You're coming with me .. Now! [KUOLLUT]

Siirry alas

You're coming with me .. Now! [KUOLLUT]

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ke Toukokuu 15, 2013 12:36 am

Sunghyun ''Kevin'' Woo

Uusi oppilas oli astunut Kevinin luokkaan ja sattumoisin tämä oli Kevinin vanha tuttava pitkältä ajalta. Voisiko tosiaan olla näin puhdas sattuma että he päätyvät samaan kouluun ja sekään ei riitä, sillä he ovat vielä samalla luokallakin! Voisiko tosiaan olla pelkkää sattumaa vai oliko pelissä jotakin muuta?
Siitä Kevin päätti ottaa selvää ja keksikin oivan idean siihen vai voisiko sitä sanoa edes ideaksi, sillä Kevin oli päättänyt että koulun loputtua hän etsisi Rosien käsiinsä ja raahaisi toisen kirjaimellisesti hänen mukanaan kaupungille. Kevin oli nokkela poika ja saikin yllättävän helposti tietää missä päin asuntolaa Rosie majailee, koska toisen olinpaikkaa ei ollut aikaisemmin edes harkinnut kysyä mikä tuotti tässä vaiheessa suuren päänvaivan. Kaksikko oli eronnut valitettavasti koulun loputtua eriteille ja nyt Kevinillä oli kova työ löytää tämä uusi oppilas muiden joukosta. Onneksi kuitenkin nuorekko sai apuja ja viimein tavoitti Rosien huoneen. Toinen ilmeisesti oli läksyjen kimpussa ahertamassa kun ilman koputuksia Kevin oli tämän huoneeseen pöllähtänyt ja vaatinut toista mukaansa kaupungille edes hetkeksi.
'' Nyt lähdetään kohti kaupunkia! '' Kevin kailotti hullunkiilto silmissään, napaten Rosieta kädestä kiinni ja nyki toista mukaansa. '' Eikä sitten vastaväitteitä, nyt on kiire. Tää asia ei voi oottaa yhtää! '' Kevin yritti kuulostaa siltä kuin nyt olisi tosi kyseessä, jotta varmasti toinen lähtisi mukaan ilman mitään tekosyitä tai muita verukkeita.

// Jätän nyt tähän, jatkat kun ehdit. :D Pahoittelen alku kankeutta. ;o //

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: You're coming with me .. Now! [KUOLLUT]

Viesti  plane lähetetty To Toukokuu 16, 2013 8:18 am

// Aloitukset on aina vaikeita :D Tässä on nyt jonkun moinen vastaus //

Rosie oli aiemmin törmännyt kuin ihmeen kaupalla vanhaan tuttavaansa koulun alun merkeissä. Heidän oli pitänyt tavata myöhemmin saman päivän aikana, mutta he eivät kuitenkaan olleet muistaneet sopia missä ja milloin, eivätkä olleet vaihtaneet edes puhelinnumeroja. Kuitenkin Rosie ajatteli, että kaksikko törmäisi vielä uudelleen toisiinsa, todennäköisesti viimeistään seuraavana päivänä... tai oikeastaan Kevinin tuntien poika varmasti etsisi tytön käsiinsä vaikka kiven kolosta, jos niin olisi tarvis. Saattoihan olla että toinen oli juuri paraikaa etsimässä häntä ja ilmestyisi tytön ovelle hetkenä minä hyvänsä. Ajatus siitä piristi Rosieta hieman tämän tehdessä läksyjään yksin asuntolan huoneessaan. Tytölle ei vielä ollut huonekaveria, eli hän joutui (tai sai, miten sen nyt ottaa) asumaan vielä toistaiseksi yksikseen.

Tytön ajatuksenjuoksu kuitenkin katkesi tämän säikähtäessä yhtäkkistä huoneen oven avausta.
”Mit...” tyttö ehti ynähtää yllättyneesti ennen kuin tunnisti tulijan joka jo kailotti kaupungille lähdöstä ja nyki toista kädestä mukaansa. Siinä paha missä mainitaan... eipä tyttö olisi ihan näin yllättävää sisään tuloa osannut odottaa, pisteet siis siitä.
”Eikä sitten vastaväitteitä, nyt on kiire. Tää asia ei voi oottaa yhtää!” poika vielä sanoi.

”Kevin! Mitä hemmettiä? Et sä voi vaan pamahtaa sisään toisten huoneisiin koputtamatta! Tää on tyttöjen huone!” Rosie huudahti edelleen pasmat hieman yllätyksestä sekaisin. Vaikka olihan tytön pakko myöntää että pojan yhtäkkinen paikalle ilmestyminen oli piristänyt hänen iltaansa ja hymykin alkoi taas palailla tytön kasvoille.

”Onneksi mulla ei vielä ole huonekaveria, raukkaparka olisi varmaan saanut sydärin” tyttön sanoi hiukan pojalle virnistäen.
”Mutta oota nyt vähän” tyttö sanoi pistäen hiukan vastaan pojan nykiessä tyttöä mukaansa. ”Mihin meillä on niin kova kiire?” tuo sanoi utelias, mutta hiukan hölmistynyt ilme kasvoillaan. Minne he oikein olivat menossa ja miksi?

Rosie oli kuitenkin iloinen voidessaan viettää taas aikaa Kevinin kanssa, eikä halunnut käännyttää toista pois oveltaan. Ei ollut ollut varmastikaan ihan helppoa saada hänen huoneensa numeroa selville. Tyttö ei siis viitsinyt sen enempiä väittää vastaan tai vitkutella – minne he sitten olivatkin menossa – joten nappasi mukaansa kevyen hupparin ja lähti Kevinin matkaan.
avatar
plane

Viestien lukumäärä : 95
Join date : 01.01.2013
Ikä : 21
Paikkakunta : Pori

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: You're coming with me .. Now!

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ke Kesä 19, 2013 10:31 pm

Sunghyun ''Kevin'' Woo

Kevin nyki toista kädestä mukaansa, mikä ilmeisesti näytti hyvin epätoivoiselta kun siinä kesti niin kauan. Mikä sai pojan itsensäkkin hyvin hämmentyneeksi.
Ensin Kevin ei ottanut kuuleviin korviinsa Rosien kysymyksiä kunnes viimein rauhoittui kun ei saanut toista juuri sillä sekunnilla revittyä ulos huoneesta ja päästikin toisen kädestä irti puuskahtaen samanaikaisesti.
'' Hooh.. Miksi en voi pamahtaa paikalle noin vain ? ja mitä sillä on väliä olisiko täällä ollut joku kanssasi? ''
Kevin nurahtaa virnistäen perään keveästi.
Hän ei vain ymmärtänyt miksi toinen nyt noin paljon rupesi höpöttämään yhden pienen sisään syöksyn takia. Kai se tosiaan oli hieman outoa. '' Naah.. Ei se nyt noin paha juttu voinut olla, myönnä että olit kuitenkin iloinen että tulin! '' Kevin naurahtaa vieden kätensä selkänsä taakse hieman pyörien paikoillaa, ikäänkuin ei malttaisi odottaa.
Keviniltä tosiaan oli mennyt miltein kaikki likan kysymykset ohi korvien eikä siksi kyennyt vastaamaan mitään mihinkään, vaikka varmasti Rosie odotteli vastauksia kysymyksiinsä.
'' NYT MENNÄÄN!! '' Kevin huudahti kierähtäen ympäri huoneessa, kasvot viimein osoittaen kohti huoneen ovea heilauttaen itsensä samanaikaisesti liikkeelle.

Pian kuitenkin Rosiekin näytti heltyvän ja lähti mielellään Kevinin matkaan vaikka kysymykset jäivätkin roikkumaan ilmaan. Pojan huulilla lepäsi viekeä virne, josta varmasti voisi päätellä pojanklopin keksineen jotakin hyvin mielenkiintoista.
Asia ei kuitenkaan tainnut niin juurikaan olla, sillä Kevin oli hukannut ajatuksen mitä kaksikon piti tehdä ja minne heidän piti mennä vai oliko hänen vain pakko saada Rosie mukaansa jonnekkin?
Kaksikon matkatessa kohti asuntolan ulko-ovia Kevin tuumi vakavissaan oliko hän unohtanut sen asian jota piti tehdä heidän poistuttua asuntolan alueelta vai oliko se vain niin että hän halusi olla Rosien seurassa jossakin.
Kuitenkaan mitään ei tullut mieleen, joten hän päätyi vain hymyilemään toiselle, napatessaa uudelleen Rosieta kädestä lähtien puoli juoksuun pitkin asuntolan-käytävää saavuttaakseen nopeammin ulko-oven.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: You're coming with me .. Now! [KUOLLUT]

Viesti  plane lähetetty Ke Heinä 24, 2013 1:29 pm

Ensin sisään pamahtanut poika tuntui sivuttavan kaikki tytön esittämät kysymykset, mutta tyytyi pian päästämään tytön kädestä irti puuskahtaen.
'' Hooh.. Miksi en voi pamahtaa paikalle noin vain ? ja mitä sillä on väliä olisiko täällä ollut joku kanssasi? '' kuuli Rosie pojan viimein sanovan virnistäen.
"Kevin kaksi sanaa: tyttöjen huone", Rosien oli pakko sanoa, jos tämä ei siitä ymmärtäisi, niin saisi asia olla. Ei tyttö kuitenkaan voinut olla suomatta pojalle lempeää hymyä. "Olisit voinut silti edes koputtaa" hän lisäsi vielä.
"Vaikka myönnettäköön, olen ihan tyytyväinen, että pöllähdit paikalle" Rosie sanoi levesäti hymyillen.
Kevin todellakin näytti olevan aika kärsimätön, joten tyttö pisti liikkeisiinsä hieman vauhtia.

Kevin näytti virnuilevan siihen malliin, että tällä vaikutti olevan jotain mielessään... tai sitten tämä vain oli iloinen kaksikon jälleennäksemisestä. Rosie ei edes ehtinyt kunnolla noteerata pojan napanneen häntä uudelleen kädestä, kiirehtien asuntolan ulko-ovelle.
Ulos päästyään Rosie päätyi kysymään uudelleen, mitä pojalla oli mielessään.
"Mihin miellä on niin kiova kiire?" hän kysyi Keviniin katsahtaen.
"Onko jossain oikeasti jokin hätä, vai tuntuuko sun vaatekaapin sisältö taas vain liian suppealta?" Rosie kysyi hivenen virnistäen. Se ei olisi mikään uusi asia, että poika yrittäisi saada hänet mukaansa makutuomariksi tai ihan vain seuraksu vaateostoksille. Vai oliko pojalla ehkä jotain muuta mielessä.
avatar
plane

Viestien lukumäärä : 95
Join date : 01.01.2013
Ikä : 21
Paikkakunta : Pori

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: You're coming with me .. Now!

Viesti  Ru-Chan lähetetty La Joulu 14, 2013 12:28 pm

Sunghyun ''Kevin'' Woo

Kevin ei nyt oikein ymmärtänyt miksi ihmeessä Rosie oli niin suivaantunut hänen saapumisestaan toisen huoneeseen. Oliko se nyt niin paha? Hän varmasti oli tämän törkeän tavan oppinut eräältä ystävältään, joten tavoista oli hitusen vaikea luopua tässä vaiheessa kun hän jo toisen huoneessa oli.
Pian Kevin sai kuitenkin kuulla vastauksen, joka sai pojan hieman kohottamaan kulmiaan. "Kevin kaksi sanaa: tyttöjen huone"
Samassa poika päästi suustaan inahduksen katsoessaan toista hieman kieroon, mutta hetken kun antoi aivojen raksuttaa tajusi hän viimein mistä oli kyse ja päätyi sanansa vahvistukseksi näykkäämään päätään '' Aaa! Tosiaan.. SoriSori.''
Rosie kuitenkin heltyi melko nopeasti kun tämä jo päätyi hymyilemään ja lisäsi loppuun että koputus olisi ollut kohdallaan.
Kevin nyökkäsi päätään uudelleen hieman anteeksi anovaan sävyyn katse kaartuen lattiaa kohden väliaikaiseksi.
Samassa Rosie lisäsi kuinka tyytyväinen hän oikeastaan oli siitä kun Kevin pöllähti paikalle ja lause sai jälleen nuoren nostamaan katseensa takaisin kohti likkaa.

Kuitenkin Kevin kävi jälleen hyvin levottomaksi pienen rentoutumisen jälkeen ja ilmeisesti Kevinin levoton liikehdintä sai Rosiessa vauhtia aikaan kun likka kiirehti valmistautumisessaan.
Kuitenkin asiat menivät vähän liiankin nopeaan tahtiin sillä Kevinin ajatus koko loppuillan taisi hetkellisesti karata pojan päästä ja hän seisahtui hetkellisesti ulko-oven kupeeseen pidellen toista kädestä edelleen kiinni. Kunnes lopulta nyki toisen mukanaan pihan puolelle.
Pihalle päästyään Kevin kuuli toisen kysyvän "Mihin miellä on niin kiova kiire?" ja Kevin kääntyi katsomaan kysyvästi tuijottavaa Rosieta.
'' Tota, siis täh? '' Hänen päänsä raksutti, mutta ajatuksia ei ulos tullut vaikka kuinka yritti ja hän päätyi esittämään tyhmää.
Rpsie kuitenkin jatkoi aj antoi vihjeen Kevinille siitä mitä hänen pitäisi toiselle ehkä vastatakkin.
"Onko jossain oikeasti jokin hätä, vai tuntuuko sun vaatekaapin sisältö taas vain liian suppealta?"
Samassa Kevin jäätyi ja lopulta virnisti hekotus tehosteena toiselle. '' Joo, siis vaatteita.. Nii totta.. '' hänen lauseensa oli epäselvä ja yhtäkkiä hän lähti jälleen kuljettamaan ystäväänsä kohti kaupunkia pidellen edelleen tuon kädestä kiinni.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: You're coming with me .. Now! [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa