Hideto "Hide" Matsumoto

Siirry alas

Hideto "Hide" Matsumoto

Viesti  Maya lähetetty Su Syys 22, 2013 1:09 pm

// Tämä kyseinen hahmo on kyllä edelleen olemassa, mutta pääasiassa vain Seven Daysin sisarpelin puolella. Hahmoesittely löytyy tästä //

Nimi: Hideto Matsumoto
Lempinimi: Hide
Syntynyt: 13.12.1980 (32-vuotias)
Sukupuoli: mies

Ammatti: Kokopäiväinen yakuza Ryūjin-kai - klaanissa, on yksi kymmenestä tämänhetkisistä luutnanteista.

Asunto: Hänellä on oma suht tilava kaksio Ginzan alueella, jossa Ryūjin-kain päämajakin sijaitsee.
Kaksio sijaitsee vähän syrjemmällä, eikä alueen osa todellakaan ole se kaikista houkuttelevin, mikä on ehkä kaikkien kannalta parasta.

Seks. suuntautuminen: pan
Siviilisääty: sinkkuPerhetausta /  historia:

Hidellä ei varsinaisesti ole omaa perhettä - ei löydy kaunista vaimoa, kahta lasta, koiraa ja omakotitaloa, ei todellakaan. Itse asiassa päinvastoin.

Hänellä on kyllä vanhemmat ja kolme vanhempaa sisarusta, mies itse oli aikoinaan perheensä iltatähti, joten hänellä on jonkin verran ikäeroa vanhempiin sisaruksiinsa verrattaessa.
Mies on aina ollut perheensä - itse asiassa koko sukunsa - musta lammas ja hankkiutunut pienestä pitäen pulaan ja ongelmiin useammin kuin hän kykeni koskaan edes laskemaan, eivätkä hänen vanhempansa olleet varsinaisesti asiaan tyytyväisiä.

Hide ei ole koskaan ollut erityisen läheinen sisarustensa kanssa, ikäerolla oli varmasti tässäkin suhteessa vaikutusta, ja vanhemmat sisarukset ovatkin aina paheksuneet Hiden ongelmallista elämäntyyliä.
Kaikilla hänen sisaruksillaan on tahoillaan perheet ja asiat kunnossa. Hän ei nykyään pidä yhteyttä perheeseensä.
Miehellä on kuitenkin lempisukulainen, johon hän on silloin tällöin yhteydessä; veljenpoika Takanori "Ruki" Matsumoto.

Hiden perhe periaatteessa tietää miehen sotkeutumisesta yakuzoihin, mutta he teeskentelevät etteivät tiedä - he ovat ottaneet sen kannan, että mitä vähemmän he tietävät, niin sen parempi. Ja mies onkin tyytyväinen tilanteeseen, ei hän haluaisikaan sukulaisiaan työntämään nenäänsä hänen asioihin.

Hide oli ongelmalapsi jo nuorena, aina hän joutui vaikeuksiin ja tappeluihin, eikä opiskelu kiinnostanut lainkaan. Mies jättikin koulun kesken 17-vuotiaana ja hän ajautui mitä hämärämpiin piireihin, joilla ei todellakaan ollut puhtaat jauhot pussissa.
Hän päätyi mukaan Ryūjin-kai - yakuzaklaanin freelancereihin vielä samana vuonna ja se tuntui vihdoinkin sellaiselta hommalta, missä hän tiesi samantien haluavansa menestyä ja päästä pitkälle.
Parin vuoden ajan hän työskenteli innokkaana freelancerina mahdollisimman monipuolisissa tehtävissä (omasta halustaan) ja todisti kyvykkyytensä ja omistautumisensa, ja ollessaan 19-vuotias hänelle vihdoinkin tarjottiin mahdollisuutta liittyä klaanin varsinaiseksi jäseneksi - Hiden ei tarvinnut miettiä kahta kertaa, kun hän vastasi myöntävästi.

23-vuotiaana Hide pääsi kohoamaan yhdeksi klaanin luutnanteista, mikä johtui täysin hänen omistautumisestaan uudelle yakuzaperheelleen ja hänen panoksestaan klaanin hyväksi.
Hän oli nuorin luutnantti moneen kymmeneen vuoteen, mutta Ryūjin-kain johtajan mukaan hän oli oikea malliesimerkki hyvästä sotilaasta, joka totteli käskyjä, mutta osasi kuitenkin myös käyttää omaa päätään ja improvisoida parhaaksi katsomallaan tavalla tilanteen sitä vaatiessa.
Hidestä oli tullut tunnettu hänen periksiantamattomuutensa ja tietynlaisen väkivaltaisuutensa vuoksi - hän oli valmis tekemään kaiken mahdollisen, eikä kiduttaminen, tappaminen ja kovat otteet muutenkaan tuottaneet hänelle erityisiä tunnontuskia.

Luutnantiksi ylenemisen jälkeen ja miehen taitojen vuoksi tämä pistettiin avustamaan Yuin koulutuksessa, naisen, joka tunnettiin myös jonkinlaisena Kiyoharun lemmikkinä.
Vaikka yleinen mielipide yakuzojen kesken onkin, että naisia tulee kunnioittaa, mutta heillä ei ole yakuzojen arvomaailmassa mitään arvoa - naisia ei tule kuunnella, koska he eivät ole luotettavia, eikä heille tule antaa minkäänsortin tärkeitä tehtäviä hoidettavakseen.
Hide ei kuitenkaan itse ajattele ihan noin kapeakatseisesti - hänen mielestään nainenkin voi olla hyvä yakuza, kunhan koulutus on hyvä ja sitä omaa innostusta asian suhteen löytyy, joten Hide ei oikeastaan ymmärtänyt tätä hirveää meteliä, joka Yuin takia oli nostettu.

Mutta koska häntä käskettiin, niin Hide osallistui myös naisen kouluttamiseen, kun tuo oli 17-vuotias. Kouluttaminen oli raakaa ja nuorta naista kohdeltiin todella huonosti muihin koulutettaviin verrattuna, ja Hide huomasi sen.
Muutaman kerran koko päivän Yuita hutkittuaan ja kaltoin kohdeltuaan, Hide livahti yöllä tutkimaan tuon haavoja ja auttamaan tuota jaksamaan eteenpäin - eräällä kerralla hän törmäsi ensimmäistä kertaa kunnolla Kiyoharuun, Ryūjin-kain tulevaan perijään, joka oli myöskin tullut katsomaan kuinka hänen lemmikkinsä jaksoi.

Hide pääsi tutustumaan toistaiseksi isänsä varjossa olleeseen Kiyoharuun (joka ilmeisesti mieluusti halusikin pysytellä siellä varjoissa) ja alkuun se oli Hiden puolelta pientä ihastumista, mikä nopeasti muuttui himoksi ja haluamiseksi.
He jakoivatkin yhden yön toistensa kanssa, mutta siihen se sitten jäikin.
Molemmat kokivat olevansa enemmän ystäviä keskenään ja mitä enemmän Hide pääsi Kiyoharuun tutustumaan, niin sitä enemmän hän arvosti nuorta miestä ja tuon ajattelumaailmaa, joka poikkesi jonkin verran siitä perinteisestä yakuza-maailmasta.
Nopeasti hän huomasi olevansa enemmän uskollinen johtajansa perijälle, kuin johtajalle itselleen - ja kuten Mori-sama oli aikaisemmin sanonut; hän osasi käyttää päätään ja improvisoida tilanteen sitä vaatiessa, ja juuri niin hän aikoi Kiyoharun suhteen tehdä.

Sillä linjalla hän on jatkanut tähän päivään saakka, eikä kukaan ulkopuolinen tiedä asiasta - vain hän, Kiyoharu ja tietysti Yui.
Hide on uskollisuutensa merkiksi hankkinut oikeaan lapaluuhun samanlaisen tatuoinnin punaisesta perhosesta kuin mitä Kiyoharulla ja Yuillakin on.Luonne:

Hidellä on isompi ego kuin mitä hänen ulkonäkönsä ehkä antaa ymmärtää - miestä harmittaakin, kun hän ei ole vielä hitusen pidempi, sillä hänen egostaan saa yleensä sen kuvan, että hän olisi pidempi.
Mies on perusluonteeltaan yllättävän sosiaalinen ja puhelias, mitä ei ehkä uskoisi; hänen on helppo nyhjäistä keskustelunaiheita ihan tyhjästäkin - halutessaan hän osaa jopa olla ihan kohteliaskin.
Hänen hyvät puhetaitonsa ovatkin olleet varsin isossa roolissa hänen menestymisensä kannalta, sillä mies on joka tapauksessa aikamoinen omantiensä kulkija ja hän on tehnyt useita omia ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin, ja jälkeenpäin hän on osannut taitavasti selittää asiat johtajalle omaksi parhaakseen ja klaanin parasta ajatellen.

Yksi syy, miksi Hidellä oli nuorempana tapana aina joutua ongelmiin, oli juurikin hänen suuri suunsa ja se, ettei hän osannut olla kohtelias oikeaan aikaan oikeiden ihmisten seurassa. Hänellä on aina ollut tapana sanoa ajatuksensa suoraan sen turhempia kaunistelematta, ei hän sitä ehkä tahallaan riidanhaluisena tee, mutta monelle on yllättävän vaikeaa kuulla asioita niin suoraan jonkun suusta, mikä sitten luonnollisestikin on aiheuttanut ongelmia ja tappeluitakin.
Hide ei ole koskaan ollut erityisen kohtelias, kyllä hän osaa käyttäytyä silloin kun on pakko ja jos tilanne tosiaan sitä vaatii - ja hänen työssään on tosiaan hyvä välillä osata pitää turpansa kiinni, ettei tule aiheutettua turhaa ylimääräistä kränää yakuza-klaanien välillä.
Mies ei mielellään puhuttele muita erityisen kohteliaasti näiden aseman vaatimilla lisäyksillä, oikeastaan Ryūjin-kain johtaja, Mori-oyabun, ja tämän poika ja perijä, Kiyoharu, ovat ainoita, joita mies suostuu puhuttelemaan "-sama" - lisäliitteen kera. Johtajaa vähän vähemmän mielellään, mutta Kiyoharua senkin edestä.

Hide on uskollinen Ryūjin-kaille, mutta hänen lojaalisuutensa kohdistuu enemmän Kiyoharuun kuin tämän isään. Käytännössä siis Kiyoharun käskyt ja toiveet menevät Hiden listalla ensimmäisiksi, vaikkakin Kiyoharun pyynnöstä hän pitää tämän asian salassa muulta klaanilta - muille hän käyttäytyy niin kuin kuka tahansa muukin luutnantti, ja samalla hän raportoi klaanissa tapahtuvia asioita Kiyoharulle.

Pinkkihiuksinen mies on luonteeltaan tietyllä tapaa perfektionisti. Kun hän aloittaa jotain, hänen täytyy saada viedä se kunnialla loppuun saakka, mitään ei jätetä puolitiehen, eikä hoideta hutaisemalla.
Miehellä on myös omat heikkoutensa ja yksi niistä on seksi. Hän ei todellakaan ole mikään maailman tunteikkain ihminen ja parisuhdeasiat saavat miehen pään kipeytymään, mutta seksi on aina seksiä ja sitä hän harrastaa mielellään.Kuvissa: hide

Ulkonäkö:

Ulkonäöltään Hide on sitä luokkaa, että kun hänet näkee kerran, niin ei häntä voi enää unohtaa - sen verran mieleenpainuva mies on. Ensimmäiseksi tulee kiinnitettyä huomiota miehen värjättyihin, räikeän pinkinpunaisiin hiuksiin, jotka sojottavat yleensä itsepäisesti pöyheästi takakenossa.
Kampaus näyttää yleensä aina siltä kuin mies olisi kulkenut hiuslakkapullon kanssa hirveässä tuulessa ja sen jälkeen jättänyt hiuksensa niin. Alimmat ja hiukan pidemmät hiukset on värjätty tummiksi. Luonnostaan hänen hiuksensa ovat tummanruskeat, mutta pinkki hiusväri on ollut jo useamman vuoden ajan Hiden tavaramerkki.

Harmikseen Hide on lyhyempi kuin mitä hänen egonsa antaa ymmärtää - pituutta miehellä on vain 170cm ja elopainoa löytyy noin vajaat 60 kiloa. Hän on vartaloltaan varsin sopusuhtainen, ei erityisen lihaksikas, mutta kuitenkin yllättävän voimakas. Adrenaliinipuuskien ottaessa vallan miehestä löytyy melkoinen taistelija ja voimapesä, jota ei todellakaan kannata aliarvioida.
Miehen kasvot ovat muodoltaan kapeahkot ja omalla tavallaan nätit, joskin vähän rosoiset, sillä Hide ei kuulu niihin perusnätteihin poikiin. Hänen silmänsä ovat väriltään hunajanruskeat ja niissä on yleensä melko terävä katse, jota mies vielä korostaa tummilla kajaalirajauksilla.
Hidellä on vasemmassa korvassaan yksi korvakoru, hopeinen rengas.

Hiden pukeutumistyyli ei periaatteessa ole kauhean erikoinen, mutta käytännössä se on kuitenkin melko näyttävä ja omanlainen, vaikka miehen periaate pukeutumisessa on mukavuus ennen kaikkea.
Siitä huolimatta hän onnistuu näyttämään omalla tavallaan näyttävältä ja ehkä hivenen uhkaavaltakin, mikä on ihan hyvä, jotta tavalliset tallaajat tajuavat edes hieman väistää häntä.
Kuten kaikilla yakuzoilla, on myös Hidellä oma tatuointi kertomassa siitä, kenelle hän on uskollinen. Hänellä on tatuoituna Ryūjin-kain lohikäärme oikeaan olkavarteensa ja oikeassa lapaluussaan miehellä on sama punainen perhonen, joka löytyy myös Kiyoharulta ja Yuilta.Muuta:
- veriryhmä on AB
- on horoskoopiltaan jousimies
- polttaa tupakkaa
- omaa hyvän viinapään

Suhteet:

Pelit:

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa