Nothing ever happens in this town, it’s the same old thing when we go out. [KUOLLUT]

Siirry alas

Nothing ever happens in this town, it’s the same old thing when we go out. [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty To Syys 12, 2013 6:22 am

// Rixu ja Woon tänne näin Onewin ja Seunghon kanssa! :D//

lauantai 14. syyskuuta 2013

Bom Park

Kesäloma oli ollut ja mennyt ja nyt oli aika palata takaisin tavalliseen arkeen, mihin Bom oli itse asiassa ihan tyytyväinen ja hän oli saattanut huokaista helpotuksesta sunnuntai-iltana pakatessaan työtavaroitaan aamua varten valmiiksi.
Oli rankkaa juhlia koko kesä, alku oli sujunut vallan mainiosti, ja milloin Bom oli raahannut ystäviään mukaansa ja milloin opettajakollegoitaan (jotka tosin  yleensä jättivät hänen yhteydenottonsa noteeraamatta). Loman aikana nuori nainen oli myös ehtinyt kokeilla uusia dieettejä, jotka tottakai olivat jälleen kerran epäonnistuneet - mikä taas oli saanut aikaan sen juomiskierteen.
Ei siis ollut vaikea uskoa, että punatukkainen nainen oli ollut mielissään koulujen alkamisesta.

Kesäloman aikana heidän kouluunsa oli tullut uusi tietotekniikan opettaja, oikein suloinen ja herrasmiesmäinen nuori mies, Seungho nimeltään. Bom oli mielissään uudesta opettajakollegastaan, varsinkin kun tuo kuului samaan nuorten kastiin hänen kanssaan - oli tottakai myös Onew, kemian ja fysiikan opettaja, mutta uudet ihmiset olivat aina plussaa.
Niinpä Bom oli heti ensimmäisen viikon kunniaksi päättänyt itselleen ominaisella tyylillä kutsua nuoret kollegansa viihteelle kanssaan - hän oli vedonnut siihen, että heidän täytyi pitää yhtä ja näin Seungho pääsisi paremmin tutustumaan uusiin ihmisiin.
Bom tiesi jo kokemuksesta, että varsinkaan Onew ei pystynyt sanomaan hänen avuttomalle ja mahdottoman suloiselle koiranpentukatseelleen ei, ja olipa hän saanut Seunghonkin suostumaan. Voitto!

Punatukkainen nuori nainen oli aloitellut juomisen kotonaan jo ihan hyvissä ajoin, hän oli vaihtanut kotivaateet tyylikkäämpiin ja panostanut meikkiinsä.
Yllään tuolla nuorella kaunottarella oli mustat legginsit, tumma lyhythihainen ja -helmainen mekko, jonka vyötärö-osuutta hän oli koristanut leveällä vyöllä, joka myös korosti hänen takapuoltaan ja rintojaan. Meikki oli tumma, tuuheat tekoripset olivat paikallaan ja leiskuvan punaiset hiukset oli nostettu vasemmalle puolelle korkealle poninhännälle.
Mustat piikkikorot kruunasivat kaiken ja antoivat hänelle vajaat kymmenen senttiä lisäpituutta, mutta neiti alkoi olla jo siinä kunnossa, ettei kävely moisilla kengillä ollut  enää ihan niin vaivatonta.
Hän tulisi luultavasti loppuillasta tarvitsemaan seurueensa herrashenkilöiltä apua.

Hän oli valinnut sinä iltana paikaksi vähän syrjäisemmän klubin, jossa liikkui melko paljon nuorisoa, mutta yllättävän paljon myös aikuisempaa väkeä, eikä vain niitä nuoria, jotka olivat juuri saavuttaneet sen täysi-ikäisyyden. Paikka sopi hyvin tutustumiseen - klubilla oli se rauhallisempi nurkkaus, jossa saattoi istuskella pöytien ääressä ja kuuli jopa omat ajatuksensa ja pystyi juttelemaan seuralaisten kanssa, mutta oli myös se toinen puoli, jossa pystyi bailaamaan bassojytkeen ja neonvalojen keskellä.
Vaikka Bom oli lapsekas persoona ja alkuillasta hän sulautui hyvin nuorison joukkoon, niin loppuillasta hän yleensä viihtyi paremmin niiden sivussa istuvien juoppojen kanssa, jotka valittivat elämästään ja Bom osallistui näiden humalaiseen valitukseen kertomalla epäonnistuneista dieeteistään, kunnes joku hänen ystävistään aina raahasi hänet turvallisesti kotiin.

Klubilla oli tänään joku DJ esiintymässä ja musiikki oli itse asiassa aika vetävää - se sai punatukkaisen kaunottarenkin tanssijalan vipattamaan. Nuori nainen istuskeli baarijakkaralla erään pienen pyöreän pöydän ääressä, jonka hän oli tyytyväisenä vallannut itselleen, ja neitokainen katseli vähän väliä ympärilleen, yrittäen bongata Onewia tai Seunghoa katseellaan.
Bom siemaili juomaansa ja hänen toinen jalkansa nytkyi kuin itsekseen menevän musiikin tahdissa. Kun biisi loppui, hän huomasi vislaavansa ja taputtavansa innoissaan DJ:n fanien kanssa ja hän jäi innolla odottamaan seuraavaa biisiä.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Nothing ever happens in this town, it’s the same old thing when we go out. [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty To Syys 12, 2013 7:51 am

//Täältä tullaan ja lujaa! :DD//

Jinki ”Onew” Lee

Olisi pitänyt arvata, että heti ensimmäisellä viikolla joutuu pompoteltavaksi. Nimittäin Onew parka sai huomata lupautuneensa lähteä vähän viihteelle Bomin kanssa. Alku kesästä kollegansa oli saanut hänet mukaansa moneen kertaan lähteä juhlistamaan vähän kesälomaa, joka oli päättynyt siihen, että Onew taluttaa Bomin, joka oli aikamoisessa tuiskeessa siinä vaiheessa. Yleensä Onew itse oli jättänyt sen drinkkien juomisen vähemmälle. Muutenkin niin tapaturma-alttiina mies oli onnistunut lyömään päänsä tai kompastumaan johonkin tavaroihin Bomin asunnossa. Se ei ollut kylläkään uutta hänelle.
Loppukesän hän oli ingoorannut Bomin yhteydenotot ihan vain sen takia, koska oli lähtenyt käymään vanhempiensa luona Etelä-Koreassa.

Nyt kumminkin Onew valmistautui lähtemään illanviettoon Bomin ja uuden tulokkaan kanssa. Oli käynyt suihkussa ja laittoi vaatteita päälleen. Oli päättänyt laittaa päälleen siistin valkean värisen paidan ja tunkaisi tumman harmaan väriset kangashousut, joissa oli pantterikuviointia. Tämän jälkeen kampasi hiuksensa siistiksi, mutta ei kumminkaan liian siistiksi. Pöyhi kerran tai pari hiuksiaan, jonka jälkeen sitten joi kahvinsa loppuun, joka oli ehtinyt kylläkin jäähtyä jo aikalailla, mutta se ei haitannut miestä sillä hetkellä. Aluksi hän oli ajatellut, että olisi viettänyt kotona perjantai-illan ja katsonut jonkun elokuvan tai sitten olisi yrittänyt kokkailla jotain itse. Suunnitelmat olivat muuttuneet todella paljon, koska Bom oli tullut hänen luokseen työpöytänsä luokse ja osannut vetää oikeista naruista, ettei Onew pystyisi kieltäytymään.
Kello oli alkanut näyttämään sen verran, että ruskeahiuksisen oli aika lähteä, joten tuo otti siistin takin päälleen ja antoi kravatin roikkua hänen kaulallaan vähän löysänä näyttäen asiallisen rennolta. Eipä kauaa kestänyt, kun mies sammutti kotinsa valot ja sulki ulko-oven perässään tarkistettuaan hänellä olevan kotiavaimet mukanaan kuten myös lompakko.

Viimein Onew pääsi paikalle yhtenä kappaleena ja sisälle päästyään antoi katseensa kiertää paikassa yrittäen bongata tuttua punapäistä naista. Hän oli ennenkin tainnut olla täällä. Musiikki pauhasi taustalla ja Onew meni tiskille tilaamaan itselleen juoman ja eipä kauaa kestänyt, kun hän bongasi punapäisen Bomin erään pyöreän pöydän äärestä, jota kohti tuo lähti astelemaan hymyillen pirteästi Bomille, joka taputti innoissaan biisin loppuessa ja vislasi.
”Sulla näyttää menevän lujaa jo nyt”, Onew tokaisi samalla kun laski juomansa pöydälle ja asettautui istumaan vapaalle baarijakkaralle rennosti.
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Nothing ever happens in this town, it’s the same old thing when we go out. [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty To Syys 12, 2013 11:41 am

// Päätin vaihtaa nyt lennossa Seunghon nimen kirjoitustapaa, joten älkää ihmetelkö. :'D Käyn muuttamassa sen kohtapuoliin tietoihinkin. //

Seungho Yoo

Muutto Nagoyasta Tokioon oli ollut raskas. Seunghon vuokraama pieni pakettiauto muuttolaatikoita varten oli jostain syystä sammunut keskelle valtatietä, ja hän oli joutunut odottamaan kolme tuntia hinausauton saapumista. Perille päästyään hän oli vielä joutunut itse kantamaan kaikki laatikot seitsemänteen kerrokseen asti kävellen, sillä hissi oli ollut sinä päivänä epäkunnossa.
Onneksi työ uudessa koulussa oli sentään alkanut hyvin, ja Seungho oli saanut huomata, että hän itse asiassa viihtyi kouluympäristössä. Oppilaat ja opettajat olivat mukavia, eikä hän ollut joutunut kuin kerran huomauttamaan eräälle oppilaalle kännykän käytöstä tunnilla. Kaiken lisäksi mies oli yllättynyt positiivisesti, kun eräs ruokatunti hänen punahiuksinen naiskollegansa oli tullut pyytämään häntä hänen ja erään toisen miesopettajan kanssa baariin ensimmäisen työviikon kunniaksi. Seungho ei ollut mikään alkoholin suurkuluttaja, mutta eipä hänellä ollut mitään muutakaan tekemistä viikonloppuna (paitsi muuttolaatikoiden purkaminen, mutta hän ei halunnut ajatella sitä), joten tietysti hän oli suostunut.

Seunghon askeleet olivat hieman epävarmat hänen astellessaan klubin ovista sisään, mutta hän yritti parhaansa näyttää siltä, että tiesi, mitä teki. Tosiasiassa hän oli eksynyt muutamaan otteeseen yrittäessään suunnistaa kyseiselle klubille, ja sen ulkopuolellakin hän oli varmistanut moneen kertaan olevansa oikeassa paikassa. Ilmeisesti klubi oli oikea, sillä piakkoin mies näki tutun naisen istuskelevan hänen toisen kollegansa kanssa pyöreän pöydän ääressä.
Poiketessaan hakemaan juotavaa baaritiskiltä Seungho joutui kelaamaan hetken mielessään heidän nimiään, sillä hän oli kuullut ne vain kerran ja hänellä oli muutenkin paljon uusia nimiä muistettavana, ja palautettuaan ne mieleensä (naisen nimi oli Bom Park ja miehen nimi taisi olla Jinki Lee) hän rohkaisi itseään, kävellen reippaasti heidän luokseen.

"Toivottavasti ette joutuneet odottamaan kauaa", mies totesi hymyillen, varastaen vapaan baarijakkaran viereisestä pöydästä ja istuutuen sille. Hän oli valinnut ylleen mustan kauluspaidan, jonka pari ylintä nappia oli auki ja jonka hihat oli kääritty kyynärpäihin, vaaleahkot farkut sekä mustat nahkakengät, ja hänen kaulassaan roikkui yksinkertainen hopeinen koru (jonka olemassaolosta hän oli ollut tietoinen vasta tänä aamuna sen pudotessa hänen laukustaan). Hiuksensakin hän oli hetken harkinnan jälkeen vaivautunut vetämään ylös.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Nothing ever happens in this town, it’s the same old thing when we go out. [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty To Syys 12, 2013 12:19 pm

// Senkun vaan! :D//

Bom Park

Punatukkaisella naisella oli hyvä meininki päällä ja pian hänen mielialansa kohosi vieläkin korkeammalle, kun hän huomasi Onewin liittyneen hänen seuraansa.
"Onew!" hän kiljaisi ja hän levitti käsivartensa kaapaten viereiselle baarijakkaralle istahtaneen miehen hajuvedeltä tuoksuvaan halaukseen.
Alkoholi teki Bomista vielä entistäkin sosiaalisemman ja omalla tavallaan se sai naisen liioittelemaan hänen eleitään ja tekemisiään.
"Mulla on aina kova meno", nainen ilmoitti irrottautuessaan halauksesta. Kevyen nousuhumalan pystyi kuulemaan hänen äänestään, mutta sehän ei naista haitannut.

Kaksikko ehti pienen hetken ajan vaihtaa kuulumisia, vaikka he olivat nähneet toisensa viimeksi päivällä - Japanissa kun lauantainakin oli lyhyt koulupäivä. Lähinnä Bom kertoi illalla sattuneesta välikohtauksesta, kun hän oli valinnut itselleen vaatteita iltaa varten ja hänen maine coon - rotuinen kissansa Luna oli samaan aikaan vaatinut hellyyttä.
Pian heidän uusi opettajakollega liittyi heidän pieneen seurueeseensa, eikä Bom voinut olla suomatta nuorelle miehelle leveää hymyä.
"Ei, Onew tuli myös vasta hetki sitten, no worries", punatukkainen kaunotar vastasi hyväntuulisesti.

Bom siemaisi pari kulausta edessään olevasta drinkistä, hän laski lasin takaisin pöydälle ja naisen pää hytkyi pienesti taustalla soivan biisin tahdissa. Esiintyvä DJ oli oikeasti todella hyvä.
Nainen kohotti katseensa toisella puolellaan olevaan mieheen, katsoen tätä tarkasti päästä varpaisiin.
"No, Seungho, seurusteletko sä?" Bom kysyi, mennen suoraan asiaan. Ei hän miehestä ollut siinä mielessä kiinnostunut, mutta toisten seurusteluasiat olivat naisen mielestä kiinnostavia. Sitä paitsi, tottakai hän halusi tietää kaikki mahdolliset juorut uudesta työkaveristaan!

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Nothing ever happens in this town, it’s the same old thing when we go out. [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty To Syys 12, 2013 10:34 pm

Jinki ”Onew” Lee

Mies sai huomata Bomin halaavan häntä ja pystyi haistamaan toisen hajuveden. Onew hymyili reippaasti naiselle, joka selvästi oli aloitellut jo hyvää vauhtia. Sen verran monta kertaa tuo oli nähnyt Bomin pienessä hiprakassa ja on todella vaikea unohtaa sitä, kun tuo aikamoisessa tuiskeessa.
Naurahti punahiuksiselle naiselle, kun tuo ilmoitti hänellä olevan aina kova meno.
”Sitä ei voi olla huomaamatta”, mies sanahti samalla kun liikahti pienesti baarijakkarallaan.

Ne tavalliset kuulumiset vaihdettiin pikaisesti ja Onew purskahti nauruun Bomin kertoessa pienestä välikohtauksesta, joka oli tapahtunut illalla. Mies itse oli välttynyt pahimmilta tapaturmilta siltä illalta.
Kohta uusi opettajakollega ilmestyi paikalle ja ruskeahiuksinen väläytti tuolle leveän hymyn samalla kun nosti kätensä tervehtiäkseen toista miestä, jonka nimeä ei sillä hetkellä muistanut ja pudisti päätään miehelle. Hän todellakin oli vähän aika sitten ilmestynyt paikalle itsekin. Eipä kauaa kestänyt, kun kuuli Bomin kiertelemättä kysyvän suoraan heidän uudelta työkollegalta, että seurusteliko tuo ja Onew katsoi naista kohottaen kulmiaan. Häneltä ei koskaan kysytty tuollaista. Vaikka ei hän nyt mitenkään haluaisi mainostaa omaa rakkauselämäänsä sen erityisemmin, mutta se ei ollut asian pointti nyt.
”Et sä koskaan multa ole tuollaista kysellyt”, Onew tokaisi punahiuksiselle naiselle hölmö ilme kasvoillaan.
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Nothing ever happens in this town, it’s the same old thing when we go out. [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty Pe Syys 13, 2013 6:06 am

Seungho Yoo

Mies naurahti Onewin reaktiolle, ja vasta hetken kuluttua hänen aivonsa rekisteröivät, mitä Bom oli oikeastaan edes kysynyt.
"Eh?" Seunghon suusta kuului hölmistyneesti. Hänen katseensa tipahti hänen toisessa kädessään olevaan mielenkiintoiseksi käyneeseen drinkkilasiin, jota hän alkoi hämmentää siinä olevalla koristevarjolla, ja vastatessaan ruskeahiuksinen tuntui suuntaavansa sanansa ennemminkin lasille kuin Bomille: "Tuota... en seurustele. Vielä." Hän oli ymmärtänyt punahiuksisen naisen tarkoitusperän väärin ja luuli nyt, että Bom oli kiinnostunut hänestä siinä mielessä. Niinpä hän yritti miettiä kaikkia mahdollisia tekosyitä sille, miksei hän nyt muka voisi seurustella, mutta hänen päänsä löi täydellisesti tyhjää. Hän pystyi vain toivomaan, ettei Bom keksisi pyytää häntä jatkoille hänen luokseen. Siitä saattaisi nimittäin tulla aika... kiusallista.

"Minulla ei ole ollut oikein aikaa tutustua kehenkään..." hän jatkoi hieman väkinäisesti. Ja tottahan se oikeastaan oli: hän oli ollut melko kiireinen opiskellessaan Nagoyassa, ja vaikka hän olikin saanut muutamia tuttuja siellä, kukaan heistä ei hänen tietojensa mukaan ollut suuntautunut miehiin päin. Naisia lukuunottamatta. Valmistumisen jälkeen Seungho oli tehnyt itselleen lupauksen, että yrittäisi keskittyä enemmän ihmissuhteiden luomiseen ja niiden ylläpitämiseen kuin pelkästään töiden tekemiseen, ja siitäkin syystä hän oli ollut iloinen, kun Bom oli pyytänyt häntä viettämään iltaa kanssaan.

Seungho irrotti viimein katseensa drinkistään, tuijottaen nyt vuorotellen kahta seuralaistaan. "Entä te?" mies kysyi kohteliaasti ja veti hymyn kasvoilleen.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Nothing ever happens in this town, it’s the same old thing when we go out. [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ma Syys 16, 2013 7:15 am

Bom Park

Punahiuksinen kaunotar oli heittänyt ilmoille ensimmäisen kysymyksensä ja nyt hän odotti suorastaan kärsimättömän innokkaana Seunghon vastausta - Bom tosiaan kuului niihin neitokaisiin, jotka toisaalta rakastivat kuulla uusimpia juoruja toisten rakkauselämään liittyen.
Ennen kuin heidän uusi kollegansa ehti vastata hänen kysymykseensä mitään, niin Onew oli kääntänyt hölmistyneen katseensa hänen suuntaansa ja ilmoittanut, ettei hän koskaan ollut kysellyt häneltä mitään tuollaista.
Bom ei voinut olla kohottamatta kulmiaan Onewille.
"Usko mua, mä todellakin tietäisin kysymättäkin, jos sun rakkauselämässä olisi tapahtunut jotain", hän ei voinut olla toteamatta samalla, kun hän kohotti drinkkilasin huulilleen.

Nainen käänsi katseensa jälleen Seunghoon, kun tämä avasi suunsa ehkä vähän hölmistyneen ja vaivaantuneen oloisena, kertoen ettei hän ainakaan vielä seurustellut - mitä tottakai seurasi se perus tekosyy, ettei muka ollut ollut aikaa tutustua kehenkään. Bom huitaisi tomerana kättään moiselle syylle ja katsoi miestä tummien tekoripsiensä alta.
"No nyt sulla on aikaa tutustua!" hän ilmoitti ja naisen huulille kohosi vilpittömän innostunut hymy.
"Millanen maku sulla on?" Bom ei voinut olla esittämättä jatkokysymystä edelliseen.

Syvä huokaus pääsi karkaamaan naisen huulilta, kun Seungho kysyi kohteliaasti heidän rakkauselämästään.
"Tapasin kesällä mukavan miehen, mutta parien treffien jälkeen hän ei enää vastannut puheluihin tai viesteihin", hän kertoi huuliaan mutristaen. Bom kuului niihin ihmisiin, joiden koko olemus muuttui ihan silmänräpäyksessä iloisesta surulliseksi ja taas toisinpäin. Nyt hän huokaili hetken aikaa lyhyeksi jääneen kesäheilansa perään, kunnes hän päätti taas ryhdistäytyä.
"Ja Onew taas... no kuten mä sanoin, niin mä kyllä tietäisin, jos sen rakkauselämässä olisi tapahtunut jotain - siksi mun ei tartte edes kysyä, onko jotain muutosta asian suhteen tapahtunut", hän kertoi pyöritellessään korallinpunaista pilliä drinkkilasissaan jääpalojen seassa.
"Eli Onewkaan ei seurustele."

// Bom on niin reilu Onewia kohtaan XD //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Nothing ever happens in this town, it’s the same old thing when we go out. [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty Ma Syys 16, 2013 9:13 am

Jinki ”Onew” Lee

Onew katsoi Bomia, joka kohotti kulmiaan hänelle ja totesi, että hän tietäisi kysymättäkin jos miehen rakkauselämässä olisi tapahtunut jotain. Mies mutristi suutaan ja kohta tuo painoi päänsä alas dramaattisesti samalla kun henkäisi syvään. Joskus Bom osasi sanoillaan satuttaa mies parkaa, vaikka hän tiesi, ettei Bom sitä pahalla tarkoittanut, mutta se kolahti häneen voimakkaasti.
Onew ei siinä kauaa draamaillut itsekseen, kun heidän uusi työkollega vastasi punahiuksisen naisen kysymykseen tuijottaen lasiaan. Onewin teki mieli hurrata onnesta, ehkä hän ei ollut niin säälittävä tapaus olemattoman rakkauselämänsä takia! Tai no eihän mies tiennyt sitä minkälainen rakkauselämä Seungholla oli, että voihan olla, että tuo onkin sellainen kunnon pelimies tai jotain. Eihän hän tuntenut tuota vielä kunnolla, mutta nyt tutustuisi.

”Niin! Aivan varmasti täältä löytyy joku, joka vie sulta jalat alta. Kirjaimellisesti”, ruskeahiuksinen vitsaili huvittunut pilke katseessaan ja joi kulauksen juomaansa. Hän oli huomannut toisen miehen vaikuttavan jotenkin vaivaantuneen oloiselta, joten Onew oli päättänyt keventää tunnelmaa jotenkin. Ainakin yritti onnistua siinä.

Onew liikahti pienesti jakkarallaan samalla kun ehti avata suunsa vastatakseen Seunghon kysymykseen, mutta Bom ehti ensin. Siirsi katseensa Bomiin, joka kertoi kesäheilastaan. Naisen olemus muuttui puhuessaan siitä ja Onewin teki mieli lohduttaa tuota siitä. Bom kumminkin jatkoi kohta vastaamalla hänen puolestaan, mutta se mitä punahiuksinen selitti hänen rakkauselämästään iskeytyi Onewiin voimalla, että sen voimasta tuo meinasi kaatua jakkaraltaan lattialle. Se oli kyllä sellainen kolahdus miehelle, että tuo dramaattisesti katsoi Bomia loukkaantuneena. Nopeasti loput hänen juomastaan katosi miehen kurkkuun, kun tuo veti ykkösellä sen alas ja laski voimakkaasti lasinsa pöydälle. Ruskeahiuksinen katsoi hetken hiljaisena Bomia, mutta kohta tuo nousi pöydän äärestä ja lähti marssimaan tiskin luokse, missä tilaisi uuden drinkin ja joisi suruunsa. Bom sai kuulostamaan hänet sellaiselta todella toivottomalta tapaukselta. Ettei hänellä ollut mitään mahkuja ja hänellä ei olisi ollut pitkään aikaan minkäänlaista elämää rakkauden puolella. Nyt kun mies alkoi miettiä sitä, niin hänellä ei ole ollut moneen vuoteen mitään rakkauselämää edes. Sekin kolahti mieheen oikein voimalla ja tuo päätti tilata oikein kunnon shotin, jonka vetäisi suruunsa. Onew tuli siihen tulokseen, että hän oli erittäin surullinen tapaus.
Olihan Bom loukanut häntä vähän, mutta ei mies naiselle vihainen ollut. Eihän hän voisi olla sille punapäälle vihainen ikinä. Alkoholi alkoi vaikuttamaan tuossa, etenkin sen shotin jälkeen, jonka mies vetäisi nopeasti kurkustaan alas.

//Haha, Onew raukka XDD//
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Nothing ever happens in this town, it’s the same old thing when we go out. [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa