THN - We're gonna have fun tonight [VALMIS]

Siirry alas

THN - We're gonna have fun tonight [VALMIS]

Viesti  Samirix lähetetty Ke Syys 18, 2013 3:09 pm

// Parkkis ja Yuusei tänne näin :DD//

Lauantai 2. marraskuuta 2013
Klo 19 - Asuntola


Minhyun Hwang

Päivä oli muuttunut illaksi ja Minhyun istui sängyllään kuulokkeet korvillaan nojaten selällään seinää vasten. Musiikki pauhasi tuon korvilla samalla kun tuo luki koulukirjaansa keskittyneenä täysin siihen. Painoi mieleensä kaiken tiedon siitä ja samalla kun kuunteli musiikkia. Poika ei ollut tietoinen ympäristössä, että ei huomaisi jos joku tulisi huoneeseen ja puhuisi hänelle. Pienesti päätään liikutti musiikin tahdissa ja katse pysyi kirjassa. Kamala kuhina oli käynyt viime päivinä, kun tiedossa oli, että tänä iltana oli aikamoiset bileet tiedossa. Minhyun itse ei oikein harrastanut bilettämistä, mutta ehkä hän voisi tähän osallistua. Poika ei ollut sosiaalisesti kovinkaan hyvä ja muutenkin jossain baarissa oleskelu ei houkuttanut tuota, mutta hänen huonetoverinsa tuntui olevan siitä innoissaan, kuten muutama luokkakaveri, joiden kanssa Minhyun aina silloin tällöin hengaili - tai no nuo tuppautuivat aina tunkeutua hänen seuraansa. Ehkä osa syy siitä, miksi poika ei ollut innostunut bileistä niin paljoa oli se, ettei hän oikein pitänyt uusista asioista. Ainahan sitä sanottiin, että pitäisi rohkeasti vain antaa mennä ja kokeilla kaikkea uutta - totta kai tällä ei tarkoitettu mitään laittomuuksia tai sen sellaista, mutta Minhyun piti siitä tutusta ja turvallisesta Hän kaipasi sitä turvallisuuden tunnetta. Ei häntä haittaisi olla yksinkään asuntolalla ja keskittyä koulukirjoihin tai vaikka datistelisi kuunnellen musiikkia. Minhyun viihtyi yksin tosi hyvin, oikeastaan hän oli tottunut olemaan yksin, mutta hän tykkäsi olla Yuusein seurassa myös. Hän ei ole ihastunut huonetoveriinsa, vaan Yuusei oli niitä harvoja ihmisiä, joita Minhyun uskalsi kutsua ystäviksi. Oikeastaan se ei ollut sitä, etteikö hän uskaltaisi kutsua ketään ystäviksi, mutta hän oli oppinut tuntemaan Yuusein ja tiesi ettei tuo jättäisi häntä yksin. Ainakin Minhyun uskotteli itselleen niin, ettei hän pelännyt sitä. Todellisuudessa hän ehkä pelkäsi, vaikka itselleen ei suostunut myöntämään sitä - ei kyllä myöskään muillekaan suostuisi myöntämään.

Itseasiassa tummahiuksinen nuorukainen oli ehtinyt unohtaa bileet, kun tuo keskittyi koulukirjan lukemiseen ja unohtanut ajan kulun kokonaan. Tuolla oli päällään tumma t-paita ja harmaan väriset verryttely housut. Hänen oli ollut tarkoitus heti koulun jälkeen tehdä läksynsä, mutta oli uppoutunut lyriikoiden kirjoittamiseen, koska se inspiraatio oli iskenyt kuin salama kirkkaalta taivaalta. Totta kai hänen oli pakko saada kirjoitettua se ylös ja sen työstämisessä oli kestänyt aika kauan, koska Minhyun oli niin pikku tarkka kaikesta. Hiljaisuus vallitsi huoneessa ja välillä kuului pientä ääntä siitä, kun kirjan sivua käännettiin. Ja jos oikein tarkkaan kuunteli, niin pystyi kuulemaan pientä jumputusta nuorukaisen kuulokkeista. Se ei ollut uutta, että tuon korvilla oli kuulokkeet. Minhyunilla oli tapana melkein aina kuunnella musiikkia. Aina välillä hän jopa nukkui kuulokkeet korvilla. Musiikin kuuntelu sai hänet tuntemaan sitä tietynlaista turvallisuuden tunnetta ja muutenkin se helpotti jos hänellä oli paha olla, jos häntä ahdisti todella paljon. Musiikki sai hänen ajatuksensa muualle ja sen avulla hän pystyi keskittymään paremmin. Etenkin lukiessaan Minhyunilla oli napit korvilla ja sen myötä tuo ei ollenkaan huomioinut ympäristöään. Vaikka vieressä räjähtäisi, niin poika ei välttämättä huomaisi sitä, kun oli niin keskittynyt lukemiseensa samalla kun kuunteli musiikkia. Olihan musiikki iso osa hänen elämäänsä. Lyriikoiden kirjoittamisen avulla hän oli saanut purattua hänen pahaa oloaan, etenkin silloin kun se oli ollut niin ahdistavaa, ettei tuntui siltä kuin ei pystyisi hengittämään.

//Jonkinlaisen aloituksen sain väkerrettyä ja tästä tää lähtee! :DDD Ja parempaa otsikkoa en keksinyt XDD//


Viimeinen muokkaaja, Samirix pvm La Joulu 14, 2013 7:29 am, muokattu 2 kertaa
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - We're gonna have fun tonight [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty To Syys 19, 2013 7:20 am

Yuichi Tanaka

Yuusei käveli nopein askelin asuntolan käytävää. Vihdoin kello olisi niin paljon, että hän voisi alkaa valmistautua illan bileisiin. Hän oli yrittänyt kuluttaa aikaa kavereittensa kanssa, mutta silti jännitys kiersi koko ajan hänen alavatsassaan.
Pojalla oli tarkka suunnitelma, miten itsensä meikkaisi tai miten pukeutuisi.  Koko viikon hän oli odottanut lauantaita ja nyt vihdoin se oli käsillä. Lähes kuukautta ennen itse juhlapäivää poika keksi itselleen monta erilaista asuvisiota. Olihan halloween sentään kerran vuodessa. Vuoden ainoa päivä jolloin sai vetää yliampuvan meikin ja puvun. Vaikka yleensä vanhemmilla oppilailla olisikin tuplasti hienommat asut, Yuusei tykkäsi ainakin yrittää saada jotain pelottavaa aikaan.
Nyt kun tarjoutui tilaisuus päästä vanhempien oppilaitten bileisiin, niin ei Yuusei halunnut missata tilaisuuttaa. Varsinkaan kun ei ollut valvovia vanhempia läsnä.
Tummahiuksisen saavuttua vihdoin heidän huoneensa ovelle ja aukaisi sen mahdollisimman nopeasti. Sisälle tullessaan hän vippasi koululaukkunsa lattialle tervehtien samalla huonetoveriaan.
"Minhyun?"
Tosin vasta kun vastausta ei kuulunut hän huomasi tämän istuvan sängyllä kuulokkeet korvilla, täysin keskittyneenä lukemassa.
Yuusei mietti hetken pystyisikö säikyttämään toisen. Tosin Minhyun varmaan suuttuisi, mutta olihan nyt sentään halloween! Tämä ei kyllä selvästi huomannut mitään, mutta kuitenkin juuri kun hän olisi pääsemässä pidempään käsiksi tämä huomaisi hänet.
Lopulta hän nousi hiljaa varpailleen ja otti hiljaisia askelia toista kohta. Hän hyppäsi sängylle aivan toisen viereen toivoen, ettei toinen olisi huomannut häntä aiemmin, mutta vain esittänyt, ettei olisi huomannut.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - We're gonna have fun tonight [VALMIS]

Viesti  Samirix lähetetty Ti Syys 24, 2013 8:59 am

Minhyun Hwang


Minhyun ei ollenkaan huomannut huonekaverinsa ilmestyneen huoneeseen, vaan tuo katse pysi kirjassa ja musiikki pauhasi kuulokkeista. Minkäänlaista reaktiota tuo ei tehnyt viestittääkseen toiselle pojalle sen, että olisi huomannut tuon, koska hän ei ollenkaan huomannut tuota. Sen takia siis tummahiuksinen säpsähti voimakkaasti ja tuijotti ystäväänsä silmät pyöreinä hivenen järkyttyneenä siitä, että tuo oli yhtäkkiä pompannut hänen viereensä. Pitkän aikaa tummilla silmillään tuijotti Yuuseita hiljaisena ja hetken päästä tuo otti kuulokkeen pois korvaltaan pitäen katseensa huonekaverissaan. Kesti hetken aikaa ennen kuin Minhyun toipui säikähdyksestä ja räpytti silmiään pari kertaa. Hänen olisi pitänyt huomata toinen poika, mutta oli ollut keskittynyt koulukirjan lukemiseen ja muutenkin musiikki peitti kaiken äänen alleen.
Tummahiuksinen katsoi Yuuseita, joka näytti olevan jostakin todella innoissaan ja katsoi tuota kysyen.
”Näytät ylipirteältä. Suunnitteletko jotain?”, Minhyun kysyi kohottaen kulmiaan pienesti ja puhui rauhallisella äänensävyllä. Minhyun saattoi näyttää siltä, ettei häntä kiinnostaisi, mutta todellisuudessa häntä kiinnosti. Muutenhan hän ei olisi kysynyt ja poika oli kokonaan unohtanut sen mikä oli ollut koululla isona puheenaiheena kauan. Vaikka Minhyun oli niitä, joiden arvosanat olivat korkealla, niin kumminkin tuolta aina silloin tällöin unohtui jotain tällaisia asioita, joita muut eivät unohtaisi.

//Lyhyt, sorii :DDD//
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - We're gonna have fun tonight [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ke Syys 25, 2013 7:03 am

Yuichi Tanaka

Minhyun jäi yllättävän pitkäksi aikaa tuijottamaan häntä silmät pyöreitä. Ilmeisesti se oli tämän tapa säikähtää. Ainakaan tämä ei ollut huudahtanut mitään tai lyönyt häntä.
Yuuseita nauratti toisen ilme. Toinen otti kuulokkeet pois korviltaan ja avasi suunsa.
”Näytät ylipirteältä. Suunnitteletko jotain?”
Hymy pojan huulilla vain leveni.
"Tietenkin!" hän huudahti. "Me mennään sinne bileisiin tänään. Myös sä tulet mukaan!"
Tumma nousi istumaan pidemmän viereen vilkaisten, mitä tämä oli ollut lukemassa. Koulu kirja. Ei mitään sen kiinnostavampaa, joten hän nousi seisomaan sängyn vierelle katsoen toista hetken kysyvästi. Ei hän edes odottanut tältä mitään vastausta, joten lähti pian vaatekaappiaan päin. Hän oli laittanut illan vaatteet yhteen pinkkaan hyllylle, josta nappasi ne ja laski sängylleen.
"Oletko miettinyt mitään, mitä laitat päällesi?" hän kysyi, vaikka olikin aika varma, ettei toinen ollut sellaista tehnyt. Minhyun ei ollut vaikuttanut yhtään siltä, että olisi järin innostunut bileitä. Ja täällähän pidempi luki ja varmasti lukisi koko illan, jollei hän haluaisi tämänkin pitävän joskus hauskaa. Yuusei oli päättänyt raahata pidemmän bileisiin, vaikka väkisin ja keinoja kaihtamatta. Tietenkin hän saisi tukea varmasti muilta kavereiltaan, joten ihan sama, vaikka Minhyun olisi ilman vaatteita he kantaisivat tämän kyseiseen baariin.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - We're gonna have fun tonight [VALMIS]

Viesti  Samirix lähetetty To Syys 26, 2013 9:28 am

Minhyun Hwang

Yuusein huulet levenivät entistä enemmän hymyyn, jonka takia Minhyun katsoi toista kysyvästi hiljaisena, mutta kohta toinen huudahti selvästi innoissaan. Hetken aikaa kesti ennen kuin tummahiuksinen nuorukainen tajusi mistä toinen puhui. Ne halloween aiheiset bileet, jotka uskottiin olevan vuoden kovimmat bileet. Kohotti kulmiaan katsoessaan Yuuseita, joka ilmoitti, että Minhyun oli menossa myös sinne. Katsoi Yuuseita pitkän aikaa, kun toinen nousi istumaan ja vilkaisi hänen kirjaansa. Tummilla silmillään katsoi hiljaisena huonekaveriaan kysyen tuolta katseellaan, että oliko tuo tosissaan.
”Minulta ei kysytä mielipidettä tähän touhuun?”, Minhyun kysyi hetken päästä pieni huvittunut pilke silmissään, koska Yuusei osasi olla huvittava välillä. Eihän sinne bileisiin meneminen tappaisi häntä tai mitään, mutta yleensä tuollaisissa jutuissa sattui ja tapahtui vaikka mitä. Kohta Yuusei olikin noussut hänen sängyltään ja meni vaatekaapilleen. Kohta toinen esitti kysymyksen, jota Minhyun ei osannut odottaa. Hänelle ei edes tullut mieleen sitä seikkaa.
”Eh?”, karkasi Minhyunilta samalla kun laski koulukirjansa vierelleen. Pitäisikö hänen pukeutua jotenkin erikoisesti?
”En ole miettinyt mitään”, vastasi Yuusein kysymykseen ja tuosta kyllä pystyi selvästi näkemään, ettei hän nyt oikein haljennut innosta näistä bileistä, vaikka se olisi ollut kuinka vuosisadan isoimmat ja parhaimmat bileet. Minhyun tunsi sen verran Yuusein, että osasi arvella sen, ettei häneltä todellakaan kysyttäisiin mielipidettä, vaan raahattaisiin mukaan vaikka väkipakolla.
"Eikö riitä, että pukeutuu vain siisteihin vaatteisiin?", Minhyun kysyi kurtistaen pienesti kulmiaan samalla kun nousi sängyltään ja vei kirjansa työpöydälleen.
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - We're gonna have fun tonight [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Pe Syys 27, 2013 7:43 am

Yuichi Tanaka

Yuusei vain naurahti kun tumma vastasi ihan niin kuin hän oli ajatellutkin. Ei Minhyun ollut mitään miettinyt, joten hän saisi vapaat kädet. Vaikkei hänellä ollutkaan mitään selvää visiota toiselle, aina hän jotain keksi. Ainakin jotain yksinkertaista.
"Eikö riitä, että pukeutuu vain siisteihin vaatteisiin?"
Lyhyempi kääntyi katsomaan toista kun tämän nousi sängyltä ja laski kirjansa pöydälle. Hyvä alku. Ainakaan tätä ei tarvinnut vetää sängystä asti enää.
"Hmm..." hän mietti hetken. "Ei."
Poika mietti toisen tovin. "Jotain tummaa. Saanko minä meikata sinut?"
Virne kohosi hänen huulilleen. Vaikkei hän olisi mikään paras meikkaamaan toista henkilöä kuin itseään niin kyllä hän jotain saisi aikaan. Jollei muuta hän vain vetäisi Minhyun naaman kokonaan mustaksi.
Koko ajatus sai pojan nauramaan.
Samassa täydellinen ajatus valtasi hänen päänsä.
"Minhyun, onko sinulla mustaa hupparia ja vaikka... Farkkuja?" hän kysyi innoissaan.
Seuraavaksi hän tekisi Minhyunsta kapinallisen. Ehkä hän silti säästäisi toisen kokonaaman maalaukselta. Ehkä puolet vain, lisäksi mustat vaatteet ja pieni yllätys toiselle.

//sori, lyhyt. Ja juu, laitan nyt vielä, että idea tuli B.A.P'ltä. :D//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - We're gonna have fun tonight [VALMIS]

Viesti  Samirix lähetetty La Syys 28, 2013 5:29 am

Minhyun Hwang

Moni oli varmasti saanut sellaisen kuvan, ettei Minhyuta kiinnosta muiden asiat, mutta se ei ollut osittain totta. Nimittäin se miksi tummahiuksinen ei laittanut vastaan niin paljoa oli sen takia, ettei Yuusein hauskanpito hiipuisi sillä, että hän pistäisi hanttiin niin paljon kuin mahdollista ja alkaisi valittamaan kuin pikku lapsi siitä.
Minhyun katsoi huonekaveriaan, joka näytti miettivän hetken aikaa ja kohta toinen vastasikin hänen kysymykseensä kieltävästi. Pidempi oli sanomassa jotain siihen, mutta Yuusei ehti jatkaa sitten hetken päästä ja Minhyun kohotti pienesti kulmiaan samalla kun katsoi toista poikaa. Meikata hänet? Okei, siitä ideasta hän ei varsinaisesti innostunut. Yuusei osasi varmasti meikata, mutta Minhyun itse ei oikein innostunut siitä ideasta, että hänen kasvoihinsa tungettaisiin meikkiä. Etenkin kun hän oli menossa jonnekin baariin. Jotenkin tummahiuksiselle pojalle tuli sellainen tunne, että Yuusei suunnitteli jotain pienessä pääkopassaan, josta Minhyun ei tulisi pitämään sen erityisemmin.
Katsoi kysyen huonekaveriaan, joka esitti jo kysymyksen hänelle ja Minhyunin ei tarvinnut kauaa miettiä vastausta, koska hän muisti todella hyvin minkälaisia vaatteita hän omisti. Itseasiassa enimmäkseen häneltä löytyi tumman sävyisiä vaatteita.
”On.. Käytän enimmäkseen tumman sävyisiä vaatteita”, Minhyun sanoi rauhallisesti ja katsoi kysyen Yuuseita samalla kun yritti saada selville mitä toisen tumman pehkon sisällä oikein raksutti. Nimittäin tämä alkoi kuulostaa ehkä jopa pelottavalta Minhyunin mielestä.
"Mitä oikein suunnittelet?", kohta Minhyun kysyi huonekaveriltaan samalla kun risti käsivartensa rintakehälleen ja piti tumman katseensa Yuuseissa.

//Ei se mitään, tätäkään ei ole pilattu pitkällä pituudella XD//
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - We're gonna have fun tonight [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Su Syys 29, 2013 4:29 am

Yuichi Tanaka

Minhyun sanoi omistavansa paljon tummia vaatteita. Kuinka tyhmä kysymys! Hän ei ollut koskaan nähnyt toista muussa kuin tummissa.
Yuusei mietti hetken. Ihan sama, pitihän asia tarkistaa.
"Mitä oikein suunnittelet?"
Pieni virne kohosi lyhyemmän huulille, mutta päätti ohittaa toisen kysymyksen omallaan.
"No, saanko mä meikata sut?" hän naurahti ja nosti etusormensa leualleen miettien samalla keksisikö jotain muuta toiselle.
"Tai sitten voit kieltäytyä ja pidän sua ihan tylsänä kaksi viikkoa, kunnes keksit ehkä jotain hauskaa ja pidän sua vähemmän tylsänä."
Hän veti syvään henkeä nopean selityksensä jälkeen, josta itse Minhyun, jolle se oli tarkoitettu, tuskin sai puoliakaan selvää. Ei hän pitäisi toista niinkään tylsänä senkään jälkeen, mutta kyllä hän haluaisi päästä kiusaamaan tuota hiljaista huonetoveriaan hiukan. Eikä halloween bileissä kukaan ihmettelisi, jos joku vetäisi koko naamansa mustaksi. Ei siellä voinut nolata itseään meikillä tai vaatteilla. Ainakaan kovin pahasti.
"Joten?" Yuusei kallisti hiukan päätään ja istui sängylleen. Ehkä hän saisi mahdollisimman söpöllä koiranpentu-ilmeellä Minhyun suostumaan. Hän oli juuri sellainen, joka halusi muittenkin pitävän hauskaa hänen kanssaan, eikä vain nököttänyt huoneessa lukemassa. Sitä paitsi Minhyun voisi näyttää varsin söpöltä naama puoliksi mustaksi maalattuna.
Pelkkä ajatus sai pojan hekottelemaan itsekseen.
"Mutta päätä itse", hän tokaisi ja nousi takaisin seisomaan vetäen löysän t-paitansa päältään vaihtaakseen vaatteet ennen kuin alkaisi laittaa hiuksia tai meikkaamaan.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - We're gonna have fun tonight [VALMIS]

Viesti  Samirix lähetetty Su Syys 29, 2013 9:57 am

Minhyun Hwang

Katsoi pitkän aikaa hiljaisena huonekaveriaan, joka kysyi eka, että saiko hän meikata Minhyunin ja kohta toinen alkoikin selittää sellaista vauhtia, että pidemmän pojan oli vaikea pysyä tuon perässä. Hetken aikaa sai miettiä hiljaisena saadakseen toisen nopeasta selittämisestä edes jotain selkoa. Se jotenkin kumminkin meni ohi tummahiuksiselta pojalta, joka katsoi Yuuseita kysyen kurtistaen kulmiaan pienesti.
Eipä Minhyuta paljoa kiinnostanut se mitä muut hänestä ajattelivat, mutta ei hän nyt ihan kaikkeen suostuisi kumminkaan. Nojasi pöydän reunaa vasten samalla kun risti käsivartensa rintakehälleen ja piti tumman katseensa Yuuseissa, joka puolestaan oli istuutunut sängylle ja kallisti päätään hiukan. Sieltä tuli se koiranpentu-ilme ja Minhyun pyöräytti silmiään samalla kun tuo hymähti hivenen huvittuneena. Hän niin tiesi ettei ole vielä oppinut immuuniksi sille ilmeelle.
"Hyvä on, mutta vain tällä kertaa", Minhyun sanoi hetken päästä ja asteli vaatekaappinsa luokse, jonka sitten avasi ja katseli sisältöä. Eipä siellä ollut melkein mitään muuta kuin niitä tummasävyisiä vaatekappaleita.
"En halua kumminkaan naamastani mitään mustaa plänttiä tai mitään sen tapaista", pidempi poika ilmoitti samalla kun kääntyi vilkaisemaan Yuuseita, joka näytti aikovan vaihtaa vaatteensa. Otti vaatekaapista valkoisen kauluspaidan, jossa ei ollut hihoja ja mustan väriset housut mietteliään näköisenä. Ne näyttivät ihan asiallisen siisteiltä, mutta hän ei tiennyt mitä hänen huonekaverinsa suunnitteli pienen pääkoppansa sisällä.

//Lyhyttä pukkaa, sori XDD//
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - We're gonna have fun tonight [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Su Syys 29, 2013 10:13 am

Yuichi Tanaka

Vihdoin! Vihdoin Minhyun suostui hänen ehdotukseensa! Poika olisi voinut vaikka hyppiä riemusta!
Hän oli juuri saamassa painaa päältään kun pidempi avasi taas suutaan.
"En halua kumminkaan naamastani mitään mustaa plänttiä tai mitään sen tapaista"
Auts! Menikö hänen suunnitelmansa nyt ihan pilalle? Häneltä jäi paita vielä käsiinsä kun hän alkoi miettiä. Eihän hän ollut meinannut kuin puoliksi maalata Minhyun naaman, mutta taas tämä oli kieltänyt myös kaiken "sen tapaisen", joten... Poika oli hiukan pettynyt. Ehkä hän vain raahaisi pidemmän mukaansa, ennen kuin tämä ehti katsoa peiliin.
Yuusei jäi hetkeksi katsomaan huonetoveriaan, joka kaivoi vaatekaapistaan hihattoman kauluspaidan ja mustat housut. Ainakin tämän vaatteet näyttivät hyviltä.
"Mutta Minhyun!", tummahiuksinen peitti äkkiä suunsa. "No hyvä on."
Nyt toinen varmasti arvaisi, mitä hän meinasi. Mutta ei hän silti halunnut luovuttaa. Poika veti mustan ihon myötäisen topin päälleen.
No, ehkä hän jättäisi kuitenkin toisen naaman maalaamisen.
"Minhyun", hän kiinnitti toisen huomiota. "Onko sulla mitään kivaa meikki-ideaa tai... naamiota?" Poika kysyi kuin varmistaakseen, ettei häneltä ole jäänyt mitään huomaamatta toisen asustekokoelmasta. Jotain vähän erikoisempaa piti pidemmällekin keksiä.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - We're gonna have fun tonight [VALMIS]

Viesti  Samirix lähetetty Su Syys 29, 2013 10:37 am

Minhyun Hwang

Kääntyi katsomaan Yuuseita, joka tuntui haluavan sanovan jotain, mutta toinen peitti suunsa nopeasti. Minhyun katsoi kysyen lyhyempää pitkän aikaa kysyen, mutta ei sanonut mitään. Yuusein pitäisi tietää, että voisi sanoa hänelle, jos oli jotain sanottavaa, joten Minhyuta jäi vähän häiritsemään toisen äsköinen käytös, mutta kohta kääntyi vaatekaappinsa puoleen. Olisiko hänen pitänyt valita toisenlaiset vaatteet? Tummahiuksinen nosti katseensa vaatekaapin sisältöön. Pitäisiköhän hänen kysyä jos Yuusei oli ehtinyt suunnitella hänelle asun jo valmiiksi? Tai olisi muodostanut jonkinlaisen idean valmiiksi jo.

Minhyun kääntyi Yuusein puoleen, kun lyhyempi poika lausui hänen nimensä. Kurtisti pienesti kulmiaan selvästi hämmentyneenä. Meikki-idea? Naamio? Pitäisikö hänen sellaisiakin miettiä nyt? Pojan pää löi selvästi tyhjää, koska ei hän ole ikinä mitään sellaisia miettinyt. Eikö riitä, että tunkee ihan asialliset vaatteet päälle ja hiuksia laittaisi vähän?
”Pitäisikö minulla olla jotain sellaista?”, kysyi hetken päästä lyhyemmältä samalla kun katsoi tuota selvästi hämmentyneenä. Ei siinä muuten mitään, mutta ei Minhyun ole muutenkaan mitenkään hyvä tällaisissa jutuissa. Nimittäin hän ei ole mihinkään bileisiin osallistunut ikinä. Siis ei ollut mikään ihme, että oletettiin halloween-bileisiin pukeutuvan jotenkin erikoisesti, mutta Minhyun ei sellaisia ole ikinä oikein harrastanut. Voisi sanoa, että hän oli jo varhaisessa iässä alkanut käyttäytyä aikuismaisesti, koska hän oli pitänyt huolen äidistään, kun isänsä oli jättänyt heidät ja nykyään hän oli aika ulkopuolinen perheensä seurassa kuten myös välillä ikäistensä seurassa, jotka kehuskelivat sekoiluistaan tai vastaavista jutuista. Tai sitten puhuivat seurustelukumppaneistaan tai ihastuksistaan. Joten Minhyun oli aina välillä hivenen eksynyt, vaikkakin sitä oli vaikea uskoa, kun ei näyttänyt sitä ulos. Paitsi Yuusein seurassa Minhyun uskalsi ilmehtiä normaalia enemmän, koska olihan tuo hänen ystävänsä.
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - We're gonna have fun tonight [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ti Loka 01, 2013 5:24 am

Yuichi Tanaka

Minhyun näytti olevan hiukan hämillään hänen kysymyksestään ja kysyikin pitäisikö hänellä olla jokin naamio. Ei lyhyemmällä itselläänkään kyllä ollut mitään suurempia naamiaisasuja. Mitä nyt meikkasi itseään enemmän ja veti ne oudommat vaateyhdistelmät, joita ei käyttänyt yleensä. Ei kukaan käyttänyt pelkkää toppia ja kravattia! Ainakaan hän itse.
"Kunhan ajattelin", Yuusei sanoi mietteliäänä ja jäikin tuijottamaan sänkynsä päällä olevaa vaatepinkkaa hetkeksi. "Jollet tosiaan halua, että maalaan kasvojasi mustaksi?"
Ajatus lipsahti vahingossa pojan suusta, mutta ei hän hirveästi välittänyt. Kyllä hän tiesi, ettei hän enää pääsisi yllättämään toista. Sitä paitsi Minhyun vain suuttuisi hänelle, jos hän tosiaan tälle kertomatta raahaisi pojan baariin naama mustana. Jos edes pystyisi peittämään kaikki, mitkä voisivat heijastaa toisen kuvajaista.
Lyhyempi virnisti leveästi toiselle, joka näyttikin selvästi eksyneeltä. Kuten aina. Tai ei ihan aina, mutta yleensä. Tämä ei hirveästi puuttunut heidän keskusteluihin ainakin melko normaaleista asioista.
Ei hän niin, kyllä Minhyun oli hyvää seuraa, mutta niitä päiviä kun hänkään ei halunnut puhua kenenkään kanssa oli harvassa.
"Ihan sama, vaikka laittaisit ihan normaalit vaatteet, mä raahaan sut mukaani!" huudahti ja naurahti. Niinhän se oli, toinen tulisi mukaan ja varmasti ensimmäisen hitaan aikana hän passittaisi toisen tanssikaan jonkun kaunokaisen kanssa. Vai olisiko se liian ilkeää?
"Raahaan sut varmasti tanssimaan jonkun kanssa", pieni virne kohosi pojan huulille tämän kääntyessä  taas katsomaan huonetoveriaan. Voi Minhyun-ressukkaa kun hänet oli saantu huonetoverikseen.
Ei hän itseään pitänyt niin pahana, eikä Minhyunkaan sitä ollut ainakaan hänelle näyttänyt, korkeintaan normaalia hiukan villimmältä.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - We're gonna have fun tonight [VALMIS]

Viesti  Samirix lähetetty Ke Loka 02, 2013 2:53 am

Minhyun Hwang

Minhyun katsoi pitkän aikaa Yuuseita, joka oli puhui hänen kasvojensa maalaamisesta mustaksi. Kohotti kulmiaan katsoen lyhyempää sillein, että oliko tuo tosissaan. Nimittäin häntä itseään ei oikein houkuttanut ajatus siitä, että lähtisi ulos naama mustana. Vaikka olisikin halloween ja kaikki muutkin tekisi niin, mutta poika ajatteli niin pitkälle, että sitä olisi varmasti todella kiva yrittää pestä pois sitten kun tulisi takaisin asuntolalle ja jos menisi suoraan nukkumaan, niin aivan varmasti tyyny olisi vaihtanut väriä mustaan nopeasti. Kyllä, Minhyun ei lämmennyt ajatukselle ollenkaan.
”Jos aiot käyttää jotain väriä, niin se ei tee iholle hyvää ja sitten vielä siihen menisi aikaa. Sitten siinä on se mahdollisuus että sitä menisi silmille, jonka seurauksena silmiä alkaa kirvelemään ja pahimmassa tapauksessa voi mennä näkö. Sitten vielä siinä on kova työ pestä pois ennen kuin menee nukkumaan”, Minhyun selitti rauhallisella äänellä samalla laski paidan ja housut sängylleen ja asteli takaisin vaatekaapilleen. Hän ei puhunut moittivaan sävyyn, vaan heitti faktoja pöytään niinkuin aina välillä hänellä oli tapana tehdä. Joku muu olisi varmaan innostunut Yuusein ehdotuksesta ja olisi ollut täysillä mukana, mutta Minhyun itse oli sellainen joka ei ihan mihin tahansa päättömyyksiin mennyt mukaan.

Vilkaisi huonekaveriaan, joka virnisti hänelle, kun huomasi Minhyunin olevan vähän eksynyt. Se ei ollut kylläkään uutta, koska aina välillä Yuusei sai hänet hämmentymään ja tuntemaan itsensä hyvinkin eksyneeltä.
Tummahiuksisen silmät laajenivat vähän, kun lyhyempi poika alkoi selittämään jotain siitä, että laittaisi hänet tansimaan jonkun kanssa vielä. Hän oli miettinyt sitä, että olisi voinut vaikka istua jossain mahdollisimman syrjäisellä paikalla jotain, jossa EI ollut alkoholia, kun taas Yuusei olisi varmasti kavereidensa kanssa valunut jonnekin tanssilattialle tai jotain. Okei, tuo kuulosti aika typerältä, kuin hän olisi välttämättä halunnut jäädä yksin. Osittain se oli totta, mutta täytyi hänen katsoa huonekaverinsa perään vähäsen. Nimittäin sitä ei koskaan tiennyt mitä tuolla tulisi tapahtumaan. Aina sattui ja tapahtui, kun alkoholi oli mukana.
”Saat sinä yrittää, mutta siinä et tule onnistumaan”, sanoi Yuuseille hymähtäen pienesti huvittunut pilke silmissään samalla kun risti käsivartensa rintakehälle ja pudisti päätään. Yuusei oli kyllä erikoinen, että ensimmäisenä koulupäivänä ei uskonut ystävystyvänsä toisen kanssa näinkin paljon. He olivat todella erilaisia loppujen lopuksi, koska Minhyun oli enemmänkin sellainen, joka mielellään vetäytyi taka-alalle ja eniten viihtyi yksin, kun taas Yuusei suorastaan loisti tuota tietynlaista energisyyttä ja oli niin luonnollinen isommassakin porukassa. Toisella oli vain välillä aika villit ideat, mutta Yuusei ei ollut paha ihminen. Siitä Minhyun oli täysin varma.

Vaatekaapin luona Minhyun katseli hetken aikaa, jonka jälkeen otti esille mustan liivin, jonka kaula-aukko oli v-mallinen ja siinä oli kolme nappia. Katseli hetken aikaa sitä, jonka jälkeen sitten vei sen sängylleen. Se ei olisi mitenkään sen ihmeellisempi, mutta ihan asiallisen hyvä. Ei ollut ihan normin näköinen, mutta ei pistäisi varmasti silmäänkään liian helposti. Todella hyvä. Minhyun ainakin oli tyytyväinen siihen. Ehkä hänen asukokonaisuutensa muistutti jotain tarjoilijan asua tai sitten sitä, että hän olisi mennyt johonkin hienoon juhlaan. Kravatti puuttui siitä vielä.
”Nämä kelpaavat”, rauhallisella äänensävyllä sanoi enimmäkseen itselleen ja laittoi vaatekaappinsa oven kiinni. Astellessaan sänkynsä luokse, tummahiuksinen vilkaisi huonekaverinsa suuntaan.
"Monelta se oikein on?", Minhyun kysyi Yuuseilta katsoen toista kysyen samalla kun vilkaisi kännykkäänsä katsoen kelloa, joka näytti olevan jonkin verran yli seitsemän. Hän ei uskonut heillä olevan mikään kiire, koska ei uskonut kovinkaan aikaisin tämän jutun alkavan. Ainakaan hän pystyi jotenkin kuvittelemaan ettei muutenkaan baareihin mene porukkaa kovinkaan aikaisin. Ainakaan ennen yhdeksää. Tai no Minhyun ei ole kovinkaan paljoa keskittynyt tuollaisiin juttuihin.
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - We're gonna have fun tonight [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ke Loka 02, 2013 9:52 am

Yuichi Tanaka

Pidemmän luetellessa haittoja kasvojen maalaamisesta, hän vain matki kädellään ankan suuta ja mutristi huuliaan. 'Tosikko...' poika ajatteli.
Minhyun ei innostunut niinkään hänen tanssimisideastakaan, mutta hän varmasti raahaisi toisen tanssimaan! Jos hänen kasvojen-maalaus-idea oli mennyt pieleen, niin tämä ei ainakaan!
Tämä oli saanut valittua ihan hyvän näköisiä vaatteita kaapistaan. Yuusei vain nyökkäsi toisen vaatteille, vaikka Minhyun itse tainnutkaan sitä huomata.
”Nämä kelpaavat”
Hän vain myönteli toista. "Tietenkin."
Samassa Minhyun kysyessä, milloin bileet alkaisivat, katsoi hänkin kelloa.
"Yhdeksältä", oliko jo liian aikaista alkaa valmistautua. No meikatessa ja hiuslakan kanssa leikkimisessä aika vierähti varmasti hyvinkin nopeasti. Jos hän meinasi saada hiuksensa niinkin pystyyn, mitä oli ajatellut, niin kyllä hänellä varmasti kuluisi aikaa niiden laittamisessa.
Poika veti jalkaansa löysät housut alkaen sitten etsiä vielä vaatekaapistaan henkseleitä. Hän oli käynyt ne ostamassa ihan vain tätä iltaa varten, mutta tottakai hän voisi niitä useamminkin käyttää. Niiden laittaminen ei ollut ihan niin helppoa, koska ensin poika oli laittaa ne väärin päin.
"Kuule Minhyun, eikö sua oikeasti kiinnosta yhtään lähteä bileisiin?" hän sanoi ehkä hiukan mietteliäänä ollessaan kääntyneenä laittamaan henkseleitään selkäpuolelle. "Vai tuletko vain vahtimaan mun juomisia. Älä huoli en aio ollenkaan juoda."
Yuusei naurahti itsekseen. Ei häntä ollut koskaan juominen kiinnostanut, jollei muuta niin alkoholijuomat maistuivat hänestä niin pahalta, ettei hän tajunnut, kuka pystyi niitä juomaan. Vielä nauttien!
Vaikkei hän ollutkaan koskaan niin paljon juonut, ei hän halunnut aamulla halailla vessanpönttöä ja pelätä, että kuolisi. Eikä kyllä haluaisi iltapäivällä pelätä, ettei kuolekkaan. Se ei vain ollut häntä varten, joten Minhyun ei tarvitsisi turhaan huolehtia.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - We're gonna have fun tonight [VALMIS]

Viesti  Samirix lähetetty Ke Loka 23, 2013 12:18 pm

Minhyun Hwang

Näki kuinka Yuusei matki kädellään ankan suuta, kun Minhyun löi faktoja pöytään, mutta ei sanonut siihen mitään. Hän ei pahastunut siitä ollenkaan, koska siinä ei olisi mitään järkeä. Voisi sanoa, että poika ajatteli välillä vähän liiankin loogisesti. Tumma hiuksinen oli aivan varma, että Yuusei mietti sillä hetkellä jotain sen tapaista, että hän olisi tosikko. Ei hän kyennyt ajatuksia lukemaan, mutta oli oppinut tuntemaan huonetoverinsa tämän vuoden aikana aika hyvin. Muutenkin poika osasi kiinnittää pieniin yksityiskohtiin huomiota välillä. Ilme ei värähtänyt hänen kasvoillaan, vaan jatkoi omia puuhiaan.

Minhyun pysähtyi tekemisissään, kun kuuli toisen pojan vastaavan hänen kysymykseensä. Siihen oli vielä aikaa, joten hän ehtisi käydä suihkussa nopeasti. Muutenkaan Minhyunin suihkuhetket eivät olleet kovinkaan pitkiä, mutta voisi käydä tavallista nopeammin.
”Ehdin käymään suihkussa”, Minhyun tokaisi rauhallisena ja kaivoi esille pyyhkeensä ja kaiken muun tarvittavan. Hänen hiuksensa ehtisivät kuivua nopeasti ja muutenkin hänen ei tarvinnut tehdä muuta kuin laittaa vaatteet päälle, laittaa hiuksia vähän ja hän olisi valmis.
Minhyun oli tekemässä lähtöä suihkuun, mutta kuuli Yuusein puhuvan hänelle, jonka seurauksena pidempi poika pysähtyi ja kääntyi katsomaan huonetoveriaan. Kohotti pienesti kulmiaan samalla kun katsoi hiljaisena Yuuseita. Hetken aikaa hän oli hiljaa kuin miettien asiaa tarkemmin. Yuusei oli selvästi innoissaan tästä ja hän pystyi näkemään sen kuinka paljon toinen halusi hänet mukaansa, vaikka Minhyun ei ymmärtänyt miksi. Miksi Yuusei välttämättä halusi hänet mukaansa, kun toisella oli kaikki kaverinsa pitämässä seuraa? Sitä hän ei tiennyt, mutta ei viitsinyt jostain kumman syystä kysyä sitä toiselta. Kohta pieni hymy nousi pojan kasvoille samalla kun siirsi painonsa toiselle jalalle.
”Täytyyhän jonkun olla katsomassa perääsi. Sitä ei tiedä mitä keksit kavereidesi kanssa siellä”, Minhyun sanoi hivenen huvittuneena. Ehkä se ei olisi niin paha kokemus kuin hän oletti sen olevan. Hän ei ehkä ollut mikään helpoin ihminen. Hän ei ollut ensinäkään kovinkaan sosiaalinen ja sitten vielä se, että hän osaa olla hankala. Yuusei kumminkin ei ollut kuka tahansa, vaan tämän lukuvuoden aikana oli ystävystynyt toisen kanssa. Tämän takia hän ei halunnut pilata toisen iloa.

Minhyun lähti sitten astelemaan kohti suihkuhuonetta ja ei pojalla mennyt kuin vähän yli viisi minuuttia siellä. Pian nuorukainen palasikin huoneeseen puhtaissa oleskeluvaatteissaan ja tummat hiukset olivat sekaisin. Hiussortuvat sojottivat vähän joka suuntaan ja pyyhettä roikotti olkapäällään. Suihku oli virkistänyt mukavasti ja muutenkin oli mukava mennä puhtaana niihin bileisiin. Vaikkakin Minhyun arveli paikan olevan aika täynnä, koska todella moni heidän koulustaan meni sinne. Ellei sitten jopa kaikki menneet niihin bileisiin. Huoneeseen astuttuaan pojan tumma katse kohdistui Yuuseihin, katsoen mitä toinen puuhaili sillä hetkellä.

//Sori pieni kesto vastaamisessa (: //
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - We're gonna have fun tonight [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty To Loka 24, 2013 7:24 am

Yuichi Tanaka

Pojan napsautellessa henkseleitä kiinni Minhyun ilmoitti käyvänsä suihkussa. Hän ei vastannut tälle kuin mumisten jotain. Pidemmän suihkuhetket eivät koskaan kestäneet kauaa. Sen hän oli oppinut asuttuaan vuoden samassa huoneessa tämän kanssa. Vielä kun hän läträsi kuumassa suihkussa, oli Minhyun ehtinyt tehdä kymmentä eri asiaa sillä aikaan. Yleensä kun he menivät suihkuun, oli hän ihmetellyt mihin toinen oikein katosikaan.
Yuusein selittäessä juomisesta pidempi pysähtyi ja avasi taas suunsa.
”Täytyyhän jonkun olla katsomassa perääsi. Sitä ei tiedä mitä keksit kavereidesi kanssa siellä”
Olihan hänen ja kavereittensa jutut olleet kerran tai kaksi vähän tyhmiä, mutta ei kukaan ollut niistä pahemmin loukkaantunut fyysisesti eikä henkisesti. Varmaan ilman Minhyuta niitä kertoja olisi vuoden aikana tapahtunut enemmänkin, mutta kyllä hän piti itseään edelleen ihan järkevänä ja rauhallisena. Ainakaan heidän riehumisensa eivät olleet pahimmasta päästä.
"Emme me nyt ihan noin pahoja olla!" hänkin naurahti.

Pojan huonotoverin suihkut eivät olleet tosiaankaan pitkiä. Minhyun lähdettyä, oli tämä jo salamana takaisin pyyhe olkapäillä ja hiukset sekaisin. Toinen oli kyllä hiukan hassun näköinen märissä, sekaisissa hiuksissaan, eikä Yuusei pysynyt pidättelemään pientä tirskahdusta karkaamasta huuliltaan.
"Näytätpä hölmöltä", hän repesi nauramaan. Sillä välin kun pidempi oli ollut pikasuihkussaan, niin hän oli kerinnyt meikata toisen silmänsä mustaksi ja oli juuri aloittamassa toisen rajaamista. Tällä hetkellä hän näytti ennemminkin hakatulta.
Poika otti muutaman askeleen lähemmäs pidempää ja ojensi toisen kätensä siirtämään muutamaa hiussuortuvaa parempaan asentoon ja naurahti keveästi. 'Ainakin vähän parempi.' Hän ajatteli jättäen pienen virneen huulilleen.
"Kiva kun päätit sittenkin tulla", poika hymähti ja kääntyi palatakseen taas peilin eteen meikkaamaan loppuun. Kyllä hän halusi Minhyun mukaan, koska toisen rauhallinen seura tuntui tarttuvan aina kaikkiin muihinkin. Sitä paitsi toiselle oli söpö hymyn ja sen hän halusi nähdä useampaan kertaan tämä iltana.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - We're gonna have fun tonight [VALMIS]

Viesti  Samirix lähetetty To Loka 24, 2013 11:41 am

Minhyun Hwang

Hymähti hiljaa ja pudisti päätään pienesti, Yuusein naurahtaessa, etteivät he nyt niin pahoja ole. Eivät he pahoja olleet, mutta aina välillä Minhyun on saanut vähän rauhoitella heitä. Olihan heidän koulussa niitä paljon pahempia tapauksia, jotka olivat aikamoisia mölyapinoita.

Takaisin tullessaan Minhyun huomasi huonekaverinsa näyttävän siltä kuin olisi ottanut turpaansa sillä aikaa, kun hän oli käynyt pikaisesti suihkussa. Kurtisti kulmiaan kysyvästi, kun Yuusei yhtäkkiä tirskahti nauruun. Oliko hänen kasvoillaan jotain? Minhyun vain seisoi siinä katsoen kysyvästi huonekaveriaan, joka sanoi hänen näyttävän hölmöltä. Oliko toisella se viimeinen järjenmutteri löystynyt ja tippunut paikoiltaan?
Kohta huomasi Yuusein ottavan muutaman askeleen lähemmäs häntä ja Minhyun oli valmis perääntymään. Nimittäin hän ei tykännyt olla liian lähekkäin ihmisten kanssa. Noh, Yuusein seurassa hän on ollut vuoden aikana paljon ja on oppinut luottamaan häneen, joten se ei ollut niin häiritsevää kuin muiden kanssa. Kumminkin hän kyllä osasi vetää rajan, jota ei ehdottomasti antanut toisen ylittää. Kohta Yuusei nosti kätensä ja Minhyun sai huomata toisen siirtävän muutamaa hiussortuvaa. Mantelin muotoisilla silmillään katsoi toista samalla kun kurtisti kulmiaan kysyvästi, kun kuuli toisen naurahatavan keveästi. Minhyun oli todella fiksu ja osasi ajatella loogisesti todella hyvin, mutta oli joitakin asioita, joita hän ei ymmärtänyt.
Minhyun katsoi Yuuseita, joka kääntyi ympäri ja kuuli mitä toinen sanoi. Pieni hymyntapainen, melkein huomaamaton sellainen, nousi pojan kasvoille samalla kun vei suihkutarvikkeet paikoilleen ja asetti pyhkeensä kuivumaan. Ehkä illasta ei tulisi niin kamala kuten hän arveli siitä tulevan. Siellä voi olla hauskaa jopa, vaikkakin Minhyun ei harrastanut tällasta ollenkaan. Yuusei onnistui aina välillä hänet suostumaan johonkin, mitä hän ei ikinä uskoisi tekevänsä. Ehkä osittain hän halusi varmistaa se, ettei siellä toiselle kävisi mitään. Lyhyempi poika oli ensimmäinen, jota hän voisi kutsua ystäväkseen. Muutenkin hän ei raaskinut juuri tätä iltaa pilata sillä, että tyrmäisi toisen ehdotuksen samantien.

Minhyun alkoi keskittymään vaihtamaan asustustaan. Oli ehkä aikaista vaihtaa vaatteet, mutta ei hänellä sillä hetkellä muuta tekemistä ollut. Muutenkin hän voisi sitten loppu ajan lukea kirjaa tai jotain vastaavaa. Ensimmäisenä tummahiuksinen vaihtoi paitansa valkeaan kauluspaitaan, jossa ei ollut hihoja. Minhyun ei ollut mitenkään ihmeellisen maskuliininen. Hänen käsivartensa muistuttivat aika paljon tikkuja, ulospäin ei näkynyt lihaksia. Ei hän oikeastaan ole ikinä kiinnostunut punttisalilla treenaamisesta. Kauluspaidan päälle laittoi liivin, jonka napitti kiinni. Liivi myötäili aika hyvin pojan ylävartalon muotoja, mutta ei Minhyun sellaiseen kiinnittänyt huomiota. Sillä hetkellä hän näytti ehkä vähän oudolta, koska hänellä oli jalassaan vielä löysähköt verryttelyhousut. Kohta hän kääntyi Yuusein puoleen katsoen tummilla silmillään lyhyempää poikaa.
"Aiotko tosissasi laittaa noin vahvan meikin sinne?", Minhyun kysyi hetken päästä, mutta ei ollenkaan kysynyt sitä ilkeästi. Ihan vain uteliaana kysyi, ehkä. Itseasiassa poika ei ollut varma miksi hän kysyi toiselta sitä oikeasti. Ei sillä kai ollut väliä. Kunhan kysyi, ei siihen tarvittu erillistä syytä.
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - We're gonna have fun tonight [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty La Loka 26, 2013 4:31 am

Yuichi Tanaka

Minhyun oli koko ajan hirveän varautunut, jos joku lähestyi tätä metriä lähemmäs. Tosin hän itse oli huomannut, että toinen oli rennompi hänen kanssaan kuin toisten. Ilmeisesti tummahiuksinen vain oli oppinut luottamaan häneen paremmin.
Yuusei oli juuri palannut peilin ääreen aloittaakseen toisen silmänsä meikkaamisen, joka varmasti tulisi olemaan vaikeaa saada näyttämään symmetriseltä toisen silmän kanssa, mutta ei sitä varmaankaan huomaisi vähän kauempaa.
"Aiotko tosissasi laittaa noin vahvan meikin sinne?"
Hän kääntyi katsomaan pidempää hiukan hämmentyneenä. Itse hän ei pitänyt meikkiään vielä kovin vahvana. Ei hän tietenkään alkaisi arkena meikkaamaan samalla tavalla!
Poika tyytyi vain nyökyttämään innokkaasti ja väläyttämään hammasrivistöään toiselle. Jos hän saisi päättää, niin Minhyullakin olisi pian samanlainen meikki, mutta hän arveli, että pidempi poika pesisi ne mieluummin pois kuin lähtisi ihmisten ilmoille sen näköisenä. Yuusei ei oikeastaan välittänyt hirveästi minkä näköisenä lähti ulos, varsinkaan nyt, koska kaikilla muillakin oli varmasti jotain vielä pahempaakin päällään.
"Aiotko itse laittaa mitään tuota rajumpaa?" hän kysyi ja antoi katseensa laskeutua toisen kasvoista varpaisiin ehkä hiukan arvostelevasti. Ei hän ilkeästi, kunhan vähän kiusoitteli toista vitseillään. Minhyun näytti hyvältä vaatteissa, jotka sopivat tälle ja olivat tämän tyyliin sopivia. Eikä toinen ollut laittanut mitään niin ei-halloween'maista. Musta liivi ja housut, sekä valkoinen kauluspaita olivat juuri sitä rauhallista Minhyuta.
Hetken katsottuaan toisen vaatetusta Yuusei kääntyi taas peilin puoleen ja alkoi miettiä, miten saisi silmistään symmetriset. Jos joku oli hänelle vaikeaa niin saada kaksi asiaa näyttämään samalta. Kaikki matematiikankin tehtävät, joissa piti tehdä kaksi samanmuotoista kolmiota, olivat kamalia!

// Jos sä vastaat vielä niin olisiko sitten pikku hiljaa valmis? :D//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - We're gonna have fun tonight [VALMIS]

Viesti  Samirix lähetetty Pe Joulu 13, 2013 11:05 am

Minhyun Hwang

Minhyun katsoi kuinka Yuusei kääntyi katsomaan häntä hämmentyneenä, kun hän oli esittänyt kysymyksen lyhyemmän meikistä. Tummahiuksinen kohotti kulmiaan hieman katsoen kysyen huonekaveriaan, joka kohta väläytti hammasrivistöään hänelle ja nyökkäsi päätään innokkaasti vastaen hänen kysymykseensä myöntävästi. Minhyun katsoi toista hiljaisena liikauttaen päätään ja alkoi vaihtamaan verryttelyhousut tummiin housuihin, jotka myötäilivät hänen jalkojensa muotoja todella hyvin. Siihen hän ei kiinnittänyt huomiota, vaan tarkisti sen että se näytti asialliselta. Mitä todennäköisesti moni oli aikamoisessa tuiskeessa siellä loppujen lopuksi, jonka takia sillä ei ollut väliä pukeutuiko hän asiallisesti vai ei. Kumminkin hän oli oppinut pukeutua tällaisiin juhliin asiallisesti. Oikeastaan tätä ei voinut sanoa juhlaksi, koska aika moni aivan varmasti möngertäisi jossain vaiheessa, kun olivat niin päissään.
Minhyun veti paitaansa ja liiviään paremmin samalla kun kääntyi Yuusein puoleen, joka esitti kysymyksen hänelle. Tummilla silmillään katsoi huonekaveriaan, jonka huomasi silmäilevän häntä päästä varpaisiin. Tummahiuksista nuorukaista se ei häirinnyt ollenkaan, vaikka hän ei ollenkaan tykännyt olla huomion keskipisteenä, mutta ei antanut sen häiritä. Kesti jonkin aikaa, kun pidempi poika mietti sitä että pitäisikö hänen keksiä jotain vielä tämän asun lisäksi. Meikkaaminen ei kuulunut Minhyunin harrastuksiin ja muutenkin kosmetiikoissa oli haittavaikutuksia. Oli kumminkin tajunnut sen että toinen kiusasi häntä leikillään. Minhyunin vaaleille kasvoille nousi pieni hymy ja huvittunut pilke näkyi hänen silmissään.
”En”, Minhyun vastasi kuin asia oli ollut päivän selvä juttu, mutta ei tientekään tarkoittanut sitä pahalla, ja kohautti olkiaan pienesti. Hän ei itse ainakaan keksinyt mitään lisättävää asustukseensa. Ei hän muutenkaan uskonut että mitään ylimääräistä siihen tarvittaisiin edes.
”Loppujen lopuksi sillä ei varmasti ole mitään merkitystä miten olen pukeutunut, koska aika varmasti suuri osa juhlijoista ovat alkoholin vaikutuksenalaisena aika nopeasti”, selitti ja kääntyi sänkynsä puoleen ja viikkasi siististi ne vaatekappaleet, jotka oli aikaisemmin olleet hänen päällään. Hän alkoi olla pikku hiljaa valmis. Saa nähä mitä tämä ilta toisikaan mukanaan.

//Minun puolesta tämä voisi olla nyt valmis :) Oli ihana pelata kanssasi ja toivottavasti taas pian pelattaisiin uudestaan~ :D//
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - We're gonna have fun tonight [VALMIS]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa