Were you this hot when we last met or am I just drunk? (K16) [VALMIS]

Siirry alas

Were you this hot when we last met or am I just drunk? (K16) [VALMIS]

Viesti  Vierailija lähetetty La Syys 21, 2013 10:56 am

// Destie tänne Gacktin kanssa!! Syvät pahoitteluni tästä otsikosta... Otsikot on vaikeimpia keksiä. :D//

Lauantai 21. syyskuuta 2013, myöhäinen ilta

Hideto "Hyde" Takarai

Askeleet kaikuivat tyhjillä pikkukujilla kenkien iskeytyessä nopeassa tahdissa asfalttiin, ja talojen ikkunoissa palavat valot sekä parin korttelin päässä kuuluva liikenteen ääni olivat ainoat asiat, jotka toivat juoksevalle miehelle hieman lohtua. Hideto oli suoraan sanottuna vitunmoisessa kusessa.

Koko juttu oli saanut alkunsa siitä, kun Hyde oli saanut pari päivää sitten yakuzoilta tehtävän toimittaa huumeita eräälle rikollisliigalle. Kaikki oli onnistunut mainiosti, kunnes poliisit olivat yhtäkkiä pelmahtaneet paikalle hetki Hyden poistumisen jälkeen, ja koko sakki oli luullut miehen kannelleen heistä kytille. Pakoon päässeet jengiläiset olivat ilmeisesti päättäneet kostaa ja etsiä Hideton käsiinsä, ja niin he olivat myös tehneet ja jahtasivat nyt syytöntä miestä ympäri Tokiota.
Juokseminen ei oikein sopinut Hyden arvolle, mutta tässä tapauksessa, jossa hän olisi luultavasti menettänyt jonkin ruumiinosansa tai jopa henkensä, hän mieluummin näytti ei-niin-hyvännäköiseltä juostessaan kuin coolilta kävellessään ja jäädessään rikollisten leikkikaluksi.

Hyde huomasi jossain kohtaa olevansa täysin eksyksissä, sillä hän ei ollut ollut vielä kertaakaan tässä osassa Tokiota. Ainakaan niin, että hän muistaisi siitä mitään. Mies vilkuili vähän väliä olkansa yli nähdäkseen, oliko hän onnistunut karistamaan seuraajansa, eikä hän onnekseen ollut nähnyt heistä vähään aikaan vilaustakaan. Se ei kuitenkaan tarkoittanut, etteivät rikolliset olleet vielä hänen perässään.
'Jos onnistun etsimään jostain metron niin saattaisin jopa--' Hideton ajatukset katkesivat hänen kääntyessään kulman taakse ja törmätessään suoraan jotain ihmistä päin. Toinen oli tullut vastaan niin yllättäen, ettei Hidetolla ollut ollut aikaa hidastaa vauhtiaan yhtään saatika yrittää väistää, joten hän kirosanojen saattelemana lensi perseelleen maahan.

"Sori, mä en kattonu eteeni ja-- Tunnenko mä sut jostain?" Mies silmäili häkeltyneenä törmäämänsä miehen kasvoja noustessaan pikaisesti jaloilleen, ollen melko varma, että oli nähnyt ne jossain aiemminkin. Ja sitten se iski häneen kuin salama kirkkaalta taivaalta.
"Gackt?" Hyde kysyi, tai pikemminkin totesi, virneen levitessä hänen huulilleen. Virne kuitenkin haihtui yhtä nopeasti kuin se oli tullutkin, koska Hyde muisti, miksi hän oli oikeastaan edes juossut pitkin Tokion katuja. "Me vasta tavattiin ja niin edelleen, mutta voinko pyytää sulta pientä palvelusta? Mulla on vähän... tilanne meneillään, ja tarvisin nyt heti jonkun väliaikaisen piilopaikan."


Viimeinen muokkaaja, Woon pvm Ke Syys 25, 2013 2:15 pm, muokattu 2 kertaa

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Were you this hot when we last met or am I just drunk? (K16) [VALMIS]

Viesti  Vierailija lähetetty Su Syys 22, 2013 5:37 am

// Here we come! Otsikot on kyllä ikuinen riesa. :'DD //

Gackt

Ruoan laittaminen ei ollut Gacktin mitään suurempia kykyjä. Itseasiassa hän oli niin laiska kokki, että hänellä meni monta päivää ruoan laittamiseen. Miten se oli mahdollista, hän ei itsekään sitä tiennyt. Siksi hän tyytyi usein noutoruokien ihmeellisiin maailmoihin. Ja juuri sen takia hänellä oli toisessa kädessä paperinen pussi täynnä korealaista noutoruokaa, kun toisella kädellä yritti saada ohi kulkevien taksien huomion. Häntä laiskotti, eikä sen takia jaksanut edes tuhlata ajatusta sille, että kävelisi kotiin tai änkeäisi itsensä likaiseen ihmisiä täynnä olevaan metroon. Ja sitä paitsi hänellä oli varaa taksiin, joten miksi ei käyttäisi rahojen tuomia etuja?

Päällään tuolla maailman historian opettajalla oli päällään valkoinen kauluspaita, jonka ensimmäiset napit olivat rennosti avattu, paljastaen hieman paljasta pintaa rintakehän kohdalta. Valkoisen paidan päällä oli musta tyylikäs puvuntakki, jonka oli avannut lähtiessään töistä. Jalassa oli taas mustat vartalonmyöteiset farkut ja kenkinä toimi normaalit mustat kengät, joita hän yleensä töissä käytti. Gackt oli tuhlannut iltansa korjailessaan erilaisia historian aineita koululla - hän ei tykännyt tuoda töitä kotiin, koska hän ei mielellään repinyt hiuksia päästään kotona oppilaiden epäkorrektisten faktojen takia. Teki sen mieluusti koulussa, jossa hänelle vielä maksettiin palkkaakin siellä olemisesta. Työpäivän päätettyä oli suuntanut itsensä lempi korealaista ravintolaa kohti maha muristen, josta päästiinkin juuri siihen tilanteeseen missä hän juuri nyt oli:

taksin kiinni saamiseen.

Ei hänen kauaa sitä taksia tarvinnut huitoa itselleen, kun yksi sellainen jo hidastui hiljalleen hänen kohdilleen. Hän oli juuri vapaalla kädellään avaamassa sitä ovea, kunnes huomasi menettävänsä jonkin kovan takia tasapainonsa ja törmäävänsä suoraan sitä taksin kylkeä päin. Paperinen pussi lensi maahan ja Gackt tarrasi molemmilla käsillään taksiin kiinni, vetäen syvää henkeä.  Hän tunsi jo kylkiensä mustuvan - ai että hän vihasi mustelmia ja työnsi sitten itsensä taksista irti ja käänsi 'hiukan' ärtyneen oloisen katseensa tuohon hänen törmääjäänsä, joka vielä kehtasi pahoitella tapahtunutta vain sen takia, että ei katsonut eteensä.

Gackt aukaisi suunsa ja meinasi sanoa jotain erittäin harkittua ja viiltävää, kunnes sanat takertuivat hänen kurkkuunsa ja hänen kulmansa kurtistuivat hieman. Hän tunnisti toisen heti - ja ilmeisesti tuo alkoi myös tajuta kehen oli törmännyt. Miten oli mahdollista, että näin isossa maassa törmäisi toiseen, kun hän oli jo vuosia onnistunut täydellisesti välttämään toista?
"Hideto", Gackt totesi käyttäen toisen oikeaa nimeä. Gacktin ääni oli viileän kylmä ja siitä pystyi ehkä kuulemaan, ettei ollut kauhean innostunut tästä juonenkäänteestään hänen elämässään. Mies harkitsi vahvasti sitä vaihtoehtoa, että nappaisi sen ruokapussinsa siitä maasta ja livahtaisi vielä siihen vieressä olevaan taksiin, kunnes tuo haamu menneisyydestä kehtasi häneltä pyytää palvelusta.

"Fuck, mihin ongelmiin sä itsesi olet nyt saanut?" Hän mutisi lähinnä itsekseen ja puristi sormillaan hiukan nenänvarttaan, tuntiessa kuinka päänsärky teki tietään jo miehen elämään. Mies tiesi jo mitä tulisi tekemään, mutta hän ei voinut kuin miettiä että katuisi päätöstään myöhemmin. Hän kumartui nostamaan tuon pussin maasta, avasi taksin oven ja astui itse sisään, luoden silmäyksen tuohon vanhaan tuttuunsa.

"Parasta hypätä kyytiin, koska en ala sen kummemin odottamaan", hän totesi ja alkoi kertoa taksikuskille osoitettaan.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Were you this hot when we last met or am I just drunk? (K16) [VALMIS]

Viesti  Vierailija lähetetty Su Syys 22, 2013 10:46 am

Hideto "Hyde" Takarai

Gacktin toistaessa Hideton nimen mies ei voinut olla huomaamatta jäätävää äänensävyä, ja hän kohotti hieman toista kulmaansa sille. Kyllä, heidän tiensä olivat erkaantuneet muutama vuosi sitten yllättäen, eikä Hyde vieläkään oikein tiennyt syytä siihen, mutta ei kai Gacktilla ollut mitään syytä olla noin... kylmä? Hideto yritti palautella mieleensä viimeisintä kertaa, jolloin hän oli ystävänsä kanssa aikaa viettänyt, mutta hän muisti hämärästi vain joitakin lyhyitä keskustelunpätkiä sieltä sun täältä. Ja tietysti sen yön, jolloin hän oli miehen ensi kertaa tavannut. Sitä hän ei unohtaisi koskaan, mutta nykyään hän muisteli sitä lähinnä kavereiden keskeisenä huvitteluna, vaikka he olivatkin ystävystyneet vasta sen jälkeen.
Hyde siirsi ajatuksensa syrjempään, kun pidempi mies mutisi jotain itsekseen ja astui sisälle taksiin, jättäen oven, ilmeisesti vasten tahtoaan, auki Hydeä varten ja kehoittaen häntä hyppäämään kyytiin. Eikä häntä tarvinnut kahta kertaa käskeä.

Taksimatka sujui painostavan hiljaisuuden vallitessa, eikä kumpikaan matkustajista näyttänyt olevan valmis ottamaan ensimmäistä askelta sen rikkomiseen. Hideto pyöritteli sormessaan olevaa hopeasormusta ja vaihtoi aina välillä pakkomielteisen räpläilyn nahkatakkinsa reunaan, vilkuillen vaivihkaa vieressään istuvaa kauniskasvoista miestä. Hänellä oli omalla tavallaan ollut ikävä häntä. Aikaa kuluttua tarpeeksi Hideto oli jossain vaiheessa lakannut miettimästä häntä, mutta aina silloin tällöin tehdessään arkisia asioita, kuten juodessaan alkoholia tai kuunnellessaan musiikkia, mies oli huomannut tuttujen kasvojen piirtyvän mieleensä. Ja nyt, kun tuo kyseinen ihminen oli ilmestynyt jälleen kerran hänen elämäänsä, hän ei tiennyt, miten hänen olisi pitänyt käyttäytyä.

Värikkäät mainosvalot sulautuivat yhtenäiseksi massaksi nahkatakkiin, revittyihin farkkuihin ja mustaan kireään t-paitaan pukeutuneen miehen nojatessa päätään viileää ikkunalasia vasten. Pian taksi jo pysähtyikin erään kerrostalon eteen, ja tarkistettuaan osoitteen olevan oikea taksikuski ilmoitti matkan hinnan. Hideto olisi muuten tarjoutunut maksamaan ainakin puolet, mutta lompakko oli unohtunut kotiin. Ei Gackt olisi kyllä varmaan edes hyväksynyt hänen rahojaan.

"Kiitos", Hideto hymähti hiljaa kompuroituaan autosta ulos ja luotuaan katseen ympäristöönsä. Nyt kun hän tarkemmin mietti, niin hän ei ollut koskaan käynyt Gacktin luona. He olivat yleensä olleet Hideton asunnolla, baarissa tai missä milloinkin huvitti. Oli outoa seistä kerrostalon edessä ja ajatella Gakuton asuvan siellä.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Were you this hot when we last met or am I just drunk? (K16) [VALMIS]

Viesti  Vierailija lähetetty Su Syys 22, 2013 11:47 am

Gackt

Hiljaisuus oli sellainen asia, mikä ei yleensä kauheasti häirinnyt häntä. Itseasiassa juuri silläkin hetkellä hän nautti siitä hiljaisuudesta ja koki sen mielekkäämpänä vaihtoehtona kuin hänen vieressä istuvansa vanhan tutun kanssa juttelemisen. Koko matkan ajan hän katsoikin taktisesti ikkunasta ulos, jotta ei vahingossakaan antaisi toiselle juttelemisen aihetta ja hänen ei tarvitsisi pohtia sitä mitä kaikkea toinen oli hänen elämäänsä aikoinaan tuonut ja kenties vienytkin, vaikka ei Hideto siitä asiasta ollut mitenkään tietoinen.  Tai no, hänhän se oli joka otti taktisen vetäytymisen käyttöönsä, mutta koska tiesi mitä olisi tapahtunut jos ei olisi sitä tehnyt.

Hei hetkinen. Hitto. Hän oli kaikesta huolimatta päästänyt toisen takaisin hänen päänsä sisään, vaikka oli yrittänyt pitää katseensa ja mielensä siinä ohikulkevien valomassojen kirkkaudessa. Hänen olisi parasta päästä tuosta toisesta mahdollisimman nopeasti eroon. Tunnin. Kaksi maksimmissaan Hideto saisi viettää hänen luonaan ja sen jälkeen saisi marssia pois hänen elämästään. Gacktin elämä oli jo hyvä, eikä tarvinnut erilaisia draamaelementtejä.

Taksin kurvatessa tutun kerrostalon edustalle, Gackt mitään sanomatta kaivoi lompakkonsa esille, maksoi taksikuskille sanoen tuon saavan pitävän loput ja astuen ulos taksista. Kulkeminen kohti kerrostaloa alkoi, eikä tehnyt elettäkään pyytääkseen toista seuraamaan häntä. Kyllä tuo tulisi perässä jos tahtoisi - eihän Gackt oikeastaan edes halunnut tuota hänen luokseen. Pian oltiinkin jo kerrostalon hissin sisällä, jossa Gackt painoi numeroa seitsemän, nojaten samalla yhteen hissin seinämään.

Bing. Hissi oli saapunut oikeaan kerrokseen. Gackt käveli kotiovellensa, kaivoi avaimet ja avasi oven paljastaen tyylikkäästi tummiin sävyihin sisustetun asunnon. Gackt astui itse ensimmäisenä sisään ja  potkaisi kengät eteiseen ja käveli siitä suoraan olohuoneen läpi keittiöön, heittäen ruokakassin tiskipöydälle. Mitään kummempia sanomatta hän avasi jääkaapin oven, otti kaksi pulloa kylmää olutta kävellen sitten takaisin olohuoneeseen, pamautten toisen oluen olohuoneessa olevalle mustalle pöydälle.
"Ketä juoksit pakoon tällä kertaa?" Hän sitten kysyi, koska oli lopulta päätynyt siihen tulokseen, että ansaitsi tietää syyn miksi toinen oli törmännyt häneen niin brutaalisti aikaisemmin. Hän avasi oluen kierrekorkin, juoden siitä samantien pienen huikan. Kylmäolut maistui hyvälle juuri sillä hetkellä - piti olla kuitenkin juomatta liikaa, varsinkin kun Hideto oli hänen seurassaan.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Were you this hot when we last met or am I just drunk? (K16) [VALMIS]

Viesti  Vierailija lähetetty Su Syys 22, 2013 1:08 pm

Hideto "Hyde" Takarai

Oliko Gackt ollut aina tällainen? Luultavasti. Hänestä ei ikinä ottanut kunnolla selvää; korkeintaan sai pieniä vihjauksia siitä, mitä miehen päässä mahtoi sillä hetkellä liikkua. Ja se oli aina vetänyt Hydeä magneetin lailla puoleensa.
Nahkatakkinen lähti kävelemään pidemmän miehen perässä vaikka pyyntöä ei tullut, ja päästyään hissin kautta toisen asunnolle hän jähmettyi hetkeksi ovensuuhun, epäröiden astua kynnyksen yli. Siitä tosiaan oli pitkä aika, kun hän viimeksi oli nähnyt Gacktin. Entä jos Gackt seurusteli..? Nopea silmäily ympäri eteistä tappoi kuitenkin Hyden epäilyt, sillä kaikki siellä olevat vaatteet pystyi tunnistamaan Gacktin omaisuudeksi, eikä missään näkynyt merkkejä toisesta asuinkumppanista. Niinpä Hyde asteli peremmälle, sulkien oven perässään ja riisuen kengät jalastaan, ja siirtyi olohuoneen puolelle.

"Kertoisin, jos tietäisin", mies vastasi ja tarttui hetken harkinnan jälkeen olutpulloon, heittäytyen sitten rennosti sohvan kulmaan ja nostaen toisen kätensä selkänojalle. "Sen verran sain selvää, että viimeisin jengi, jolle myin aineita, joutu poliisien nappaamaks hetki mun lähdön jälkeen, ja ne kaikki luuli, että mä kerroin niille niistä." Hideto avasi pullon kädessään, juoden saman tien aimo kulauksen. Hän antoi katseensa kiertää asunnossa ja yritti painaa jokaisen yksityiskohdan mieleensä, sillä tämä tulisi luultavasti olemaan ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun hän kävisi täällä. Kaikki oli kuin sisustuslehden etusivulta, eikä Hideto voinut estää pientä virnettä kohoamasta huulilleen. Samalla hän kiinnitti epähuomiossaan huomiota siihen, että koko paikka tuoksui Gacktilta. Vittu.

"Näytät vieläkin viihtyvän yksinäsi", Hideto totesi huvittuneesti tuhahtaen. Hän otti taas ison kulauksen oluestaan, ennen kuin laittoi sen väliaikaisesti jalkojensa väliin ja kaivoi röökiaskin ja sytkärin takkinsa vasemmasta povitaskusta. "Ota jos kelpaa." Mies heitti askin pöydälle ja sytytti oman tupakkansa, vetäen syvän henkäyksen siitä ja ottaen oluen toiseen käteensä. Samalla hän jäi tuijottamaan Gacktia, yrittäen saada miehen lähtemään mukaan tuijotuskilpailuun.
Ennen pitkää Hydeä alkoi vaivata kysymys, miksi Gackt oli lähtenyt. Hän oli luullut heidän tulevan ihan hyvin juttuun. Alkoholi ei ollut kuitenkaan vaikuttanut vielä tarpeeksi, että hänellä olisi riittänyt rohkeutta kysyä asiasta.
"Onko sulla lisää?" Hyde kysyi sen sijaan, kurottautuen laittamaan tyhjäksi juomansa pullon sohvapöydälle. Hän oletti, ettei Gackt olisi arvostanut, jos hän olisi itse käynyt jääkaapilla. Nahkatakki alkoi pikkuhiljaa hiostaa sisäilmassa, joten Hyde päätti riisua sen vaivalloisen näköisesti pois yltään ja heittää lattialle.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Were you this hot when we last met or am I just drunk? (K16) [VALMIS]

Viesti  Vierailija lähetetty Su Syys 22, 2013 1:55 pm

// kehtasit vastata vielä XDD nukkumaan meneminen venyi kun piti vielä vastata! inspis! ///

Gackt

Gacktilla oli missio. Olla mahdollisimman epäystävällinen ja kylmä, että toisen ei edes tekisi mieli jatkaa oleskelua hänen luonaan. Oi kyllä hän muisti kuinka toinen aikoinaan sai hänet nauramaan ja jopa ensimmäistä kertaa haluamaan olla jonkun lähellä enemmän kuin normaalisti, mutta ne ajat olivat olleita ja menneitä. Niitä ei parannut muistella ollenkaan, ne oli haudattu jo takapihalle. Gackt inhosi sitä epävarmaa tunnetta, jonka toinen sai aikoinaan hänen vatsaansa ja kai hänen täytyi myöntää itselleen, että inhosi sitä muiden hajua toisen yllä. Oi kyllä, Gackt tiesi heti jos Hideto oli jonkun illan aikana löytänyt itsellensä jonkun. Ja Gackt omassa itsekkäässä persoonassaan ei voinut sietää jakamista - vaikka he eivät edes seurustelleet. Ja siinä se olikin pelottava asia. Toinen oli tullut joksikin sellaiseksi, jota Gackt ei olisi uskonut koskaan haluavansa. Eikä antanut itselleen edes sitä mahdollisuutta haluta, vaan poistui takaovesta heti kun oli mahdollisuus.

Gackt istuutui sohvalle, mahdollisimman kauas kuitenkin Hidetosta. Hän nosti toisen jalkansa toisen päälle ja välillä hän nautti kylmää olutta jo hikoilevasta pullosta.
"Ihme että et oo päässyt vielä hengestäsi", totesi sitten toisen kertomukselle ja hymähti toisen kommentille hänen yksinäisyydestään. Niin. Hänhän oli tietynlainen yksinäinen susi ollut aina, miksi ihmeessä se mitenkään muuttuisi? Kyllähän hänellä oli ystäviä ja nautti myös joidenkin seurasta ja nuo olivat hänelle tärkeitä, mutta uusiin ihmisiin tutustuminen oli aina niin vaivalloista.

Vilkaisi tuota tupakka-askia pöydällä ja sulavalla liikkeellä kumartui laskemaan oluensa siihen pöydälle ja ottamaan yhden kyseisestä askista, kaivaen sitten oman sytkärinsä housujensa taskusta, sytyttäen tupakan pitkillä sormillaan. Hän veti tupakkaa syvän henkäyksen ja puhalsi sitten savut keuhkoistaan pihalle. Pienenmoinen autuas tunne syttyi Gacktin mieleen ja hän ehkä ensimmäistä kertaa tuon toisen läsnäollessa hymyili pienesti:
"Tunnethan sä mut, enhän voisi jakaa asuntoani tai edes sänkyäni kenenkään kanssa ilman että jonkinlaisia konflikteja syntyisi", totesi sitten ja keskittyi sitten enemmän tupakkansa polttamiseen hetkeksi. Samalla tunsi kuinka toisen katse porautui häneen ja Gackt lopulta suostui kohtaamaan sen katseen, polttaen samalla tupakkaansa. Ilmekkään ei hänellä värähtänyt, kun hän vastasi siihen tiiviiseen katseeseen.

Lopulta tuon katsekontaktin rikkoi toisen kysymys lisäjuomista ja Gackt nyökkäsi pienesti, nousten seisomaan ja kävellen keittiöön. Hän avasi yhden keittiön kaapin ovista ja otti sieltä viskipullon. Se saisi kelvata toiselle. Hän otti myös kaksi lasia ja vei ne olohuoneeseen, tupakan ollessa hänen suupielillään. Hän laski lasit ja viskin pöydälle ja otti tupakan suustaan, puhaltaen savuja toista päin. Avasi tuon viskipullon ja kaatoi molempiin lasiin reilusti juomista - omaa hän tuskin kuitenkin tulisi juomaan, mutta kohteliaisuus syistä täytti myös itselleen lasin.  Hän ojensi toiselle toisen lasin ja istuutui takaisin sohvalle - edelleen mahdollisimman kauaksi toisesta.
"Sä siis edelleen teet hämäräbisneksiä", totesi sitten vähän enenmmän itselleen kuin Hidetolle. Lopulta tupakka tuli poltettua ja hän tumppasi sen pöydällä olevaan tuhkakuppiin. Hän käänsi katseensa toista kohti antoi hetken itsensä tuijottaa toista, kunnes tarttui siihen jo hiukan jäähtyneeseen kaljapulloonsa ja otti siitä pienen huikan.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Were you this hot when we last met or am I just drunk? (K16) [VALMIS]

Viesti  Vierailija lähetetty Su Syys 22, 2013 3:44 pm

// Sunkin oli sitten ihan pakko vastata?? x'D Olin ehtiny jo sulkea koneenkin mutta piti avata uudestaan... //

Hideto "Hyde" Takarai

Hyde kohautti olkiaan Gacktin toteamukselle, että oli ihme, että Hyde oli vielä elossa. Ei se henki niin helposti lähtenyt, vaikka hän sillä työnsä puolesta aina leikkikin. Pieni tyytyväisyys paistoi hänen kasvoiltaan, kun Gackt otti tupakan ja hetken kuluttua jopa hymyili vastatessaan Hydelle. Eikä Hyde voinut kuin naurahtaa.
"Tietysti mä sen tiedän. Jos sulla olis ollu joku, mä olisin lähinnä sääliny sitä, koska se olis joutunut herättämään sut aina aamuisin", mies sanoi ja jatkoi muistaessaan erään kerran, kun Gackt oli yöpynyt hänen luonaan, "jopa mä sain sillon kerran mustelman kylkeen, kun yritin saada sua hereille, ettet myöhästyis töistä."

Hideto tumppasi lähes loppuunpalaneen tupakkansa tuhkakuppiin Gacktin lähtiessä hakemaan lisää juotavaa keittiöstä, ja jäi nojailemaan polviinsa eteenpäin kumartuneena. Hän seurasi katseellaan Gacktin koko matkaa aina keittiöstä takaisin olohuoneeseen, sulkien silmiään hieman miehen puhaltaessa savut hänen naamalleen. Heillä oli ollut tapana tehdä sitä toisilleen usein, kun he olivat istuneet lähekkäin parvekkeen lattialla Hideton luona, nojanneet parvekkeen liukuoveen ja katselleet tähtiä, jotka tosin näkyivät huonosti kaupungin valoista johtuen, tai vastapäätä olevan kerrostalon asukkeja, jotka olivat unohtaneet sulkea sälekaihtimet. Silloin Hyde oli tuntenut olevansa elossa ensimmäistä kertaa vaimostaan eroamisen jälkeen.

Mies otti Gacktin tarjoaman viskilasin, maistaen siitä ensin varovasti ja yskähtäen sitten yllättyneenä viskin ollessa väkevämpää kuin hän oli ajatellut. Hänellä ei mennyt kuitenkaan kauaa tottua siihen, ja kohta hän pystyikin jo hörppäämään lasista kunnolla. Hän vaipui ajatuksiinsa, eikä vastannut Gacktin toteamukseen heti.
"On mulla ihan oikea työkin. Tai no, teen aina välillä vuoroja baarissa, jos niitä riittää", Hyde selosti, tuhahtaen sitten itselleen, "ei musta oo sitoutumaan mihinkään työhön kuukautta tai paria pidempään. Kyllästyisin näkemään niitä samoja naamoja." Tajutessaan, miltä äskeinen lause mahtoi Gacktin korvissa kuulostaa, hän lisäsi vielä kiireesti:
"On toki poikkeuksiakin." Hän pyöritteli viskilasia käsissään, jonka sisältö oli ehtinyt huveta jo puoleen.

"Sä ilmeisesti oot vieläkin siellä koulussa? Mahtaa olla onnellisia oppilaita, kun ainakin yksi opettajista on hyvännäkönen", Hideto sanoi virnistellen, noteeraten sitten turhan pitkän välimatkan hänen ja Gacktin välillä. Hän kurtisti hieman kulmiaan ja nousi hetkeksi seisomaan, harpaten päättäväisesti Gacktia kohti ja lysähtäen sitten miehen kylkeen kiinni.
"Sun asunnossa varmaan vetää kun täällä on niin viileää", Hideto sanoi tekosyyksi, vaikka juuri hetki sitten hän olikin kuorinut takin päältään, ja tyhjensi loput viskilasin sisällöstä kurkustaan alas. Kehtasipa hän vielä laskea kätensä Gacktin käden päälle.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Were you this hot when we last met or am I just drunk? (K16) [VALMIS]

Viesti  Vierailija lähetetty Su Syys 22, 2013 8:35 pm

// Joo, näin käy joskus XDD koulustakin meinaan nyt myöhästyä tän vastauksen takia!! //

Gackt

Totta, Gackt ei ollut mikään parhaista aamuherääjistä. Tai pikemminkin kyllä hän heräsi, hänellä oli vain paha tapa huitaista vain sitä lähinnä olevaa. Hideto oli kuitenkin oppinut erilaisia tapoja herättää Gackt ja välttää samalla tuon herran nyrkkiä - sen verran useaan otteeseen toinen oli kuitenkin joutunut hänet herättämään. Itseasiassa Gackt taisi silloin aikoinaan viettää enemmän aikaa toisen luona kuin omassa asunnossaan - Gackt kun ei ollut mitenkään kauhean kiintynyt omaan asuntoonsa.

Gackt joi pullonsa lopulta tyhjäksi ja laski sen pöydälle, jättäen sen täyden viskilasinsa siihen pöydälle. Hänen ei tehnyt mieli juoda sitä ja auta armias mitä tapahtuisi jos hän olisi juonut liikaa toisen läsnäollessa. Hän ei halunnut tapahtuvan mitään peruuttamatonta, joka toisi Hideton vähän pysyvämmin takaisin hänen elämäänsä. Hideto-vapaa elämä kuullosti Gacktin korvaan oikein hyvältä vaihtoehdolta - vaikka joskus hän olisikin halunnut kenties jotain aivan muuta.

Vanhemman miehen korviin kalahti hieman se, että toisella oli paha tapa kyllästyä samoihin naamoihin. Niinpä. Siinähän oli se yksi syy, miksi hän oli lähtenyt aikoinaan livohkaan. Gackt tuhahti hieman ääneen, kaapaten sitten siitä tupakka-askista vielä toisen hermosavukkeen. Hän vei tuon syöpäkääryleen huulilleen ja sytytti sen, yrittäen saada itseään edes hiukan rentoutuneemmaksi. Ai vittu hän vihasi tätä tunnetta. Vatsassa muljahti hiukan ikävän tuntuisesti, kun toinen kertoi kuitenkin poikkeuksiakin olevan. Niin, kuinkakohan kauan nuo poikkeukset olisivat kuitenkaan kestäneet? Gackt oli nähnyt kuinka Hideto oli kyllästynyt pidempiaikaisempiinkin tuttuihin - Gackt ei halunnut kuulua heihin. Hänellä oli sentään sen verran ylpeyttä ja itsesuojeluvaistoa, että ei antanut tilanteen edes mennä sinne saakka. Ja oliko toinen oikeasti niin sokea, että ei ollut nähnyt nenäänsä pidemmälle sitä mitä Gackt olisi ehkä toiselta halunnut?
"Siellähän mä, minne muuallekaan enää menisin", hän vastasi, vetäen savua keuhkoihinsa ja puhaltaen ne sitten samantien pois, "opettajien ulkonäköprosentti on suhteellisen korkealla nyt viimeaikoina ollut." Jatkoi ja tumppasi sitten tupakkansa kuppiin joka siinä pöydällä oli.

Siinä nojatessa hiukan kun tupakan tumppasi, toinen oli ilmeisesti saanut mieleensä siirtyä hiukan lähemmäksi Gacktia. Mies jähmettyi hiukan, tuntien selkäytimensä värähtävän siitä kun pystyi nyt selvemmin haistamaan toisen ominaistuoksun.
"Laittaisit takin sitten takaisin päälle", totesi viileään sävyyn toisen selitykseen, yrittäen kiinnittää katseensa johonkin aivan toisiin asioihin kuin Hidetoon.
Käsilaskeutui lopulta hänen kädellensä ja kylmänväreet valtasivat Gacktin kehon. Hän nielaisi hieman ja kääntyi sitten lopulta katsomaan toista kurtistaen samalla kulmiaan.
"Etkö vieläkään ole päässyt irti tuosta lähellä olemisen riippuvuudesta?" Yritti painaa asian villaisella, samalla kun pienesti yritti irtautua toisesta tehden sen suurempaa numeroa. Muistot alkoivat ehkä liiankin vahvana heräämään Gacktin mielessä.

Mitä toinen oikein halusi hänestä?

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Were you this hot when we last met or am I just drunk? (K16) [VALMIS]

Viesti  Vierailija lähetetty Ma Syys 23, 2013 2:05 am

Hideto "Hyde" Takarai

Kun mies ei saanut sen enempää vastusteluja, hän laski sen voitoksi. Gacktilla olisi kyllä riittänyt voimia työntää hänet pois, jos hän olisi oikeasti niin halunnut. Hyde ei tosin tullut edes ajatelleeksi, että vaikka Gacktin fyysinen vahvuus olisikin riittänyt siihen, hänen henkinen puolensa ei välttämättä ollut niin vahva.
Gacktin huomauttaessa, että takkikin oli olemassa, Hyde tyytyi vain virnistämään olkapäitään kohauttaen, ikään kuin asiaa ei olisi voinut auttaa, ja toteamaan:
"Takki on liian kaukana. Sitä paitsi sä oot paljon mukavampi ja lämpimämpi." Ja kuin sanojaan korostaakseen, Hyde heilautti vaivattomasti toisen jalkansa Gacktin jalkojen yli toiselle puolelle ja kiipesi hajareisin miehen syliin istumaan, vangiten toisen alleen. Hän kurotti taaksepäin ja hapuili tupakka-askia, saaden sen lopulta käsiinsä ja sytyttäen itsekin toisen savukkeen. Koko tämän aikana hän ei irrottanut katsettaan kertaakaan Gacktista.

"Hmm, en mä oo sun ennenkään kuullut valittavan mun läheisyysriippuvuudesta", hän totesi ja puhalsi vuorostaan savut Gacktia päin. Sen jälkeen hän vei tupakan toisen miehen huulille, kohottaen kysyvästi toista kulmaansa. Ei hän yleensä halunnut jakaa tupakoitaan kenenkään kanssa, sillä se oli, hassua kyllä, Hyden mielestä vähän liiankin intiimiä hänen makuunsa, mutta Gackt oli aina ollut poikkeus.
"Hei, Gackt. Muistatko sä sen kerran, kun me sillon alkuaikoina katottiin jotain mun valitsemaa kauhuelokuvaa, ja sä nukahit mun syliin? Ei hitto, mä olin melkeen enemmän peloissani herättää sut ku kattoa sen elokuvan yksin loppuun", Hideto muisteli huvittuneena. Hänellä oli aluksi ollut vaikeuksia tuoda yhteisiä muistoja Gacktin kanssa mieleensä; niistä oli ollut niin pitkä aika; mutta mitä enemmän hän katseli Gacktin silmiin, sitä enemmän hän muisti.

Hideto kääntyi hieman taaksepäin heittääkseen lopun röökistään tuhkakuppiin, ja käänsi sitten katseensa jälleen vanhempaan mieheen. Hän nosti toista kättään, sivellen Gacktin kasvonpiirteitä: poskia, nenää, otsaa, leukaa ja lopulta huulia. Hän pysäytti sormensa miehen huulille, katsoen niitä tutkivasti, ja antoi hetken kuluttua kätensä liukua Gacktin kaulalle. Hyde kumartui eteenpäin ja painautui hitaasti Gacktia vasten, kuiskaten toisen korvaan käheällä äänellä:
"Mulla on ollut ikävä sua."

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Were you this hot when we last met or am I just drunk? (K16) [VALMIS]

Viesti  Vierailija lähetetty Ma Syys 23, 2013 2:59 am

Gackt

Hänen olisi pitänyt vain riuhtaista se käsi irti kun siihen oli vielä mahdollisuus. Olisihan hänen pitänyt tuntea toinen sen verran hyvin, että tiesi tuon aikeet. Gackt pisti sen kuitenkin sen alku jähmeyden piikkiin, että ettei pysynyt täysin mukana toisen ajatuksen juoksussa. Hän huokaisi hieman syvään, kun tunsi toisen istuvan hajareisin syliinsä ja känen kätensä meinasivat heti vanhasta tottumuksestaan löytää tiensä toisen lanteille - sai kuitenkin lopulta estettyä käsiensä liikkeen ja piti ne tiiviisti vieressään.

Toisen paino tuntui tutulta ja ikävä kyllä myöntää - hyvältä. Kuinka monta kertaa he olivat istuneet tuossa täsmälleen samassa asennossa? Liiankin monta kertaa. Ja kuinka monta kertaa samassa asennossa Gackt oli kommentoinut leikkisästi toisen pituudesta jotakin? Gackt oli aina pitänyt siitä tosiasiasta, että Hideto oli häntä lyhyempi. Ehkä se oli hänen egonsa joka puhui, mutta hän sai siitä jopa jonkinlaista kieroa ruumiillista nautintoa. Okei, selvä. Sellaiset ajatukset nyt pois. Se fakta että toinen oli hänen sylissään ja tuollaiset ajatukset.. Eivät välttämättä juuri sillä hetkellä olleet järin loistava yhdistelmä.

Gackt ei kommentoinut mitenkään siihen, että hänen sylinsä oli lämpimämpi. Ei hän voinut kieltääkään sitä faktaa - ruumiinlämmön jakaminen tuotti enemmän lämpöä kuin joku nahkatakki. Gackt antoi katseensa pysyä Hidetossa, kun tuo alkoi kurotella takana olevaa tupakka-askia. Koko sen ajan katse pysyi toisessa ja toisen hänessä. Tupakka sytytettiin ja sanojen saattelemana sai tupakansavut kasvoilleen. Se ei kuitenkaan häntä häirinnyt, olivathan he harrastaneet kyseistä asiaa monta kertaa aikaisemminkin. Kuinka monta kertaa he olivat myös seksin jälkeen sytyttäneet tupakat ja täyttäneet huoneen tupakan tunkkaisella hajulla?
"Mm", tyytyi hiukan vastaamaan toisen läheisyysriippuvuus kommentiin. Mitä valittamista hänellä oikein oli? Hän ei helposti ihmisiä tällä tavalla päästänyt lähelleen ja kun Hideto oli päässyt sen näkymättömän kynnyksen yli, totta kai hän otti aikoinaan irti kaiken mahdollisen.

Tupakka ilmestyi hänen huulilleen ja hän avasi huulensa, täyttäen keuhkonsa savulla. Koko sen ajan piti katseensa toisessa, kunnes puhalsi vuorostaan savut ulos toista kohti ja kohotti kulmiaan, kun toinen alkoi muistella menneitä ääneen.
"Vaikea olla unohtamatta, niskani oli kipeä monta päivää sen asennon takia", totesi sitten ja jatkoi: "Unohtamattakaan sitä, että löysin lopulta itseni lattialta kun onnistuit jotenkin pudottamaan minut." Niin, ei Gacktin elegantimpia hetkiä, mutta hyvä muisto se oli silti. Hänellä oli ollut rankka työpäivä takana - jos hän nyt muisti oikein - sinä päivänä kun Hideto oli pakottanut leffaillan viettoon. Nukahtaminen oli tapahtunut suhteellisen nopeasti ja seuraavan kerran hän havahtui lattialta.

Tupakka tumpattiin ja Gackt aikoi myös päästä eroon tuosta sylissä olevaan miehestä, kunnes hänen aikomuksiaan häirittiin. Ja pahasti. Käsi ilmestyi hänen kasvoilleen ja hän tunsi sen käyvän läpi jokaisen piirteen hänen kasvoillaan. Gackt ei myöntäisi sitä kenellekään, mutta juuri sillä hetkellä hän automaattisesti pidätti henkeään ja hyvä kun ei huokaissut hyvän olon tunteen takia, joka tuosta läheisyydestä aiheutui. Pian Hideto oli painautunut hänen lähelleen ja Gackt yritti laskea mielessään historiallisesti tärkeitä päiviä aikajanallisesti. Hänen oli parempi pysyä maltillisena - olla reagoimatta mitenkään.  

Kunnes se vitun ääni hänen korvansa juuressa.

Vittu.

Gackt vei toisen kätensä toisen lanteille, kun toinen käsi hakeutui Hideton takaraivolle ja vanhemman miehen huulet pakottivat tuon nuoremman huulet suudelmaan. Suudelma ei ollut hellä eikä herttainen, vaan täynnä halua ja kenties jonkinlaista raivoa. Hampaat osuivat yhteen, mutta se ei tunnut haittaavaan ainakaan vanhempaa miestä. Ei se ollut ensimmäinen heidän tälläinen suudelmansa.

Gackt oli aina pitänyt Hideton äänestä, varsinkin käheänä ja hiljaisissa kuiskauksissa. Joten ei ihme, jos se sai aikaan hänen itsehillinnän rikkoutumisen.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Were you this hot when we last met or am I just drunk? (K16) [VALMIS]

Viesti  Vierailija lähetetty Ma Syys 23, 2013 2:17 pm

Hideto "Hyde" Takarai

Hideto tiesi, mistä Gackt piti. Hän tiesi myös, mistä Gackt ei niinkään välittänyt ja mitä hän suorastaan inhosi, mutta kaikista parhaiten hän tiesi, miten Gacktin sai menettämään tyynen ulkokuorensa mukana itsehillinnän ja antautumaan sille hetkelle. Hän tunsi Gacktin vartalon läpikotaisin, ja tiesi kaikki paikat, jotka saivat miehen huokailemaan. Ehkä hän tiesi nämä asiat vähän liiankin hyvin ystäväksi.

Hyden kurkusta kuului tukahtunut voihkaus Gacktin käsien kiertyessä hänen lantiolleen ja hiuksiinsa ja miehen vetäessä hänet odotettua rajumpaan suudelmaan. Hän oli kaivannut Gacktin huulten tuntua omillaan, ja nyt kun hän viimeinkin sai tahtonsa läpi, hän huomasi haluavansa vain enemmän ja enemmän. Hän halusi saada Gacktin itselleen; merkata hänet omakseen niin kuin hän oli aina ennenkin tehnyt.

Hideto teki pientä hierovaa liikettä lantiollaan ja antoi käsiensä hyväillä Gacktin vartaloa, vieden ne lopuksi toisen hiuksiin ja kiskaisten niistä tuntuvasti, että saisi Gacktin lopettamaan hetkeksi.
"Gackt", Hyde henkäisi irrottauduttuaan suudelmasta ja katsoi puoliksi raollaan olevilla silmillään vanhempaa miestä. Gacktin punertavat ja hieman turvonneet huulet saivat hänet hulluksi, olivat aina saaneet, ja hän kumartui suutelemaan miehen kaulaa. Suuteleminen ei tosin ollut oikea sana, sillä se oli lähinnä puremista ja näykkimistä ja imemistä. Hyde yritti parhaansa mukaan olla jättämättä jälkiä, mutta siitä huolimatta Gackt tulisi luultavasti illan päätteeksi löytämään pari sieltä sun täältä.

Pian istuminen alkoi tuntua liian vaivalloiselta, joten omatoimisena miehenä Hideto päätti tarttua Gacktin kauluksesta kiinni ja vetää hänet perässään sohvalle makaamaan. Sohva ei ollut tarpeeksi leveä, jotta he olisivat mahtuneet makaamaan siinä vierekkäin ilman, että reunassa oleva olisi pelännyt putoavansa, joten heidän siirtymisensä päättyi Hydeen alla ja Gacktiin miehen päällä.
Nuorempi painoi jälleen huulensa Gacktin huulille, ja vaikka suudelma alkoi tällä kertaa hillitymmin, se syveni nopeasti Hyden pakottaessaan kielellään Gacktin huulet avautumaan ja nostaessaan jalkaansa hieman niin, että se aiheutti hankaumaa toisen miehen jalkovälissä. Hän maistoi oluen ja veren Gacktin suussa, eikä hän ollut edes varma, kummasta miehestä veri oli lähtöisin. Hän tunsi ainoastaan hukkuvansa siihen mielihyväntunteeseen, jota Gacktin lähellä oleminen aiheutti.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Were you this hot when we last met or am I just drunk? (K16) [VALMIS]

Viesti  Vierailija lähetetty Ti Syys 24, 2013 12:22 am

Gackt

Gackt muisti ne ajat kun hän ja Hyde saattoivat viettää monta tuntia sängyssä pelkästään hyväillen toisiaan ja kenties hieman kiusaten toinen toistaan - löytäen jokaisen pienen heikon kohdan toisesta. Aika kului usein kuin siivillä toisen kanssa ja aina silloin tällöin Gackt meinasi myöhästyä töistään koska oli unohtunut tekemään toisen kanssa syntiä kenties keittiönpöydälle. Karua, mutta niin vain kävi joskus.

Vanhempi mies keskittyi pelkästään siihen mitä toinen sai hänet tuntemaan fyysisesti. Hideton lantion liike ja kädet saivat hänet värähtelemään mielihyvästä ja hän näykkäsi toisen alahuulta ehkä hivenen liian rajusti, koska pystyi maistmaan metallinmakuisen veren omassa suussaan. Se ei kuitenkaan häntä häirinnyt. Käsi meni hänen hiuksiinsa ja Gackt irrotti huulensa toisen omilta, katsoen Hideton puoliksi raollaan olevia silmiä. Hän antoi katseensa syventyä toisen kasvoihin, kun nuo toisen syntiset huulet löysivät lopulta tiensä Gacktin kaulalle. Gackt antoi käsiensä hivellä toisen lantiota ja vei toisen kätensä tuon selän taakse, kallistaen samalla niskaansa hiukan taaksepäin - tehden näin toiselle tilaa.
Gackt ei kauheasti pitänyt jäljistä kaulallaan, mutta oli antanut useammin kuin kerran Hyden niin sanotusti merkata hänet. Jos joku muu olisi sitä yrittänyt hän olisi lopettanut jutun heti siihen, mutta Hyde... Tämän antoi tehdä sitä. Gackt huokaisi syvään kun toisen hampaat löysivät hieman herkemmän kohdan kaulasta.

Pian Gackt huomasi asennon alkavan vaihtua ja löysi itsensä tuon nuoremman miehen yläpuolelta. Toisella kädellä piti itseään hieman ylempänä, jotta ei aivan painautunut vielä toista vasten. Katsoi Hideton kasvoja ja pian heidän huulensa taas löysivät toisensa. Suudelma oli rauhallisempi, kunnes pikkuhiljaa se syveni ja Gackt tunsi kuinka Hyden kieli löysi tiensä hänen huulillensa etsien tietä sisään. Huokaisten hyvän olon tunteesta (joka saattoi myös johtua siitä toisen polvesta joka oli löytänyt tiensä Gacktin jalkojen väliin), vei oman kielensä tapaamaan Hideton kielen.

Sillä välin kun kielet tervehtivät toisiaan pitkän ajan jälkeen, Gackt vei toisen kätensä Hideton takapuolelle puristaen hiukan. Samalla huulet irtaantuivat tuon miehen huulilta ja Gackt vei puolestaan omat huulensa tuon nuoremman miehen kaulalle. Vaikka Gackt ei pitänyt merkeistä omassa kehossaan - hän ei voinut olla nauttimatta tehdessä sitä toiselle. Hän näykkäsi toisen kaulanvartta ja hän sai maistaa taas hiukan metallinsävyistä makua suussaan - hienoa - hän oli rikkonut hieman toisen ihoa. Kuin huomaamatta hänen lantionsa oli saman aikaan löytänyt tiensä toisen lantiota vasten ja hän huokaisi toisen kaulaa vasten kun tunsi toisen miehuuden aiheuttaman lämmöntunteen omaansa vasten.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Were you this hot when we last met or am I just drunk? (K16) [VALMIS]

Viesti  Vierailija lähetetty Ke Syys 25, 2013 4:18 am

Hideto "Hyde" Takarai

Nuoremman miehen suusta karkaili aina välillä hiljaisia vingahduksia ja huoahduksia, sillä vaikka hän yleensä olikin enemmän sitä hiljaista tyyppiä, sängyssä (tai tässä tapauksessa sohvalla) hän tuntui menettävän äänenhallintansa kokonaan. Näin kävi varsinkin Gacktin kanssa. Joten kun Gacktin käsi eksyi Hideton takapuolelle ja mies tunsi kevyen puristuksen, hän veti terävästi henkeä ja ynähti äänekkäästi Gacktin siirtäessä huulensa hänen kaulalleen. Hän taivutti päätään taaksepäin, antaen toisen kätensä pidellä tiukasti Gacktin hiuksista. Pieni kipuaalto kulki hänen kehonsa läpi ihon rikkoutuessa vanhemman miehen hieman liian voimakkaan näykkäyksen seurauksena, mutta se sai hänet vain huoahtamaan mielihyvästä.

Hyde kohotti lantiotaan haluavasti tuntiessaan Gacktin painautuvan sitä vasten. Hänen vapaa kätensä sujahti miehen paidanhelmasta sisään hyväilemään toisen selkää, ja hän mietti, kuinka kauan siitä oli ollut, kun hän viimeksi oli ollut jonkun lähellä näin. Hänen yhden yön juttunsa olivat jatkuneet Gacktin lähdön jälkeenkin ihan normaaliin tapaansa, kuin mitään ei olisi tapahtunut (ja ehkei mitään ollut tapahtunutkaan? Hän oli vain jossain kohtaa huomannut, ettei Gackt enää vastannut hänen puheluihinsa tai soittanut hänelle takaisin, ja jatkanut elämäänsä sen jälkeen), mutta Gackt oli aina ollut ainoa, jonka kanssa hän oli ollut lähellä.
Eikä Gackt ollut ollut yhden yön juttu. Hän oli.... Hyde ei edes tiennyt sanaa sille. Tai kyllä hän tiesi parikin sanaa, jotka olisivat voineet kuvata hänen ja Gacktin välistä suhdetta, mutta hän ei halunnut ajatella niin. He olivat kavereita. Olleet. Olivat vieläkin. Ehkä?

Äkkiä Hideton humalaisen turtuneeseen päähän tuli pakkomielle puhua jostain. Mistä tahansa. Vaikka eilisen päivän säästä, jos hän ei muuta olisi keksinyt. Sääkin olisi tosin ollut miljoona kertaa parempi puheenaihe kuin se, mitä Hideto kaikessa ajattelemattomuudessaan ja humaluudessaan päätti seuraavaksi sanoa:
"Aah... Kaikista mun edellisistä sä tiedät parhaiten mun herkät paikat. Ei me oltu nähtävästi kavereita ihan turhaan."

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Were you this hot when we last met or am I just drunk? (K16) [VALMIS]

Viesti  Vierailija lähetetty Ke Syys 25, 2013 11:02 am

Gackt

Gackt rakasti sitä, että sai toisessa reaktioita. Tai ehkä se rakastaa oli vähän liian vahva sana, mutta hän sai selvästi nautintoa siitä kun toinen reagoi ääntelemällä ja ynähtelemällä seksikkään kuuloisesti hänen tekemisiinsä. Mitä kovempaa hän sai Hyden ääntelemään - sitä ylpeämpi hän oli itsestään ja sitä enemmän hän nautti itsekin. Gacktille oli tärkeää, että seksuaalisessakanssakäymisessä varsinkin hänen kumppaninsa sai nautintoa. Ehkä hänen egonsa siinä samalla nousi kun hän tiesi että se oli hän itse joka sai nuo reaktiot aikaan. Ei kukaan muu.
Gacktin oli vaikea muistaa milloin viimeksi oli ollut tuolla tavalla lähellä ketään. Toisin kuin Hideto, hän ei harrastanut kauheasti yhdenillanjuttuja. Hänen oli vaikea päästää fyysisesti ihminen sillä tavalla lähelle. Varsinkin uusia sellaisia. Mutta Hideto oli ollut poikkeus ja.. No, tiettyjä asioita hän ei jaksanut edes pohtia juuri sillä hetkellä.

Gackt huokaisi kuin tunsi toisen paljaan käden hänen paljasta selkäänsä vasten. Hän nuolaisi vastineeksi toisen leukaa, varastaen sen jälkeen taas pienen suudelman Hyden huulilta kielen lipaisten toisen ylähuulta samalla. Irrotti kuitenkin pian huulensa toisen omilta ja vei nuo huulensa toisen korvalle, näykkästen hieman. Gacktin käsi oli etsiytynyt toisen housujen sepalukselle, kunnes toisen ääni havahdutti hieman hänet omasta pienestä maailmastaan. Gackt meinasi kertoa toiselle pitävän sen turvansa tukossa ja keskittyvän itse asiaan - Hyde oli välillä sängyssä puhuja - kunnes hän kuuli kunnolla sen mitä tuo nuorempi mies hänen allaan sanoi.
Vanhempi mies jähmettyi nuoremman miehen yllä ja hän hengitti syvään rauhallisesti. Kuinka helvetissä toinen kehtasi? Gackt ajatteli ja äkisti edes Hydeä vilkaisematta irtautui toisesta hieman kiroillen ja nousi seisomaan, välittämättä siitä pienestä paineen tunnesta joka hänellä alhaalla oli. Jäätävän hiljaisesti Gackt kumartui nostamaan toisen takin lattialta heittäen sillä toista ehkä hitusen liiankin voimakkaasti samalla sanoen: "Vierailu taisi olla tässä. Ole hyvä ja häivy. Löydät varmasti ovelle." Gackt yritti pitää äänensä tasaisena - ei ollut hänen tapaista ilmaista niitä hermostuneita ja vihaisiakaan tunteita toisia kohtaan.

Gackt ei alkanut repiä toista ovelle - se ei ollut ehkä täysin hänen tapaistaan. Hän kuitenkin itse poistui paikalta, sanomatta mitään toiselle. Hän käveli nopein askelin makuuhuoneeseensa ja paiskasi oven perässään kiinni, pistäen sen lukkoon. Kyllä, Gacktilla oli lukko makuuhuoneen ovessa. Hän rakasti yksityisyyttään välillä niin paljon. Huoneeseen päästyä Gackt antoi enemmän tunteillensa valtaa. Hän painoi takaraivonsa ovea vasten ja liukui istumaan lattialle selkä oveen nojaten. Gackt veti syvää henkeä ja koukisti polvensa nojaten otsallaan polviaan vasten. Hän keskittyi hengitykseensä enemmän kuin normaalisti yrittäen pitää sen tasaisena. Juuri tämän takia hän oli lähtenyt. Saatana. Juuri tämän takia. Gackt haroi toisella kädellään hiuksiaan turhautuneena, jonkinlaisen kiukun ja epätoivon muodostelmassa.

Hän inhosi tätä tunnetta. Vihasi. Inhosi.. Vihasi yli kaiken saatana.

Hetken siinä kesti, mutta lopulta Gackt kuuli oven käyvän. Ja jos Gacktilta kysyttäisiin, hänen poskillaan olevat yksittäiset pienet pisarat olisivat hikeä. Ei kyyneliä.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Were you this hot when we last met or am I just drunk? (K16) [VALMIS]

Viesti  Vierailija lähetetty Ke Syys 25, 2013 1:40 pm

Hideto "Hyde" Takarai

Jossain syvällä päänsä sisällä Hyde tiesi, ettei hänen olisi pitänyt sanoa äskeisiä sanojaan. Hän tiesi sen, mutta koska hän oli niin vitun idiooti eikä osannut hallita suustaan tulevaa tekstiä juotuaan, hän oli lopulta päätynyt sanomaan kaikkea typerää, jota hän ei oikeasti tarkoittanut. Tai no, kyllä hän tarkoitti, mutta hän olisi voinut valita sanansa hieman paremmin. Tällä hetkellä hän kuitenkin kykeni ajattelemaan vain ja ainoastaan Gacktin huulia korvallaan ja kättä housujensa sepaluksellaan ja --

Sitten hän tunsi vanhemman miehen jähmettyvän äkisti hänen yläpuolellaan. Sen jälkeen viileä ilma peitti hänet kokonaan, kun Gackt nousi jaloilleen hänen päältään ja sihahti muutaman kirosanan, nostaen Hyden takin lattialta ja heittäen sen rajusti häntä päin. Takin vetoketju raapaisi pienen viirun nuoremman miehen käteen, mutta enemmän sattuivat Gacktin sanat. "Ole hyvä ja häivy" kolahti aika lailla jopa juopuneen Hideton mieleen, vaikka hän ei muuten tajunnut, mitä äsken oli oikein tapahtunut. Sanoja ei seurannut minkäänlainen selitys - ainoastaan Gacktin vihaiselta vaikuttava poistuminen paikalta ja lukittautuminen makuuhuoneeseen.

Hölmistyneenä istumaannoussut Hideto ajatteli hieman huvittuneena, että oli juuri Gacktin tapaista laittaa yksin asuttamassaan asunnossa lukko jopa makuuhuoneen oveen, kunnes todellisuus iskeytyi häneen. Gackt oli juuri käskenyt häntä häipymään. Jättänyt hänet noin vain, ilman selityksiä. Taas kerran. Hideto oletti Gacktin loukkaantuneen hänen sanoistaan, mutta miksi? Gackt tiesi, että Hidetolla oli ollut monia muita häntä ennen ja hänen jälkeensä. Gacktilla oli myös varsin hyvin tiedossa, että Hyde ei osannut kontrolloida humalassa, mitä suustaan päästi. Miksi vanhempi mies oli nyt sitten ottanut sanat itseensä?

Hyde nousi hitaasti seisomaan ja kiepsautti takin päälleen, luoden vielä silmäyksen makuuhuoneen ovelle ja kävellen sitten raskain askelin eteiseen. Hän veti kengät jalkaansa, avasi oven ja astui rappukäytävään. Hän piteli hetken ovea auki, odottaen, että Gackt tulisi katumapäälle ja tulisi pysäyttämään hänet, mutta kun ketään ei tullut, Hyde antoi oven kolahtaa kiinni ja painoi hissin nappia.
Ulkona hän tavoitteli tuttuun tapaansa savukeaskia taskustaan, sillä nyt jos milloinkaan hän tarvitsi hermosauhuja, mutta huomasi unohtaneensa askin Gacktin sohvapöydälle. Helvetin helvetti, hän joutuisi kävelemään koko matkan kotiin, joka oli ties kuinka kaukana, sillä hänellä ei ollut rahaa taksiin, eikä hän saanut nyt edes rauhoittua yhden tupakan vertaa. Ja ei, ne eivät olleet kyyneleitä, jotka kerääntyivät hänen silmäkulmiinsa. Eivät todellakaan.

Hideto otti tukea kerrostalon seinästä, vieden kätensä kasvoilleen ja ollen melko varma siitä, että huomenna häntä tervehtisi ensimmäisenä vitunmoinen päänsärky. Loppupäivää hän ei edes halunnut ajatella, mutta kyllä hän selviäisi. Hän oli aina selvinnyt. Vaikka hän olikin tällä kertaa karkoittanut Gacktin toistamiseen elämästään.

- The End -

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Were you this hot when we last met or am I just drunk? (K16) [VALMIS]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa