Hirohide "Hakuei" Tanaka

Siirry alas

Hirohide "Hakuei" Tanaka

Viesti  redumu lähetetty Ma Syys 16, 2013 11:25 amNimi: Hirohide "Hakuei" Tanaka
Syntynyt/Ikä: 16.12.1987 / 26 vuotias (taino täyttää)
Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntautuminen: panseksuaali
Siviilisääty: Sinkku

Ammatti: Kuvaamataidon opettajaksi valmistunut 3vuotta sitten vietettyään muutaman vuoden eräässä levy-yhtiössä sihteerin töitä.

Perhesuhteet:
Hakuei on hajonneen perheen ainoa lapsi. Kun hänen vanhempansa erosivat Hakuein ollessa 5-vuotias, hän muutti äitinsä kanssa eri kaupunkiin. Hakueilla ei siis ole mikään maailman parhain perhetausta. Isä hylkäsi poikansa lähes kokonaan, saattoi tavata satunnaisesti kerran, pari vuodessa ja lähettää joululahjan ja synttärilahjan sillon kuin kuului - jos siis sattui muistamaan.
Äitiinsä Hakueilla on todella lämpimät suhteet edelleenkin, vaikka mies on jo 26vuotias. Hän pyrkii käydä tapaamassa äitiään aina, kun kerkeää lähtemään Tokiosta töiden alta. Muita sisaruksia Hakueilla ei ole koskaan ollut, joten hänen elämänsä on aina ollut melko helppoa, kun on saanut elää kahdestaan äidin kanssa, eikä hän ole koskaan tahtonutkaan pikkusisaruksia.Luonne:
Hakuei on erittäin lapsirakas ja ymmärtäväinen ihminen perusluonteeltaan ja pitää työskentelystä nuorten parissa, joten hän sopii todella hyvin opettajan ammattiin, koska osaa asettua miettimään asioita oppilaidenkin asemasta. Työssään hän on järkevä ja järjestelmällinen, sekä hillitty. Hän kuitenkin tarpeen vaatiessa osaa myös olla vitsikäs ja innostaa oppilaita erilaisilla palkinnoilla opiskelujen suhteen. Hän on itse ollut aina huono opiskelija ja haluaa aina antaa vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia omille oppilailleen.

Töiden ulkopuolella Hakuei on hieman varauksellinen ja pidättyväisempi. Hän haluaa aina kaikessa rauhassa tutustua uusiin tuttaviin eikä lähteä hätiköityihin suhteisiin. Harvoin Hakuei on mihinkään pitkäaikaiseen suhteeseen päätynyt, koska on sen verran varauksellinen.

Hakueilla on kuitenkin useampia puolia. Baarissa ja ensinnäkin humalassa ollessaan hän saattaa olla hyvinkin sosiaalinen  ja puhelias. Monet ihmiset ovat yllättyneetkin siitä, kuinka sosiaaliseksi Hakuei on saattanut ryhtyä, kun on saanut pari kolme olutta baarissa.

Hakuei on aina ollut melko avoin seksuaalisuutensa suhteen ja hänelle on melkeinpä ihan sama, että mikä tai kuka hänen seurustelukumppaninsa on. Hänelle on kuitenkin kaikkein tärkeintä rehellisyys ja keskeinen luottamus suhteessa, jonka takia hänen on hankala siihen suhteeseen ylipäätänsä lähteä.Ulkonäkö:
Hakuei ei vastaa perus japanilaista kasvoista, eikä kehonrakenteeltaan. Hakuei on ollut aina laiha ja luokan pisin kaikkialla.  Strategisilta mitoiltaan mies on 183cm ja 65kg, joten hän on todella sopusuhtainen ja hyväkuntoinen nuori aikuinen, vaikkakin keskivertoa japanilaista melko reilustikin pidempi. Hänen kasvonsa taas on kapeat ja melko kulmikkaat, kun taas japanilaisista löytää helpommin näitä pyöreämpi kasvoisia henkilöitä.

Hakuei on koko ikänsä kasvattanut hiuksiaan pitkiksi, mutta pitänyt värin kuitenkin hillityssä mustassa, joissa jossain vaiheessa saattanut nähdä vaaleaita raitoja. Tällä hetkellä hiukset ovat yli olkapäiden menevät, rinnuksille laseutuvat, otsatukan ollessa hivenen toispuoleinen.

Jo valmiiksi normaalia pidemmälle miehelle ei riitä se, että hän saa huomiota pituutensa ja hiustensa takia, vaan omaa lävistyksiä sekä tatuointeja ihan riittävästi. Lävistyksiä mieheltä löytyy korvista, alahuulesta labret, kulmakoru, sekä nenäkoru, kun taas tatuointeja on lätkitty hieman useampaan paikkaan. Lähinnä kaikki tatuoinnit sijoittuvat yläkroppaan ja ovatkin melko perinteisen tyylisiä, musta-valkoisia tai muuten hillityn värisiä.

Vaatetuspuoli taas Hakueilla on suhtkot hillitty. Mitä nyt nuoruuden vimmassa on ostettu parit nahkahousut ja hieman erikoisemmat paidat, mutta yleensä Hakueihin törmää siten, että hän on pukeutunut farkkuihin ja jotenkin kuvioituun t-paitaan tai toppiin. Toki niitä erikoisempiakin villatakkeja löytyy, jotka seuraavat jossain muodin vanavedessä, mutta lähinnä hänen pukeutuminen on aika pliisua. Töihin hän pukeutuu yksinkertaisesti suoriin housuihin, kauluspaitaan, sekä joskus matkaan lähtee myös puvun takki.
Asusteina hänellä on usein kaikille spivia rannekoruja, sormuksia ja kaulakoruja.Kuvissa sooloartisti/näyttelijä/manga-ka & Penicillinin laulaja Hakuei

Muuta huomioitavaa!
- Hakuei kutsumanimi tulee ihan siitä, kun Hirohide nimellä on ns. kaksi lukutapaa ja toinen tapa lukea on Hakuei.
- Asuu kaksiossa Shibuyassa, koulun lähellä
- Rakastaa piirtämistä ja ylipäätänsä kuvataidetta, sekä musiikkia
- Ketjupolttaja
- Pitää kakuista

Video:Ihmissuhteet:
Pelit:
avatar
redumu

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 23.07.2013
Ikä : 23
Paikkakunta : Ravijoki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa