Satsuki Shimabukuro

Siirry alas

Satsuki Shimabukuro

Viesti  sev lähetetty Ke Heinä 24, 2013 1:38 pmSatsuki Shimabukuro

Käyttää mallin työssä nimeä:
Meisa Kuroki
Lempinimet:
Satsu (käytetään lähinnä perhepiirissä)

Syntymäaika ja -paikka:
28. Toukokuuta 1994, Nago, Okinawa, Japani
Ikä:
19
Sukupuoli:
Tyttö/nainen
Seks. suuntautuminen:
Hetero
Siviilisääty:
Vapaa

Vuosikurssi ja luokka:
3, 3C
Luokanvalvoja:
-Mysteeri mies/nainen-
Huone ja huonekaveri:
225/ Hyosung Jeon
Valinnaiset:
Kuvaamataito, Tietotekniikka, Biologia
Kerhot:
Tanssikerho, Aikidokerho

Työpaikka:
On listoilla pienessä mallitoimistossa ja toimii koulun ohella mallina
Harrastukset:
Ruuanlaitto ja leipominen, laulu, tanssi, aikido
Pienet paheet:
Vihreän teen (etenkin vaniljalla maustetun) suurkuluttuja, toisinaan nirso ruuan suhteen.


Perhe ja perhesuhteet:

Satsuki syntyi japanilaiselle äidille ja japanilais-brasilialaiselle isälle perheen nuorimmaiseksi. Tytön vanhemmat omistavat pienen ramen-ravintolan. Satsukin perhe ei ole koskaan ollut mikään järin rikas, mutta se on aina tullut toimeen vähällä. Hänen perheensä on hyvin eloisa varsinkin silloin kun kaikki sen jäsenet ovat paikalla, mikä saattaa toisinaan huvittaa sivustaseuraajia. Satsuki oli lapsena perheen viidestä tytöstä se villikko, joka ei koskaan suostunut pitämään mekkoja ja löi pahoja poikia lapiolla päähän, mikäli nuo olivat ilkeitä Satsukin ollessa leikkimässä hiekkalaatikolla. Puolensa neiti on siis osannut pitää jo hyvin nuoresta lähtien.

Satsuki on perheensä nuorin, mikä toisinaan ärsyttääkin neitiä, sillä hänen vanhemmat siskonsa kutsuvat tyttöä leikkimielisesti lellikiksi. Hänellä on siis vanhempia siskoja yhteensä neljä kappaletta, joista kaksi vanhinta ovat jo naimisissa ja asuvat omissa kodeissaan. Kaksi nuorinta taasen opiskelevat, toinen lakia ja toinen musiikkia. Välit kaikkiin sisariin ovat kuitenkin hyvin lämpimät, vaikka pieniä kiistoja syntyykin silloin tällöin. 
Satsukin välit vanhempiin ovat lähinnä muodolliset ja kunnioittavat, eivät lämpimät kuten vanhempiin yleensä. Perhe vaalii vanhoja japanilaisia perinteitä ja sen piirissä vanhempia kunnioitetaan sekä arvostetaan. Joistakin nykynuorista vanhojen tapojen noudattaminen saattaa olla outoa ja eriskummallista, mutta ne pitävät perheen koossa ja yhdessä. Satsuki on kuitenkin aina osittain kapinoinut noita tapoja vastaan, mikä osittain kiristää vanhempien ja nuorimman tyttären välejä. Lisäksi perheeseen kuuluvat äidin vanhemmat, jotka asuvat saman katon alla eläkepäiviä viettäen.

Luonne:

Satsuki tunnetaan koulussa ystävällisenä ja rauhallisena tyttönä, joka antaa itsestään alkuun pidättyväisen, mutta rennon kuvan. Neidin tavaramerkki on energinen, ystävällinen hymy, joka koreilee Satsukin huulilla lähes aina. Hän on varsin seurallinen, vaikka ei ehkä olekaan tyttö siitä lennokkaimmasta päästä ja joidenkin ikätoverien mukaan neiti saattaa olla myös varsin tylsä, sillä tuo käyttäytyy kuin aikuinen ja on siten henkiseltäkin puoleltaan ikätovereitaan kehittyneempi. Jos Satsukilta kysyttäisiin asian laitaa, vastaisi tuo luultavasti vain yrittävänsä ajatella järkevästi eri tilanteissa, sillä nuorella naisella on varsin ikäviä kokemuksia siitä miten voi käydä kun on ajatellut pelkällä sydämellään ja jättänyt järkevän ajattelun toiselle sijalle. Aina järkevä ajattelu ei kuitenkaan toimi, sillä kuten naispuoliset yleensäkin, ajattelee Satsuki ensin sydämellään. Hän on kuitenkin tunneasioissa varovainen. Satsukin ehdoton heikkous on se tosi seikka, että tyttö on hyvin herkkä ihastumaan, etenkin itseään vanhempiin miespuolisiin henkilöihin, ja ihastuksensa lähettyvillä tyttö toimii jäykemmin ja on jännittyneempi kuin tavallista. Hänen miesmakunsa on maskuliinisempi kuin mitä hänen ikäisillään tytöillä yleensä ja siksi Satsukin ihastukset ovat usein häntä itseään vanhempia. Neiti ei vain koe tiettyä kaunis poikamaisuutta viehättävänä, miehen pitää olla kunnon mies. Hän pitää tatuoinneista ja tietystä kapinallishenkisyydestä, mutta arvostaa myös muitakin piirteitä. Erityisesti vanhemmilla miehillä on tiettyä karismaa, joka vetää nuorta naista kenties liiankin tiiviisti puoleensa.. Kuitenkin tuota karismaa Satsuki juuri arvostaakin.
Koska Satsuki on varttunut isossa perheessä, on hän hyvin seurallinen ja kaipaa ihmisiä ympärillensä. Aivan riippuvainen muiden seurasta tyttö ei kuitenkaan ole ja hän kykenee myös olemaan yksin, mutta jos koulussa saa valita ryhmä- tai yksintyöskentelyn väliltä, valitsee Satsuki ryhmätyöskentelyn. Satsuki onkin koulussa melkoisen suosittu tyttö niin oppilaiden kuin opettajien keskuudessa kiitos helpon luonteensa ja vastuuntuntoisuutensa, mutta hänellä on silti vain muutama hyvä ystävä, joille tyttö osaa avautua jos se on tarpeen.

Satsuki ei koskaan pyri loukkaamaan toista tahallaan vaan hän ajattelee ennen kuin sanoo. Jos kuitenkin käy niin ikävästi että joku suuttuu hänelle tai hän loukkaa toista, pyrkii tyttö aina pyytämään anteeksi, sillä sehän kuuluu hyviin tapoihin. Suuttuessaan jollekin Satsuki vetäytyy omaan yksinäisyyteensä ja on tavallista hiljaisempi. Mitään kamalia tunneryöpsähdyksiä tai diivailua ei hänen puoleltaan ole odotettavissa, vaikka pinnan alla kuohuisikin miten kovasti tahansa. Hän kuitenkin ymmärtää, että joskus kaikki satuttavat toista ihmistä, joten Satsuki antaa helposti anteeksi.
Hän on ikäistään kärsivällisempi ja pitkäjänteisempi, mikä näkyy myös tytön opiskelussa, sillä hän saa tasapuolisesti hyviä numeroita oli aine sitten mikä tahansa. Kuitenkaan mikään nero Satsuki ei ole, hän vain näkee ylimääräistä vaivaa pärjätäkseen koulussa, sillä tyttö tahtoo päästä hyvään ammattiin eikä päätyä ramen-ravintolan pitäjäksi niin kuin hänen vanhempansa ovat tehneet. Hyvän koulumenestyksensä ansiosta moni oppilas on pyytänyt Satsukilta apua omassa opiskelussaan.

Kaveripiirinsä keskellä Satsuki saattaa olla yllättävän äänekäskin, mutta vähän vieraammassa seurassa tyttö on sama vanha pidättyväinen ja rauhallinen itsensä. Hän ei kuitenkaan ole ujo ja tulee toimeen, tai ainakin pyrkii tulemaantoimeen, erilaisten ihmisten kanssa. Jos joku ärsyttää häntä, pitää Satsuki ajatuksensa mieluummin itsellään kun toisi niitä julki.Ulkomuoto:

Satsukin kasvot ovat kaunispiirteiset, mutta niistä näkee, ettei hänen perimänsä ole täysin japanilainen. Brasilialaisen veren myötä tytön ihokin on vain hieman enemmän maitokahvin sävyyn taittava kuin tavallisella japanilaisella ja siten myös aavistuksen tummempi. Neidin kasvojen piirteissä ja erityisesti tummanruskeissa silmissä on jotakin sellaista, mikä saa Satsukin painumaan mieleen vaikka hänen tapaisikin ensimmäistä kertaa elämässään. Kenties se johtuu siitä karismasta ja aistillisuudesta, joka neidistä huokuu.
Tytön hiukset ovat väriltään tummanruskeat, pitkät ja Satsukilla on tapana kihartaa hiuksiaan jonkin verran myös kouluaamuina. Vapaa-ajalla (silloin kun tyttö ei ole töissä tai kaupungilla) ja joillakin tunneillakin tytöllä nähdään huolettomia kampauksia, jotka eivät näytä siltä, että Satsuki olisi viettänyt tuntikausia peilin edessä. Kouluun meikataan vain kevyesti – usein meikkiä ei edes huomaa, mutta vapaa-ajalla meikki, etenkin silmissä, on huolitellumpi ja runsaampi. Satsuki on kuitenkin niitä tyttöjä joille ei ole maailman loppu tulla kouluun meikittömänä kun on sattunut aamulla nukkumaan pommiin, sillä hänen ihonsa on kadehdittavan hyvin hoidettu eikä se juurikaan kaipaa ehostusta.

Satsukin 165cm pitkä kroppa on rakenteeltaan siro ja hoikka. Hänen osittain brasilialainen verensä näkyy vartalon jäntevyydessä eikä hän ehkä ole niin siroluinen kun perinteinen japanilainen tyttö, mutta ei se haittaa. Osittaisen latinoverensä ansiosta tytön kehonhallinta on ensiluokkaa ja tuolla rytmi veressä, joten tanssiminen ja oikean rytmin löytäminen ei tuota lainkaan vaikeuksia. Satsukin vartalo onkin vuosien tanssiharrastuksen ja mallina toimimisen myötä jäntevä eikä siinä ole tippaakaan ylimääräistä. Hänen säärensä ovat pitkät ja juuri sellaiset, joista useimmat tytöt vain uneksivat. Vapaa-ajallaan tyttö korostaakin säärtensä pituutta käyttämällä korollisia kenkiä ja saappaita.

Satsuki pukeutuu yleensä muodikkaasti, mutta ei seuraa muotia orjallisesti tai ole altis sen kaikille suuntauksille. Tyttö lähinnä poimii hänen tyyliinsä sopivat jutut, mutta ei silti jumahda vanhoihin juttuihin vaan pyrkii olemaan aina muodikas. Satsuki suosii erilaisia kapealahkeisia farkkuja ja pieniä (farkku)shortseja, mutta hän pitää myös hameita. Muutaman mekonkin neiti omistaa, mutta ei niistä sen suuremmin perusta. Säärten ollessa paljaina tyttö käyttää myös yli polven ulottuvia sukkia. Satsukilla on erinomainen kokoelma erilaisia toppeja ja t-paitoja, joita hän yhdistelee ja muokkaa mielellään tyylilleen sopiviksi. Sään ollessa viileämpi löytää hän päällensä punaisen pitkän takkinsa kera kaulahuivin ja lapasten. Korollisista kengistä tyttö ei luovu kylmälläkään, mutta silloin kenkien varsi pitenee.

Muuta:

~Puhuu sujuvasti japania ja englantia (kävi nuorempana englanninkielistä koulua), ei niin hyvin koreaa ja ranskaa.
~Tyttö salaa koulussa tekevänsä mallin työtä ja elää täten eräänlaista ”kaksoiselämää”.
~Satsuki on tottunut saamaan huomiota kehittyneen ja aasialaisille eksoottisen ulkomuotonsa puolesta – etenkin vanhemmilta miespuolisilta henkilöiltä. Hän ei laita saamaansa huomiota pahakseen (etenkään jos mies tai nuorukainen on hyvännäköinen ja hyväkäytöksinen).

Kuvissa: Meisa Kuroki (oikea nimi Satsuki Shimabukuro)
avatar
sev

Viestien lukumäärä : 14
Join date : 17.07.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa