Han Kil ''5zic'' Kim

Siirry alas

Han Kil ''5zic'' Kim

Viesti  Ru-Chan lähetetty Su Elo 04, 2013 9:15 pm

Nimi: Han Kil Kim
Lempinimet: Ozic, Zic, Zicci
Ikä: 26.7.1994 ( 19-vuotias )
Sukupuoli: Mies

Seks. suuntautuminen: ''Piilo'' homo
Siviilisääty: Seurustelee Ginan kanssa.

Sakurako High: opiskeli vuosina 2011-2014
Nykyinen tilanne: Ei aijo hakeutua enään opiskelemaan ( ei löydy mielenkiintoa)
Etsii ahkerasti mieleistä työtä, johon voi yhdistää musiikin - Tällä hetkellä työtön.
Asuminen: Muutti Creamin kanssa Roppongin alueelle pieneen kerrostalo kolmioon kämppäkaveruuden merkeissä.


Perhesuhteet:
Zicin nykyiseen perheeseen kuuluu kaksi isähahmoa, joista toinen on ottanut äidinroolin itselleen, vaikka Zic ei siitä pidäkkään. Zicin lapsuus oli hyvin eriskummallinen ja voisi sanoa että jopa monen muun silmille hyvin väkivaltainen.
Zicin syntyessä hänen perheeseensä kuului silloin asiallinen ja huolehtiva töissä käyvä äiti ja epävakainen työtön isä, kuitenkin Zici sai kasvaa melko normaaleissa olosuhteissa kunnes Zicin ollessa vain 3-vuotias perheen arki muuttui normaalista hyvin väkivaltaiseksi.

Nuorekon äiti joutui usein miehensä pahoinpideltäväksi ja Zici joutui aina olemaan todistajana paikalla, vaikka nuori halusikin paeta ja pelkkä näky sai hänet usein viikoiksi sulkeutumaan omiin oloihinsa. Nuoren isä oli tehnyt siitä eräänlaisen perheen ''yhteisen'' ajan, jolloin kaikkien piti olla läsnä ja vain Zicin äiti joutui kärsimään. Kertaakaan nuorekon isä ei koskenut poikaansa vaan käski toisen todistaa jokaisen iskun mikä hänen äitiinsä kohdistui ja vain sillä selityksellä että naiset eivät ansaitse parempaa. Välillä pahoinpitely oli vain huvia ja ajan tuhlausta ja toisinaan se oli raivon aiheuttamaa purkamista. Zicin äiti pelkäsi miestään niinkin paljon ettei yksinkertaisesti päässyt miestä pakoon tai voinut tätä jättää. Pian Zici tottui kotona tapahtuneeseen väkivaltaisuuteen, unohtaen omat tunteensa ja jokaisena kertana mitä pidemmälle  asia meni sitä enemmän Zici itseään kovetti ja pian nuoren ollessa teini-iässä hän itse liittyi maanalaisiin jengeihin ja sitä kautta väkivaltaisiin yhteenottoihin muiden kanssa, mutta asia ei Ziciä vaivannut kertaakaan vaan suorastaan nautti tilanteista päästen itse purkamaan sitä monen vuotista kammottavaa perhe-elämäänsä. Ilmeisesti trauman aiheuttama stressi sai hänet käyttäytymään samallalailla kuin isänsäkkin. Nuorekon ollessa 14-vuotias hän sai kuulla jotakin mikä varmasti muuttaisi koko hänen elämänsä perusteellisesti. Sillä hänen isänsä vihdoin tunnisti itsensä täydelliseksi homoksi ja kaikki mitä näinä vuosina oli tapahtunut oli vain sen tähden kun hän ei tiennyt mikä oli.
Siis Zicin äiti oli kärsinyt turhaan tuon miehen ansiosta.
Vihdoin hänen äitinsä oli vapaa ja niimpä silmänräpäyksessä hän oli tiessään. Zici ei tiennyt asiaa ennenkuin löysi kirjeen, jonka hänen äitinsä oli jättänyt pojalle. Zic ei ole antanut äitinsä tempausta tälle anteeksi vieläkään. Nuorekon isä rupesi käymään ulkona ja jokaisen ulkonakäynnin jälkeen hänellä oli mitä eriskummallisia miehiä mukanaan, eikä sekään riittänyt että niitä oli yksi. Joskus saattoi olla että hän raahasi mukanaan jopa kahta tai kolmea. Zicillä on kokemusta siitä kuinka häntäkin on yritetty käyttää hyväkseen, onnekseen kuitenkin ne ovat yrittämiseksi jääneet nuoren tappelutaitojen ansiosta, joita hän oppi alamaailmassa liikkuessaan. Siksipä jokaisen isänsä uloslähdön yhteydessä nuori itsekkin on livahtanut omille poluilleen ja palannut vasta seuraavana päivänä takaisin, varmistaakseen ettei itse joudu isänsä leikkeihin mukaan.

Zicin ollessa 16-vuotias hänen isänsä sydämmen täytti eräs mies, joka asetti perheen vakaalle alustalle ensimmäistä kertaa koko Zicin elinajan. Kuitenkaan Zici ei edelleenkään hyväksi monen vuoden yhdessä olon jälkeen että asia olisi ok hänelle vaan edelleen pitää hyvin syvän kuilun näiden kahden ''isähahmon'' välillä varmistaakseen että on ainakin itse turvassa. Hän ei kuitenkaan saa itseään vihaamaan vanhempiaan, vaan välittää heistä omalla tavallaan.
Nuorekko myös rupesi käymään salilla, jotta ei todellakaan jäisi toiseksi jos tappelu syntyisi ja varmistaakseen ettei hänen enään tarvitsisi pelätä tulevaa. Zici ei puhu perheestään muille, mutta hänen läheiset ystävänsä kyllä tietävät mitä hänen elämässään tapahtuu. Zic ei ole tyytyväinen menneeseen, mutta toivoo että tulevaisuus on paljon valoisampi itsensä sekä kummankin biologisen vanhempansa kannalta. Tällä hetkellä Zic on hyvin tyytyväinen että pääsi opiskelemaan Japanin puolelle ja vieläpä asumaan asuntolaan päästen pois synkästä menneisyydestään.


Luonne:
Zici on luonteeltaan mitä monimutkaisempi kaveri, josta ei sitten kirveelläkään ota selkoa. Jos joku hänen luonnettaan kysyy ei siihen moni osaa vastata, sillä hän muuttelee luonnettaan usein erilaiseksi. Jotkut luulevat hänen kärsivän jakautuneesta persoonallisuushäiriöstä, mutta todellisuudessa kyse ei ole siitä. Hän on vain luonut itselleen monen monta erilaista ''minää''  vain suojellakseen itseään. Kuitenkin yleisesti ottaen Zici on melkoinen rällästelijä ja pitää hauskanpidosta, joka on vain ja ainoastaan hänen läheisten ystäviensä ansiota että Zici voi elämässään viettää hauskoja hetkiä ja nähdä valoa siinä pimeydessä. Zic rakastaa keppostelua ja nauttii usein hankaluuksiin joutumisesta. Hänen yksi lempiasenteistaan on olla hyvin kylmä ja määrätietoinen. Mutta kyllä tarpeen ja oikean tilanteen tullen hänestä löytyy se pehmeä ja huomaavainen puolikin. Ja tietenkin kuten herrasmies, hän ei kajoa naisiin oli asia sitten mikä tahansa. Hän ei myöskään raivostu niin helposti kuin voisi luulla, pitkäpinnainen mies. Kuitenkin tosipaikan tullen Zici osaa olla hyvin vi**umainen henkilö ja käy armotta päälle suojellakseen läheisiään, välittämättä miten hänelle itselleen käy.

Zici esittää pitävänsä naisista hyvinkin paljon, koska ei todellakaan halua myöntyä siihen että tuntee vetoa samaan sukupuoleen. Sillä hän on saanut kokea traumaattisia kokemuksia isänsä ansiosta ja hänen villeistä öistään, joten kaiketi tämä piilottelu johtuu ihan siitä. Kuitenkin jos tarpeeksi Zicin käyttäytymistä seuraa, kyllä huomaa mikä mies hän oikein on vaikkei sitä myönnäkkään. Hän vain leikittelee naisilla ilman tunteiden häivää ja uskottelee jokaiselle rakastavansa heitä, valheen haudaten oikeat aikeensa.
Kuitenkin hän lopettaa suhteet, ennenkuin se menee liian pitkälle pyrkien mahdollisimman vähän satuttamaan toista osapuolta ja monesti hän ajautuu vain pelkkään seksisuhteeseen pyöritellen monta naista kerralla.

Zici osaa usein pelkän luonteensa piirteiden ansiosta muovata itsestään jokaiseen tilanteeseen sopivanlaisen henkilön ja pärjääkin jos oikeasti yrittää yllättävän hyvin melkeimpä missä vain. Tosin koulu ei Ziciä kiinnosta pätkääkään, mutta roikkuu kuitenkin alarajaa hipoen mukana vain siksi ettei joutuisi palaamaan kotiinsa. Niimpä hän panostaa siihen jonkin verran.
Zici viihtyy parhaiten ystäviensä seurassa ja niin ettei siinä seurueessa ole ainoatakaan naispuolista henkilöä, sillä hänestä ne pilaavat koko tunnelman ja suorastaan pidättelevät hauskanpidon etenemistä.
Siksi nuorekko luo yleensä hyvin kylmän olomuodon itsestään, jos messissä roikkuu yhtään vähänkään naishenkilöön viittaavaa ihmistä, senkin kautta moni voisi hyvin yhdistää hänet homopoikaan joka ei siedä naisia pätkääkään, mutta vain harva siitä hänelle edes uskaltautuu huomauttamaan.

Loppujen lopuksi kaikki tämä Zicin käyttäytyminen on pelkkää esittämistä, jonka takana lymyää normaaliakin normaalimpi nuorekko kaikkine paheineen joita moni nuori mukanaan kantaa luonnostaan.
Hän rakastaa hyvin paljon hänelle läheisiä ihmisiä ja monen moisia asioita, kuten muotia ja ruoan laittoa. Zici ei pidä juurikaan naishenkilöistä, eikä tietyistä väreistä ja ei todellakaan pidä koulusta.
Kun Zici on yksin hän nauttii musiikin kuuntelusta laidasta laitaan ja viihtyy hyvin sohvalla rennoksi mennen. Myös kokkaaminen on yksi Zicin suosikki silloin kun on yksin, sillä hän on siinä hyvin huono ja usein saakin syödä päivä kaupalla samaa ruokaa ja vieläpä usein sellaista joka on epäonnistunut määrän ja maun suhteen. ei sen kuitenkaan anna häntä lannistaa. Siispä yksinkertaisesti sanottuna Zici on erilainen yksin kuin muiden kanssa.

Kuvissa:  M.I.B - 5zic

Ulkonäkö:
Pituus:  178 cm
Paino: 66 kg

Zici on pituudeltaan suhteellisen normaali ja pitääkin itse siitä ettei tosiaankaan ole mikään hurja hujoppi. Kuitenkin Zic omaa paljon lihasmassaa itsessään ja tykkääkin joskus hieman näyttää mitä kuntosalitreenillä voi saavuttaa, vaikka ei hän sillä mitään ylimielisyyttä hae. Zic omaa hyvin treenatun kropan lihastensa lisäksi ja vasenta käsivartta kehystää massiivinen tatuointi, joka on nuorelle hyvin tärkeä.
Nuoren kasvot ovat jokseenkin sirohkot ja kun nuorekko nostaa hymyn huulille jokainen voisi luulla että hän on helposti lähestyttävää sorttia.
Zic ei luo itselleen pelottavaa olemusta eikä liian ylipirteää, jos siihen ei ole syytä ja yleensä peruslukema naamalla onkin vakaa, joka ei kallistu hyvään eikä huonoon. Siksi useiden on hyvin vaikea pelkällä näkemisellä päätellä mitä nuoren päässä liikkuu ja millä päällä hän mahdollisesti sattuu olemaan.

Zici on värjännyt hiuksensa vaaleiksi jo nuoresta pojanklopista asti ja edelleenkin tämä sama tyyli pysyy, tietysti joskus saattaa olla että hän hieman sotkee sekaan vaalean ruskeaa, jolloin hän saa hiuksiinsa eläväisyyttä vaalean lisäksi. Vaikka historiassa onkin monen monta sävyä jotka ovat käyneet Zicin hiuksissa, on hän kuitenkin tykästynyt vaaleaan eniten. Hänellä myös on hiuksissaan revitty malli ja Zic pitää hiuksiaan hieman pidempinä, jotta niitä on helppo muovailla haluamaansa asentoihin ja tyyleihin. Yleisesti Zicillä on hiukset pörröisinä vain hieman vahalla laitettuina, ja jos laiskuus iskee iskee hän lempi lippansa päänsä päälle peittämään sotkun.

Vaatetukseltaan Zici on melko rento ja tykkää pitää hieman löysempiä sortteja. Kuitenkin ehdottomina lemppareina hänellä ovat hihattomat paidat ja normaalit t-paidat joita jokin kuvio koristaa, myös käsissä usein voi bongata hänellä pari kappaletta sormuksia ja ranteissa hölskyen erilaisia hyvin miesmäisiä rannekoruja. Housuissa hän pitää eniten löysänmallisista, tiukat saavat Zicin joskus tuntemaan olonsa hyvin tukalaksi ja farkut ovat yleisimmät mitä hän päälleen pukee. Oli sitten kyse vapaa-ajasta tai jostakin muusta hän pukeutuu lähes aina samallalailla, tietysti pieniä muutoksia tapahtuu väkisinkin riippuen tilanteesta. Harvoin kuitenkaan Zicin päällä mitään kauluspaitaa hienompaa paitaa tai takkia löytyy.
Myös huivi kaulassa on melko perus näky Zicillä, huivin värin vaihdellessa sävyjä päivittäin.

Voisiko sanoa että hänen pukeutumisensa on yhdistelmä hiphop-maailmaa ja vivahdus vähän raskaampaa rock-tyyliä.From now on, I’m an invincible solo,
drinking and playing all night
The girl who was like the police is now gone,
No more handcuffs either, I shout out my freedom

Muuta:

- Veriryhmä : O
- Harrastukset: Musiikin kuuntelu, sanojen kirjoittelu, kuntosali
- Inhoaa: Räikeitä värejä, pinattia, naisia joita ei voi vain ymmärtää
- Polttaa satunnaisesti
- Viihtyy hiphop-piireissä monen muun seurassa ja onkin päässyt mukaan M.I.B piiriin, jota vaalii hyvin paljon ja pitää tätä nykyisenä perheenään.

Videot:

5zic (M.I.B) - Beautiful Day

Suhteet:

Pelit:

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa