Chae-lin "CL" Lee

Siirry alas

Chae-lin "CL" Lee

Viesti  redumu lähetetty Ke Heinä 24, 2013 8:40 am

¨

Nimi : Chae-lin "CL" Lee
Syntymäpäivä / Ikä : 26.2.1993 / 19v
Sukupuoli : Nainen
Vuosikurssi : 3.vuosikurssi
Seksuaalinen suuntautuminen : Bi
Valinnaiskurssit : Musiikki, Japanin historia, biologia

Perhesuhteet :

CL on varakkaasta perheestä, jonka viime vuodet - melkein vuosikymmenet - ole olleet mitkään parhaimmat. Naisen äiti kuoli vähän sen jälkeen, kun hänen pikkusiskonsa syntyi ja isä matkaili ympäriinsä maailmaa, raahaten tyttöjä mukanaan, Amerikassa, Indonesiassa, Ranskassa. Kuitenkin CLn isä oli kovin etäinen ja kiireinen mies, samalla surren kovin tyttöjen äidin, sekä oman vaimonsa pois menoa. Tyttäret taas huolehdittiin sillä, että annettiin mahdollisimman paljon kaikkea, joka muka korvaisi kaiken sen rakkauden, mikä jäi saamatta.

Pikkusiskoon CLn suhde on todella hyvä ja hän on huolehtivainen pikkusiskoaan kohtaan, joka hyväksyi paljon paremmin sen kaiken ostelun, sekä rakkauden puuttumisen. CL kuitenkin tulee todella hyvin siskonsa kanssa toimeen, joka on sellainen isän pikku prinsessa, kun taas CL kuuluu enemmän "bad girl" luokkaan.

Luonne :

Jos CLää kuuluisi lyhyesti kuvailla kuuluisi sen olla "sassy ass bitch". Hän on todella kunnianhimoinen ja hänestä löytyy johtajan vikaa, sekä pientä ilkeyttä, jota kuuluu olla jos tahtoo pysyä valtaistuimella. Hän saa kookkaammankin jätkän itkemään hänen jaloissa, kun tarpeeksi kauan aukoo päätään. Hän pistää samoin muut väistämään hänen tieltään, kun saapuu paikalle.

Vaikka CL ei pitänytkään siitä, että hänen isänsä osti rahalla tyttöjensä rakkauden, hän ei kuitenkaan maininnut siitä ikinä sanallakaan vaan hyväksyi asian ja oppi siten käyttämään hyväksi isänsä anteliaisuuttaan. Vähitellen CLstä tuli voimakastahtoinen, joka saa aina haluamansa ja sille ei hyvä heilu, joka ei hänelle hänen haluamaansa anna. CL viihtyy lainkaan asiaa kieltämättä omissa nahoissaan, sekä asemassa, jonka Luoja on hänelle suonut ja näyttää sen muillekin todella rehellisesti.

CL ei välitä lainkaan siitä, mitä muut hänestä  selän takana puhumaan tai omissa päissään ajattelemaan. Hänelle on yksi hailea, jos joku ei hänestä satu pitämään ja jos tällä ei ole pokkaa tulla sanomaan asioita päin hänen naamaansa, ei hänellä itselläkään ole mitään tarvetta alkaa niille nössöille luusereille aukomaan. Sen sijaan ne, jotka suhtautuvat häneen avoimen ynseästi saavat osansa hänen laukomaa paskalastia. CL'lle on suorastaan palkinto, että hänen persoonansa pystyy aiheuttamaan jossakin negatiivisia tunteita ja reaktioita.

Tyttö osaa olla todella pahasanainen ja ärsyttävä niitä kohtaan, joista hän ei pidä ja jotka eivät pidä hänestä, mutta toisten tahalliseen kiusaamiseen hän ei näe vaivaa. Vaikka hän kuuluukin niihin koulun suosituimpiin lukeutuviin oppilaisiin, ei hän kohtele "alempiaan" kuin räsymattoja. Hän onkin siis suorastaan kiltti esimerkiksi vähän ujompia ihmisiä kohtaan, vaikka nämä jostakin syystä sattuvat ajattelemaan, että hän vain esittää ystävällistä. CL on kuitenkin henkilö, joka ei koe yhtään tarvetta minkään esittämiselle: hän on, mitä on. Näin ollen hän saa helposti vihamiehiä, mutta toisaalta taas hän on lojaali ystävä, johon voi tukeutua tilanteessa kuin tilanteessa.

CL on myös hyvin tarkka yksityisyydestään ja siitä, kuka saa nähdä hänen elintilansa ja kuka ei. Hän saattaa sanoa huonetoverilleen esimerkiksi, että hän ei todellakaan saa tuoda kavereita huoneeseen, ellei hän tunne sitä tyyppiä, joka on tulossa ja hyväksy hänet. CL haluaa pitää omat pienet privaattialueensa, jossa saa olla kaikessa rauhassa. Jos hän taas tahtoo seuraa niin hän lähtee sitten ulkoilemaan.Kuvissa 2NE1'n CL.

Ulkonäkö :

CL on ulkonäöltään ennen kaikkea monipuolinen, sillä hän näyttää itseltään sekä rennoissa hip hop – kuteissa että asiallisessa bleiserissä. Tytön kasvot ovat pyöreähköt, ja CL tykkää meikata hymyillessä pieniksi söpöiksi puolikuiksi, tai hieman kissamaisiksi, kapenevat silmänsä vahvasti ja melko ronskistikin käyttäen runsaasti mustaa eyelineria.  

CL:n hiukset ovat blondit ja yltävät luonnostaan vain jonkin matkaa olkalinjan alapuolelle, mutta tyttö käyttää usein pidennyksiä saadakseen hiuksiinsa lisää pituutta, sekä tuuheutta. Hän pitää hiuksiaan joko rennon huolettomasti auki tai aamulla ollessa aikaa saattaa vääntää niihin hyvinkin monimutkaisia kampauksia. Yleisin kampaus tosin on nopea otsahiusten suoristus ja loppujen hiusten laitto tiukalle ponnarille korkealle takaraivon päälle.

CL on ruumiinrakenteeltaan hoikka, muttei kuitenkaan mikään kukkakeppi, sillä hänen vartalossaan on sopivasti naisellisia muotoja sekä lihastakin. CL ei ole kovin pitkä, strategisilta mitoiltaan vain 162cm ja 47kg, eli aasialaiseen ruumiinrakenteeseen nähden erittäin sopusuhtainen.

CL rakastaa räyheää ja provosoivaa tyyliä, mutta käytännön syistä jättää ne kaikista ronskeimmat vaateviritelmät itse käyttämättä. Vapaa-ajalla nuori nainen saattaa kulkea ensimmäisenä päivänä kirkkaanvärisissä lökäpöksyissä, räikeässä todella kirjavassa takissa ja sivulle käännetyn lipan kanssa, kun taas seuraavana päivänä ihonmyötäisissä farkuissa, bleiserissä ja korkokengissä plus kolmantena päivänä mustassa niiteillä varustetussa moottoripyöräilijäntakissa – ja näyttää jokaisessa asussa uskottavalta. CL:n vaatteet ovat aina olleet kalliita ja hyvälaatuisia, vaikka ei hän sen suuremin katso halpabrändejä kieroon jos sieltä jotain päälle pantavaa sattuu löytymään. CL pitää myös isoista ja näyttävistä koruista, sekä vaatekappaleista ja asioista, joissa on piikkejä.

Muuta:

- Veriryhmä A
- Puhuu sujuvaa englantia, sekä suhtkoht ymmärrettävää Ranskaa
- Keräilee Rilakkuma-pehmoleluja, sekä muita oheistuotteita
avatar
redumu

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 23.07.2013
Ikä : 23
Paikkakunta : Ravijoki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Chae-lin "CL" Lee

Viesti  Maya lähetetty Ke Heinä 24, 2013 8:51 am

M-mmmh, just so you know - i really love you, dude. ;D Ihanaa, kun tulee tällasia pelaajia, joilla on kauheesti tota intoa ja inspistä!

Ei tässä oo mitään moitteen sanaa, CL on khuuul. <3 Kiva saada se takasin tänne. Käy tsekkaa sen huone ja luokka Ilmoitustaululta. :D

Hyväksytty on!

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa