Minhyun Hwang

Siirry alas

Minhyun Hwang

Viesti  Samirix lähetetty Su Syys 15, 2013 8:55 amNimi: Minhyun Hwang
Ikä: 17 (9.8.1996)
Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntautuminen: aseksuaali
Siviilisääty: Sinkku

Vuosikurssi: 2. vuosikurssilla
Luokka: 2-C
Luokanvalvoja: Seungho Yoo
Valinnaiset: Fysiikka, musiikki, kalligrafia, Japanin historia
Huone: 309
Huonekaveri: Yuichi "Yuusei" Tanaka

Perhesuhteet: Minhyunin perheeseen äiti, isäpuoli ja puolsisko. Isästään poika ei edes muista paljoa, kun tuo lähti omille teilleen pojan ollessa alle vuoden ikäinen. Eipä tuo ole ikinä näyttänyt mitään merkkejä siitä, että kaipaisi isäänsä. Oikeastaan hän kantaa kaunaa siitä, että tuo uskalsi jättää hänet ja äitinsä yksin ja sen takia oikeastaan vihaa miestä niin paljon kuin mahdollista. Äitiinsä hänellä on hyvät välit ja tietää, että tuolle hän voi kertoa kaiken, mutta ei sitä tee kumminkaan. Nimittäin hän ei halua huolestuttaa tuota, koska tietää tuolla olevan muitakin huolia. Tämän takia hän ennemmin murehtii yksikseen kuin huolestuttaisi äitiään tai aiheuttaisi lisähuolia tuolle.
Isäpuolensa kanssa poika tulee paremmin kuin hyvin toimeen. Kumminkin vuosien saatossa Minhyun on tullut etäiseksi muihin perheenjäseniin. Joskus tuo tuntee olevansa ulkopuolinen, vaikka häntä ei mitenkään syrjitä tai mitään sellaista. Osittain se johtuu siitä, kun Minhyun ei ole puhu niin paljoa omista asioistaan. Hän on aina tehnyt kaiken mitä on pyydetty ja pitänyt huolen, ettei hän aiheuttaisi lisähuolia äidilleen, joka sai tehdä kovasti töitä pystyäkseen elättämään itsensä ja poikansa.
Minhyun syntyi Etelä-Koreassa, mutta 11-vuotiaana heidän pieni perheensä muutti Japaniin, kun hänen isäpuolensa oli sieltä kotoisin. Mies oli ollut työmatkoilla Etelä-Koreassa ja sattumoisin tavannut Minhyunin äidin. He tapailivat toisiaan vuoden ajan ja muutto Japaniin oli ollut iso päätös Minhyunin äidille, joka oli kysellyt poikansa mielipidettä jopa. Olihan se ollut suuri muutos muuttaa toiseen maahan, mutta Minhyun on viihtynyt aika hyvin Tokiossa, missä hänen perheensä nykyään asuu. Minhyunin puolsisko syntyi vuonna 2012 ja poika itse oikeastaan pitää puolsiskostaan, vaikka tunteekin itsensä etäiseksi perheestään.Luonne: Minhyun on enemmän hiljaista tyyppiä uusien tuttavuuksien seurassa. Se menee enemmän ujouden puolelle, jonka seurauksena tuo aluksi vaikuttaa sisäänpäin vetäytyneeltä. Tämä johtuu siitä, että poika on vähän ujo uudessa seurassa. Tuon kasvot ovat silloin peruslukemilla ja eipä tuo paljoa puhua pulputa silloin. Poika ei punastele helposti - oikeastaan ei ikinä ole punastellut. Jos joku tulee hänelle puhumaan, Minhyun voi katsoa hiljaisena sitä, joka on tullut hänelle puhumaan ja miettii itsekseen mitä tuo hänestä haluaa.
Ystäviensä seurassa hän on vapautuneempi ja puheliaampi. Silloin hän myös voi heittäytyä kavereidensa hullutuksiin mukaan. Minhyun on hyvin itsevarma nuorukainen, joka uskoo kykyihinsä ja pitää huolen siitä että onnistuu tavoitteissaan. Poika ei pidä nopeista muutoksista ja ei avaudu uusille tuttavuuksille kovinkaan nopeasti. Nimittäin hän haluaa varmistaa sen, että pystyy oikeasti luottamaan tyyppiin ja tuo ei yhtäkkiä käännä selkäänsä hänelle. Toisin sanottuna Minhyunilla kestää kauan ennen kuin hän pystyy luottamaan muihin ja kutsua heitä ystävikseen.
Pojalla on tietynlainen terävä ja älyllinen viehätys, joka muodostaa pojan ympärille erikoisen auran. Hän on myös nopea oppimaan, joten hän pärjää todella hyvin koulussa.
Vaikka Minhyun on älykäs ikäisekseen, niin hän osaa myös olla hiukan naiivi. Häntä ei helposti huijata, mutta on kumminkin mahdollista saada tuota höynäytettyä, jonka takia tuon kasvoille ilmestyy se hämmentynyt ilme ja käy sen koko homman mielessään läpi.

Minhyun ei ole koskaan ihastunut elämänsä aikana ja on aikalailla aseksuaali, mutta se ei tarkoita sitä etteikö hän ikinä voisi ihastua. Hän ei ole vielä törmännyt siihen, johon olisi ihastunut. Muutenkin asiaa hankaloittaa se, että hänen isänsä tekemän tempun takia Minhyun on vaikea uskoa mihinkään sellaiseen asiaan kuin rakkaus. Hän on oikeastaan todella realistinen sen asian kanssa ja ehkä syvällä sisimmässään poika pelkää sitä, että hänelle tehtäisiin samalla lailla kuin hänen äidilleen. Sitä tietenkään Minhyun ei ikinä myöntäisi kenellekään, jos tiedostaisi sen asian. Itseasiassa hän ei ole sellaista tyyppiä, joka tykkää halailusta ja pelkkä kädestä pitäminen tuntuu oudolta pojasta. Nimittäin hän ei halua muiden tunkeutuvan häneen kiinni. Suoraan sanottuna Minhyunia ei tällä hetkellä ainakaan kiinnosta mikään seurustelu, mutta ei sitä koskaan tiedä, jos vaikka tuo joskus tapaisi jonkun, joka saisi tuon muuttamaan mielensä.Ulkonäkö: Minhyunin hiukset ovat tumman ruskean väriset ja lyhyet. Iho on vaalea ja tummien silmien ja hiusten ansiosta tuo näyttää entistä enemmän vaalealta. Ruumiinrakenteeltaan poika ei ole kovin maskuliininen vaan hoikka, mutta pituutta tuolta löytyy se 181cm ja painoa 65kg. Minhyunin perusilme on sellainen ilmeetön, että on vaikea nähdä mitä tuo ajattelee. Hänellä on sellainen kylmänviileä aura ja tuo ei paljoa ilmehdi, paitsi silloin kun on siinä tutussa ystäväporukassaan. Muutenkin poika näyttää hivenen poissaolevalta aina välillä tai siltä, ettei häntä voisi vähempää kiinnostaa tai antaa sellaisen vaikutuksen toiselle.
Lihaksia pojalta ei löydy, josta pystyy kertomaan sen, ettei tuo sen erityisemmin treenaa lihaksiaan. Ei se kumminkaan tarkoita sitä, että tuo olisi sellainen heiveröinen pikku poika. Nimittäin Minhyun osaa olla nopea reagoimaan ja tuo osaa olla nopea juoksemaan.
Minhyun pukeutuu aika paljon tummiin vaatteisiin. Usein tuolla on vapaa-ajalla sellainen mustapaita ja tummat farkut tai sellaiset kangashousut jalassa. Joskus voi olla jotain värillisiä asusteita täydentämässä asukokonaisuutta, mutta ei kovin usein. Minhyunilla on korvissaan reiät (vasemmalla puolella kolme reikää ja oikealla yksi) ja välillä tuo pitää rannekoruja.


Kuvissa: Minhyun (NU'EST)

Kerhot: Kendo & valokuvauskerho

Muuta:
- Pitää aina mukanaan vartalovuodetta.
- Tykkää tosi paljon Optimus Primesta, jota tuo osaa matkia todella hyvin.
- Ei kykene lähteä minnekään ilman kännykkäänsä.
- Veriryhmä O
- Melkein aina tuolla on kuulokkeet korvilla, jopa silloin kun hän nukkuu.
- Tykkää laulamisesta ja kirjoittaa lyriikoita vapaa-ajalla aika paljon.

- Suhteet -

Yuichi "Yuusei" Tanaka
Alussa Minhyun oli hyvin varautunut Yuusein suhteen, mutta pikku hiljaa tuo on lämmennyt huonekaverilleen, jonka kanssa silloin tällöin hengaillut vapaa-ajallakin. Nykyään poika on vapautuneempi tuon seurassa ja luokittelee Yuusein jo ystäväkseen jopa, koska Yuusei ei ole antanut syytä siihen, miksi Minhyun ei voisi luottaa häneen. Eli Yuuseille hän uskaltaa avautua ja oikeasti viihtyy tuon seurassa.

- Pelit -
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa