Junhyung Yong

Siirry alas

Junhyung Yong

Viesti  Maya lähetetty Ma Syys 16, 2013 2:20 amNimi: Junhyung Yong
Lempinimi: Joker
Ikä: 19.12.1994 (19-vuotias)
Sukupuoli: mies

Vuosikurssi: 3. vuosikurssilla
Luokka: 3-C
Luokanvalvoja: Bom Park
Valinnaiset: musiikki, tietotekniikka, fysiikka

Seks. suuntautuminen: bi (kauniit tytöt ja nätit pojat!)
Siviilisääty: sinkku

Perhesuhteet:
Junhyungin perheeseen kuuluu vanhemmat ja pikkuveli, joka on Junhyungia muutaman vuoden nuorempi. Perhe on tälle nuorukaiselle tärkeä, eikä hän ole koskaan tosissaan ottanut yhteen näiden kanssa, mitä nyt normaalia melko lämminhenkistä nahistelua on ilmennyt.

Hänen ja hänen vanhempiensa suhde onkin normaalia nuori / vanhempi – suhdetta läheisempi ja Junhyung on aina pystynyt puhumaan perheelleen lähes kaikesta.
Jopa erinäisistä ongelmista ja tappeluihin joutumisesta hän on pystynyt kertomaan vanhemmilleen ja nämä suhtautuvat näihin asioihin yllättävän rennosti, kun taas jonkun toisen vanhemmat saattaisivat suuttua ja uhkailla vuoden kotiarestilla ja viikkorahojen eväämisellä seuraavaksi vuodeksi.
Vaikka Junhyungin vanhemmat näennäisesti vanhinta poikaansa toruvatkin, niin tosiasiassa nämä ovat ylpeitä siitä, että nuorukainen on valmis puolustamaan läheisiään - he tietävät, että Junhyungia on vaikea saada kunnolla suuttumaan, eikä nuorukainen huvikseen tappele kenenkään kanssa, vaan silloin on tosi kyseessä, kun hän oikeasti suuttuu.

Junhyungin perhe kuuluu Japanin kermaan, eli heidän perheensä kuuluu siihen rikkaampaan kastiin, mistä syystä hänellä on aina ollut kaikki sitä viimeisintä mallia, eikä hänen ole koskaan tarvinnut miettiä esimerkiksi kaupungilla kulkiessaan, että onkohan hänellä nyt varmasti varaa näihin tavaroihin. Tämä selittää myös hänen melko kunnioitettavan määrän teknisiä vempeleitä.
Käytännössä heidän perheellään on rahaa aikalailla kuin roskaa, muttei Junhyung silti varsinaisesti kulje kylillä törsäilemässä saatikka kerskaile omalla varallisuudellaan.

Nuorukaisen isä on nuorempi osakas valtavassa tietotekniikan alan firmassa, jonka toiminta on levinnyt koko Aasiaan - isän ammatti ehkä omalta osin on edesauttanut Junhyungin kiinnostusta tietotekniikkaan.
Hänen äitinsä puolestaan on entinen seurapiirikaunotar, joka rakastui Junhyungin isään  heti ensinäkemältä, kun he tapasivat noin vajaa vuosi ennen Junhyungin syntymää. Hänen  äitinsä on edelleen yksi Japanin seuratuimpia naisia ja muoti-ikoneita.

Junhyung jäi keväällä 2013 luokalleen laiskan opiskelunsa takia, joten hän joutuu uusimaan lukion toisen luokan.Luonne:
Junhyung on nahoissaan hyvin viihtyvää tyyppiä, joka tykkää olla se porukan cool varustettuna luontaisella "LIKE A BOSS" – asenteella. Hän on ennemminkin cool rennon huolettomalla tavalla kuin sillä varsinaisen badassmaisella ja korostuneella tavalla, vaikka kyllä hänestä tuo jälkimmäinenkin puoli helposti löytyy.
Riitaa hän ei ole ensimmäisenä haastamassa, mutta jos joku hänelle uskaltautuu alkaa päätään aukomaan, ei Junhyung kyllä suuremmin edes nyrkkiensä käyttöä arastele (varsinkin jos riidan haastaminen kohdistuu hänelle läheisiin ihmisiin, on Junhyung heti välissä puolustamassa - hän suhtautuu todella suojelevaisesti itselleen läheisiin ja tärkeisiin ihmisiin).
Hän suhtautuu kaikkeen stressiä ottamatta, mutta tässä kohtaa laskuista täytyy jättää siisteys; vaikka häntä ehkä laiskaksi sanotaankin, on hän jonkin sortin nipo siisteyden suhteen.
Vaikka Junhyung joskus erehtyisikin vahingossa käyttäytymään söpöksi tituleerattavalla tavalla, ei hän kuollakseenkaan myönnä sitä missään tilanteessa ainakaan ääneen, ja tällaiset tilanteet saavat hänet tuntemaan itsensä lähinnä nolostuneeksi.

Junhyung on melko valikoiva ja nirso sen suhteen kenen kanssa vaivautuu aikaansa viettämään ja saatikka kenen kanssa ystävystyy, mutta toisaalta hänellä on taipumusta kiintyä tiettyihin ihmisiin niin, että tulee heistä riippuvaiseksi, eikä kerta kaikkiaan halua olla näistä erossa pitkiä aikoja kerrallaan.
Nuorukainen on seurustellut vuosien saatossa aikamoisen usean henkilön kanssa (eikä saisi edes laskettua näitä, vaikka käyttäisi sormia, varpaita ja hampaitaankin), mutta mistään ei ole tullut toistaiseksi sen suurempaa ja jutut ovatkin jääneet kovin lyhyehköiksi.
Junhyungilla on paha tapa olla sujuvasti kuuntelematta muita ja mitä näillä on sanottavaa, mutta ei itse siedä sitä, jos joutuu ignooratuksi. Puhuessaan hän ei ole turhan arka suustaan, vaan pystyy puhumaan naama peruslukemilla lähestulkoon mistä tahansa lähtien sieltä härskeimmistä jutuista.

Junhyung on tyyppiä laiskan oloinen ja unelias, sillä hän nukkuu ja nukkuu ja nukkuu, mutta on silti jatkuvasti väsynyt ja voisi parhaimmilla hetkillään jopa nukahtaa pystyyn. Pojan prafuuri onkin nukahdella tunneille tämän tästä. Hän ei siis ole mikään opettajien unelmaoppilas, vaikkei kyllä ainakaan häiriöksi ole takapenkissä poski kirjaa vasten hirsiä vedellessään.
Hänellä tosin on tapana lasketella suustaan unisena outoja käsittämättömyyksiä, joista ei aina itse muista mitään jälkikäteen. Läksyjä Junhyung tekee tuskin ikinä, mutta on hyvä ja lahjakas musiikissa ja tietotekniikassa, jotka ovatkin ainoat aineet, jotka häntä ylipäätään kiinnostavat.

Junhyung on jonkin sortin tekniikkafriikki, joka datistaa helposti kannettavan tietokoneensa ääressä yötä myöten ja viettää valtavan osan vapaa-ajastaan koneella. Vaikka hän miten nukkua tykkääkin, vie kone yleensä öisin voiton, ja sen jälkeen ei ole ihmekään, jos aamulla vähän nukuttaa.
Koneella ollessaan (tai ihan muutenkaan johonkin muka keskittyessään) Junhyung on tyyppiä, joka ei reagoi ulkopuoliseen hälinään, vaikka jotain tyyliin räjähtäisi hänen vieressään. Tietokoneen lisäksi hän omistaa kolme puhelinta (iPhone, Blackberry ja Galaxy S), vaikkei oikein tiedä itsekään, mitä ihmettä hän niillä kaikilla tekee, mutta onpahan valinnanvaraa. Vielä näiden lisäksi hänellä on iPad, jota hän kantaa mukana ennemmin kuin läppäriä.
Myös elokuvat kuuluvat hänen suosikkivapaa-ajanviettotapoihinsa ja kotona hänellä onkin valtava kokoelma dvd:itä eri genreistä.Kuvissa: Junhyung (BEAST)

Ulkonäkö:
Olemukseltaan välinpitämättömän coolin Junhyungin kasvot ovat pyöreähkön muotoiset, ja niillä on usein vähän pöllähtäneen ja pihalla olevan oloinen ilme, joka ei aina välttämättä ole ihan se luokseen kutsuvin. Toisaalta nuorukaisen väläyttäessä hymyään on se luokkaa, joka saa polvet lötkistymään ja lyömään loukkua.
Junhyungin hiukset ovat luonnostaan aivan tummanruskeat ja yltävät noin korviin asti. Heti korvien yläpuolella on pienet kohdat, joissa hiukset ovat lähes siilit, mutta Junhyung saa halutessaan ne helposti piiloon päällempien hiusten alle.

Junhyung on 179cm pitkä ja painaa noin 64kg. Ruumiinrakenteeltaan hän on melkein luonnostaan sopivan lihaksikas, joskaan ei kuitenkaan mitenkään liian pumpattu, sillä ei liikuntaa harrasta vapaa-ajallaan asioikseen juuri ollenkaan.
Hänellä on oikeassa sisäkyynärvarressaan tatuointi, jossa lukee latinaksi "carpe diem, quam minimum credula postero", joka tarkoittaa, että täytyisi elää hetkessä, eikä uskoa liikaa huomiseen siinä mielessä, että sitä ei välttämättä tule. Vasemman rinnan yli taas kulkee hartiaan saakka teksti "Born again still your son", joka kuvastaa hänen läheisiä välejä vanhempiinsa. >click<

Junhyungilla on aina ja joka paikassa mukanaan Dr. Dre – headphonesinsa. Hän usein kuuntelee musiikkia kulkiessaan, eikä näin ollen omissa maailmoissaan huomaa vastaantulevia tuttuja, elleivät nämä herätä hänen huomiotaan. Lisäksi hän rakastaa hattuja ja aurinkolaseja, joilla saa helposti aikaan vähän salamyhkäisen vaikutelman. Mikäs sen parempi tapa vajota omaan maailmaansa kuin iskeä päähän pipo, silmille aurinkolasit ja korville kuulokkeet.
Koruista Junhyung käyttää korvakoruja (useimmiten jotkin blingit kivet) ja useampia sormuksia, sillä pitää käsistään enemmän silloin, kun niissä on joitakin koruja.Muuta:
- veriryhmä O
- Junhyung rakastaa Coca-Colaa suorastaan naurettavan paljon

Kerhot:
- musiikkikerho

Suhteet:

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa