Don't think I'll give you any special treatment just because you happen to be pretty. [KUOLLUT]

Siirry alas

Don't think I'll give you any special treatment just because you happen to be pretty. [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty To Syys 12, 2013 6:16 pm

// Maya tänne Feeldogin kanssa~ Miten vitussa tässä kävi näin että huomasin kirjottavani tätä vielä viiden aikaan aamulla :DD //

Tiistai 17. syyskuuta 2013

Seungho Yoo

Seungho heräsi aamulla kännykästään kuuluvaan herätysääneen (joka oli joku kulunut j-pop-biisi, joka hänellä oli ollut herätysäänenä jo ikuisuuksia ja jonka nimeä hän ei enää edes muistanut) ja huomasi myllänneensä yön aikana sängyn aluslakanan pois paikoiltaan sekä tiputtaneensa puolet peitosta lattialle. Mies nousi istumaan sängyllään, haukotellen syvään ja tuijottaen tyhjäkatseisesti jonnekin kaukaisuuteen minuutin ajan. Sen jälkeen hän hinautui ylös jaloilleen ja laahusti keittiöön, avaten ja sulkien tyhjän jääkaapin ovea pariin kertaan, toivoen, että sinne ilmestyisi itsestään jotain syötävää. Lopulta hän kuitenkin hyväksyi kohtalonsa joutua ostamaan jotain aamupalaa vasta koulumatkalla, laittoi kahvin tippumaan ja meni odotellessaan koneelle tarkistaakseen sähköpostinsa.

Miehelle oli tullut jo tavaksi herätä tarpeettoman aikaisin saadakseen riittävästi aikaa lahnailuun ja aamukoomasta virkistymiseen, joten hän sai tänäänkin juoda kiireettömästi kaksi kuppia mustaa kahvia, käydä pikaisesti suihkussa ja laittaa kosteusrasvaa naamaan, selata aamun uutiset netissä sekä pukeutua rauhassa, ja silti hänellä oli vielä reilusti aikaa kävellä koululle.
Sääennusteessa oli luvattu sateista täksi päiväksi, joten Seungho nappasi varmuuden vuoksi vielä sateenvarjon mukaansa, lukiten sitten oven perässään ja astellen hissiin. Hän tarkasteli itseään vaivihkaa hissin takaseinässä olevasta peilistä: mustat ihoamyötäilevät housut ja tummanharmaa löysähkö neuletakki, jonka alla oli pitkä valkoinen toppi. Hän näytti itsensä mielestä ihan siistiltä ja asialliselta.
Hissi pysähtyi neljänteen kerrokseen ja sisään astui nuori nainen lastenrattaiden kanssa, nyökäten ystävällisesti Seungholle ja pahoitellen hissin ahtautta. Seungho hymyili aurinkoisesti, vastaten, ettei se haitannut ollenkaan, ja että naisella oli suloinen lapsi. Miehen sanat saivat naisen punastumaan ja tuijottamaan pieni hymy kasvoillaan hissinovia. Ensimmäiseen kerrokseen päästyään Seungho piteli vielä ulko-ovea auki naiselle, lähtien sitten suunnistamaan Sakurako Highia kohti. Matkan varrella hän pysähtyi ostamaan pienestä katukojusta mansikkavaniljahillotäytteisen taiyakin, mussuttaen sen kojun edessä ja jatkaen sitten matkaansa. Mutkan tekeminen oli vienyt enemmän aikaa kuin Seungho oli laskenut, joten hän joutui kävelemään normaalia vauhtiaan nopeammin ehtiäkseen ajoissa kouluun.

Pari oppilasta odotti jo luokan edessä, ja Seungho päästi heidät hyvää huomenta-toivotusten saattelemana sisään. Hän asteli itsekin oman työpöytänsä luokse, istahtaen sen ääreen ja kaivaen pari kansiota laukustaan. Järjestys miehen tunneilla meni yleensä niin, että alussa oli suunnilleen kymmenen minuutin suullinen ohjeistus, jolloin oli myös nimenhuuto, ja sen jälkeen oppilaat saivat työskennellä lopputunnin itsenäisesti Seunghon kierrellessä ja katsellessa ja tarpeen vaatiessa auttaessa jonkin ohjelman tai koodin kanssa. Jos hommat sai tehtyä ennen tunnin loppua, Seungho antoi yleensä luvan surfailla vapaasti loput ajasta netissä. Läksyjä ei varsinaisesti tullut, mutta joskus saattoi tulla pieni pätkä teoriaa kotiin luettavaksi tai omien töiden viimeistelyä.

Seungho penkoi nimilistaa kansioissa olevien papereiden joukosta, löytäen sen lopulta ja selaillen sitä hajamielisesti katseellaan läpi. Äänekkäimmät oppilaat hän muisti jo nimeltä, mutta hiljaisten oppilaiden nimien muistamisessa hänellä oli vielä petrattavaa. Yhden paikalla olemattoman oppilaan nimeen hän oli kuitenkin jo kiinnittänyt erityistä huomiota heti toisesta tunnista lähtien, sillä kyseinen henkilö ei ollut näyttäytynyt vielä kertaakaan tunneilla. Gwangsuk Oh... Seungho ei ollut edes varma, oliko nimi vain jokin virhe hänen listassaan. Hän päätti selvittää asian viimeistään huomenna rehtorin kanssa.

Kello soi tuntien alkamisen merkiksi, ja Seungho nousi paikaltaan, kävellen ovea kohti sulkeakseen sen. Kaikki näyttivät nimittäin olevan jo paikoillaan.


Viimeinen muokkaaja, Woon pvm Pe Syys 13, 2013 3:10 am, muokattu 1 kertaa

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Don't think I'll give you any special treatment just because you happen to be pretty. [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Pe Syys 13, 2013 2:49 am

// Täälläpä ollaan! :D Oot kyllä valvonu myöhään, sun piti mennä kahelta nuqqq :D //

Gwangsuk "Feeldog" Oh

Rastatukkainen nuorukainen oli viimeviikkoon nähden ajoissa hereillä ja sivustakatsojan mielestä saattoi oikeasti näyttää siltä, että tällä oli jopa aikeena ehtiä päivän ensimmäisille oppitunneille.
Ensimmäinen viikko kesäloman jälkeen oli mennyt Feeldogin osalta vähän harakoille, hän kun ei muutenkaan ollut järin motivoitunut opiskelija - loman jäljiltä kaikista vähiten. Niinpä hän oli ottanut vähän pehmeämmän laskeutumisen opiskeluun ihan omin lupineen.

Feeldogin huonekaveri, Kevin, oli aamulla ystävällisesti potkinut hänet hereille ja huomauttanut aivan yhtä ystävälliseen sävyyn, ettei rastatukkaista nuorukaista ollut näkynyt viime viikolla ollenkaan tietotekniikan tunneilla - Kevin kun sattui olemaan samalla valinnaiskurssilla.
Niinpä Feeldog oli ikään kuin päättänyt, että hän ainakin yrittäisi ehtiä ajoissa paikalle, johon Kevin oli toivottanut hänelle onnea, ennen kuin tämä oli painunut täysissä pukeissa koululaukku mukanaan syömään aamupalaa. Ilmeisesti tuo lähtisi heti aamupalan jälkeen koululle, käymättä enää turhaa mutkaa heidän huoneessaan.

Rastatukkainen nuorukainen oli verkalleen alkanut kasailemaan koulutarvikkeita yhteen pinoon petaamattomalle sängylleen koululaukun vierelle ja samalla hän yritti nykiä koulupuvun kauluspaitaa ylleen. Tummat rastat sojottivat vähän sinne tänne, kun hän siirtyi vessan puolelle napittaessaan kauluspaidan nappeja.
Hän olisi kyllä voinut olla pirteämmänkin näköinen. Huokaus. Kyllä hän kohta olisi taas se sama ylipirteä itsensä, kunhan vain pääsisi ulkoilmaan ja juoksemaan kohti koulua. Nuorukainen pesi kasvonsa kylmällä vedellä, kuivasi ne ensimmäiseksi käteen tarttuneeseen pyyhkeeseen, joka sattui olemaan Kevinin - ehkä poika ei tappaisi häntä. Hampaiden harjaus oli seuraavana vuorossa.
Feeldog vilkaisi kelloa puhelimensa näytöstä ja tuli siihen tulokseen, että hän myöhästyisi joka tapauksessa hieman, vaikka hän lähtisi sillä samalla sekunnilla juoksemaan koulua kohti. Hän tunki lennosta kaikki löytämänsä koulutarvikkeet laukkuunsa, joita hän ehkä voisi tänään tarvita. Valkoinen, mustalla BOY - tekstillä koristeltu lippa päätyi kurittomien rastojen päälle ja nappikuulokkeet olivat jo löytäneet tiensä hänen korvilleen.

Matka koululle sujui joutuisasti, ei hän toki ollut ainoa myöhästelijä, vaan hän näki matkallaan muutaman muunkin, joita ei ilmeisesti tuo koulunkäynti sillä hetkellä  kauheasti tuntunut kiinnostavan.
Koulun piha ja käytävät olivat autiot - ei sinällään ollut yllättävää, koska tunnit olivat alkaneet jo vartti sitten. Nopeasti nuorukainen suuntasi askeleensa kohti kolmatta kerrosta lippa rastojensa päällä keikkuen, jossa medialuokat sijaitsivat ja näin ollen tietotekniikan tunnit olivat siellä. Rankkaa heti aamusta urheilla kolmanteen kerrokseen, ei ollut edes aamukahvia juoda!

Hän pysähtyi hetkeksi suljetun oven taakse hengähtämään. Hän koputti vähän laiskanpuoleisesti pari kertaa oven pintaan, jonka perään hän vain avasi oven, kurkisti sisälle ja astui luokkaan, sulkien oven perässään.
"Sori, kun mä olen myöhässä", Feeldog pahoitteli nykiessään nappikuulokkeita pois korvistaan.
Nuorukaisen katse kuitenkin pysähtyi opettajaan, jota hän ei ollut ennen nähnyt. Hän tuijotti miestä hetken aikaa huulet pienesti raollaan - koska ensinnäkin tämä uusi tietotekniikan opettaja oli nuori herrashenkilö ja vieläpä varsin komea yksilö. Ei ihme, että Kevin oli niin innoissaan menossa aina valinnaistunneille.
"Mä oon Gwangsuk Oh, mut sä voit sanoo Feeldog, niinku kaikki muutkin tekee", hän esitteli itsensä, sillä tosiaan; hänhän ei ollut ollut mukana vielä tämän kurssin tunneilla, kun  viimeviikko oli ollut Feeldogin osalta vähän laiskanpuoleinen.
Lippa edelleen päässään hän oli jo aikeissa siirtyä luokan perälle, jossa pari hänen kaveriaan näytti istuvan.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Don't think I'll give you any special treatment just because you happen to be pretty. [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty Pe Syys 13, 2013 7:44 am

// Häpeäkseni täytyy myöntää, ettei mulla oo yhtään aavistusta mitä tietotekniikantunneilla tehään... Mulla oli atk:ta viimeks peruskoulussa seiskalla. Säädän siis jotain omaa, älkää ihmetelkö. :'D //

Seungho Yoo

Tunti lähti käyntiin tavalliseen tapaansa: ensin oli nimenhuuto ja sitten Seungho kertoi seuraavasta aiheesta, joka oli tällä kertaa omien webbisivujen suunnitteleminen ja koodaaminen. Niiden tekemiseen Seungho oli varannut neljä tuntia aikaa, sillä kurssien työtahti oli melko tiivis, eikä aikaa ollut turhan paljon. Neljässä tunnissa kaikki useimmiten ehtivät saada sen valmiiksi, ja jos ei, niin sitten joutui tekemään loput omalla vapaa-ajallaan.
"Jäikö jollakin vielä jotain kysyttävää?" mies kysyi selostuksensa lopuksi, nojaten pöytänsä kulmaan kädet rennosti puuskassa. Kaikki pysyttelivät hiljaa, joten hän oletti, että kenelläkään ei ollut mitään epäselvyyksiä, ja antoi luvan aloittaa. Hän vaipui ajatuksiinsa kuunnellessaan tasaista näppäimistönnäpytystä ja hiljaista puheensorinaa, mutta yllättävä koputusääni sai hänet palaamaan takaisin maanpinnalle pienen hätkähdyksen kera ja suuntaamaan katseensa ovelle päin.

Seungho ei edes tiennyt, kenet hän oli olettanut näkevänsä, mutta ovesta astuva hyvännäköinen mies ei ollut ainakaan sitä. Hän melkein jo tunsi kasvojensa leimahtavan kirkkaanpunaisen paloauton väriseksi (ja vaikka hänen naamastaan ei yleensä erottanutkaan punastusta, poskien kuumotus oli silti epämiellyttävä tunne), mutta säilytti itsepintaisesti katsekontaktin nuorukaiseen (taisipa jopa tutkia hänet katseellaan läpikotaisin), vaatien sanattomasti selitystä. Ja pian hän sen jo kuulikin.
"Gwangsuk Oh?" hän toisti varmistaakseen, että oli kuullut oikein, ja yhdisti nimen heti siihen nimilistan mysteerioppilaaseen. Seungho kurottautui ottamaan nimilistan ja kynän selkänsä takaata, katsoen mietteliäästi listaa hetken ja merkiten sitten ruksilla Gwangsukin paikallaolijaksi. Sen jälkeen hän nosti katseensa takaisin mieheen ja sanoi hymyillen: "Minä olen Seungho Yoo, uusi opettajasi, kuten varmasti huomasitkin."

Kun Feeldog meinasikin sitten pitemmittä puheitta lähteä suunnistamaan kohti luokan takaosaa, Seungho karisti kurkkuaan sen merkiksi, ettei ollut lopettanut vielä.
"Tulisitko luokan ulkopuolelle hetkeksi?" hän kysyi ystävällisesti, mutta se oli lähinnä käsky, joka vain oltiin muotoiltu kysymykseksi. Mies siirtyi ovesta ulos, odottaen Feeldogin seuraavan ja sulki sitten oven. Hän huoahti syvään ja pöyhi hiuksiaan, tuijottaen edelleenkin kädessään olevaa nimilistaa ja siinä olevia Gwangsukin nimen kohdalla säihkyviä poissaoloja.
"Olet ollut poissa kuudelta tunnilta", Seungho aloitti, katsoen Feeldogia jälleen kerran, "ja rehtori varmasti vaatii, että sinun tulee korvata ne kurssilta läpipääsemiseen. Minua ei sinäänsä haittaisi, jos ottaisit muut kiinni tekemällä töitä kotona, mutta olen saanut tietyn tuntimäärän, jonka jokaisen oppilaan pitää olla vähintään paikalla, joten sinun täytyisi korvata poissaoloistasi ainakin kolme tuntia. Joko ennen koulua tai koulun jälkeen." Mies huomasi katseensa tippuneen Feeldogin silmistä hänen huuliinsa, ja hän käänsi nolostuneesti sen pois päin, yrittäen katsoa mitä tahansa muuta kuin edessään olevaa nuorukaista.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Don't think I'll give you any special treatment just because you happen to be pretty. [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Pe Syys 13, 2013 10:07 am

// Ei hei haittaa ollenkaan, hyvältä toi kuulosti! :D//

Gwangsuk "Feeldog" Oh

Kuten kaikilla terveillä nuorilla miehillä, oli Feeldogillakin omat tarpeensa ja vaikka hän ei yleensä ajatellut opettajia sillä tavalla - oli tietysti säännön vahvistavia poikkeuksia, kuten äidinkielen ja historian opettajat Heechul ja Gackt, sekä tietenkin se punatukkainen kaunotar Bom - mutta nyt hän saattoi rehellisesti myöntää itselleen, että heidän uusi tietotekniikan opettaja oli oikeasti todella hyvännäköinen herrashenkilö.
Nuorukainen oli melkein vihainen Kevinille, kun tämä ei ollut vihjannut uudesta komeasta opettajasta mitään, vaikka he olivat sentään huonekavereita!
Ja nyt tuolla komistuksella oli nimikin, kun tämä esitteli itsensä Seunghoksi, eikä Feeldog voinut estää pientä leikkisää hymynkaretta käväisemästä suupielellään.
"Joo, kyllä mä huomasin - vaikea olla huomaamatta."
Ei hänen tarkoituksensa ollut olla mitenkään näsäviisas taikka sarkastinen, rastahiuksisen nuorukaisen huulilla kareili koko ajan pieni leikkisä häivähdys ja tummat silmät tuikkivat hyväntuulisina. Siitä aamuisesta tyytymättömyydestä ja väsymyksestä ei ollut enää mitään jäljellä.

Feeldog oli tosiaan jo siirtymässä luokan takaosan suuntaan kavereidensa joukkoon, kai hän toisaalta oli toivonut pääsevänsä helpolla, koska oli sentään saavutus jo sinällään, että hän oli edes vaivautunut paikalle - hän ei kuulunut niihin aamuihmisiin, joten aamutunnit tuottivat hänelle muutenkin tuskaa.
Miksei koulu voinut suosiolla alkaa joka aamu vaikka kymmeneltä? Hänkin ehtisi mitä suuremmalla todennäköisyydellä ajoissa kouluun.
Hän ei kuitenkaan väittänyt millään tapaa vastaan, kun Seungho pyysi - käski - häntä tulemaan mukaansa luokan ulkopuolelle, jotta he voisivat taatusti keskustella hänen poissaoloistaan.

Mutta kuten Feeldogilla oli tapana, hän ajatteli asian positiivista puolta; hän pääsisi viettämään hetken ihan kahdestaan tämän komean uuden opettajan kanssa. Niinpä rastahiuksisen nuorukaisen kasvoille kohosi leikkisä virnistys, eikä hän voinut olla suomatta vihjailevaa katsetta kavereidensa puoleen, jotka selvästi tajusivat mitä hän ajoi takaa - ainakin niin nuorukainen päätteli niistä tukahdutetuista nauruntyrskähdyksistä, joita luokan perältä kuului samalla, kun hän asteli Seunghon perässä käytävän puolelle.
Hän yritti hillitä virnettään ja hän saikin sen muutettua pelkäksi leikkisäksi hymyksi, kun hän käytävän puolella käänsi katseensa Seunghoon.

Feeldog kuunteli ilmekään värähtämättä mitä Seungholla oli sanottavanaan, koska faktojahan ne oli. Hän oli viime viikolla ollut poissa kaikilta kolmelta kaksoistunnilta ja nyt uusi opettaja sanoi, että hänen täytyisi korvata niistä ainakin kolme - joko aamulla ennen  koulun alkua tai sitten koulun jälkeen.
Ehdottomasti koulun jälkeen.
"Mä en ole aamuihmisiä, joten mieluummin koulun jälkeen", hän vastasi antaen katseensa vaeltaa miehen kasvoissa. Hän joutui katsomaan toista hivenen ylöspäin, sillä mies oli häntä jokusen sentin pidempi.
"Mitä sulla on mielessäsi?" Feeldog kysyi kohottaen toista kulmaansa silmien tuikkiessa hyväntuulisesti. Kun mies oli ottanut asian puheeksi, niin varmasti tällä olisi joku suunnitelma miten he asian hoitaisivat alta pois.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Don't think I'll give you any special treatment just because you happen to be pretty. [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty Pe Syys 13, 2013 11:44 am

// Voidaan varmaan kohta tehä aikaharppaus? :D //

Seungho Yoo

Mies hymyili kuullessaan, ettei Feeldog ollut aamuihmisiä, sillä se ei tullut yllätyksenä. Hän nyökkäili nuorukaisen vastauksille, miettien hetken omaa aikatauluaan. Vaikka mitäpä miettimistä siinä oli. Vapaa-aikansa hän yleensä pelasi kotona tai oli tietokoneella tai jotain yhtä luovaa, joten periaatteessa mikä tahansa päivä kävisi. Hän olikin jo sanomaisillaan sen, mutta vilkaistuaan kerran miehen tuikkiviin silmiin, hänen aivonsa tuntuivat jäätyvän kauttaaltaan ja hän hiljentyi tyypertyneesti muutaman sekunnin ajaksi, joutuen kokoamaan hetken ajatuksiaan ennen kuin oli varma, että hänen äänensä tulisi ulos normaalina. Seungho kirosi itsensä mielessään. Hän oli aikuinen ihminen, eikä hänen kuulunut käyttäytyä enää kuin mikäkin yläastelainen ensi-ihastuksensa seurassa.

"Onko sinulla tänään mitään? Omat tuntini loppuvat kahdelta, joten olen vapaa sen jälkeen", Seungho kysyi, eikä voinut olla vielä lisäämättä pienesti hymyillen, "vapaa siis siinä mielessä, että voit tulla tänne luokkaan suorittamaan tuntiasi." Eipä häntä olisi tosin haitannut olla vapaa muussakin mielessä, mutta sen hän jätti sanomatta ihan vain asiallisuutensa säilyttääkseen. Opettajalle ei tainnut olla soveliasta olla ihan niin avomielinen yhden oppilaistaan kanssa...
"Jos jäät tänään yhdeksi tunniksi ja suoritat loput tämän viikon kuluessa sekä teet pari ylimääräistä tehtävää, luulen, että asia on sillä kuitattu." Seungho odotti nyt jo tulevia iltapäivätunteja Feeldogin kanssa. Hän melkein jopa myönsi sen itselleen.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Don't think I'll give you any special treatment just because you happen to be pretty. [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ma Syys 16, 2013 4:16 am

Gwangsuk "Feeldog" Oh

Jonkun muun opettajan sanoessa, että hän joutuisi korvaamaan tunteja jäämällä koulun jälkeen ylimääräiseksi ajaksi opiskelemaan, Feeldog tuskin suhtautuisi asiaan yhtä suopeasti, mutta kun kyseessä nyt sattui olemaan tämä hyvännäköinen uusi opettaja, niin jostain syystä rastapäistä nuorukaista ei edes harmittanut.
Seungho vaikutti itse asiassa melko innokkaalta näkemään hänet ihan kahden kesken, kun tämä oli heti ehdottamassa, että josko Feeldog voisi jo tänään jäädä yhdeksi tunniksi koulun jälkeen. Lyhyempi nuorukainen ei voinut muuta kuin hymähtää kevyesti.

"Joo, no ei mulla mitään ihmeempää oo. Moneltahan mulla loppuu tänään koulu - ", hän vastasi ja ryhtyi kaivelemaan puhuessaan koululaukkuaan, jonne hän ehkä oli saattanut tunkea myös sen viime viikolla jaetun uuden lukujärjestyksen. Sattuneesta syystä Feeldog ei vielä muistanut uutta lukujärjestystään ulkoa.
" - näyttäisi loppuvan kolmelta. Eli kolmesta neljään, vai?" Feeldog jatkoi lausettaan löydettyään hieman rypistyneen A4 laukkunsa pohjalta ja tarkastettuaan siitä omat oppiaineensa tämän päivän osalta.

* * *

Koulupäivä sujui Feeldogin osalta vähän vaihtelevalla temmolla - oli tasaisin väliajoin nousuja ja laskuja. Onneksi päivä oli kuitenkin suhteellisen rento ja iltapäivällä hän huomasi odottavansa suhteellisen innokkaana kahdenkeskistä aikaa uuden tietotekniikan opettajan kanssa.
Kevin oli ollut suhteellisen kitkerän kuuloinen ja näköinen kuultuaan, että Feeldog pääsisi viettämään aikaa kahdestaan Seunghon kanssa - rastatukkainen nuorukainen ei tosin ollut ihan varma oliko Kevin mustasukkainen hänestä vai uudesta opettajasta. Hänen huonetoverinsa oli joka tapauksessa ignoorannut hänet suhteellisen taidokkaasti koko loppupäivän.

Viimeisten tuntien jälkeen Feeldog suuntasi askeleensa jälleen kolmanteen kerrokseen, jossa medialuokat sijaitsivat. He olivat sopineet Seunghon kanssa, että he näkisivät Feeldogin viimeisten tuntien jälkeen tietotekniikan luokassa, jossa he voisivat sitten käydä läpi niitä asioita, joita Feeldog oli missannut lintsattuaan tunteja edellisellä viikolla.
Rastatukkainen nuorukainen asetteli lippaansa paremmin päähänsä ja hän koputti luokan oveen ihan kohteliaisuuttaan pari kertaa, avaten sen kuitenkin vastausta odottamatta kasvoillaan melko tyytyväiseksi luokiteltava hymynpoikanen.

// aikahyppy! :D//

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Don't think I'll give you any special treatment just because you happen to be pretty. [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty Pe Syys 20, 2013 3:57 pm

Seungho Yoo

Seungho oli odottanut rastahiuksiselta paljon enemmän napinaa ja valitusta kouluun jäämisestä vielä tuntien päätyttyä, mutta yllätyksekseen mies huomasi Feeldogin näyttävän lähinnä tyytyväiseltä kaivellessaan lukujärjestystä repustaan. Seungho ei ollut varma, mitä hänen olisi pitänyt tästä tiedosta oikein ajatella.
"Kolmesta neljään sopii hyvin. Tavataan vaikka tässä luokassa tuntiesi loputtua. Selitän sitten, mitä olemme muiden kanssa tehneet, ja yritän ehtiä käydä monistamassa sinulle pari monistetta", hän sanoi, ja vaihtoi vielä pikaisen silmäyksen toisen miehen kanssa ennen kuin avasi oven palatakseen tunnille.

***

Tuntien kuluessa ruskeahiuksinen unohti keskustelun Feeldogin kanssa kokonaan, mutta kellon soidessa kahdelta tunnin päättymisen merkiksi, sovittu tapaaminen muistui yllättäen hänen mieleensä. Samalla tuli pieni hermostuneisuus, ja Seungho meinasi jo jättää lapun oveen lähteneensä kotiin yllättävän menon takia, mutta päätti kuitenkin ottaa itseään niskasta kiinni ja käydä sen sijaan ostamassa koulun kahvilasta jotain välipalaa itselleen ja Feeldogille, sillä miehellä olisi varmasti nälkä.
Hän suunnisti kahvilaa kohti eräänlaisessa huurussa ja rekisteröi ympärillään tapahtuvat asiat vasta, kun oli lähtenyt jo kahvilasta takaisin luokkaa kohti kädessään kaksi leipää ja kaksi kahvijuomaa. Kuumaa kahvia hän ei ollut viitsinyt ottaa, sillä se olisi ehtinyt jäähtyä ennen kuin Gwangsuk olisi ehtinyt paikalle.

Syötyään omat ruokansa Seungho syventyi valmistelemaan huomisten tuntien aiheita, havahtuen seuraavan kerran kevyeeseen koputukseen ovella ja luokkaan astuvaan Feeldogiin. Pieni hymy nousi ruskeahiuksisen kasvoille, ja hän odotti, että Feeldog oli ehtinyt kävelemään hänen työpöytänsä eteen, ennen kuin alkoi puhua.
"Noniin, siis. Tässä ovat nämä monisteet", Seungho ojensi ohuen paperinipun edessään seisovalle miehelle, "ja sieltä löytyy myös ohjeet parin ohjelman käyttöön. Oletin, että osaat perusasiat, mutta kysy toki, jos et osaa tai tiedä." Seunghon katse harhaili aina välillä kohteliaisuudesta Feeldogin silmiin, mutta hän joutui kääntämään katseensa aina takaisin työpöydälleen, sillä hän pelkäsi ajatustensa paistavan suoraan hänen silmistään.
"Kävimme viime viikolla läpi kuvanmuokkausta, ja teimme pienenä työnä mainoskuvat, jotka tulevat luokan seinälle esittelyyn. Kuvan aihe oli vapaa, kunhan siinä näkyy selvästi, mitä tuotetta siinä mainostetaan. Ja nämä ovat sinulle, koska ajattelin että sinulla saattaisi olla nälkä", ruskeahiuksinen sanoi yhteen putkeen ja siirsi pöytänsä kulmalla olevia ruokia lähemmäs Feeldogia, viitaten sitten luokan tietokoneisiin päin ja kehottaen Gwangsukia valitsemaan jonkun koneen ja aloittamaan.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Don't think I'll give you any special treatment just because you happen to be pretty. [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa