Can you help me? Please? [VALMIS]

Siirry alas

Can you help me? Please? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ti Huhti 30, 2013 8:27 am

//sori, kesti.//

Torstai 18.04.2013

Yuichi Tanaka

Poika katseli ympärilleen yrittäen etsiä jotakuta, joka ehkä suostuisi neuvomaan häntä ilman muutaman minuutin nauru kohtausta. Lukujärjestyksessä luki matematiikkan luokka, mutta hänellä ei ollut mitää käsitystä, missä päin koulua se mahtoi sijaita. Muutamaan kertaan tummatukka oli kävellyt kerroksia ylös ja alas, aloittanut alusta aulan keskeltä, josta oli alun alkaenkin lähtenyt hortoilemaan. Näin aikaisin aamusta suurin osa oppilaista olivat vielä huoneissaan, mutta Yuusei  oli halunnut rauhassa tutkia paikkoja.

Hän vilkasi vielä kerran lukujärjestystää, jossa oli aine ja luokka. Poika oli halunnut vain etsiä jonkun opettajan käsiinsä ja sen jälkeen se opettaja-raukka olisi saanut kuulla kunniansa siitä, ettei uusille oppilaille jaesta minkäänlaista karttaa koulusta, jossa on peräti neljäkerrosta.
"Ei ole minun syy, jos myöhästyn", hän mutisi itsekseen, vaikka tiesi aikaa olevan vielä reilusti jäljellä.

Poika pyörähti vielä kerran ympäri huomaten parin metrin päässä itsestään pidemmän, vaaleahiuksisen tytön. Tätä hän ei ollut nähnyt vielä, vaikka oli jo muutaman päivän koulussa pyörinyt. Hän otti muutaman askeleen lähemmäs tyttöä.
"Tuota anteeksi..." hän aloitti saadakseen toisen huomion. "Missä matikan luokka on?" poika sanoi melko nopeasti ja hiljaa odottaen vain, että pidempi alkaisi nauraa hänelle.[/i]


Viimeinen muokkaaja, Parkkim-chan pvm La Toukokuu 04, 2013 8:20 am, muokattu 1 kertaa
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Can you help me? Please? [VALMIS]

Viesti  plane lähetetty Ke Toukokuu 01, 2013 9:18 am

// Eipä mitään. Tässä olis jonkunmoinen pätkä :) . //

Roosa "Rosie" Hautala
Rosie oli päässyt koulun aulaan ja kaiveli laukustaan uutta lukujärjestystään – ja kännykkäänsä, ollen varma että oli unohtanut se asuntolalle lähtiessään. Vuoden alku... tai no kouluvuoden loppu oli sujunut tytön osalta mukavasti, vaikka aikaan olikin mahtunut jonkin verran draamaa oli tyttöön kuitenkin loppujen lopuksi suhtauduttu hyvin ymmärtäväisesti ja tämä oli otettu hyvin vastaan. Nyt tuntuikin hieman omituiselta, kun osa vanhempien opiskelijoiden tutuksi tulleista naamoista oli kadonnut käytäviltä ja vaihtunut uusiin tulokkaisiin. Vaikka olihan myös niitä jotka olivat päätyneet kertaamaan viimeisen luokan, eikä kaikki edes tullut kovin usein nähtyä tämän kokoluokan koulussa. Vihdoin Rosie onnistui löytämään lukujärjestyksensä, mutta kännykkäänsä tämä ei edelleenkään huomannut. No kaipa hän yhden koulupäivän pärjäilisi ilmankin, yrittäisi sitten löytää kavereitaan ihan perinteisin keinoin.

”Tuota anteeksi...” kuuli tyttö jonkun sanovan juuri, kun oli saanut jätettyä laukkunsa rauhaan ja tyytynyt kohtaloonsa kännykättömästä päivästä. Rosie kääntyi äänen suuntaan ja huomasi itseään hieman lyhyemmän pojan, jota ei muistanut nähneensä aiemmin. Uusia ykkösiä kenties? Hän ajatteli mielessään, eikä ehtinyt pahemmin reagoida ennen kuin kuuli pojan seuraavat sanat.
”Missä matikan luokka on?” tuo edessään oleva poika sanoi. Rosien oli vähän vaikea pysyä perässä siitä, mitä hänelle oli juuri sanottu. Tyttö ei ollut vielä kovin harjaantunut japaninkielessä ja poika oli sanonut asiansa aika hiljaisella äänellä ja nopeasti. Kesti siis hetken ennen kuin tyttö pystyi vastaamaan.

”Mm... En osaa vielä japania kovin hyvin. Multa meni vähän ohi mitä kysyit, halusit tietää missä matikan luokka on, vai?” Rosie sanoi japania käyttäen ja hymyillen ystävällisesti, mutta vähän anteeksi pyytäväisesti.
”Se löytyy toisesta kerroksesta”, tyttö jatkoi vielä edellisten lauseidensa perään ja katsahti omaan lukujärjestykseensä, hänellä itsellään olisi biologiaa.
”Haluatko että tulen näyttämään? Itsellänikin on tunti samassa kerroksessa”, Rosie kysyi vielä, tosin tällä kertaa englanniksi, koska tunsi japaninkielisten sanojen vain kaikkoavan päästään. Samalla tyttö toivoi toisenkin osaavan englantia jonkin verran, ettei hän höpissyt pojalle jotain mitä toinen ei voisi ymmärtää.
”Olet varmaankin uusia ykkösiä?”, tyttö vielä kysäisi.
avatar
plane

Viestien lukumäärä : 95
Join date : 01.01.2013
Ikä : 21
Paikkakunta : Pori

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Can you help me? Please? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ti Toukokuu 07, 2013 8:04 am

Yuchi Tanaka

Yuusei katsoi pidempää tyttöä kun tämä näytti ensin hiukan hämmentyneeltä, mutta pian tämän huulet kääntyivät jo ystävälliseen hymyyn. Poika oli melkein helpottunut, ettei ollut vielä kuullut tämän ivallista naurua.
”Mm... En osaa vielä japania kovin hyvin. Multa meni vähän ohi mitä kysyit, halusit tietää missä matikan luokka on, vai?”
Nyt oli Yuusein vuoro hämmentyä ja hän tuijotti tyttöä huulet hiukan raollaan. Pieni paniikki iski poikaa, ei hän ollut koskaan puhunut kenenkään muun maalaisen kanssa! Korkeintaan yrittänyt sopertaa jotain englannin tunneilla, mutta siinäkin huonolla menestyksellä.
”Se löytyy toisesta kerroksesta”
Tummahiuksinen nyökkäsi hitaasti ja kääntyi katsomaan portaita. Miksei hän ollut huomannut, vaikka oli käynyt jokaisessa koulun kerroksessa. Ainakin tietääkseen.
”Haluatko että tulen näyttämään? Itsellänikin on tunti samassa kerroksessa”
Vaaleahiuksisen tytön sanat menivät täysin yli ymmärryksen Yuuseilta. Hän yritti epätoivoisesti muistella englannin sanoja ja toivoi vain, että oli ymmärtänyt oikein nyökätessään vaisusti.
Tyttö kysyi vielä oliko hän ykkösellä ja hän nyökkäsi taas.
"Olen muuten Yuusei", hän toivoi toisen ymmärtävän japania sen verran, koska ei halunnut edes yrittää sanoa mitään vaikeampaa englanniksi.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Can you help me? Please? [VALMIS]

Viesti  plane lähetetty Ke Toukokuu 08, 2013 10:25 am

Edessään seisova poika näytti hitusen hämmentyneeltä. Rosie muisti kuinka vaikeaa oli aluksi ollut löytää oikeille luokille, eikä hänkään loppujen lopuksi vieläkään aivan täydellisesti koulussa osannut liikkua. Nyt tämä poika oli vielä päätynyt hänen puheilleen, eikä hän edes osannut kunnolla japania, kyllähän sitä vähemmästäkin pää menisi pyörälle. Parhaansa mukaan Rosie kuitenkin voisi yrittää auttaa.

Poika ei ollut tainnut ihan heti ymmärtää mitä tyttö oli tälle englanniksi sanonut, mutta kuitenkin nyökkäsi vastaukseksi. Nyökkäyksen hän sai vastaukseksi myös toiseen kysymykseensä, arvelunsa olivat siis menneet oikeaan. Rosie väläytti pojalle pirteän ja ehkä vähän kannustavankin hymyn ennen kuin lähti johdattamaan toista portaikolle päin.

”Olen muuten Yuusei” kuuli tyttö nuoremman pojan esittelevän itsensä.
”Minun nimeni on Rosie. Mukava tutustua.” tyttö sanoi vastavuoroisesti itsensä esitellen. Tähän mennessä Rosie oli jo ehtinyt huomata monien aasialaisnuorten olevan hiukan arkoja puhumaan englantia, vaikka poikkeuksiakin joukkoon aina mahtui. Se kuitenkin motivoi häntä itseään vain opiskelemaan enemmän. Monesti hän yritti itsekin puhua mahdollisimman paljon japania. Vaikkakin edelleenkin suurin osa tytön puheesta oli englannin ja japanin sekoitusta, kun taidot japanin kanssa eivät riittäneet jokaiseen keskusteluun.

”Koulu on aika sokkeloinen, mutta kyllä täältä aika nopeasti oppii löytämään kaikki olennaiset paikat. Tosin itsekään en ihan täysin osaa täällä vielä liikkua” Rosie sanoi.

”Tulin tosiaan vasta tammikuussa, olen täällä vaihto-oppilaana, vaikkakaan en vieläkään ole päättänyt kuinka pitkään aion viipyä” yritti tyttö keksiä jotain jutustelun aihetta, toivoen samalla toisen ymmärtävän mitä oli tarkoittanut. Joskus viesti hieman kärsi, kun siihen oli sekoiteltu kahta eri kieltä.
avatar
plane

Viestien lukumäärä : 95
Join date : 01.01.2013
Ikä : 21
Paikkakunta : Pori

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Can you help me? Please? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Pe Toukokuu 10, 2013 12:05 pm

Yuichi Tanaka

Yuusei oli koko ajan vähän pyörällä päästään kun tyttö puhui osittain hänelle japaniksi ja osittain englantia. Tuntui koko ajan, ettei hän olisi koskaan kuullut sanaakaan kyseistä kieltä. Poika yritti kuitenkin pysyä toisen perässä ja poimia edes muutamia sanoja lauseiden keskeltä.
Tyttö esittäytyi Rosieksi ja hän vain nyökkäsi.
”Koulu on aika sokkeloinen, mutta kyllä täältä aika nopeasti oppii löytämään kaikki olennaiset paikat. Tosin itsekään en ihan täysin osaa täällä vielä liikkua”
Tyttö sanoi ja hän pysähtyi ensimmäiselle rappuselle vilkaisten seuraavaan kerrokseen.
"Mulla on melko hyvä muisti paikkojen suhteen", hän mumisi ja nosti hiukan suupieliään hymyyn. Vaikka neljä kerrosta ja asuntoja tuntuivat melkoiselta labyrintiltä, eiköhän hän jotenkin selviytyisi. Ei asuntolastakaan tarvinnut löytää kuin oma huoneensa.

”Tulin tosiaan vasta tammikuussa, olen täällä vaihto-oppilaana, vaikkakaan en vieläkään ole päättänyt kuinka pitkään aion viipyä”
Lyhyempi kääntyi katsomaan tyttöä kivutessaan portaita ylös.
"Mielenkiintoista. Mistä olet kotoisin?" kysyi ystävällinen hymy huulillaan. Hän vain toivoi, ettei vaikuttanut liian tungeksivalta. Hän oli vain utelias.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Can you help me? Please? [VALMIS]

Viesti  plane lähetetty To Toukokuu 16, 2013 8:51 am

Yuuseiksi esittäytynyt poika vaikutti vähän vaitonaiselta. Olikohan hän vähän ujo? Tyttö mietiskeli, tai ehkä se sittenkin johtui hänen kielien sekoittelustaan. Kuitenkin oli hänelle riittävästi, jos toinen ymmärsi edes jotain ja vastasi välillä jotain.
"Mulla on melko hyvä muisti paikkojen suhteen" kuului nuorempi sanovan.
”No hyvä, sitä täällä todellakin tarvitaan” Rosie sanoi kevyesti virnistäen. Hänelle ei ollut ollut helppoa löytää kaikkia paikkoja, sait ensin etsiä käsiisi sellaisen henkilön, joka kykeni puhumaan suhteellisen hyvin englantia ja sait vain toivoa että osasit selvittää tämän henkilön avulla minne oli pitänyt mennä. Nyt kaikki tuntui kuitenkin jo helpommalta.

”Mielenkiintoista. Mistä olet kotoisin?"
Rosie hymyili pojalle leveästi. Oli edelleen hienoa, kuinka jotakuta kiinnosti mistä hän tuli, vaikka tyttö olikin saanut selvittää asian miltei jokaiselle uudelle tuttavuudelleen.
”Tulen Suomesta” tyttö sanoi.
”Maasta jossa ihmiset stereotypioiden mukaan ovat ujoja, syrjäänvetäytyviä ja hiljaisia, jossa on kylmä ja joskus olen tainnut kuulla myös jääkarhuista lemmikkeinä” Rosie jatkoi virnistäen.
”Mutta sanoisin että tuosta on vain puolet totta. Suomessa ei ole jääkarhuja, kylmä on vain talvella ja ihmisetkin ovat loppujen lopuksi ystävällisempiä ja ulospäin suuntautuneempia kuin annetaan ymmärtää”
avatar
plane

Viestien lukumäärä : 95
Join date : 01.01.2013
Ikä : 21
Paikkakunta : Pori

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Can you help me? Please? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty To Toukokuu 23, 2013 5:18 am

Yuichi Tanaka

Yuusei katsoi kun vaaleahiuksinen tyttö hymyili hänelle leveästi hänen kysyessä, mistä maasta tämä oli kotoisin.
”Tulen Suomesta”
Ensimmäisenä pojalle tuli maan nimestä mieleen pyöreät, valkoiset Muumit. Niitä näki kaupoissa pehmoleluina ja muina.
”Maasta jossa ihmiset stereotypioiden mukaan ovat ujoja, syrjäänvetäytyviä ja hiljaisia, jossa on kylmä ja joskus olen tainnut kuulla myös jääkarhuista lemmikkeinä”
Yuusei jäi hetkeksi tuijottamaan tyttöä, joka virnisti pienesti. Jääkarhuja?
”Mutta sanoisin että tuosta on vain puolet totta. Suomessa ei ole jääkarhuja, kylmä on vain talvella ja ihmisetkin ovat loppujen lopuksi ystävällisempiä ja ulospäin suuntautuneempia kuin annetaan ymmärtää”
Yuusei oli vieläkin hiukan hämillään. Eli kaikki, mitä ihmiset luulee suomalaisista ei pidä paikkaansa? Hän kallisti hiukan päätään avaten taas suunsa.
"Eikö Muumit ole Suomesta?" hän kysyi mietittyään hetken.

//sori. Kesti hiukan ja noh. Tämä on hiukan lyhyt. Toivottavasti saat vastattua.//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Can you help me? Please? [VALMIS]

Viesti  plane lähetetty To Toukokuu 23, 2013 7:00 am

”Eikö Muumit ole Suomesta?” poika kysyi.
”Joo, Muumit on Suomesta. Aika hyvin täytyy myöntää. Monet aasialaiset luulee niiden olevan Japanista, koska animaatiosovitukset on animoitu täällä. Mutta Suomesta alkuperäiset ideat ja tarinat ovat.” Rosie sanoi ja tämän huulille levisi taas leveä hymy. Yuusei oli onnistunut yllättämään tämän positiivisesti.

He olivat ehtineet toiseen kerrokseen ja matikan luokan kohdalle.
”Joo. Matikan luokka on tässä, mulla on tunti tuolla vähän kauempana” tyttö sanoi pysähtyessään luokan eteen.

”Haluatko muuten maistaa salmiakkia?” tyttö kysyi pengottuaan laukustaan salmiakkirasian ja napattuaan sieltä yhden karkin itselleen.
”Tosin varoitan jo valmiiksi, ettet välttämättä tule tykästymään” Rosie vielä lisäsi virnistäen tarjotessaan rasiaa pojan suunnalle.

// Eipä mittään. //
avatar
plane

Viestien lukumäärä : 95
Join date : 01.01.2013
Ikä : 21
Paikkakunta : Pori

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Can you help me? Please? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty To Toukokuu 23, 2013 9:38 am

//♫Sinä tarjosit salmiakkia...♫ (anteeksi, oli pakko. :D)//

Yuichi Tanaka
Yuusei kuunteli huolellisesti kun toinen selitti Muumien alkuperä maasta, eikä voinut olla vastaamatta tälle;
"Tai sitten te vain luulette, että me luulemme niin", hän naurahti, koska oli pannut merkille kuinka Rosie oli kertonut, että suomalaisista luullaan paljon sellaista, mitä he eivät ole.
Itse asiassa hän tiesi asion vain siksi, että hänen pikkusiskonsa oli kavereineen perehtynyt asiaan.

”Joo. Matikan luokka on tässä, mulla on tunti tuolla vähän kauempana”
Poika nyökkäsi ja vilkaisi matikan luokan ovea. Miksi hän oli ollut niin sokea, ettei ollut huomannut sitä!?
Samassa tyttö jo tarjosi hänelle pahvisesta rasiasta mustia pastilleja.
”Haluatko muuten maistaa salmiakkia?”
Yuusei katsoi hetken hiukan epäillen rasiaa, jossa ilmeisesti luki jotain suomen kielellä. Nimi kuulosti ehkä kaukaisesti tutulta, mutta silti hän ei saanut päähänsä, missä olisi kuullut sen. Kuullessaan tytön varoittelun hänen mielen kiintonsa vain yltyi.
"Kiitos", hän sanoi ja nappasi itselleen rasiasta yhden. Poika vilkaisi vielä tytön hymyä, ennen kuin laittoi pastillin suuhunsa. Jos hän nyt tähän kuolisi, hän haluaisi nähdä tytön kauniin hymyn ennen sitä.
Meni pieni hetki ennen kuin karkista lähti juurikaan mitään makua, mutta sen jälkeen ehkä vähän liikaakin. Tämä "salmiakki" ollut hänen juttunsa. Poika irvisti maulle nostaen kätensä suunsa eteen peittääkseen sen.
"Pystytkö sä muka oikeasti syömään näitä?" hän mumisi kätensä takaa yrittäen löytää jotain hyvän makuista pastillista.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Can you help me? Please? [VALMIS]

Viesti  plane lähetetty Su Toukokuu 26, 2013 10:04 am

”Mm.. Saattaa toki olla niinkin.” Rosie sanoi mietteliäänä ”En ole kuitenkaan viitsinyt lähteä tekemään gallupia ja selvittämään asiaa” tuo vielä jatkoi naurahtaen.
”Vaikka loppujen lopuksi stereotypioita ei pitäisi lähteä yleistämään jokaiseen vastaantulijaan. Joku saattaa todella loukkaantua, sillä eihän kaikkia jonkin maan kansalaisia voi mitenkään sovittaa samaan muottiin” tyttö mietiskeli ääneen. Tuon oli alunperin ollut tarkoitus jäädä vain hänen oman mielensä pyörteisiin, mutta huomaamattaankin oli kuitenkin lausunut nuo sanat ääneen.

Kiitoksen kuullessaan Rosien virnistys levisi entisestään. Ei hän sitä pahalla tarkoittanut missään nimessä, mutta omalla tavallaan oli huvittavaa seurata miten ihmiset suhtautuivat salmiakkiin, oman maansa pikku erikoisuuteen. Siinä missä hänet pistettiin maistelemaan kaikkia mahdollisia japanilaisia herkkuja ja ruokia – vaihtelevalla menestyksellä – halusi tyttökin välillä nähdä miten muut suhtautuivat heidän makeistarjontaansa.
Hän katselikin uteliaana miten Yuusei tuohon karkkiin suhtautuisi. Tyttö ei voinut olla nauramatta hyväntahtoisesti pojan irvistykselle, tuota hän oli vähän odottanutkin. ”Mä varoitin suo, mutta noita ei ihan jokainen pääsekään maistamaan, niitä ei valmisteta kuin Suomessa”, tyttö sanoi saatuaan naurunsa kuriin.

”Pystytkö sä muka oikeasti syömään näitä?” kuuli toisen mumisevan ja nyökäytti tälle päätään vastaukseksi.
”Suomessa nää on kuule todella suosittuja ja mun mielestä todella hyviä. Tosin niitä ei saa muualta kuin Suomesta, eikä niistä – kuten varmaan huomasit – kovin paljon muualla juuri pidetäkään. Tai yksi mun Suomen koulussa ollut saksalainen vaihto-oppilas kyllä tykästyi” tyttö sanoi miettivänä hetken aikaa Yuuseita tarkkailen, mahtaisiko toinen selviytyä salmiakin mausta, vai pitäisikö toiselle antaa jotain vähän paremman makuista.
”Tosin se on varmaan lähinnä tottumiskysymys. Suomessakaan pienemmät lapset ei juuri näistä välitä.”
avatar
plane

Viestien lukumäärä : 95
Join date : 01.01.2013
Ikä : 21
Paikkakunta : Pori

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Can you help me? Please? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Su Kesä 02, 2013 1:21 am

Yuichi Tanaka

Yuusei kuunteli toisen esitelmää stereotypioista vain puolella korvalla katsoessaan kännykästään kelloa. Tunnit alkaisi kohta. Aika oli mennyt nopeasti.

”Suomessa nää on kuule todella suosittuja ja mun mielestä todella hyviä. Tosin niitä ei saa muualta kuin Suomesta, eikä niistä – kuten varmaan huomasit – kovin paljon muualla juuri pidetäkään. Tai yksi mun Suomen koulussa ollut saksalainen vaihto-oppilas kyllä tykästyi”
Poika ei pystynyt muuta kuin nyökkäämään ja lopulta nielaisi jo jonkin verran pienentyneen karkin maistellen hetken jälkimakua. Toista hän ei halunnut.
Yuusei ei oikein voinut tajuta, miten joku pystyi tykkäämään tuollaisesta.
”Tosin se on varmaan lähinnä tottumiskysymys. Suomessakaan pienemmät lapset ei juuri näistä välitä.”
"Uskon sen", hän sanoi ja yritti kohottaa huulilleen luontevaa hymyä, vaikka karkki maistui vielä hänen suussaan ärsyttävästi.
Sen jälkeen laskeutui, ainakin hänen mielestään melko kiusallinen hiljaisuus. Ei hän enää keksinyt mitään sanottavaa. Poika vilkaisi toistamiseen kelloa.

//Sorii, tuli kökköö....//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Can you help me? Please? [VALMIS]

Viesti  plane lähetetty Ma Kesä 03, 2013 6:57 am

Rosie totesi Yuusein selviävän koettelemuksesta ihan hyvin, tarkemmin ajatellen poika ei varmaan ihan heti ottaisi häneltä mitään vastaan - ei edes entuudestaan tuttuja herkkuja.
Lopulta kaksikon välille laskeutui hiljaisuus. Rosieta se ei niinkään kiusannut, mutta hän tiesi että monia muita se vaivaannuttii Yuusei näyttikin katsovan jo toistamiseen kelloa kännykkänsä näytöltä. Samalla hetkellä Rosie muisti unohtaneensa oman kännykkänsä asuntolalle, hänellä ei siis ollut eikä varmasti koko päivänä tulisi olemaan aavistustakaan siitä, mitä kello oli. Jossei sellaista sitten sattunut olemaan lähettyvillä.

"Ai hei. Mun täytyy tästä varmaan jo mennä omalle luokalle päin. Kello alkaa jo varmaan olla sen verran paljon" Rosie sanoi taas hymyillen.
"Ehkä nähdään vielä jossain myöhemmin"

// Voidaan varmaan alkaa lopetella tätä. Näiden välille voisi kehittää seuraavaksi jonkun "tutustutaan japanilaiseen ruokakulttuuriin" -pelin, jossa Yuusei pääsisi vähän antamaan takaisin tuosta salmiakki yllätyksestä xD //
avatar
plane

Viestien lukumäärä : 95
Join date : 01.01.2013
Ikä : 21
Paikkakunta : Pori

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Can you help me? Please? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ma Kesä 03, 2013 8:03 pm

//juu, lopetetaan tähän. XD//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Can you help me? Please? [VALMIS]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa