Tokyo's Halloween Night 2013!

Siirry alas

Tokyo's Halloween Night 2013!

Viesti  Maya lähetetty Ma Syys 16, 2013 10:32 am

Hellurei ja hellät tunteet!

Kuten porukka varmaan muistaa sen Summer Party Special 2012 - yhteispelijutun, joka kusi kokoon ennen kuin se kunnolla edes alkoi, niin nyt olisi suunnitteilla syksylle ja alkutalvelle ihan uusi juttu uusine ideoineen!
Pohjaidea tosin on sama kuin Summer Party Specialissa - ylläpito luo uuden pelialueen, jossa kaikki nämä pelit olisi tarkoitus pelata ja peliaikaa on jälleen kerran varattu reilusti (eli jos tämäkin suunnitelma kusee, niin tiedetään, että vika on pelaajissa eikä suinkaan siinä, etteikö olisi ollut tarpeeksi aikaa varattuna :D)

Ja mikä tämä nyt siis on? No Tokyo's Halloween Night 2013 tottakai!

Bileet järjestetään lauantaina 2. marraskuuta (koska Halloween on jostain paskasta syystä torstaina! Ja Sakurako Highissa on koulua vielä perjantaina ja lauantaina) XEX - nimisessä baarissa, joka sijaitsee Roppongissa.
Peliaika alkaa tiistaina 17. syyskuuta ja se kestää sunnuntaihin 24. marraskuuta! Tuossa välissä siis pelataan näitä Halloween-pelejä niitä varten tehdyllä pelialueella ja kaikkien pelien otsikkoihin tulee laittaa THN - lyhenne! (Tulee sanoista Tokyo's Halloween Night ja näin taas tunnistetaan nämä pelit sitten, kun ne siirretään arkiston kätköihin.)

Muitakin pelejä on tottakai lupa pelata, mutta tähän tiettyyn iltaan sijoittuvat pelit tulee saada pelattua loppuun tuona tiettynä aikana - luvassa on jälleen kerran menontäytteinen ilta, eli pelejä varmasti riittää! :D

Yritän nyt selittää suht lyhyesti ja ytimekkäästi mistä tässä siis on kyse;

Idea on alunperin lähtöisin pieneltä kolmasluokkalaisten ryhmältä, jotka sitten lähtivät viemään ideaa eteenpäin - houkuttelivat mukaan muita kolmosia, mutta myös kakkosia ja ykkösiäkin, jotta järjestämässä on ollut mahdollisimman paljon innokkaita ihmisiä, joiden mielestä Sakurako Highissa ei ole tapahtunut aikoihin mitään jännittävää.

Toisin kuin kesän 2012 vaahtobileissä, niin tällä kertaa ei ole tarvinnut turvautua oppilaskunnan puoleen, eikä tähän ole tarvittu sitä kuuluisaa lupaa arvoisalta rehtoriltamme (Yoshikilta), vaan pääjehut koko suunnitelman takana on ehkä niitä, keitä siihen vähiten  olisi voinut odottaa;

- Jiyong (Maya); idea on alunperin noussut ilmoille Jiyongilta ja hänen kavereiltaan, jotka sitten ovat haalineet porukkaansa niitä ihmisiä, keistä on suunnitelman onnistumisen kannalta ollut eniten hyötyä - vähät siitä onko porukka väleissä keskenään, kunhan saadaan vuosisadan pippalot järjestettyä!

- Prince & Kurt (Maya & Rixu); Jiyong on henkilökohtaisesti pyytänyt Princeltä apua tämän laajan tuttavapiirin ja suhteiden takia, vaikkei kaksikko mitään ylimpiä ystäviä olekaan.
Prince tottakai innostui ideasta samantien ja hän otti parhaan ystävänsä Kurtin avukseen. Princen ja Kurtin suhteiden ansiosta bileet järjestetään yhdessä Tokion suurimmista baareista, XEX - nimisessä mestassa, jossa on jonkin verran underground vaikutteita.

- Maki (Destie); Prince sai myös luottoystävänsä Makin mukaan suunnitelmaan ja neitokaisen sisarusten omistamasta baarista he saivat hankittua suhteellisen halvalla juomia, joita on tarkoitus jakaa bilekansalle ilmaiseksi niin kauan kun niitä riittää.

- Junhyung (Maya); Jiyong ja muut houkuttelivat Junhyungin mukaan lähinnä tämän varallisuuden takia, mikä ei sinällään nuorukaista haittaa - ihan mielellään hän osallistui bileiden suunnitteluun ja rahoittamiseen, koska rahaahan hänellä riittää.
Junhyung on maksanut aika avokätisen summan siitä hyvästä, että XEX:in omistajat eivät sinä iltana ja yönä ota baariin hirveästi ulkopuolisia asiakkaita, kun nämä bileet on tarkoitus järjestää Sakurako Highin oppilaille.
Hän on myös rahallisesti lahjonut portsareita ja baarimikkoja, jotta nämä katsoisivat läpi sormien alaikäisten oppilaiden paikalla olemisen - alaikäisiä oppilaita otetaan sisälle baarin takaovesta. Ilmaiset juomat on myös Junhyungin rahoittamia - eli hän on siis maksanut sievoisen summan Makin sisaruksille.

- Zico, Sims & Cream, Kyung (Maya & Rixu); Tätä nelikkoa on pyydetty haalimaan paikalle undergroundin parhaat DJ:t, räppärit ja muut esiintyjät, vaikka alkuun yhteistyön tekeminen tuottikin suurta tuskaa ja käsillä oli suuremman luokan käsirysä.
Lopulta he kuitenkin pääsivät yhteisymmärrykseen Princen ja Makin suostuttelujen vuoksi, sillä kyseessä kuitenkin oli valtavat bileet, joiden onnistumista kukaan ei halunnut pilata.

Toisin kuin vaahtobileissä, niin Halloween-bileisiin ei ole välttämättä pakko tulla, jos ei kertakaikkiaan halua! Joten ilmoittakaa tähän topiciin jossain vaiheessa, että ketkä hahmoistanne osallistuvat bailuihin, jolloin muut pelaajat tietävät keitä hahmoja on lupa pienimuotoisesti autohittailla omissa peleissään.
Ei mitään suuren suurta, ellei ole etukäteen kysytty hahmon pelaajalta lupaa, mutta omalla hahmollasi on lupa nähdä bileissä muitakin hahmoja ja kävellä vaikka ihan vain ohi, jolloin tämän saa mainita omassa vuorossaan.

Bileissä on myös mukana koulun ulkopuolista väkeä, joskaan ei mitenkään mahdottomasti. Eli käytännössä myös opettajat ja muihin hahmoihin kuuluvat hahmot ovat tervetulleita peleihin mukaan!
Jännitystä elämään ja silleen ;)

Ja koska kyseessä on kuitenkin Halloween, niin pukeutuminen on ihan sallittua, mutta ei kuitenkaan pakollista! Mutta ihan suotavaa kuitenkin ja tähän topiciin voi itse asiassa myös ilmoittaa omien hahmojen Halloween-asuista, jos niitä löytyy :D
Saa joko ihan vain sanallisesti kertoa tai vaikka linkittää jonkun kuvan!

Peleihin ei tarvitse välttämättä laittaa päivämäärää, sillä jokainen tietää, että nämä pelit sijoittuvat tuohon yhteen ja tiettyyn iltaan ja yöhön. Sen sijaan peleihin täytyy määritellä jokin kellon aika, ettei hahmosi ole monessa eri paikassa samaan aikaan. (Voit siis merkata alkuun vaikka näin: lauantai 2. marraskuuta 2013 klo 21.15 tai pelkkä kellon aika riittää.)
Ja mielellään pelattaisiin pelejä sitten aikajärjestyksessä, eikä niin, että ensin pelataan jokin aamuyöhön sijoittuva peli ja sen jälkeen mietitäänkin, että "oho, olis ollu kiva jos alkuillasta olisikin tapahtunut näin." EI NÄIN. Vaan aikajärjestyksessä! Eli aloitetaan siitä alkuillasta ja vaikka bileisiin valmistautumisesta ja sitten lopetellaan sinne aamuyön konttailemisiin. :D

Bileet alkavat varsinaisesti siinä klo 21.00 aikoihin, mutta kukin saa sitä ennen olla valmistautumassa tai aloittelemassa ihan missä haluaa! Eli pelejä saa siis tuolle illalle olla tuota kellon aikaa aikaisemminkin, mutta ne pelataan silti tuolla pelialueella - vaikka ne sitten siinä vaiheessa sijoittuisivatkin jonnekin muualle.
Juhlat jatkuvat aina aamuyöhön saakka, mutta paikalta saa poistua sitten, kun itse haluaa!

Yhden pelin ei tarvitse välttämättä kestää hirveän pitkään. Ja peliä pelatessanne voitte vähän miettiä sitä, että kuinka paljon aikaa pelissä on kulunut, jotta osaisitte sitten määritellä seuraavalle pelille jonkin ajan.
Mutta tosiaan, illan aikana toivottavasti mahdollisimman moni törmää toisiinsa, joten älkää jääkö liian pitkäksi aikaa pelaamaan yhtä ja samaa peliä!

Ja vielä muistuttaisin, että tämän illan ja yön aikana IHAN KAIKKI ON MAHDOLLISTA!! (Sanoin tätä samaa vaahtobileiden aikaankin, eli nyt oikeesti ihmiset! :D)
Eli vaikka olisitte ajatelleet, että hahmonne ei ikinä voisi törmätä johonkin tiettyyn hahmoon missään tilanteessa tms, niin tämän illan aikana mahdotonkin on mahdollista! Ihan kaikki voivat viettää aikaa keskenään ja törmätä toisiinsa ihan missä vain! (Mä en voi olla ainoa, joka suunnittelee kaikkea kivaa omille hahmoilleen heti, kun näen jonkun itseäni miellyttävän hahmon jollakin toisella pelaajalla - eli nyt kaikki oikeasti vain rohkeesti suunnittelemaan kaikkea! ;D)
Joten nyt kaikki vain rohkeasti pommittamaan muita pelaajia yksäreillä ja suunnitelkaa kaikkea kummallista ja hauskaa tämän illan varalle! :D

Tähän loppuun vielä pienimuotoinen esittely XEX -baarista, jonne tämä koko ilta siis sijoittuu!

- paikka on yksi Tokion suurimmista bilemestoista ja ehdottomasti hyvin suosittu varsinkin nuorison keskuudessa, sillä XEX on tunnettu monipuolisuudestaan.

- baari on kolmikerroksinen; alin kerros on kaikista pienin ja se on varattu kokonaan narikoille ja muutenkin sisäänpääsylle. Sieltä löytyy myös vessoja.

Toinen kerros on kaikista isoin ja sen kokoa ei voi edes sanoin kuvailla. Paikka on valtava ja se painottuu lähinnä siihen täysipäiväiseen bailaamiseen, eli siellä soitetaan tanssimusiikkia ja tanssilattia on iso, jossa riittää neonvaloja ja savukoneita.
Baaritiskejä on useampia ja vessojakin löytyy ihan riittävästi. Muutamia tankoja korokkeineen löytyy myös ja seinillä on muutama valtavan kokoinen screeni, joissa pyöritetään videopätkiä hämyisistä ja ehkä vähän seksistisistä tanssivista mies- ja naisvartaloista.

Ylin kerros on pienempi kuin keskimmäinen ja se on jaettu kahteen osioon; on se rock-painotteisempi niin musiikillisesti kuin sisustukseltaankin, jossa voi istuskella ja jutella ja juoda, sekä karaokepuoli - siellä voi laulaa halunsa mukaan niin raskaampiakin kuin kevyempiäkin biisejä.

Tässä vähän kuvia, jotta kaikki saa suht samanlaisen mielikuvan tästä mestasta;
"Say sayonara to what you think you know and fasten your seatbelts. Welcome to Tokyo!"


Viimeinen muokkaaja, Maya pvm Ma Syys 16, 2013 10:41 am, muokattu 1 kertaa

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tokyo's Halloween Night 2013!

Viesti  Maya lähetetty Ma Syys 16, 2013 10:40 am

Ja nyt sitten mielipiteitä asian tiimoilta, oi kanssapelaajani!

Ilmotelkaa tänne sit kanssa ne omat hahmot, ketkä näihin bileisiin osallistuu. :D Ja jos on Halloween-asuja, niin ne voi ilmotella samaan viestiin!

ps. lol unohdin näköjään korjata ton, että millon toi peliaika alkaa.

PELIAIKA ALKAA OIKEASTI HUOMENNA HETI, KUN PELIALUE ON AUENNUT!

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tokyo's Halloween Night 2013!

Viesti  plane lähetetty Ma Syys 16, 2013 10:50 am

Multa tulee mukaan Rosie ehdottomasti. En tiedä kuinka paljon multa täältä liikenee aikaa (tällä hetkellä oikeestaan enemmän kuin ensin ajattelin), mutta villejä ideoita saa heitellä. Tämän hetkisestä tilanteesta johtuen mun puolesta tyttöstä voi myös autohittailla vähän isommissakin jutuissa, kunhan siitä sovitaan etukäteen. :D
avatar
plane

Viestien lukumäärä : 95
Join date : 01.01.2013
Ikä : 21
Paikkakunta : Pori

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tokyo's Halloween Night 2013!

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ma Syys 16, 2013 10:56 am

YUSA JA TAKERU OVAT AINAKIN TULOSSA! Ja no muistatte kai Ru ja Maya mitä suunnittelimme Traconissa. >:DDDDD Mutta toki muutkin saa heitellä ideoita ja tässä minulla ei ole muuta kuin aikaa ja inspiraatiota tätä kohtaan, joten voitte olla varmoja, että nopeita vastauksia tulette saamaan minulta. :D
+JA NO YUUSEIKIN ON TULOSSA. JOTEN KAIKKEA VAIN MINULLE EHDOTTAMAAN KAIKILLE HAHMOILLE VAPAASTI.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tokyo's Halloween Night 2013!

Viesti  Samirix lähetetty Ma Syys 16, 2013 11:05 am

Miulta on nyt tällä hetkellä tulossa:

- Miku
- Hyosung
- Kyung
- Cream
- Kurt
- Minhyun

Myöhemmin voin lisäillä lisää hahmoja mukaan, jos ideanpoikasia niiden suhteen tulee :DTäytyy tässä muutenkin alkaa pommittaa kaikkia yksäreillä keksiäkseen kaikkee hienoo tuonne partyihin XDD Myöhemmin lisäilen tähän listaan sitten, että mihin asuihin nuo pukeutuvat, jos pukeutuvat jotenkin :DDDD


Viimeinen muokkaaja, Samirix pvm Ti Syys 17, 2013 6:03 am, muokattu 3 kertaa
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tokyo's Halloween Night 2013!

Viesti  Maya lähetetty Ma Syys 16, 2013 11:19 am

Hei, teillä on kaikilla lupa laittaa toisillenne yksäriä tän pelin tiimoilta, eli älkää nyt jääkö oottelee, että joku ehkä laittais teille yksäriä :D Pitää ottaa härkää sarvista ja mennä itse ahdistelemaan muita kanssapelaajia!

Ei täällä kukaan syö ketään sen takia, että laittaa yksäriä - ja näyttäs vähän siltä, että kaikki kuitenkin on sitä peliseuraa vailla. :D

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tokyo's Halloween Night 2013!

Viesti  redumu lähetetty Ma Syys 16, 2013 11:22 am

Minä taidan tuoda Tsuzukun ja CLn vaan tänne mukaan. Ja pakko laittaa, vaikka hahmoni eivät samoissa piireissä pyöri niin Tsuzukulle piru asu ja CL:lle enkeli, vaikka muija ei mikään enkeli ole.

Ei mul muuta. Avoin olen ehdotuksille, koska ite oon ihan kakka keksimään mitään ideoita...
avatar
redumu

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 23.07.2013
Ikä : 23
Paikkakunta : Ravijoki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tokyo's Halloween Night 2013!

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ma Syys 16, 2013 9:11 pm

OOOAAAAA!!!!

SE ON TÄÄLLÄ!!!!


Kröhöm.. Siis Jooh..
Minulta tulloopi mukaan:

Ren
5zic
Kevin
Ja
Ray

Very Happy
Joten siis kaikki on mukana, nämä ihanaiset karvanaamani<3

Pukeutuminen:  Ren on pukeutunut kauniiksi zombiksi, Kevinillä kiikkuu päälaella pupun korvat ja 5zicillä ei ole mitään erityistä asua.
Rayllä on naamassa pari tekoverellä tehtyä naarmua ja poika on pukeutunut vaatetyyliltään hyvin synkkään ja mustaan.

Ja kyllä, muistan mitä puhuttiin traconissa Parkkis. :DVoi että.. En malta odottaa pelin alkua. Very Happy

Ps. Kuten muillekkin minullekkin saa ehdottaa pelejä hahmojeni kanssa ja myös hittaus on sallittu hahmoillani niin paljon kun vain itse haluaa. (:


Viimeinen muokkaaja, Ru-Chan pvm To Loka 17, 2013 9:21 pm, muokattu 2 kertaa

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tokyo's Halloween Night 2013!

Viesti  Maya lähetetty Ma Syys 16, 2013 11:34 pm

Pelialue on nyt avattu Kaupunki-osioon! Se tosiaan on laitettu samalla tavalla kuin vaahtobileiden pelialue, että se näkyy vain sisäänkirjaantuneille. :D Tämä siksi, koska olen bitch.

Sinne vaan alottelemaan pelejä! Muistakaa vähän miettiä niitä aikajärjestyksiä! Mutta ei sen kanssa tartte olla liian tarkka, eli ihan hyvin voi pelata samaan aikaan useampaa peliä samallakin hahmolla, kunhan vaan ne ajat on määritelty sinne. :D

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tokyo's Halloween Night 2013!

Viesti  Vierailija lähetetty Pe Syys 20, 2013 6:21 am

Voisin ilmottaa hahmoni mukaan tähän, eli:

- Seungho, tulee ihan normivaatteissa ja lähinnä vahtimaan, ettei oppilaat ala tapella tmv. (saattaa kuitenkin juoda itsekin pari drinkkiä siinä sivussa ja mikseipä tanssiakin)

- Hyde, toimii juhlissa baarimikkona, tulee ilman paitaa ainoastaan pitkä viitta (ja housut) päällään ja vampyyrihampaiden kanssa

Saatte luvan autohitata heillä, mutta ilmoittakaa mulle mieluusti etukäteen, jos aiotte ottaa heidät johonkin suurempaan mukaan.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tokyo's Halloween Night 2013!

Viesti  Maya lähetetty Pe Syys 20, 2013 2:26 pm

Jostain kumman syystä mulla ei oo kauheesti valinnanvaraa, että ketkä mun hahmoista on tulossa ja ketkä ei, kun järjestään lähes kaikki on tulossa ihan vaan siitä syystä, että ne on niin saakelin sisäsiittosia. :D

Eli mukana on;
- Jiyong, tulee paikalle jonkinmoiseksi piruksi pukeutuneena, kuva tässä; >>click<<

- Prince, joka nyt on ihan vaan oma ihana ja hurmaava itsensä! Ei se tartte muuta, kun sillä on sellane charmi :D

- Junhyung, mun rich bitch ei kauheesti harrasta Halloweeneja ja moista pukeutumista noin niinku yleensäkään, niin se tulee paikalle ihan vaan omana tyylikkäänä itsenään! Kuva tässä; >>click<<

- Zico, such a badass he is! Ei tosin pukeudu mitenkään erityisesti, koska Zico on Zico. Sille riittää, että sen kauniimpi osapuoli on välttämättä halunnu pukeutua. ;D

- Gina, tulee paikalle pukeutuneena! Mulla ei tosin ole siitä kuvaa, mutta koska Rixulla on - Ginalla ja Hyosungilla on siis samikset asukokonaisuudet, ainoana erona on väri (Ginalla musta ja Hyosungilla ilmeisesti oranssi) - eli näette kuvan sitten Hyosungilta, jahka Rixu ne tänne laittaa!

- Sims, en pysty herraa kuvittelemaan minkäänsortin Halloween-asuihin, eli se tulee paikalle ihan vaan normivermeissä. :D

- Feeldog, nahh ei onnaa toi pukeutuminen. Tyylilleen uskollisena sillä on printtikuvioisen t-paidan päällä musta puvuntakki ja päässä musta lippa valkoisella BOY - tekstillä. :D

- Ruki, ilmaantuu jossain vaiheessa paikalle näyttäen kutakuinkin tältä; >>click<< - kuvitellaan tukka vain likaisen blondiksi!

- Zee, ihan normilookissa se tulee paikalle.

- Bom, mun kaunis nainen vie kuitenkin propsit asullaan! Tukka ja meikki on kutakuinkin tällaiset; >>click<< - ja muutoin hän on pukeutunut hyvin hyvin hyvin ihoamyötäilevään, mustaan kissanaisen asuun! Häntäkin löytyy, just so you know. Jaloissaan hänellä on hyvin korkeakorkoiset mustat piikkikorot.

Jooh, mun hahmojakin tosiaan saa autohittailla, en luultavasti ehdi itse kaikilla pelaamaan kaikkea mitä haluaisin - onneksi en oo itse liian kriittinen asian suhteen, oon tyytyväinen, kun tiän että ne on ollu paikalla. :D
Mutta autohittailu on siis sallittua ja jos on jostain isommasta kyse, niin pistäkkee viestiä etukäteen, koska haluan ensin tietää asiasta!

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tokyo's Halloween Night 2013!

Viesti  Samirix lähetetty La Syys 21, 2013 1:09 am

Tässä ovat mun hahmojeni pukeutumiset bileisiin :DD

Minhyun - Klick klick! - Minhyun ei sen erityisemmin pukeudu, jonka takia sitten tuolle tyrkytettiin tuo maski.

Hyosung - Kliiick - Hyosungin mekko on kurpitsan oranssin värinen ja Ginalla on sitten se mustan värisenä. Hyosungilla on myös hiuspanta päässään, jossa on kissankorvat.

Miku - Klicketi kliick -  Miku on pukeutunut zombiksi ja heittänyt aikamoiset tekoveret päälleen, kuten myös on vähän rikkonut vaatteitaan vähän.

Kurt - Miehinen Kurt ei osallistu pikku kakaroiden pukeutumisleikkiin, vaan tulee ihan omana itsenään sinne.

Cream - Cream ei ole myöskään pukeutunut mitenkään, vaan omat normi vaatteet päällä lampsii paikalle.

Kyung - Kyung on pukeutunut hurmaavaksi Casanovaksi - HIT ME!! ELI KLICKAA! - Vähän niinkuin tälläiseen asuun nuorukainen on pukeutunut :D

En muista olenko maininnut jo sen, että minun hahmoja saa autohitata myös, että se ei haittaa yhtään :D
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tokyo's Halloween Night 2013!

Viesti  Parkkim-chan lähetetty La Syys 21, 2013 11:40 am

Jos nyt minäkin tulisin vähän selittämään hahmojeni pukeutumisesta. (Mutta joudutte lähinnä tyytymään nyt vain onnettomiin selityksiini.)

Yusa ei niinkään ole panostanut pukeutumiseensa hirveästi, mutta siis rajannut silmiään tavallista tummemmiksi, värjännyt huulensa tumman punaisiksi huulipunalla ja kerännyt vaatekaapistaan mahdollisimma monta mustaa vaatekappaletta.

Takeru Minullapitiollaparempikinkuva Poika siis päätti repäistä vähän enemmän ja laittoi päälleen punaisen "kaavun", jonka alle melko avonaisen, valkoisen topin, sekä mustat kireät farkut. Lisäksi tämä veti päähänsä pitkän vaalean peruukin sekä random maskin, jolla lukee "Love and Kisses"

Yuusei laittoi päälleen mustan, ihonmyötäisen topin, mustan kravatin, sekä mustat löysät housut, joista roikkuu reisien sivuilla henkselit. Tämä pörrötti hiusiaan mahdollisimman pystyyn ja käytti silmiinsä huomattavasti mustaa luomiväriä ja rajauskynää. Eli pysyy myös melko rajallisissa määrin.

Toivottavasti saitte edes jotain selvää. :D
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tokyo's Halloween Night 2013!

Viesti  plane lähetetty Pe Syys 27, 2013 11:35 am

Rosiella on päällä valkoinen t-paita mustalla teksti ja tähti -printillä, mustat farkut ja niittivyö + jotain koruja. Halloweenin pukeutuminen jää hänen osalta semmoiseen söpöön kissankorva hiuspantaan... Lisäksi mukaan tyttö ottaa mustan hupparin (jonka hupussa on teemaa jatkaen kissan korvat) siltä varalta, että ulkona on kylmä (sisätiloissa tuota tuskin näkee).
avatar
plane

Viestien lukumäärä : 95
Join date : 01.01.2013
Ikä : 21
Paikkakunta : Pori

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tokyo's Halloween Night 2013!

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa