How do I party and.. Oh, hello handsome! [VALMIS]

Siirry alas

How do I party and.. Oh, hello handsome! [VALMIS]

Viesti  Vierailija lähetetty La Kesä 08, 2013 1:31 pm

// Maya and ZEE! COME COME! //

lauantai 15.6.2013 klo 21.35

Maki


”How do we party and bullshiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit”, Maki lauleskeli hiljaa itsekseen, kunnes taas kerran kellahti takapuolelleen kesken laulun. Neiti ei oikein tiennyt mikä häntä oikein juuri sillä hetkellä vaivasi. Jostain syystä maan kamara kutsui useamman kerran sinä iltana – täytyi olla sen ihme litkun syytä jota Prince oli hänelle tarjonnut. Ties mistä kyseinen nuori mies oli nesteen hommannut. Kyllähän hänen olisi täytynyt jo oppia, että e kannattaisi koskaan juoda niistä epäilyttävän näköisistä pulloista joita Prince joskus kantoi mukanaan.
Maki pudisteli hiukan päätään ja auttoi käsillään itsensä takaisin seisomaan ja levitti hiukan käsiään, jotta tasapaino säilyisi. Hetken aikaa pystyssä keinuessaan, nyökkäsi ja jatkoi kävelyä eteenpäin korkeissa koroissaan.

Hetken päästä hän ilmaantuikin takaisin puistoon, jossa oli jonkin verran porukkaa– vaikka aikaisemmin hänen ollessa siellä oli ollut enemmän. Maki katseli ympärilleen, yrittäen löytää tuttuja kasvoja. Hetken pälyillen ympärillensä huokaisi syvään.
”Missä ne”, mutisi itsekseen ja mutristi huuliaan. Eivät kai Prince ja Cream ja muut olleet hylänneet häntä ihan yksikseen? Eivät he kehtaisi! Eihän? Maki pohti ja löi sitten itseään kädellä otsalle. No totta kai he saattaisivat unohtaa hänet tänne. Prince selvästi oli löytänyt mielenkiintoisempaa seuraa ja lähtenyt lätkimään ja Cream kavereineen olivat päättäneet vaihtaa maisemaa. Mutta kadota nyt siinä kymmenessä minuutissa kun Maki kävi hoitamassa yksinään täyttä rakkoaan nurkan takana.. Hetkinen.. Maki otti valkoisen pienen käsilaukkunsa ja kaivoi puhelimensa esille ja vilkaisi kelloa. Hiukan horjahtaen pisti puhelimensa takaisin laukkuunsa ja kirosi hieman. Puhelimessa täytyi olla jotain vikaa, ei hän yli tuntia viettänyt juuri pusikossa.

No, ehkä on aika palata asuntolalle, Maki ajatteli ja otti ensimmäisen askeleensa kohti tulevaa päämääräänsä ja horjahti saman tien hieman, saavuttaen sitten lopulta jonkinlaisen tasapainon. Korot kopisten kävellessä yritti miettiä mitä kautta pääsikään tielle, joka vei koululle suorinta reittiä. Toki hän tiesi missä se oli, mutta.. Jostain syystä suunnistaminen oli juuri vaikeampaa sillä hetkellä. Suoristaen samalla vihreää puoleen reiteen olevaa mekkoaan päätti astua läheiseen pusikkoon, jonka läpi Makin mielestä pääsi juuri hyvin koululle menevälle tielle. Tai sellaiseen johtopäätökseen hän lopulta tuli.
Päästyä pusikon toiseen päähän, hihkaisi helpotuksesta ja otti pari nopeampaa askelta eteenpäin. Epähuomiossaan kuitenkin astui koroillaan huonosti ja horjahti eteenpäin, käsien tarraten saman tien siihen mikä lähinnä oli vastassa.

”Whoou”, Maki huokaisi helpotuksesta ja yritti löytää tasapainon uudelleen, pitäen kuitenkin tiukasti kiinni siitä mikä juuri tällä hetkellä häntä piti pystyssä. Hetkinen.. Maki lopulta tajusi, kun oli kulunut pieni hetki. Mistä hän piti edes kiinni? Maki kohotti katseensa maasta eteensä ja huomasi tuijottavan jonkun rintakehää. Kohotti hitaasti katseensa ylöspäin ja räpytti sitten pitkiä ripsiään saavuttaessaan jonkun kasvot.
”No hei”, Maki aloitti ja otti kasvoilleen mairean hymyn ja heilautti hieman kiharrettuja hiuksiaan.
”Missä sinä olet ollut koko elämäni ajan?” Kysyi sitten, katsellen tuon tukipilarin hyvännäköisiä kasvoja.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: How do I party and.. Oh, hello handsome! [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Ma Kesä 10, 2013 11:26 am

// TÄÄLLÄPÄ OLLAAN ;DD <3 //

Keenan "Zee" Matanawee

"Kai mulla nyt on kaikki mukana..." tummatukkainen nuorukainen vilkuili ympärilleen tyttöjen pukuhuoneessa, ennen kuin hän nakkasi urheilukassin olalleen ja napsautti valot pois, jättäen pimeän pukuhuoneen taakseen. Ovet hän lukitsi kuuliaisesti tapansa mukaisesti, suunnaten sitten askeleensa tutulle reitille hämärtyvään iltaan.
Zeellä oli joskus tapana jäädä koulun jälkeen ihan myöhäiseen iltaan saakka pelailemaan koripalloa joko yksinään tai joskus jonkun muun kanssa - poikien joukkueen kapteenina toimiva Zico oli usein hänen pelikaverinaan. Pelaaminen oli mukavaa ajanvietettä ja ylimääräinen treenaaminen ei ollut koskaan pahitteeksi.
Nyt hän oli tosin jäänyt pelailemaan normaalia pidemmäksi aikaa, mutta innostuessaan Zee ei oikein huomannut ajankulua, eikä se onneksi haitannut ketään - hänellä kun oli muutenkin lupa jäädä koululle iltaisin, kunhan vain muisti lukita paikat. Niitä kerhotoiminnan ja kapteenina olemisen hyviä puolia - omisti omat avaimet pukuhuoneisiin ja liikuntasaliin.

Kesä teki tosiaan tuloaan, eikä yöt olleet enää niin pimeitä. Jäljellä oli vain hämärä, jossa näki liikkua ihan hyvin ilman valaistustakin. Ilma oli lämmin ja kadut olivat ihan suhteellisen rauhallisia - toista olisi sitten, kun hän pääsisi puistolle asti, joka oli paikallisten nuorten ja varsinkin heidän asuntolansa asukkaiden suuresti suosima paikka lauantai-iltojen ratoksi kera vettä väkevämpien juomien.
Zee ei itse kuulunut tähän porukkaan, mutta ei se häntä haitannutkaan - eikä häntä haitannut se muiden juhliminenkaan.

Reippain askelin nuorukainen käveli tuttua tietä kohti puistoa, jonka kautta pääsisi nopeiten asuntolalle. Koulupuku oli saanut vaihtua rennompiin vapaa-ajan vaatteisiin, eli tummiin verkkareihin ja tummaan bändi - t-paitaan, jonka alle hän oli tottakai asetellut binderin niin, että rintakehä näytti ja tuntui hyvinkin litteältä. Jaloissa hänellä oli vihreät tennarit ja treenivaatteet ja koulupuku olivat päätyneet olalla roikkuvaan urheilukassiin.
Musiikki ja humaltuneet äänet kantautuivat nuorukaisen korviin ja pienimuotoinen hymähdys käväisi hänen huulillaan. Kello oli vasta puoli kymmenen ja porukka näytti olevan ihan täydessä vauhdissa.

Zee ei ehtinyt kovinkaan kauas pahimmalta puistoalueelta, jonne suurimmat nuorisorykelmät olivat levittäytyneet, kun hän tajusi saaneensa syliinsä hajuvedeltä tuoksuvan sotkuisen hiuspehkon.
Törmäys ei ollut kova ja Zeellä kuitenkin oli aika hyvä tasapaino, joten hän sai pidettyä sekä itsensä, että tämän sotkuiset hiukset omaavan ilmestyksen pystyssä. Tyttö näytti olevan hyvinkin humalassa, eikä Zeen päätelmät ihan pieleen menneet, kun tyttö lopulta avasi suunsa.

Hän ei niinkään kiinnittänyt mitään huomiota siihen, mitä toinen sanoi - koska humalassa nyt tuli muutenkin puhuttua vähän kaikenlaista - mutta hän antoi kyllä katseensa laskeutua toisen päästä varpaisiin ja takaisin ylös.
Tytön ripsiväri oli hieman levinnyt, sotkuisten hiuksien seassa oli muutama pieni oksa ja puunlehti, vaatteet näyttivät vähän ryppyisiltä siihen malliin, kuin hän olisi kontannut maata pitkin. Mutta silti toinen oli jollain tapaa hyvin kaunis ja Zee tunnisti tämän saman vuosiluokan oppilaaksi, vaikka he eri luokilla olivatkin.
"Ootko sä ihan okei?" hänen oli pakko kysyä, kun hän antoi katseensa vielä uudemman kerran vaeltaa alaspäin, kuin etsien haavoja tai ruhjeita, jotain näkyvää merkkiä jostain.
"Missä sun kaverit on?" Zee jatkoi, vilkaisten itsekin ympärilleen. Nuoria kyllä näkyi, mutta hän ei itsekään tunnistanut tämän tytön kaveriporukkaa mistään suunnasta.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: How do I party and.. Oh, hello handsome! [VALMIS]

Viesti  Vierailija lähetetty Ke Kesä 12, 2013 10:45 pm

Maki


Maki tunnisti komeuden sekä kauneuden sen nähdessään ja vaikka vettä väkevämpi aines oli juuri sillä hetkellä ehkä hiukan sokaissut hänen näkökykyään, pystyi hän silti toteamaan tuon tukipilarin olevan syötävän hyvännäköinen. Ja jotenkin tutun oloinen. Aivan kuin Makin olisi pitänyt tunnistaa toinen. Varmasti hiukan paremmassa tilassa olisi saanut nimenkin toisen kasvoihin yhdistettyä, mutta nyt halusi vain keskittyä tuohon pitempään nuorukaiseen ja siihen, kuinka hyvältä tuo vartalo tuntui hänen omaansa vasten.
”Oonko mä okei?” Maki sanoi toisen esittämän kysymyksen ääneen naurahtaen ja painaen päätään toisen rintaa vasten. Eikö se muka näkynyt päällepäin että hän oli elämänsä kunnossa?
”Oon elämäni kunnossa, varsinkin nyt”, totesi sitten flirttailevaan äänensävyyn ja katseli toisen kasvoja syvästi huokaillen. Kuinka hänelle oli nyt näin hyvä flaksi käynyt, että löysi vielä tällaisen ilmestyksen ennen illan päättymistä?
 
Toisen kysyttäessä hänen kavereistaan, Maki mutristi hiukan huuliaan ja huokaisi dramaattiseen sävyyn, samalla heilauttaen hiukan hiuksiaan taaksepäin – kuin yrittäen saada niitä hiukan siistimmiksi mitä ne juuri sillä hetkellä olivat.
”Missä lie, hylkäsivät mut paremman seuran ilmetessä.. Typerä Prince”, totesi ja hymyili sitten oikein herttaisesti humalaista hymyään toiselle: ”Mutta minä löysin paljon parempaa seuraa.”
Maki oli yleensä ilman alkoholiakin suhteellisen flirtti-persoona, mutta alkoholi veressään hänen iskuyrityksistään tuli kliseisiä sekä kenties jopa liiankin suoria. Ei sillä, että Maki olisi siinä humalatilanteessa niihin kauheasti kiinnittänyt edes huomiota. Hänelle tärkeintä oli silloin tehdä sille toiselle selväksi, että oli kiinnostunut. Ja juuri sillä hetkellä Maki oli enemmänkin kuin kiinnostunut. Toinen oli vain pöllähtänyt siihen hänen eteensä, joten selvästi kohtalo oli suoraan tuonut tämän Makin ulottuville, eli Makin kuului toimia normaaliin tapaansa.
 
 ”Mutta ei puhuta musta, puhutaan susta mieluummin”, Maki liversi toiselle ja kuin huomaamattakaan vei kätensä toisen poskelle ja antoi katseensa sivellä toisen kasvoja. ”Ai ai, syötävän hyvännäköinen. Tykkään”, kertoi sitten kohteliaasti toiselle ja tarttui sitten sen enempiä sanomatta toisen käteen ja yritti pari horjuvaa askelta koulua kohti – tai pikemminkin siihen suuntaan missä kuvitteli koulun olevan.
”Tule tule, saat viettää minulle seuraa”, hymyillen kuiskasi toiselle kuin salaisuuden kertoessaan. Muutaman askeleen yrittäessä taas ottaa eteenpäin, horjahti ja otti tukea toisesta. Neiti kirosi hiukan itsekseen, mutta hymyili sitten taas toiselle.
”Jostain syystä jalkani eivät nyt oikein pelitä.”

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: How do I party and.. Oh, hello handsome! [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Ke Heinä 24, 2013 7:30 am

Keenan "Zee" Matanawee

Hajuvedeltä tuoksuva tyttö näytti olevan ihan kunnossa, ainakin päällisin puolin. Ja kun tyttö jälleen avasi suunsa, oli Zee aivan varma, että tämä oli kunnossa - taikka sitten toisen humalatila oli jo siinä pisteessä, ettei tämä tajunnut itsekään, jos jossain päin kehoa oli joku ruhje tai vamma.
Noh, huomenna viimestään tyttö olisi tietoinen niistäkin.

Zeen ilmekään ei oikeastaan värähtänyt, kun hän tajusi toisen flirttailevan hänelle. Eipä ollut ensimmäinen kerta, mutta nuorukainen ei tosiaan ollut sitä sorttia joka olisi lämmennyt tämän tyylisille iskuyrityksille. Sitä paitsi hän oli varma, että tyttö luuli häntä oikeasti  miehenaluksi, tuskin tämä olisi häntä samalla tavalla yrittänyt iskeä, jos olisi tiennyt Zeen todellisen sukupuolen.
Tai ehkä toinen tiesikin - he kun kävivät samaa koulua, mutta tuskin tyttö tuossa humalatilassa häntä tunnisti.
Hajuvedeltä tuoksuva tyttö oli kyllä ihan kaunis näky sotkuisten hiuksiensa kera - tuossa pienessä sotkuisuudessa oli jotain niin maanläheistä ja aitoutta, mikä kyllä vetosi Zeehen, mutta sitten taas toisen humalaisuus..  no se taas ei saanut häntä lämpenemään lainkaan.

Toisen kiinnostus häntä kohtaan oli suorastaan naurettavan ilmiselvää, eikä se jäänyt  Zeelle epäselväksi - onneksi hän oli oppinut tietyllä tapaa ignooraamaan sellaiset flirtit, joista hän ei ollut itse kiinnostunut. Nuorempana hän olisi mennyt hirveän vaivaantuneeksi ja ehkä nolostunutkin, mutta ne ajat olivat onneksi takanapäin.
Niinpä Zee siis osasi pitää itsensä täysin tyynenä ja hän tarjosi herrasmiesmäisesti auttavan kätensä, kun tyttö meinasi jälleen kerran horjahtaa, kun tämän jalat eivät näyttäneet korkeiden korkojen kera pelittää ihan niin kuin olisi pitänyt.
"Tulepa, niin mä vien sut asuntolalle, ei sua voi yksinkään tänne jättää", nuorukainen sanoi, huokaisten hiljaa itsekseen.
Hän oli aivan liian hyväsydäminen, hän ei pystyisi millään jättämään tyttöä yksin keskelle tietä, kun missään ei näkynyt tämän kavereitakaan. Zee ei voinut millään sietää sellaisia ihmisiä, jotka eivät millään pystyneet taikka osanneet pitää huolta omista kavereistaan - kun kerran oltiin menty porukalla pitämään hauskaa, niin eikö sitten voitu varmistaa, että kaikki kulkivat siinä samassa porukassa?

Zee asetteli urheilukassinsa paremmin olalleen ja hän kohotti itseään lyhyemmän tytön  toisen käsivarren omille harteilleen, vieden toisen kätensä avuliaasti tämän selälle, pitäen tätä pystyssä.
"Koitahan nyt pysyä pystyssä ja kävellä eteenpäin", hän sanoi toiselle ja lähti johdattelemaan tätä asuntoloiden suuntaan.
Kaikkea hänkin joutui hyväsydämisyyden nimissä tekemään.

// awwww XDD //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: How do I party and.. Oh, hello handsome! [VALMIS]

Viesti  Vierailija lähetetty Ke Heinä 24, 2013 11:49 pm

Maki

Se, että oliko toinen mies vai naispuolinen ei oikeastaan ollut Makille mikään tärkeä seikka. Tuolle tytölle se oli oikeastaan aivan sama, riitti vain se, että toinen oli hyvännäköinen. Hyvännäköinen isolla H:lla. Ja toinen oli sitä! Jopa hänen humalaiset silmänsä pystyivät näkemään sen. Ja pienessä humalassakin hän pystyi toteamaan sen, että oli nähnyt toisen koulun käytävillä kulkemassa. Toki hän oli silloin ihastellut hiukan kanssa, mutta jostain syystä hän ei kauheasti ollut kiinnittänyt toiseen huomiota. Loppujen lopuksi he pyörivät suhteellisen eri piireissä.

Hyvännäköisyyden lisäksi toinen osoittautui oikein kohteliaaksi kaveriksi, jota selvin päin Maki olisi ylistänyt maasta taivaaseen normaalisti. Sellaisia kohteliaita ja auttavaisia ihmisiä oli nykyään harvassa – tai pikemminkin kyllä niitä oli, mutta jostain syystä Maki ei usein sellaisiin törmännyt. Johtui kenties hänen luonteestaan?

”Aww, onko pakko?” Sopersi kun toinen puhui jotain asuntolalle menemisestä. Nythän ne juhlat voisi vasta alkaa!
”Ei minua nukuta”, mutisi vielä ja söpösti mutristi huuliaan, mutta ei pannut vastaan kun toinen otti hänen kätensä ja vei sen harteille ja tuon komean nuorukaisen käsi eksyi Makin selälle. Tasapaino tuntui palaavan jotenkin kummallisesti siinä samalla ja Maki huomasi, että maailma tuntui oikeasti hieman pyörivän. Varsinkin kun kävely sujui toisen ansiosta paremmin, niin päässä tuntui vain enemmän pyörivän.
”Kyllä minä pystyssä pysyn”, hihkaisi vielä hiukan hilpeänä ja painautui kuin huomaamatta toista vasten hiukan tiiviimmin. Maki joi suhteellisen usein ja hän saattoi usein käyttäytyä hieman typerästi, mutta hänellä silti usein pysyi tietynlainen itsesuojeluvaisto. Ja juuri tällä hetkellä hän tunsi olonsa turvalliseksi tuon pitemmän nuorukaisen seurassa.

Hetken siinä käveltyä huomasi kävelyn taas vaikeutuvan ja totesi, että nyt ei alkoholilla ollut osuutta asiaan vaan.. Maki älähti hieman ja lopetti saman tien kävelemisen ja kääntyi katsomaan taakseen. Siellä se oli. Yksi yksinäinen kenkä, joka oli päättänyt jäädä jälkeen.
”Hitto”, Maki mutisi ja painoi päänsä epätoivoisena toisen rintaa vasten. Ehkä hän oli enemmän humalassa mitä oli kuvitellut, koska normaalisti kenkä ei olisi lähtenyt jalasta sekä hän olisi huomannut sen jo saman tien. Mutta miten humalassa hän olikaan, niin kenkää ei voinut jättää jälkeen.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: How do I party and.. Oh, hello handsome! [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty To Heinä 25, 2013 1:40 pm

Keenan "Zee" Matanawee

Tummahiuksinen nuorukainen ei ollut oikein vakuuttunut lyhyemmän tytön söpöstä huulten mutristuksesta ja yrityksestä väittää, ettei häntä muka nukuttanut. Niin  varmaan - Zee oli varma, että jahka hän saisi tytön asuntolalle ja omaan huoneeseensa saakka, niin tämä nukahtaisi ihan varmasti.
Zee lähti varovaisin ja suht hitain askelin taluttamaan toista asuntoloiden suuntaan, jonne olisi vielä normaalilla kävelytahdilla noin kymmenisen minuuttia. Tällä tahdilla siinä menisi tuplasti tuo aika. Mutta ei auttanut valittaa, Zee oli sen verran hyväsydäminen, ettei hän kertakaikkiaan voinut toista sinnekään jättää - vaikkei yöt enää olleetkaan kylmiä, niin ei  hän silti halunnut kuvitellakaan toista johonkin ojan pohjalle nukkumaan.

Zee ei ollut mikään lihaskimppu, mutta hän oli kuitenkin yllättävän vahva, kun otti huomioon hänen oikean sukupuolensa - hän jaksoi vaivatta kannatella pitkien treenienkin jälkeen urheilukassiaan ja humalaista tyttöä, joka tuntui roikkuvan hänessä vähän turhankin tiiviisti.
Noh, olihan tuo tehnyt humalaisen kiinnostuksensa varsin selväksi, mutta Zee yritti parhaansa mukaan olla kiinnittämättä siihen huomiota.

He olivat edenneet kaikessa hiljaisuudessa jonkin matkaa, kun tyttö hänen otteessaan yhtäkkiä pysähtyi hetken haparoimisen jälkeen ja pian syykin selvisi. Tämän toinen korkokenkä oli jäänyt jälkeen.
Kuinka tyttö ei ollut huomannut sitä sillä samalla hetkellä, kun se oli pudonnut?
Zee sai ehkä vähän epätoivoiselta kuulostavan ja näyttävän tytön rintakehäänsä vasten. Näytti siltä, että se laskuhumalan mukana tuleva väsymys taisi pikkuhiljaa nostaa päätään, vaikka tyttö oli kovasti väittänyt, ettei häntä nukuttanut.
Zee huokaisi pienesti ja irrotti varovasti otteensa tytöstä.
"Odota hetki siinä, älä liiku", hän sanoi tytölle ja lähti hakemaan tuon matkalle jäänyttä kenkää. Ei se onneksi ollut kaukana, muutaman metrin päässä vain.
Hän nappasi korkokengän käsiinsä ja harppoi takaisin tytön luokse. Zee laski urheilukassin olaltaan siihen viereensä ja hän polvistui siihen tytön eteen.
"Nosta sun jalkaa, niin mä autan tän sulle", hän kehotti itselleen ominaisella avuliaalla sävyllä ja  piti korkokenkää valiima tytön edessä, jotta tämä voisi vain nostaa jalkansa siihen..

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: How do I party and.. Oh, hello handsome! [VALMIS]

Viesti  Vierailija lähetetty To Heinä 25, 2013 11:51 pm

Maki

Tasapainoilu yhdellä korkealla korkokengällä ja paljaalla jalalla ei ollut kauhean helppo tehtävä selvin päin, joten oli ihme kun Maki onnistui pysymään pystyssä kun hänen tukipilarinsa lähti hänen viereltään pois. Jotain hän kuuli siitä, että hänen pitäisi odottaa hetki ja olla liikkumatta, joten sen hän teki. Vaikka välillä joutuikin korjailemaan tasapainoaan käsillään, kun tuo maa tuntui jostain syystä heiluvan jalkojen alla.
Lopulta tuo tummatukkainen nuori komistus tuli takaisin ja vaikka siinä menikin hetki, niin hänen aivonsa onnistuivat lopulta rekisteröimään sen, että mitä juuri nyt sillä hetkellä oli tapahtumassa.

Se oli kuin Tuhkimosta. Tai pikemminkin sellaisesta draama-versiosta. Tämän asian pystyi ainakin Makin humalaiset aivot toteamaan, kun yhtäkkiä tuo komistus oli hänen kenkänsä kanssa polvillaan siinä edessä. Maki räpytteli suuria silmiään ja katsoi vain hetken aikaa hölmistyneen näköisenä toista. Lopulta hymy nousi tytön huulille. Se oli hymy, joka ei ollut humalan aiheuttama, joten se oli ehkä ensimmäistä kertaa tuon toisen seurassa oikea aito hymy.
Lopulta Maki nyökkäsi hieman ja ojensi varovasti jalkansa tuohon kenkään. Hiukan hänen täytyi ottaa tukea tuon toisen olkapäästä, joka oli yllättävän sopivalla korkeudella. Lopulta se kenkä oli sujautettu jalkaan ja tasapaino oli palannut – ainakin hiukan paremmaksi.
”Kiitos,” Maki sanoi, mutta humala tuntui silloin taas palanneen ja horjahti taas hieman. Onnekseen sai otettua tukea tuosta toisesta, joka oli juuri silloin päättänyt nousta ylös. Painoi päänsä tuota rintakehää vasten, tuntien maailman pyörivän silmät kiinni ollessa. Hitto, hän ei ollut pitkään aikaan ollut näin humalassa.

Pian he jatkoivatkin matkaa kohti asuntolaa ja voi vain sanoa, että vaikka Maki pienikokoinen neiti olikin, tuntui hän siinä tilassa varmasti paljon raskaammalta.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: How do I party and.. Oh, hello handsome! [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Pe Heinä 26, 2013 1:13 am

Keenan "Zee"  Matanawee

Matka asuntolalle taittui enemmän tai vähemmän ilman kommelluksia sen kenkäepisodin jälkeen. Loppumatkasta Zee sai käytännössä kannatella tyttöä ihan kunnolla, kun tämä tuntui roikkuvan hänessä koko humalaisella painollaan laskuhumalan iskettyä täydellä teholla päälle.

Asuntolalla oli melko rauhallista, joten nuorukainen sai helposti autettua hajuvedeltä tuoksuvan tytön toiseen kerrokseen ilman ihmetteleviä silmäpareja. Sitten tulikin vastaan seuraava ongelma - missä tytön huone oikein oli? He olivat kyllä samalla vuosiluokalla, mutta ei Zee millään muisanut kaikkien huoneita ulkoa. Sitä paitsi hän oli vähän sellainen haaveilija ja omissa maailmoissaan, ettei hän välttämättä ollut edes kiinnittänyt huomiota, vaikka tytön huone olisikin ollut suht lähellä.
"Hei, missä sun huone on? Ja avain?" hän yritti tiedustella humalaiselta tytöltä, joka nuokkui  häntä vasten ja käytännössä roikkui hänen kaulassaan.
Tältä ei tosin saanut irti yhtäkään järkevää vastausta, kun väsymys oli salakavalasti iskenyt  ja tämä oli lähellä sammumispistettä.
"Mun pitäis saada vietyä sut sun huoneeseen", Zee yritti vielä toistamiseen tiedustella  tytöltä tämän huoneen sijaintia, jotta hän voisi viedä tämän omaan huoneeseensa nukkumaan.

Kun vastauksesta ei saanut mitään selkoa, Zee jäi hetkeksi seisomaan aloilleen ja pieni huokaus pääsi karkaamaan hänen huuliltaan. Rankat koristreenit alkoivat pikkuhiljaa verottaa ja kroppa tuntui väsyneeltä, hän halusi itsekin päästä jo nukkumaan.
Niinpä hän päätyi vaihtoehtoon numero 2 ja hän joutui käytännössä kantamaan vähän turhankin rennoksi valahtaneen tytön kohti omaa huonettaan, joka ei onneksi ollut kaukana.
Huoneen oven avaus tuntui sillä kertaa paljon haastavammalta kuin yleensä, kun urheilukassin lisäksi täytyi kannatella toista ihmistä, mutta jotenkin Zeen onnistui saada tyttö huoneeseensa. Onneksi hänen kämppiksensä oli ilmoittanut menevänsä jonkun kaverinsa luokse yöksi. Säästyttiin niiltäkin selityksiltä.

Urheilukassi päätyi nopeasti lattialle ja Zee nosti hajuvedeltä tuoksuvan tytön prinsessatyylillä syliinsä, kantaen tämän huoneen poikki kohti hänen omaa sänkyä. Hän nappasi korkokengät toisen jaloista, laski ne lattialle ja kaivoi peiton tytön alta ja peitteli tämän sen alle.
Tämän suoritettuaan hän huokaisi syvään ja jäi hetkeksi katomaan toista.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: How do I party and.. Oh, hello handsome! [VALMIS]

Viesti  Vierailija lähetetty Pe Heinä 26, 2013 10:51 am

Maki

Ennen totaalista sammumista havaitsi tai oikeastaan kuuli, että joku taisi kysyä hänen huoneestaan jotakin kummallista. Ikävä kyllä sammumispiste oli siinä pisteessä jo, että suu oli liian turta puhuakseen ja mieli jossain aivan muualla. Oliko se tuo lähellä oleva henkilö joka tuoksui tuolta lievän hien ja jonkun muun… hyvän tuoksuiselta asialta? Siihen tuoksuun ja tuohon läheisyyteen olisi hyvä sammua. Ja niin hän myös sen tekikin.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Jossain aamuyöllä

Jokin kutitti hänen nenäänsä. Maki vapautti kätensä jostain peiton kätköistä ja rapsutti nenäänsä. Suu tuntui todella kuivalta, mutta muuten hänellä oli kohtalaisen hyvä olo. Ellei sitä kamalaa vessahätää otettu huomioon. Nuori neiti venytti käsiään ja haukotteli hieman, kunnes hieman havahtui. Hetkinen. Tyttö ponkaisi istumaan ja puri hiukan huultaan, kun tunsi hieman vihlaisevan kivun ohimollaan. Auts. Päänsärky-krapulaa sitä vähiten kaivattiinkin. Mutta.. Minkä asian hän oli äsken tajunnut? Ai niin, nuo lakanat eivät tosiaankaan olleet hänen. Ja mitä ihmettä loppuillasta oli oikein tapahtunut? Tyttö haroi hiuksiaan hieman ja nosti hieman tuota peittoa päältänsä ja huokaisi sitten hiukan – helpotuksesta. Hänellä oli vaatteet päällään, eli mitään sellaista ei ollut tapahtunut. Mutta missä hän oikein oli?

Maki antoi katseena kiertää huoneessa, kunnes katse eksyi tuohon lattialla futonilla nukkuvaan henkilöön. Toisen kasvot olivat pois hänestä päin, mutta Maki hämärästi silti tunsi tuon lattialla nukkuvan henkilön. Mutta minkä ihmeen takia toinen siinä lattialla nukkui? Tyttö nosti varovasti lattiansa peiton alta siihen lattialle ja nojasi sitten hetken kämmeniinsä, kyynärpäiden ollessa polvien päälläe, katsoen tuota lattialla nukkuvaa komistusta. Hetken ajan hänen teki mieli jo lähestyä toista – toisen kainalo näytti jotenkin kutsuvalta ja jos tuo nuorukainen tuossa lattialla tuoksui vähänkään yhtä hyvälle kuin lakanat joissa hän nukkui.. Maki värähti hieman ja vei kätensä suulleen, hymyillen hieman.

Hetken aikaa hän vain tuijotti toista ja keskittyi jopa pelkästään toisen rauhalliseen hengitykseen. Katsoi kuinka toisen valkoisen miesmäisen topin peittämä rintakehä nousi hitaasti ylös että alas, vuorotellen. Jopa toisen tukka oli luoksensa kutsuva – kuka nyt ei haluaisi sujauttaa kättään läpi tuosta tummasta pehkosta? Varsinkin kun tuo nukkuva nuorukainen oli ilmeisesti raahannut hänet nukkumaan turvalliseen ympäristöön, eikä jättänyt minnekään pusikkoon lojumaan.

Lopulta Maki palasi kuitenkin maanpinnalle ja pudisti hiukan päätään, samalla silmäkulmastaan huomaten omat korkokenkänsä lattialla sängyn vieressä. Jotakin Tuhkimomaista välähti Makin silmissä ja hän pudisti saman tien taas päätään, kaapaten kenkänsä lattialta sormiinsa. Tyttö hivuttautui varovasti ylös ja alkoi hipsiä kohti ulko-ovea, niin hiljaa kuin pystyi, että ei herättäisi toista. Pian hän olikin jo ovella, avaten sen varovasti ja kääntyen sitten vielä tuohon nukkuvaan nuorukaiseen päin. Hymynkare nousi tytön huulille ja hän vapaalla kädellään puhalsi pienen lentosuukon toista kohti ja kuiskasi hiljaa ilmaan kiitoksen sekä lupauksen siitä, että korvaisi toisen teon vielä. Sen tehtyään hipsi käytävälle, sulki oven ja katseli ympärilleen.

Hetkinen? Oliko hän näin lähellä hänen omaa huonetta?! Maki huokaisi hieman. Ilmeisesti hän oli enemmän kuin vähemmän jurrissa aikaisemmin. No, nyt ei ollut aika mennä enää nukkumaan! Oli pakko mennä etsimään käsiin eräs rastapäinen tuittupää, jota myös Princeksi kutsuttiin. Kenen muun kanssa hän jakaisi sen asian, että oli löytänyt uuden mielenkiinnon kohteen!
Paljasvarpaisin Maki alkoi suunnistaa poikien asuntolaa kohti, hypähdellen ja hihitellen muutaman kerran innoissaan.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: How do I party and.. Oh, hello handsome! [VALMIS]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa