Hideto "Hyde" Takarai

Siirry alas

Hideto "Hyde" Takarai

Viesti  Vierailija lähetetty To Syys 19, 2013 4:50 pm

// Ex-käyttäjä Woonin hahmo, joka on nyt siirretty Arkistoon, koska Woonia ei ole foorumilla näkynyt aikoihin.
- Maya (29.3.2015) //
Kuvissa: Hideto Takarai

Nimi: Hideto Takarai
Lempinimi: Hyde
Syntymäpäivä: 29.1.1981 (32-vuotias)
Sukupuoli: Mies
Seks. suuntautuminen: Bi
Siviilisääty: Sinkku (eronnut)

Ammatti: Freelancer; työskentelee varsinaisesti baarimikkona, mutta tekee satunnaisesti muitakin hommia. Saa välillä toimeksiantoja Ryūjin-kai-klaanilta.

Perhe/menneisyys: Hyden lapsuus ainoana lapsena ja huonona saamaan ystäviä oli melko yksinäistä. Hänen vanhempansa työskentelivät joka ikinen päivä myöhään iltaan asti, ja jos he eivät olleet töissä, he joko riitelivät tai lähtivät viettämään iltaa baariin toisen ollessa kotona. Hideto kävi kyllä päiväkodissa, mutta hänet vei ja haki yleensä ystävällinen vanha naapurinrouva, joka kuoli pian Hideton siirtyessä ala-asteelle. Siellä sekä yläasteella Hyde tunnettiin luokan hiljaisena takapulpetin poikana, jota kukaan ei kiusannut muttei myöskään noteerannut, ja joka vietti aina välitunnit piirrellen vihkoonsa Kamen Ridereita. Vasta lukioon siirryttyään ja liityttyään "porukoihin" hänestä alettiin pitää ja hän sai ensimmäiset kaverinsa. Kaveriporukan myötä alkoi myös koulusta lintsaus, polttaminen, öiden vietto ulkona juomassa sekä satunnaiset yhden yön jutut.

Myöhemmin Hideto paransi hieman tapojaan, yrittäen opiskellakin jotain koulussa. Hän sai arvosanansa nousemaan ja pääsi lukiosta läpi, mutta jätti kuitenkin opintonsa siihen ja meni sen sijaan töihin. Hän teki kaikkia mahdollisia töitä; ei ollut väliä, olivatko ne hanttihommia tai vähän parempia, kunhan hän sai pidettyä jääkaapin täynnä ja vuokran maksettua. Senpä seurauksena hän ajautui työskentelemään kaiken muun ohella yakuza-klaanille, Ryūjin-kaille. Hyde hoiti, ja hoitaa vieläkin, lähinnä rikollisuuteen liittyviä toimeksiantoja.

Vähän lukiosta pääsynsä jälkeen mies tapasi myös erään naisen, jonka kanssa hän meni muutaman vuoden seurustelun jälkeen naimisiin. Heille tuli kuitenkin riitaisa ero vuoden yhdessäelon jälkeen, sillä Hyde sai tietää, että nainen oli pettänyt häntä viimeiset pari kuukautta saman miehen kanssa. Siitä katkeroituneena Hideto alkoi jälleen harrastaa yhden yön suhteita, eikä ole saanut pitkiin aikoihin solmittua mitään pidempiaikaista.

Vanhempiinsa, jotka ovat, yllättävää kyllä, vieläkin yhdessä, mies ei pidä juuri ollenkaan yhteyttä. Hän saattaa silloin tällöin lähettää postikortin tai sähköpostiviestin ja kertoa siinä parilla sanalla kuulumisensa, mutta muuten hänellä ei tule juteltua heidän kanssaan.Luonne: Vaikka Hideton yleisilme vaikuttaa useimmiten vittuuntuneelta tai väsyneeltä, hän on oikeasti ihan mukava. Jopa ystävällinen sille päälle sattuessaan. Miehen tuima ulkokuori antaa hänestä monille vääränlaisen kuvan, sillä häneen tutustuttua huomaakin ei-niin-puheliaan persoonan alla lymyävän paljon läppää heittävä, naurava ja hauskaa pitävä ihminen. Tietysti hänelläkin on huonoja päiviä, jolloin hänen ulkonäkönsä näyttää täsmälleen siltä, miltä hänestä tuntuu, ja hän saattaa ärähdellä ja olla muutenkin epämiellyttävää seuraa. Mies ei ole yleensä väkivaltainen, mutta ei hän turpaanvetämistä pelkääkään. Väkivaltaa hän joutuu kyllä lähinnä käyttämään vain yakuza-hommia hoitaessaan.

Hideto on suht rento, eikä hänen seurassaan tarvitse olla muodollinen, koska herra ei itsekään perusta kohteliaimmista puhuttelutavoista, vaan sinuttelee kaikkia heidän arvoasemastaan huolimatta. Kyllä, jopa yakuzoja (ainoana poikkeuksena klaanin johtaja). Hän kun ei varsinaisesti kuulu Ryūjin-kai-klaaniin, joten hän ei näe mitään syytä tehdä poikkeusta heidän kohdallaan.
Miehen mielestä on parempi sanoa asiat suoraan kuin kaunistella niitä, joten hänen suustaan saattaa aina välillä kuulla joitain loukkaaviakin asioita. Tahallaan hän ei toki halua, ainakaan yleensä, saada ihmisiä pahastumaan, mutta jos hänen mielipidettään kysyy, sanoo hän sen niin kuin se itsensä mielestään on. Tämä ominaisuus saattaa hänet aina toisinaan hankaluuksiin, mutta minkäpä hän sille voi.
Hydellä on toisinsanottuna siis melko karkeat käytöstavat, mutta jos joku on ystävällinen hänelle, hän on myös ystävällinen heille.

Jos Hyde näkee jonkun, jonka haluaa, hän ei kainostele näyttää sitä. Hän flirttailee avoimesti sekä yrittää kiinnittää kyseisen henkilön huomion istumalla jalat levällään tai availemalla ja sulkemalla niitä, kostuttamalla huuliaan jatkuvasti tai heittämällä tietynlaisia katseita henkilön suuntaan. Mutta kuten sanottua, Hidetolla on ongelmia pitkäaikaisten suhteiden muodostamisessa, sillä hän pelkää kiintyvänsä muihin liikaa ja joutuvansa käymään taas läpi traumaattisen eroprosessin. Siitä johtuen hän teki itselleen säännön, ettei makaa kenenkään kanssa kahta kertaa.
Kaverisuhteissa asia on hieman toisenlainen, sillä vaikka mies saattaa olla heidänkin kanssaan hyvin seksuaalissävytteinen ja läheinen, hän ei mene tietyn rajan yli. Halailu, sylissä oleminen, pusut ja satunnaiset lääppimiskohtaukset ovat miehelle ok, mutta jos juttu lähtee syvenemään, hän laittaa sille stopin. Hänestä paljastuukin yllättävän hellyydenkipeitä puolia ystäviensä seurassa.Ulkonäkö:

Pituus: 158cm
Paino: 48kg


Mies on melko ulkonäkökeskeinen, eikä häntä yleensä näe ikinä missään laittautumattoneena. Hän mieluummin myöhästyy töistä kuin lähtee tukka sekaisin ja variksenpelättimeltä näyttäen (ei sillä, että mies variksenpelättimeltä näyttäisi; hän näyttää hyvältä mihin kellon aikaan tahansa miten vähillä yöunilla hyvänsä). Hän käyttää vähintään meikkivoidetta ja puuteria, ja laittaa jaksamisestaan riippuen kajaalia sekä luomiväriä. Jos hän jostain syystä joutuu poistumaan ovesta ulos ilman meikkiä, hän työntää isot aurinkolasit naamalleen, satoi tai paistoi.

Hyden vaatetuspuoli on lähinnä rock-henkistä, nahkaista ja tummaa, sillä herra on värisokea, eikä osaa kunnolla erottaa pastellisävyjä tai räikeitä ja kirkkaita värejä toisistaan. Vetäessään ylleen jonkun muun kuin mustan- tai ruskeansävyisen vaatteen hänen täytyy turvautua muiden mielipiteisiin asunsa menevyydestä. Hänen päällään näkee myös paljon asusteita: koruja, kelloja, sormuksia, ketjuja ja kaikkea muuta pientä sälää. Hyde on aina ollut tietoinen pienestä koostaan, ja siksipä hän yrittää monesti kasvattaa itseään parilla sentillä korkeapohjaisilla tai -korkoisilla kengillä ja egollaan. Huonoin tuloksin, valitettavasti, mutta ainakin se saa hänen itsetuntonsa nousemaan.

Hideto on ruumiillisesti erinomaisessa kunnossa, mikä on sinäänsä jo ihme, ottaen huomioon vähäisen liikunnan ja sen, kuinka paljon mies oikeastaan syö. Hänen polttamisensa ei vaikuta hänen ruokahaluunsa, melkeinpä päinvastoin: hän on yleensä ravintoloissa se, joka kysyy seuralaisiltaan "aiotko sä syödä ton". Jos hänelle tarjoaa ruokaa tai alkoholia, saa miehen melko varmasti lämpenemään.
Hän on hakkauttanut selkäänsä mustan enkelinsiipitatuoinnin ja omistaa lävistykset navassaan ja molemmissa nänneissään. Hänellä oli joskus korvissakin lävistyksiä, mutta hän päätti kasvattaa reiät umpeen parempien työpaikkojen toivossa.

Muuta:
- Harrastaa biljardia, piirtämistä (piirtää tosin ainoastaan mustavalkoisia piirustuksia värisokeutensa takia), kauhuteemaisten kirjojen lukemista ja tamagotchilla pelaamista
- Polttaa päivässä pari askia
- Omistaa moottoripyörän
- Verityyppi O

Suhteet:

-

Pelit:

21.9.2013
Were you this hot when we last met or am I just drunk? (K16) [VALMIS]
with Gackt | Destie
Hyde tapaa entisen ystävänsä ja päätyy viettämään iltaa hänen luokseen, mutta ilta ei suju odotetulla tavalla.


Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa