Bom Park

Siirry alas

Bom Park

Viesti  Maya lähetetty Ma Kesä 03, 2013 5:52 amNimi: Bom Park
Lempinimet: Bom Bom, Bommie, Jenny, CornBom
Ikä: 24.3.1989 (24-vuotias)
Sukupuoli: nainen

Ammatti: klassisen musiikin opettaja Sakurako Highissa, aloitti harjoittelijana vuodenvaihteessa 2011-2012, mutta sai virallisen paikan puolen vuoden jälkeen.
Musiikin valinnaisiin on joka vuodelle sovitettu pieni klassisen musiikin kurssi, eli Bom ei vuoden aikana opeta kuin sen yhden kurssin ajan aina tiettyä luokkaa.
Toimi lukukautena 2014-2015 ensimmäistä kertaa myös luokanvalvojana luokalle 2-C.

Seks. suuntautuminen: pan
Siviilisääty: sinkku

Tilanne nyt:

Kevät 2015

Kuluneen lukuvuoden aikana punatukkaiselle naiselle on herännyt pikkuhiljaa halu hakeutua vielä takaisin opintojen pariin, kun hän kokee vielä olevansa siihen sopivan nuori.
Bomin haave syventää klassisen musiikin opintojaan on kasvanut viime kuukausien aikana ja nainen on mielessään tehnyt päätöksen jättää Sakurako Highin klassisen musiikin opettajan roolin ainakin toistaiseksi taakseen.
Hänen suunnitelmanaan on muuttaa New Yorkiin ja hakeutua sinne opiskelemaan.

Nainen piti asian salassa (mikä on Bomin luonteen tuntien älyttömän hyvä saavutus!) viimeiseen asti opettajakollegoiltaan sekä oppilailtaan, vaikka hän on käynyt asiasta keskustelua koulun rehtorin, Yoshiki-sanin, kanssa jo tammikuusta saakka.
Yoshiki on suhtautunut Bomin päätökseen ymmärtäväisesti ja hän myös sanoi nuorelle naiselle, että tällä olisi koska vain paikka vapaana Sakurako Highissa, mikäli hän päättäisi jossain vaiheessa tulla takaisin.

Viimeisellä viikolla ennen lukuvuoden loppumista, Bom kertoi asiasta vihdoinkin oppilailleen sekä työtovereilleen. Hän kiitteli kuluneista vuosista ja oli erittäin iloinen siitä seikasta, että hänen oman luokkansa oppilaat valmistuvat myös nyt, niin hänen ei tarvitse tuntea syyllisyyttä siitä, että hän jättäisi oppilaansa kesken kaiken uuden luokanvalvojan hoteisiin.
Neitokaisen lähtö oli myös kova isku työtovereille, sillä Bom on tunnetusti ollut se opettajanhuoneen ilostuttaja ja päivänsäde suloisella olemuksellaan sekä pirteällä asenteellaan.

Asia on ollut kova pala varsinkin Bomin parhaalle ystävälle Onew'lle, joka aloitti harjoittelijana samaan aikaan Sakurako Highissa naisen kanssa, ja tuolloin heistä tuli hyviä ystäviä keskenään.
Myös kirjastonhoitajana toimiva Yuuichi sekä musiikinopettaja Miyavi ovat olleet Bomille hyvin tärkeitä ja läheisiä ystäviä, ja vaikka he aikovatkin pitää toisiinsa jatkossakin yhteyttä, tuntuu surulliselta, etteivät he enää näe toisiaan päivittäin.

Bomin läksiäisiä juhlittiin lauantaina 4. huhtikuuta läheisimpien ystävien kesken, jonka jälkeinen sunnuntai ja maanantai menivät lähinnä pakkaillessa viimeisiä tavaroita ja tyhjentäessä asuntoa.
Nainen päätti jättää prinsessamaisen maine coon - kissansa Onew'lle hoitoon, sillä Luna ei juurikaan perusta matkustelusta, ja tämä oli Bomin tapa osoittaa kiintymystään parhaaseen ystäväänsä ja samalla vakuuttaa, että hän tulisi kyllä joskus takaisin.
Hän jätti miehelle tarkat ohjeet Lunan hoitamisesta ja lopuksi hän vannotti, että mikäli Lunalle sattuisi jotain hänen poissaollessaan, Onew ei saisi sitä ikinä anteeksi (tällä nainen vain peitti omaa ikäväänsä ja herkistymistään, sillä hänelle tulee todella kova ikävä ystäviään ja kissaansa).

Tiistaina 7. huhtikuuta lähti Bomin lento New Yorkiin, jonne hän suuntaa toteuttamaan omia haaveitaan klassisen musiikin saralla, eikä koskaan voi tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Perhetausta:
Bomin perheeseen kuuluu hänen itsensä lisäksi molemmat vanhemmat, sekä tummanharmaankirjava maine coon - rotuinen tyttökissa, joka on nimeltään Luna. Nuori nainen on perheensä ainut lapsi.
Bom on hyvin läheinen äitinsä siskon kanssa ja hän luokitteleekin tätinsä myös perheenjäseneksi.

Naisen vanhemmat ovat melko tiukkaluontoisia ja vanhanaikaisia ja Bom onkin kasvanut lukuisten sääntöjen ympäröimänä, joita on täytynyt kuuliaisesti noudattaa. Molemmat vanhemmat ovat myös erittäin suuria klassisen musiikin ystäviä, mistä syystä Bom onkin opetellut pienestä pitäen laulamaan herkkiä balladeja ja soittamaan pianoa, huilua sekä selloa.
Bomin täti taas on luonteeltaan vähän pehmeämpi, toisin kuin siskonsa - vaikka he molemmat ovat saaneet samanlaisen kasvatuksen. Niinpä Bom on pienestä pitäen aina välillä karannut lähellä asuvan tätinsä luokse pitämään hauskaa ja saadakseen pienen tauon kaikista niistä säännöistä ja tiukasta kurista.

Luonne:
Bom on luonteeltaan hyvin höpsönhauska ja ehkä vähän "blondikin", mutta pelkästään hyvällä tavalla. Nuori nainen on kaikenkaikkiaan niin suloinen persoona, ettei hänestä voi olla tykkäämättä.
Bom on hymyilevä ja aurinkoinen ihminen, jolla on yleensä hyvin positiivinen suhtautuminen elämään - vaikka pieniä valituskausia saattaakin tasaisin väliajoin tulla, mutta yleensä Bom valittaa melko mitättömistä asioista (kuten omista epäonnistuneista pikadieeteistään). Pienistä arjen kömmähdyksistä huolimatta nainen yrittää suhtautua asioihin positiivisella mielellä, sillä hän on saanut ihan omakohtaista kokemusta siitä kuinka paljon negatiivinen suhtautuminen asioihin syö ihmisen energiaa.

Bom on kova höpöttämään ja välillä naisen jutuilla ei ole päätä eikä häntää, varsinkin vähän hermostuneena ja jännittyneenä juttua tulee tosi nopeaan tahtiin ja asia saattaa vaihtua kesken lauseen.
Naisella ei myöskään ole sitä ongelmaa, että uusiin ihmisiin tutustuminen olisi hänelle jotenkin vaikeaa, sillä hän keksii kyllä juteltavaa ihan kenen kanssa tahansa.
Bom on hyvin huolehtivainen persoona, hän kuuntelee mielellään muiden juttuja ja huolia, sekä yrittää auttaa näitä parhaansa mukaan. Empaattisuutensa vuoksi naiselle onkin helppo kertoa melkein mitä tahansa, eikä Bom ole sitä tuomitsevaa sorttia, vaan hän kuuntelee asiat yleensä loppuun saakka ja tekee vasta sitten omat johtopäätökset ja muodostaa siten oman mielipiteensä asiaan.
Vaikka nainen onkin aika höpsö, niin toisinaan hän yllättää todella hyvillä neuvoilla erilaisiin tilanteisiin - eli Bomille kannattaa rohkeasti vain kertoa omista huolistaan, koska hän osaa yllättää hyvillä neuvoillaan.

Vaikka Bom onkin kokonaisuudessaan melko lapsekas, niin hänellä on myös niitä aikuismaisempia hetkiä. Niihin kuuluu varsinkin ne tilanteet, kun hän pääsee käsiksi pianoon, huiluun tai selloon - niihin soittimiin, joita hän on soittanut lähes koko ikänsä. Myös laulaessaan nainen huokuu tietynlaista karismaa, joka saa ympärillä olevat ihmiset hiljenemään ja kuuntelemaan. Naisen lauluääni on uskomattoman kaunista kuultavaa, joka sopii voimakkuudellaan ja tietynlaisella herkkyydellään hyvin klassiseen musiikkiin.
Kuvissa: Park Bom (2NE1)

Ulkonäkö:
Tämän nuoren naisen ulkonäössä tulee kiinnittäneeksi ihan ensimmäisenä huomion hänen pitkiin, leiskuvan punaisiin hiuksiin, jotka suorastaan kerjäävät ihailevia katseita.
Hiusten jälkeen yleensä kiinnitetään huomiota hänen kasvoihinsa, sillä vaikka Bom on jo ikänsä puolesta hyvinkin "aikuinen", niin lapsenpyöreys ei ole kadonnut naisen kasvoilta mihinkään. Niinpä Bom näyttää nuorelta ikäisekseen ja hän voisi helposti soluttautua lukiolaisten elämään.

Bom on koko ikänsä taistellut painonsa kanssa, vaikkei hän koskaan olekaan ollut lainkaan ylipainoinen - siitä huolimatta hänen painonsa jojoilee normaalin ja suorastaan vaarallisen laihan välillä aina kausittain. Vähimmillään nuori nainen on painanut jopa 40 kiloa, mikä ei kuitenkaan ole terveellistä 165 sentin pituuteen verrattuna.
Painon jojoiluun vaikuttaa todella paljon naisen melko epäsäännölliset ja välillä jopa epäterveellisetkin elämäntavat.
On hetkiä, jolloin Bom rakastaa ruokaa ja hän syö vähän enemmän, mutta samalla tavalla on myös hetkiä, jolloin hän saattaa vain yksinkertaisesti unohtaa syödä. Ja kun nainen kokee kerryttäneensä liikaa elopainoa, hän turvautuu helposti erilaisiin pikadieetteihin, jotka ovat niitä kaikista epäterveellisimpiä.
Bom on myös aika kova hengailemaan muutamissa suosikkibaareissaan ja alkoholin nauttiminen ei myöskään ole kovin terveellistä. Se onkin naisen kavereista melko huvittavaa, kun Bom saattaa humalassa selittää olevansa dieetillä, mikä sitten saa hänen kaverinsa torumaan häntä juomisesta - dieetti kun on ihan täysin hyödytön, jos samalla tulee kaadettua kurkusta isoja määriä sitä kuuluisaa mallasjuomaa.

Kokonaisuudessaan Bom on kertakaikkiaan suloinen tapaus ja hänen tyylinsä on täysin tyttömäinen, pienillä naisellisilla vivahteilla. Yleensä hän pukeutuu enempikin niihin tyttömäisiin ja söpöihin vaatteisiin, mutta hänellä on ne omat naisellisetkin hetkensä.
Bom on hyvin monipuolinen asukokonaisuuksien ja värien kanssa, eikä hän tosiaan turhia nirsoile. Yhtenä päivänä hänellä saattaa olla yllään tummanpuhuvat, ehkä hieman rock-henkiset vaatteet, kun taas seuraavana päivänä hänen päällään voi nähdä maailman suloisimman vaaleanpunaisen mekon.
Bom kuluttaa aamuisin aikaa myös meikkaamiseen, hän haluaa korostaa silmiään ja saada ihmisten huomion kiinnittymään juurikin hänen silmiinsä pyöreiden poskien sijaan.

Muuta:
- verityyppi on AB.
- on suuri Mariah Careyn ja Beyoncén fani.
- Bomin nimen kirjoitusmerkki tarkoittaa koreaksi kevättä.
- soittaa vapaa-ajallaan huilua, selloa ja pianoa.


HAHMOPALKINNOT:
- Vuoden Prinsessa 2013 (2. sija)
- Vuoden Diiva 2013 (3. sija)
- Vuoden Opettaja 2013 (jaettu 3. sija)
- Vuoden Söpöilijä 2013 (1. sija)


Videot:

- PARK BOM - DON'T CRY (ah toi ääni <3)

Suhteet:

Pelit:

Nothing ever happens in this town, it’s the same old thing when we go out. - lauantai 14.9.2013
with Jinki "Onew" Lee ~ Samirix
and Seungho Yoo ~ Woon


Men - I hate them! Can you marry me and make me happy, pretty please? - torstai 10.10.2013
with Yuiichi "Jasmine" Kageyama - Samirix

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa