Jisuk "Taewoon" Woo

Siirry alas

Jisuk "Taewoon" Woo

Viesti  Vierailija lähetetty Ti Syys 17, 2013 2:24 am

// Ex-käyttäjä Destien hahmo, joka on nyt siirretty Arkistoon, koska Destietä ei ole foorumilla näkynyt aikoihin.
- Maya (29.3.2015) //
Nimi: Jisuk Woo
Lempinimi: Taewoon
Syntymäaika & ikä: 11.5.1990, 23-vuotias
Sukupuoli: Mies
Ammatti: Pääosin jonkintasoinen jengipomo, joskin tekee elääkseen vuoroa melko pahamaineisella rap- ja hiphop - klubilla nimeltään The Capital, joka on myös hänen jenginsä epävirallinen "tukikohta".
Seks. suuntautuminen: Kaikki käy
Siviilisääty: Sinkku

Taustaa

Taewoonin perheeseen kuuluvat vanhemmat sekä neljä vuotta nuorempi veli Zico. Vanhempiensa kanssa Taewoon tulee hyvin hikisesti toimeen ja välit ovat vääristyneesti jopa ylikohteliaat, sillä he eivät ole pahemmin arvostaneet jälkikasvunsa valitsemaa elämäntyyliä. Jo Taewoonin ollessa nuori vanhemmat olivat jo niin väsyneitä Taewoonin jatkuviin hankaluuksissa räpistelyihin, joten nuorukaisen muutettua lukion alkaessa Sakurako Highin asuntolaan ja sen jälkeen omaan asuntoonsa, ei perheeltä ole juuri liiennyt hänelle enää rahallista eikä muutakaan tukea. Ja Taewoon ihan täysin ok asian kanssa, sillä hän hän pärjää omillaankin.

Välit Zicoon sen sijaan ovat huomattavasti läheisemmät, ja pikkuveli pitääkin Taewoonia jonkinlaisena tukihenkilönä. Lapsena aika meni keskenään painimiseen Taewoonin opettaessa velipoikaa "tavoille" ja vielä vartuttuaankin esimerkiksi nuoremman tervehtiminen leikkimielisellä niskalukolla on suorastaan tapa. Yhteistuumin he ovat myös roudanneet suurimman osan nuoremman veljeksen tavaroista Taewoonin asunnolle.

Taewoon on omalla tavallaan myös kasvattanut pikkuveljensä ja ei sovi unohtaa, että vaikka hänen kasvatus metodinsa eivät välttämättä ole olleet sieltä perinteisestä päästä, Taewoon ei koskaan jättäisi veljeään pulaan oli sitten kyse pienestä tai hieman suuremmasta ongelmasta.Ulkonäkö

Taewoon on ulkonäöltään melko pelottavaksi ja kunnioitettavaksi luokiteltava. Hän on melko kovapiirteinen ja ehkä rujokin, ja hänen silmissään on lähes jatkuvasti pistävä, vähän kulmia kurtistava katse. Hänen ilmeetön perusilmeensä onkin vähän ärtyneen ja tyytymättömän oloinen, mikä ei tee hänestä lainkaan helppoa lähestyä, joskin se taitaa olla osin hänen tarkoituksensakin. Miehessä on ehkä vähän apinanpoikasenkin näköä, mutta sitä ei kukaan ole pahemmin tainnut hänelle uskaltaa mainostaa.

Taewoon on valkaissut hiuksiaan useita vuosia, joten ne ovat nykyisin valkoiset ja tämän hohtavan värin vuoksi melko hyvin erottuvatkin. Niiden malli on lyhyt ja mahdollisimman vähän tiellä oleva. Kampauksen väsäämiseen Taewoonille riittää sormien vetäminen hiusten läpi otsalta ja niskalta, jolloin päällisosan hiukset nousevat sojottamaan pystyyn. Sivuilta hiukset on vieläkin lyhyemmiksi ajellut.

Ruumiinrakenteeltaan Taewoon on jäntevä ja vahvarakenteinen, ja pituuttakin löytyy 184 senttimetrin verran. Painoa on kertynyt 68kg. Koska jengitappelut eivät ole mitenkään harvinaisia, on Taewoonilla lähes jatkuvasti jotain ruhjeita ja mustelmia jossain päin kehoaan. Hän on tosin tullut jo pienelle kivulle niin immuuniksi, että hän yleensä huomaa satuttaneensa itsensä vasta jälkikäteen, eivätkä vahingot hänen vauhtiaan juurikaan hidasta. Hänellä on useampiakin kertoja ollut esimerkiksi sormi paketoituna, mutta toistaiseksi hän on jengitouhuissa onnistunut välttämään pahimmat vammat - tosin koskaanhan ei tiedä, mitä tapahtuu.

Taewoonin pukeutumistyyli on rento ja cool, eikä hän siedä turhan monimutkaisia vaatteita. Sen, mitä hän päälleen kiskoo, täytyy olla kohtuullisen mutkatonta ja yksinkertaista. Pääosin miehen värimaailmaan kuuluvat tummanpuhuvat värit, mutta usein hän tulee yhdistäneeksi asuunsa jonkin mahdollisesti hyvinkin kirkkaan värisen vaatekappaleen. Taewoonin tavaramerkiksi ovat muotoutuneet hanskat, joissa on pätkäistyt sormet, ja sellaiset miehen käsissä on käytännössä jatkuvasti. Koruja Taewoon ei juuri pidä vasemmassa korvassaan killuvaa korvakorua enempää.Luonne

Taewoon on jo pikkupojasta lähtien kulkenut itsepäisesti omia reittejään välittämättä sen lainkaan suuremmin muiden mielipiteistä missään asiassa ja kaikilla ohjeilla on sujuvasta tapana mennä hänen toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Käskytettävänä olemista Taewoon ei voi kertakaikkiaan sietää, jonka takia koulunkäynti aikoinaan olikin hänelle suoranaista tuskaa. Hän tekee itse aina omat päätöksensä, vaikkei lopputulos todetusti ole ehkä ollut yhteiskunnan mielipiteen kannalta se paras mahdollinen. Taewoonia ei kuitenkaan mietitytä mitä se yhteiskunta hänestä ajattelee, vaan pääasia hänelle itselleen on se, että hän on rakentanut itse oman elämänsä mieluisaksi, eikä hän ole kenestäkään riippuvainen eikä kukaan muu ole saanut sanella hänen elämäänsä.

Kouluikäisenäkään hän ei kuulunut varsinaisesti koulukiusaajiin, mutta silti häntä kierrettiin kunnioittavan välimatkan päästä jo ihan muutenkin. Taewoon on ollut koko ikänsä taipuvainen joutumaan pienemmän ja suuremman kokoluokan hankaluuksiin lähtien näpistelyistä ja kouluajalla rajustikin tappelemisesta, joten koulussa hän oli varsinainen kaikkien murheenkryyni.
Poliisinkin kanssa on tullut asioitua varsinkin nuorempana, ja näin myöhemmällä iällä Taewoon on päätynyt Tokion alamaailman jengeihin, joiden joukossa nuorukainen on ihan nimekäs tekijä ja tuntee oikeastaan kaikki ja kaikki tuntevat hänet.

Perustaltaan Taewoon on kuitenkin ennemminkin kaikkea mahdollista vastaan kapinoiva ja rajoja äärimmilleen venyttävä valtaväestön kannalta ongelmatapaus, ei niinkään tarkoituksellisen julma tai väkivaltainen, vaikka osaa aika tunteettomaksikin heittäytyä. Hän ei siis kuluta "kallisarvoista" aikaansa höykyttämällä viattomia, vaan jotakuta vastaan nousemiselle täytyy olla ihan syykin. Näin ollen tavalliset ohikulkevat tallaajat eivät päädy hänen kohdelistalleen, vaan hän keskittyy tekemään elämästä pykälää hankalampaa vain vastajengien jäsenille ja hänen tai hänen tuttaviensa kimppuun käyville idiooteille. Miksi tuhlata energiaa johonkuhun, joka ei ole tehnyt hänelle kerrassaan mitään?

Taewoonista saa helposti melko pelottavan kuvan, ja tämä on suureksi osaksi ihan oikeanlainen ensivaikutelma. Ei Taewoon toisaalta ole kokonaan läpeensä paha tai saatikka ilkeä, vaan hän on ihan huumorintajulla ja rennolla "I don't give a fuck"- otteella varustettu tyyppi, vaikka hänen perusilmeensä onkin suhteellisen yrmy. Streassata tämä nuori mies ei myöskään osaa, sillä asiat yleensä nyt vain tuppaavat aina hoitumaan jotenkuten ilman ylimääräistä vouhottamista.

Taewoon ei välitä hännystelijöistä, vaan on huomattavan paljon mieluummin yksin ja kaveeraa sellaisten kanssa, joista on hänelle jonkinlaista hyötyä, eivätkä ole vain tiellä. Miehen tapoihin ei kuulu hyviksi tyypeiksi osoittautuneiden kavereiden lemppaaminen, vaan hän puolustaa omaa puoltaan kärkkäästi, mikä tosin tarkoittaa vastapuolen kannalta sitten sen mukaista hakkaamista.Muuta

- Veriryhmä A
- Tupakoi (kovempiakin aineita tullut kokeiltua, joskin jääneet ihan satunnaisiksi kokeiluiksi)
- Taewoon asuu vähän syrjäisellä ja epämiellyttävällä nurkalla Roppongia kerrostalossa, jonka katutasossa sijaitsee hänen jenginsä kantapaikka, The Capital. Vuokra on halpa ja pieni yksiö varsin kelpo kunnossa, joten Taewoon viihtyy erittäinkin hyvin majapaikassaan, jonne myös Zico on kanniskellut osan omaisuudestaan.
- Vapaa-ajallaan pelaa koripalloa, piirtää tai räppää (pyörii osin samoissa porukoissa kuin veljensä, muttei ihan niin aktiivisesti, sillä on viettänyt aktiivisimmat aikansa lukioaikoinaan ja nykyään näyttää naamaansa lähinnä silloin kun oikeasti tarvitsee).
- valmistunut Sakurako Highista vuonna 2010

Pelaa: Destie
Kuvissa: Taewoon (Co-Ed School, SPEED)

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa