Seuraava lukuvuosi! (2013-2014)

Siirry alas

Seuraava lukuvuosi! (2013-2014)

Viesti  Maya lähetetty To Maalis 28, 2013 1:21 pm

Moikka kaikille!
Yksi vuosi on taas Seven Daysin maailmassa takana ja maaliskuun 30. päivä (eli siis lauantaina!) on se päivä, jolloin vanhat kolmoset valmistuvat Sakurako Highista, sekä alkaa parin viikon loma.
Juurikin tuolloin 30. päivä siirretään kolmannen vuoden opiskelijat Oppilaista tuonne Muut-kategoriaan.

Ilmoittakaa tähän topiciin, jos teillä on joku kolmasluokkalainen hahmo, joka on jostain syystä jäänyt luokalleen - määritelkää myös jokin syy sille luokalle jäämiselle.
Voitte kyllä muutenkin ihan yleisesti käydä ilmoittamassa, että mitä teidän kolmoset aikoo tämän jälkeen tehdä - mennä töihin / jatkaa opiskeluita / mennä ulkomaille opiskelemaan / jne? Muistakaa myös muokata tiedot hahmoesittelyihin!

Uusi lukuvuosi alkaa maanantaina 15. huhtikuuta!

Ennen uuden lukuvuoden alkamista KAIKKI KOULULLE SIJOITTUVAT PELIT tulisi pelata loppuun! Armahdetaan teitä vielä 21. päivään saakka, mutta sen jälkeen mielellään siirrettäisiin koululle sijoittuvat pelit arkistoon - joko valmiina tai kuolleina.
Uusi kouluvuosi kera uusien ekaluokkalaisten on paljon kivempi aloittaa, kun ei ole niitä vanhoja pelejä pyörimässä tiellä.

Jos kuitenkin on joku peli, jonka haluatte välttämättä pelata loppuun, mutta se ei ehdi tuohon annettuun päivämäärään mennessä, niin ilmoittakaa asiasta jommalle kummalle ylläpitäjälle!
Niin tiedämme säästää kyseisen pelin, emmekä vain siirrä sitä arkistoon.

Ilmoitustaululle on tulossa myöhemmin infoa asuntolan muutoksista, eli tsekatkaa se sitten kun se sinne ilmestyy!

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Seuraava lukuvuosi! (2013-2014)

Viesti  Maya lähetetty To Maalis 28, 2013 1:46 pm

Elikkäs, mulla itelläni olisi tällä hetkellä kolme kolmasluokkalaista - GD, Gyuri ja Ruki :D

Gyuri lähtee valmistumisensa jälkeen Ranskaan opiskelemaan pariisilaiseen yliopistoon - nuori nainen ei halunnut lähteä esimerkiksi jenkkeihin tai britteihin, sillä hän kokee hallitsevansa englannin kielen tarpeeksi hyvin muutenkin, vaan hän haluaa vähän haastetta elämään ja oppia ranskan kielen paremmin.
Ranska on muutenkin Gyurin mielestä todella kaunis maa, joten se oli hänelle luontevin vaihtoehto.
(En kuitenkaan Gyuria ole kokonaan heittämässä hahmoistani pois - se on ikäänkuin "tauolla" ja jos joku kokee tarvetta/halua päästä pelailemaan juuri Gyurin kanssa, niin hän kyllä tulee myös Japanissa käymään tasaisin väliajoin!)

Ruki puolestaan muuttaa omaan pieneen asuntoon Akihabaraan ja siellä sijaitsee myös nuorukaisen tuleva työpaikka, FEEL THE BEAT - niminen musiikki-instrumentteja myyvä liike, joka myös huoltaa, korjaa ja virittää erilaisia soittimia.

GD taas.... no raukka joutuu uusimaan muutaman kurssin erinäisten vapaa-ajan ongelmien vuoksi, jotka ovat nuorukaisen koulumenestykseen vaikuttaneet kevään aikana.
Ja perfektionisti-luonteensa vuoksi hän haluaa myös "korvata" tämän huonon koulumenestyksensä ja hän on pyytänyt lupaa valita myös ylimääräisiä valinnaisia kursseja, joita hän käy yhdessä uusien kolmosten kanssa.
Näinollen Jiyongia nähdään vielä ensi vuonna Sakurako Highissa, vaikkei kuitenkaan ihan joka päivä! Hän myös jatkaa vielä tanssikerhon ohjaajana ja vetäjänä.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Seuraava lukuvuosi! (2013-2014)

Viesti  Samirix lähetetty Su Maalis 31, 2013 2:09 am

Omg, jotkut valmistuivat jo! Elikkäs siis...

Minho Choi ei pääse valmistumaan vielä, kun raukalla on asiat mennyt huonosti kotipuolessa, jonka seurauksena koulunkäynti on kärsinyt pahasti.

Rakuto Tochihara puolestaan valmistuu ja pian sen jälkeen poika lähteekin Lontooseen perheensä mukana, kun hänen isänsä on tarkoitus laajentaa firmansa toimintaa sinne. Rakuto jatkaa opiskelua siellä.
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Seuraava lukuvuosi! (2013-2014)

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa