Tell me a story about yourself. (k-18) [KUOLLUT]

Siirry alas

Tell me a story about yourself. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ke Heinä 24, 2013 5:47 am

// redumu tänne Tsuzukun kanssa ! <3 //

perjantai 26. heinäkuuta 2013

Takanori "Ruki" Matsumoto

Vaaleakutrisen nuoren miehen työpäivä oli jo puolen välin paremmalla puolella - ei sillä, että hän olisi mitenkään hirveästi kelloa tuijottanut, koska hän oikeasti viihtyi työssään. Mikä oli hänen tapauksessaan ehkä vähän harvinaistakin, kun koulu ei ollut juuri kiinnostanut, mutta työ taas tuntui mukavalta.
Ehkä se johtui siitä, että sai tehdä sitä mistä oli kiinnostunut?
Ruki nojaili tiskiin ja selaili papereita, kirjoittaen välillä yhdelle paperille muistiin asioita. Hänen pitäisi huomenaamulla laittaa tilaus menemään eteenpäin, eli tänään täytyisi selvittää mitä kaikkea liikkeeseen tarvittiin lisää.
Nuorukainen oli pukeutunut sinä päivänä vaaleaan kauluspaitaan, jonka pari ylintä nappia repsotti avonaisena, jaloissaan hänellä oli tummat, hivenen kuluneet farkut, ja tummat nahkabootsit. Ei sopinut unohtaa kaikkia asiaan kuuluvia killuttimia; farkuissa roikkui pari ketjua, samoin hänen kaulassaan ja sormissa oli lukuisia sormuksia.
Hiukset oli tyylikkäästi sotkussa ja vaaleanharmaiden piilolinssien vuoraamia silmiä kehysti tummat rajaukset. Musta kynsilakka oli hivenen lohkeillut, mutta se sopi hänen tyyliinsä.

Päivä oli ollut työn puolesta aika hiljainen, mikä taas taisi johtua siitä, että kesäloma oli juuri alkamassa; huomenna ilmeisesti olisi viimeinen lyhyt koulupäivä ennen lomaa, jonka jälkeen monet suuntaisivat kesäloman viettoon kukin tahoilleen.
Lomasuunnitelmat olivat sillä hetkellä kirkkaina kaikkien mielessä, joten se meinasi hiljaisia työpäiviä ainakin parille seuraavalle viikolle. Se ei kyllä Rukia haitannut, hän viihtyi työpaikallaan siitä huolimatta - liikkeessä oli sitä tiettyä tunnelmaa, jossa hänen mielensä lepäsi.
FEEL THE BEAT - liikkeen pomo oli parasta aikaa itse muutaman viikon kesälomalla ja Ruki hoiti liikkeen ihan yksin. Homma oli hauskaa ja hänen pomonsa oli sitä paitsi lomansa ansainnut. Sitä paitsi, kun miekkonen tulisi taas töihin, se tarkoittaisi sitä, että Rukilla itsellään alkaisi muutaman viikon kesäloma.

Kesäloma. Niin. Mitähän hän keksisi lomansa varalle? Luultavasti hän tekisi niitä samoja asioita, joita hän teki muutenkin - hengailisi muutamien kavereidensa kanssa, kävisi puistossa soittelemassa kitaraansa, raahautuisi jopa underground-baareihin iskemään miehiä. Tosi hohdokas loma siis tiedossa.


Viimeinen muokkaaja, Maya pvm Ke Heinä 24, 2013 1:33 pm, muokattu 1 kertaa

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tell me a story about yourself. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  redumu lähetetty Ke Heinä 24, 2013 7:44 am

/ and redumu with Tzk-baby is here !/

Nahkahousut olivat ehkä sittenkin olleet todella huono idea. Hiostava 24astetta lämmintä ja selvästi oli jälleen ukkosta ilmassa. Vaikka miehen housut eivät olleet kokonaan nahkasta, kyllä ne silti hiostivat juuri hänen parempaa puoltaan. Tsuzuku, joka oli pukeutunut jälleen lempiasuunsa, johon sisältyi leopardikuvioitu bleiseri, jonka toinen puoli kauluksesta oli täysin niittien peitossa, sekä housut joista takaosa oli samaa leopardikuviota, kuin housuissakin, mutta etuosa taas erittäin hiostavaa nahkaa. Bleiserin alla ei sentään ollut kuin verkko t-paita, mutta hän oli silti läkähtymäisillään, pelkästään niiden saamarin housujen takia, jotka eivät todellakaan sopineet Japanin loppukesän ilmastoon. Vaihtoehtoina oli ollut ne housut taiko sitten vanhat löysät revityt farkut ja kerta Tsuzuku poistui kaupungille jälleen kesken tuntien niin oli hänen pakko hieman laittautua. Niitä pieniä iloja joita hän tahtoi itselleen sallia. Lisäyksetkin hän oli pistänyt päähänsä pitkään aikaan ja varmasti se tarkoitti sitä, että hän ei tulisi olemaan seuraavana päivänä koulussa, kun lomat alkoivat. Häntä ei vaan voinut vähempää kiinnostaa, mitkään tunnit mitä olisi vielä jäljellä.

Tsuzuku vilkaisi nopeasti ympärilleen ja kääntyi sitten kadun kulmasta, josta saattoi vihdoinkin nähdä tutun ja turvallisen musiikkiliikkeen FEEL THE BEATin. Pieni hymy karkasi tummahiuksisen muuten suhtkot tuiman oloisille kasvoille ja hän kiristi hieman tahtiaan, kun muisti, mikä oli toinen syy minkä takia oli lähtenyt koulusta. Hänen tilauksensa oli saapunut viimeinkin. DEATHGAZEn DECADE albumi, jota hän oli odottanut jo pidemmän aikaa. Mies veti kuulokkeet pois korviltaan ja sammutti iPodinsa, kun tarttui liikkeen oven kahvasta ja veti sen sitten auki.

Pieni kello oven päällä kutsui miehen tervetulleeksi liikkeeseen, kun Tsuzuku astui kynnyksen yli ja vilkaisi ympärilleen, samalla kun kietoi kuulokkeidensa johtoa iPodin ympärille, jonka pisti sitten laukkunsa taskuun, lähtien kävelemään suoraan kassalle. Hänellä ei kestänyt tunnistaa kauaa vaaleahiuksista miestä, joka seisoi tiskin takana. Jälleen pieni hymy meinasi karata nuoremman miehen suupielille, mutta hän pyyhki sen pois, vilkaisemalla ympärilleen nopeasti. Hän pysähtyi sitten tiskin eteen ja katsoi toista.
"Minun levyni on kuulema tullut", hän sanoi ja vei kätensä housujensa taskuihin, mutta siirtyi pian katselemaan alennuskoria, jonka tarjontaa silmäili hetken. Hän kuitenkin tajusi nopeasti, että siellä ei ollut hänelle mitään.
avatar
redumu

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 23.07.2013
Ikä : 23
Paikkakunta : Ravijoki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tell me a story about yourself. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ke Heinä 24, 2013 9:38 am

Takanori "Ruki" Matsumoto

Nuorukainen kohotti katseensa edestään olevista papereista, kun hän kuuli tutun kellon kilahduksen, joka kertoi jonkun astuneen liikkeeseen, ja hänen katseensa kohtasikin tuon tutun nuorukaisen, joka oli viime aikoina käynyt liikkeessä useammankin kerran.
Tsuzuku Inoue, kävi Sakurako Highin toista luokkaa - olihan Ruki tämän nähnyt viime vuonna koulun käytävilläkin, kun oli vielä itse koulussa opiskellut. Viime vuonna he eivät kyllä olleet juurikaan vaihtaneet sanaakaan keskenään, mutta nyt kun nuorempi oli useamman kerran  käynyt liikkeessä samaan aikaan, kun Ruki oli ollut töissä, he olivat pikkuhiljaa vähän tutustuneet ja Ruki saattoi rehellisesti sanoa, että poika vaikutti hyvältä tyypiltä.
Tai ehkä se oli se Tsuzukun ulkonäkö, joka oli kiinnittänyt Rukin mielenkiinnon - minkä hän sille mahtoi, että hänellä oli joku ihme fetissi tatuointeihin ja lävistyksiin. Ja se kieli - tottakai se oli heti kiinnittänyt hänen huomionsa ja se jos mikä oli saanut Rukin ajatukset kulkemaan ehkä vähän sivuraiteillakin.

Rukin huulilla käväisi jokin hymyntapainen, kun nuorempi käveli tiskin luokse, ilmoittaen ehkä vähän kysyvän oloisena, että hänen levynsä oli ilmeisesti tullut. Tosiaan, Ruki oli ollut silloin töissä, kun tämä oli pari viikkoa sitten käynyt tilaamassa DEATHGAZE:n DECADE - albumin ja se oli alkuviikosta saapunut heidän liikkeeseensä.
"Joo, tosiaan. Hetki", vaaleahiuksinen mies vastasi ja kumartui kaivamaan tiskin alla olevaa hyllyä, johon hänellä oli tapana jemmata liikkeeseen saapuneita tilauksia. Oikea levy tarttui nopeasti hänen sormiinsa ja hän suoristautui tiskin takana.
"Tässäpä on", hän ojensi sen nuoremmalle toispuoleisen hymyn käväistessä nopeasti hänen suupielellään. Ruki ei mahtanut itselleen mitään, että hänen katseensa käväisi Tsuzukun vaatetuksessa ja nuoremman housuvalinta oli saada Rukin virnistämään - onneksi hän osasi sentään hillitä itsensä ajoissa.

"Kesäloma alkaa huomenna - onks ihmeempiä suunnitelmia tiedossa?" Ruki kysäisi nuoremmalta, viritellen pientä keskustelun alkua. Oli oikeasti ihan mukava, että juuri Tsuzuku oli sattunut tulemaan sillä hetkellä liikkeeseen - tämän kanssa oli kiva jutella niitä näitä.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tell me a story about yourself. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  redumu lähetetty Ke Heinä 24, 2013 10:05 am

Tsuzuku huomasi sivusilmällä, minne toisen katse kulkeutui ja antoi pienen ilkikurisen virneen käydä huulille, mutta vain pienen hetken. Hän oli tyytyväinen, kun saattoi aiheuttaa vaatetuksellaan erilaisia reaktioita ihmisissä. Hän oli törmännyt järkytykseen, myötähäpeään, ihailuun ja melkein jopa kiihottumiseen. Rukin reaktiota hän ei aivan osannut lukea. Sen hän ainakin osasi melko varmaksi sanoa, että toinen oli kiinnostunut, edes hiukan. Mies kohotti hiukan kulmiaan ja katsoi sitten levyä, nyökäten hymyillen pientä hymyään, joka tahtoi aina toisen seurassa karata huulille. Ruki oli niitä tyyppejä joista Tsuzuku piti ja joiden seurassa hän viihtyi.
"Pidätkö sen vielä siinä, kun katson ympärilleni?" mies kysyi ja kohotti kulmiaan pienesti, katsoen Rukia. Tummahiuksinen antoi katseensa hitaasti kulkeutua toisen vaatetuksessa ja pysähtyi hieman pidemmäksi ajaksi vaaleahiuksisen paidan kaula-aukkoon paluumatkalla ylös, jonka jälkeen hän katsoi jälleen Rukia silmiin.

Hän kohotti hieman kulmiaan, kun toinen kysyi kysymyksen liittyen hänen kesälomaan. Tsuzuku naurahti hieman kuivasti ja pudistaen sitten päätään pienesti, hyyillen hiukan.
"Eipä oikeastaan. Käyn vanhempieni luona, ryyppään ja ... pelaan jalkapalloa, mahdollisesti laulan", mies vastasi rauhallisesti ja meni sitten tiskin lähellä olevan tiskin luokse, katsellen valikoimia. Hän ei ollut jaksanut etsiä enää mitään uusia bändejä, jota alkaisi kuunnella ja no huono puoli oli siinä, että hänen lempibändeiltä tuli harvemmin musiikkia. DEATHGAZE oli vain sellainen hetken hairahdus.

Tsuzuku käänsi katseensa opeasti toiseen ja kohotti kulmiaan hiukan.
"Entä sinulla? Onko sinulla jonkinlainen loma?" hän kysyi ja selasi sitten levyjä laiskasti, mutristaen suutaan pienesti. Mikään ei herättänyt kiinnostusta hänessä, kuinka harmi. Ei kestänyt kauaa, kun nuorempi mies luovutti ja kääntyi kannoillaan, kävellen takaisin tiskin luokse.
avatar
redumu

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 23.07.2013
Ikä : 23
Paikkakunta : Ravijoki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tell me a story about yourself. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ke Heinä 24, 2013 11:25 am

Takanori "Ruki" Matsumoto

Ruki hymähti hieman nuoremman kysymyselle - tarvitsiko tuon edes kysyä? Hän nyökkäsi vastaukseksi ja otti ojennetun levyn takaisin haltuunsa, laskien sen kassan luokse tiskin päälle. Nuorempi voisi sitten maksaa kaikki ostoksena yhtä aikaa, jos tämä löytäisi vielä muutakin kivaa liikkeen tarjonnasta.
Ruki kyllä rohkeni vähän epäillä, sillä tarjonta ei ollut mitenkään hirveästi muuttunut siitä, kun Tsuzuku oli viimeksi käynyt sen katsastamassa.
Hänen huulillaan käväisi pieni hymynpoikanen, kun hän huomasi toisen katseen oman paitansa kaula-aukolla, joka paljasti kaitaleen hänen vaaleaa ihoaan ylimpien nappien repsottaessa aukinaisina. Tottakai oli mukava huomata selvästi vähän kiinnostuneemman puoleisia katseita itsessään, vaikka Ruki olikin yrittänyt pitää ainakin omat katseensa vähän kurissa.
Tilanne olisi aivan toinen, jos hän olisi törmännyt Tsuzukuun vapaa-ajallaan pienessä nousuhumalassa. Huh, pelkkä ajatuskin sai pienen toispuoleisen virneen kohoamaan hänen huulilleen.

Ilmeisesti nuoremmalla ei ollut sen suurempia suunnitelmia kesälomansa ajaksi, tai jos niitä suuruudenhulluja suunnitelmia oli, niin ainakaan tämä ei niitä kertonut Rukille. Noh, eipä blondilla itselläänkään ollut sen suurempia suunnitelmia - aika vähään hänkin oli tyytymässä.
Tosin, suurin nautinto lomassa taisikin olla juuri siinä, ettei välttämättä tarvinnut tehdä mitään, jos ei halunnut. Ei ollut pakko herätä aikaisin aamulla, sai nukkua tasan juuri niin pitkään kuin itse halusi, eikä tarvinnut välttämättä suunnitella mitään etukäteen. Se kai oli sitä oikeaa lomaa.

"On mulla parin viikon päästä muutaman viikon loma, mutta nah - ei mulla oikeastaan ole sen suurempia suunnitelmia", Ruki vastasi venytellen hieman niskaansa ja katsoen, kun nuorempi käveli takaisin tiskin luokse, ilmeisesti löytämättä mitään muuta kiinnostavaa.
"Nukun, hengailen ehkä parin kaverin kanssa, käyn soittelemassa kitaraa jossain puistossa ja isken miehiä baareista", hän jatkoi ja virnisti hyväntuulisesti.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tell me a story about yourself. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  redumu lähetetty Ke Heinä 24, 2013 11:38 am

Tsuzuku seurasi toista hieman katseellaan ja nojasi tiskiin kevyesti käsillä, raottaen pienesti huuliaan. Hän leikki hiljaa kielellään ja kohotti katseensa toiseen, kun tämä vastasi hänen kysymykseen. Hän palautti kasvonsa normaaleiksi ja hymyili hieman, ehkä pettyneen oloisena. Pian tummahiuksinen löi kätensä yhteen ja suoristi selkänsä kokonaan.
"No! Nyt voisin ainakin maksaa sen levyn", mies sanoi ja kaivoi sitten lompakkonsa esille ja sieltä pankkikorttinsa. Hänen ajatuksensa olivat hairahtaneet aikapäiviä sitten hieman pahemmille raiteille Rukin suhteen, eikä hän oikeastaan hävennyt lainkaan ajatuksiaan. Siltikään toisen sanoilla ei kestänyt kauaa pyyhkiä ajatukset pois ja palauttaa lyhyempi mies sinne kaveri lokeroon, josta oli alkujaan lähtenyt toisille raiteille.

Kun Tsuzuku oli saanut maksettua levynsä ja pistettyä sen laukkuunsa, hän vilkaisi nopeasti ympärilleen hiukan mietteliään näköisenä. Hän ei jaksanut vielä lähteä minnekään, vaikka tupakka kyllä kelpaisi. Mies katsoi sitten sohvaa, joka oli asetettu seinän viereen, lähelle tiskiä. Tsuzuku mutristi pienesti suutaan ja käveli sitten istumaan sille sohvalle, vaikka pelkäsikin, että jotkut huumehipit olivat kusseet sille vailla pidätyskykyä. Kuitenkin todennäköisyys oli aika kaukainen, joten tummahiuksinen uskaltautui aivan hyvin istumaan sohvalle. Hän nosti laukun viereensä ja tutkaili hieman sen sisältöä, ennenkuin potki kenkänsä jalasta ja nosti jalkansa sohvalle, jotta saisi nojattua piirrustuslehtiönsä polviin. Nahkahousuihin pukeutunut nuorukainen etsi lyijykynänsä vielä ennenkuin vilkaisi otsatukkansa takaa Rukiin ja alkoi piirtää. Rehellisesti sanottuna, hän oli pitkään halunnut piirtää toisen.
avatar
redumu

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 23.07.2013
Ikä : 23
Paikkakunta : Ravijoki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tell me a story about yourself. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ke Heinä 24, 2013 12:11 pm

Takanori "Ruki" Matsumoto

Vanhemmalta ei jäänyt huomaamatta nuoremman kasvoilla käväissyt, ehkä hivenen pettyneen oloinen hymy - sen verran tarkasti hän oli toista katsellut siitä asti, kun tämä oli liikkeeseen astunut. Se sai Rukin mietteliääksi; oliko toinen pettynyt, koska hän oli puhunut toisten miesten iskemisestä? Vai jostain muusta syystä? Oliko toinen siis ehkä jossain määrin vähän kiinnostunut hänestä, vaikka he eivät muutoin kunnolla tunteneetkaan?
Tosin, seksuaalista vetovoimaa oli lupa tuntea, vaikkei toista tuntenutkaan.
Edelleen hivenen mietteliäänä hän otti Tsuzukun tarjoaman pankkikortin käsiinsä ja asetteli sen kortinlukijaan, antaen sen sitten nuoremmalle, jotta tämä voisi naputella siihen koodinsa.

Ruki oli jo ehtinyt pettyä hieman, kun näytti vähän siltä, että Tsuzuku olisi jo tehnyt lähtöä - hän olisi mieluusti vielä jutellut toisen kanssa, sillä nuorempi oli viihdyttävää seuraa. Mutta Tsuzuku ei lähtenytkään, vaan istuutui hetken mietittyään sille kuluneelle sohvalle, joka oli asetettu seinän viereen aika lähelle tiskiä.
Lainkaan häpeilemättä omaa katsettaan, hän antoi silmiensä seurata toisen tekemisiä; kuinka toinen potki kengät jaloistaan, nosti nahkahousuihin verhotut jalkansa sohvalle, asetteli piirrustuslehtiön nojaamaan polviinsa ja alkoi piirtää.... Rukia? Vaaleahiuksinen nuorukainen kohotti kulmiaan.
"Piirrätkö sä mua?" hänen oli pakko kysyä, koska siltä se tosiaan epäilyttävästi näytti. Ei sillä, että se olisi häntä kauheasti haitannut, mutta hän tunsi olonsa ehkä hieman vaivaantuneeksi - ei hän osannut poseerata piirrustusta varten. Tuntui samalta kuin joku olisi salakuvannut häntä kameran kanssa.

Jokusen hetken hän malttoi seisoskella siinä tiskin takana hivenen vaivaantuneen oloisena, kunnes hän keksi loistavan keinon paeta toisen näkökentältä.
"Tota... haluutko sä kahvia?"
Hän oli vähän aikaa sitten keittänyt itselleen, joten sitä olisi varmasti vielä reilusti jäljellä. Hän ei jäänyt edes kunnolla odottamaan toisen vastausta, vaan hän liukeni takahuoneen puolelle.
Takahuoneessa hän päästi pienen hiljaisen huokauksen karkaamaan huuliltaan. Tsuzukun keskittynyt ilme tämän tumman otsatukan alla oli ollut liian kiihottava, varsinkin kun nuoremman kieli oli tullut kummittelemaan hänen mieleensä. Se kieli, jolla tämä oli hetkeä aikaisemmin hieman leikitellyt raotettujen huuliensa välissä. Se kieli... Pieni väristys kulki pitkin vanhemman vartaloa.
Piilolinsseillä verhottujen silmien katse käväisi alhaalla, eikä hän voinut olla naksauttamatta ehkä vähän tyytymättömänä kieltään, kun hän huomasi pienen elonmerkin haaruksissaan. Loistavaa, tämäkin vielä. Ei onneksi mikään älytön stondis, mutta olisi tuo pienikin elonmerkki voinut jäädä nousematta tällä kertaa.

// mä vannon, että kun tätä peliä suunniteltiin, niin alkuperäseen suunnitelmaan ei kuulunu mikään tämmönen! XD //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tell me a story about yourself. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  redumu lähetetty Ke Heinä 24, 2013 12:33 pm

Tsuzuku kohotti nopeasti katseensa Rukiin ja ynähti hiljaa. Toinen oli sittenkin huomannut.
"Eikai se häiritse sinua kauheasti? Minulla on valokuvamuisti joten ei sinun tarvise olla minäkään mallina", mies sanoi ja hymyili hieman, palauttaen sitten katseensa piirrustukseen. Hän osasi piirtää monia ihmisiä ulkomuistista, kunhan hänelle annettaisiin vain hieman enemmän aikaa kuin hän yleensä käytti piirrustuksiin.

Hetken päästä hän laski jalkansa alas ja kohotti katseensa Rukiin, joka oli jo hävinnyt takahuoneeseen, vaikka Tsuzuku ei ollut kerennyt sanoa juuta eikä jaata toisen kysymykselle. Tummahiuksinen mutristi hiukan suutaan ja laski lehtiönsä alas, lähtien sitten epäröimättä takahuoneeseen. Ei hän sieltä mitään varastaisi. Pian hän kurkisti oven suusta ja katsi Rukia.
"Ottaisin kahvia mielelläni. Mustana", hän vastasi toiselle ja hymyili leveämmin kuin yleensä teki hyvän päivän tuttujen seurassa. Hän astui sitten kunnolla esiin ja nojautui ovenkarmiin, vilkaisten ympärilleen hitaasti, samalla kun puuskasi kädet rintakehälleen.
"Eikai haittaa, vaikka tulin tänne ilman lupaa?" Tsuzuku kysyi ja suoristi nopeasti selkäänsä. "Voin minä palata tuonnekin jos haittaa", hän jatkoi ja otti pienen askeleen taaksepäin. Vaikka hän oli kuinka röyhkeä tahansa yleensä niin tietyissä tilanteissa hän tiesi, miten käyttäytyä. Kuten nyt. Ovessa taisi lukea "Staff Only", mutta Tsuzuku oli silti löytänyt tiensä takahuoneeseen.
avatar
redumu

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 23.07.2013
Ikä : 23
Paikkakunta : Ravijoki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tell me a story about yourself. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ke Heinä 24, 2013 12:54 pm

Takanori "Ruki" Matsumoto

Ruki oli yrittänyt keskittää ajatuksensa kaikkeen epäkiihottavaan, jotta hän saisi tuon elonmerkkejä näyttävän ruumiinosansa kuriin. Yritykset tosin menivät ihan täysin harakoille, kun hän kuuli selkänsä takaa nuoremman äänen ja jo pelkästään tuon äänestä pystyi kuulemaan, että hän myös hymyili. Tsuzuku kun ei tuntunut olevan sitä hirveästi hymyilevää sorttia, aivan niin kuin ei ollut Rukikaan.
Varovasti Ruki kääntyi vilkaisemaan toista likaisenvaaleiden sortuviensa takaa, yrittäen kuitenkin näyttää mahdollisimman normaalilta. Normaalisti hän kun oli se cool ja kylmänrauhallinen Ruki - nyt hänestä tosin tuntui kaikelta muulta paitsi rauhalliselta.

Hän kääntyi jälleen kahvinkeittimen puoleen ja kaikeksi onnekseen hän sai seisoa selin nuorempaansa. Hänen selästään tosin pystyi huomaamaan sen jännittyneisyyden tason, johon hänen lihaksensa olivat venyneet. Hartiatkin olivat ehkä vähän turhankin jännittyneet, kun normaalisti hän osasi olla ihan rentona.
Helvetti, mikä ihme häntä vaivasi?! Hän käyttäytyi kuin pahastikin puutteessa oleva teini-ikäinen. Ja hän oli sentään jo ihan aikuinen, eikä edes niin puutteessa kuin olisi voinut olla. Ilmeisesti hänen kroppansa vain sattui olemaan toista mieltä.

"Tota.. Joo, ei haittaa, senkun oot vaan siinä", hän vastasi nuoremman kohteliaaseen kysymykseen samalla kun kaatoi kahvia kahteen mukiin. Mustana siis molemmat.
Ruki puraisi kevyesti huultaan ja veti mahdollisimman hiljaa syvään henkeä, venytellen hieman niskaansa. Pulssikin oli kohonnut vähän turhan nopeaksi.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tell me a story about yourself. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  redumu lähetetty Ke Heinä 24, 2013 1:08 pm

Tsuzuku antoi katseensa kulkea toisessa ja kykeni helposti huomaamaan, kuinka jännittynyt Ruki oli. Pieni tyytyväisyyttä osoittava hymy kävi huulilla, kun hän käveli toisen selän taakse, siitä kuitenkin ohi ja toisen eteen. Hän kallisti hiukan päätään ja tutkaili Rukin kasvoja katseellaan, siristäen silmiään hiukan.
"Miksi noin jännittynyt?" hän kysyi ja kuljetti kätensä hitaasti toisen kyljille, varovasti yrittäen vetää toista lähemmäs. Kyllä hän osasi arvata, mistä nyt sattui kiikastamaan eikä se haitannut häntä yhtään. Hän jo melkein innostui, kun tajusi, että hän oli aiheuttanut sellaisen reaktion toiselle.

Tummahiuksisen katse kulki edelleen lyhyemmän kasvoissa, kun nuorempi vei huulensa toisen vastaaville, suukottaen kevyesti. Hän pysytteli sen verran varpaillaan, että jos toinen yllättäin pimahtaisi ja viskaisi hänet pois siitä niin hän kykenisi keräämään jalkansa alle, sekä väistämään toisen alta.
"Pitäisikö se hoitaa pois?" nuorempi kysyi ja virnisti pienesti, antaen kielensä käydä kulkemassa toisen alahuulella. Varmasti hänen kielellään oli osaa ja arpaa toisen kiihottumisessa, vaikka se olikin ihmisentyötä, mutta harvalta sellainen löytyi siinäkin kaupungissa, missä he olivat.
avatar
redumu

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 23.07.2013
Ikä : 23
Paikkakunta : Ravijoki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tell me a story about yourself. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ke Heinä 24, 2013 1:33 pm

Takanori "Ruki" Matsumoto

Ruki oli vakaasti päättänyt mielessään, että hänhän saisi vielä tilanteen kontrolliinsa ja hän laski mielessään hitaasti kymmeneen, yrittäen samalla saada hengityksensä ja pulssinsa tasaantumaan. Hän ei tosin päässyt laskuissaan edes puoleen, kun hän huomasi Tsuzukun siirtyneen lähemmäs häntä, jääden seisomaan siihen hänen eteensä.
Hetkeen hän ei edes tajunnut mitä tapahtui, hän vain jäi tuijottamaan toisen kasvoja ja silmiä, joiden katse parasta aikaa tutkaili hänen kasvojaan, ja hän antoi nuoremman vetää hänet lähemmäs itseään. Mikä tarkoitti sitä, että hänen yllättäen melkoisen suureksikin kasvanut stondiksensa painautui toisen nahkahousuja vasten - eipä se enää salaisuus muutenkaan tainnut olla, kyllä nuorempi oli jo hetkeä aikaisemmin huomannut hänen tilansa.

Vaaleahiuksista ei haitannut lainkaan sekään seikka, että hän oli tosiaan Tsuzukua hivenen lyhyempi. Pian hän tunsi toisen huulet omiaan vasten ja Ruki sai huomata vartalonsa käyttäytyvän jälleen samalla tavalla puutteessa olevan teini-ikäisen vastaavan kanssa.
Vaaleanharmailla piilolinsseillä päällystetyt silmät tuijottivat toisen kasvoja, jotka olivat siinä muutaman sentin päässä hänen omistaan - miten ihmeessä tilanne oli muuttunut tällaiseksi? - ja kun hän tunsi Tsuzukun kielen koskettavan hänen alahuultaan, pieni tyytyväinen huokaus pääsi karkamaan hänen raotettujen huultensa välistä.
Tuo kieli oli muutenkin se suurin syypää koko tähän tilanteeseen - ei sillä etteikö Tsuzukun ulkonäkö olisi muutenkin miellyttänyt hänen silmäänsä, mutta nuoremman kieli vain oli kaikessa erikoisuudessaan jotain niin eksoottisen kiihottavaa.

Ruki oli jo jossain syvällä mielensä sopukoissa hyväksynyt tilanteen ja sen, että tämä tulisi nyt tapahtumaan. Ei hänellä ollut tarpeeksi itsehillintää tehdä mitään estääkseen tilanteen etenemistä - ja oh god, miksi ihmeessä hän olisi halunnut estääkään?
Vanhempi painoi huulensa astetta vaativammin nuoremman huulille, antaen kielensä livahtaa kohtaamaan tuon Tsuzukun kielen. Hänen kätensä olivat hakeutuneet nuoremman lantiolle ja hän painoikin itseään lähemmäs nuoremman vartaloa.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tell me a story about yourself. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  redumu lähetetty Ke Heinä 24, 2013 1:54 pm

Tsuzuku ei voinut olla hymyilemättä, kun tunsi toisen kovettuneen etumuksen omaansa vasten ja työnsi lantiotaan hitaasti eteenpäin. Toinen oli jollain hämärällä tavalla suloinen, kun kiihottui niin pienestä, vaikka ei tiennytkään, mitä kaikkia mielikuvia toinen oli käynyt läpi omassa pienessä mielessään. Siitä hän kyllä oli todella utelias, mutta toinen ei välttämättä ruvennut nyt juuri kertomaan, mitä oli miettinyt. Mies vain käytti kätensä avaamassa bleiserin napin ja kietoi kätensä toisen selän taakse sitten, kuljettaen sormensa toisen pakaralle hetken päästä, puristaen kevyesti.

Miehen huulilla koreili se tyytyväisyyttä kuvaava hymy edelleen, kunnes vanhempi painoi huulensa vaativasti nuoremman huulille, eikä kestänyt kauaa, kun toisen kielikin löysi tiensä hänen suuhun. Tsuzuku ei kuitenkaan lähtenyt estelemään mitään vaan vei oman kielensä leikkimään toisen kielen kanssa, samalla kun tunsi toisen vartalon painautuvan yhä tiukemmin hänen vartaloa vasten. Tummahiuksinen nuorukainen ujutti vapaan kätensä heidän väliin ja lähti napittamaan toisen paitaa hitaasti auki, suoristaen hieman selkäänsä.
avatar
redumu

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 23.07.2013
Ikä : 23
Paikkakunta : Ravijoki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tell me a story about yourself. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ke Heinä 24, 2013 2:13 pm

Takanori "Ruki" Matsumoto

Oi kyllä, tilanne oli yhdessä hetkessä muuttunut juurikin yhdeksi Rukin mielessä pyörineistä fantasioista ja jos tämä olikin jotain erittäin todentuntuista ja nautinnollista unta, ei hän halunnut vähään aikaan herätä. Jos joku tulisi herättämään, niin hän varmaan joutuisi päästämään sen raukan päiviltään.
Ruki huomasi vartalonsa värähtävän miellyttävän tuntuisesti, kun hän tunsi sen kielen omaa kieltään vasten. Oh dear Lord, miten se saattoikin tuntua niin hyvältä? Tai sitten Ruki todellakin oli vain ihan saatananmoisessa puutteessa, mikä saattoi kyllä olla aika lähellä totuutta.

Vaaleahiuksinen ei estellyt millään tapaa, kun toinen ryhtyi napittamaan kesken suudelman hänen kauluspaitaansa auki. Yhtäkkiä vanhemman mielessä käväisi ohikiitävän hetken ajan, että entä jos putiikin puolelle tulisi asiakkaita? Pitkään hän ei tosin ehtinyt mietteidensä kanssa vellomaan, koska hänen keskittymiskykynsä tuntui olevan täysin Tsuzukussa.
Ei liikkeeseen ketään tulisi, eihän koulutkaan olleet vielä loppuneet - Tsuzukunkin olisi kai pitänyt olla vielä koulussa, mutta eipä Rukia sillä hetkellä kiinnostanut lainkaan miksei toinen ollut siellä. Hyvä näin.

Tuntui hyvältä painaa omaa lantiotaan vasten toisen omaa ja pian hän pääsisi paidastaankin eroon. Sormusten peittämät sormet ryhtyivät nyhtämään ehkä hivenen kärsimättömin liikkein nuoremman bleiseriä ja sen alla olevaa verkkopaitaa. Nuoremman toisen käden sormet olivat ajautuneet hänen takapuolelleen, mikä ei haitannut Rukia lainkaan - päinvastoin.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tell me a story about yourself. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  redumu lähetetty Ke Heinä 24, 2013 11:21 pm

Tsuzukulla ei kestänyt kauaa avata toisen kauluspaita ja riisui sen nopeasti toisen päältä pois, joka löysi lyhyen ilmalennon jälkeen tiensä lattialle. Mies kietoi kätensä toisan ympärille ja nosti nuoremman lähellä olevalle pöydälle nopeasti, asettuen toisen jalkjen väliin. Hetken päästä nuoremman huulet laskeutuivat Rukin leuan kautta kaulalle, samalla kun sormet löysivät tiensä avaamaan toisen housuja.

Ruki ei ollut ainoa, joka ei jaksanut välittää siitä, vaikka liikkeen puolelle tulisi joku vierailemaan, mikä oli melko epätodennäköistä, vaikka pieni mahdollisuus kuitenkin oli. Tsuzuku ei kuitenkaan jaksanut paskaakaan välittää siitä, että joku saattaisi tulla. Itseasiassa paljastumisen vaara oli melko kiihottavaa, eikä hän hävennyt lainkaan sitäkään ajatusta. Hän havahtui ajatuksistaan, kun toinen lähti nyhtämään hänen vaatteita pois ja Tsuzuku vetäytyi irti, katsoen Rukia sitten, hymyillen hiukan. Hän riisui sitten bleiserinsä, sekä sauoraan perään verkkopaitansa pois.

Rehellisesti sanottuna se ei ollut Tsuzukulle ensimmäinen kerta, kun hän päätyi puolitutun kanssa sänkyyn ja no viime kerralla henkilö oli ollut täysin tuntematon. Se kerta oli ollut hieman hämmentävä, joten mielummin hän päätyi harrastamaan seksiä jonkun tutun kanssa, kuten Rukin, joka oli enemmän kuin sopiva tapaus hänelle. Tänään oli ollut vain mahdotonta estää seksuaalista jännitystä, joka oli heti alusta päässyt valloilleen.
avatar
redumu

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 23.07.2013
Ikä : 23
Paikkakunta : Ravijoki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tell me a story about yourself. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty To Heinä 25, 2013 6:46 am

Takanori "Ruki" Matsumoto

Tuntui vapauttavalta päästä eroon hiostavasta kauluspaidasta, vaikkei paidan materiaali nyt  niin hiostavaa ollutkaan - huoneen lämpötila vain oli kohonnut muutamassa hetkessä vähän turhankin korkeaksi, että vaatteet tuntuivat ihan turhilta ja yliarvostetuilta. Mitä  nopeammin niistä päästäisiin eroon, niin sen parempi.
Ilmeisesti nuorempikin kaipasi vähän vauhtia tähän touhuun, sillä pidempi nuorukainen nosti hänet nopealla liikkeellä lähellä olevalle pöydälle, asettuen itse hänen jalkojensa väliin - Rukilla ei ollut tilanteeseen mitään vastaanväittämistä.
Tsuzukun kieli sai aikaiseksi mukavia väristyksiä Rukin vartalolla, kun hän tunsi nuoremman huulten matkaavan hänen leukansa kautta kaulalle ja tuon sormet löysivät tiensä hänen housujensa etumukselle. Juuri sinne missä niitä kaivattiin kaikista eniten.

Vaaleahiuksisen nuorukaisen hengitys oli muuttunut astetta raskaammaksi ja hänen lantionseutunsa kaipasi vähän enemmän huomiota osakseen. Hän nosti itseään hieman siinä pöydän reunalla, jotta Tsuzuku sai nyhdettyä tummat farkut pois hänen jaloistaan.
Kiristävistä farkuista eroon pääseminen tuntui hyvältä ja hänen stondiksensa suorastaan nytkähti kihelmöiden, kun  vanhemman nuorukaisen mieleen oli noussut mielikuva siitä, miltä toisen kieli tuntuisi hänen varrellaan. Hän niin aikoisi ottaa siitä selvää.
Hän puraisi hieman alahuultaan ja sormuksin koristellut sormet vaelsivat lantiolta ylöspäin toisen paljasta ylävartaloa pitkin, sormet leikittelivät matkalla hivenen kovettuneilla nänneillä, josta toinen käsi lähti jatkamaan matkaansa toisen niskan taakse.

Ruki veti nuoremman kiihkeään ja ennen kaikkea kosteaan suudelmaan, sormet leikittelivät niskahiuksilla ja jonka jälkeen hän lähti vilhjailevin liikkein ohjastamaan tuon päätä ja suuta ja ennen kaikkea sitä kieltä sinne minne hän tahtoi sen kaikista eniten sillä hetkellä.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tell me a story about yourself. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  redumu lähetetty To Heinä 25, 2013 9:04 am

Tsuzuku hymyili, kun toinen avusti häntä housujen riisumisessa ja hän nyhti toisen tummat farkut pois, valuttaen ne toisen jaloista kokonaan pois, antaen tippua lattialle. Toisen kosketukset saivat kevyet kylmät väreet kulkemaan hänen selkäänsä pitki ja hän värähtikin pienesti. Hänen nahkahousunsa kiristivät kyllä niin paljon, että alkoi tuntua jo todella epämiellyttävältä, mutta hän ei avannut suutaan siitä. Oli hänellä sentään omatkin kädet, että jos tulisi niin epämukava olo, ettei sietäisi sitä enää niin voisi itse avata housunsa.

Mies vastasi kosteaan suudelmaan, joka kävi hänen huulille. Tsuzuku naurahti pienesti ja vastasi samalla mitalla suudelmaan takaisin ja kietoi kätensä toisen selän taakse, vetäen nuorempaa lähemmäs. Pian hän lähti toisen vihjailujen takia kulkeutumaan alemmas ja painoi huulensa toisen kaulalle, näykkien ja suudellen hellästi. Kieli kävi välillä vain nopeasti koskettamassa toisen ihoa, kun Tsuzuku jätti kostean vanan toisen kaulalta, aina rintakehälle. Nuorempi ei voinut vastustaa kiusausta, että kävi kielensä kanssa leikkimässä toisen nännien luona, ennenkuin jatkoi matkaansa jälleen alaspäin.
Samaan aikaan, kun Tsuzuku liikkui suunsa kanssa alemmas toisen kehoa myöten, hänen sormensa löysivät tiensä Rukin boksereiden kuminauhalle ja lähtivät hitaasti vetämään niitä alemmas etupuolelta. Jääköön vielä jalkaan jos toinen ei kohottaisi lantiotaan, mutta muna tulisi esille - nyt!

Tsuzuku ei ollut mikään, joka jäisi kauheasti vitkastelemaan ja pitkittäisi esileikkejä laukeamispisteeseen saakka, joten hänen sormensa kietoutuivat Rukin erektion ympärille, vielä kun hänen huulensa oli matkalla. Nuorempi hieraisi hellästi peukalollaan terskan päätä ja näykkäsi hieman lujempaa Rukin vatsaa, kun vei vapaan kätensä työntämään toisen yläkroppaa hieman takakenoon. Päivästä olikin tullut parempi kuin hän oli ajatellut.
avatar
redumu

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 23.07.2013
Ikä : 23
Paikkakunta : Ravijoki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tell me a story about yourself. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty La Syys 21, 2013 2:33 am

// No vihdoinkin sain vastattua tähän! Sorryyy~ <3 :''D //

Takanori "Ruki" Matsumoto

Rukin ei tarvinnut mittiä kahta kertaa kohottaako lantiota vai ei, kun Tsuzukun sormet ryhtyivät nykimään hänen boksereitaan alaspäin etupuolelta käsin; tottakai hän kohotti lantiotaan ja antoi toisen kiskoa bokserit pois siitä tieltä, hidastamasta heidän toimintaansa.
Vaikka nuori mies oli täysin tietoinen siitä, että senhetkinen kellonaika ei ollut erityisen asiakaspainotteinen, niin jossain takaraivon perukoilla kyti koko ajan ajatus kiinnijäämisestä, mikä käytännössä kaksinkertaisti hänen kiihottumisensa - kiinnijäämisen pelko aiheutti aina ylimääräistä jännitystä, ja jos he oikeasti jäisivätkin kiinni, niin Ruki saisi kyllä hyvästellä työpaikkansa.
Sillä hetkellä se ei tuntunut tärkeältä, vaan pikemminkin kaukaiselta sivuseikalta.

Ruki luokitteli itsensä noin niin kuin yleisesti ihan toiminnan mieheksi, vaikka oli tietysti joitakin hetkiä, jolloin pieni hidastelu ja perinpohjaiset esileikit kuuluivat asiaan, niin tämä ei todellakaan ollut yksi niistä hetkistä.
Tämä hetki oli pelkkää kiihkoa ja perustui täysin seksille, mistä syystä minkäänsortin esileikeille ei ollut tilaa.
Niinpä vaaleahiuksinen mies oli hyvin tyytyväinen, kun nuoremman sormet kietoutuivat hänen huomiota kaipaavalle erektiolleen jo ennen kuin tämän kieli ja huulet ehtivät sinne asti.
Hän ei pistänyt vastaan, kun toisen vapaa käsi työnsi hänen ylävartaloaan takakenoon - itse asiassa hän nojautui avuliaasti ihan itse vielä enemmän taaksepäin, nojautuen kyynärvarsiensa varaan siihen pöydälle. Asento mahdollisti sen, että hän pystyi nyt kohottamaan lantiotaan lähemmäs Tsuzukua; lähemmäs nuoremman kosketusta ja pian perille pääsevää kieltä.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tell me a story about yourself. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  redumu lähetetty Su Syys 22, 2013 9:21 am

Tsuzukulta oli turha toivoa minkänlaista ajatusta sille, että olisi huolestunut kiinni jäämisestä. Hän keskittyi siihen, mitä oli tekemässä ja vain siihen. Hän kuljetti hitaasti toisen käden sormia pitkin Rukin rintakehää, kun toinen hieroi vanhemman erektiota. Huulet kiusoittelivat ihoa, kun kulkivat hitaasti, mutta varmasti alaspäin. Varmasti vain silloin hän tahtoi hidastella. Tsuzukulla oli sen verran hyvä alastomuusgeeni, että tahtoi mielellään vaatteet nopeasti pois ja sitten oliin ongelma, että hän saattoi jäädä hyväilemään pitkäksikin aikaa ihoa. Ehkä siinä oli jotain fetissin vikaa. Tsuzuku antoi kielensä kulkea vaaleahiuksisen pehmeällä iholla hetken, ennenkuin jatkoi jälleen matkaa alaspäin.

Pieni venytetty hetki kesti ennenkuin röyhkeä nuorimies antoi toisen tuntea kielensä erektiolla, joka varmasti kaipasi huomiota. Tsuzuku kuljetti kieltään kiusoitellen pitkin erektion ihoa, samalla kun sormet kohosivat hieromaan vanhemman änniä hellästi, nipistäen perään kevyesti. Tsuzuku vei suosiolla käden, joka oli ennen kieltä hyväillyt toisen erektiota omille housuilleen ja avasi niitä, henkäisten hiljaa helpotuksesta. Kun hän oli saanut pienen helpotukseen kireyteen omalla etumuksella, hän saattoi keskittyä paremmin Rukin tyydyttämiseen. Nuoremman huulet laskeutuivat hyväilemään vaaleahiuksisen erektion ihoa, kielen käydessä välissä huulten välissä antamassa osakseen huomiota, ennenkuin Tsuzuku otti Rukin kokonaan suuhunsa.
avatar
redumu

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 23.07.2013
Ikä : 23
Paikkakunta : Ravijoki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tell me a story about yourself. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa