Ryutaro Arimura

Siirry alas

Ryutaro Arimura

Viesti  sienis lähetetty Pe Marras 11, 2011 12:56 pm


Nimi: Ryutaro Arimura
Lempinimi: Ryu(-kun)
Syntynyt: 6.3.1994 (18-vuotias)
Sukupuoli: mies
Vuosikurssi: 2.
Valinnaiset: kuvaamataito, Japanin historia ja kemia
Seks. suuntautuminen: homo
Siviilisääty: sinkku

Perhesuhteet/menneisyys: Ryutaro ei ole elänyt elämää jota olisi itse halunnut. Ollessaan lapsi, hän usein kuvitteli että kaikki oli vain pahaa unta ja pian hän heräisi kauniissa, hyvässä maailmassa. Niin ei kuitenkaan koskaan käynyt.
Pojan perheeseen kuuluvat äiti ja pikkuveli. Veli syntyi vasta Ryutaron ollessa jo 13-vuotias, ja siihen saakka pojan elämää olivat varjostaneet äidin alkoholismi ja huumeiden väärinkäyttö. Ryutaron ensimmäisten ikävuosien jälkeen hänen juomisensa alkoi riistäytyä käsistä, ja suurimman osan lapsuudestaan poika vietti yksin. Hän oli lapsena hyvin epäsosiaalinen (jota hän tosin on vieläkin) joten leikkiminen muiden naapuruston lasten kanssa ei tullut kuuloonkaan. Ryutaro lähinnä istui yksin kotona joko piirtämässä tai lukemassa. Katakanat ja hiraganat olivat painuneet hyvin mieleen, joten hän oppi lukemaan jo viisivuotiaana.

Viettäessään suurimman osan ajastaan itsensä seurassa, Ryutarosta tuli hyvin sulkeutunut ja hiljainen. Niinä harvoina kertoina kun pojan äiti oli selvä, Ryutaro ei edes uskaltanut puhua tälle, niin läheisiä kuin he joskus olivat olleetkin. Hän alkoi välttelemään muitakin ihmisiä parhaansa mukaan, ja vielä nykyäänkin katsekontaktin luominen on miltei mahdotonta.
Ryutaron ollessa seitsemänvuotias henkinen väkivalta alkoi olla pojalle arkipäivää. Hän pelkäsi äitiään suunnattomasti ja toivoi joskus ettei tämä enää koskaan astuisi samaan taloon hänen kanssaan ja satuttaisi häntä. Äiti oli joskus muutaman päivän poissa kotoa, jolloin Ryutaro oppi varsin itsenäiseksi nuoresta iästään huolimatta.
Oli myös hyvin tavallista että kun pojan äiti tuli kotiin - umpihumalassa - hän toi mukanaan jonkun miehen. Silloin Ryutaron oli viisainta lähteä muualle. Hän saattoi kiertää kotiseutunsa moneen kertaan, jääden välillä silittelemään kodittomia kissoja joita niillä kaduilla oli paljon. Poika uskoi kissojen ymmärtävän miltä hänestä tuntui, niinpä niistä tuli hänen parhaita - ja ainoita - ystäviään.

Ryutaron ollessa 12-vuotias, hänen äitinsä tuli kertomaan että poika saisi pikkuveljen. Hän pyysi anteeksi kaikesta ja lupasi mennä katkaisuhoitoon. Hän piti lupauksensa. Ryutarolle oli kuitenkin liian myöhäistä antaa anteeksi. Nainen, jota hän joskus oli kutsunut äidiksi, oli vienyt hänen lapsuutensa. Hän oli murskannut Ryutaron unelmat, repinyt hänen siipensä irti.Luonne: Ryutaro on yksi niistä joka näyttää tunteensa vain hyvin harvoille ihmisille. Häntä ei näe nauramassa vatsaansa pidellen tai itkemässä täysin murtuneena. Hän pitää sen kaiken sisällään, käy tunteitaan läpi vain oman päänsä sisällä, yksin. Jos hänelle yrittää jutella mukavia, poika saattaa mutista jotain, mutta kunnon keskustelua on melkeinpä mahdotonta saada aikaiseksi.

Ryutarolla on kova ulkokuori jota on vaikea murtaa. Vain hyvin harvalla on mahdollisuus joskus saada nähdä pojan todellinen olemus. Hänen ajattelutapansa on hyvin omalaatuinen, ja itse asiassa hän on hyvin taitava syvällisissä keskusteluissa. Hän ei vain... Koskaan näytä sitä. Ryutaro pysyttelee aina taustalla, yrittäen olla mahdollisimman näkymätön. Hän ei koskaan halua olla huomion keskipiste, hän ei koskaan ole se joka aloittaa keskustelun, hän ei ole se josta kaikki puhuvat. Hän vain on ja yrittää todistaa itselleen että on olemassa. Aina se ei ole niin helppoa.

Ryutaro kulkee lähes aina pää pilvissä. Jos häntä tervehtii koulun käytävällä, poika mitä luultavimmin vain katselee eteensä mitään näkemättä eikä huomaa. Hänet täytyy herättää, vetää pois haavemaailmasta jossa hän viettää aikaansa. Haavemaailmassa jossa on vain hän. Jossa kaikki on hyvin.
Ryutaro näkee usein painajaisia. On hyvin tavallista että hän herää omaan huutoonsa. Mutta silloin kun hän saa nukkua rauhassa, ei uni koskaan ole tarpeeksi pitkä. Joskus hän haluaa vain nukkua, nukkua ja nukkua. Olla täysin tietämätön häntä ympäröivästä maailmasta. Joskus hän ei halua avata silmiään enää koskaan.
Ulkonäkö: Ryutaron hiukset ylettyvät suurinpiirtein olkapäille. Ne ovat kerrostetut, pikimustat ja yleensä hieman tupeeratut. Etuhiukset ovat suhteellisen pitkät, niin pitkät että aina tarpeen vaatiessa hän voi piiloutua niiden taakse. Ne ovatkin useimmiten silmillä, jolloin hänen olotilastaan on mahdotonta sanoa mitään. Hänen hiuksensa ovat luonnostaan paksut ja tuuheat, joten tupeeraus ei välttämättä olisi edes tarpeen.
Ryutaro on hyvin laiha ja kohtuullisen pitkä. Hänen ihonsa on hyvin kalpea ja mustien hiuksien kanssa se tuo mukavasti kontrastia.
Ryutaron tyyli on hyvin yksinkertainen. Hän pukeutuu yleensä hyvin luonnonläheisiin ja neutraaleihin väreihin. Aina Ryutaron lähtiessä pois asuntolasta hänen on pakko meikata. Jostain syystä hän tuntee olevansa luonnollisimmillaan meikattuna. Yleensä hän vain mustaa silmänympäryksensä mustalla kajaalilla ja luomivärillä, joskin se saattaa herättää hieman huomiota. Hän ei kuitenkaan kovinkaan paljon välitä katseista joita muut oppilaat hänelle jakelevat; hänen on helpompi pitää kovaa ulkokuortaan yllä sillä tavalla.
Hän painaa 53 kg ja on 173 cm pitkä.
Muuta: -Veriryhmä on AB.
-On hyvin taitava piirtäjä.
-Rakastaa teetä.
-Osaa soittaa kitaraa.
avatar
sienis

Viestien lukumäärä : 156
Join date : 11.11.2011
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa