Yuuichi "Jasmine" Kageyama

Siirry alas

Yuuichi "Jasmine" Kageyama

Viesti  Samirix lähetetty Su Syys 22, 2013 12:53 pmNimi: Yuuichi Kageyama
Lempinimi: Yuu, Princess, Hime-sama
Ikä: 30-vuotias (8.3.1983)
Sukupuoli: mies
Seksuaalinen Suuntautuminen: bi
Siviilisääty: sinkku

Alias
Jasmine You
Shadow BrokerThe sublime rose-colored symphony
It dances in elegance, with a grievous tact
Rules are the rhapsody of darkness
On this back, I turned my arms


Ammatti: Työskentelee Sakurako Highissa kirjastonhoitajana

Oikeasti hän toimii Shadow Brokerina, mutta sitähän kukaan ei tiedä, että Jasmine/Yuuchi on se, vaan tuon henkilöllisyys on salassa jopa hänen alaisena toimivilta agenteilta. Hän tietää kaiken ja myy tietoa eteenpäin. Tieto voi olla mitä tahansa, että kunhan hänelle maksetaan tarpeeksi, niin Yuuichi kyllä sitä tietoa myy, mutta se että minkälainen se tieto on ja onko se todellisuudessa sen hinnan arvoista, niin on sitten toinen juttu. Hänet voi myös palkata etsimään tietoa asiakkaalleen.
Totta kai Shadow Broker tiedetään vaan rikollisten keskuudessa, alamaailmassa, ettei tavallinen tallaaja tiedä tästä hölkkäsen pöläystäkään.


The ball that was clad in a beautiful dress
The aristocrats sing and dance
Not even knowing the meaning of that blood


Perhesuhteet/taustaa: Shadow Broker syntyi kauan sitten, kun Yuuichin isoisä loi sen identiteetin itselleen ja alkoi myymään tietoa, mutta piti salassa oikean henkilöllisyytensä. Kukaan ei pystynyt selvittämään Shadow Brokerin henkilöllisyyttä, ei sitten vaikka kuinka yritti saada ongittua sen tiedon tai yritti huijata Shadow Brokeria. Ehei, itse Shadow Broker oli huijarien huippu ja pystyi salaamaan henkilöllisyytensä mitä erikoisimmilla tavoilla. Lopulta kukaan ei enää jaksanut yrittää, vaan asian annettiin olla.
Sitten kun itse Shadow Brokerina toiminut mies alkoi vanheta, niin hän jätti työnsä pojalleen, joka jatkoi isänsä jalanjäljissä, mutta muu maailma ei pystynyt näkemään tätä vaihdosta. Poika oli koulutettu jo todella nuorena tähän hommaan.

Näin Yuuichin isästä tuli Shadow Broker ja ennen kuin Yuuichin isoisä jätti virkansa pojalleen, niin hän teki sopimuksen Ryūjin-kain oyabun kanssa, joka edesauttaisi heidän molempien poikia, jotka tulisivat heidän tilalle. Shadow Broker ei myisi Ryūjin-kain tietoja, vaan he olisivat sopineet erikseen minkälaista tietoja tuo voisi myydä ja kertoisi sitten yakuzaklaanille siitä kuka oli halunnut tietoja heistä, kun sitten taas Ryūjin-kai puolestaan tarjoo miesvoimaa Shadow Brokerille ja suojelua, jos sille on tarvetta. Esimerkiksi jos jokut olisi Shadow Brokerin jäljillä, niin yakuzaklaani auttaisi siinä.

Vuosia myöhemmin kun hän perusti perheen, niin rakennutti asunnon Naganoon, minne hän muutti vaimonsa kanssa. Asunto on perusteellisesti suunniteltu niin, että siellä on monia salakäytäviä ja asunnon alapuolella, maan alla, on iso tila, missä on Shadow Brokerin ”toimisto”. Siellä on nykytekniikan vempeleet, joiden avulla tietoa löytyy ja pystyy löytämään hakkeroimalla. Joskus myös tiedon haku vaatii kenttätyötä, mutta sitä varten Shadow Brokerille työskentelee muutama agentti.
Yuuichin isä ei paljastanut vaimolleen kaikkea, mutta nainen tiesi kyllä vähän miehensä työstä, mutta kauheasti naisen ei kannattanut tietää. Mitä vähemmän tiesi sen parempi. Pariskunnalle syntyi sitten terve poikalapsi, josta oli määrä tulla seuraava Shadow Broker sitten, kun hänen isänsä kuolisi.
Kun Yuuichi oli 7-vuoden ikäinen, niin samalla kun tuo oli kotiopetuksessa, niin hänen isänsä opetti hänelle Shadow Brokerina olemisesta. Asiaa auttoi se, että pojalla oli eideettinen muisti, joka tarkoittaa sitä että hän pystyy muistamaan todella hyvin, hänen muistikuvansa on hyvin todenmukainen.

Vanhetessa Yuuichi oppi isältään kaiken tiedon, jonka hänen isoisänsä oli opettanut Yuuichin isälle. Yuuichin elämä on ollut hyvin varakasta, että heillä ei ole ikinä ollut pulaa rahasta. Kumminkin heidän perheensä on lahjoittanut rahaa erilaisiin keräyksiin. Totta kai Shadow Brokerin varat ovat salaisia, joten niistä kukaan ei tiedä paitsi Yuuichin perhe.
Yuuichin äiti puolestaan ei ollut kukaan niin merkittävä ihminen. Nainen työskenteli pienessä divarissa, minne voi viedä vanhoja kirjoja ja niitä sitten edelleen myytiin. Siinä samalla nainen oli kova ompelemaan viktoriaanisia mekkoja, joissa meni oma aikansa totta kai.

Yuuichilla oli läheiset välit molempiin vanhempiinsa, jotka ovat nykypäivänä menehtyneet jo. Heidän pieni perheensä oli kyllä todella läheinen, että keskenään ei ollut mitään suurempia salaisuuksia (etenkään perheen pää oli Shadow Broker, vaikkakin mies ei ikinä kaivellut vaimonsa tietoja ikinä). Yuuichin äiti on innoittanut poikansa kirjoista ja etenkin näistä viktoriaanisista mekoista. Itseasiassa hänen äitinsä on aina halunnut tyttölapsen, mutta Yuuichi on pienestä pitäen ollut sellainen tyttömäinen poika, niin poika aina halusi kokeilla äitinsä tekemiä mekkoja. Yuuichi myös kiinnostui kaikista vanhoista kirjoista äitinsä kautta, jonka takia Yuuichi on elämänsä aikana ehtinyt lukea todella monta eri kirjaa.
Isä puolestaan oli hivenen tiukka poikaansa kohtaan, koska hän jaksoi jankuttaa Yuuichille siitä, kuinka tämä oli tärkeää hommaa ja tätä ei voinut hutiloiden tehdä.

Vuonna 2003 Yuuichin isällä todettiin maksasyöpä, jonka takia sitten mies alkoi valmistamaan poikaansa ottamaan hänen paikkansa Shadow Brokerina. Yuuichi alkoi sitten pikku hiljaa ottaa isänsä paikan ja hän pärjäsikin todella hyvin, koska olihan häntä koulutettu jo lapsesta asti tähän.
Vuonna 2005 Yuuichin isä kuoli maksasyöpään ja siitä alkoi miehen äidin alamäki, koska nainen reagoi todella voimakkaasti miehensä kuolemaan. Nainen aloitti tupakanpolton, joka sitten johti siihen, että vuonna 2007 Yuuichin äiti sitten kuoli sydäninfarktiin. Molempien vanhempien menetys oli aikamoinen Yuuichille, joka kumminkin jatkoi elämäänsä ja viisaampana ei ikinä koskenut tupakkaan. Nimittäin hän halusi pysyä terveenä ja elossa mahdollisimman pitkään.

Loppu vuodesta 2008 Yuiuichi meni töihin Sakurako Highiin, kun Kiyoharun isä oli pyytänyt häntä vähän katsomaan poikansa perään ja he tiesivät sen, että Kiyoharu hakisi Sakurako Highiin töihin, joten Yuuichi ryhtyi kirjastonhoitajaksi koululle ja hankki asunnon Shibuyasta, lähelle koulua. Kumminkin hän aina välillä käy oikeassa kodissaan, mutta nyt asuu väliaikaisesti Shibuyassa.Luonne: Tämä mies on yksi iso mysteeripommi. Nimittäin hänellä on kaksi persoonallisuutta ja hänellä on kyky piilotella kaikelta ellei sitten anna itsensä löytyä. Nämä persoonallisuudet eivät loppujen lopuksi eroa paljolla toisistaan muuten kuin ulkonäöllisesti, mutta on sitä kumminkin vaikea uskoa että kyseessä on yksi ja sama henkilö.

Yuuichi on aikamoinen diiva, jonka ympärillä on sellainen eleganttinen aura. Suoraan sanottuna hänestä loistaa se tietynlainen diivamaisuus. Vaikka hänestä saa helposti sellaisen vaikutelman, että hän pitää itseään ylempiluokkaisena, niin tuo ei katso ketään nenänsä vartta pitkin. Hän itseasiassa osaa tulla hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, vaikkakin hän osaa olla todella viekas ja rakastaa juoruilua. Ei hän siis sitä pahalla tee, vaan se on hänelle pientä viihdettä seurata miten juoru liikkuu ihmiseltä toiselle ja mitä seurauksia siitä syntyy. Totta kai hän ei nyt ala kaikkea juoruilemaan muille, että jos hänen ystävänsä avautuu hänelle, niin mies ei sitä kerro eteenpäin. Vaikka hän myy tietoa, niin on tietenkin sellaisia tietoja, joita hän ei myisi mihinkään hintaan. Yuuichi uskaltaa flirttailla aivan avoimesti, vaikkakin ei ehkä käytä niin rivoja sanoja, vaan leidimäisesti hoitaa tilanteen.

Yuuichi on todella itsevarma ja hän tietää hänellä olevan valtaa, koska hän tietää kaikesta kaiken. Hän haluaakin hoitaa vaikeat tilanteet puhumalla, vaikkakin tuo tilanteen vaatiessa turvautuu aseeseen, mutta ei hän kumminkaan ole hyvä tappelemaan. Oikeastaan miehestä ei ole tappelemaan, vaan tuo hoitaa tilanteen siten, että hän voi vihjata tietävänsä henkilön salaisimmatkin paheet, joita kenenkään muun ei pitäisi tietää. Kyllä hän uskaltaa kiristää ihmisiä ilman minkäänlaista omantunnon tuskia.
Yuuichi on omalla tavallaan viekas ja tuon kanssa ei kannata leikkiä kissa ja hiiri-leikkiä, koska vaikka hän ei ole fyysisesti vahva, niin hän on fiksu tapaus. Onhan hän sentään Shadow Broker, jonka henkilöllisyyttä ei olla saatu selvitettyä, jos hän ei ole antanut sen henkilön sitä tietävän.
Yuuichi on oikea elektroniikan ihmelapsi. Hän osaa hakkeroida niin hyvin, että parempaa saa etsiä ja miehellä on tapana koneen ääressä puhua itsekseen. Tietenkään mies ei mainosta näitä taitojaan kenellekään. Nimittäin hän on vain tyytyväinen siihen, että hän itse tietää sen.

Jasmine ja Yuuichi ovat samankaltaisia, vaikkakin Jasmine on diivamaisempi ja tuon ympärillä oleva aura on entistä elegantimpi ja naisellisempi, kun taas Yuiichi omana itsenään ei ole niin näyttävä kuin Jasmine. Kaikkien huomio kiinnittyy todella helposti viktoriaanisiin mekkoihin pukeutuvaan Jasmineen.Ulkonäkö: Yuuichin hiukset ovat vaalean ruskeat ja aika lyhyet. Hiusten jakaus menee aikalailla keskeltä. Hiukset ovat suorat ja aina siististi laitettu. Oikeastaan Yuuichi ei ikinä poistu kotooltaan ilman että on laittanut kevyen meikin naamaansa ja hiukset on laitettu siistiksi. Mies pitää todella hyvää huolta ulkonäöstään, vaikkakin hän ei välttämättä ihmismassasta erotu yhtä paljon kuin Jasmine. Silmät ovat tumman ruskean väriset ja iho on vaalea. Kynnet on aina hyvin hoidetut ja joskus voi olla päällystänyt kyntensä lämpimän värisellä kynsilakalla. Pituutta mieheltä löytyy suunnilleen 170cm ja hän ruumiinrakenteelta mies on hoikka, mutta hän on normaalinpainon mitoissa.
Vaatetyyli on asiallinen ja tietyllä tapaa elegantti. Hän pukeutuu ihan miesten vaatteisiin, vaikkakin katsoo tarkkaan mitä laittaa päälle. Mitään räikeitä värejä mies ei pue päälleen vaan lämpimän pehmeitä ja yleensä tuolta löytyy ruskean sävyisiä vaatekappaleita.
Aina hän laittaa sormuksia sormiinsa, jotka ovat koristeellisia ja upeita. Kaulakoruja Yuuichi ei kumminkaan käytä, mutta joskus voi olla joku hopeinen rannekoru, mutta hän tykkää pitää sormuksia. Ilman sormuksia hän ei oikeastaan osaa olla.

Jasminen huomaa kilometrienkin päähän suoraan sanottuna, nimittäin tuon tyyli on viktoriaaninen. Kampaus on myös hyvin näyttävä, jossa on aina jonkinlaisia hiuskoristeita, kuten esimerkiksi höyheniä ja ruusuja. Yleensä hän pukeutuu Jasminena lilan sävyyn, mutta joskus pukeutuu muihin väreihin myös. Kynnet ovat hyvin huolletut ja aikamoiset manikyyrit tuo tekee itselleen.
Meikki on näyttävää, mutta kaunista. Uskoisi tuon meikin teossa kestävän monta tuntia, mutta vuosien saatossa mies on oppinut tekemään meikin nopeasti alle 20 minuutissa. Jasminena mies näyttää aivan naiselta, että jos tuo ei puhuisi, niin voisi luulla tuon olevan oikeasti nainen.
Jasmine pitää aina viktoriaanisia mekkoja, jotka kyllä keräävät huomiota ja asuun sopivia koruja tuo pitää aina päällä. Hän kantaa aina viuhkaa mukanaan, joka sopii hänen viktoriaaniseen tyyliin todella hyvin.


Kuvissa: Jasmine You (Ex-Versailles)

Muuta:
- Veriryhmä B
- Juo paljon teetä (Etenkin jasmiiniteetä)
- Motto: "Toki wa kane nari" (Time is money)
- Harrastaa moottoriurheilun katsomista
- Rakastaa taikatemppuja ja on harrastanut niitä kauan

Hahmopalkinnot:
- Vuoden Nero 2013 (1. sija)

- Suhteet -

- Pelit -

Torstai 10. lokakuuta 2013
Men - I hate them! Can you marry me and make me happy, pretty please?
With Bom ~ Maya
Bom ilmestyy yhtäkkiä Yuuichin luokse ja alkaa avautua miehelle, joka on ottanut esille erilaisia söpöjä ja värikkäitä tavaroita pöydälle ja antoi naiselle muutaman pehmolelun. Bom avautuu viimeisimmästä miehestä, jonka kanssa on ollut pareilla treffeillä ja nyt tuosta ei ole kuulunut mitään. Aikooko Yuuichi kostaa sen jotenkin tuolle miehelle samalla kun yrittää piristää rakasta ystävätärtään?
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa