Kurt Jung

Siirry alas

Kurt Jung

Viesti  Samirix lähetetty Ma Syys 16, 2013 7:16 amNimi: Kurt Jung
Lempinimet: Big Brother, Big bro, BB
Ikä: 22 (24.6.1991)
Sukupuoli: mies
Seksuaalinen suuntautuminen: bi
Siviilisääty: sinkku
Ammatti: autonasentaja

Perhesuhteet: Kurt on vähän varakkaammasta perheestä, mutta karattuaan kotoaan ei ole yhteyksissä heihin mitenkään. Nimittäin Kurt ei pitänyt siitä miten hänen vanhemmillaan oli pakkomielle päättää kaikesta mitä hän tekisi. Pojan ollessa 12-vuotias tuo päätti karata kotoa, koska ei jaksanut omia vanhempiaan. Tyhjin käsin ei suostunut karkaamaan, vaan oli ottanut vähän rahaa vanhemmiltaan, jotta pystyisi matkustamaan setänsä luokse, joka ei ollut myöskään hyvissä väleissä hänen isän kanssa, mutta oli nähnyt tuon muutaman kerran.

Kurtin setä ei ole mikään malli esimerkki isästä, mutta Kurt oli alkanut pitämään tuota isähahmonaan, koska tuon luona hän ei tuntenut olevansa jonkinlainen marionettinukke, jota ohjailtaisiin oman halunsa mukaan.
Hänen setänsä omisti autokorjaamon, missä poika aina auttoi tuota ja mies opetti hänelle kaiken autoista ja sen myötä Kurt alkoi kiinnostua autoista. Kurt innostui entistä enemmän, kun hän sai tietää 15-vuotiaana laittomista katukisoista, joissa hänen setänsä oli nuorempana harrastanut, mutta oli lopettanut sen, kun oli joutunut onnettomuuteen paetessaan virkavaltaa ja loukkasi pahasti jalkansa siinä. Tämän takia hän joutui lopettamaan tämän pienen harrastuksensa. Tuo oli kumminkin onnistunut hankkimaan mainetta katukisojen hurjassa maailmassa ja on ollut yhteydessä vanhoihin kilpakavereihinsa, joista osa on ehtinyt käydä telkien takana muutamaan otteeseen.

Kumminkin Kurt itse innostui katukisoista ja saatuaan hankittua ajokortin tuo päätti alkaa harrastamaan katukisoja. Kurtia ei kauheasti tunneta vielä siellä, mutta on osallistunut jo aika moneen kisaan ja koko ajan hankkii mainetta kisoissa. Autokorjaamon lähellä on pieni kaksio, jonka hänen setänsä omisti, mutta nykyään Kurt asuu siellä, kun taas hänen setänsä on majottautunut korjaamolleen, jossa on samassa rakennuksessa pieni asuintila.Luonne: Lapsena Kurt oli aikamoinen hulivili, mutta ei ollut niin paha kuin nykyään. Koulussa pärjäsi paremmin kuin hyvin. Sitten kun häntä alkoi pahasti tympiä se kuinka hänen vanhempansa päättivät siitä, mitä hän tekisi elämässään, niin Kurtin käytös paheni todella paljon. Hän halusi saada kaikki aikuiset repimään hiuksiaan päästään ja ärsytti aivan tahallaan aikuisia ja kapinoi niin paljon kuin mahdollista.
Kusipäisyys nousi huippuunsa, kun hän tapasi parhaan ystävänsä, Princen, jonka kanssa sekoili entistä enemmän ja heitä ei mikään pysäyttänyt. Aina kun kaksikko ovat samassa paikassa, niin heidän kusipäisyys nousee huippuunsa ja heitä ei pysäytä mikään.
Kurt osaa olla todella röyhkeä ja kuuluu niihin kusipäisyyden huippuun, ettei häntä voi vähempää kiinnostaa loukkaako hän ketään, vaan pääasia on se, että hänellä on hauskaa.

Sitä on vaikea uskoa, mutta kyllä sitä järkeä löytyy miehen pään sisältä, mutta harvemmin tuo ottaa sen järjen mukaan sieltä naulakosta. Ihan hyvin arvosanoin tuo pääsi lukiostakin, joka yllätti opettajat aikalailla, koska tuo ei ollut mikään kiltti oppilas.

Kurt on hyvin flirttailevaa tyyppiä, joka osaa tehdä täydellisen muutoksen käytöksessään hetkessä, kun tuo bongaa jonkun todella hyvännäköisen henkilön ja ei yhtään epäröi lähteä iskemään tuota itselleen. Hän ei ole siitä romanttisimmasta päästä, ettei hän lauo mitään lällyjä runoja tai ole kovinkaan hienovarainen.
Kurt on kaikki ruokainen, että sekä miehet että naiset kelpaavat, vaikkakin ne upeat naiset helpommin saavat miehen mielenkiinnon heräämään. Kun on jo sellaisessa tuiskeessa, niin silloin kelpaa kuka tahansa ja miten tahansa. Tähän mennessä mies ei ole ollut missään pitkässä suhteessa, vaan on harrastanut niitä yhdenyön juttuja. Ainakaan tällä hetkellä miehelle ei sovi vakiintuminen ollenkaan.

Ystäviään kohtaan Kurt on todella suojeleva, että ei kyllä yhtään epäröi puuttua tilanteeseen puolustamaan hädässä olevaa ystäväänsä ja pahimmassa tapauksessa tuo ihan pokkana tulee paikalle ja vetäsee tyypin hampaat kurkkuun sanaakaan sanomatta, jos tuo tarpeeksi käy hänen hermoonsa. Mies ottaa jengissään sen iso veljen roolin ja pitää huolen siitä, että asiat on hyvin jengin sisällä.
Suuttuessaan Kurt osaa olla todella pelottava, jonka seurauksena herkimmät laskevat alleen, kun Kurt alkaa raivoamaan oikein apinan raivolla ja helposti hakkaa sen tyypin, joka on käynyt hänen hermoilleen. Miestä ei niin helposti suututeta, mutta jos joku on käynyt käsiksi hänen ystäväänsä tai jotain sellaista, niin Kurt helposti menettää hermonsa. Kukaan ei satuta hänen ystäviään ilman seurauksia.

Kurt ottaa työnsä tosissaan, että aivan sama onko hänellä kamala krapula, niin kumminkin tuo menee autokorjaamolle tekemään töitä, kunhan on eka käynyt kylmässä suihkussa ja juonut monta kuppia todella vahvaa kahvia. Korjaamolla aina välillä tulee paikalle hyvän näköisiä naisia tai miehiä, joille Kurt flirttailee ja hän ehdottelee mielellään maksutavaksi luontovisaa.Ulkonäkö: Kurt on ruumiinrakenteelta hoikka, mutta tuon käsivarsissa näkyy ulospäin lihaksia, ettei tuo mikään kukkakeppi ole, jonka käsivarret ovat suorat tikut. Tuolta löytyy pientä sixpackia, vaikka tuo ei sen erityisemmin treenaa itseään, mutta ollessaan töissä autokorjaamolla, niin siinä väkisinkin harjottaa lihaksiaan aikalailla. Pituutta mieheltä löytyy se 180cm. Hiukset ovat vaaleat ja lyhyet. Geelillä stailaa hiuksensa siistiksi, jos tuo jaksaa silloin panostaa ulkonäköönsä. Joskus myös rajaa silmiään kajaalilla, jos sitä jaksaa panostaa siihen, mutta joskus tuo lähtee ulos ilman sitä, että olisi nähnyt vaivaa ulkonäköönsä.
Kurt käyttää paljon nahkatakkeja, joita hän omistaa muutamisen kuten myös paljon todella kulahtaneita farkkuja, jotka ovat aika löysät. Aina välillä tuolla lippis väärinpäin päässään, etenkin silloin, kun hän ei ole jaksanut panostaa aikaa hiustensa laittoon. Tuolla löytyy paljon erilaisia rannekoruja, joita tuo tunkee käteensä aina välillä. Etenkin silloin, kun jaksaa panostaa ulkonäköönsä.
Autokorjaamolla Kurtilla on sinisen värinen haalari päällään, jota yleensä pitää sillein, että hihoilla sitonut vyötärön ympärille ja valkoinen toppi päällään, joka myötäilee hyvin miehen ylävartaloa.

Kuvissa: Kurt Jung aka Big Brother (Team H)Muuta:
- Harrastaa katukisoja ja osaa todella hyvin ajaa autoilla, että tuo aika hyvin niissä.
- Katukisoissa hän onnistuu välillä tienaamaan aika hyvin rahaa, mutta hän ei aivan aina voita, joten joskus ei tienaa sen kautta yhtään.
- On töissä autokorjaamolla ja muutenkin tietää todella paljon autoista.
- Todella usein virkavallan kanssa tekemisissä ja todella monta kertaa on viettänyt putkassa öitä, että on laskussa jo ehtinyt seota.
- Valmistui Sakurako Highista vuonna 2011

Hahmopalkinnot:
- Vuoden Seniori Badass 2013 (3. sija)
- Vuoden Panokone 2013 (3. sija)


Videot:
Team H - What Is Your Name
Kurtin luonne on aikalailla otettu tämän musiikkivideon pohjalta.

- Suhteet -

Keunsuk "Prince" Jang
Princen Kurt tapasi silloin, kun oli karannut kotoaan setänsä luokse ja aloittanut uudessa koulussa, missä tämä kyseinen ongelmanuori oli ja kaksikosta tuli erottamattomat nopeasti. Yhdessä he olivat aikamoinen ongelmapesäke, jonka seurauksena muut meinasivat tulla hulluiksi.
Mies pitääkin Princeä pikkuveljenään, jota kohtaan on hyvin suojelevainen,  että jos joku satuttaa tuota, niin nopeasti Kurt menee hakkamaan tuon sairaalakuntoon.
Prince onkin osa Kurtin ja tämän sedän hyvin erikoista perhettä, että Prince oli aina tervetullut heidän luokseen nuorempana. Kukaan ei voi kaksikon välille tulla, että he ovat erottomattomat. Kurt on aina valmis takomaan vähän järkeä tuon päänsisälle, jos näkee sen olevan tarpeellista.

- Pelit -
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa