I promised it for you. [VALMIS]

Sivu 1 / 2 1, 2  Seuraava

Siirry alas

I promised it for you. [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Su Kesä 02, 2013 1:49 am

//Ru-chan ja Ren tänne! Sori, otin ominpäin oikeuden aloittaa. :D//

Lauantai 01.06.2013

Takeshi Miyamoto

Kello näytti jotain vähän vaille kolme. Takeru melkein ihmetteli, ettei Ren ollut jaksanut hössöttää pakkaamisen kanssaa oletettua kahtatuntia kauemmin, mutta ei se haitannut juurikaan, pääsipähän hän näyttämään huoneensa toiselle pikaisemmin.
Poika kaivoi laukustaan avaimet, joilla aukesi puinen ulko-ovi, jonka nimi kyltissä luki 'Miyamoto'. Kuka nyt jaksaisi joka viikonloppua viettää asuntolassa? Ainakin yksi kaksi päiväinen rauhassa Renin kanssa.
Eteisen naulakko oli melkein tyhjä sen jälkeen kun hän oli ottanut lähes kaikki takkinsan asuntolaan, lukuun ottamatta muutamaan talvitakkia, jotka poika oli tuonut keväällä takaisin. Seinät olivat kerman vaaleat ja lattialla oli pitkä matto. Hän potki kengät jaloistaan ja heitti laukkunsa huoneeseensa, joka oli melkein heti eteisen jälkeen. Huone oli nyt melko tyhjän näköinen ja yllättävän siisti, koska hän oli sen siivonnut viimeksi.
"Tule", hän sanoi Renille ja kohotti huulilleen leveän hymyn. Poika käveli työpöytänsä eteen tönäisten pienen istuvan kissapatsaan tassun heilumaan. Jotain elävyyttä sentään, hän ajatteli ja istui siististi pedatulle sängylle. Ihanaa, leveää sänkyä hän oli asuntolassa eniten kaivannut.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

I promised it for you.

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ke Kesä 05, 2013 4:07 am

Min Ki (Ren) Choi

Ren itsekkin oli hyvin yllättynyt ettei pakkaamiseensa mennyt kuin pari tuntia ottaen huomioon hänen tavaran määränsä ja se kuinka hän muuttaa vaatteidensa kokoonpanoa, kun löytääkin jotakin jonka haluaa mukaan mutta muut vaattet eivät sovi kyseisen yhden vaatekappaleen kanssa ja niin vaihtuu jälleen kaikki vaatteet toisenlaiseen kokoonpanoon. Se lienet Renin yksi ärsyttävimpiä piirteitä. Moni ei sitä kauan jaksa ja usein hän on sen kuullutkin. Ainoa ongelma kuitenkin on että se livahtaa samantien toisesta korvasta ulos ja Ren ei ota siitä opikseen. Ren tutki pihapiiriä Takerun avaessa ulko-ovea. Tämä taisi tosiaan olla ensimmäinen kerta Takerun luona ja sai nuoren hieman jännittyneeseen tilaan, mutta kuitenkin hyvällä tavalla. Renin suupielet nykivät tiuhaa tahtia yläviistoon ulko-oven vihdoin avautuessa.

Hän ei malttanut nähdä toisen kotia ja siksi tuo fiilis tuntui Renistä kuin hän jouluna odottaisi lahjojen saamista. ' Jännä tunne ' Aatos pamahtaa Renin päähän kun hän viimein seuraa Takerua eteiseen johon Takeru oli tyytynyt kenkänsäkkin jättämään sikin sokin. Naulakkoa koristi pari hassua talvitakkia ja ulkonäöstä päätellen ne olivat ehdottomasti Takerun. Ilmassa tuoksui Takeru, mikä sai Renin entistä enemmän hymyilemään. Tuoksu oli hyvin nostalginen ja sai aikaan Renin mielessä monia hyviä hetkiä joihin Takeru kuului. Hetken omissa maailmoissaan pyörivä Ren palaa kuin iskun saaneena takaisin maan pinnalle kuullessaan Takerun kutsuvan häntä. "Tule"

Nytkähtäen liikkeelle Ren nappasi kenkänsä jalasta ja asetteli ne nätisti eteiseen seinän vierelle ja vasta sitten hän asteli peremmälle kohti leveästi hymyilevää Takerua, joka juuri napautti kissapatsaan tassun liikkeelle. Se sai Renin huomion kiinnittymään ensin kissaan ja sitten Takeruun, joka istuutui levälle sängylle. Ilemisesti Takeru oli sänkyä kaivannut tai ainakin siltä se näytti. Noh kuka voisikaan vastustaa leveää sänkyä ja Ren vähän epäili että se saattaisi olla huomattavasti pehmeämpi kuin asuntolan sängyt. Eikä aikaakaan kun Ren jo oli itsensä saanut sängyn laidalle istumaan. Tavarat hän oli jättänyt sängyn vierelle lattialle. '' Taidat pitää sängystäsi? '' Ren tuumasi ääneen ja hymähti ilkikurisesti Takerulle. Kunnes kiepsahti selälleen sängyllä sulkien perään silmänsä päästäen ilmoille keveän henkäyksen. Vihdoinkin Rauha!

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I promised it for you. [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Pe Kesä 07, 2013 8:08 am

Takeshi Miyamoto

Ren tuli pian hänen perässään huoneeseen ja istui hänen viereensä sängylle.
'' Taidat pitää sängystäsi? ''
Samassa blondi oli jo kaatunut makaamaan sängylle. Hän kääntyi nojaamaan käsilleen toisen päälle istuen kuitenkin vielä puoliksi.
"Sinäkin tulet pitämään kun yhden yön nukut tässä", hän virnisti leveään toiselle, vaikka tällä olikin silmät kiinni. Hän ei todellakaan alkaisi petaamaan toiselle patjaa lattialle. Hän vaikka pakottaisi toisen nukkumaan kanssaan. Vaikkeivat he hänen suunnitelmiensa mukaan tulisikaan nukkumaan niin kovin paljon. Hän halusi todistaa toisellee, ettei kesällä näe tähtiä, yölläkään. Joskus oli hyvä laittaa asioita muistiin.
Poika suukotti nopeasti toisen huulia. Se tosin oli eri asia, miten hän saisi pidettyä toisen täysin tietämättömänä asiasta seuraavat kymmenen tuntia. Hän todellakin halusi pitää kävelyretken yllätyksenä toiselle, koska uskoi Renillä olevan niin huono muisti, ettei tämä edes muista heidän olleen joskus luistelemassa. Ainakin toinen hössötti niin paljon asioista, että vaikutti aina siltä kuin tämä yrittäisi tehdä kaiken niin nopeasti, ettei unohtaisi mitään.
"Hassua", vaaleahiuksinen naurahti itsekseen ja kääntyi kyljelleen makaamaan toisen viereen, nojaten päätään toiseen käteensä. Hän pörrötti toisen vaaleita etuhiuksia. Jos jollain niin sillä tavalla blondin sai hereille. Tämä oli aina niin tarkka hiuksistaan.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

I promised it for you.

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ke Kesä 19, 2013 11:00 pm

Min Ki (Ren) Choi

Vaikka Ren päätyi pitämään silmiään kiinni, hän kuitenkin oli yllättävä kyllä hereillä ja tietoinen siitä mitä Takeru teki. "Sinäkin tulet pitämään kun yhden yön nukut tässä" Kuului hetken päästä tuntien Takerun hengityksen kasvoillaan toisen ollessa miltein tämän päällä.
'' Vai tulen pitämään.. Sepä nähdään. Kyllä tämä jo nyt ihan mukavalta tuntuu '' Ren tokaisee pidellen edelleen silmiään kiinni samalla nostaen huulilleen hymyn.
Renin hymyillessä tyytyväisenä hän tunsi jälleen kerran toisen huulet käyden omillaan nopea eleisesti, mikä joskus pisti Reniä ärsyttämään sillä hän piti enemmänkin pidemmistä suudelmista kuin vain parista pususta, joita Takeru tykkäsi tehdä. Ehkä hän halusi hieman kiusoitella Reniä kun tiesi varsin hyvin ettei Ren ikinä ehtinyt mukaan. Siispä jälleen kerran Ren suukotti pariin otteeseen ilmaa jääden jälkeen toisen nopeista suukoista.
'' Ärr.. Taas! Kiusaat! '' Ren virkkoi aukoen silmiään, tosin ne painuivat hyvinkin äkkiä takaisin kiinni Takerun ruvetessa pörröttämään tämän etuhiuksia. '' Aaa.. Hiukset.. ''
Samassa Ren ponkaisi itsensä istumaan ja siltä seisomalta hyökkäsi suoraan sanotusti Takerun kimppuun, kätensä upottaen toisen hiusten sekaan ja pörröttäen niitä huolella.
'' Siitäs saat! '' Ren naurahti pariin otteeseen ja päästi viimein toisesta irti, tökäten tuota kylkeen käydessään istumaan takaisin kunnolla sängyn reunalle.
'' Mitäpä teemme nyt? Nukutaan? Mennään pihalle? Ollaan vaan? ''  Ren tokaisee vilkuillen Takerua, hymyn noustessa huulille.

Olihan tämä melkoinen aloitus viikonlopulle. Vaikka Ren oli ensimmäistä kertaa vasta Takerun luona hän tunsi kuitenkin kun olisi ennenkin ollut täällä. Tunne ja tuoksu oli tutun tuntuista ja koko talo tuntui olevan kuin hän olisi kotonaan. Renin mielestä Takeru asui upeassa talossa ja Takerun huone oli hieno, vaikka ei se Renin omaa huonetta ikinä voittaisi kaikella niillä pinkeillä huonekaluilla mitä Renin huoneesta löytyikään. Voisi sanoa että Ren tosiaan oli ''prinsessa'' eikä ''prinssi''. Ja usein pienenä kaikissa mahdollisissa leikeissä Ren oli aina prinsessa, vaikkei nuori siitä ideasta pitänytkään eikä silloin vielä tajunnut sitä kuinka tyttömäinen mahtoi olla. Nykyään asia ei enään vaivannut Reniä yhtään vaan miltein voisi sanoa että nautti siitä.

Muistellessaan asioita Ren vaipui takaisin makuulleen Takerun sängylle laskien kätensä päänsä alle tueksi.
'' Tiedätkös mitä Take... '' Ren aloitti, hymy nousten huulilleen ja naurahti sitten kevyesti.
'' Tämä viikonloppu on maailman paras! '' Ensin lauseen piti olla pelkkä ajatus Renin pään sisällä, mutta nähtävästi hän sen lipsautti ulos, mikä sai Renin hetkeksi hämilleen ja tukkimaan suunsa kädellään jonka vauhdikkaasti oli niskansa takaa ottanut pois. Kuitenkin naurahti taas ja katsahti kohti Takerua.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I promised it for you. [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Pe Kesä 21, 2013 1:37 pm

Takeshi Miyamoto
 
Takeru vain naurahti keveästi toisen huomauttaessa hänen kiusaamisestaan. Hänestä oli ihan hyvä pitää suudelmat rajallisissa määrissä, koska jos joku niin koko ajan kiinni toisissaan olevat parit olivat ärsyttävää katseltavaa. Tosin, kuka nyt ei olisi halunnut viipyä Renin huulilla pidempäänkin. 
Samassa hänen pörröttäessä hiukan toisen hiuksia tämä nousikin istumaan, eikä mennyt hetkeäkään kun tämä oli jo kostamassa. 
'' Siitäs saat! '' 
Poika sai vielä tökkäisyn kylkeensä blondilta, ennen kuin tämä istui takaisin sängyn reunalle. Hän henkäisi pienesti yrittäen saada hiuksiaan takaisin ruotuun, mutta lopulta luovutti ja lysähti takaisin sängylle makaamaan selälleen.
'' Mitäpä teemme nyt? Nukutaan? Mennään pihalle? Ollaan vaan? ''
Vaaleahiuksinen vilkaisi kelloa. Aika oli mennyt yllättävän nopeasti, mutta vielä oli monen monta tuntia, että olisi edes keskiyö. 
"Ollaan vaan", huulikorun omaava poika sanoi ja sulki silmänsä parantaen asentoaan sängyllä.
 
Samassa blondikin kaatui makaamaan hänen viereensä ja avasi taas suunsa.
'' Tiedätkös mitä Take... Tämä viikonloppu on maailman paras! '' 
Poika avasi hiukan silmiään katsoen Reniä, joka nosti toisen kätensä suunsa eteen. Hän naurahti pienesti ja siirsi kätensä niskan taakse sulkien taas silmänsä kokonaan.
"Eihän se ole edes vielä alkanutkaan", hän sanoi ehkä hiukan vihjaillen toivoen, että toinen ei ymmärtäisi väärin.
 
Vähän ajan päästä poika kääntyi taas katsomaan blondia.
"Ren, miksei me koskaan riidellä?" hän sanoi lauseen sen enempää miettimättä sitä. Ehkä hän oli vain tuijottanut liikaa eri draamasarjoja televisiosta. Niissä aina riideltiin ja palattiin taas yhteen ja taas keksittiin uusi riidanaihe. 
"Sä aina sanot, että kiusaan sua, muttet ole koskaan vielä oikeasti suuttunut", vaalea naurahti ja siirsi blodin etuhiuksia hiukan sivulle.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

I promised it for you.

Viesti  Ru-Chan lähetetty La Kesä 22, 2013 4:23 am

Min Ki (Ren) Choi


Takeru tokaisi Renin moneen kysymykseen että kaksikon pitäisi olla vaan, kaiketi tarkoittaen sitä että he voisivat vain nauttia toistensa seurasta, kun kerranki saivat olla aivan kahden.
Re hetken tuumi moista, mutta antoi asian jäädä siihen. Olihan se totta että näin ollessa aika kului huomattavaa vauhtia vaikka Renistä se tuntui että aika pysähtyi paikoilleen.
Ren oli lopuksi päästänyt suustaan lauseen, jonka hän oli tarkoitus lausua vain päänsä sisällä' ja pitää myöskin ajatus itsellään, mutta vahingon eleisesti se tuli kuitenkin ulos. Takeru päätti vihjailevasti sanoa "Eihän se ole edes vielä alkanutkaan" ja kuten arvata voi Renin kiinnostus toisen lausetta kohtaan oli yllättävän suuri, sillä Ren nosti katseensa Takerua kohden hyvin kysyvästi. Ensin hän mietti mitä sanoisi vai jättäisikö sanomatta, mutta päätti lopuksi kuitenkin avata suutaan.

'' Mitä tarkoitat tuolla? Miten niin ei ole alkanut.. Onhan se.. heti kun tultiin tänne niin se alkoi, Hömppä! ''
Ren virnisti keveästi ja tuijotti jälleen kohti kattoa.

Pian Ren tunsi tuijotuksen, joka oli lähtöisin Takerusta ja sen vuoksi kääntyi katsomaan vaaleapäätä kysymyksillä täytetyn hymyn keran. Kunnes toinen päätti kysyä suoraan "Ren, miksei me koskaan riidellä?" 
Ren tuijotti Takerua hymy hyytyen samassa. Hän ei oikein ymmärtänyt alkuun mitä toinen tuolla kysymyksellä oikein haki tai edes tarkoitti. Pitikö hänen nyt vastata jotakin mikä saattaisi riidan alkuun vain siksi että se saisi Takerun paremmalle tuulelle vai pitäisikö hänen vain nauraa tyhmänä ja sanoa jotakin aivan toisenlaista. Ren oli nyt pienen paineen alla ja sen saattoi hänen ilmeestaan päätellä. Ensimmäistä kertaa Renistä tunti todella oudolle, sillä tottahan se kyllä oli ettei Ren ja Takeru ole riidellyt kertaakaan, ainakaan kunnolla. Mitä normaalisti luulisi tapahtuneen.
Ennenkuin Ren sai ajatuksensa kasaan ja sai taas perus ilmeen kasvoilleen Takeru jatkoi.
"Sä aina sanot, että kiusaan sua, muttet ole koskaan vielä oikeasti suuttunut" Ja siirteli tämän etuhiuksia sivusuunnalle. 

Taas hetken blondi mietti asiaa, eikä oikein tiennyt miten pitäisi toimia. Ren puhalsi ilmoja pihalle suunsa kautta ja nousi istumaan. 
'' Öömm.. Onko se outoa ettei me riidellä? '' Ren päätti vastata kysymykseen kysymyksellä, jos siitä vaikka keskustelu alkaisi. Kuitenkin päätti jatkaa lausetta ennekuin Takeru saisi tilaisuuden vastata.
'' En kaiketi osaa riidellä sinun kanssasi, vaikka sanonkin että kiusaat, mutta...''
Reniltä jäi lause kesken vain siksi että häntä alkoi hieman nolottamaan loppulauseen sanominen, vaikka se kyllä aivan normaalia pitäisikin olla.
Hetken blondi pysyi hiljaa kunnes kääntyi katsomaan Takerua yrittäen tuijottaa toista suoraan silmiin. Sitten hän painoi oikean kätensä vasten toisen poskea ja hymähti painaessaan huulensa vaalean pehmeitä huulia vasten vaihtaen sen lyhyeen suudelmaan.
Kun suudelma tuli päätökseen Renin lopettaessa sen hän suoristi hieman selkäänsä kuitenkin pitäen katseensa Takerussa ja jatkoi lauseensa loppuun. '' Pidän siitä kun kiusaat minua.. ''
Blondi nosti huulilleen ujon hymyn ja käänsi samalla katseensa eteensä, toivoen ettei nyt ihan kaikki hänen sanomisensa mennyt pieleen.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I promised it for you. [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty La Kesä 22, 2013 10:06 am

Takeshi Miyamoto

'' Mitä tarkoitat tuolla? Miten niin ei ole alkanut.. Onhan se.. heti kun tultiin tänne niin se alkoi, Hömppä! ''
Takeru katsoi toista hetken kohottaen hiukan kulmiaan.
"Ehkä se on alkanut, mutta et voi vielä sanoa siitä mitään, koska yli puolet on jäljellä", hän tokaisi.
 
Ren mietti selvästi tarkkaan hänen sanojaan riitelystä ja hän oli jo käskemässä toista unohtaa koko asian kun tämä avasi sittenkin suunsa.
'' Öömm.. Onko se outoa ettei me riidellä? ''
Blondi kysyi noustuaan taas istumaan. Hän päätti tehdä saman ja nousi istumaan nojaten puoleksi seinään.
'' En kaiketi osaa riidellä sinun kanssasi, vaikka sanonkin että kiusaat, mutta...''
Toinen jätti lauseen kesken. Hetken päästä hän oli jo kehottamassa tätä jatkamaan, kun Ren kääntyi katsomaan taas häntä päin. Blondi katsoi häntä hetken ja painoi nopean suudelman hänen huulilleen. Sitten tämä suoristi selkäänsä sanoen:
'' Pidän siitä kun kiusaat minua.. ''
Lausahdus sai Takerun naurahtamaan hiljaa, vaikka toinen käänsi katseensa ujona eteensä. Lopulta hänkin päätti hiukan vakavoitua.
"Tietenkin. Mutta kerro yksi asia, mistä et pidä minusta", nytkö hän jo alkoi haastaa riitaa toisen kanssa. Pojan olisi tehnyt mieli lyödä itseään otsaan, mutta päätti jättää sen kuitenkin väliin.
"Tai älä sano mitään", vaalea korjasi nopeasti ja siirtyi istumaan blondin viereen. Hän kiersi toisen kätensä toisen ympärille ja käänsi tämän päätä painaen pitkän suudelman tämän lämpimille huulille.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

I promised it for you.

Viesti  Ru-Chan lähetetty Su Heinä 21, 2013 9:38 am

Min Ki (Ren) Choi

Keskustelun aiheet ja oudon tuntuinen tunnelma saivat Renin hieman sekaiseksi. Hän ei alkuunkaan tiennyt miten olisi pitänyt olla saatikaan vastata oikein kaikkiin Takerun esittämiin kysymyksiin, sillä kysymykset näyttivät olevan hyvin vakavalla tasolla.

Renin mielestä viikonloppu ei voinut mennä piloille vaikka tapahtuisi mitä, sillä hän oli Takerun kanssa ja se riitti syyksi. Tosin Takerun kummallinen käytös sen alkamisesta ja vastaan väittämisesti pisti Renin hieman varuilleen tulevan varalle, sillä hän oli saanut päähänsä ettei viikonloppu tule kulumaan pelkästään sillä että he istuisivat sängyllä etsien miltein kokoajan uusia puheenaiheita, jotta aika kuluisi nopeammin.
Se sai Renin hyvin olon hyvin jännittyneeksi ja ajoi hänen mielensä miltein hullun rajamaille sillä tiedolla että jotain upeaa vielä tapahtuisi.

Renin posket punoittivat entuudestaan, mutta kuulessaan toisen naurahtaen sille että Ren itseasiassa piti siitä kun toinen häntä kiusoitteli sai hänen poskensa punan leviämään entuudestaan ja voimistumaan punaisuuttaan, Olihan se todella erikoinen asia jonkun pitäen kiusaamisesta.
Ren hiiskahti itsekseen hyvin hiljaa, koittaen keksiä mitä tähänkin sanoisi.
"Tietenkin. Mutta kerro yksi asia, mistä et pidä minusta" Lause kolahti Renin korville ja sai nuoren suorastaan tippumaan pilvilinnansa päältä. Miten joku voi edes kysyä tuollaista? Saatikaan suoraan päin naamaa? Oliko se normaalia?
Renin silmlmät laajentuivat, hän ei ymärtänyt alkuukaan ja jäikin siksi hetkellisesti hyvin hiljaiseksi, kunnes Takeru päätti jatkaa.
"Tai älä sano mitään" Vasta nyt Ren tajusi mistä oli kyse ja oli juuri aukomassa suutaan päästääkseen sen uumenista syvän huokauksen ja perään lauseen, jota oli hetken jo kielensä päällä pyöritellyt.
Kuitenkin sekin jäi vain muminan alle sillä Takeru kaappasi blondin kainaloonsa ja ennenkuin Ren ehti mukaan tunsi hän jo toisen pehmeät huulet omillaan josta pitkä suudelma alkoi.

Ren ei voinut vastustaa toisen aloitteita ja antoikin suudelman jatkua vaikka hän tarrasikin melko voimakkaasti Takerun paidasta rintakehän kohdalla. Ikäänkuin ei olisi antanut toiselle anteeksi hänen äskeistä kysymystään sen varjolla, ettei saanut siihen ensiksi vastata. Ren kuitenkin päätti suudelman aikana että hänen tulisi se lopettaa, jotta saisi sanotuksi sen mitä äsken oli aikeissa. Niinpä hän irrottautui toisesta työntäen Takerua hieman taaemmaksi. Hetken Ren puuskutti ja sekin johtui vain siitä että oli unohtanut hengittää suudelman aikana normaalisti.
Henkensä tasautuessa hieman Ren nosti katseensa kohti Takerua ja irvisti niin taidokkaasti kuin vain osasi. Lopputulos kuitenkin oli että Ren päättyi näyttämään kieltään, mikä sai nuoren tuhahtamaan ääneen.
'' Take, miksi sä kysyit noin outoa kun mistä en pidä sinusta? '' Ren aloitti ja päätti jatkaa vielä ennenkuin Takerulla olisi mahdollista vastata yhtään mitään.
'' Pidän kaikesta susta, ei sussa vaan ole mitään mistä en pitäisi tai ei ainakaan vielä ole mitään sellaista ilmaantunut. ''
Ren kaartoi huulensa hellään hymyyn ja suorastaan loikkasi päin Takerua kaataakseen toisen alleen sängylle. Hän painoi etusormensa pehmeästi Takerun huulille hetkellisesti, luoden huulilleen pehmeän hymyn. '' Rakastan sua just sellasena ku oot. ''


// Anteeksii, että on kestänyt. ;__; //

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I promised it for you. [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Pe Heinä 26, 2013 8:29 am

//Aww... Vastaus oli niin suloinen! ♥//

Takeshi Miyamoto

Takeru huomasi, että Ren oli mumissut jotain hänen kiertäessään kätensä tämän ympärille.
Melkein hänen yllätyksekseen tällä kertaa blondi päätti suudelman, vaikka hän olisi kerrankin halunnut jatkaa sitä, nopeiden pusujen sijaan.
'' Take, miksi sä kysyit noin outoa kun mistä en pidä sinusta? ''
Hän oli jo vastaamassa toiselle ovelasti, mutta ei ehtinyt kuin avaamaan suunsa niin tämä jo jatkoi.
'' Pidän kaikesta susta, ei sussa vaan ole mitään mistä en pitäisi tai ei ainakaan vielä ole mitään sellaista ilmaantunut. ''
"Mutta..." samassa blondi oli jo hyökännyt hänen kimppuunsa ja kaatanut sängylle painaen sormensa hänen huulilleen. Hän ei pitänyt siitä, että tämä yritti hyssytellä häntä ja olikin jo huitaisemassa tämän kättä pois, mutta blondi ehti ennen häntä.
'' Rakastan sua just sellasena ku oot. ''
Mutta... Ehkä toinen voisi saada anteeksi.
Poika vain hymyili hetken toiselle leveästi ja vei kätensä pidemmän paidan alle liu'uttaen ne blondin selän kautta tämän kyljille.
"Sä hössötät joskus liikaa", poika sanoi ja käänsi toisen alleen painaen huulensa tämän vastaaville. Hän toi toisen kätensä blondin poskelle ja nuolaisi kevyesti tämän alahuulta.
Tuskin toinen arvaisi mitään, mitä hän oli yöksi suunnitellut, mutta ei pidemmän pieni harhauttaminen voisi olla kovin paha asia.
Vaalea naurahti erotessaan toisesta nousten polviensa päälle ja veti t-paidan päältään palaten taas toisen huulille.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

I promised it for you.

Viesti  Ru-Chan lähetetty Su Heinä 28, 2013 12:04 pm

Min Ki (Ren) Choi

Ilmeisesti Takeru oli sanomassa jotakin ennenkuin Ren oli hyökännyt toisen päälle ja se jäi hiukan pyörimään blondin pään sisään, mutta ei sitä esille viitsinyt tuoda. Hän jo saattoi arvata mitä toinen oli sanomassa.
Kuitenkaan Renin tempaus ei tainnut ihan puihin mennä sillä nyt jo toinen hymyili leveästi Renin alla ja näytti että keskustelu saattoi mennä parempaan suuntaakin,
Äkkiä kuitenkin Renin hymy hyytyi, sillä Takeru oli päättänyt tunkea kätensä blondin paidan alle ja liu'utti ne pitkin tämän selkää kyljille, joista blondi sai mieletömän suuret kylmät väreet ihon mennessä ihan kananlihalle saaden tämän värähtelemään kauttaaltaan. '' Take...ee. '' Ren pihahtaa raskaan puuskahduksen ja punaisten poskien lomassa, ennenkuin blondi pystyi jatkamaan toinen jo oli äänessä.
"Sä hössötät joskus liikaa''
Renin painaessa kulmiaan ryttyyn oli Takeru hänet jo alleen kääntänyt ja jälleen kerran kaksikon huulet kohdanneet. Hetken Ren rypisti Takerun paitaa alaselän kohdalta silmiään auki pitäen, kunnes pelkästä mielihyvästä taipui toisen tahtoon sulkien silmänsä, laskein kätensä hyväilemään toisen selkää.
Pian Ren tunsi toisella poskellaan Takerun viileän käden, joka sai nuorukaisen havahtumaan ja aukomaan silmiään ja ei hetkeäkään kun toinen salakavalasti lipaisi blondin alahuulta, saaden Renin entistä enemmän punoittamaan poskiltaan.
'' Hyah.. '' Ren päästi suustaan kummallisen sanan painaen kätensä silmiensä eteen.
Hengitys kävi raskaana, posket hehkuen punaisena ja Ren oli varma että huoneessa oli hyvin kuuma tunnelma. Pian hän tunsi Takerun ja itsensä välille tulevan etäisyyttä ja blondi raotti käsiään nähdäkseen mitä mahtoi tapahtua ja samassa ennenkuin hän edes tajusi tilanteen Takeru riisui paitansa ja painoi huulensa jälleen blondin omille.
'' Ummhh.. '' Ren mumahti suudelman seassa kädet jääden kuin jäätymisen merkistä blondin pään kummallekkin puolelle sängylle lepäämään. Kunnes tajuten jälleen mistä mahtoi olla kyse. Hänestä koko tämä päivä tuntui suurelta ja mystiseltä unelta, mitä voisi vain tapahtua Renin oman pään sisässä, mutta ei. Se tosiaan oli totta.

Vihdoin Ren painoi silmänsä kiinni ja pystyi kunnolla vastaamaan toisen suudelmaan, samalla kädet hakeutuen hyväilemään Takerun niskaa ja siitä hiljalleen kohti alaselkää. Toisen paljas iho tuntui pehmeälle, kuin silkille, mikä lisäsi Renin halua koskettaa toista entisestään.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I promised it for you. [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ma Heinä 29, 2013 11:05 am

Takeshi Miyamoto

Blondi tuntui varsin yllättyneeltä hänen tempauksestaan ja jäätyikin hetkeksi paikalleen, kädet pään molemmilla puolilla.
Lopulta toinenkin rentoutui ja sulki silmänsä. Hän tunsi kuinka tämän kädet hyväilivät hänen niskaansa ja selkää. Ei hän ollut koskaan sen enempää ajatellut harrastavansa seksiä toisen kanssa, eikä kyllä tälläkään kertaa. Poika erosi suudelmasta kääntyi selälleen toisen viereen ja nojasi päätään tämän olkaa vasten. Hän tarttui kevyesti blondin käteen kiertäen sen ympärilleen jääden leikittelemään toisella kädellään tämän pörröisiä hiuksia.
Vaalea kaivoi farkkujen taskustaan kännykkänsä tarkistaakseen oliko seinäkello vielä oikeassa ajassa. Ei aika voinut mennä niin hitaasti. Ei hän koskaan keksisi jutun aihetta vielä moneksi tunniksi. Puhumattakaan, että hän osaisi pitää suuren suunsa kiinni, ettei paljastaisi koko yllätystä.

"Kuule Ren..." hän aloitti hiljaa tuijottaen kelloa seinällä. Sitten hän kohotti hiukan kättään osoittamaan tikittävää taulua. "Kun kello on yli puolen yön, minulla on sinulle yllätys."
Takeru virnisti itsekseen. Hän oli varma, että toinen ymmärtäisi väärin, mutta päätti olla kertomatta sen enempää. Ehkä heidän keskustelunsa pääsisi jossain vaiheessa kunnolla alkuun, niin suunnitelmia voisi siirtää myöhemmälle. Vielä puolen yön aikaan kadut olivat täynnä bilettäjiä, joten he eivät saisi hetkeä rauhaa.
Poika jäi hetkeksi miettimään asiaa. Toivottavasti puistossa ei olisi paljon ihmisiä. Mutta hän oli päättänyt valaista poikaystäväänsä niin paljon, ettei tähtiä näkynyt kesällä.
Vaalea naurahti kun muisti, miten Ren oli katsonut tähtiä. Toinen oli ollut niin suloinen. Hän voisi raahata tämän ensi talvenakin luistelemaan.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

I promised it for you.

Viesti  Ru-Chan lähetetty Pe Elo 02, 2013 12:08 am

Min Ki (Ren) Choi

Takeru päätti lopettaa suudelman ja kiepsahti ketterästi Renin vierelle, tosin käyttäen tämän olkapäätä hyväkseen. Ren siirtyi katsomaan toista kun vaaleapää kiersi blondin käden itsensä ympärille mitään sanomatta. Renistä se näytti siltä kuin toinen olisi kiskonut peittoa päälleen ja saikin nuorekon naurahtamaan pariin otteeseen ennenkuin tunsi Takerun käden hakeutuvan blondin hiusten sekaan. Ren painoi toista silmäänsä kiinnemmänksi refleksin omaisesti. '' Mitä sä.. ''
Lause jäi kesken nähden vaaleapään tuijottaessa kännykkänsä kelloa ja tiiraillen samanaikaisesti seinäkelloa. Hyvin epäilyttävää Renistä sillä se vaikutti lähinnä siltä kuin toinen olisi joko tylsistynyt ja toivoisi ajan menevän nopeammin tai sitten hän odotti jotakin. Kuitenkin blondin hidas ajattelu katkesi siihen paikkaan Takerun lausuessa Renin nimi, saaden nuorekon kääntämään katseensa toista kohden. '' Hmmh? '' nuori tyytyi mumahtamaan kysyvästi.
"Kun kello on yli puolen yön, minulla on sinulle yllätys." Takerun osoittaessa seinällä roikkuvaa kelloa.
Lause sai Renin sävähtämään kauttaaltaan, silmät laajentuen aavistuksen. Nuori ei saanut suustaan sanoja ulos sillä jos hän nyt rupeaisi hössöttämään voisi olla niin että Takerun kiinnostus ''yllätyksestä'' lopahtaisi siihen ja hän vain tokaisisi että hössötän liikaa ja unohdetaan asia. Se jäädytti Renin paikoilleen tämän tuijottaessa kellon liikkuvaa sekunttiviisaria.
' Mitä.. Mitä.. Mitä TEEN!? ' Ren vauhkosi päänsä sisällä, kasvoillaan leväten jäätynyt puoliksi nostettu hymy.
Vasta pitkän hiljaisuuden katkeeksi Takeru naurahti äkkinäisesti, mikä sai blondin sulamaan ikijäästään kääntyen katsomaan kohti vaaleapäätä vierellään. Mikä oli noin hauskaa? Mitä ihmettä Takeru mietti päänsä sisällä?
Renin teki mieli aukoa suunsa ja laukoa kysymyksiä menemään, mutta tyytyi vain puremaan huultaan, jonka jälkeen loi toista kohden keveän hymyn todeten. '' En malta odottaa. '' Vaikka todellisuudessa hänen teki mieli hyppiä riemusta ja suorastaan ''syödä'' Takeru siltä istumalta. Nuorekko oli onnellinen kuinka toinen oli nähnyt vaivaa järjestääkseen yökyläilyn ja vieläpä jonkun yllätyksen. Hän ei vain voinut malttaa odottaa. Sisäisesti Ren syyhysi hullunlailla, mutta koitti kuitenkin olla asiallinen ettei Takeru hermostuisi liikaa.

'' Ah.. Muuten.. '' Renin pään sisällä välähti.
'' Onko sulla kuuma ? '' Blondi jatkoi viitaten lähinnä siihen kun toinen oli paitansa pois päältään ottanut. Vai johtuiko se jostain muusta, sitä Ren ei tiennyt.
Samassa Ren sipaisee leikkisästi toista poskelta ja perään painoi keveän suukon, koittaen vaihtaa puheenaiheen pois ''yllätyksestä'' ettei asia räjähtäisi käsiin Renin puolesta.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I promised it for you. [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Pe Elo 02, 2013 8:42 am

Takeshi Miyamoto

Ren oli huono peittelemään päänsä sisäistä innostusta, ainakaan häneltä. Poika kuitenkin päätti olla siitä huomauttamatta. Hän toivoi, ettei tämä alkaisi arvailla liiakseen, koska yleensä ne arvailut olivat todellista yllätystä suurempia, jolloin toinen pettyisi vain.
'' En malta odottaa. ''
Blondi tosiaan saisi pitää riman alhaalla pään sisäisissä arvailuissaan.

Hetken molemmat olivat hiljaa, kun vaalea kuuli taas poikaystävänsä äänen.
'' Onko sulla kuuma ? ''
Kysymys sai pojan hiukan hämilleen. Hän oli jo melkein kokonaan unohtanut sängyllä lojuvan t-paitansa, muttei kerinnyt sitä juurikaan miettiä kun Ren jo kosketti kevyesti hänen poskeaan ja antaen nopean suukon hänelle.
Takeru katsoi blondia hetken miettien, mitä oikein vastaisi tälle, mutta päätti vain mumista jotain hyvin epäselvää ja nousta takaisin istumaan vetääkseen paidan nopeasti takaisin päälleen. Hän laskeutui takaisin toisen viereen ja hetken hiljaisuuden jälkeen avasi taas suunsa.
"Onko sulla nälkä?" hän sanoi rikkoakseen hiljaisuuden. "Kaikki kaapit on täynnä kaikkea hyvää kun kävin kaupassa."
Hän ei tosiaankaan ollut malttanut olla ostamatta laidasta laitaan kaikkea naposteltavaa.
"Katsotaan joku leffa", poika mainitsi vielä. Hän ei voisi jättää DVD-kokoelmaansa esittelemättä.

//sori, tuli ihan kökkööö.....//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

I promised it for you.

Viesti  Ru-Chan lähetetty Su Elo 11, 2013 6:03 am

Min Ki (Ren) Choi

Ren sai vastauksekseen pelkkää epäselvää muminaa siihen oliko toisella kuuma tai jotain vastaavaa. Se ei juurikaan toista miellyttänyt, mutta antoi asian olla ja puuskahti äänekäästi. Ilmeisesti vaaleapää ei ollut sen koommin miettinyt paitansa pois viskatessaan mitään ylimääräistä, vaikka Ren saikin monen monta erilaista käsitystä asiasta. Noh, ehkä Takerullekkin sattuu joskus ajatuskatkoja touhutessaan? Ren mutristi suutaan aavistuksen hakien kuitenkin samantien pientä hymyä huulilleen. Samassa Takeru oli vetänyt paitansa päälleen, laskeutuen takaisin makuulleen blondin vierelle. Hetken Ren tuijotti kulmat koholla kohti Takerua, mutta tyytyi sittemmin nousemaan istumaan samalla sormet tunkeutuen hiuspehkonsa uumeniin niitä ruveten korjailemaan. Siis perinteisesti ilman peiliä haroi ne takaisin kiinni ponnarille ja ennenkuin pääsi loppuun asti kuuli Takerun vihdoin puhuvan niin että jopa Ren saattoi ymmärtää.
"Onko sulla nälkä?"
"Kaikki kaapit on täynnä kaikkea hyvää kun kävin kaupassa." Hetken Ren tuumi sanoja ajatellen mitä toinen tuolla haki, mutta päätyi sitten nyökkäämään innokkaasti.
'' Jep, eihän tässä ole syöty hetkeen! '' Blondi virnahti ääneen.
Itseasiassa, Ren ei ollut viitsinyt hienovaraisuuttaan ehdottaa Takerulle mitään ruoasta vaikka nuori kärsikin pienestä nälästä. Onneksi toinen teki aloitteen ja siispä blondi pääsi huokaisemaan helpotuksesta.
Juuri kun Ren oli aikeissa tehdä nousua sängyltä, Takeru jatkoi.
"Katsotaan joku leffa" Ren meinasi heittää itsensä lattialle ällistymisensä johdosta, tosin ei itsekkään tiennyt miksi moinen. Kuitenkaan niin ei käynyt vaan Ren nousi hitaasti ylös ja tarjosi auttavaa kättään Takerua kohden hymyillen.
'' Ruoka ei ole mitään ilman kunnon leffaa! Eikös? '' Blondi naurahti, odottaen toisen tarttuvan käteensä jotta voitaisiin mennä yhdessä valitsemaan leffa ja viimein siirtyä ruoan kimppuun.

Renillä edelleen oli hyvin vahva kutka siitä että viikonlopusta tulisi hyvinkin onnistunut!

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I promised it for you. [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty To Elo 15, 2013 9:06 am

Takeshi Miyamoto

Takeru katsoi hetken kun blondi nousi sängyltä todettuaan, ettei ollut syönyt vähään aikaan. Sen jälkeen tämä tarjosi hänelle apua nousta sängyltä avaten taas suunsa.
'' Ruoka ei ole mitään ilman kunnon leffaa! Eikös? ''
Poika vain nyökkäsi hymyillen ja antoi poikaystävänsä auttaa hänetkin seisomaan. Hän suukotti nopeasti toisen huulia ja lähti sitten kohti keittiötä.
Ei mennyt kauaakaan kun hän oli jo ehtinyt pinota pöydälle muutaman paketin jääden sitten katsomaan hetkeksi kaapin ylimmällä hyllyllä olevia muutamaa herkkupakettia vielä. Miten hän oli ollut niin tyhmä, että oli laittanut ne sinne!? Ai niin, koska se oli ainut hylly, joka oli ollut tyhjänä.
Lopulta vaalea kääntyi jääkaapin puoleen napaten sieltä vielä muutaman pullon ja kääntyi sitten katsomaan pidempää kuin olisi yrittänyt vakuuttaa tätä jostain.
"Sitten leffa?" hän ei halunnut päästää Reniä valitsemaan yksin elokuvaa, koska epäili toisen kuitenkin valitsevan jonkun romanttisen komedian, joita hyllystä löytyi muutama levyllinen.

Takeru nappasi hyllystä ensimmäisen kotelon, jonka katsomista voisi harkita. Tietenkin hänen piti testata kuinka toinen selviytyisi kauhuelokuvista. Kyseisen levyn sisällön hän oli katsonut kerran itse ja sen jälkeen nukkuminen oli ollut hiukan haastavaa. Hän tosin tiesi nyt entuudestaan kaikki säikäytys-kohtaukset, joten elokuva ei voinut olla enää niin kamala.
"Katsotaan tämä", hän kääntyi katsomaan blondia virnistäen leveästi.

//sori, tuli kökkö, mutta toivottavasti saat vastattua.//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I promised it for you.

Viesti  Ru-Chan lähetetty Pe Elo 16, 2013 1:14 am

Min Ki (Ren) Choi

Takeru näytti tyytyvän Renin vastaukseen ruoan ja leffan suhteen kun päätyi tälle hymyilemään. Pian sen jälkeen kun Ren oli Takerun ylös auttanu tämä suukotti blondia huulille yhtä nopeasti kuin ennenkin ja jälleen kerran Ren jäi jäätyneenä paikoilleen toisen kadotessa huoneesta kohti keittiötä. Hetken Ren pudisti päätään, nostaen hymyn huulille ja lähti sitten nopeasti liikkeelle Takerun perään keittiöön. Kun blondi pääsi keittiöön oli toinen kasannut hurjan pinon erilaisia herkkuja pöydälle ja kun hän siirsi katseensa kohti vaaleapäätä tämä tuijotti ylähyllyä, jossa ilmeisesti oli vielä jotain jota Takeru halusi, mutta pituudensa tähden ei sitä saanut. Näky sai Renin hymyilemään leveästi ja jos hän ei juuri nyt ajattelisi järkevästi saattaisi olla että hän olisi heittänyt hyvin hyvin vaarallisen kommentin tähän väliin, mutta juuri sillä hetkellä Renin pää oli täynnä pöydällä notkuvien herkkujen kuvia ja myös se että ilta menisi piloille ja hän saisi lähtöpassit hyvin nopeasti tukki Renin suun täydellisesti, vain hymy koristi kasvoja. Hetken hän tuijotti Takerua, kunnes toinen kääntyi jääkaapin puoleen napatakseen sieltä jotakin, ilmeisesti juotavaa. Ren ei siihen kiinnittänyt juurikaan aatoksiaan vaan seurasi Takerun liikehdintää. Vasta kun Takeru päätti luoda katseen kohti vaaleapäätä tämä hätkähti aloillaan ikäänkuin heräten jälleen todellisuuteen. Toisen ilmehdintä näytti hyvin kummalliselta ja hetken Ren miettikin kuumeisesti mitä toinen mahtoi sillä haluta. Pian kuitenkin Renille iski ajatus siitä kuinka Takeru oli aiemmin tuijottanut ylähyllyä hyvin tiiviisti.
Voisiko olla että hän pyytää apua tavaroiden noukinnassa, mutta ei saa sanoja suustaan?
' Aww, miten suloineeen~~ ' Blondi mietti mielessään ja suulle kaartui hyvin hämärä hymy.
Ennenkuin Ren oli kerinnyt kaapin luo, jonka ylähyllyä tosiaan koristi pari herkkupakettia Takeru aloitti.
"Sitten leffa?"
Ja ei aikaakaan kun Takeru seistä tökötti levy kädessään ja tokaisi kuinka he voisivat kokeilla kyseistä DVD:tä.
Ren oli juuri sillä hetkellä vasta kurottamassa ylähyllyä kohden, mikä ei nyt ollut suuri juttu ja samalla nappasi sieltä Takerua askarruttavat herkkupaketit. Hänen laskiessa paketit pöydälle ja viimein vilkaisten kohti Takerua, toinen näytti olevan hyvin innoissaan kyseisestä leffasta, joten miten blondi voisi kieltäytyä moisesta.
'' Hai..Hai.. '' Ren nyökytteli myönteisesti, eihän hän tosiaan tiennyt mikä leffa mahtoi olla kyseessä. Mutta se taisi olla kuitenkin Takerun mieleen, joten miksi ei? Ren luuli että hänkin pitäisi siitä jos kerta Takerukin piti. Vai pitikö?

Vasta kun Ren oli päässyt Takerun luo suoritettuaan tehtävän ja näki läheltä käsin DVD:n kannet, hän jäätyi pystyyn kuin ikijäähän juuttunut eläin. Voisiko tosiaan olla että kyseessä oli kauhuelokuva!
Kylmät väreet valtasivat Renin koko kropan ja häntä puistatti kunnolla. Kylmän hien puskiessa Renin otsaa pitkin hän kuitenkin päätti kerätä itsensä ja nosti huulille hennon hymyn peittääkseen puistatuksensa todella hyvin alleen.
'' Tämä..Ku..Kuulostaa hyvältä! '' Blondi yritti puhua normaalisti vaikka ääni hieman takkuilikin ulos tullessaan. Toivottavasti toinen ei älyä, että Renillä todellakin oli vilkkaampaakin vilkkaampi mielikuvitus ja kauhuelokuvat saiva hänet yleensä valvomaan seuraavan yön täydellisesti!

Hän kuitenkin päätti katsoa sen yhdessä Takerun kanssa ja aivan varmasti blondi kietoutuisi elokuvan ajaksi aivan kiinni poikaystäväänsä, vaikka toinen ei siitä välttämättä pitäisikään. Mikään ei kuitenkaan tällä kertaa voisi sitä estää! ei takuulla!

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I promised it for you. [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty La Elo 17, 2013 4:58 am

Takeshi Miyamoto

Takeru katsoi kun Ren otti paketin hyllyltä, ilman sen suurempia ongelmia. Häntä melkein hävetti kuinka lyhyt olikaan, mutta antoi asian silti olla, koska blondin onneksi tämä itse ei sanonut mitään.

'' Hai..Hai.. ''
Pidempi nyökytteli ja sai vaalean hiukan hämilleen suorasta myöntävästä vastauksesta.
Lopulta Ren tuli hänen viereensä ja sai pojan kääntymään tätä päin. Toinen näytti kalvenneen hiukan ja tämä katsoi dvd'n koteloa jäätyneenä. Ehkä jos toinen tosissaan kieltäytyisi sitä katsomasta, hän voisi tätä armahtaa, mutta sitä Ren ei tehnyt vaan avasi suunsa ääni hiukan katkonaisena.
'' Tämä..Ku..Kuulostaa hyvältä! ''
Se sai hymyn Takerun huulille. Toinen oli niin suloinen kun yritti miellyttää häntä. No, mikäs siinä, kyllä hän alkoi haluta katsoa elokuvan, koska edellisestä kerrasta, kun hän oli katsonut kauhuleffoja, oli jo vähän aikaa. Eikä kyseisen levyn sisällössä ollut, hänen muistaakseen, mitään niin kamalaa, etteivät he voisi mennä ulos kävelemään sen jälkeen. Tosin, ei hän tiennyt kuinka tosissaan Ren elokuvan otti, mutta oppisipahan hän tuntemaan toisen säikynkin puolen.
"Hyvä on. Katsotaan tämä", hän sanoi ja otti muutaman askeleen lähemmäs televisiota laittaakseen levyn soittimeen.
"Haetko ne syötävät tänne?" poika vilkaisi pidempää. Tuskin Ren pitäisi itseään orjana, jos hän laittaisi tämän tuomaan herkut keittiöstä olohuoneeseen.

Ennen itse elokuvan alkamista levy sisälsi ihan huomattavan määrän muitten leffojen mainoksia, joiden kelaamiseen meni hetki. Lopulta kun ruudulle ilmestyi päävalikko, vaaleahiuksinen istui mukavammin pehmeälle sohvalle odottamaan blondia viereensä.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I promised it for you.

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ma Elo 19, 2013 9:33 pm

Min Ki (Ren) Choi

Takeru taisi jo arvata ettei Ren ollut mikään suuri kauhuelokuva fani, mutta toisen tähden suostui sen katsomaan mukisematta. Ainoa ehto tietysti oli ettei Takeru saisi jättää Reniä yksin elokuvan jälkeen edes hetkeksikään. Vaikka blondi ei asiaa tuonutkaan esille vaan päänsä sisässä siitä itsekseen jupisi.
"Hyvä on. Katsotaan tämä" Takeru viimein ilmoitti asiasta ja asteli kohti televisiota.
Blondin ihmetellessä pienen matkan päässä televisiosta kädet notkuen selän takana tämän heiluessa edes takaisin hieman levottomuuttaan, kunnes jälleen jähmettyi aloilleen kuullessaan Takerun sanovan jotakin.
"Haetko ne syötävät tänne?"
Asia meni ensin ohi korvien, kunnes hän viimein oivalsi mitä toinen oli pyytänyt kun Takeru kääntyi katsomaan toista.
Ren räpäytti silmiään, nostaen huulilleen hymyn samalla ampaisten keittiön puolelle keräämään herkkuja syliinsä pöydältä.
'' Kyllä on tavaraa! '' Blondi tokaisee itsekseen, tosin melko ääneen. Pian hän olikin hamstrannut kaikki käsiinsä ja loikki nyt innokkaasti kohti olohuoneen puolta etsien pöytää jolle herkut voisi laskea. Ensin hän ei saanut silmiinsä olohuoneen pöytää, joka majaili television äärellä, koska silmät takertuivat Takerun kelaamiin mainoksiin.
Hetken hän toljotti television ruutua, kunnes viimein ihan kuin itsestään ja vanhaa tuntemustaan laski herkut olohuoneen pöydälle.
Takeru oli jo ajat sitten mönkinyt olohuoneen pehmeän näköiselle sohvalle ja odotteli toisen siihen istuutuvan. Blondilla kerkesi mennä aikaa tovi ennenkuin hän hokasi mainosten tuijotuksen lomasta mitä seuraavaksi piti tehda ja pian hän olikin tupsahtanut vaalean vierelle sohvalle. Tuo kyseinen sohva tuntui hyvin mukavalta ja pehmeältä ja sai Renin hymyilemään kun hän painautui kiinni Takerun kylkeä vasten.
'' Onko tää hyväkin? Entä pelottava? '' Viimein blondi uskaltautui kysymään toisen mielipidettä leffasta.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I promised it for you. [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Su Elo 25, 2013 12:30 am

Takeshi Miyamoto

Ren istui pojan viereen tupsahtaen suoraa nojaamana hänen kylkeään vasten. Se sai hänet hymyilemään hiukan valitessaan "play" television näytöltä. Valikkokin oli tehty jo mahdollisimman pelottavaksi taustalla pyörivien kohtauksien avulla.
'' Onko tää hyväkin? Entä pelottava? ''
Blondin kysymykset saivat Takerun naurahtamaan kevyesti ja kietomaan toisen kätensä toisen harteille.
"On tämä aika pelottava", hän lässytti kuin lapselle ja katsoi toista hetken suukottaen tämän huulia nopeati.

Elokuva alkoi melko rennosti, eikä siinä ollut juuri mitään jännittävää, mutta heti alkutapahtumien jälkeen päähenkilölle alkoi tapahtua jos minkälaisia olentoja eteen. Melko peruskauhuleffa vaaleahiuksisen mielestä. Tehtiin kaikki mahdollisimman uskottavasti ja luontevaksi.
Poika muisti melko hyvin ainakin alkupään kauhukohtaukset, joten ne eivät saaneet häntä säikähtämään.
"Pelottaako?" hän kysyi pieni virne huulillaan kun elokuvassa tuli rauhallisempi kohtaus. Poika veti toista lähemmäs itseään ja painoi nopean suukon tämän pehmeälle poskelle. Toivottavasti Ren ei olisi niin peloissaan elokuvan jälkeen, että hän ei varmasti saisi tätä ulos kanssaan sen jälkeen.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I promised it for you.

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ti Elo 27, 2013 12:53 am

Min Ki (Ren) Choi

Näköjään Takerun kylkeen liimautuminen sai vaaleapään hieman hymyilemään ja blondi sattui sen kyllä hyvin näkemään vaikkakin laskikin katseensa hyvin nopeasti television ruutua kohden kun elokuvan pelottavaakin pelottavammat kohtaukset suorastaan sokaisivat Renin hetkellisesti, kunnes Takeru käynnisti elokuvan. Tietysti joka ikisessä kauhuelokuvassa alku oli hyvin lälly ja todella rauhallinen, eikä siinä tapahtunut juurikaan mitään ja myös tämän takia ensimmäisten todellisten kohtausten alkaessa Ren sai monia hyvin hätkähdyttäviä sätkyjä aikaan ja sai varmasti Takerun kylkeä vasten nojatessaan toisenkin hieman hytkymään. Ren ei muista leffan alkaessa että tosiaan oli kysellyt minkälainen elokuva oli ja vastauskin oli mennyt ohi korvien hänen jäädessä koukkuun televisiossa pyörivien kohtauksien tähden.
Blondin keskittymistä herpaannutti ensin Takerun nopea suukko tämän huulille, mutta sekään ei riittänyt saamaan nuorta rentoutumaan liiakseen. Takeru kyllä varmasti tunti kuinka Ren takertui vaaleapäähän kiinni kuin iilimato, jota varmasti oli hankala saada irti tarpeen tullen. Blondi tarrasi toisen paidan reunasta kiinni tiukasti ja jähmettyi aloilleen leffan pyöriessä.

"Pelottaako?"
Takeru lausahti väliin, jolloin Ren havahtui paikoiltaan ja irrotti otteensa toisesta.
'' Ei niin yhtään! '' Ren irvisti tekopyhästi hieman vavahtuen paikoillaan ja selvästi nuoren naamasta jokaikinen olisi voinut lukea selvällä tekstillä kuinka toinen pelkäsi kuollakseen vaikka tiesi vallan hyvin ettei mikään elokuvan kohtauksista ollut totta. Voisiko tosiaan olla että joku voisi pelätä näin paljon yhden elokuvan tähden?
Voipa hyvinkin, sillä Ren oli yksi niistä jotka osasivat kuvitella pimeässä jos ja vaikka mitä, eikä tämän tyyliset elokuvat helpottaneet asiaa yhtään. Hän halusi kuitenkin katsoa juuri niitä elokuvia joista Takeru piti ja siksi suostui moiseen koitokseen.
Pian Ren tunsi kuinka Takeru kiskaisi blondin lähemmäksi ja painoi suukon tämän poskea vasten. Ensin ajatus tuntui taivaalliselta ja sai blondin tuudittautumaan siihen että elokuva oli pian ohi ja hänen suojanaan oli Takeru, joka suojelisi häntä pahoilta asioilta ja tämän myötä hieman onnistuikin rentoutumaan, tietysti tietyt äkkipikaiset kohtaukset saivat edelleen nuoren varpailleen ja Ren onnistuikin pariin otteeseen kiljahtamaan kuin neiti, myös aika-ajoin Ren onnistui vaistomaisesti peittämään silmänsä käsillään liian rajun kohtauksen ilmestyessä kuin tyhjästä ruudulle, mikä sai jälkeenpäin nuoren hieman punoittamaan poskistaan nolostumisen merkiksi.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I promised it for you. [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Su Syys 01, 2013 6:55 am

Takeshi Miyamoto

Ren irrotti nopeasti otteensa hänestä kysymyksen jälkeen ja kielsi asian irvistäen. Tästä pystyi lukemaan liiankin helposti kuinka peloissaan tämä oli, mutta Takeru jätti kuitenkin kommentoimatta asian ja päätyi vain naurahtamaan.

Elokuvan kauhu-puolen jatkuessa Ren tosin säikähteli vähän väliä, jopa niissä kohdissa, joita hän ei ollut sen enempää huomioinut edes ensimmäisellä katselu kerralla. Tai sitten hän vain oli katsonut niin paljon eri kauhuleffoja, että klassiset säikytyskohdat eivät enää purreet häneen.
Lopulta toisen kiljahtaessa vaalea ei voinut enää pidätellä nauruaan.
"Ren se on vain leffa!" hän huudahti naurun keskeltä. Ehkä ei ollutkaan hyvä idea alkaa kokeilla toisen mielikuvitusta.
Saatuaan naurunsa hillittyä kääntyi hän taas blondin puoleen, joka oli punastunut.
"Oletko varma, että haluat katsoa loppuun?" poika kysyi kallistaen hiukan päätään. Hän pysäytti elokuvan jääden odottamaan toisen vastausta.
Blondi oli kyllä suloinen peloissaan, mutta ei hän halunnut, ettei tämä nukkuisi viikkoon yhden elokuvan jälkeen. Jos Ren olisi koko ajan varpaillaan, ei hänen suunnitelmistaan tulisi mitään.
Poika vilkaisi kelloa. Kyllä he olivat saaneet kulutettua ihan mukavasti aikaa. Ulkonakin oli jo hiukan hämärämpää, joten hyvin he voisivat jo lähteä, jos Ren ei halunnut katsoa leffaa loppuun.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I promised it for you.

Viesti  Ru-Chan lähetetty Su Syys 01, 2013 10:33 pm

Min Ki (Ren) Choi

Takerua tuntui huvittavan Renin säpsähtelyt ja se kuinka toinen otti liian tosissaan koko elokuvan. Ren ei itsekkään oikein ymmärtänyt miksi ihmeessä hän säikkyi näinkin paljon yhtä hemmetin feikki leffaa, kun tiesi varsin hyvin ettei tuollaista tapahdu oikeasti. Kai se sitten tosiaan tempaisi Renin elokuvan syövereihin ja raukka luuli itsekkin olevan leffassa.
Renin kiljuntojen keskellä Takeru jälleen kerran pääsi nauramaan, mutta tällä erää vaaleapää jopa sanahti lauseen suustaan naurunsa keskeltä.
"Ren se on vain leffa!"
Blondi kyllä tiesi mitä toinen tarkoitti, mutta se oli niin vaikea mieltää kuitenkin. Sillä hän tosiaan sulautui yhteen elokuvan kanssa.
'' Tiedän.. ! '' Ren puristi suunsa suppuun ja päästi suustaan pienen murahduksen, posket hehkuen punaisuuttaan.
Pian Takeru sai itsensä hillittyä naurultaan ja päätti pistää elokuvan paussille kysymyksensä lomassa.
"Oletko varma, että haluat katsoa loppuun?"
Ren tuijotti pysähtynyttä kohtausta ruudulla ja kääntyi sitten hitusen toista kohden saatuaan ensin katseensa irti ruudusta.
'' No mitä hittoa! Tottakai haluan tän kattoa loppuu, ei se ole niin paha.. Kai? '' Ren toteaa ja tälläkertaa jättäen sen katkonaisen äänen taakseen. Hän tosiaan halusi katsoa elokuvan loppuun ja ehkäpä oppia jopa pitämään kuahuelokuvista, vaikka se nähtävästi tuottikin Renille hieman työtä.
Blondi kyllä huomasi kuinka toinen vilkaisi nopeasti kelloa ja näytti siltä kuin Takeru odottaisi jotakin.
Renin kulmat kohosivat aavistuksen ylemmäksi ja hän päätyi tökkäämään toista poskelle.
'' Mitä sä tuijotat? '' Ren toteaa keräten polvensa syliinsä samalla kädet kiertyen niiden ympärille.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I promised it for you. [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ma Syys 02, 2013 9:55 am

Takeshi Miyamoto

Ren vastasi jyrkästi hänen kysymykseensä kirosanojen kera, mutta lauseen lopussa kuitenkin hiukan epäröiden.
Takeru heräsi kellon tuijotuksesta blondin tökätessä häntä poskelle, mikä sai hänet mutristamaan hiukan huuliaan.
'' Mitä sä tuijotat? ''
Poika katsoi toista hetken kun tämä veti polvet lähemmäs itseään ja kiersi kätensä niiden ympärille.
"Kelloa", hän vastasi aavistuksen tylsällä äänensävyllä. Ainakaan elokuva ei enää kestäisi hänen muistaakseen kovin kauaa. Muutama vähän pidempi kauhukohtaus ja loppu selostus, jossa kaksi pukuihin pukeutunutta miestä tutkivat asiaa.
"Jos noin paljon haluat katsoa tämän loppuun, niin hyvä on", poika virnisti ja suukotti toisen huulia. Hän pörrötti vielä nopeasti blondin hiuksia ennen kuin kääntyi painamaan elokuvan taas käyntiin.

Lopulta television ruudulle ilmestyi, varsin epäselvän lopun jälkeen lista erilaisia nimiä taustalla soiden mahdollisimman karmiva musiikki. Vaaleahiuksinen nousi venytellen sohvalta ja otti muutaman askeleen lähemmäs televisiota ottaakseen levyn pois soittimesta. Kotelon hän jätti vain television viereen pöydälle kääntyessään taas pidemmän puoleen.
"Uskallatko vielä lähteä siitä mihinkään?" hän kysyi naurahtaen ja palasi istumaan vielä blondin viereen. Hän tosin raahaisi tämän vaikka väkisin ulos kanssaan, koska halusi näyttää, ettei kesällä nähnyt tähtiä.

//Tässä tuli nyt tällainen pieni hyppäys, mutta toivottavasti ei haittaa. (^^)//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I promised it for you.

Viesti  Ru-Chan lähetetty La Syys 14, 2013 6:37 am

Min Ki (Ren) Choi

Takeru ei tainnut juurikaan pitää siitä kun Ren häntä poskelle meni tökkäisemään, sillä toinen päätyi hieman mutristamaan suutaan, mutta sai kuitenkin Takerulta vastauksen ja mitäs muutakaan seinäll voisi noin pitkää tuijottaa ellei sitten kelloa?
Selvähän se oli ja Ren hyvin tiesi sen, mutta halusi kuitenkin vielä varmistaa sen Takerulta itseltään.
"Jos noin paljon haluat katsoa tämän loppuun, niin hyvä on" Takeru toteaa ja saa sen Renin korvissa kuulostamaan siltä kuni toinen ei juurikaan välittäisi elokuvasta vaan tahtoisi tehdä jotakin aivan muuta, mutta mitä?
Asia jäi hieman vaivaamaan Blondin mieltä.
Hän kuitenkin sai Takerulta lauseen loputtua suukon huulille, mikä sai nuorekon nostamaan hymyn suupieliin. Juuri kun Ren oli ajatellut hakeutuvansa Takeruun kiinni, tämä äkkinäisesti päätyi pörröittämään blondin huoliteltuja hiuksia. Ren päästi suustaan epämääräisen mölähdyksen hieman seassa tyttömäistä kikatusta mausteena.
Tällä kertaa asia ei hetkauttanut normaaliin tapaan Reniä, vaan Takerun laitettua elokuva jälleen pyörimään tämä hakeutui aivan kiinni Takerun kylkeen, kiehnätäkseen hieman tai voisiko jopa sanoa että aivan tahallaan.

Leffan loppu musiikki nostatti blondilla kylmiä väreitä, tämän puistatellessa päätään sohvalla istuessaan.
Vaalea pää päätti nousta venytysten saattelemana ylös ja siivota jäljet elokuvan katsomisen jäljiltä. Ren itse ei edes ehtinyt liikahtaa aloiltaan kun jo Takeru kääntyi häntä kohden.
"Uskallatko vielä lähteä siitä mihinkään?"
Takeru näytti hieman leikkivän Renin pelon kanssa ja se hieman sai Renin nyrpistämään nenäänsä, mutta pian vaalean istuutuessa blondin vierelle takaisin sohvalle ilmapiiri Renin ympärillä muuttui jälleen hyvin energiseksi ja yllättävän iloiseksi vaikka juuri äsken hän olikin nähnyt televisiosta jotain aivan kamalaa, mikä edelleen hieman nuorta pisti puistattamaan.
'' Tottakai uskallan, en mä nyt niin arka sentään yhden leffan jälkeen ole. '' Ren toteaa naurun saattelemana ja hymähtää toisen suunnille.
Samassa Ren nousi sohvan uumenista ylös itsekkin samalla hieman venytellen. Seistessään sohvan edessä ja Takerua tuijottaessaan hieman odottavaan sävyyn Ren päätyi korjaamaan hiuspehkoaan, joka tällä hetkellä muistutti enemmän harakan pesää kuin hiuksia.
'' Mitäs me tehdään? '' Ren toteaa kädet haroen hiuksia takuista, tyytyväinen hymy naamallaan.// Eip se haittaa Very Happy Hyvä vaan että veit eteenpäin.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I promised it for you. [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ma Syys 16, 2013 8:31 am

Takeshi Miyamoto

Takeru katsoi pieni hymy huulillaan kun nuorempi korjasi hiuspehkoaan vastattuaan, että uskaltaisi lähteä pois sohvalta.
' Mitäs me tehdään? ''
Blondi kysyi ja sai hänet miettimään, miten asiansa kertoisi. Vaalea kuitenkin päätti jättää kaikki mutkat pois.
"Mennään ulos", hän tokaisi suoraan hymyillen leveästi.
Antamatta toiselle aikaa puhumiseen hän jo veti tämän kädestä perässään eteiseen. Ihan sama hänelle missä kunnossa tämän hiukset olivat. Ren oli vain entistä suloisempi kun tämän vaaleat hiukset olivat hiukan pystyssä.
"Ei kesällä näe tähtiä!" hän valaisi toista hiukan ivallisella äänellä ja kallisti hiukan päätään. Ehkä toinen tajuaisi, mitä hän haki takaa.
"Noniin, kengät jalkaan. Mennään jo!" poika naurahti ja kumartui ottamaan kenkiään lattialta alkaen vetää niitä jalkoihinsa. Hän nappasi vielä naulakosta takkinsa, koska oletti ulkona olevan hiukan kylmä pelkässä t-paidassa. Olihan kello jo yli puolen yön.

Hän kyllä kiroaisi maailman helvettiin, jos näkisi yhdenkin tähden taivaalle. Ei poika voinut nöyrtyä niin paljon, että hänen väitteensä olisikin väärin. Kesällä piti olla niin valoisaa, ettei tähtiä näkyisi.

//Tuli lyhyt, mutta jos haluat vielä vastata niin sen jälkeen varmaan voidaan siirtyä vol. 2'seen. (^^)//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I promised it for you. [VALMIS]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 1 / 2 1, 2  Seuraava

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa