Yuichi "Yuusei" Tanaka

Siirry alas

Yuichi "Yuusei" Tanaka

Viesti  Parkkim-chan lähetetty La Huhti 13, 2013 2:28 pm


Nimi: Yuichi Tanaka
Lempinimi: Yuusei
Syntymäaika: 13.4.1996
Ikä: 19
Sukupuoli: mies
Vuosikurssi: 3
Seks. suuntautuminen: bi (ehkä hiukan enemmän poikiin päin)
Siviilisääty: sinkku
Valinnaiset: musiikki, Japanin historia, biologia.

Perhe/menneisyys:
Ennen Tokioon opiskelemaan pääsyä Yuusei asui perheineen pienessä lähiössä. Tämän pikkusisko oli löytänyt naapurista vaikka kuinka monta ystävää, mutta pojalla ei ollut yhtä hyvä tuuri. Toki tällä oli ystäviä, mutta vietti näitten kanssa aikaa lähinnä vain koulussa. Hän ei ollut mitenkään suosittu, muttei täysin pohjasakkaakaan koulun arvojärjestyksessä. Hän sai keskiverto arvosanoja; eivät huonoja, mutta eivät ihan kiitettäviäkään.
Yuuseilla ei ole muita sisaruksia kuin siskonsa. Näiden vanhemmat kävivät molemmat töissä, mutta kummallakaan ei ollut mikään suuri palkka. Alueella, jossa he asuivat, kaikki tunsivat kaikki, joka toisinaan raivostutti poikaa; jokainen naapuri kyselemässä kuulumisia postilaatikoilla ja juoruilemassa asioita. Asunto oli melko pieni ja sisaruksilla oli yhteinen huone. Joskus se oli hankalaa, koska pieni tyttö halusi tietenkin isoveljeltään seuraa vanhempien ollessa töissä ja taas Yuusei kaipasi omaa rauhaa.
Hänen vanhempansa eivät olisi halunneet päästää Yuuseita Tokioon, mutta suostuivat lopulta pojan vinguttua tätä lähes puolivuotta ja jättäen kaikki muut vaihtoehdot syrjään. Hän todellakin halusi paikkaan, jossa kukaan ei ainakaan tiettävästi tuntisi häntä. Luulisi Tokion, että koulun olevan tarpeeksi isoja siihen.

Luonne:
Yuusei on rauhallinen nuori, joka ei niinkään välitä olla suurissa porukoissa. Tämä menee rohkeasti puhumaan vieraillekin ihmiselle, eikä pelkää herättää huomiota. Hän on vastuullinen ja siksi yö myöhään valvominen arki-iltaisin ei tule kysymykseenkään. Ei siis mikään ihme, että hän on aina pirteänä koulussa, eikä valita väsymystään.
Hän ei tarvitse montaa ihmistä ympärilleen, vaan viihtyy muutaman kaverin kanssa. Yleensä hän on kaveriporukan ”maskotti”, jota kaikki vähän kiusoittelevat.  Hänet on helppo saada nauramaan pienemmillekin asioille ja sen jälkeen tämä naurahtelee asialle pitkään. Poika on kärsimätön, eikä kestä, että ihmiset eivät sano asiaansa suoraa. Hän haluaa tietää asian heti, eikä monen mutkan kautta. Ehkä tämän takia hän ei pidä selän takana puhumisesta. Hän ei välitä, mitä muut sanovat hänestä ja osaa olla omaitsensä.
Yuusei yrittää panostaa kouluun mahdollisimman paljon, mutta pitää vapaa-aikaa jäädä muuhunkin. Hän on seurallinen ja haluaakin seuraa muulloinkin kuin koulussa. Hän haluaa tutustua uusiin ihmisiin ja asioihin. Hän todella pitää uusien asioiden ja paikkojen tutkimisesta.


Ulkonäkö:
Pituus: 165 cm
Yuusei on melko lyhyt, mutta ei juurikaan välitä siitä. Tummat hiukset ovat hiukan kiharat ja puolipitkät. Hän halusi niistä sellaiset, joita ei tarvitse joka aamu laittaa kovin kauaa. Pojan kasvot ovat hiukan pyöreähköt ja hän käyttää rentoja omanlaisiaan vaatteita. Yleensä vaatteet ovat melko neutraalin värisiä, mutta poika täydentää niitä värikkäillä yksityiskohdilla.
Yuusei omistaa kohtalaiset kokoelman kaiken maailman helyjä; rannekoruja ja muita. Lävistyksiä tai korvakoruja tällä ei ole, mutta poika käyttää senkin edestä muita koruja.
Hän ei meikkaa mitenkään huomattavasti, mutta rajaa silmiään kevyesti usein.

Muuta:
• Veriryhmä: A
• Soittaa kitaraa
• Pitää koirista


Pelit:

Can you help me? Please? - Torstai 18.04.2013 [VALMIS.]

THN - We're gonna have fun tonight - Launtai 02.11.2013 - 19:00 [VALMIS.]

"Hello, I want to talk to you for a moment" - Lauantai 25.01.2014 [VALMIS.]

Suhteet:
Byunghun "LJoe" Lee - Tämä ilkikurinen poika on jokseenkin kiusannut Yuuseita sen muutaman kerran kun on ohimennen pystynyt. Yuusei on jättänytkin LJoen omaan arvoonsa ja alkanut karttaa tämän seuraa sulkeutumalla oman kaveriporukkansa sisään.

[Kuvissa: THE KIDDIE Yuusei]
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa