Seung-hyun "TOP" Choi

Siirry alas

Seung-hyun "TOP" Choi

Viesti  redumu lähetetty To Heinä 25, 2013 2:14 amNimi: Seung-hyun "TOP" Choi
Syntymäpäivä / Ikä: 4.11.1994 / 20
Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntautuminen: Homo

Koulu: Sakurako University of Physical Education and Pedagogics
Tiedekunta: Kasvatustieteellinen

Kämppä: Asuu Shinjukussa pienessä kaksiossa, josta on lyhyt kävelymatka yliopistolle.

Perhetausta:
Seung-hyun kasvoi yksinhuoltajaäidin, sekä isosiskonsa kanssa, kun hänen isänsä jätti heidät aikaisessa vaiheessa, jopa ennen Seung-hyun syntymää. Poika ei ole siis koskaan tavannut isäänsä, eikä ole koskaan halunnutkaan tavata. Hän kantaa kaunaa siitä, kuinka hänen isänsä heivasi hänen äitin ja jätti hänet vailla miesmallia.
Seung-hyun suhde äitiin on kuitenkin hyvä. Hänen äitinsä teki kahta työtä kerrallaan ennenkuin pojan isosisko pääsi töihin, jonka jälkeen heidän äitinsä saattoi hieman rauhoittua ja ansaitsi vapaa-aikaa itselleen.
Isosiskoon Hyeyooniin hänellä on lämmin ja huolehtiva suhde. He ovat aina hankalina aikoina piäneet toisistaan huolta ja lohduttaneet toisiaan, kun asiat eivät menneet aivan putkeen. Hyeyoon oli kuitenkin se joka huolehti Seug-hyunista, kun äiti joutui olemaan pitkään poissa.

Luonne:
Seung-hyun on yleensä vieraiden seurassa hiljainen ja hieman hämmentynyt. Häntä ei ole varustettu, millään parhaimmilla sosiaalisilla taidoilla, jotka liittyvät tututstumiseen ja uusien ystävien saamiseen. Hän viihtyy paremmin omassa ystäväporukassa jolloin saattaa hullutella hyvinkin paljon ympäriinsä.

Monet saattavat yleensä luulla, että Seung-hyun esittää tyhmää, jotta saisi kaikki nauramaan hänelle ja niin asia oikeastaan onkin. Hän rakastaa ystäviensä hauskuttamista ja kaveriporukassa on se porukan pelle, joka aina keksii jotain uusia tyhmiä ideoita ja vitsejä. Hänet on kuin luotu hauskuttamaan ihmisiä ja yleensä ihmiset nauttivat hänen seurasta.

Seung-hyun on pellenä olemisen yhteydessä erittäin huolehtivainen ja aina lohduttamassa heitä joilla on huono olla. Tämän hän on oppinut suoraan siskoltaan, joka oli aina huolehtimassa hänet. Pojan sisko varmasti antaisi satikutia hänelle, jos hän ei olisi oppinut huolehtimaan läheisistään.

Yleensä kaikki yllättyvät siitä, kuinka avoin homo Seung-hyun on. Hän osaa olla välillä oikea kiusankappale, koska kykenee kiusaamaan kavereitaan hieman seksuaalisellakin tavalla. Se on sellainen asia, mikä tulee luonnostaan Seung-hyunilta, eikä hän läheskään aina tarkoita, mitä on tekemässä. Se on pelkkää kiusantekoa, joka ei ainakaan yleensä johda minnekään.Kuvissa TOP Big Bangistä

Ulkonäkö :

Seung-hyun on varsin hyvännäköinen nuorimies symmetrisillä ja korealaisille varsin tyypillisillä piirteillä. Miehellä on korkeat poskipäät, suora nenä ja täydellisen muotoiset huulet. Kulmakarvat ovat se tekijä, joka antaa kasvoille hieman "yksilöllisemmän" ilmeen ja tekevät siten miehestä erityisen hyvännäköisen. Tummat ja voimakkaat, edestä hieman alaspäin kaartuvat kulmat saisivat helposti aikaan hieman tuiman ilmeen, mutta miehen vasemman kulmakarvan ollessa luonnostaan hieman oikeaa ylempänä, ilme on useammin enemmän kiusoitteleva kuin vihainen.
Miehen hiukset on värjätty kirkkaan vaaleansinisiksi (jotkut pitävät sitä mahdollisesti turkoosina, mutta eiii) ja ne ovat hieman lyhyemmät sivuilta kuin edestä tai päältä. Mies vetää yleensä geelillä pidemmät hiukset vähän pörrölleen, sivuilla olevat hiukset taas on sliipattu aivan pään myötäisiksi siten, että hiusten pituusero korostuu entisestään.

Seung-hyun harrastaa lähinnä kiusaavaa, hieman toispuoleista virnuilua, jota kulmien koominen kohottelu vielä entisestäänkin korostaa. Aidon huvittuneisuuden mies ilmaisee joko hymyilemällä iloisen aurinkoisesti tai syvällä naurulla, joka saa aikaan kuulijassa kylmiä väreitä. Nämä tunteen ilmaisut mies yleensä kuitenkin säästää vain harvoille ja valituille, sillä hymyileminen pelkästä kohteliaisuudesta tuntuu nuorukaisesta kovin teennäiseltä.

Seung-hyun on kunnioitettavat 180 cm pitkä ja painaa 65 kg. Mies käyttää suurimmaksi osaksi siistejä ja viimeisimmän päälle tyylikkäitä pukuja, mikä korostaa miehen pituutta ja hyvää ryhtiä entisestään tai sitten Seung-hyun löytää päälleen vaatteita, jotka antaa kuvan siitä, että miehelle olisi kovinkin paljon rahaa. Jotkut saattaisivat ajatella nuorukaisesta, että tämä on tiukkapipo, mutta asia ei kuitenkaan ole näin. Usein Seung-hyun tyyliin lukeutuu myös erilaiset silmälasit, sekä aurinkolasit.Muuta huomioitavaa!
-Veriryhmä B
-Tanssii todella huonosti, mutta silti tykkää tanssia
-Räppää

Videot :Ihmissuhteet:

Pelit:

Onnettomia ja onnettomuuksia [Kesken]
4.10.2013
w/ plane & Rosie
avatar
redumu

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 23.07.2013
Ikä : 23
Paikkakunta : Ravijoki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa