Seungho Yoo

Siirry alas

Seungho Yoo

Viesti  Vierailija lähetetty Ke Syys 11, 2013 10:43 am

// Ex-käyttäjä Woonin hahmo, joka on nyt siirretty Arkistoon, koska Woonia ei ole foorumilla näkynyt aikoihin.
- Maya (29.3.2015) //
Kuvissa: Seungho Yoo

Nimi: Seungho Yoo
Syntymäpäivä: 17.8.1990 (23-vuotias)
Sukupuoli: Mies
Opetettava aine: Tietotekniikka + 1-C-luokan luokanvalvoja
Seks. suuntautuminen: Homo
Siviilisääty: Sinkku

Perhe: Seungho syntyi Seoulissa keskirikkaaseen perheeseen, johon kuuluu isä, äiti ja muutaman vuoden vanhempi sisko. Hänellä on melko hyvät välit kaikkiin perheenjäseniinsä, mutta vanhempiensa seurassa hän käyttäytyy enemmän tai vähemmän muodollisesti. Isosiskonsa kanssa Seungho on puolestaan todella läheinen; isosisko on se, jolta Seungho pyytää ensimmäisenä apua tai neuvoa sitä tarvitessaan. Hänen siskonsa on myös ainoa henkilö, jolle hän on kertonut suuntautumisestaan. Vanhemmilleen mies ei voisi edes kuvitellakaan paljastavansa, sillä vaikka he ovat olleet suvaitsevaisia ja yrittäneet parhaansa tukea Seunghoa kaikissa elämäntilanteissa, uutinen saattaisi olla aivan liian suuri järkytys. Varsinkin, kun hänen isänsä ja äitinsä jaksavat aina kysellä kuulumisista naisrintamalla sekä intoilla mahdollisista lapsenlapsista, eikä Seungho haluaisi tuottaa pettymystä heille. Mies purkaakin turhautuneisuuttaan siskolleen jokaviikkoisissa skype-keskusteluissa, ja hänen siskonsa yleensä vain nauraa ja käskee Seunghoa hankkimaan viimeinkin poikaystävän ja tuomaan hänet visiitille Seouliin.

Luonne: Päällimiltään mies on hieman ujohko ja hiljainen, mutta hänestä huokuva aura ja koko huoneen valaiseva hymy kertovat hänen olevan erittäin ystävällinen sekä helposti lähestyttävä persoona. Hän on melko avarakatseinen ja ennakkoluuloton, eikä hän tuomitse muita. Mies ei ole kuitenkaan naiivi, joten hän osaa erottaa, milloin joku pitää häntä pilkkanaan ja milloin joku on tosissaan. Hänellä on myös aika omanlaisensa huumorintaju, mutta hän ei ole koskaan ymmärtänyt muiden kustannuksella pilailemista.
Seungho vaivaantuu helposti, jos joku kysyy häneltä jotain henkilökohtaista, ja hän yrittääkin yleensä kiertää kysymykset vastaamalla jotain sinne päin tai vaihtamalla puheenaihetta. Valehtelemisesta hän ei pidä. Valkoiset valheet ovat joissain määrin ymmärrettäviä, mutta suoranaiseen valehteluun hän ei rupea ikinä.

Seungho näyttää harvoin negatiivisia tunteitaan muille kuin läheisilleen, tarkoittaen melkeinpä poikkeuksetta ainoastaan hänen siskoaan, jos häntäkään, ja hän peittää ne yleensä vaisulla hymyllä, suuntaamalla katseensa alaviistoon ja olemalla tavallistakin hiljaisempi. Hän on ajan saatossa oppinut hillitsemään itsensä hyvin, joten hänen suuttumiseensa tarvitaan jo melko paljon. Hän vihaa riitelemistä, sillä hän on osapuolista yleensä se, joka murtuu ensin ja alkaa itkeä. Mies saattaa joskus korottaa ääntään, mutta varsinaiseen huutamiseen hän ryhtyy harvoin. Huutaminen tarkoittaa nimittäin myöskin sitä, että kyynelkanavien portit avautuvat automaattisesti, tahdosta riippumatta. Suurimmaksi osaksi hän selvittää erimielisyydet puhumalla, teeskentelemällä, ettei niitä tapahtunutkaan tai alistumalla toisen tahtoon. Viimeisintä hän käyttää yleensä, jos kyseessä ovat hänen vanhempansa.Ulkonäkö: Seungho on suht hoikka- ja kevytrakenteinen nuorukainen. Pituutta häneltä löytyy 175cm ja painoa siihen nähden sopivasti, vaikka toki lihaksia voisikin olla (hänen itsensä mielestään) enemmän. Mutta koska hän valitsee mieluummin pleikkarinpelaamisen kuin rehkimisen salilla, ajatus lihaksikkaasta kropasta on melko kaukainen. Päivittäinen liikkuminen, johon lukeutuu pyöräily tai kävely työpaikalle ja aina silloin tällöin rullaluisteleminen, sekä hyvä aineenvaihdunta auttavat häntä pysymään kunnossa. Miehellä on aasialaisille tyypilliseen tapaan vaaleanruskea iho, tummanruskea hiuskuontalo ja samansävyiset silmät. Seungho jaksaa harvoin nähdä vaivaa hiuksiinsa, joten ne ovat useimmiten luonnollisessa tilassaan. Hän onkin onnekseen niitä ihmisiä, joilla ei ole ikinä huonoja hiuspäiviä. Jos hänen joskus tekee mieli laittautua kunnolla, hän vetää etuhiuksensa muotoiluvaahdolla pystyyn tai kihartaa niitä hieman.

Pukeutumisessaan Seungho käyttää paljon rentoja vaatteita: t-paitoja, farkkuja, huppareita, neuleita sekä kauluspaitoja. Hän suosii lähinnä mustia, maanläheisiä ja pastilliväriensävyisiä vaatteita, mutta kyllä hänen kaapistaan löytyy räikeääkin. Kotona hän saattaakin sitten vetää ympäriinsä jumpsuitissa tai boksereissa ja kulahtaneessa t-paidassa, sillä hänellä käy harvoin vieraita. Vaikka mies ei muuten ole niinkään tarkka ulkonäöstään, ihostaan hän pitää kunnolla huolta. Hän käyttää lähes joka päivä erilaisia kuorinta- ja kosteusvoiteita, eikä ole mitenkään erikoista nähdä häntä kasvonaamio päällä. Meikkiä hän ei ole käyttänyt sitten malliuransa.Asunto: Seungho asuu parin kilometrin päässä koulusta 8-kerroksisessa kerrostalossa, jossa hänellä on mukavankokoinen kolmio 7. kerroksessa. Asunnossa on suht tilava kylpyhuone ammeella, kaksi makuuhuonetta, joista toinen on vielä tällä hetkellä tyhjillään, pieni keittiö, olohuone, pari kaappia, joita voi käyttää varastoina, ja kapea eteinen. Lisäksi taloyhtiön kellaritilasta on mahdollista vuokrata pieni varastotila, jossa voi säilyttää pyörää, tmv. Seungho on harkinnut kämppiksen ottamista asuntoonsa, mutta ei ole vielä saanut aikaiseksi hommata mokomaa, sillä hän itsekin asettui vasta sinne. Hän asui opiskelijavuotensa Nagoyassa, ja päätyi muuttamaan Tokioon saatuaan työpaikan Sakurako Highissa.

Muuta:
- Veriryhmä A
- Teki opiskeluidensa ohella mallintöitä
- Harrastuksiin kuuluu pelikonsoleilla pelaaminen ja rullaluistelu
- On asunut jo muutaman vuoden Japanissa, mutta muutti vasta vähän aikaa sitten Tokion alueelle

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa