Kazumasa "Shou" Ohara

Siirry alas

Kazumasa "Shou" Ohara

Viesti  Vierailija lähetetty La Toukokuu 25, 2013 9:57 am

// Ex-käyttäjä Souman hahmo, joka on nyt siirretty Arkistoon, koska Soumaa ei ole foorumilla näkynyt aikoihin.
- Samirix (9.12.2013) //

Nimi:  Kazumasa "Shou" Ohara
Ikä: 5.7.1995  (18v)
Sukupuoli: Mies
Vuosikurssi: 2.
Luokka: 2-A
Seksuaalinen suuntautuminen: Bi
Siviilisääty: Sinkku
Valinnaiset: Musiikki, Japanin historia ja kemia

Perhe/Menneisyys: Shou kasvoi yksinhuoltaja äitinsä hoivissa, sen jälkeen kun pojan isä lähti omille teilleen, Shoun ollessa 6. Äidistään Shou pitää hyvin paljon ja arvostaa sitä kuinka hän jaksoi olla hyvä äiti miehensä lähdettyäkin. Nykyään Shou tyytyy pitämään yhteyttä äitiinsä lähinnä puhelimen välityksellä, koska Shoun muuttaessa Tokioon hänen äitinsä jäi asumaan pohjois-Hokkaidoon. Muuta sukuaan Shou tapaa hyvin harvoin , lähinnä vain suuremmissa perhejuhlissa. Isästään Shou taas ei ole kuullut mitään sen jälkeen, kun mies lähti. Eikä hän ole suuremmin isäänsä kaipaillutkaan. Jonkinlaisesta miehen mallin puutteesta Shou ehkä pienempänä kuitenkin kärsi. Autojen ja tappelun sijasta poikaa kiinnosti musiikki ja vaatteet.

Shoulla on myös kolme kissaa, jotka hän laskee perheeseensä. Harmilisesti hän joutui kuitenkin jättämään lemmikkinsä äitinsä hoiviin muuttaessaan Tokioon. Poika kaipaa kissojaan suuresti, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että Shoulla pakottava tarve päästä silittelemään jokaista tielleen sattuvaa kissaa.    


Luonne:  Shou on sosiaalinen ihminen, joka näkyy ja kuuluu välillä enemmänkin kuin tarpeeksi. Ei onneksi aina, koska poika ei liiku senttiäkään ilman kahvia. Erityisesti aamukahvin juonti on pakollinen rutiini Shoulle, tai hän on puoliunessa ja tavallista rasittavampi koko päivän. Väsynyt Shou innostuu helposti valittamaan kaikesta maan ja taivaan välillä ja turhautuu heti jos joku ei toimi tai mene niin kuin pitäisi.

Ystäviään kohtaan Shou on huolehtivainen, mutta ei varmasti jätä välistä tilaisuutta härnätä ketään heistä. Pojan ystäväksi yleensä valikoituukin siksi vähemmän herkkänahkaista porukkaa, joka kestää Shoun tempaukset. Ilkeä Shou ei ole, mutta ei hänestä maailmanparantajaakaan ole tulossa.

Seura ei ole mitään välttämättömyys Shoulle, vaan hän viettää välillä koko päivänkin yksikseen vain pelaten, tuntematta itseään yksinäiseksi. Ei hän seuraa kuitenkaan välttele, vaan lähtee muiden mukana mieluusti melkein mihin vaan, oli kyse sitten hengailusta tai vakavammasta asiasta.

Shoulla on tietyistä asioista vahvat mielipiteteet, joita hän ei suostu muuttamaan kirveelläkään. Yksi niistä on tupakointi. Shou ei ole ikinä polttanut ja ei ikinä haluakkaan. Omasta äänestään pitävä laulajapoika kokee melkein loukkauksena jos joku yrittää saada häntä polttamaan edes yhden. Ystäviensä tupakointi tapoihin Shou ei kuitenkaan yleensä puutu. Mitä nyt välillä mutristelee suutaan jos joku ihan vieressä polttaa tai kovin vahvasti savulle haisee.  Yleisesti ottaen Shou on kuitenkin avoinmielinen ja valmis kokeilemaan kaikkea.Kuvissa: Shou (Alice Nine)

Ulkonäkö:
Pituus: 177cm
Paino: 58kg

Shou on aina pyrkinyt pitämään itsensä hyvässä kunnossa, mikä myös näkyy. Pituudestaan huolimatta hän ei näytä hontelolta vaan juuri sopivasti lihaksikkaalta. Kasvoiltaan Shou on hyvin kiltin ja ehkä hiukan lapsekkaankin näköinen. Hän hymyilee paljon ja ei oikein osaa edes näyttää oikeasti vihaiselta. Meikkiä Shou käyttää lähes aina, mutta vain vähän ja hyvin neutraalisti. Hänestä meikin kuuluu korostaa parhaita piirteitä, ei toimia naamiona.

Shoulla on lyhyehköt hiukset, jotka luonnostaan ovat japanilaisille tavanomaiset tummat, mutta Shou pitää ne jatkuvasti värjättynä. Yleisin väri Shoun hiuksissa on lämmin kastanjanruskea, mutta välillä poika intoutuu kokeilemaan muutakin lyhyen aikaa. Hiustenmuotoilu tuotteita Shou kuluttaa kohtuudella. Päiväsaikaan hän pitää hiuksensa mielummin pehmeinä ja vapaina eri tököteistä, mutta iltaaviettäessa hän turvautuu aineiden voimaan, saadaksen hiuksensa pysymään kurissa.

Muodin seuraaminen orjallisesti ei ole ikinä ollut Shoun juttu, vaan hän seuraa mielummin omaa päätään. Pojan vaatekaappi pursuaakin mitä erilaisimpia vaatteita. Shoun lempivaatteita ovat kuitenkin rauhallisen väriset ja mukavat perusvaatteet.
   
Ulkonäkö on Shoulle tärkeä asia, eikä hän yleensä lähde siistiytymättä mihinkään. Huonona aamuihmisenä Shou päätyykin usein olemaan myöhässä koulusta. Hän nousee ylös mahdollisimman myöhään ja sitten juuttuu vielä peilin eteen aamukahvinsa kanssa.


Muuta tietoa:
Harrastukset - Laulaminen, Videopelien pelaus, vaatteiden etsiminen kirppareilta yms, kahvin juonti, nukkuminen
Veriryhmä - O
Lempivärit - Taivaansininen, viininpunainen ja valkoinen
Lempihajuste - BVLGARI black

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa