Tsuzuku Inoue

Siirry alas

Tsuzuku Inoue

Viesti  redumu lähetetty Ti Heinä 23, 2013 12:47 pm

Nimimerkki : redumu
Ikä : 18
Pelikokemus : Lähemmäs 6-8vuotta

Pelinäyte :

Jotenkin tummahiuksinen mies oli löytänyt jälleen kerran tiensä asuntolan katolle, missä hän saattoi rauhassa syventyä omiin mietteihinsä ja kenties polttaa askillisen tupakkaa siinä samalla. Tsuzukuna tunnettu mies oli huono pitämään kiini säännöistä ja vaikka jonkinlainen nukkumaanmenoaika oli mennyt jo, oli hän edelleen valveilla eikä edes omassa sängyssään vaan ulkona päällään löysä adidaksen verryttelypuku. Hän oli käynyt suihkussa ja peseytynyt, joten hän ei ollut mitenkään parhaimmannäköinen, mutta se ei haitannut ketään, koska ketään ei ollut paikalla. Varmasti useat asuntolassa asuvat ihmiset olivat nähneet hänet ilman meikkiä tai pelkkä pyyhe päällä, joten varmasti jokainen tiesi minkälainen Tsuzuku oli kaiken sen meikin ja pienen kovis kuvan alla oli. Hän oli aivan normaali 18vuotias nuori mies.

Ei kestänyt kauaa, kun nuorella miehellä nousi toinen tupakka huulille ja mattapintaisen zipon liekki kävi sytyttämässä senkin syöpäkääryleen ja Tsuzuku huokaisi raskaasti, antaen katseensa kiertää pihassa, joka oli tyhjillään sillä hetkellä. Hiljaisuus oli rauhoittavaa ja sai Tsuzukun tyhjentämään kaikki viikon stressit pois mielestään.  Kaikki vaatimukset hyvistä arvosanoista, sekä musiikin opettajan pelot hänen äänestään. Tsuzuku ei uskonut täysin tupakan vaikutuksiin keuhkoihin, ei ainakaan vielä. Tulevaisuudessa hän saattoi tulla katumaan sitä, mutta ei nyt. Parhaina vuosinaan hänen ei kuulunut katua lainkaan mitään. Hänen kuului vain elää elämänsä, kuten tahtoi. Kerranhan sitä vain elettiin.

Hahmopyyntö :Nimi : Tsuzuku Inoue
Syntymäpäivä / Ikä : 15.12.1994 / 18
Sukupuoli : Mies
Vuosikurssi : 2. vuosikurssi
Seksuaalinen suuntautuminen : Bi

Perhesuhteet :  Tsuzuku on rahakkaan perheen kuopus ja samalla musta lammas. Hänen perheeseensä kuuluu isä, äiti, sekä isosisko, perheen hyvä lapsi, josta vanhemmat ovat ylpeitä. Tsuzukun välit vanhempiin eivät ole mitkään parhaimmat, koska hän keksii aina jotain typerää ja joutuu ongelmiin, joten perheen isä on joutunut joka kerta, kun ongelmia on tullut puhuttelemaan poikaansa.

Tsuzukun äiti tavallaan säälii poikaansa ja pelkää hänen puolesta, koska luulee, että poika ei pärjää yksinään suuressa maailmassa, koska aina suusta lentää jotain typerää. Silti äiti yrittää aina olla tukeva ja ymmärtäväinen poikaansa kohtaan, vaikka ei läheskään aina ymmärrä.

Isosisko on aina ollut suuri ongelma Tsuzukulle, koska esikoisena hänellä on ollut oikeus nälviä nuorempaa veljeään. Tsuzukun sisko on kaikinpuolin "parempi". Parempi koulussa, parempi käytökseltään, paremmat kaverit, paremman näköinen. Kaikinpuolin ns. parempi lapsi kuin Tsuzuku.

Luonne : Tsuzuku ei ole niin hankala luonteeltaan, kuin hänen perheensä antaa ymmärtää vaan hän on oikeastaan oman elämän ilon ja hieman oudon huumorintajun omaava nuori mies. Hän ei ole vain sellainen ihminen, joka tahtoisi elää loistokasta seurapiirielämää, mitä perheensä elää, vaan Tsuzuku on enemmänkin taiteellinen ihminen ja tahtoo elää sillä tavalla. Ulkona muotista ja käyttäytymis-, sekä ulkonäkönormeista. Hän ei ole mikään maailman kohteliain ihminen, mutta ei hän halveksi ketään ilman syytä. Hän pitää niistä ihmisistä kenestä nyt sattuu pitämään ja ei pidä niistä, jotka ei hänen mielestään ole lainkaan mielyttäviä. Sitten on ihmisiä, jotka ovat siltä väliltä.

Tsuzukun mieli saattaa omalla tavallaan olla myös synkkä ja negatiivinen, usein epäilty masennukseksi, mutta testeissä epäilyt on todettu vääriksi. Pienen epävarmuuden ja negatiivisten ajatusten takia saattaa tulla myös pieniä kiukunpuuskia, jolloin tavaroilla on tapansa ottaa hieman osumaa Tsuzukulta, mutta mies osaa rauhoitella itsensä melko taitavasti, joten useimmiten vahinkoa ei kerkeä käymään kellekään tai millekään.

Tsuzukun huumorintaju on hieman omaa laatuaan, vaikka niin meillä kaikilla muillakin on. Hän saattaa nauraa asioille, joille muut eivät yleensä nauraisi, eli Tsuzuku on niitä ihmisiä, jotka nauravat väärissäkin tilanteissa. Kuitenkin hän osaa sen verran käytöstapoja, että tietää milloin ei todellakaan kuulu nauraa ja pitää silloin suunsa kiltisti kiinni.

Ystävien seurassa Tsuzuku on puhelias ja kykenee jopa hymyilemään normaalisti. Hänelle ei kuitenkaan ole seura pakollinen vaan mies viihtyy aivan hyvin yksinkin, kunhan hänellä on kynää ja paperia, joille saattaa piirtää tai kirjoittaa sanoituksia uusia lauluja varten.

Tsuzuku omaa vahvat mielipiteet ja pitää niistä lujasti kiinni, mutta ei koskaan osoita epäkunnioitusta muiden mielipiteitä kohtaan vaan hyväksyy kaikkien mielipiteet ominaan, vaikka joskus saattaakin aiheuttaa sanaharkkaa sillä, että haluaisi olla oikeassa omien mielipiteidensä kanssa. Hän esimerkiksi rakastaa suuresti tatuointeja ja omistaa niitä kehollaan jo useampia nuoresta kehosta huolimatta. Hän pitää myöskin kehon muokkaamisesta, sekä lävistyksistä, eikä pistä pahakseen miten joku on saattanut kehonsa "pilata". Hän myös katsoo tupakan polton hyväksyttävänä ja polttaakin itse melko paljon, vaikka sattuukin olemaan laulaja.Kuvissa esiintyy Mejibrayn laulaja Tsuzuku.

Ulkonäkö :
Tsuzukun strategiset mitat ovat 168cm/55kg, eli hän on sen kokoinen kuin japanilaiset miehet keskimäärin ovat. Hänellä on myös tummat hiukset, sekä tummat silmät, kuitenkin käyttää sinisiä piilolinssejä lähes päivittäin, joten joiltakin saattaa jäädä silmien oikea väri pistämättä merkille, joka tuskin on kuitenkaan yllätys kenellekään, kun lähes kaikki aasiasta ovat. Tsuzukun hiukset ylttävät olkapäille asti, josta sitten joinakin päivinä saattaa lähteä vielä lisäykset pidemmälle, mutta näitä mies käyttää nykypäivänä harvoin.

Kuten kehonmuokkaukset, tatuoinnit, sekä lävistykset oli jo aikaisemmin mainittu, niin niitä löytyy myös Tsuzukulta nuoresta iästä huolimatta. Jos aloitetaan kehonmuokkauksista niin siihen kuuluu halkaistu kieli, sekä rintakehään upotettu hevosenkenkälävistyskoru. Tatuointeja mieheltä löytyy ympäri kehoa melkeinpä ; kaulasta, molempien rintalihasten päältä, vatsasta, sormista, sekä hauisten päältä. Lävistyksinä toimivat riittävät korvakorut, kulmakoru ja nenäkoru. Kaikki nämä hieman poikkeavat yksityiskohdat tukevat hyvin miehen jo valmiiksi hyvin treenattua kehoa.

Nykypäivinä Tsuzuku meikkaa paljon kevyemmin kuin yleensä, mutta hyvinä päivinä siihen saattaa sisältyä voimakkaat rajaukset, sekä tekoripset, mutta tavallisena koulupäivänä hän heittää melko harmaapainoitteiset, mutta riittävän neutraalit meikit naamaan ja pärjää niillä aivan hyvin.

Pukeutuminen Tsuzukulla on hieman rokahtava henkinen, mutta sekin taas saattaa pomppia laidasta laitaan. Joskus löytyy miehen päältä verkkopaita, sekä nahkahousut, kun taas toisena päivänä aivan normaalit harmaat revityt farkut, sekä musta v-kaula-aukkoinen pitkähihainen. Tyyliin lukeutuu myös usein huiveja, sekä hattuja.

Muuta:
Harrastukset : Piirtäminen, laulaminen, sanoittaminen.
Valinnaiset : Musiikki, kuvaamataito, tietotekniikka, kemia

Videot:

Esimerkki Tsuzukun lauluäänestä


Esimerkkiä Tsuzukun tyylistä/käytöksestä

// HUOM! Tsuzuku kuuluu niin nuoreen bändiin, että ei ole tullut vielä ilmi Tsuzukun oikeaa nimeä, joten otin nyt pienen oikeuden omiin käsiin ja kehittelin hänelle sukunimen...

redumu
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tsuzuku Inoue

Viesti  Maya lähetetty Ti Heinä 23, 2013 3:27 pm

Ooh uusi pelaaja! (miksi jaksa joka kerta hämmästyä. :D)

Hahmopyyntö näyttää oikein hienolta ja just siltä miltä pitääkin (ihihihihii se on niin söpö ja kuumis! .....miks mä aina annan ittestäni tällasen kuvan uusille pelaajille. nöyrimmät pahoitteluni XD me ollaan ihan kivoja, vaikka ylläpitäjä onkin vähän tämmönen.)

En itse ainakaan huomannut mitään korjattavaa, että eiköhän tämä ole ihan tälleen hyväksytty! Käy tsekkaamassa Tsuzukun luokka ja huone Ilmoitustaululla olevasta topicista. :)
Sen jälkeen voit rekisteröityä foorumille.

Tervetuloa Seven Daysiin! <3

ps. Taiteilijan vapaudet on sallittuja silloin kun oikeasta nimestä (tms.) ei ole tietoa tai varmuutta. :D

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa