So, this summer we're going to see each other a lot? [KUOLLUT]

Siirry alas

So, this summer we're going to see each other a lot? [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty To Heinä 25, 2013 9:16 am

// sev tänne Satsukin kanssa! ;D <3 //

torstai 1. elokuuta 2013

Jongsu "Sims" Sim

Kesäloma oli alkanut edellisen viikon lauantaina, vaikka osa ei tainnut edes jaksaa vaivautua viimeisille tunneille kuuntelemaan pakollisia löpinöitä seuraavista kursseista, jotka loman jälkeen olisivat vielä edessä, saatikka sitten opettajien kesälomantoivotuksia - tähän kastiin kuului myös Sims, joka oli lauantaina vain jäänyt tyytyväisenä nukkumaan sänkynsä pohjalle.
Historian opettaja oli viimeisellä viikolla ehtinyt muutenkin pilata nuorukaisen koko kesän, niin miksi ihmeessä hän olisi vielä viitsinyt vaivautua heräämään lauantaina aikaisin parin viimeisen tunnin takia.

Tosiaan. Simsin kiinnostus opintoja kohtaan oli muutenkin vähän vaihtelevaa, mutta yleensä kuitenkin aika vähäistä - osasyynä oli hänen paras ystävänsä Cream ja heidän oma porukkansa.
Poikia ei vain voinut vähempää kiinnostaa ja vaikka he kuitenkin suurimmaksi osaksi ehkä viitsivätkin raahautua paikalle, ei heidän tuntiaktiivisuutensa kuitenkaan ollut sitä tasoa, jotta heidän päähän olisi jäänyt kerrassaan mitään kursseilta käsiteltävistä asioista.
Niinpä historian opettaja oli järjestänyt Simsille ja parille muulle ihan omat tukiopettajat kesän ajaksi. Kesän ajaksi. Hyvästi kesäloma. Ketä oikeasti kiinnosti joku opiskelu kesällä? Tosin Sims oli vakaasti päättänyt lahjoa hänen tulevan tukiopettajansa, jotta he voisivat vain suosiolla jättää nämä opiskelutuokiot väliin ja molemmat voisivat tehdä tahoillaan ihan mitä halusivat.
Historian maikka tosin oli tehnyt harvinaisen selväksi, että jos loman jälkeen  hän ei läpäisisi kurssin uusintakoetta, hän joutuisi uusimaan koko kurssin sitten keväällä, kun kaikki muut valmistuisivat.

Ei siis ollut ihme, että tummatukkainen nuorukainen ei varsinaisesti hihkunut riemusta seisoskellessaan torstai-iltapäivänä Shibuyan pääkirjaston nurkalla, jossa hänen oli tarkoitus nähdä tämä tukiopetusta antava oppilas.
Toki hän tiesi jo, kuka tätä tukiopetusta olisi antamassa - kolmannen vuoden opiskelija Satsuki Shimabukuro - he vain eivät tunteneet toisiaan, koska he liikkuivat vähän turhankin eri porukoissa.
Vaaleaan t-paitaan ja tummiin farkkuihin sonnustautunut pitkänhuiskea nuorukainen päästi pienen huokauksen karkaamaan huuliltaan ja lyhyitä hiuksiaan haraistuaan hän kaivoi farkkujensa taskusta tukappa-askin. Hän sytytti röökin ja viileään kiviseinään nojaten hän valui alaspäin, ja pian hän saikin huomata kökkivänsä siinä selkä seinää vasten ja rööki huulten välissä.
Hänen kesänsä olisi niin pilalla.


Viimeinen muokkaaja, Maya pvm Ma Loka 03, 2016 3:01 am, muokattu 1 kertaa

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: So, this summer we're going to see each other a lot? [KUOLLUT]

Viesti  sev lähetetty To Heinä 25, 2013 10:15 am

Satsuki oli ennen kesälomaa pinnistanut viimeisetkin voimansa yrittäessään läpäistä ne viimeiset ja kaikkein tärkeimmät kokeet hyvin arvosanoin. Tietenkin kova työ oli palkittu ja kokeiden tuloksista oli ollut ylpeä niin opettajat kuin itse tyttökin. Vaikka Satsuki piti opiskelusta, oli kesäloma tervetullut aika huilia ja ottaa rennosti. Tai niin sitä ainakin olisi voinut luulla. Historian opettaja oli nimittäin lähestynyt tyttöä ja pyytänyt juttusilleen. Tuo oli halunnut Satsukin toimivan tukiopettajana hänen ikäiselleen nuorelle miehelle, joka olisi vaikeuksissa ja vaarassa reputtaa historiasta. Normaalisti Satsuki olisi auttanut epäröimättä, mutta kuullessaan kenestä oli kyse, oli se valehtelematta laittanut tytön hetkeksi miettimään päätöstään.

Jongsu Sim. Tai Sims, kuten nuorukaista yleisemmin kutsuttiin.

Vaikka Satsuki ei tiennyt nuorukaisen kuin nimeltä ja hämärästi ulkomuodolta, tuon maine koulussa kiiri melko kauas. Hän oli tietoinen tuon koulukiusaajan taustasta ja siitä, ettei tätä tainnut kovin opiskelu kiinnostaa.
Hetken harkinnan jälkeen Satsuki oli kuitenkin päättänyt suostua (varsinkin kun opettaja oli porkkanana tarjonnut tytölle vapaita tunteja opiskelun loppupäästä JOS tämä onnistuisi). Hän ottaisi tämän haasteena, sillä koskaan ei tehnyt pahitteeksi kerrata asioita ja tyttö olisi muutenkin viettänyt aikansa oikeastaan lorvien (kuten isällä oli tapana sanoa). Ainakaan hänen ei tarvitsisi olla toivon mukaan niin paljon kotona.

Siispä sovittuaan tapaamisen Simsin kanssa valkoisiin perusfarkkuihin ja perhoskuvioiseen toppiin pukeutunut Satsuki oli lähtenyt kohti tapaamispaikkaan, Shibuyan pääkirjastoa. Hän päätti olla asettamatta minkäänlaisia ennakkoluuloja näin etukäteen ja päätti tehdä kaikkensa, että kyseinen herra oppisi tarvittavan ja läpäisisi kokeensa hyvin arvosanoin – hän halusi ja tarvitsi ne luvatut vapaatunnit työnsä takia.
Satsuki sai huomata, etteivät kiilakorkoiset sandaalit olleet ehkä paras valinta kun täytyi pitää kiirettä, joten hän saapui tapaamispaikalle minuutin pari myöhässä. Hän oli ensin kävellä tupakkaa polttelevan nuorukaisen ohitse, kävelikin muutaman askeleen kunnes havahtui ja kääntyi takaisin. Huulille nousi pieni hymy tytön päästessä takaisin nuorukaisen luo.
”Jongsu Sim? Shimabukuro Satsuki, hauska tutustua. Anteeksi, olen hieman myöhässä”
avatar
sev

Viestien lukumäärä : 14
Join date : 17.07.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: So, this summer we're going to see each other a lot? [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Pe Heinä 26, 2013 10:53 am

Jongsu "Sims" Sim

Tummatukkainen nuorukainen ei oikeastaan edes vedellyt henkosia tupakastaan, hän vain antoi tuon syöpäkääryleen palaa huultensa välissä ja itse asiassa hän näytti kaikkea muuta paitsi tyytyväiseltä elämäänsä.
Simsin perusilmekin nyt yleensä oli sitä pelottavaa sorttia - minkä hän naamalleen mahtoi -  mutta nyt tuntui kuin hänen ympärillään leijuva aura olisi pitänyt ohikulkevat ihmiset vielä  tavallistakin kauempana hänestä. Mikä ei kyllä nuorukaista haitannut lainkaan, hän ei ollut tippaakaan sillä tuulella, että olisi jaksanut arvostelevia katseita saatikka ohikulkijoiden epämääräisiä ja paheksuvia mutinoita hänen tupakanpoltostaan siinä kirjaston nurkilla.

Sims ei ollut edes tajunnut, että kello oli tosiaan jo sen verran, että tämän hänen tukiopettajansa olisi jo pitänyt saapua paikalle - ei sillä, että nuorukaista olisi oikeasti erityisemmin kiinnostanut. Hänelle tämä tapaaminen tulisi olemaan täyttä tuskaa, ellei hän saisi tuota neitosta suostuteltua vähän muuttamaan suunnitelmia.
Itse asiassa Simsille itselleenkin oli vielä vähän auki, että miksi ihmeessä hän itse oli edes viitsinyt raahautua paikalle. Niin miksi? Ei olisi ollut lainkaan epätavallista, että hän olisi vain huitaissut lapasella moisille historian maikan järjestämille tapaamisille ja mennyt pitämään hauskaa kavereidensa kanssa ilman minkäänlaisia tunnontuskia.

Seinään nojaileva nuorukainen havahtui kuullessaan oman nimensä ja hän kohotti katseensa tähän heidän ikäryhmänsä priimukseen, jonka kuului antaa hänelle tukiopetusta seuraavien viikkojen aikana.
"Ei olis kyllä haitannu vaikket olis tullu ollenkaan", nuorukainen mutisi hiljaa ja melko epäselvästikin tupakka suussa lähinnä itsekseen. Hän veti viimeiset henkoset röökistään ja tumppasi sen sitten pääkirjaston kiviseinää vasten ja nousi ylös suoristautuen täyteen pituuteensa.

Hän mittaili tyttöä hetken aikaa katseellaan päästä varpaisiin - joo, olihan Satsuki oikeasti todella kaunis ja ilmeisesti älliäkin löytyi, kun kerran oli yksi heidän koulunsa priimuksista ja kun tämä kerran oli suostunut antamaan hänelle tukiopetusta (jota hän ei itse edes halunnut).
Sims olisi keksinyt tuhat ja yksi mukavampaa ajanviettoaktiiviteettia tämän kaunottaren seurassa, mutta koska kyse oli opiskeluun liittyvästä tukiopetuksesta, niin oli ehkä ihan ymmärrettävää, että se söi hänen kiinnostustaan - vaikka tyttö kaunis olikin.
"Miten olis, jos vaan tehtäis niin, että me molemmat lähetään tekee just sitä mitä halutaan, ihan varmasti sullakin on omia suunnitelmia kesälomaks - mulla ainakin on - ja kun pidetään molemmat turpamme kiinni asiasta, niin maikka ei saa koskaan tietää asiasta?" Sims päästi ilmoille suunnitelmansa, joka kuulosti aika helvetisti paljon paremmalta kuin seuraavat pari tuntia muutaman tulevan viikon aikana vietettyinä kirjaston kuivassa pölyisyydessä.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: So, this summer we're going to see each other a lot? [KUOLLUT]

Viesti  sev lähetetty Ma Joulu 09, 2013 12:04 pm

”Hmmh..? Sanoitko jotain?”
Kysyttiin vaistomaisesti tytön kuullessa epämääräistä mutinaa toisen suunnalta. Tummanruskeat silmät tarkastelivat vaivihkaa varsin vastahakoiselta vaikuttavaa poikaa. Toisen huono asenne opiskelua kohtaan huokui tuon ryhdistä ja koko olemuksesta. Tyttö tiesi, etteivät kaikki pitäneet opiskelusta, ei aina hänkään, mutta hänellä oli selkeät tavoitteet, joita kohti hän pyrki. Satsuki ei halunnut tyytyä samaan, mihin hänen vanhempansa olivat tyytyneet, vaan nuori nainen tähtäsi paljon korkeammalle. Hän halusi saavuttaa unelmansa ja sen vuoksi hänen oli nyt läpäistävä koulu kunnialla.

Kuitenkin nyt, katsoaessaan nuorukaista hänen edessään, Satsuki ei ollut enää lainkaan varma oliko tämä oikeasti ollut hyvä idea. Hän ei voisi saada tuota kundia motivoitumaan tarpeeksi, mikäli tällä ei olisi lainkaan halua edes yrittää. Mutta toisaalta, hän tosiaan tarvitsi ne vapaatunnit, joten hänen olisi nyt vain yritettävä parhaansa. Niinpä tyttö oikaisi hieman ryhtiään ja loi kasvoilleen pienen hymyn. Hän oli juuri sanomassa toiselle jotakin, mutta asia unohtui heti, kun hän kuuli kundin sanat.

Hetken aikaa tyttö pystyi vain tuijottamaan nuorukaisen kasvoja, kenties hetken liiankin pitkään, ennen kuin Satsukin onnistui nielaisemaan ja kokoamaan itsensä. Sims oli pitkä aasialaiseksi ja tyttö piti tuon kasvojen kulmikkuudesta. Niissä oli sitä tiettyä miehisyyttä, joka vetosi nuoreen naiseen turhankin tehokkaasti.
Tästä tulisi vielä varsin vaativaa, mutta hei, hän oli luvannut itselleen selvittää tämän haasteen.
”Hei, mulla on toinen ehdotus, joka on pidemmän päälle meille molemmille paljon parempi; viedään tämä nyt kunnialla loppuun”
Sanottiin äänensävyn tapaillessa iloista sointua. Huulille nousi pieni hymyntapainen, jonka neiti toivoi piristävän nuorukaista edes vähäsen.
”Joten, mennäänkö?”
Hiuksia siirrettiin vaivihkaa korvan taaksen, tytön antamatta nuorukaiselle sen enempää aikaa miettiä tekosyitä. Satsuki vilkaisi kundia rohkaisevasti ja kääntyi kävelläkseen kohti pääsisäänkäyntiä.
avatar
sev

Viestien lukumäärä : 14
Join date : 17.07.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: So, this summer we're going to see each other a lot? [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa