Song Oh

Siirry alas

Song Oh

Viesti  Samirix lähetetty Su Syys 22, 2013 12:31 pmNimi: Song Oh
Ikä: 19 (22.3.1995)
Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntautuminen: Bi
Siviilisääty: Sinkku

Vuosikurssi: 3. vuosikurssi
Luokka: 3-A
Luokanvalvoja: Heechul Kim
Valinnaiset: Tietotekniikka, kalligrafia, kemia
Huone: 108
Huonekaveri: Junhyung Yong

Perhetausta & historia: Songin isä työskenteli eräälle yakuza-klaanille, Ryūjin-kaille freelancerina toimien enimmäkseen kuriirina. Mies oli elänyt suurimman osan elämästään hän on toiminut huijarina, jonka takia sitten monen mutkan jälkeen oli saanut hommia Ryūjin-kailta. Hän ei ikinä ole tavannut yakuzan-klaanin johtoa, mutta hänellä oli yhteyshenkilö, joka oli erään luutnantin oikeakäsi ja kaksikko ystävystyi ajan mittaan oikeasti jopa. Kumminkin Songin isä teki aikamoisen typerän tempun, kun ryösti Ryūjin-kailta ison summan rahaa ja katosi teille tietämättömille samantien.
Tietenkään siitä yakuza-klaani ei pitänyt ja nuo eivät luovuttaneet miehen etsinnöissä. Vaikkakin jotkut nostivat hattua sille, että äijä uskalsi tehdä tuollaisen tempun.

Kumminkin mies asettui aloilleen ja meni yhteen Songin äidin kanssa. Vuoden kuluttua heille syntyi poikalapsi, jonka nimeksi tuli Song. Perheen isä ei ikinä paljastanut menneisyydestään aivan kaikkea, esimerkiksi sen seikan, että tuo oli ollut monta vuotta karkuteillä yakuza-klaanilta, kun oli ryöstänyt noilta aikamoisen summan rahaa. Oikeastaan se oli tavallaan unohtunut vuosien saatossa.

Kumminkin se alamäki Songin perheen elämässä alkoi, kun Ryūjin-kai löysi perheen isän ja vaativat häntä maksamaan kaiken takaisin. Aivan sama miten tai mistä mies hankkisi rahat, hän oli heille velkaa sen. Muuten Songin isälle kävisi huonosti ja pahimmassa tapauksessa myös hänen perheelle. Tällöin Song oli 9-vuotias ja pojan äiti odotti tyttölasta tuolloin. Pojan isän piti siis palata takaisin rikollisen tielle. Vanhempien välit viilenivät todella paljon ja pojan äiti lievästi masentui tuolloin. Song itse ei oikein ymmärtänyt koko juttua, jonka takia hän oli hyvin hämmentynyt.
Songin isä kuoli pojan ollessa 12-vuotias, kun oli yrittänyt huijata itselleen aikamoisen summan, mutta oli epäonnistunut siinä ja hänet murhattiin raa'asti. Puoliakaan velasta ei onnistunut maksamaan, joten perheen isän ystävä, joka oli ollut miehen yhteyshenkilö oli sitten alkanut kouluttaa Songia, joka alkaisi toimimaan Ryūjin-kain freelancerina, kunhan olisi saanut kunnon koulutusta. Häntä opetettiin käyttämään asetta, jos joskus joutuisi sellaiseen tilanteeseen, missä Song joutuisi turvautumaan siihen. Nimittäin yakuzojen hommat eivät olleet maailman turvallisempia. Song ehti hetken aikaa surea isänsä kuolemaa, mutta sitten Ryūjin-kaihin kuuluva isänsä ystävä alkoi todellakin ottamaan thäntä erilaisiin tehtäviin mukaan.

Perheen kesken ei puhuttu tästä ollenkaan. Songin äiti ei ikinä ottanut sitä puheeksi ja sen takia poika ei ikinä ole oikein uskaltanut puhua niistä tehtävistä kenellekään. Aluksi hän näki painajaisia kaikista niistä mitä näki niissä tehtävissä, mutta ajan mittaan tuo onnistui jotenkin kovettamaan itsensä ja ei antanut itsensä murehtia niistä. Kumminkin aina oli vaikeaa tappaa joku. Aina poika epäröi sen asian kanssa ja ei tykännyt kanniskella käsiasetta mukanaan, mutta tiesi sen että hän todellakin tarvitsi sitä oman turvallisuutensa takia. Näin Song joutui tahtomattaan Ryūjin-kain hommiin.

Song on pitänyt perheensä kasassa, kun hänen äitinsä on vielä monen vuoden jälkeenkin aivan murtunut tästä. Nimittäin pojan äiti ei tiennyt tästä asiasta ollenkaan. Hänellä on jotenkin hyvin ristiriitaiset tunteet, mutta perheen kesken tästä ei puhuta. Jos siitä ei puhuttu, niin oli helppo kuvitelle ettei sitä ole ikinä tapahtunut. Tämän takia Song ei ole pystynyt puhumaan siitä, mitä hän on joutunut kokemaan ja näkemään.
Pojan pikkusisko ei tiedä aivan kaikkea tästä hommasta ja Song haluaa pitää sen niin. Nuorukainen on aina ollut todella suojelevainen pikkusiskoaan kohtaan, koska ei halua tuon joutuvan kokemaan samaa kuin hän.
Yakuzan yhteyshenkilö ja pojan isän ystävä on sellainen henkilö, johon Song pystyy luottamaan. Hän onkin auttanut Songia selviytymään, vaikkakin helposti Song ei kerro aivan kaikkea tuollekaan. Poika yrittää selviytyä yksin. Muutenkin mies on ollut perheen tukena ja tarjonnut heille apua vaikeina aikoina.
Poika itse ei tiedä mitä ajatella isästään. Vielä tänäkin päivänä hänen tunteensa isäänsä kohtaan ovat hyvin ristiriitaiset. Nimittäin hän tavallaan vihaa isäänsä, koska tuon takia heidän perheensä kärsii, mutta sitten taas hän ei halua olla isälleen vihainen.Luonne: Suoraan sanottuna Song on hajalla. Se mitä hän on joutunut nuorella iällä oppimaan, näkemään, kokemaan on hajottanut häntä, etenkin kun poika on luonnostaan herkkä. Hän on kumminkin oppinut kovettamaan itsensä ja pitämään kaiken sisällään. Pojalla ei oikein ole ketään, kenen kanssa puhuisi niistä asioista, jotka painavat hänen mieltään. Song oikeastaan toivoisi, että hänellä olisi samanlaisia huolia kuin muilla nuorilla, koska se mitä hän joutuu isänsä takia kantamaan harteillaan on aivan liikaa hänelle. Mukisematta kumminkin kantaa sen taakan. Hän tietää sen, että on turha energiaa kuluttaa valittamiseen.

Nuorempana Song oli huoleton ja iloinen, mutta nykypäivänä hän on pelkkä varjo siitä todellisuudessa. Hän näyttelee olevansa sellainen koulussa ja muutenkin, mutta todellisuus on jotain muuta. Hymyilee kohteliaasti ja on kiltti kaikille. Se on kuin hän yrittäisi sillä hyvittää kaiken sen pahan, mitä hän joutuu tekemään yakuzan antamissa tehtävissä.
Song pelkää ystävystyä kenenkään kanssa, koska hän ei halua vahingossakaan asettaa heitä hengenvaaraan ja muutenkin hän pelkää tekevänsä vahingossa saman virheen, jonka hänen isänsä oli tehnyt. Hän on mukava muille ja vaikuttaa siltä ettei olisi huolia, mutta todellisuus on jotain aivan muuta. Kumminkin poika ei anna kenenkään tulla liian lähelle. On oppinut tekemään näkymättömän suojamuurin, jolla suojaa sekä itseään että muita. Songia pelottaa todella paljon, mutta ei halua näyttää sitä muille. Nimittäin silloin hän joutuisi selittämään sen mitä hän pelkää ja miksi.
Song inhoaa itseään, mutta ei näytä sitä ulospäin. Lukitsee kaiken sisälleen ja aina välillä se paisuu niin pahaksi, että hänen on pakko purata se jotenkin ulos. Sen hän tekee aina kun on yksin ja varmistaa sen että on oikeasti yksin.

Song kärsii painajaisista, mutta on pikku hiljaa tottunut vähäiseen unen saantiin. Joskus on niitä parempia kausia, kun hän kykenee nukkumaan vähän paremmin, mutta aina joskus ne painajaiset palaavat. Song pitää itseään heikkona ihmisenä ja itseinho osaa olla todella paha, mutta hän tekee hommansa saadakseen maksettua isänsä velan Ryūjin-kaille. Vaikka hän pitää itseään heikkona, niin yrittää selviytyä tästä yksin. Ei halua vetää ketään ulkopuolista mukaan tähän ja tämän takia on tehnyt sen päätöksen, ettei kauheasti kaveeraa kenenkään kanssa. Hyvän päivän tuttuja on, mutta Song ei anna itsensä ystävystyä kenenkään kanssa liikaa.

Ryūjin-kain jäsenten seurassa Song yrittää olla näyttämättä pelkoa, vaan yrittää saada lukittua kaikki mahdolliset tunteet sisäänsä, ettei kukaan näkisi mitä hän tuntee. Hän pelkää heitä, koska tietää aivan liiankin hyvin mihin ne miehet kykenevät ja pelkää sitä, että hänestä tulisi samanlainen.


Kuvissa: Song Oh (F.I.X)

Ulkönäko: Ruumiinrakenteeltaan Song on hoikka ja ei tuolla erikseen näy mitään käsilihaksia. Poika kuuluu niihin 'nätteihin' poikiin ja muutenkin tuolla on vähän niitä femiinisiä piirteitä. Hiukset ovat väriltään vaalean ruskeat ja lyhyet. Otsahiukset on laitettu menemääv sivulle tai sitten ne on jätettyä vähän sekaisen näköisesti otsan eteen. Song näyttää sellaiselta kiltiltä ja lempeältä ihmiseltä ja tuon silmät heijastavat sen mitä poika oikeasti tuntee, vaikka tuo yrittää aina peittää sen, mutta se ei ole niin helppoa. Pituutta löytyy se 181cm.

Songin pukeutumistyyli ei ole sen kummallinen. Tuo pukeutuu yleensä aika mustavalkoisiin vaatteisiin tai sitten todella haaleisiin sävyihin. Kumminkin asiallisen siisteihin vaatteisiin pukeutuu ja tuo pitää sellaisia löysiä verryttelyhousuja sitten aina kun loikoilee asuntolalla tai kotona.

Muuta:
- Veriryhmä B
- Tykkää Coca-Colasta
- Lukee paljon kirjoja

Hahmopalkinnot:
- Vuoden Angstiteini 2013 (2. sija)

- Suhteet -

Junhyung Yong
Junhyung on Songin huonekaveri, jonka kanssa pojan on helppo olla, koska Junhyung ei turhia kysele, vaan keskittyy omiin juttuihinsa. Siitä Song onkin todella helpottunut, että juuri tämä nuorukainen on hänen huonetoverinsa. Junhyung on mukava omalla, ehkä hivenen oudolla tavalla jopa ja jos tilanne olisi erilainen Songilla, niin hän voisi jopa haluta olla toisen ystävä.
Kaksikko joskus katsovat elokuvia yhdessä, joista Song kyllä pitää todella paljon, koska silloin hänen on helppo vain unohtaa kaikki omat murheensa ja keskittyä siihen elokuvaan.

- Pelit -
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa