Seung Ho Yoo

Siirry alas

Seung Ho Yoo

Viesti  Woon lähetetty Ti Syys 10, 2013 3:02 pm

Nimimerkki: Woon
Ikä: 15 (marraskuussa 16)
Pelikokemus: Kokemusta löytyy muutaman vuoden ajalta suurimmaksi osaksi chat-tyylisissä peleissä. Mukaan mahtuu kuitenkin myös pari foorumipeliä. Olen pitänyt tässä suunnilleen vuoden taukoa, mutta nyt olisi suuri houkutus aloittaa roolaaminen uudestaan!

Pelinäyte:

Shibuyan kadut olivat pikkuhiljaa alkaneet täyttyä öisistä kulkijoista. Yöklubit olivat avanneet pari tuntia sitten ovensa, ja suosituimpiin niistä oli jo ehtinyt muodostua pitkät jonot. Ihmisvilinässä seikkaili eräs myöhään työskennellyt mies nappikuulokkeet korvissa, eikä hänen aikomuksenaan ollut tällä kertaa pistäytyä paikallisessa, vaan mennä kotiin ja rentoutua television ääressä ja syödä eilistä kanasalaattia. Illan viileys alkoi saada vilunväreet kulkemaan miehen iholla, ja hän rullasi ylöskäärityt hihansa takaisin alas, kiristäen kävelytahtiaan. Pian hän näkikin jo tutun oven edessään.

Seung Ho kolisteli hissillä kerrostaloa ylöspäin, kuullen hetken kuluttua oikeaan kerrokseen saapumisesta kuuluvan 'bling'-äänen. Hän avasi kotiovensa jo valmiiksi esiinkaivetuilla avaimillaan, viskaten reppunsa ja kenkänsä lattialle sisälle päästyään ja lysähti sohvalle. Hän hapuili kaukosäädintä sohvapöydältä, joutuen kurottautumaan ja melkein putoamaan siitä hyvästä, ennen kuin sai kyseisen esineen käteensä. Television ainoat mainitsemisenarvoiset ohjelmat olivat uutiset, joku romanttinen elokuva, joka oli pyörinyt TV:ssä miljoona kertaa uusintana, talk show, arvonta sekä dokumentti historian kuuluisimmista uponneista laivoista. Ei siis mitään, joka olisi saanut Seung Ho'n mielenkiinnon herätettyä edes hippusen vertaa. Ehkei tästä illasta tulisikaan rentoutumista TV:n ääressä, sillä kaikki miehen elokuvatkin lojuivat vielä jossain avaamattomassa pahvilaatikossa muuton jäljiltä, ja tällä hetkellä hän oli liian väsynyt edes miettiäkseen laatikoiden kimppuun käymistä. Seung Ho jätti dokumentin pyörimään taustalle, sulkien silmänsä ja vaipuen pian huomaamattaan uneen dokumentin kertojan puuduttavan rauhallisen äänen saattelemana.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Kuvissa: Yoo Seung Ho

Nimi: Seung Ho Yoo
Syntymäpäivä: 17.8.1990 (23-vuotias)
Sukupuoli: Mies
Opetettava aine: Tietotekniikka
Seks. suuntautuminen: Homo
Siviilisääty: Sinkku

Perhe: Seung Ho syntyi Seoulissa keskirikkaaseen perheeseen, johon kuuluu isä, äiti ja muutaman vuoden vanhempi sisko. Hänellä on melko hyvät välit kaikkiin perheenjäseniinsä, mutta vanhempiensa seurassa hän käyttäytyy enemmän tai vähemmän muodollisesti. Isosiskonsa kanssa Seung Ho on puolestaan todella läheinen; isosisko on se, jolta Seung Ho pyytää ensimmäisenä apua tai neuvoa sitä tarvitessaan. Hänen siskonsa on myös ainoa henkilö, jolle hän on kertonut suuntautumisestaan. Vanhemmilleen mies ei voisi edes kuvitellakaan paljastavansa, sillä vaikka he ovat olleet suvaitsevaisia ja yrittäneet parhaansa tukea Seung Ho'ta kaikissa elämäntilanteissa, uutinen saattaisi olla aivan liian suuri järkytys. Varsinkin, kun hänen isänsä ja äitinsä jaksavat aina kysellä kuulumisista naisrintamalla sekä intoilla mahdollisista lapsenlapsista, eikä Seung Ho haluaisi tuottaa pettymystä heille. Mies purkaakin turhautuneisuuttaan siskolleen jokaviikkoisissa skype-keskusteluissa, ja hänen siskonsa yleensä vain nauraa ja käskee Seung Ho'ta hankkimaan viimeinkin poikaystävän ja tuomaan hänet visiitille Seouliin.

Luonne: Päällimiltään mies on hieman ujohko ja hiljainen, mutta hänestä huokuva aura ja koko huoneen valaiseva hymy kertovat hänen olevan erittäin ystävällinen sekä helposti lähestyttävä persoona. Hän on melko avarakatseinen ja ennakkoluuloton, eikä hän tuomitse muita. Mies ei ole kuitenkaan naiivi, joten hän osaa erottaa, milloin joku pitää häntä pilkkanaan ja milloin joku on tosissaan. Hänellä on myös aika omanlaisensa huumorintaju, mutta hän ei ole koskaan ymmärtänyt muiden kustannuksella pilailemista.
Seung Ho vaivaantuu helposti, jos joku kysyy häneltä jotain henkilökohtaista, ja hän yrittääkin yleensä kiertää kysymykset vastaamalla jotain sinne päin tai vaihtamalla puheenaihetta. Valehtelemisesta hän ei pidä. Valkoiset valheet ovat joissain määrin ymmärrettäviä, mutta suoranaiseen valehteluun hän ei rupea ikinä.

Seung Ho näyttää harvoin negatiivisia tunteitaan muille kuin läheisilleen, tarkoittaen melkeinpä poikkeuksetta ainoastaan hänen siskoaan, jos häntäkään, ja hän peittää ne yleensä vaisulla hymyllä, suuntaamalla katseensa alaviistoon ja olemalla tavallistakin hiljaisempi. Hän on ajan saatossa oppinut hillitsemään itsensä hyvin, joten hänen suuttumiseensa tarvitaan jo melko paljon. Hän vihaa riitelemistä, sillä hän on osapuolista yleensä se, joka murtuu ensin ja alkaa itkeä. Mies saattaa joskus korottaa ääntään, mutta varsinaiseen huutamiseen hän ryhtyy harvoin. Huutaminen tarkoittaa nimittäin myöskin sitä, että kyynelkanavien portit avautuvat automaattisesti, tahdosta riippumatta. Suurimmaksi osaksi hän selvittää erimielisyydet puhumalla, teeskentelemällä, ettei niitä tapahtunutkaan tai alistumalla toisen tahtoon. Viimeisintä hän käyttää yleensä, jos kyseessä ovat hänen vanhempansa.Ulkonäkö: Seung Ho on suht hoikka- ja kevytrakenteinen nuorukainen. Pituutta häneltä löytyy 175cm ja painoa siihen nähden sopivasti, vaikka toki lihaksia voisikin olla (hänen itsensä mielestään) enemmän. Mutta koska hän valitsee mieluummin pleikkarinpelaamisen kuin rehkimisen salilla, ajatus lihaksikkaasta kropasta on melko kaukainen. Päivittäinen liikkuminen, johon lukeutuu pyöräily tai kävely työpaikalle ja aina silloin tällöin rullaluisteleminen, sekä hyvä aineenvaihdunta auttavat häntä pysymään kunnossa. Miehellä on aasialaisille tyypilliseen tapaan vaaleanruskea iho, tummanruskea hiuskuontalo ja samansävyiset silmät. Seung Ho jaksaa harvoin nähdä vaivaa hiuksiinsa, joten ne ovat useimmiten luonnollisessa tilassaan. Hän onkin onnekseen niitä ihmisiä, joilla ei ole ikinä huonoja hiuspäiviä. Jos hänen joskus tekee mieli laittautua kunnolla, hän vetää etuhiuksensa muotoiluvaahdolla pystyyn tai kihartaa niitä hieman.

Pukeutumisessaan Seung Ho käyttää paljon rentoja vaatteita: t-paitoja, farkkuja, huppareita, neuleita sekä kauluspaitoja. Hän suosii lähinnä mustia, maanläheisiä ja pastilliväriensävyisiä vaatteita, mutta kyllä hänen kaapistaan löytyy räikeääkin. Kotona hän saattaakin sitten vetää ympäriinsä jumpsuitissa tai boksereissa ja kulahtaneessa t-paidassa, sillä hänellä käy harvoin vieraita. Vaikka mies ei muuten ole niinkään tarkka ulkonäöstään, ihostaan hän pitää kunnolla huolta. Hän käyttää lähes joka päivä erilaisia kuorinta- ja kosteusvoiteita, eikä ole mitenkään erikoista nähdä häntä kasvonaamio päällä. Meikkiä hän ei ole käyttänyt sitten malliuransa.Asunto: Seung Ho asuu parin kilometrin päässä koulusta 8-kerroksisessa kerrostalossa, jossa hänellä on mukavankokoinen kaksio 7. kerroksessa. Asunnossa on suht tilava kylpyhuone ammeella, kaksi makuuhuonetta, joista toinen on vielä tällä hetkellä tyhjillään, pieni keittiö, olohuone, pari kaappia, joita voi käyttää varastoina, ja kapea eteinen. Lisäksi taloyhtiön kellaritilasta on mahdollista vuokrata pieni varastotila, jossa voi säilyttää pyörää, tmv. Seung Ho on harkinnut kämppiksen ottamista asuntoonsa, mutta ei ole vielä saanut aikaiseksi hommata mokomaa, sillä hän itsekin asettui vasta sinne. Hän asui opiskelijavuotensa Nagoyassa, ja päätyi muuttamaan Tokioon saatuaan työpaikan Sakurako Highissa.

Muuta:
- Veriryhmä A
- Teki opiskeluidensa ohella mallintöitä
- Harrastuksiin kuuluu pelikonsoleilla pelaaminen ja rullaluistelu
- On asunut jo muutaman vuoden Japanissa, mutta muutti vasta vähän aikaa sitten Tokion alueelle

Woon
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Seung Ho Yoo

Viesti  Maya lähetetty Ke Syys 11, 2013 2:51 am

Hihi aaaws Seungho ! <3 Ja ihanaa saada tänne uusi pelaaja, jolla on vieläpä opettajahahmo! :D

Tää on suorastaan malliesimerkki hahmopyynnöstä, näyttää tosi hyvältä! Kaikki on laitettu just niin kuin pitääkin. :) Ainoa virhe, jonka huomasin, on luultavasti ollut sulla vain ajatusvirhe; asunto, jossa Seungho asuu, ei voi olla kaksio, jos siinä kerran on kaksi makkaria ja olohuone :D Kyseessä on silloin siis kolmio.

Uusi kouluvuosi on alkanut jo huhtikuussa, niin mietinkin, että onko Seungho aloittanut työnsä silloin Sakurako Highissa? Vai vasta nyt kesäloman jälkeen syyslukukaudelle?
Sakurako Highissa oli kesäloma 27. heinäkuuta - 9. syyskuuta, eli nyt maanantaina on alkanut syyslukukausi, niin onko silloin ollut myös Seunghon ensimmäinen työpäivä, vai mitenkä olit itse ajatellut? :)
Laitoin Seunghon myös 1-C - luokan luokanvalvojaksi!

Tervetuloa joka tapauksessa, ihanaa saada uusia pelaajia! :D Hahmo on siis hyväksytty ja saat rekisteröityä foorumille ja siirtää hahmopyynnön sinne minne se kuuluu :)

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Seung Ho Yoo

Viesti  Vierailija lähetetty Ke Syys 11, 2013 10:32 am

...Nyt nolottaa. :''D Kolmiota siis tarkoitin. Syytän öistä ajankohtaa.

Itse ajattelin, että Seung Ho (tai Seungho, en tiedä miten korealaiset nimet kuuluu kirjoittaa länsimaalaisesti) on aloittanut työnsä vasta kesäloman jälkeen, jos se sopii? Ja laitan tietoihin tiedon luokanvalvonnasta!

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Seung Ho Yoo

Viesti  Maya lähetetty Ke Syys 11, 2013 10:44 am

Äääh, ihan turhaa tollanen nolostelu, parhaimmillekin tulee joskus tollasia pikkumokia ;D Ei oo niin vaarallista.

Juu, mä vähän ajattelinkin, että olet varmaan näin asian ajatellut. :) Eli Seungho (nimen voi kirjottaa kummin vain, mä itse vaan tykkään tästä tavasta, jottei nimessä olis liikaa "irrallisia tavuja" :'D) on nyt ollut uudessa työssään maanantaista lähtien!

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Seung Ho Yoo

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa