Kiyoharu Mori

Siirry alas

Kiyoharu Mori

Viesti  Maya lähetetty To Syys 19, 2013 1:06 pm

// Hahmo on edelleen olemassa tällä foorumilla, sillä Kiyoharu työskentelee opettajana, mutta pelaan hahmolla pääasiassa vain Seven Daysin sisarpelin puolella. Sisarpelissä sijaitseva hahmoesittely löytyy tästä.
Kiyoharulle voi kuitenkin ehdotella pelejä myös tänne! //


and I want a moment to be real,
wanna touch things I don't feel,
wanna hold on and feel I belong.


Nimi: Kiyoharu Mori
Lempinimi: Kiyo
Ikä: 30.10.1975 (39-vuotias)
Sukupuoli: mies

Ammatti: Japanin historian opettaja Sakurako Highissa. Toimii myös luokanvalvojana luokalle 1-B.
On samalla täysipäiväinen yakuza Ryūjin-kai - klaanissa, mutta ei todellakaan mainosta sitä yleisenä tietona - hänen perheensä on mitä on, mutta hän haluaa ainakin toistaiseksi toteuttaa itseään ihan tavallisena kansalaisenakin, vaikkei sitä hänen perheessään kauhean hyvällä katsotakaan.

Asunto: Kiyoharulla on suurehko kolmio Shibuyassa, jonka sisustus on melko karun oloinen - sisustuselementtejä ei ole juuri nimeksikään, välttämättömät huonekalut löytyy. Kyse ei ole siitä, etteikö hänellä olisi varaa hankkia itselleen vaikka loistolukaali (heidän yakuza-klaani on varakas), mutta miestä ei vain kiinnosta moinen.
Asunnossa on omat makuuhuoneet hänelle ja Yuille, yhdistetty keittiö ja olohuone, sekä parveke. Kylpyhuoneessa on kylpyamme.

Ryūjin-kai - yakuzaklaanin sukupolvelta toiselle periytynyt valtavankokoinen asuinalue sijaitsee Ginzassa. Aidatulla ja suojatulla alueella asustaa ydinperheen lisäksi myös luutnantteja ja muita jäseniä perheineen. Kiyoharulla on täällä ihan oma asuinsiipi omaan käyttöön.
Alue on hyvin perinteisen japanilainen sisustukseltaan ja muutenkin tyyliltään.
>>click<< >>click<<
(kuvat ovat lähinnä päärakennuksesta - alueella on myös useampia samantyylisiä asuinrakennuksia)

Seks. suuntautuminen: bi, melko kaikkiruokainen
Siviilisääty: sinkkuand how can the world want me to change,
they’re the ones that stay the same,
they don’t know me, 'cause I’m not here.


Perhetausta / historia:

Kiyoharun perheeseen kuuluu isä, äiti ja kolme vuotta vanhempi isosisko perheineen.
Heidän sukunsa on johtanut Ryūjin-kai - yakuzaklaania jo kuuden sukupolven ajan ja Kiyoharun isä on klaanin seitsemäs johtaja.
Vaikka mies itse ei se vanhin lapsi olekaan, niin hän on silti perimisjärjestyksessä isänsä jälkeen, koska hän on vanhin ja ainoa miespuolinen lapsi. Tämä seikka on aina aiheuttanut jonkintasoista katkeruutta hänen isosiskossaan, joka olisi halunnut periä klaanin johtoaseman itselleen, mutta tällä ei ole mitään mahdollisuutta sukupuolensa vuoksi. Niinpä nainen toivoisi oman teini-ikäisen poikansa pääsevän valtaan, koska Kiyoharun siskonpoika on perimisjärjestyksessä hänen jälkeensä - Kiyoharulla itsellään kun ei lapsia ole.

Kiyoharun isä on aina ollut hyvin kurinalainen ja perinteistä kiinni pitävä mies, eli niitä  perinteisiä yakuzojen rituaaleja on harjoitettu heillä ja varsinkin Kiyoharu on kasvatettu sen mukaan - hänen kun odotetaan perivän isänsä asema, kun miehestä aika jättää.
Kiyoharu on siis lapsesta saakka nähnyt sellaisia asioita, joita jokainen ei todellakaan näe  - hän on jo lapsena tiennyt miten rikkeistä rangaistiin ja miten pettureille käy yakuzojen maailmassa.

Koko yakuza-perhe on aina suhtautunut Kiyoharua kohtaan hyvin kunnioittavasti ja häntä onkin lapsesta saakka puhuteltu "Kiyoharu-samana", eikä mies vielä tänäkään päivänä tiedä miten asiaan pitäisi suhtautua.
Häntä on tietyllä tapaa aina koulutettu tulevaisuutta ajatellen, koska sitä pidetään itsestäänselvyytenä, että hänestä tulee Ryūjin-kain kahdeksas johtaja.

Vuonna 1993 vielä 17-vuotias Kiyoharu oli isänsä, parin luutnantin ja parinkymmenen alaisen kanssa Fukuokassa hoitamassa bisneksiä aseiden salakuljetukseen liittyen. Homma hoitui aika rutiinilla ja Kiyoharulla oli omaa aikaakin; hän kuljeskeli syrjäkujilla ja ihaili rakennusten välistä näkyviä vuoria ja riisipeltoja.
Nuorukainen löysi eräältä kujalta roskien seasta pienen ja suttuisen tytön, joka oli selvästi jätetty heitteille. Lapsi ei voinut olla kuin korkeintaan 6-vuotias ja vaikka Kiyoharu oli siihen mennessä ehtinyt nähdä vaikka mitä, näki hän tuon pienen tytön silmissä jotain sellaista, ettei hänellä kerrassaan ollut sydäntä jättää tyttöä sinne. Niinpä hän päätti ottaa tytön mukaansa.
Ryūjin-kain paikalla olevat luutnantit eivät todellakaan ottaneet asiaa hyvällä,  vaan he olivat tyrmäämässä asian siltä istumalta - hänen isänsä seurasi pitkään sivusta ainoan poikansa ja luutnanttiensa välistä kärhämää, kunnes hän suostui asiaan sillä ehdolla, että Kiyoharu pitäisi itse lapsesta huolen.

Lapsi ei muistanut itsestään mitään muuta kuin etunimen - Yui. Niinpä Kiyoharu kutsui tyttöä sillä nimellä. Vuoteen Yui ei suostunut juurikaan kommunikoimaan puhumalla ja lapsen sosiaaliset taidot olivat muutenkin todella huonot; silti Kiyoharu halusi pitää hänestä huolta.
Vuoden kuluttua luutnantit nostivat asiasta taas hälyn - lähinnä siksi, että Yui sattui olemaan tyttö ja tuon sukupuolen edustajilla ei yakuzassa ollut mitään virkaa - ja he vaativat Kiyoharua luopumaan "lemmikistään", koska ei heidän klaaninsa ollut mikään orpojen hoivakoti.
Kiyoharun isä ehdotti, että Yuita alettaisiin kouluttamaan henkivartijaksi; sillä ehdolla tyttö saisi jäädä. Siitä alkoi Yuin monivuotinen koulutus.

Ryūjin-kain ainoana "virallisena" perijänä Kiyoharu on yritetty pariin kertaan salamurhata muiden yakuza-klaanien toimesta, mistä syystä hänen perässään kulki hänen isänsä määräämiä henkivartijoita siihen asti, kun hän täytti 30.
Sen jälkeen Kiyoharu ilmoitti, ettei hän enää tarvinnut heitä, että hän halusi keskittyä omaankin elämään, ja silloin Yuista tuli hänen virallinen henkivartijansa, kun nuori neitokainen sitä vaatimalla vaati.
Kiyoharu on kyllä täydellisen kykeneväinen pitämään itsekin huolta itsestään, mutta  yakuzan perinteet määräävät sen, että perillisiä tulee suojella hinnalla millä hyvänsä - vaikka sitten omalla hengellään, jos tilanne sitä vaatii.

Kiyoharu on opettanut Sakurako Highissa Japanin historian valinnaiskurssia vuoden 2009 huhtikuusta asti. Hän ei ole yleisesti mainostanut yakuza-taustastaan kenellekään, mutta voi olla, että ainakin rehtorilla on omat mielipiteensä ja johtopäätöksensä.and you see the things they never see
all you wanted, I could be
now you know me, and I'm not afraid
and I wanna tell you who I am,
can you help me be a man?
they can't break me,
as long as I know who I am


Luonne:

Kiyoharu ei ole luonteeltaan ihan sitä, mitä yakuzaperheen perillisen kuuluisi olla - hän ei tunne minkäänlaista intohimoa kyseistä hommaa kohtaan, vaan tähän asti kaikki on ollut hänelle lähinnä pakollisia velvollisuuksia.
Hän tietää varsin hyvin, mitä häneltä odotetaan, mutta mies on vielä vähän hakuteillä sen suhteen, että mitä hän oikeasti haluaisi elämällään tehdä - hänellä ei ole aavistustakaan, miten hänen pitäisi reagoida, jos hänen isänsä yllättäin kuolisi ja hänen pitäisi nousta Ryūjin-kain johtoasemaan.
Kiyoharu on tähän asti elellyt melko huolettomasti, vetäytyen tasaisin väliajoin omaan rauhaansa klaanin hälinältä - siitä syystä mies onkin hankkinut itselleen ihan oman asunnon Shibuyasta, jossa hän asustaa suurimman osan ajasta (Yui tottakai mukanaan).

Kiyoharu on hyvin hiljainen tapaus, eikä hän turhia jaarittele - hän sanoo asiat niin kuin ne on. Se sopii hyvin yksiin hänen ulkonäkönsä kanssa, sillä miehen aura on sellainen, että ympärillä olevat ihmiset yleensä suhtautuvat häneen tietyllä kunnioituksella.
Hänellä on kyky saada ihmiset kuuntelemaan itseään ilman, että hänen tarvitsisi millään tapaa korottaa ääntään tai turvautua muihin konsteihin, mikä on tietysti loistavaa hänen opettajan roolissa.

Historianopettaja ei todellakaan ole se ammatti, johon miehen ensimmäisenä kuvittelisi. Kiyoharun perhe suhtautuu aika paheksuvasti hänen ammatinvalintaansa ja ylipäätään siihen, että hän perillisenä tekee jotain ylimääräistä "päivätyötä". Mies itse on todennut, että hänellä on oikeus tehdä mitä häntä huvittaa ainakin niin kauan kuin hänen isänsä on elossa, mihin muu perhe ei ole oikein voinut väittää vastaan, kun hänen isänsä on asian hyväksynyt.
Se ei kuitenkaan estä heitä paheksumasta asiaa.
Kiyoharu itse kuitenkin tietyllä tapaa nauttii työstään, koska se on niin erilaista ja rauhallista, kuin se mihin hän ehti lapsuudessaan tottua. Vaikkei miehen eleistä pysty asiaa mitenkään päättelemään, niin hän oikeasti nauttii opettamisesta.

Kiyoharun hiljaisuuteen sopii hyvin yksiin hänen tietynlainen eleettömyys ja ilmeettömyys - hänen mielialojaan on vaikea päätellä, sillä mies näyttää suurimman osan ajasta hyvin neutraalilta ja ilmeettömältä.
Kyllä hän joskus hymyilee ja nauraa, sekä suuttuu ja huutaa, mutta sitä tapahtuu harvemmin. Nuorempana hän näytti tunteensa avoimemmin, mutta viimeisen kymmenen vuoden aikana se on vähentynyt.

Miestä on kutsuttu klaanin parissa lapsuudesta saakka "Kiyoharu-samaksi" ja se on jotain, mitä hän tietyllä tapaa inhoaa. Se saa hänet aina tuhahtamaan itsekseen.
Kiyoharun omaatuntoa on vielä jonkin verran jäljellä, mutta jos hänen läheisiään loukkaa tarpeeksi pahasti - ja näitä henkilöitä kyllä alamaailmassa riittää - niin hänelle ei ole mikään ongelma määrätä salamurha-operaatiota käyntiin.
Kiyoharulla on muutama ase piilotettuna asuntoonsa, sillä koskaan ei voi tietää milloin niitä saattaa tarvita. Hän myös kantaa asetta mukanaan liikkuessaan Tokion yössä.I am a question to the world,
not an answer to be heard.


Kuvissa: Kiyoharu

Ulkonäkö:

Ulkonäöllisesti Kiyoharu ei ehkä ole ihan sitä mitä voisi ensimmäisenä olettaa, varsinkaan jos hänestä on etukäteen kuullut jotain juttuja. Vaikka miehen ulkonäössä on sitä tiettyä cooliutta, mikä saa ympärillä olevat ihmiset vähintäänkin kiertämään hänet kunnioitettavasti kauempaa, niin samaan aikaan hän ei ehkä ole täysin sitä, mitä yakuzalta voisi olettaa.

Mies on varreltaan todella hoikka ja selkeästi alipainoinen - pituutta Kiyoharulta löytyy 180cm ja elopainoa suunnilleen 55 kiloa. Hän ei ole koskaan ollut erityisen kova syömään ja siinä parikymppisenä aloitettuaan kunnolla tupakoimisen, on syöminen jäänyt entistä vähemmälle. Harvoin mies itse asiassa edes tuntee nälkää ja ketjupolttaminen vie myös näläntunnetta pois - hän vähän niinkuin korvaa syömistä polttamalla röökiä.
Vaikka Kiyoharu onkin todella hoikka, on hän myös yllättävän voimakas. Sitä saakin aina ihmetellä, että mistä helvetistä se kaikki voima oikein tulee, kun vartalo on mitä on. Hän on aina ollut enemmän kuin kykeneväinen pitämään omia puoliaan, eikä Kiyoharu tunne välttämätöntä tarvetta henkivartijalle, sillä häntä  on opetettu pitämään puolensa.

Kiyoharu näyttää ikäänsä nähden nuoremmalta, eikä mies oikeastaan tiedä onko se hyvä vai huono asia. Hänellä on pitkähköt, hieman laineikkaat kuparinruskeat hiukset, joiden hän antaa yleensä roikkua vapaina. Joskus harvoin hän saattaa pitää niitä ponnarillakin, mutta se on todella harvoin.
Miehen pukeutumistyyli ei ole erityisen näyttävä, vaan hän viihtyy enemmänkin sellaisissa vaatteissa, jotka tuntuvat mukavalta päällä. Väriskaala on yllättäen melko tummanpuhuva. Kotona mies kulkee mieluusti ilman paitaa poltellen samalla röökiä.

Kuten kaikilla yakuzoilla, on myös Kiyoharulla omat tatuointinsa, joita hän ei millään tapaa varsinaisesti piilottele. Hän on ylpeä niistä, sillä ne kertovat tietyllä tapaa hänen omaa tarinaansa ja ne lisääntyvät sitä mukaa, kun ikää tulee lisää.
Kaulan vasen puoli; tähtikuvio.
Rintakehä; oikealla puolella perhonen, jolla on molemmissa siivissä pienet tähtikuviot. Perhonen kuvastaa vapautta.
Vasen käsivarsi; iso lohikäärme, joka juontaa juurensa heidän klaaninsa nimeen. Tekstiä ja tähtikuvio.
Oikea käsivarsi; feenikslintu, jolla on nokassaan katana - sen ympärillä on punaista nauhaa ja kirsikankukan terälehtiä. Iso skorpioni. Born to be a rocker. Sininen perhonen. Käsivarren sisäpuolella on iso lohikäärmeen pää.and what do you think you'd understand?
I'm a boy, no, I'm a man,
you can take me and throw me away.
and how can you learn what's never shown?
yeah, you stand here on your own,
they don't know me 'cause I'm not here.


Muuta:
- veriryhmä on A.
- ketjupolttaja, juo kahvinsa mustana.
- omaa hyvän viinapään, sillä yakuzat juovat hyvissä määrin sakea.


HAHMOPALKINNOT:
- Vuoden Seniori Badass 2013 (1. sija)
- Vuoden Opettaja 2013 (jaettu 2. sija)


Suhteet:

Yui
Yui on Kiyoharulle se tärkein ihminen maailmassa ja hän yrittää parhaansa mukaan elää niin, ettei hän pettäisi toisen luottamusta tai asettaisi toista välittömään vaaraan itsensä takia. Hän kyllä tietää, että Yui ei välitä mitä Kiyoharu itse tekee - hän voisi tehdä ihan mitä tahansa ja silti nuori nainen luottaisi häneen täysillä, eikä kyseenalaistaisi hänen sanomisiaan. Mies ei kuitenkaan halua käyttää hyväkseen Yuin luottamusta ja riippuvuutta hänestä.
Kiyoharu on täysin tietoinen siitä, että suurin osa hänen klaanistaan pitää Yuita vain hänen lemmikkinään, mutta mies ei välitä - ehkä nainen onkin hänen lemmikkinsä, mutta Kiyoharulle Yui on myös paljon muuta. Hän kokee olevansa naisesta vastuussa ja hän on opettanut tuolle paljon asioita maailmasta ja ihmisistä.
Heidän välillään ei ole mitään romanttista, mutta jollain tapaa mies mieltää nuoremman naisen jonkinlaiseksi sielunkumppanikseen.

Pelit:

I'm still here, and I'll always be here. [VALMIS] - keskiviikko 2.10.2013
with Yui ~ Samirix
Pieni momentti Kiyoharun ja Yuin arjesta.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa