien itselleen sopivia paikkoja joko seinän vierustojen sohvaviritelmiltä tai muualta mistä tilaa löytyi. Piskuisen esiintymislavankin eteen oli jo kerääntynyt lähinnä nuorista fanitytöistä koostuva joukkio, joka näkyi hihittelevän keskenään. Kyungin toinen suupieli kääntyi pieneen hymyyn, mutta hän keskittyi tiirailemaan muka huomaamattomasti käsi läppänä silmien yläpuolella ympäristöä. Nuorukainen aloitti klubin toiselta reunalta ja skannasi läpi kaiken, mikä hänen silmälasien korjaamaan likinäköönsä osui.
"Hei, Zico!" Kyung kääntyi huikkaamaan pieneen pimeään käytävään, jonka varrella olevan varsinaisen backstage-huoneen avoinna olevasta ovesta loisti valoa.
Keikka alkaisi jo vartin päästä, mutta Kyung ei ollut vieläkään nähnyt vilaustakaan kullanvaaleahiuksisesta maantieteenopettajastaan. Miehen oli pakko raahata itsensä paikalle, vaikka Kyungin oli oikeastaan aika vaikea noin äkkiseltään kuvitella tämän hyppäävän sieltä hänelle tutusta paikasta opettajanpöydän takaa tuonne klubin ihmisjoukkoon. Mutta pakko oli pakko, sillä Kyung oli koko päivän seurannut Zicoa, jonka jonkin asteisen jännittämisen Kyung kyllä pystyi näkemään, vaikka toinen yrittikin sitä peitellä.
Toisaalta ei tässä vielä mitään varsinaista hengenhätään asti yltävää kiirettä ollut, sillä esiintyjiä tulisi riittämään vaikka kuinka moneksi tunniksi, eikä Kyung päästäisi Zicoa sen tietyn biisin kanssa lavalle ennen kuin oli varmistanut, että Jaejoong oli vissin varmasti paikalla.
Zico ei ilmeisesti ollut kuullut Kyungin kutsuhuutoa (mikä ei ollut ihmekään ottaen huomioon ympärillä jumputtava musiikki ja muu mekastus), joten mustahiuksinen sulki oven hiippaillakseen backstage-huoneeseen, jossa esiintymässä olevat voisivat hengailla rauhassa. He kyllä pystyivät varsin hyvin menemään myös klubin puolelle vaikka seuraamaan toistensa vuoroja, jos siltä tuntui. Eivät he sentään niin kuuluisia olleet, että joku heidät söisi.
"Ei näkyny", Kyung infosi ystäväänsä, kun pääsi tämän kuuloetäisyydelle.


Viimeinen muokkaaja, Shui pvm Pe Helmi 03, 2012 5:37 pm, muokattu 2 kertaa

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Su Tammi 29, 2012 6:17 am

// lollollol hyvän aikaa on kestäny X''''D //

Jiho Woo

Koulut olivat loppuneet aiemmin sinä päivänä ja ansaittu joululoma oli alkanut, joten päivä oli lähes täydellinen heidän räp-piiriensä sen vuoden viimeiselle isommalle keikalle. Roppongilla sijaitseva yksi Tokion suurimmista underground-klubeista oli tapahtumalle suorastaan täydellinen, sillä se oli tunnettu ja kaikki vähänkin hiphopilla itseään sivistäneet ihmiset tiesivät, mitä tänä iltana olisi luvassa.
Paikalle oli jo saapunut yllättävän paljon porukkaa ja lisää saapui koko ajan tasaiseen tahtiin ja metelin määrä oli uskomaton. Suurin osa porukasta oli heitä vanhempia nuoria, siinä parinkymmenen hujakoilla, mutta lukioikäisiäkin oli reilusti - Zico oli itse asiassa aikaisemmin illalla nähnyt kiitettävästi porukkaa myös heidän koulustaan -, samoin myös vanhempaa sakkia.

Zico ja Kyung eivät suinkaan olleet illan pääesiintyjät, mutta eivät he kyllä pelkkiä taustapirujakaan olleet. Olivathan he omissa piireissään yllättävänkin tunnettuja, mutta heidän porukkaansa kuului myös niitä, jotka olivat toimineet alalla jo useampia vuosiakin. Mutta koska yhteisbiisejä olisi reilusti, pääsisivät he myös esiintymään kaupungin underground-kerman kanssa, joten tämän illan jälkeen heidän tasonsa nousisi huimasti.
Ja Zicon illan suunnitelmiin kuului myös erään herkemmän biisin esittäminen, jos vain eräs tietty henkilö sattuisi paikalle ilmaantumaan. Rastatukkainen nuorukainen oli parisen viikkoa sitten esitellyt herkempää hengentuotostaan Kyungille ja kertonut tälle myös hänestä ja Jaesta. Ja nyt olisi se ilta, jolloin Zicon olisi tarkoitus viedä heidän suhteensa seuraavalle tasolle. Tai näin hän oli ainakin suunnitellut, kun hän oli Jaejoongin tapahtumaan kutsunut.

Kello oli jo lähemmäs yhdeksää ja Zico oli linnottautunut vähän jännittyneen oloisena backstagen puolelle. Zico harvemmin jännitti mitään - varsinkaan esiintymistä - mutta sillä hetkellä häntä oikeasti jännitti ja tulisi illan mittaan jännittämään varmaan enemmänkin. Rose colored glasses tulisi olemaan hänen osaltaan illan viimeinen biisi ja sopi vain toivoa, että Jae olisi ennen sitä saapunut paikalle.
Zico kohotti katseensa ystäväänsä, kun Kyung saapui ilmoituksensa kera hänen kuuloetäisyydelleen. Nuorukainen rypisti kevyesti kulmiaan.
"Pakkohan sen on tulla, tää koko suunnitelma menee pilalle, jos se ei tuu", Zico vastasi ja samalla hän vilkaisi kännykkäänsä uusien viestien varalta. Ei mitään. Pitäisikö hänen laittaa toiselle viestiä ja tiedustella oliko hän ylipäätään tulossa paikalle?
"Mee kattoo uudestaan", rastapää hätisteli ystävänsä pois tuijottaen samalla puhelintaan. Zico mutristi kevyesti huuliaan ja ryhtyi nopeaan tahtiin näpyttelemään viestiä.

To: Jae
Time: 20:51

Message: "Heei, ootko sä tulossa vai et?"

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Su Tammi 29, 2012 9:12 am

Jaejoong Kim

To: Zico
Time: 20.53

Message: "Rauhotu! :) Tulin vasta ulos metrosta, oon kohta siellä, jos en eksy!"


Naputeltuaan pikavauhtia vastauksen toisen viime hetken uteluihin ja tungettuaan ihmismassan läpi ylös metrotunnelista Jae keskittyi luotaamaan suuntaansa klubille, jonka osoite hänellä oli puhelimessaan muistioon kirjoitettuna. Kaiken järjen mukaan Jaejoongin täytyisi löytää paikka melko helposti, sillä paikan tuntomerkkien mukaan hän oli kulkenut sen ohi useampia kertoja, muttei vain koskaan ollut kiinnittänyt siihen minkäänlaista huomiota.
Mies ei ollut ihan varma, miksi Zico oli niin kärkkäästi vaatinut häntä tulemaan tänä iltana paikalle, joten ihan mielenkiinnolla hän oli liikenteessä. Ja tietystihän häntä kiinnosti nähdä, mitä hänen poikaystävänsä vapaa-ajallaan niissä rap-piireissä pyöriessään hommaili, joten ei häntä ollut tarvinnut liian pitkään suostutella tulemaan. Se ei silti vienyt pois sitä pientä ihmetystä ja epäluuloakin, jonka tilanne väkisin aiheutti.

Kello 21.01 Jae viimein tyytyväisyyttä uhkuen löysi oikean rakennuksen ja oikean oven, jonka eteen oli kertynyt pieni jono juuri viime tipassa ennen keikan alkua paikalle saapuneita ihmisiä. Jae huokaisi melkein ääneen helpotuksesta, sillä porukka vaikutti ihan sekalaiselta, joten hän sulautuisi loppujen lopuksi melko kelvollisesti joukkoon tummanharmaissa farkuissaan, valkoisessa paidassaan, harmaassa löysästi roikkuvassa liivissään ja mustassa villakangastakissaan. Mies tosin itse tunsi olevansa vähän väärässä paikassa, joten ehkä jokin epävarma aura paljastaisi hänen olevan ainakin jollakin tasolla eksyksissä.
"Sori", Jae pahoitteli astuttuaan pienesti jonkun kannoille seuratessaan massaa rappusia pitkin alas, vaikkei toinen edes tuntunut huomaavan.
Ja alas päästyään vaaleahiuksinen mies oli totaalisen varma siitä, että ei ollut ihan omalla alueellaan. Paikka oli selvästikin juuri se, missä hänen oli tarkoituskin olla (joku veti lavalla jo jonkinmoista reteää juontoa tulevasta, ja klubin ulkonäkö ja tunnelma olivat jostain syystä hyvin zicomaisia), joten Jae huokaisi syvään ja bongasi vielä vapaana olevan melko hyvän istumapaikan pienen pyöreän pöydän äärestä, joka oli mahdollisimman kaukana lavasta ja sen eteen kerääntyneestä pääosin tytöistä muodostuvasta fanilaumasta.

Kyung Park

Zico ei näyttänyt järin tyytyväiseltä Kyungin ilmoitukseen, mikä oli ihan odotettavissakin. Koko ilta lässähtäisi pahemman kerran, jos mies päättäisi tehdä oharit ja jättäisi tulematta.
"Kyl se tulee", Kyung sanoi muka rohkaisevasti ystävälleen ja katsoi, kun tämä vilkaisi kännykkäänsä. Kyungin olisi jotenkin vaikea uskoa, että hänen maantieteenopettajansa jättäisi tulematta mitään ilmoittamatta, kun kerta oli luvannut tulla, joten ehkä tämä oli vain vähän myöhässä. Tai eihän tämä vielä edes varsinaisesti myöhässä ollut.
"Aye aye, captain", Kyung tuumasi tehden asiaankuuluvan eleen kädellään ja luikki taas ulos huoneesta.

Kyung päätti, että lähtisi kytistyspaikastaan ovenraosta vasta sitten, kun joko oli nähnyt Jaejoongin taikka sitten hänen oma esiintymisvuoronsa tulisi. Ensiksi mustahiuksinen kävi taas läpi kaikki nurkat, jotka tuosta pisteestä näkyi, mutta mies ei ollut selvästikään saapunut paikalle sinä aikana, kun Kyungin silmä vältti.

Viimeinkin viidentoista minuutin kuluttua Kyungin jo kärsimättömät silmät huomasivat tutun näköisen henkilön tulevan alas rappusista klubin puolelle. Hän oli jo ehtinyt hermostua jonkin verran, sillä lavalla oli jo aloiteltu, mutta toisaalta Kyungilla ja Zicolla ei ollut vielä mikään varsinainen kiire.
'Jesjesjesjesjes!' Kyung teki pienen voitonliikkeen nyrkillään ja tihrusti, kuinka vaaleahiuksinen näytti hetken aikaa hyvin eksyneeltä. Kyung ehti jo ajatella, että menisi omakätisesti istuttamaan toisen jonnekin, mutta juuri kun hän oli astumassa pois ovenraosta, mies lampsi ihmismassan läpi klubin reunamille istumaan.
Kun Jaejoong oli asettunut paikalleen Kyungin valvovan silmän alla, poika teki äkkikäännöksen ja suorastaan loikki takaisin Zicon luo.
"Se on täällä!" hän ilmoitti melko kovaan ääneen, mutta niin lähellä Zicoa, etteivät kaikki samassa huoneessa olevat kuitenkaan toivottavasti kuulleet. Kyung näytti erehdyttävästi siltä, että hänen syntymäpäivänsä olisi saapunut etuajassa , kun hän läimäytti ystäväänsä tyytyväisyyttä puhkuen selkään.
"Se on menoa sitten, hyvä herra", hän sanoi kykenemättä estämään kasvoillaan komeilevaa virnettä ja asteli seinällä olevan suuren peilin eteen sohimaan hiuksiaan sormillaan.


// tää pitäs alottaa, et "olipa kerran", ni tää satuilun määrä olis jotenki selitettävissä. //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Su Tammi 29, 2012 11:21 am

Jiho Woo

Pitkään Zicon ei tarvinnut Jaen vastausta odotella ja nuorukainen huomasi jännittyneen olonsa ensiksi helpottavan siitä syystä, että hän tiesi nyt Jaen olevan oikeasti tulossa. Sitten hän muuttui entistä jännittyneemmäksi, kun hän oikeasti tajusi, että Jae ihan oikeasti ilmaantuisi paikalle ja tämä kaikki todella tapahtuisi. Ellei Zico sitten päättäisi kesken kaiken jänistää. Se tosin ei kuulunut nuorukaisen tapoihin ja jos hän niin tekisi, niin hän saisi hävetä itseään lopun ikäänsä.
Zico istuskeli backstagen puolella ja rummutteli käsillään polviaan odotellen hermostuneen oloisena Kyungin ilmaantumista. Luultavasti tuo ei tulisi takaisin ennen kuin olisi nähnyt Jaen edes vilahdukselta, varmistaen, että tämä varmasti olisi paikalla ja näkisi heidän jokaisen esityksensä.

Jos laskettiin mukaan kaikki vuodet ja hetket Zicon 17 vuotisesta elämästä, niin hän ei kyllä muistanut koskaan olleensa näin hermostunut, kun Kyung loikki paikalle innostuneen näköisenä ilmoittaen, että Jae oli todella saapunut paikalle. Zicon teki mieli mennä itse kurkistamaan ja varmistamaan asia, mutta hän ei yksinkertaisesti viitsinyt - keikka oli jo alkanut ja heidän vuoronsa olisi ihan pian.
Ensimmäisenä lavalle olivat nousseet heidän YMGA-veljensä ja nämä esittivät juuri heidän Get Up - biisiään, joka oli takuuvarma tunnelmankohottaja. Meininki olisi varmasti katossa siinä vaiheessa, kun Zico ja Kyung pääsisivät kiipeämään lavalle. YMGA esitti vielä toisen biisin ja sen jälkeen Zico pääsi nousemaan lavalle Kyungin kanssa ja porukka sai kuulla heidän Turn Around - biisinsä, jonka he olivat esittäneet jo muutamalla keikalla aikaisemminkin.

Ennen lavalle nousemista Zico veti syvään henkeä ja rastatukkaisen nuorukaisen kasvoille kohosi leveä virnistys, kun hän pukkasi toisella kädellään ystäväänsä hartiaan ennen kuin hän nousi lavalle eturivissä seisovien fanityttöjen suosionosoitusten saattelemana. Zico soi näille ilkikurisen hymyn ja hän oli jo etukäteen päättänyt käyttäytyä samalla tavalla kuin ennenkin - hänen esiintymisensä menisi totaalisen pilalle, jos hän etsisi Jaen heti lavalle noustuaan katseellaan. Zico ei pystyisi enää keskittymään tekemisiinsä, joten oli parempi, jos hän hakisi miehen katseellaan vasta sen biisin aikana.
Kun he olivat esittäneet ensimmäisen biisinsä, niin lavalle nousi heidän seurakseen molempien hyvä ystävä Hanhae, jonka kanssa he esittivät kolmestaan Billionairen. Kaikilla oli hyvä meininki ja yleisö oli täysillä mukana ja Zico eläytyi rapstar-rooliinsa ihan täysillä. Zicon tuntevat saattoivat välillä pitää häntä välillä vähän pellenä - varsinkin, kun hän vietti aikaansa Kyungin kanssa - mutta oli hetkiä, jolloin rastatukkainen nuorukainen oli todella cool.
Hän oli sanalla sanoen cool silloin, kun hän pelasi koripalloa ja eläytyi tuon pelin maailmaan täysillä. Hän oli cool myös silloin, kun hän nousi lavalle ja avasi suunsa. Se oli hänen toinen luontonsa ja hän oli oikeasti hyvä siinä. Ei Zico turhaan ollut ylpeä nopeista kielenkannattimistaan ja vahvasta äänestään.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Ma Tammi 30, 2012 4:15 am

Kyung Park

Kyungia ei esiintyminen sen kummemmin jännittänyt, mitä nyt vähän alkoi vatsaa nipistellä ja tarvittiin useampia syvään hengityksiä juuri paria sekuntia ennen lavalle astumista, mutta sekin pieni jännityksen alku unohtui heti tositoimiin päästessä.
Zicon pukkaisu hänen hartiaansa sai nuorukaisen täyteen energiaa, joka purkautui sitten lavalla suoritukseen, jota ei tarvitsisi hävetä jälkikäteen sekä siihen, missä hän oli suorastaan professionaalisen hyvä eli fanityttöjen viihdyttämiseen.
Välillä Kyung loi silmäyksen suuntaan, jossa tiesi Jaejoongin istuvan ihan vain pitääkseen tätä silmällä. Hän tiesi, että Zicolle olisi parempi olla keskittymättä toiseen vielä tässä vaiheessa, joten Kyung oli se, joka sitten piti toisen puolesta vahtia. Lähinnä häntä kiinnosti se, että Jaejoong oikeasti pysyisi paikalla, eikä esimerkiksi päättäisi karata tai kadota, jolloin myöhemmin olisi vähän hankalat paikat.
'Ehhehhee, mä vähän niinkuin kadotin sen...'
Zico nylkisi hänet elävältä.

Ennen sitä Zicon viimeistä biisiä (Kyungin hommat päättyivät jo sitä aiemmin) Zico ja Kyung pääsivät kiipeämään yleisön eteen vielä jokusen kerran sekä yhdessä että erikseen ja muiden kanssa. Sen ajan mitä Kyung ei ollut lavalla, hän keskittyi tapansa mukaan trollaamaan takahuoneessa jotain käsittämätöntä ihan vain itseään ja samalla vähän muitakin viihdyttääkseen.
Kun lopulta kello loi pykälään, jona Zicon täytyisi mennä vetämään Kyungin sanojen mukaan "elämänsä biisi, joka ratkaisisi koko Zicon loppuelämän suunnan", Kyung mätkäisi ystäväänsä pari kertaa rohkaisevasti selkään ja loi tälle joko kannustavaksi tai pelottavaksi kuvailtavan hymyn ennen kuin luikki itse jonnekin, mistä näkisi sekä Zicon että Jaejoongin.
Sopivaakin sopivampi paikka löytyi, kun Kyung kävi taas vakipaikallaan oven raossa kurkkimassa kaula pitkällä, ja bongasi Hanhaen sekä pari muuta jo vuoronsa päättänyttä kaveriaan klubin puolella yhden vallatun pöydän ääressä.
Sanomatta näille sanaakaan ja liittymättä millään tavalla näiden keskusteluun Kyung istahti niin, että pystyi pitämään silmällä olennaisuuksia.


Jaejoong Kim

Jaen ei tarvinnut pitkää aikaa istuskella odottelemassa, kun Zico jo ilmestyikin lavalle ystävänsä Kyungin kanssa, ja Jae suoristautui vähän parempaan asentoon. Mies oli oikeastaan ihan täysin tyytyväinen, että oli tullut, sillä itse asiassa hän jopa viihtyi.
Tosin pieni särö tuli siitä, että seuratessaan Zicoa ja tämän flirttailua yleisön korvia raastavasti huutavien fanityttöjen kanssa hän ikään kuin vahingossa huomasi olevansa mustasukkainen. Hetken hän antoi tuon tunteen velloa sisällään, kunnes hän tajusi alkavansa olla vähän lapsellinen. Tuollainenhan kuului lavalla esiintymiseen, eikä sen edes välttämättä tarvinnut tarkoittaa yhtään mitään!

Jae siis vain keskittyi seuraamaan silmät ymmyrkäisinä Zicoa ja aina kun tämä ei ollut lavalla, hän seurasi muita vähän vähemmällä mielenkiinnolla tai silmäili ympärilleen. Paikalla oli useitakin tuttuja naamoja, sillä ei tarvinnut edes asioikseen etsiä, vaan koulun käytäviltä tai tunneilta eri ympäristöön siityneet kasvot ikään kuin automaattisesti pomppasivat silmille.
Jae ei voinut olla muuta kuin vaikuttunut ja ylpeäkin Zicosta siitä huolimatta, ettei rapista ja hiphopista ymmärtänyt hölkäsen pöläystä, sillä hittolainen, poikahan oli cool lavalla! Olihan Jae tiennyt, että Zico oli hyvä, mutta hän ei silti voinut kieltää yllättyneensä. Lavalla ollessaan Zicossa oli jotain samaa kuin hänen pelatessaan koripalloa, mutta muuten mies oli pääosin tottunut siihen Zicoon, jonka sai kiskoa sunnuntaisin iltapäivän puolella väkisin pois Hello Kitty - lakanoidensa välistä ja joka kulutti aikaansa Jaen olohuoneessa karaokepelien ääressä vetäen rastapehko suurelle nutturalle väännettynä tunteella jotakin täysin trollia yhdistettynä vuoden kummallisimpiin tanssiliikkeisiin. Mutta Zico, joka nyt oli lavalla, oli jotain sellaista, että Jae kyllä jollakin tasolla ymmärsi fanityttöjen kirkumisen, vaikkei tätä ehkä olisi myöntänytkään.
Joten tiivistettynä: Jae oli hyvin vaikuttunut.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Ma Tammi 30, 2012 12:21 pm

Jiho Woo

Keikka oli siihen mennessä ollut kyllä yksi vuoden parhaista - eivät he turhaan olleet pantanneet viimeistä isompaa keikkaa näin loppuvuodelle. Porukka oli täysillä mukana ja kaikki näyttivät aidosti nauttivan olostaan, mikä oli tietysti tärkeintä. Mitä järkeä koko hommassa olisi, jos yleisö ei viihtyisi? Sama päti tietysti myös esiintyjiin; jos et viihtynyt lavalla, niin ehkä esiintyminen ei ollut sun juttusi.
Mutta Zico oli lavalla kuin kotonaan, esiintyminen oli aina ollut hänellä verissä ja hän oikeasti nautti olostaan lavalla yleisön edessä, kun eturivi oli buukattu täyteen kirkuvia fanityttöjä. Kyung tietysi oli juuri sellainen persoona, jolle ne kiljuvat fanitytöt kuuluivat tärkeimmistöön, vaikka tämä myös esiintymisestäkin nautti. Rastatukkainen nuorukainen ei voinut muuta kuin hymähdellä aika-ajoin huvittuneena, kun Kyung teki lavalla ollessaan vähän lähempääkin tuttavuutta eturivin tyttöjen kanssa räppäämisen ohessa. Noh, jokainen tyylillään.

Lopulta kello näytti sen verran, että olisi Zicon vuoro nousta viimeistä ertaa lavalle sinä iltana ja hän esittäisi nyt sen biisin nimenomaan Jaelle. Pari tuntia olivat menneet ihan hujauksessa ja keikka kestäisi vielä reilut puolisen tuntia Zicon esityksen jälkeen.
Rastapää veti muutaman kerran melko hermostuneen oloisena ilmaa sisäänsä ja hän kääntyi vilkaisemaan Kyungia, joka juuri mätkäisi häntä muutaman kerran selkään melko pelottava hymy naamallaan - tai näin Zico sen ainakin tulkitsi.
"...ja nyt lavalle tulee tänä iltana viimeistä kertaa meiän ikioma nuori lahjakkuus, Zico!" Zico kuuli Minon juontavan lavalla ja klubin puolelta kuului kovaäänistä huutoa ja innostunutta taputusta. Viimeisen kerran Zico veti syvään henkeä, jonka jälkeen hän loi parhaaseen ystäväänsä vielä viimeisen vilkaisun ja hän lähti saapastelemaan backstagen puolelta lavalle päättäväisyyttä puhkuen. Hänhän tekisi tämän juuri niin kuin hän oli suunnitellutkin.

Lava oli kokonaan Zicon käytössä ja nuorukainen kävelikin suunnilleen lavan keskikohdalle, kääntyen sitten yleisön puoleen. Pienen hetken aikaa hänen katseensa vain kiersi yleisöä, hakien tarkoituksella erästä tiettyä henkilöä näköpiiriinsä.
"Tää on tosiaan mun vika biisi tänä iltana ja tää on itse asias ihan erityinen biisi", Zico aloitti ja yleisö hiljeni kuuntelemaan mitä hänellä oli sanottavanaan.
"Mulla on aina ollu tapana joutua ongelmiin ja mä oon muutenkin tämmönen oman tieni kulkija, mutta viime kesänä mä tapasin erään ihmisen", nuorukainen jatkoi ja hän löysi Jaen klubin perältä erään pienen pöydän äärestä. Rastapään katse kiinnittyi tiiviisti vanhempaan mieheen.
"Alkuun mä en voinu sietää koko ihmistä, mutta pikkuhiljaa se muuttu. Mä en oo millään tapaa tunteellinen kaveri, mutta mä oon nyt muutaman viikon pyöritellyt tätä biisiä mielessäni ja nyt mä haluan esittää sen tälle henkilölle", Zico jatkoi ja nuorukaisen huulilla käväisi pieni hymynpoikanen ja yleisö vaikutti itse asiassa melko innostuneelta kuulemaan hänen biisinsä.

"Tän nimi on 'rose colored glasses'", hän kertoi biisin nimen samalla kun yllättävän hempeä pianolla höystetty taustamusiikki alkoi soimaan. Klubin valaistus muuttui himmeämmäksi ja savukoneesta pölähti pieni savupilvi.
Zico aloitti biisinsä, pitäen katseensa koko ajan Jaen suunnalla. Yleensä niin voimakkaan ja karkean kuuloinen ääni kuulosti tällä kertaa paljon pehmeämmältä ja lempeämmältä, kun Zico yhdisti lauluunsa kaikki ne tunteet, joita hän oli mielessään pyöritellyt biisiä kirjoittaessaan. Hän oli kirjoittanut tämän vartavasten Jaejoongille.
"I was always negative towards everything and always just wanted an escape, but ever since I’ve met you, I’ve got rose-colored glasses on and everything looks great", viimeisen kertosäkeen jälkeen klubille laskeutui hetkellinen hiljaisuus, jonka jälkeen eturivin fanityttölauma puhkesi äänekkäisiin suosionosoituksiin, osa näytti jopa pyyhkivän silmäkulmiaan hihkumisen lomassa.
Zicolle jäi älyttömän hyvä - jokseenkin hyvin jännittynyt - fiilis esityksensä jälkeen ja kiitosten jälkeen hän haki jälleen katseellaan Jaea siitä samasta nurkasta, jossa mies oli koko illan istunut, mutta yllättäen tämä ei ollutkaan enää siellä. Rastapää räpäytti muutaman kerran silmiään ja hänen huulillaan ollut hymy hyytyi nopeasti, kun hän tajusi, ettei miestä näkynyt missään.
Nopeasti Zico luikki pois lavalta ja backstagen puolella hän törmäsi vastaantulevaan Kyungiin.
"Mihin se meni?!" Zicon äänensävy oli suorastaan kiihtynyt, kun hän tuijotti kysyvänä ystäväänsä.

// oho, jopas venähti X''''D <3 //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Ma Tammi 30, 2012 1:35 pm

Kyung Park

Kyungia jännitti ystävänsä puolesta.
Ei hän sitä epäillyt, etteikö Zico olisi pärjännyt, mutta silti pojan mahassa oli hyvin hassu tunne. Hän oli vähän hermostunut ja jopa naurettavissa määrin innoissaan.
Zicon aloittaessa alkuspiikkiään Kyung oli lähes liikuttunut ja jos hän olisi ollut animehahmo, olisi hänen molemmista silmistään tursunnut komeat vesiputoukset ja kohta koko klubi olisi saatu evakuoida tulvan takia. Missä välissä hänen ystävänsä oli kasvanut isoksi?
Kenen kanssa hän nyt hölmöilisi ja trollaisi henkensä edestä, kun aisaparista oli tullut aikuinen?
"Zico, mitä?" Kyungin korviin sattui hänen vierestään vähän aliarvioiden sanottuna hölmistynyt ääni, joka siirtyi sitten tivaamaan tiesikö Kyung asiasta jotain toisen parhaana kaverina, mutta Kyung piti turpansa visusti tukossa. Hän ei juttua levittelisi ja tietysti hänellä oli parempaakin tekemistä kuin turista joutavia. Esimerkiksi käännellä katsettaan Zicosta Jaejoongiin, jonka ilmettä Kyung ei tosin paikkaansa asti nähnyt.

Biisin loppupuolella Kyung huomasi vaaleahiuksisen miehen nousevan ylös ja lähtevän harppomaan suuntaan, josta Kyung tiesi pääsevän ulos rakennusten väliin pienelle sisäpihalle. Nuorukainen ponkaisi ylös ja muille mitään selittelemättä hän säntäsi klubin läpi sille ovelle, josta pääsi backstagelle. Takahuoneessa Zico tuli häntä vastaan esittäen samantien kysymyksen, johon Kyung oli tullut tuomaan vastausta.
"Zico, sä itketit mua!", Kyung kiusasi ensin muka nenäänsä ryystäen, mutta vakavoitui sitten.
"Sä tiedät, mistä pääsee sisäpihalle? Eikun totta kai sä tiedät", hän pudisteli päätään puhuessaan niin nopeasti kuin kykeni. "Siihen suuntaan."
Kun Zico jatkoi matkaansa vauhdilla Kyungin ohi, Kyung nosti peukkunsa pystyyn ja huikkasi tsempit toisen perään.


Jaejoong Kim


Jae oli jo todellakin ehtinyt kuvitella, että Zico oli pyytänyt häntä paikalle ihan vain katsomaan normaalia keikkaa, mutta kun Zico tuli lavalle sekä juonnon että pojan omien sanojen mukaan viimeistä kertaa, osoittautui Jaen luulo vääräksi.
Jaen sydän pysähtyi jo siinä vaiheessa, kun Zico oli sanonut ensimmäisen lauseensa ja mies oli satavarma kuolevansa, kun nuoremman silmät lukkiutuivat lavalta häneen.
Zico ihan oikeasti oli esittämässä itse tekemäänsä biisiä hänelle!
Mies oli jähmettynyt aloilleen osittain järkytyksestä ja kauhustakin, sillä haloo tämä oli julkinen paikka ja Zico sattui selvästi katsomaan hänen suuntaansa (mihin kukaan ei tainnut onneksi kiinnittää liikaa huomiota), mutta samalla hänet täytti niin suuri tunne nuorempaa kohtaan, ettei Jae tiennyt miten päin hänen olisi kuulunut istua.

Koko biisin ajan Zicon lausumat sanat iskeytyivät Jaen tajuntaan saaden miehen koko ajan enemmän ja enemmän häkeltyneeksi ja säikähtäneeksi ja liikuttuneeksi ja kaikkea. Jaejoong tiesi, että Zicolle ei ollut helppoa ilmaista tunteitaan näin syvällä tasolla, joten mies ei voinut mitään sille, että hänen kyynelkanavansa päättivät alkaa tuottaa nestettä, joka pakkautui hänen silmiinsä. Mikä oli Zicolle parempi tapa tuoda tunteensa esille kuin oma biisi? Tuskin mikään.
Kun biisi selvästi lähestyi loppuaan, Jae ei enää kestänyt, vaan nousi sydän pamppaillen yhtäkkisesti hyvin turriksi menneille jaloilleen ja suuntasi käytävään, joka lähti läheltä hänen istumapaikkaansa. Käytävään osoitti vihreä EXIT-kyltti, joten Jae päätteli sieltä pääsevän ulos. Ja raitista ilmaa hän todellakin tarvitsi.

Mies istahti tyhjäksi toteamallaan sisäpihalla seinän viereen asetetulle penkille ja nojasi selkänsä seinää vasten hengitellen syvään. Jaen tummanruskeista silmistä tipahti jo muutama syvän liikutuksen kyynel poskelle asti, mutta mies pyyhkäisi ne heti kämmenselkäänsä.
Se pääpointti ja tunne Zicon sanoitusten takana oli jotain sellaista, jonka Jae pystyi tunnistamaan myös itsessään.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Ke Helmi 01, 2012 12:36 pm

Jiho Woo

Zico ei ollut varmaan koskaan tuntenut itseään sillä tavalla hermostuneeksi, jonka seassa oli ehkä aavistus pientä paniikinpoikasta. Hän ei ollut osannut varautua siihen, että Jae saattaisi kadota kesken kaiken yleisön joukosta. Mitä siitä edes saattoi päätellä? Mitä mies oli ajatellut hänen biisistään, jonka rastapää oli vartavasten kirjoittanut juuri Jaelle ja vieläpä esittänyt yleisön edessä? Eikö Jae kenties pitänyt biisistä tai tavasta, jolla Zico oli sen esittänyt? Oliko hän kenties juuri saanut ehkä maailman tylyimmät pakit?
Zicon päässä pyöri monia kysymyksiä ja se pienimuotoinen paniikinpoikanen tuntui vain kasvavan hänen sisällään, kun hän tavoitti Kyungin ja kysyi tältä, tiesikö tämä mihin Jae oli mennyt.
Zico oli melkein menettää malttinsa viimeisen kerran, kun Kyung kehtasi näin vakavalla hetkellä ruveta pelleilemään! Nuorukainen ei kuitenkaan ehtinyt reagoida tähän mienkään, kun hän jo saikin vastauksen siihen, mitä hän halusikin tietää.
"Kiitti!" Zico huikkasi nopeasti ja jatkoi vauhdilla matkaansa Kyungin ohi, vilkaisematta kertaakaan taakseen.

Zico suuntasi klubin puolelle ja hän suorastaan säntäsi paikan läpi välittämättä lainkaan ystävistään tai faneista, jotka yrittivät tasaisin väliajoin pysäyttää häntä. Hänen päässään ei pyörinyt mitään muuta ajatusta kuin se, että hänen täytyi päästä puhumaan Jaelle, vaikka sitten pyytää anteeksi, jos tämä ei ollut liiemmin arvostanut hänen elettään.
Vihreä EXIT-kyltti, pieni matka käytävää eteenpäin ja portaat ylös ulko-ovelle. Zico avasi rivakalla liikkeellä oven ja astui ulos. Nopeasti hänen silmänsä paikansivat penkillä istuvan Jaen, joka nojasi rakennuksen seinää vasten.
Zico otti pari lyhyttä askelta eteenpäin ja ovi sulkeutui hänen takanaan. Nuorukainen kuitenkin jäätyi paikoilleen, kun hän huomasi kyyneleet miehen poskilla. Miksi Jae itki?
"Tuota... Jae?" Zicon ääni kuulosti hivenen epävarmalta, mikä ei ollut lainkaan hänen tapaistaan. Mutta Zico ei ollut koskaan ollut hyvä itkevien ihmisten kanssa, kun hän ei ollut hyvä lohduttamisessa. Hän yleensä vain sai pahennettua asioita.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Ke Helmi 01, 2012 1:31 pm

Kyung Park

Zico todellakin pyyhkäisi Kyungin ohi kuin rasvattu salama, mikä sai Kyungin hymyilemään leveästi toisen perään. Okei, ei Kyung tiennyt, miksi vaaleahiuksinen mies oli loppujen lopuksi päättänyt siirtyä ulkotiloihin, muttei hän uskonut, että se mistään negatiivisesta johtuisi. Totta kai häntä vähän huolestutti, mutta ihan järjellä ajateltuna: kai kuka tahansa tarvitsi raitista ilmaa tai jotain, jos olisi juuri päätynyt yllättäen todistamaan itselleen osoitettua rakkauslaulua?

Kyung hyräili itsekseen lähes hypellessään kevyesti taas pois takahuoneesta ja klubin kautta sinne takaovelle, josta Zico oli hetkeä aikaisemmin pyyhältänyt Jaejoongin perään. Mustahiuksinen kuittasi kaikki matkalla puhumaan yrittävät käden heilautuksella ja pysähtyi vasta päästyään sen käytävän päähän, josta lähti rappuset ylös ulko-ovelle. Saman tien pojan ympärille paukahti muutama fani, mutta Kyung keskittyi pääasiassa vahtimaan ovea.
Kukaan, ei kukaan, menisi sisäpihalle, jos se oli Kyungista kiinni.


Jaejoong Kim

Jae keskittyi vain hengittelemään syvään ja piti katseensa vuoroin vastakkaisen rakennuksen seinässä ja sylissään kyynelten yhä valuessa poskille. Hän ei saanut pidäteltyä kyyneleitään, mutta se oli ihan ok, sillä ei hänestä tuntunut siltä, että se yltyisi sen pahemmaksi. Mies pyöritteli ajatuksissaan vasemmassa kädessään olevia sormuksia toisen käden sormilla ja antoi vaaleiden hiussuortuvien valua silmiensä eteen.
Miestä vähän huolestutti, oliko ollut kovin järkevää karata pihalle. Etsikö Zico nyt häntä, vai mitä sisällä tapahtui? Mutta toisaalta hän huomattavan paljon mieluummin kokosi itseään yksin ulkoilmassa kuin sisällä, missä oli pari muutakin ihmistä todistamassa aikuisen miehen hiljaista itkemistä. Yksin olemisesta puheen ollen Jae kääntyi vilkaisemaan ovelle päin, ja toivoi, ettei se aukeaisi ja päästäisi sisäpihalle ainakaan laumaa tupakalle haluavaa mekastavaa nuorisoa. Seuraava tilanne olisi ollut vähän turhan nolo.

Hetkisen kuluttua ovi kuitenkin lähestulkoon räsähti auki jonkun tullessa voimalla ulos. Jae ei kehdannut kääntyä katsomaan, vaan piti jo hieman rauhoittuneet silmänsä tiukasti eteenpäin. Tosin vain siihen asti, kun hän tunnisti jo ensimmäisestä lausutusta kirjaimesta, että tulija oli Zico.
Jae käänsi kasvonsa poispäin nuoremmasta ja pyyhki silmänsä lähimpään kankaankappaleeseen eli hihaansa ennen kuin kääntyi kohti rastatukkaista nuorukaista, joka oli jäänyt jonkin matkan päähän hivenen epävarman näköisenä.
"Älä näytä noin huolestuneelta", mies sanoi vähän heikolla äänellä, sillä toinen oikeasti näytti vähintäänkin säikähtäneeltä. Mikä tosin ei ollut sinänsä lainkaan yllättävää.
Miehen kasvoille kohosi aito ja vähän nolostunut hymy, kun hän tajusi silmiensä alkavan taas vuotaa ihan vain sen takia, että toinen oli ilmestynyt hänen näköpiiriinsä.
"Sori", Jae mutisi kohottaessaan taas kätensä pyyhkiäkseen hiljakseen kyyneleitä tuottavia silmiään.
"Ja kiitos", hän jatkoi hymyillen ja tuijotti hetken aikaa nuorempaa kosteilla silmillään ennen kuin nousi varovasti ylös ja muutaman otetun askeleen jälkeen hänen käsivartensa olivat päätyneet tiukasti Zicon ympärille.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty To Helmi 02, 2012 1:11 pm

Jiho Woo

Kyllä Zico tiesi, että Jae oli sitä herkempää sorttia, muttei hän jotenkin ollut osannut varautua siihen, että mies saattaisi alkaa itkemään. Ja Zico itse oli lohduttamisessa ehkä maailman huonoin, eikä hän suinkaan halunnut pahentaa Jaen oloa, joten hän ei tiennyt ollenkaan mitä hänen olisi pitänyt siinä tilanteessa tehdä. Itkevät ihmiset saivat aina hänen olonsa epävarmaksi ja osittain vaivaantuneeksi.
Rastapää tuijotti edelleen jokseenkin jäätyneenä eteensä, mutta hän alkoi sisäistämään tilannetta vasta siinä vaiheessa, kun hän tunsi Jaen käsivarret tiukasti ympärillään. Miehen äskeiset kyyneleet olivat siis johtuneet liikutuksesta. Tämä ei ollutkaan jälleen kerran kauhistuneena ajatellut heidän ikäeroaan tai jotain muuta vastaavaa? Helpottunut olo levisi Zicon sisällä, kun hän tajusi tilanteen oikean laidan - vaikka olisihan hänen pitänyt se tajuta jo aikaisemmin, kun Jae kuitenkin oli tuommoinen herkkis. Mutta oman jännityksensä ja pienen paineen alla Zico oli unohtanut ajatella järjellä ja hän oli vain reagoinut siihen, että Jae oli vain kadonnut yleisöstä kesken kaiken.

Zico kietoi käsivartensa miehen vartalon ympärille, vetäen tätä vieläkin lähemmäs itseään. Nuorukaisella oli yllään kevyesti roikkuvat farkut ja musta ihoa myötäilevä wifebeater - ulkona oli kuitenkin sen verran kylmä ilma, ettei hän ollut liikenteessä ihan pelkästään näin, mutta lämpimän hupparinsa hän oli jättänyt backstagelle, sillä esiintyessä tuli kuuma. Rastat oli vedetty päälaelle, josta ne roikkuivat coolisti vasten hänen selkäänsä.
Zico hautasi hetkeksi kasvonsa vanhemman miehen kaulaan ja hiuksiin, hengittäen tämän tuoksua. Nuorukainen oli jo useamman viikon ajan pyöritellyt tunteitaan mielessään ja hän oli kirjoittanut niistä Jaelle biisinkin, mutta juuri sillä hetkellä, juuri siinä klubin sisäpihalla kasvot haudattuina miehen kaulaan, Zico oli varma omista tunteistaan. Ilman epäilyksen häivääkään.
Olihan heidän juttunsa jatkunut jo hyvän aikaa enemmän ja vähemmän vakavana, muttei kumpikaan ollut sen suuremmin puhunut syvemmistä tunteista. Ne oli vain suosiolla jätetty sivuseikoiksi - osittain kai myös siksi, ettei kumpikaan heistä tiennyt miten pitkään tämä juttu jatkuisi.

Mutta juuri siinä ja sillä hetkellä Zico tiesi, että hän oli ensimmäistä kertaa oikeasti rakastunut elämänsä aikana. Zico ei ollut koskaan ollut seurustelevaa sorttia ja hänellä oli aika paha tapa särkeä ihmisten sydämet sekä hypätä pokasta toiseen, mutta tämä juttu Jaen kanssa oli jo jatkunut paljon pidempään kuin mikään Zicon aikaisempi suhdeyritelmä. Ja hän oli sillä hetkellä varma, että hän myös halusi sen jatkuvan.
Rastapää vetäytyi hieman kauemmas, jotta hän saattoi tavoittaa Jaen katseen. Hän tuijotti miestä hetken aikaa hyvin intensiivinen ja tunteidentäytteinen katse silmissään, mikä oli hyvin epätavallista Zicoa.
"Jae... Mä rakastan sua", nuorukainen päästi sen kauan mielessään pyöritellyn lauseen suustaan vieden molemmat kätensä miehen kasvoille, ottaen Jaen kasvot käsiensä väliin. Zico sulki silmänsä ja hitaasti hän kumartui painamaan huulensa miehen huulille.

// hihihii ! ::::D <3 //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Pe Helmi 03, 2012 3:19 am

Jaejoong Kim

Vaikka Jae jaksoi edelleen välillä saada jonkin kohtauksen heidän ikäeronsa takia, ei hän jaksanut sillä hetkellä välittää asiasta tuon taivaallista. Ja hän oli ikään kuin jo tullut tottuneeksi siihen seikkaan ja hyväksyneeksi sen, että Zico oli vielä alaikäinen ja hän itse oli opettaja tämän koulussa, muttei sentään vielä niin tottunut, että olisi voinut täysin elää ilman siihen liittyviä häiritseviä ajatuksia. Puhumattakaan suhteen julkiseksi tuomisesta. Hell no.

Jaejoong hymyili vasten Zicon kaulaa ja osaksi hartian yli valuvia tummia rastoja puristaen nuoremman paidan kangasta käsissään aikomatta päästää ikinä irti. Okei, hän oli alkuun ollut oikeasti skeptinen koko jutun toimimisesta ja kaikesta, mutta nyt kun aikaa oli kulunut, oli hän melko vakuuttunut siitä, että voisi oikeasti pitää kiinni toisesta niin pitkään kuin vain mahdollista. Ja juuri sillä hetkellä hän oli varmempi kuin oli koskaan elämänsä aikana ollut.
Sisäpihalla oli hiljaista ottaen huomioon, että rakennusten toisella puolella kulki jatkuva liikenne ja klubin oven läpi soljui hiljaa vielä jonkin aikaa menossa oleva keikka. Tai sitten Jae ei vain kiinnittänyt näihin mitään huomiota, sillä ainoat äänet, jotka hänen korvansa tavoittivat olivat molempien tasainen hengitys, muutama hänen erittäin vakuuttava hiljainen nenän ryystämisensä ja korvissa asti sykkivä sydän.

Hetken kuluttua Jae tunsi Zicon vetäytyvän vähän kauemmas, ja mies avasi hitaasti silmänsä kohdatakseen toisen intensiivisen katseen ja tuijotti tätä takaisin huulet vähän hämmentyneesti raollaan. Jo toisen avatessa suunsa, miehellä oli hyvä arvaus siitä, mitä tämä oli sanomassa, muttei hän uskaltanut edes toivoa, että toinen ihan oikeasti sanoisi sen.
'Oh God.'
Jae tunsi olevansa hivenen aivokuollut kuultuaan nuo kolme sanaa, jotka oli aiemmin jätetty sanomatta ääneen ehkä useistakin syistä, vaikka mielessä ne olivatkin pyörineet.
Kun nuorempi kumartui sulkemaan heidän väliinsä jäävän tilan, Jae sulki jälleen yhä kosteat silmänsä ja vastasi toisen hitaaseen suudelmaan kiireettömästi tavalla, joka sisälsi niin paljon tunnetta kuin vain oli mahdollista.
"Mäkin rakastan sua", mies sanoi hiljaa ja pehmeästi erkaannuttuaan muutaman hetken jälkeen toisesta vain juuri sen verran, että pystyi puhumaan. Hymyillen onnellisesti ja oudon helpottuneesti hän painoi taas huulensa vasten nuoremman huulia ja veti toista entistä lähemmäs itseään.

// puhahahahaha ahahahaha ahihihihi :::::D <3 //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Pe Helmi 03, 2012 3:40 pm

Jiho Woo

Pehmeän ja kiireettömän suudelman lomassa Jae pääsi vetäytymään taaksepäin sen verran, että mies sai toistettua Zicon äskeiset sanat hänelle. Rastapää tunsi kumman täytenäisen ja kihelmöivän tunteen leviävän sisällään ja puristavan hyvällä tavalla hänen rintaansa, kun hän kuuli miehen sanat. Oikea hymy levisi Zicon kasvoille sen yleensä niin tutun virneenpoikasen sijaan.
Zico vastasi Jaen suudelmaan vetäen miestä ihan yhtälailla lähemmäs itseään, kuin mitä tämäkin veti häntä lähemmäs. Tuntui hyvältä vain tuntea Jaen vartalo hänen omaansa vasten, tietäen, ettei mies ollut lähdössä siitä yhtään mihinkään ja että heillä oli koko maailman kaikki aika käytettävissään.

Suudelman loputtua Zico vetäytyi hivenen kauemmas ja hän tunsi olonsa hivenen hämilliseksi, sillä tilanne oli hänelle niin uusi. Hän ei ollut koskaan tunnustanut rakkauttaan kenellekään, kun ei hän koskaan aikaisemmin ollut ollut rakastunut kehenkään. Eikä moiset hempeilyt edes olleet yhtään hänen tyylisiään, mutta silti hän oli sortunut pieneen hempeilyyn. Hän luultavasti tulisi viimeistään huomenna tuntemaan pienimuotoista häpeää imagonsa pilaantumisesta.
Zico naurahti pienesti hämillisen oloisena ja hänen toinen kätensä kohottautui raapimaan niskaa.
"Eli sä tykkäsit siitä biisistä?" nuorukaisen oli vielä pakko kysyä ja hän vilkaisi miestä edessään vaikeasti tulkittava tunteidensekainen ja osittain hämillinen ilme kasvoillaan.

Zico tiesi, että keikka loppuisi luultavasti ihan pian, ei sentään mikään hengenhätä ollut, mutta suht pian kuitenkin. Ja hän halusi mielellään päästä klubilta pois ennen keikan loppumista, sillä muutoin pois pääseminen voisi tuottaa enemmän vaikeuksia fanien ja kavereiden takia. Nyt he pääsisivät helposti livahtamaan pois kenenkään huomaamatta.
"Hei... mennään sun kämpille", Zico ehdotti ja jatkoi, "Mielellään nyt, ennen kuin keikka loppuu."
Ja iltaa olisi varmasti paljon mukavampi jatkaa ilman ylimääräisiä silmäpareja ja mikäs siihen tarkoitukseen sen parempi kuin Jaen asunto. Zico tarttui miestä kädestä, lomittaen automaattisesti heidän sormensa, ja hän lähti vetämään Jaea mukanaan kohti sisätiloja, välittämättä lainkaan siitä jos joku sattuisi näkemään heidät käsikädessä. Siinähän ihmettelisivät.

// ihihihihii kuin söpöö :::::DD <3 //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Pe Helmi 03, 2012 4:28 pm

Jaejoong Kim

Jae olisi valehdellut, jos olisi väittänyt, ettei ollut yhtään häkeltynyt koko jutun saamasta käänteestä. Zico kun ei oikeasti koskaan ollut niin tunteellinen kuin mitä hän sillä hetkellä oli, ja Jae oli tavallaan jo ehtinyt tottua siihen. Hänelle oli ihan ok, että Zico oli... no, Zico, mutta valittiko hän tästä Zicon pehmisversiosta? Ei todellakaan.
Piti nauttia nyt kun kerrankin pystyi.

Jae olisi vaikka voinut jäädä asumaan tuohon pehmeään suudelmaan, joka kutitteli jalkapohjissa asti, mutta lopulta Zico vetäytyi hieman kauemmas. Jaea melkein nauratti ääneen, kuinka nolostuneelta ja eksyneeltä nuorempi näytti, eikä hän itsekään voinut oikein sanoa, ettei tuntenut olevansa lainkaan hämillään. Vaaleahiuksisen huulilla komeili onnellinen hymy, ja hänen silmiinsä ilmestynyt hehku kertoi varmaan viiden kilometrin päähän, että tämä mies oli rakastunut.
"Hmmm-mh", Jae vastasi Zicon kysymykseen myöntävällä hyminällä ja heittäytyi niinkin villiksi, että päätyi painamaan huulensa kevyesti toisen otsalle. "Miks en olis tykännyt?"

Jae oli jo melkein unohtanut sisällä yhä pyörivän keikan, mutta Zicon otettua puheeksi muualle siirtymisen, oli hän aivan samaa mieltä nuoremman kanssa. Kun keikka loppuisi, ulos pääseminen voisi osoittautua vähän turhan haastavaksi suoritukseksi koko ihmismassan alkaessa keskittyä enemmän ympäristöön kuin lavaan. Jaehan pääsisi livahtamaan yksinään nobodyna helposti klubin kautta ulos, mutta Zico saattaisi jäädä kiinni jonnekin matkalle.
"Okei", mies sanoi pyyhkäisten vielä toisella kädellään varmuuden vuoksi silmiään.
Zicon tartuttua hänen käteensä Jae puristi sormensa tiukasti toisen käden ympärille, ja seurasi nuorempaa ovesta takaisin sisään, rappuset alas ja melkein lentäen klubin läpi ja toisten portaiden kautta ulos.
Eikä Jae välittänyt sillä hetkellä hippusenkaan vertaa, vaikka sattui kulkemaan hyvinkin julkisella paikalla käsi toisen kädessä.


Kyung Park

Kyung oli jo varautunut lähettämään Zicon puhelimeen tekstiviestin, jos tämä unohtuisi Jaen kanssa sisäpihalle liian pitkäksi aikaa. Nuorukainen tiesi, että jos keikka ehtisi loppua, niin poispääseminen saattaisi tulla liian hankalaksi, eikä Kyung pystyisi millään pidättelemään kaikkia. Zico saisi olla niin tyytyväinen Kyungin panokseen sinä iltana, sillä esimerkiksi nytkin Kyung oli saanut ainakin viisi potentiaalista häiriötekijää kääntymään kannoillaan ja menemään polttamaan ne röökinsä jonnekin muualle.

Jonkin ajan kuluttua portaiden yläpäässä oleva ovi kävi, ja Zico ilmestyi näkyviin Jaejoong vanavedessään. Kyung ei yrittänytkään estää (jossain mielessä vähän liiankin) tietäväistä virnettään, kun hänen silmänsä poimivat kaksikon yhteenliitetyt kädet. Kyung ei saanut toisilta vilkaisuakaan, mikä oli ehkä ihan hyvä ottaen huomioon hänen kasvoillaan olevan ilmeen, joten nuorukainen tyytyväisyydestä paisuen hiippaili takaisin pöytään, jossa oli aiemmin istunut.
Mission complete.


// VALAMIIIIIS !! Heh on ne kyl sulosia XD <3 Jatkuu part kakkosessa Jaen asunnon puolella! //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: rose colored glasses [VALMIS]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa