Tsuzuku Inoue

Siirry alas

Tsuzuku Inoue

Viesti  redumu lähetetty Ti Heinä 23, 2013 11:13 pmNimi: Tsuzuku Inoue
Syntymäpäivä / Ikä: 15.12.1994 / 20
Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntautuminen: Bi

Koulu: Sakurako University of Fine Arts and Music
Tiedekunta: Taiteiden osasto
Työpaikka: Viikonloppuisin ja joskus iltaisin ramenbaari Shibuyassa
Asunto: Kaksio Shibuyassa.

Perhesuhteet:  
Tsuzuku on rahakkaan perheen kuopus ja samalla musta lammas. Hänen perheeseensä kuuluu isä, äiti, sekä isosisko, perheen hyvä lapsi, josta vanhemmat ovat ylpeitä. Tsuzukun välit vanhempiin eivät ole mitkään parhaimmat, koska hän keksii aina jotain typerää ja joutuu ongelmiin, joten perheen isä on joutunut joka kerta, kun ongelmia on tullut puhuttelemaan poikaansa.

Tsuzukun äiti tavallaan säälii poikaansa ja pelkää hänen puolesta, koska luulee, että poika ei pärjää yksinään suuressa maailmassa, koska aina suusta lentää jotain typerää. Silti äiti yrittää aina olla tukeva ja ymmärtäväinen poikaansa kohtaan, vaikka ei läheskään aina ymmärrä.

Isosisko on aina ollut suuri ongelma Tsuzukulle, koska esikoisena hänellä on ollut oikeus nälviä nuorempaa veljeään. Tsuzukun sisko on kaikinpuolin "parempi". Parempi koulussa, parempi käytökseltään, paremmat kaverit, paremman näköinen. Kaikinpuolin ns. parempi lapsi kuin Tsuzuku.Luonne:

Tsuzuku ei ole niin hankala luonteeltaan, kuin hänen perheensä antaa ymmärtää vaan hän on oikeastaan oman elämän ilon ja hieman oudon huumorintajun omaava nuori mies. Hän ei ole vain sellainen ihminen, joka tahtoisi elää loistokasta seurapiirielämää, mitä perheensä elää, vaan Tsuzuku on enemmänkin taiteellinen ihminen ja tahtoo elää sillä tavalla. Ulkona muotista ja käyttäytymis-, sekä ulkonäkönormeista. Hän ei ole mikään maailman kohteliain ihminen, mutta ei hän halveksi ketään ilman syytä. Hän pitää niistä ihmisistä kenestä nyt sattuu pitämään ja ei pidä niistä, jotka ei hänen mielestään ole lainkaan mielyttäviä. Sitten on ihmisiä, jotka ovat siltä väliltä.

Tsuzukun mieli saattaa omalla tavallaan olla myös synkkä ja negatiivinen, usein epäilty masennukseksi, mutta testeissä epäilyt on todettu vääriksi. Pienen epävarmuuden ja negatiivisten ajatusten takia saattaa tulla myös pieniä kiukunpuuskia, jolloin tavaroilla on tapansa ottaa hieman osumaa Tsuzukulta, mutta mies osaa rauhoitella itsensä melko taitavasti, joten useimmiten vahinkoa ei kerkeä käymään kellekään tai millekään.

Tsuzukun huumorintaju on hieman omaa laatuaan, vaikka niin meillä kaikilla muillakin on. Hän saattaa nauraa asioille, joille muut eivät yleensä nauraisi, eli Tsuzuku on niitä ihmisiä, jotka nauravat väärissäkin tilanteissa. Kuitenkin hän osaa sen verran käytöstapoja, että tietää milloin ei todellakaan kuulu nauraa ja pitää silloin suunsa kiltisti kiinni.

Ystävien seurassa Tsuzuku on puhelias ja kykenee jopa hymyilemään normaalisti. Hänelle ei kuitenkaan ole seura pakollinen vaan mies viihtyy aivan hyvin yksinkin, kunhan hänellä on kynää ja paperia, joille saattaa piirtää tai kirjoittaa sanoituksia uusia lauluja varten.

Tsuzuku omaa vahvat mielipiteet ja pitää niistä lujasti kiinni, mutta ei koskaan osoita epäkunnioitusta muiden mielipiteitä kohtaan vaan hyväksyy kaikkien mielipiteet ominaan, vaikka joskus saattaakin aiheuttaa sanaharkkaa sillä, että haluaisi olla oikeassa omien mielipiteidensä kanssa. Hän esimerkiksi rakastaa suuresti tatuointeja ja omistaa niitä kehollaan jo useampia nuoresta kehosta huolimatta. Hän pitää myöskin kehon muokkaamisesta, sekä lävistyksistä, eikä pistä pahakseen miten joku on saattanut kehonsa "pilata". Hän myös katsoo tupakan polton hyväksyttävänä ja polttaakin itse melko paljon, vaikka sattuukin olemaan laulaja.Kuvissa esiintyy Mejibrayn laulaja Tsuzuku.

Ulkonäkö:
Tsuzukun strategiset mitat ovat 168cm/55kg, eli hän on suunnilleen sen kokoinen kuin japanilaiset miehet keskimäärin ovat. Hänellä on myös tummat hiukset vaalentanut hiuksensa, jotka ovat juuresta mustat, sekä tummat silmät, kuitenkin käyttää sinisiä piilolinssejä lähes päivittäin, joten joiltakin saattaa jäädä silmien oikea väri pistämättä merkille, joka tuskin on kuitenkaan yllätys kenellekään, kun lähes kaikki aasiasta ovat. Tsuzukun hiukset ylttävät olkapäille asti, josta sitten joinakin päivinä saattaa lähteä vielä lisäykset pidemmälle, mutta näitä mies käyttää nykypäivänä harvoin.

Kuten kehonmuokkaukset, tatuoinnit, sekä lävistykset oli jo aikaisemmin mainittu, niin niitä löytyy myös Tsuzukulta nuoresta iästä huolimatta. Jos aloitetaan kehonmuokkauksista niin siihen kuuluu halkaistu kieli, sekä rintakehään upotettu hevosenkenkälävistyskoru. Tatuointeja mieheltä löytyy ympäri kehoa melkeinpä ; kaulasta, molempien rintalihasten päältä, vatsasta, sormista, sekä hauisten päältä. Lävistyksinä toimivat riittävät korvakorut, kulmakoru ja nenäkoru, sekä molemmissa nänneissä nännikorut. Kaikki nämä hieman poikkeavat yksityiskohdat tukevat hyvin miehen jo valmiiksi hyvin treenattua kehoa.

Nykypäivinä Tsuzuku meikkaa paljon kevyemmin kuin yleensä, mutta hyvinä päivinä siihen saattaa sisältyä voimakkaat rajaukset, sekä tekoripset, mutta tavallisena koulupäivänä hän heittää melko harmaapainoitteiset, mutta riittävän neutraalit meikit naamaan ja pärjää niillä aivan hyvin.

Pukeutuminen Tsuzukulla on rockahtava henkinen, mutta sekin taas saattaa pomppia laidasta laitaan. Joskus löytyy miehen päältä verkkopaita, sekä nahkahousut, kun taas toisena päivänä aivan normaalit harmaat revityt farkut, sekä musta v-kaula-aukkoinen pitkähihainen. Tyyliin lukeutuu myös usein huiveja, sekä hattuja.Muuta huomioitavaa!
-Jäänyt luokalle yläasteen 7.luokalla, sen takia on vuotta nuorempien kanssa.
-Piirtää, laulaa, sanoittaaVideot:[/bIhmissuhteet:

Pelit:

Tell me a story about yourself. [K-18] [Kesken]
26.7.2013
w/ Ruki & Maya

Tsuzuku lintsaamassa koulusta viimeisenä koulupäivänä ennen kesälomaa ja päätyy FEEL THE BEATiin hakemaan tilaamansa levyä. Ruki onkin töissä ja kaksikko päätyy hetken jutustelun jälkeen kiihkeisiin tunnelmiin liikkeen takahuoneeseen.

"It's not called being drunk - it's called enjoying life!" [Kesken]
7.9.2013
w/ Hati & sienis

Tsuzuku päättänyt lähteä ostamaan kaljaa itselleen ja törmääkin Hatiin, joka kiukuttelee puistossa itsekseen. Tsuzuku päättääkin pyytää kämppistä mukaan ryyppyreissulleen. Miten siinä käykään?
avatar
redumu

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 23.07.2013
Ikä : 23
Paikkakunta : Ravijoki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa