Vanessa-Mae Nicholson

Siirry alas

Vanessa-Mae Nicholson

Viesti  Vieraili lähetetty Ti Toukokuu 07, 2013 4:03 am

// ex-käyttäjä TrisjaPowerin hahmo, siirretty arkistoon 24.7.2013
- Maya //Nimi: Vanessa-Mae Vanakorn Nicholson (Vanessa/Mae)
Synt: 19.07.1996
Skp: Nainen
Vuosikurssi: 1
Seks.suunt: Hetero
- siviilisääty: Sinkku
- valinnaiset:
~ musiikki
~ Japanin historia
~ biologia

Perhesuhteet: Isä on Vanessan ainoa perheen jäsen, jos Chiu-koiraa ei lasketa. Isä on Vanessalle hyvin tärkeä. Isä ja tytär viettävät aikaa keskenään ja Vanessa voi jokaisen asiansa kanssa mennä isänsä luo ja tyttö myös tietää sen. Hän luottaa isänsä täydestä sydämestä. Isä on pelastanut tytön monista pikku kiipeleistä, vuosien aikana. Isä on kuitenkin ankaraluonteinen ja on joutunut rankaisemaan tyttöä useinkin, mutta oikeudenmukaisuus on myös isän luonteen ominainen piirre.

Luonne: Vanessa on oikeastaan varsinainen rämäpää. Hän rakastaa sitä, että hänet huomataan. Hän rakastaa musiikkia ja soittaakin viulua, esiintymisvietti, jos sellaista muotoa voi ihmisestä käyttää, on huomattava ja tyttö onkin esiintynyt aina koulun juhlissa ja muissa tilaisuuksissa.
Vanessaa ei kuitenkaan kannata suututtaa, sillä hän on erittäin pitkävihainen. Hän menetti äitinsä ihan pienenä ja on kasvanut yh-isän kanssa, tämä taas näkyy luonteessa sillä tavalla, että hän ei luota naisiin kovinkaan helposti. Hän muistaa äidistään vain sen, että tuo valehteli paljon, siksi Vanessa pitää enemmän miehistä ja luottaa näihin. Hän osaa myös flirttailla ja siitäkin voi olla toisinaan ongelmia.

Vaikka Vanessa on todella sosiaalinen, hänellä on toisinaan masennuskausia, jolloin hän ajattelee kaikkea synkkää ja saattaa olla vaaraksi itselleen. Masennuskauden aikaan hän tappelee kaikkien kanssa ja haastaa riitaa, vain siksi, ettei aina ole viulua, josta päästää ilmaan surullisia melodioita. Silloin kun hän on masentunut, häntä on helppo käyttää hyväkseen ja isä onkin masennuskauden aikaan paljon suojelevaisempi tyttöä kohtaan.
Vanessa pitää myös eläimistä ja omistaa koiran. Vanessa liikkuu mielellään paljon ja viljelee huumoria. Yleensä hän on ihan tavallisen oloinen tyttö, joskin vilkas. Masennuskausi on vain poikkeus. Hän saattaa synkkänä kautena vahingoittaa itseään, joten sekin on isälle lisäsyy tytön tarkkailuun.
Esiintyessään antaa kaikkensa yleisölle, vaikka olisi huonokin kausi. Hän rakastaa jokaista yleisöään ja tahtoo antaa heille parhaan shown.

Vanessan suosikkikappale, mitä hän soittaa hyvällä tuulella ollessaan.

Kuvissa: Vanessa Mae

Ulkonäkö: Vanessa ei ole kovinkaan pitkä, vain n. 164cm pätkä. Hän painaa vain 48 kg, muttei kuitenkaan näytä anorektikolta. Hänen rintansa ovat pienet, mutta erottuvat kehosta. Lantio on muodokas. Hänen hiuksensa ja silmänsä ovat sysimustat. Pitää hiuksiaan mieluummin auki. Meikkaa toisinaan aika räväkästi ja pukeutuu välillä turhankin paljastavasti.
Tahtoo asusteellaan herättää huomiotaan. Hänen kasvonsa ovat hivenen kulmikkaat ja korvat ovat keskikokoiset ja höröttävät pikkuriikkisen. Nenä on isohko ja huulet täyteläiset. Kulmakarvat tummat ja kapeat.
Hänen ihonsa ruskettuu helposti, eikä pala juurikaan.
Käyttää vain värikkäitä ja toisinaan, jopa paljastavia, vaatteita.
Juhliin hänellä on oma maskeeraaja, joka meikkaa tytön aina tämän valitseman asun sävyisesti.
http://illiweb.com/fa/pbucket.gif " alt="" />

*Omistaa Amerikanakita-naaraan 2-vuotias
*Soittaa viulua
*Rullaluistelee
*Inhoaa päihteitä
*Pelkää naisia
Vanessan ääntä ja taidonnäytettä.


Vanessan koira

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa