Kazumasa "Shou" Ohara

Siirry alas

Kazumasa "Shou" Ohara

Viesti  Souma lähetetty La Toukokuu 25, 2013 2:18 am

Nimimerkki: Souma
Ikä: 20
Pelikokemus: Lähemmäs 10 vuotta, nyt ollut muutama vuosi väliä viime kerrasta

Pelinäyte:
Herätyskello pärähti soimaan korvia vihlovasti. Shou päästi turhautuneen tuhahduksen tyynyään vasten ja kurotteli kädellään vihaamaansa laitetta. Kello soi jo kolmatta kertaa sinä aamuna. Saatuaan hiljennettyä kellon, Shou ei kuitenkaan noussut ylös vaan hautautui entistä syvemmälle sänkyynsä peitto- ja tyynyvuoren alle. Hän ei tahtonut nousta. Ei nyt, eikä ikinä. Lämmin ja pehmoinen sänky oli vain yksinkertaisesti ihan liian mukava ja ylös nouseminen tarkoitti kylmälle lattialle astumista ja lopulta puuduttavaa koulupäivää. Shou ei ollut ikinä voinnut käsittää, miksi koulun piti alkaa niin aikaisin aamulla. Ei kai kukaan voinnut olla pirteä siihen aikaan aamulla.

Lopulta Shou kuitenkin kohotti päätään tyynystä sen verran, että sai vilkaistua kellonajan. Hänellä oli enään vaivainen vartti aikaa. Poika oli kaikkea muuta kuin pirteä, kun hän vihdoin hylkäsi sänkynsä ja hoiperteli uskollisen kahvinkeittimensä luokse. Vasta kuuma kahvi sai Shoun heräämään kunnolla. Siinä vaiheessa kun poika oli saannut vaatteet ylleen ja itsensä siedettävän näköiseksi omasta mielestään, kello olikin liikahtanut jo neljänneskieroksen eteenpäin. Shou oli tapojensa mukaisesti myöhässä, jo siinä vaiheessa kun astui ulos asuntonsa ovesta. Vilkaistuaan viellä nopeasti laukkuunsa, Shou lähti hölkkäämään reippaasti kohti koulurakennusta.


HahmopyyntöNimi: Kazumasa "Shou" Ohara
Ikä: 5.7.1994 (18v)
Sukupuoli: Mies
Vuosikurssi: 2.
Seksuaalinen suuntautuminen: Bi
Siviilisääty: Sinkku
Valinnaiset: Musiikki, Japanin historia ja kemia

Perhe/Menneisyys: Shou kasvoi yksinhuoltajaäitinsä hoivissa, sen jälkeen kun pojan isä lähti omille teilleen, Shoun ollessa 6. Äidistään Shou pitää hyvin paljon ja arvostaa sitä kuinka hän jaksoi olla hyvä äiti miehensä lähdettyäkin. Nykyään Shou tyytyy pitämään yhteyttä äitiinsä lähinnä puhelimen välityksellä, koska Shoun muuttaessa Tokioon hänen äitinsä jäi asumaan pohjois-Hokkaidoon. Muuta sukuaan Shou tapaa hyvin harvoin , lähinnä vain suuremmissa perhejuhlissa. Isästään Shou taas ei ole kuullut mitään sen jälkeen, kun mies lähti. Eikä hän ole suuremmin isäänsä kaipaillutkaan. Jonkinlaisesta miehen mallin puutteesta Shou ehkä pienempänä kuitenkin kärsi. Autojen ja tappelun sijasta poikaa kiinnosti musiikki ja vaatteet.

Shoulla on myös kolme kissaa, jotka hän laskee perheeseensä. Harmilisesti hän joutui kuitenkin jättämään lemmikkinsä äitinsä hoiviin muuttaessaan Tokioon. Poika kaipaa kissojaan suuresti, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että Shoulla pakottava tarve päästä silittelemään jokaista tielleen sattuvaa kissaa.


Luonne: Shou on sosiaalinen ihminen, joka näkyy ja kuuluu välillä enemmänkin kuin tarpeeksi. Ei onneksi aina, koska poika ei liiku senttiäkään ilman kahvia. Erityisesti aamukahvin juonti on pakollinen rutiini Shoulle, tai hän on puoliunessa ja tavallista rasittavampi koko päivän. Väsynyt Shou innostuu helposti valittamaan kaikesta maan ja taivaan välillä ja turhautuu heti jos joku ei toimi tai mene niin kuin pitäisi. Tavallisesti Shou on kuitenkin hyväntuulinen ja rento. Vain hyvin harva ihminen on tähän mennessä päässyt näkemään Shoun oikeasti vihaisena ja kiivastuneena. Usein poika mielummin poistuu tilanteesta tai kokonaan paikalta ennen kuin ehti suuttua.

Ystäviään kohtaan Shou on huolehtivainen, mutta ei varmasti jätä välistä tilaisuutta härnätä ketään heistä. Pojan ystäväksi yleensä valikoituukin siksi vähemmän herkkänahkaista porukkaa, joka kestää Shoun tempaukset. Ilkeä Shou ei ole, mutta ei hänestä maailmanparantajaakaan ole tulossa.

Seura ei ole mitään välttämättömyys Shoulle, vaan hän viettää välillä koko päivänkin yksikseen vain pelaten, tuntematta itseään yksinäiseksi. Ei hän seuraa kuitenkaan välttele, vaan lähtee muiden mukana mieluusti melkein mihin vaan, oli kyse sitten hengailusta tai vakavammasta asiasta. Isommassa porukassa ollessaan, Shou kuuluu yleensä niihin äänekkäämpiin ja puheliaampiin.

Shoulla on tietyistä asioista vahvat mielipiteteet, joita hän ei suostu muuttamaan kirveelläkään. Yksi niistä on tupakointi. Shou ei ole ikinä polttanut ja ei ikinä haluakkaan. Omasta äänestään pitävä laulajapoika kokee melkein loukkauksena jos joku yrittää saada häntä polttamaan edes yhden. Ystäviensä tupakointi tapoihin Shou ei kuitenkaan yleensä puutu. Mitä nyt välillä mutristelee suutaan jos joku ihan vieressä polttaa tai kovin vahvasti savulle haisee. Yleisesti ottaen Shou on kuitenkin avoinmielinen ja valmis kokeilemaan kaikkea.Kuvissa: Shou (Alice Nine)

Ulkonäkö:
Pituus: 177cm
Paino: 58kg

Shou on aina pyrkinyt pitämään itsensä hyvässä kunnossa, mikä myös näkyy. Pituudestaan huolimatta hän ei näytä hontelolta vaan juuri sopivasti lihaksikkaalta. Kasvoiltaan Shou on hyvin kiltin ja ehkä hiukan lapsekkaankin näköinen. Hän hymyilee paljon ja ei oikein osaa edes näyttää oikeasti vihaiselta. Meikkiä Shou käyttää lähes aina, mutta vain vähän ja hyvin neutraalisti. Hänestä meikin kuuluu korostaa parhaita piirteitä, ei toimia naamiona.

Shoulla on lyhyehköt hiukset, jotka luonnostaan ovat japanilaisille tavanomaiset tummat, mutta Shou pitää ne jatkuvasti värjättynä. Yleisin väri Shoun hiuksissa on lämmin kastanjanruskea, mutta välillä poika intoutuu kokeilemaan muutakin lyhyen aikaa. Hiustenmuotoilu tuotteita Shou kuluttaa kohtuudella. Päiväsaikaan hän pitää hiuksensa mielummin pehmeinä ja vapaina eri tököteistä, mutta iltaaviettäessa hän turvautuu aineiden voimaan, saadaksen hiuksensa pysymään kurissa.

Muodin seuraaminen orjallisesti ei ole ikinä ollut Shoun juttu, vaan hän seuraa mielummin omaa päätään. Pojan vaatekaappi pursuaakin mitä erilaisimpia vaatteita. Shoun lempivaatteita ovat kuitenkin rauhallisen väriset ja mukavat perusvaatteet.

Ulkonäkö on Shoulle tärkeä asia, eikä hän yleensä lähde siistiytymättä mihinkään. Huonona aamuihmisenä Shou päätyykin usein olemaan myöhässä koulusta. Hän nousee ylös mahdollisimman myöhään ja sitten juuttuu vielä peilin eteen aamukahvinsa kanssa.


Muuta tietoa:
Harrastukset - Laulaminen, Videopelien pelaus, vaatteiden etsiminen kirppareilta yms, kahvin juonti, nukkuminen
Veriryhmä - O
Lempivärit - Taivaansininen, viininpunainen ja valkoinen
Lempihajuste - BVLGARI black

Souma
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kazumasa "Shou" Ohara

Viesti  Maya lähetetty La Toukokuu 25, 2013 7:50 am

Moikka! Ihanaa saada uusia pelaajia, tiedä vaikka porukka täällä vähän aktivoitus taas sen myötä! :D

Hahmopyyntö on kerrassaan moitteeton, eli hyväksytty on. Voit nyt rekisteröityä foorumille ja käy tsekkaamassa heti ensimmäiseksi Ilmoitustaululta Shoun luokka ja huone oikeasta topicista! ;)

Tervetuloa meidän porukkaan, toivottavasti viihdyt! Ja jos tulee jotain kysyttävää ihan mistä vaan, niin yksäriä saa heitellä mun suuntaan. :)

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa