Vanessa-Mae Vanakorn Nicholson

Siirry alas

Vanessa-Mae Vanakorn Nicholson

Viesti  Vieras lähetetty Pe Huhti 19, 2013 4:36 am

Nimimerkki: TrisjaPower
Ikäni: 25
Olen reilun vuoden verran pelaillut eri forkilla ja rakastan roolipelausta. Oon aktiivinen.

Pelinäyte: pelattu: Maalis 2013- Seven years of magic-sivustolla:
Gianan käsi oli melkein parantunut, siinä kuitenkin oli muistona vielä pieni tulehtunut alue peukalon ja etusormen välissä, mutta isä vakuutti sen paranevan, pian pois, kunhan se puhdistettaisiin pari kertaa päivässä.
Isä ja tytär olivat palanneet edellisenä iltana kotiin, sillä isällä oli tänä samaisena päivänä yövuoro. Giana heräsi 10 aikaan aamulla ja siirtyi kylpyhuoneeseen pesulle, kylvyn jälkeen isä selvitti tyttön takkuisen tukan ja palasi sitten hellan ääreen valmistamaan ruokaa. Ja 10.35 isä heilautti sauvaa ja astiat lensivät pöydälle ja tyttö nousi baarijakkaralle istumaan, sillä heidän ruokapöytänsä oli tavallista korkeampi, koska isä vietti täydenkuun öinä siellä joskus aikaansa, sillä sen alle ei nähnyt ikkunoista. "Saanko mä mennä kaupungille?" Giana kysyi isältään ja katsoi tuota anovasti silmiin, vaikka se oli turhaa, sillä kyllähän isä olisi muutenkin antanut siihen luvan, sillä oli päivä. "Mene vain, mutta et sitten tee tyhmyyksiä ja pysyt jästialueella. Ja taikasauvan jätät kotiin", Wally muistutti, sillä hän ei tahtonut, että tyttö järjestäytyisi pulaan. "Joo joo", tyttö mutisi ja seivästi oliiveja lautaselta. "Muista, että mulla on yö vuoro, joten ole klo 19, Sovitus ja Walelu oy:n edessä, sillä tahdon nähdä sinut vielä ennen yövuoroa. Pyydän Clarissea noutamaan sinut siitä", isä muistutti ja tyttö vilkaisi rannekelloaan ja nyökkäili samalla kun kauhoi haarukalla ruokaa suuhunsa. "Onko sulla edes rahaa?" isä kysyi tytöltä, joka kaivoi lompakostaan viidenkympin setelin. Isä nyökkäsi ja totesi, että se saisi tytölle riittää. "Kiitti ruuasta iskä", Giana sanoi ja joi mehulasinsa tyhjäksi ja loikkasi tuolilta alas, hän vielä kävi painamassa isänsä poskelle suukon ja juoksi huoneeseensa. Hän kuitenkin otti sauvansa hihaan ja lähti ulko-ovelle ja veti tennarit hupparinsa ja farkkujen lisäksi, sekä lipallisen hatun. Hän oli juuri avaamassa ovea, kun isä nappasi olasta kiinni ja ojensi kättään, sanoen tuimasti: "Käskin jättää sauvan kotiin." Tyttö punehtui ja veti hihastaan sauvan ja ojensi sen isälleen. "Unohdin", Giana mutisi, vaikka molemmat tiesivät ettei unohtanut, mutta Wally ei siihen jaksanut puuttua vaan päästi tytön ulos.

Giana nappasi portaiden vierestä polkupyöränsä ja vilkutti naapurin mummolle kättään, ennen kuin lähti polkemaan kohti metroasemaa. Hän nousi mustanlinjan metroon ja meni sillä keskikaupunkiin. Hän tiesi Charing Crossin lähellä yhden ison leikkipuiston ja talsi sinne metroasemalta verkkain askelin. Leikkikentällä oli väkeä, mutta se ei tuota tytön tylleröistä haitannut. Kun rengaskeinu vapautui tyttö nousi siihen seisomaan ja otti kunnon vauhtia, hänellä oli tarkoitus päästä täys kieppi, mutta kun vauhti alkoi olla huimaavan kova, lensi lätsä tytön päästä. Giana hyppäsi istumaan ja alkoi jarruttaa jaloilla vauhtia. Kun vauhti oli sopivan vauhdikas vielä, hän hyppäsi keinusta ja alkoi etsiä lakkiaan, jota ei ihme kyllä löytynyt.Hahmo


Nimi: Vanessa-Mae Vanakorn Nicholson (Vanessa/Mae)
Synt: 19.07.1997
Skp: Nainen
Vuosikurssi: 1
Seks.suunt: Hetero
- siviilisääty: Sinkku
- valinnaiset:
~ musiikki
~ Japanin historia
~ biologia

Perhesuhteet: Isä on Vanessan ainoa perheen jäsen, jos Chiu-koiraa ei lasketa. Isä on Vanessalle hyvin tärkeä. Isä ja tytär viettävät aikaa keskenään ja Vanessa voi jokaisen asiansa kanssa mennä isänsä luo ja tyttö myös tietää sen. Hän luottaa isänsä täydestä sydämestä. Isä on pelastanut tytön monista pikku kiipeleistä, vuosien aikana. Isä on kuitenkin ankaraluonteinen ja on joutunut rankaisemaan tyttöä useinkin, mutta oikeudenmukaisuus on myös isän luonteen ominainen piirre.

Luonne: Vanessa on oikeastaan varsinainen rämäpää. Hän rakastaa sitä, että hänet huomataan. Hän rakastaa musiikkia ja soittaakin viulua, esiintymisvietti, jos sellaista muotoa voi ihmisestä käyttää, on huomattava ja tyttö onkin esiintynyt aina koulun juhlissa ja muissa tilaisuuksissa.
Vanessaa ei kuitenkaan kannata suututtaa, sillä hän on erittäin pitkävihainen. Hän menetti äitinsä ihan pienenä ja on kasvanut yh-isän kanssa, tämä taas näkyy luonteessa sillä tavalla, että hän ei luota naisiin kovinkaan helposti. Hän muistaa äidistään vain sen, että tuo valehteli paljon, siksi Vanessa pitää enemmän miehistä ja luottaa näihin. Hän osaa myös flirttailla ja siitäkin voi olla toisinaan ongelmia.

Vaikka Vanessa on todella sosiaalinen, hänellä on toisinaan masennuskausia, jolloin hän ajattelee kaikkea synkkää ja saattaa olla vaaraksi itselleen. Masennuskauden aikaan hän tappelee kaikkien kanssa ja haastaa riitaa, vain siksi, ettei aina ole viulua, josta päästää ilmaan surullisia melodioita. Silloin kun hän on masentunut, häntä on helppo käyttää hyväkseen ja isä onkin masennuskauden aikaan paljon suojelevaisempi tyttöä kohtaan.
Vanessa pitää myös eläimistä ja omistaa koiran. Vanessa liikkuu mielellään paljon ja viljelee huumoria. Yleensä hän on ihan tavallisen oloinen tyttö, joskin vilkas. Masennuskausi on vain poikkeus. Hän saattaa synkkänä kautena vahingoittaa itseään, joten sekin on isälle lisäsyy tytön tarkkailuun.
Esiintyessään antaa kaikkensa yleisölle, vaikka olisi huonokin kausi. Hän rakastaa jokaista yleisöään ja tahtoo antaa heille parhaan shown.

Vanessan suosikkikappale, mitä hän soittaa hyvällä tuulella ollessaan.

Kuvissa: Vanessa Mae

Ulkonäkö: Vanessa ei ole kovinkaan pitkä, vain n. 164cm pätkä. Hän painaa vain 48 kg, muttei kuitenkaan näytä anorektikolta. Hänen rintansa ovat pienet, mutta erottuvat kehosta. Lantio on muodokas. Hänen hiuksensa ja silmänsä ovat sysimustat. Pitää hiuksiaan mieluummin auki. Meikkaa toisinaan aika räväkästi ja pukeutuu välillä turhankin paljastavasti.
Tahtoo asusteellaan herättää huomiotaan. Hänen kasvonsa ovat hivenen kulmikkaat ja korvat ovat keskikokoiset ja höröttävät pikkuriikkisen. Nenä on isohko ja huulet täyteläiset. Kulmakarvat tummat ja kapeat.
Hänen ihonsa ruskettuu helposti, eikä pala juurikaan.
Käyttää vain värikkäitä ja toisinaan, jopa paljastavia, vaatteita.
Juhliin hänellä on oma maskeeraaja, joka meikkaa tytön aina tämän valitseman asun sävyisesti.
http://illiweb.com/fa/pbucket.gif " alt="" />

*Omistaa Amerikanakita-naaraan 2-vuotias
*Soittaa viulua
*Rullaluistelee
*Inhoaa päihteitä
*Pelkää naisia
Vanessan ääntä ja taidonnäytettä.


Vanessan koira

Vieras
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Vanessa-Mae Vanakorn Nicholson

Viesti  Maya lähetetty Ma Toukokuu 06, 2013 12:20 pm

Pyydän nöyrimmästi anteeksi tätä kestoa (itse olen ollut vain yksinkertaisesti maailman laiskin paska tässä viime aikoina ja toisesta ylläpitäjästä en tiedä, missä lie).

Ensiksikin olisin toivonut, että pelinäyte olisi ollut tästä hahmosta, josta olet hahmopyyntöä laittamassa - näin saadaan vähän tuntumaa siihen tulevaan hahmoon ja saat itsekin kosketusta tähän uuteen roolipeliin ja siihen ympäristöön, johon tämä peli sijoittuu.
Harry Potter - aiheinen peli on nimittäin aika erilainen kuin tämä. (+ sillä ei ole niinkään väliä miten sä pelaat jossain toisessa paikassa, vaan mua kiinnostaa, että osaatko pelata sillä hahmolla, jota olet luomassa - en sano tätä ilkeyttäni.)
Mutta ei sitä nyt enää tartte korjata, menköön nyt tuolla.

Muutahan myös Vanessan syntymävuotta vuoteen -96, sillä tän vuoden ekaluokkalaiset on syntyneet silloin :)

Mutta muutoin hahmo näyttää ihan siltä miltä pitääkin - eli saat rekisteröityä foorumille, lisätä esittelyn oikeaan paikkaan ja käy tsekkaamassa Vanessan luokka- ja huone Ilmoitustaulun topicista!

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa