Keenan "Zee" Matanawee

Siirry alas

Keenan "Zee" Matanawee

Viesti  Maya lähetetty La Kesä 08, 2013 1:20 pmNimi: Keenan Matanawee
Kutsuma-/lempinimi: Zee
Ikä: 27.10.1994 (19-vuotias)
Sukupuoli: nainen

Sakurako High: opiskellut vuosina 2011-2014.
Luokanvalvojana toimi Miyoun Kan.
Valinnaiset oppiaineet olivat kuvaamataito, tietotekniikka ja fysiikka.
Opiskelujen ohella hän oli myös mukana kerhotoiminnassa (tyttöjen koripallo-joukkue, toimi joukkueen kapteenina kolmen vuoden ajan).
Jatko-opinnot: opiskelee keskiverto yliopistossa, tarkoituksena olisi valmistua personal traineriksi.

Seks. suuntautuminen: lesbo
Siviilisääty: vakavassa parisuhteessa Maki Goton kanssa


p e r h e s u h t e e t

Zeen perheeseen kuuluu äiti ja kolme isoveljeä ja tuo veljien määrä varmaan omalta osaltaan selittää sen, miksi Zeestä itsestäänkin kasvoi niin poikamainen. Hän on aina ollut enemmän tekemisissä poikien kanssa kuin tyttöjen ja Zee onkin pikemminkin perheen neljäs poika, kuin se nuorimmainen tyttölapsi.
Hänellä on erittäin läheiset välit kaikkiin isoveljiinsä ja nämä ovatkin aina kohdelleet Zeetä pikkuveljenä kuin siskona - pientä kiusoittelua on siis olemassa, mutta veljet suhtautuvat nuorimmaiseen kuitenkin melko suojelevaisesti.

Zeen välit tämän äitiin ovat myös hyvin lämpimät ja äiti onkin nuorimmaisestaan hyvin ylpeä, kun hän uskaltaa rohkeasti olla omanlaisensa ja äiti on myös aina kannustanut häntä olemaan välittämättä muiden mielipiteistä. Zeen isä kuoli hänen ollessa vielä nuori, eikä hän muistakaan tästä kovin paljoa.

Zee ei ole puhdas thaimaalainen, vaan hänessä on sen lisäksi äitinsä puolelta brittiläistä ja isänsä puolelta indonesialaista verta.
Thaimaalaisesta taustastaan huolimatta perhe on asunut jo useamman vuoden Japanissa -  he muuttivat kun Zee oli 7-vuotias.l u o n n e

Zee on mukava, hyväntahtoinen ja erittäin vilpitön persoona. Siinä missä hänen ulkonäkönsä on täysin poikamainen ja komea, niin Zeen luonteessa on kuitenkin jäljellä naisellista pehmeyttä ja herkkyyttä, vaikka hän pääasiassa käyttäytyy ja ajattelee kuin pojat.
Zee on pienestä pitäen ollut kiltti ja yllättävän rauhallinen, varsinkin kun ottaa huomioon millaisen veljeskatraan kanssa hän on kasvanut. Hän on aina ollut se sovitteleva persoona, kun muut ovat tapelleet ja riidelleet mitä älyttömimmistä asioista, kuten kenen vuoro on leikkiä milläkin lelulla.
Ja vanhemmaksi kasvettuaan siinä missä muut ovat iltaisin menneet kylille hengailemaan, on Zee mieluummin jäänyt kotiin äitinsä seuraksi tai esimerkiksi säveltämään omia laulujaan pianon säestyksellä.

Zee on se porukan reilu tyyppi, joka on kaikkien kaveri ja tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen, vaikka on tietysti niitäkin, joiden mielestä hänen poikamaisuutensa on hyvä kiusaamisen aihe.
Kaikista edesottamuksistaan huolimatta Zee jaksaa aina hymyillä ja olla kaikille ystävällinen.
Zeehen on helppo tutustua juurikin hänen lämpimän luonteensa vuoksi. Hän on hyvä kuuntelija; Zee kuuntelee mielellään muiden juttuja, olivatpa jutut sitten asiapitoisia tai eivät. Hän myös ilmaisee omat mielipiteensä selvästi, vaikkakaan ei riitaa haastavasti - Zee ei ole riitelevää sorttia ja hänet onkin vaikea suututtaa. Tosin sitten kun se vahinko sattuu, niin jälki on myös sen mukaista.

Poikamaisuudestaan huolimatta Zeessä on se herkempi ja pehmeämpikin puoli. Hän on täydellisen kliseinen herrasmies, juuri sellainen mitä näkee vain elokuvissa - hän availee aina ovet vanhemman sukupolven edustajille ja päästää muutenkin kaikki naispuoliset henkilöt kulkemaan ennen itseään.
Hänen tyylilleen on myös ominaista se, että esimerkiksi ensitreffeillä tyttö täytyy hakea kotiovelta ruusupuskan ja suklaarasian kanssa - myös muut yhtä kliseiset asiat ovat juurikin hänen tyylilleen sopivia.

Zee on kaikessa poikamaisuudessaan hyvin romanttinen ja hellyydestä pitävä ihminen, joka on myös kaikinpuolin miellyttävä persoona, josta saa kyllä maailman parhaan ystävän - kunhan vain viitsii ensin tutustua.
Nuorukainen on myös kaikinpuolin jokaisen äidin unelmavävy, jos varsinaisesta sukupuolesta ei olla liian tarkkoja.Kuvissa: ZEE

u l k o n ä k ö

Zee on ulkonäöltään täysin poika, ei pelkästään poikamainen, vaan hän käy ihan täysin pojasta. Kenelläkään tuskin käy ensitapaamisella edes mielessä, että hän voisikin olla oikeasti tyttö, joten se on aika monelle suuremmanluokan shokki, kun Zee kertookin olevansa sukupuoleltaan nainen.
Zee tulee kyllä toimeen sukupuolensa kanssa, vaikka hän kokeekin itse olevansa enemmän mies kuin nainen. Hänen onnekseen tytön rintakehä on lähes täysin litteä, joten vähän ihoa myötäilevämmätkään paidat eivät kieli naisellisista muodoista - tosin Zeellä on tapana käyttää binderiä, jolla hän saa piiloon ne vähäisetkin muodot rintakehänsä kohdalta.

Zee pukeutuu vapaa-ajallaan poikien ja miesten vaatteisiin - luonnollisestikin - ja yleensä hänen yllään näkee erilaisia kauluspaitojen, t-paitojen, hihattomien, huppareiden, liivien, farkkujen ja collegehousujen yhdistelmiä. Hänen ehdoton lempparinsa on kuitenkin t-paita yhdistettynä mustaan kevyeen nahkatakkiin.
Koulussa Zee käyttää poikien koulupukua, mikä ei tosin hänen ensimmäisenä vuonnaan ollut ihan niin yksinkertaista. Mutta useiden yhteenottojen ja taistelujen jälkeen opettajien ja rehtorin ei auttanut muu kuin hyväksyä se tosiasia, ettei Zee aikonut tyttöjen koulupukua ja siihen kuuluvaa hametta päälleen laittaa. Nykyään tuohon sääntöön suhtaudutaankin vähän rennommin, pääasia on kuitenkin se, että päällä on edes joku koulupuku.

Zeellä on mustat lyhyeksi leikatut hiukset, jotka yleensä sojottavat vähän sinne sun tänne, ja sivuilla pienet pulisongit. Niskasta hiukset ovat selvästi lyhyemmät kuin edestä.
Zee on ruumiinrakenteeltaan hoikka ja urheilullinen, eikä lainkaan tyttömäinen. Pituutta häneltä löytyy 173cm ja painoa vajaat 55 kiloa.
Zeellä on korvissaan useita korvakoruja, sekä kaksi venytystä. Hänellä on myös neljä tatuointia; kolme tähteä vasemman korvansa alapuolella ja molemmissa käsivarsissaan hauislihaksen ympäröivä erityinen tribaalikuvio. Yläselästä löytyy myös tatuointi, joka esittää hänen omaa sukunimeään.m u u t a
- rakastaa koripalloa ja vesilautailua.
- omistaa pomeranian-rotuisen koiran, joka on nimeltään Fifi.
- on horoskoopiltaan skorpioni.
- syö mielellään tikkareita ja kaikenlaisia muitakin karkkeja.
- on soittanut pianoa pienestä pitäen.


HAHMOPALKINNOT:
- Vuoden Reilu Jätkä 2013 (jaettu 1. sija)
- Vuoden Pariskunta 2013 - Zee/Maki (3. sija)


p e l i t

How do I party and.. Oh, hello handsome! [VALMIS] - lauantai-ilta 15.  kesäkuuta 2013
with Maki Goto ~ Destie
Zee lähtee pitkäksi venyneistä koristreeneistä kohti asuntolaa ja matkalla hän törmää humalaiseen ja hajuvedeltä tuoksuvaan Makiin, jonka kavereita ei näy missään. Nuorukainen ei raaski jättää humalaista tyttöä yksinään, joten hän vie tämän nukkumaan huoneeseensa.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa