Yoseob Yang

Siirry alas

Yoseob Yang

Viesti  Maya lähetetty Su Joulu 11, 2011 10:37 am

// Mayan vanha hahmo, siirretty arkistoon peli-innon ja suunnitelmien puutteen vuoksi - voidaan joskus ottaa takaisin, jos joku jää kaipailemaan! //so beautiful my girl
(you) oh oh girl, (you) oh oh girl


Nimi: Yoseob Yang
Lempinimet: Yoseobie, Seobie
Ikä: 5.1.1994 (19-vuotias)
Sukupuoli: mies

Vuosikurssi: 3. vuosikurssilla
Luokka: 3-B
Luokanvalvoja: -
Valinnaiset: kuvaamataito, tietotekniikka, maantieto

Seks. suuntautuminen: bi
Siviilisääty: sinkku

Perhetausta: Yoseobin perheeseen kuuluu hänen itsensä lisäksi vain yksinhuoltajaäiti, sillä hänen vanhempansa ovat eronneet useampi vuosi sitten, eikä äiti ole löytänyt itselleen uutta miestä eikä Yoseobilla ole sisaruksia. Isänsä kanssa Yoseob ei ole kauheasti tekemisissä, sillä tämä asuu tällä hetkellä toisella puolella Koreaa kuin missä Yoseobin koti on.
Äitiinsä Yoseobilla on todella läheiset välit ja poika rakastaakin äitiään koko sydämestään ja hän on yrittänyt aina parhaansa mukaan auttaa äitiään niin työssä kuin kotonakin. Yoseobin äidillä on oma pieni ravintola, jota hän ennen pyöritti miehensä kanssa, mutta eron jälkeen hän palkkasi sinne perheen ulkopuolisen työntekijän. Yoseob on pienestä asti auttanut ravintolan kanssa ja niin hän tekee nykyäänkin aina, kun hän on kotona.Luonne: Yoseob on pääasiassa luonteeltaan varsin kiltti ja iloinen, aina positiivisella mielellä ja hän osaa myös olla melkoisen huolehtiva persoona, mikä juontaa juurensa Yoseobin perhe-elämään, kun hän on aina ollut äitinsä apuna silloin kun tällä on ollut rankkaa niin kotona kuin työssäkin.
Yoseob on aina ollut ahkera ja kova tekemään työtä, oli sitten kyse opiskelusta tai vapaa-ajan asioista, kuten harrastuksista. Varsinkin tanssi ja laulaminen on hyvin lähellä nuoren miehen sydäntä, on aina ollut ja tulee varmasti aina olemaankin. Kun Yoseob kiinnostuu oikeasti jostain, hän paneutuu asiaan kunnolla ja uhraa asialle paljon aikaansa, eikä hieltä ja kyyneliltä tällöin voi välttyä, kuten hän on tehnyt tanssin ja laulamisen kanssa.
Yoseob rakastaa varsinkin tanssimista ja nuorukaisella on ihmeellinen kyky oppia mikä tahansa koreografia alusta loppuun pienintä yksityiskohtaa myöten nähtyään sen vain muutaman kerran, mikä tietysti helpottaa hänen elämäänsä suuresti. Tutut ja tuntemattomatkin kutsuvat häntä tanssikoneeksi. Laulaminen on myös lähellä pojan sydäntä ja hänellä onkin oikea enkelin ääni, jota kuuntelee mielellään.

Yoseob on kaikinpuolin helposti lähestyttävä ihminen ja häneen on myös hirveän helppo ihastua, kun hänen ulkonäkönsä on silmää miellyttävä ja luonnekin on niin lämpöinen. Varsinkin naispuolisten henkilöiden mielestä Yoseob on hyvin hellyyttävä, eikä Yoseob aina oikein tiedä miten hänen pitäisi huomioon suhtautua, sillä on niissä jutuissa melkoisen ujo ja kokematon.
Pojan viaton puoli on myös yksi niistä asioista, jotka vetävät ihailijoita puoleensa. Se on myös omalla tavalla melko huvittavaa, kun Yoseobilla saattaa kestää hetki ennen kuin hän ymmärtää kaikki kaksimieliset heitot ja tällöin punastumisilta ei yleensä vältytä.

Yoseob ei suutu kauhean helposti, eikä hän yleensä edes osaa kunnolla suuttua tai raivostua, vaan hän näyttää suuttumuksensa murjottamalla ja mutristelemalla loukkaantuneena suutaan. Hän ei ole tainut koskaan elämänsä aikana oikeasti huutaa kiukkuisena kenellekään, sillä sellainen kovaääninen raivoaminen ei ole hänen tyylistään.
Hän osaa suhtautua erilaisiin tilanteisiin melko hyvin ja yllättävän aikuismaisesti (jos ajattelee hänen lapsekasta ulkonäköään), mistä saa myös kiittää hänen äitiään, joka on osannut kasvattaa lapsensa hyvin.
Yoseob on pienen kokonsa ja kiltin luonteensa vuoksi helppo kohde kiusaamiselle ja jo päiväkodissa isommat pojat kiusasivat häntä. Kiusaaminen on jatkunut tähän päivään saakka, vaikkei se ihan jokapäiväistä olekaan.e-e-easy go (i never never know)
she she she is gone (she was so easy).
e-e-easy go (i never never know)
she she she is gone (she let me now


Kuvissa: Yoseob from BEAST

Ulkonäkö: Yoseobilla on hieman pyöreät, melko lapsekkaat ja ilmeikkäät kasvot, joista saa hyvin pikkupoikamaisen ja söpön ensivaikutelman. Hänen kasvonsa näyttävät pieniltä, kun vertaa muihin ikätovereihin.Yoseob on tottunut kuulemaan suloisista kasvoistaan ja sen tyyliset kehut saavat hänet yleensä hieman nolostumaan.
Yoseobilla on luonnostaan tummanruskeat, lähes mustat hiukset, mutta hän on jo jonkin aikaa valkaissut hiuksiaan ja niinpä hänen hiuksensa ovat väriltään hohtavan vaaleat, jotka tosin näyttävät tietyssä valaistuksessa vaaleanruskeilta. Hiukset ovat melko lyhyet ja suorat ja ne kehystävät hänen kasvojaan. Yleensä Yoseob joko antaa hiustensa olla normaalisti kevyesti pörrössä tai sitten hän muotoilee etummaiset hiuksensa pystyyn. Joka tapauksessa poika on melko tarkka kampauksestaan, eikä hänen hiuksiaan yleensä näe epäsiisteinä.

Yoseobilla on mantelinmuotoiset lämpimän tummanruskeat silmät, joita korostaa tuuheat kevyesti nypityt kulmakarvat, pyöreä nenä ja täyteläiset huulet, joilla näkee hyvin usein vallattoman "Noona killer"-hymyn. Pojan iho on tasainen ja kevyesti päivettynyt, mikä korostaa hänen valkaistuja hiuksiaan.

Yoseob on vartaloltaan hyvin hoikka, eikä hän ole hankkinut treenaamalla itselleen hirmuista lihasmassaa, päinvastoin. Poika pitää hoikasta ja kevyesti treenatusta vartalostaan, josta lihakset erottuvat hienoisesti, mutta ne eivät suinkaan paista kilometrien päähän.
Pituutta nuorukaiselta löytyy 170cm ja painoa on noin 56 kilon verran, mikä sopii hyvin yksiin hänen hoikan vartensa kanssa.
Yoseobilla on hyvin laaja vaatemaku, vaikka hän onkin hyvin perillä muodista. Kaikista mieluiten hän pukeutuu vaatteisiin, jotka tuntuvat hyvältä päällä ja yleensä vaatteet myös näyttävät hyvältä ja tyylikkäältä hänen päällään. Välillä vaatteet tosin tuntuvat valtavilta ja näyttää kuin Yoseob voisi hukkua niiden sisään. Poika käyttää myös mielellään erilaisia koruja, varsinkin niitti-koristeiset rannekkeet ovat kovassa käytössä, mutta myös muut asusteet, kuten lippalakit ja muut hatut ovat Yoseobin mieleen.

Tiivistettynä Yoseob on varsin perus pikkupoikamainen nättipoika.down, down, we gotta get down,
down, down, we gotta get down.
down, down, we gotta get down,
i want ya, come to me, girl


Muuta:
- verityyppi on B.
- oppii minkä tahansa tanssin muutamassa minuutissa, varsinkin tyttöbändien koreografiat on Yoseobin suosiossa.
- kirjoittaa vapaa-ajallaan omia lauluja ja osaa myös beatboxingin alkeet.


Kerhot:
- tanssikerho
- näytelmäkerho
- musiikkikerho


Videot:
Junhyung & Yoseob - Thanks To (eng sub)


Suhteet:

Junhyung Yong
Yoseobin lapsuudenystävä, he tutustuivat Junhyungin kanssa jo aikoinaan päiväkodissa, kun isommat lapset kiusasivat Yoseobia, niin Junhyung urhoollisena ritarina otti nuorempansa siipiensä suojaan. Ja vielä tänäkin päivänä Junhyung on se pelastava kilpi Yoseobin ja pojan kiusaajien välillä.
Junhyung on aina ollut Yoseobille se kaikista tärkein ja läheisin ystävä ja ehkä mukana on myös muitakin tunteita, mutta Yoseob ei ole ainakaan vielä osannut rekisteröidä edes itse omia tuntemuksiaan, saatikka sitten huomannut Junhyungin tunteita häntä kohtaan.

Kibum "Key" Kim
Yoseob tutustui tähän poikaan tanssikerhon treeneissä ja heistä tuli nopeasti hyviä kavereita tanssikerhon ulkopuolellakin. Key on leppoisaa seuraa ja yleensä heillä on hauskaa yhdessä.

Minki "Ren" Choi
Ren tuli uutena oppilaana kouluun kesken lukuvuoden ennen talvilomaa ja pojan liityttyä tanssikerhoon, Yoseob ja Ren ystävystyivät nopeasti keskenään. Itse asiassa harvinaisen nopeasti, sillä kaksikko viihtyy hyvin yhdessä ja Yoseob voisi kutsua poikaa melkeinpä hänen parhaaksi ystäväkseen.

Taemin Lee
Tanssikerhon kautta saatu ystävä. Yoseob hengaili paljon Taeminin ja sitä kautta myös Keyn ja Ginan kanssa - tuntien olonsa aika-ajoin vähän ulkopuoliseksi - ennen tutustumistaan Reniin. Taemin on siitä huolimatta Yoseobin hyvä ystävä ja usein he viettävätkin kolmistaan aikaa keskenään; Yoseob, Taemin ja Ren.

Jiyong "GD" Kwon
Tanssikerhon vastuuhenkilö ja vetäjä. Yoseob pitää Jiyongia erittäin lahjakkaana tanssijana ja nuorempi ihaileekin häntä vilpittömän avoimesti.

Yong Guk Bang
Tanssikerhon kautta saatu tuttavuus. Alkuun Yoseob piti Yon Gukia hieman pelottavana tämän ulkoisen olemuksen ja matalan äänen vuoksi, mutta saikin nopeasti todeta pojan oikein mukavaksi ja viihtyisäksi seuraksi.


Pelit:

Those assholes. I could tear them to little pathetic pieces with my bare hands. [VALMIS] - maanantai 12.12.2011
with Junhyung Yong ~ Shui
Yoseob joutuu jälleen kerran kiusaajiensa kohteeksi ja nämä päättävät uittaa pojan koululaukun taas vaihteeksi vessanpöntössä. Blondi päättää mennä ruokatunnin ajaksi katolle kuivattelemaan tavaroitaan, olettaen ettei katolla olisi ketään. Siellä hän törmääkin Junhyungiin, eikä tämä varsinaisesti ilahdu huomatessaan, että Yoseobia on taas kerran kiusattu hänen selkänsä takana.

He's quite good-looking, isn't he? [VALMIS] - maanantai 30.1.2012
with Kibum "Key" Kim ~ Shui
Yoseob ja Key juttelevat tanssikerhon treeneissä ja Key saa herätettyä Yoseobissa ihan uusia ajatuksia Junhyungin suhteen.

I... I'm sorry for acting like this. [KUOLLUT] - tiistai 7.2.2012
with Junhyung Yong ~ Shui

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa