I'm sorry to wake you up.. Not! [VALMIS]

Siirry alas

I'm sorry to wake you up.. Not! [VALMIS]

Viesti  Vierailija lähetetty Pe Heinä 26, 2013 11:45 am

/// Maya tänne Princen kanssaaa, jatkoa pelille: How do I party and… Oh, hello handsome! Sijoittuu heti kyseisen pelin jälkeen //

Maki


sunnuntai 16.6.2013 klo 05:21

Tuon sammumisen sekä tummatukkaisen nuorukaisen huoneesta poistumisen jälkeen kipitti hihitellen paljasvarpain kohti erään ystävänsä huonetta – Princen. Maki oli liian innoissaan mennäkseen omaan huoneeseensa nukkumaan ja kuka nyt edes väittäisi vastaan siihen, että mieluummin nukkuisi toisen kainalossa kuin yksinään. Ja sitä paitsi Prince oli jättänyt hänet puistoon yksinään, joten oli vain oikeus ja kohtuus se, että tuo saisi nyt kärsiä. Jos tuo rastapäinen villitapaus oli edes yötä asuntolassa. Mutta parempi käydä varmuuden vuoksi vilkaisemassa.

Noiden asioiden pohjalta hän pian ilmestyi huoneen 210 oven eteen, alkaen koputtaa siihen tasaiseen sävyyn, tietäen että ainakin Princen huonekaveri sieltä suhteellisen pian könyäisi avaamaan.
Parisen minuuttia hän sai siinä koputella, kun ovi avattiin ja hän hymyili kiitokseksi ja livahti sisään sen kummempia sanomatta. Tuolle huonetoverille oli jo tullut tutuksi se, että Maki ilmestyi suhteellisen useasti tuohon huoneeseen.

”Princeeeeee”, aloitti ja tiputti korkokenkänsä Princen sängyn viereen, repien tuon peiton häpeilemättä toisen päältä, paljastaen paljaan selän – mutta luojan kiitos toisella oli bokserit kuitenkin päällä - könyten sitten tuon mahalla makaavaan rastapäisen selän päälle vetäen peiton molempien päälle.
Maki nojasi leuallaan tuon pojan olkapäätä vasten ja supisi toisen korvaan:
”Et ikinä arvaa mistä juuri tulin!” Aloitti ja alkoi innoissaan sepittää edellisen illan tapahtumia ja siitä, kuinka oli herännyt erittäin komean nuorukaisen huoneesta.
”Siis hänhän on tyttö, mutta näyttää aivan pojalta, tiedäthän sinä hänet? Lempinimi taisi olla Zee tai jotain, siis aivan täydellistä!” jatkoi innostuneena, toisen korvaa vasten sepittämistään, puhuen edes sen verran hiljempaa, että tuo huonetoveri saisi suhteellisen rauhassa nukkua.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I'm sorry to wake you up.. Not! [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Pe Heinä 26, 2013 2:28 pm

// Here we are ! Ahh Princen ja Makin ystävyys on niin kaunista XD <3 //

Keunsuk "Prince" Jang

Lauantai-ilta ja yö olivat sujuneet Princen osalta kerrassaan mainiosti - hän oli ollut ihan tuhannen tuiterissa taas kerran, oli saanut pokattua sen kuuman naisen valtavalla povella ja hän oli tyytyväisenä unohtanut ystäviensä (muunmuassa Makin) olemassaolon, kun he olivat siirtyneet tämän nuoren kaunottaren kanssa tekemään lähempää tuttavuutta erääseen pusikkoon.
Homma oli kestänyt hyvän aikaa ja mikäs sen parempaa alkukesästä, kun vähän piehtaroida hyvässä seurassa keskellä nurmikkoa kukkivien pensaiden takana? Uusintakin oli ehditty ottaa ja sen jälkeen hän oli kiskonut vaatteita takaisin päälleen - lähinnä housuja jalkaan - ja lähtenyt etsimään parasta luottotoveriaan, eli Makia.

Makia ei kuitenkaan ollut löytynyt mistään huhuilujen ja kutsuhuutojenkaan jälkeen, joten nuorukainen oli päätellyt tämän löytäneen parempaa seuraa - ja koska Prince oli jo saanut haluamansa, ei hän kokenut tarvetta etsiä tätä povipommia uudestaan käsiinsä ja viedä tätä asuntolalle huoneeseensa - mitä turhia?
Eihän se kaunotar tosiaan ollut vetänyt vertoja sille kuumalle poliisimiehelle, jonka kanssa hän oli viimeaikoina pannut useampaankin otteeseen - mutta koska Prince oli mitä oli, niin se povipommikin oli kelvannut paremman puutteessa.
Niinpä hän oli vain tyytyväisenä hoiperrellut laskuhumalan sekoittamien aivojensa kanssa kohti asuntolaa ja omaa huonettaan ja voi pojat, oma sänky oli näyttänyt jälleen kerran niin houkuttelevalta.

Alkoholi sai Princessä yleensä aikaan sen, ettei hän juurikaan nähnyt mitään unia - sama oli tälläkin kertaa; vain ihanaa ja tasaista unta, jota ei häirinnyt kerrassaan mikään. Tai niinhän sitä saattoi luulla.
Pian oven takaa alkoi kuulua tasaista koputusta, jonka rekisteröimiseen rastahiuksisella nuorukaisella meni jokunen hetki; eikä häntä muutenkaan voinut siihen kellonaikaan vähempää kiinnostaa kuka hullu yritti tunkea heidän huoneeseensa. Niinpä hän vain jatkoi koomapotilaana makaamistaan - mahalleen, molemmat kädet siinä tyynyn lähettyvillä, kasvot seinäänpäin käännettyinä, suu pienesti raollaan ja pieni sylkivana poskella.

Princen kämppis kuitenkin könysi vaivalloisesti parin minuutin päästä ylös, kun nuorukainen itse ei tehnyt elettäkään noustakseen - päinvastoin; hän yritti epätoivoisesti saada uudestaan kiinni siitä ihanasta tiedottomuuden tunteesta, jonka alkoholin vaikutuksen  alaisena nukkuminen hänessä sai aikaan. Hänen kämppiksensä oikeasti päästi tuon häirikön sisälle.
Varsin nopeasti rastatukan korvaan särähti tuttu ääni ja peitto kiskottiin suorastaan väkivalloin pois hänen päältään - suorastaan sääli, että hän oli jättänyt päälleen ne bokserit. Muut vaatteet olivat päätyneet yhteen myttyyn sängyn viereen.
Hajuvedeltä tuoksuva ihmisotus rojahti suoraan hänen päälleen, mikä sai rastatukassa aikaan pienen epätoivoisen äännähdyksen, sillä hän ihan totta tahtoi nukkua. Hänen väsyneet aivonsa eivät kertakaikkiaan jaksaneet rekisteröidä mitään, mitä Makilla oli hänelle sanottavana. Sitä paitsi, eikö tytöllä pitänyt olla joku hoito?
"Ei mua kiinnosta", hän jaksoi vaivalloisesti tokaista, näyttäen edelleen hyvinkin erehdyttävästi koomapotilaalta, kun Maki aloitti innokkaan höpötyksensä väittämällä, ettei Prince ikinä arvaisi mistä hän oli juuri tullut. Panemasta?

"Kuule nainen, mua ei oikeesti vois vähempää kiinnostaa tähän kellon aikaan, eli please  - turpa kii ja ala nukkua", rastatukka jaksoi lopulta tokaista, eikä hän ollut edelleenkään jaksanut avata silmiään.
Hän pyörähti loppujenlopuksi yllättävän vaivattomasti kevyen Makin alta pois ja kääntyi kyljelleen siten, että tyttö saattoi asettua hänen viereensä ja he pystyivät nukkumaan lusikassa. Käsivarsi lensi Makin ympärille ja peitto oli aseteltu jälleen paikoilleen.
Jes, vihdoinkin takaisin siihen tiedottomaan olotilaan.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I'm sorry to wake you up.. Not! [VALMIS]

Viesti  Vierailija lähetetty La Heinä 27, 2013 6:30 am

Maki

Kyllähän Maki tiesi, että ei saisi tuosta rastapäisestä nuorukaisesta paljoa irti. Se ei kuitenkaan estänyt häntä yrittämästä. Ja olihan se mukava vain makoilla toisen päällä ja tuntea hiukan läheisyyttä. Varsinkin se toi hymyn Makin huulille, kun toinen ei koskaan häätänyt häntä poiskaan. Heillä oli ehkä hiukan kiero ystävyyssuhde, mutta se oli kuitenkin molemmille fakta, että toiseen pystyi aina luottamaan – oli aina tilanne mikä hyvänsä.
Siinä kertoillessaan juttua Maki hipelöi sormillaan toisen rastoja. Hän tykkäsi Princen tukasta – sitä oli aina kiva näperrellä sormilla. Kuinka monta kertaa he olivatkaan välillä vain rentoutuneet television ääressä ja olleet lähekkäin, Makin näperrellen samalla toisen tukkaa? Monesti, koska niitä krapulapäiviä ikävä kyllä silloin tällöin tuli juhlimisen jälkeen.

Vaikka Maki toivoi, että Prince olisi edes hiiiukan osoittanut elonmerkkejä enemmän sekä kiinnostusta tähän oikein hemaisevaan asiaan, ei hän kuitenkaan yllättynyt, kun tuo örrimöykky kertoi, että ei ollut kiinnostunut asiasta tai että tyttö sai käskyn nukkua. Prince + vähäiset yöunet olivat erittäin huono yhdistelmä, varmasti jos kokematon rastatukkaisen nuoren miehen käsittelijä oli kyseessä. Makilla oli kuitenkin jo enemmän kokemusta miten suhtautua tuon oikkuihin.
”Muttakun”, aloitti kerkeämättä sen enempää reagoida kun huomasi toisen katoavan siitä alta ja saadessaan tuon pojan selkäänsä vasten. Ah, lusikka-asento. He olivat monet kerran Princen kanssa nukahtaneet tuohon kyseiseen asentoon. Ja taatusti tuo tiesi, että Maki nukahtaisi tuohon todella helposti.

Kirottu Prince ja sen, että tuo tiesi tytön heikkoudet. Maki haukotteli hieman ja huomaamattaan painautui vain syvemmälle toista vasten, vieden toisen kätensä sille toisen hänen ympärilleen kietoutuneelle kädelle.
”Sä teit tän ihan tahallas”, mutisi hiukan ja huomasi, että kyllähän häntä myös vielä nukutti. Ja unta vastaan oli vaikea tapella, varsinkin kun Princen tuhina kuului jo korvan juuressa. Lopulta uni vei voiton.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I'm sorry to wake you up.. Not! [VALMIS]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa